donderdag 12 september 2024

Paraatheid bij noodsituaties: voedingsmiddelen om voor elke situatie op te slaan

 09/11/2024 // HRS-redacteuren // 2K Weergaven

Tags: noodvoedselparaatheid bij noodsituatiesnoodvoorraadvoedselvrijheidVoedselopslagvoedselvoorzieninggoed etenhomesteadinghoevoedingsstoffenoff gridparaatheidprepperprepper pantryvoorbereidenvoorraad voorbereidenbenodigdheden voorbereidenSHTFoverlevenoverlevingsvoorraadoverlevingsvoorradentips


Als noodsituaties zoals orkanen en andere natuurrampen in uw omgeving voorkomen, moet u een voorraad voedsel en schoon water voor het hele gezin bereiden. Als u dit doet, heeft u toegang tot voedsel, water en andere benodigdheden als de zaken naar het zuiden gaan en u langer dan een week zonder elektriciteit en schoon drinkwater zit. (h / t tot BackpackersPantry.com)

U kunt zaken als gevriesdroogd voedsel inslaan om uw opslagruimte te maximaliseren.

Schoon drinkwater

Alle voorraden moeten voldoende schoon drinkwater hebben voor het hele gezin. Vermijd indien mogelijk plastic waterflessen voor eenmalig gebruik en koop grotere waterkannen die gemakkelijk te stapelen en op te bergen zijn.

De Federale dienst voor noodbeheer (FEMA) stelt voor om een watervoorraad van twee weken in uw voorraad op te slaan. Dit betekent één liter water per persoon per dag (14 liter per persoon gedurende twee weken).

Als u niet genoeg ruimte heeft om zoveel water op te slaan, bewaar dan zoveel mogelijk en maak de rest goed door een waterbehandelingsmethode toe te voegen aan uw noodoverlevingsvoorraden. (Gerelateerd: Top ingeblikt voedsel met de langste houdbaarheid. .)

Ingeblikte groenten, fruit en peulvruchten

U kunt geld besparen op ingeblikt voedsel door ze te kopen tijdens de verkoop bij supermarkten. Het hebben van ingeblikt voedsel kan wat variatie toevoegen aan uw noodmaaltijden, maar het zal er ook voor zorgen dat uw dieet na SHTF nog steeds vol zit met essentiële vitamines en voedingsstoffen.

Ingeblikt vlees

Dat kan ook bewaar een verscheidenheid aan langdurig vlees in blik in je voorraad.

Kies uit het volgende vlees in blik:

·         Rundvlees stukjes

·         Corned beef

·         Kip

·         Gemalen rundvlees

·         Ham

·         Varkensvlees

·         Zalm

·         Sardines

·         Spam

·         Tonijn

·         Turkije

·         Weense worst(jes)

Ingeblikte soepen en stoofschotels

Hoewel veel ingeblikte soepen en stoofschotels veel natrium bevatten, betekent dat niet dat ze geen plaats verdienen in je overlevingspakket.

Koppel soep in blik of stoofpot met groenten of bonen en peulvruchten, zodat uw maaltijd nog steeds voedzaam en vullend is.

Crackers

Crackers gaan langer mee dan brood, waardoor ze een betere keuze zijn voor je voorraad. Koppel crackers met wat ingeblikt vlees voor een snelle en vullende maaltijd of snack.

Controleer regelmatig de vervaldatums, want de meeste crackers blijven maar enkele maanden vers.

Gedroogd fruit

Gedehydrateerd fruit kan lang meegaan als het op de juiste manier wordt verzegeld en bewaard. U kunt uw eigen thuis maken met een dehydrator of een paar kopen bij de dichtstbijzijnde supermarkt.

Bij SHTF is het ook fijn om gezonde snacks zoals gedroogd fruit te hebben.

Gevriesdroogd fruit en groenten

Houd gevriesdroogde groenten en fruit in uw voorraad, zodat u heerlijke en gezonde maaltijden kunt serveren, zelfs tijdens een overlevingsscenario.

Jerky en ander gedroogd vlees

Jerky is een geweldige eiwitbron. En hoewel jerky een lange houdbaarheid heeft, moet je het in een afgesloten, luchtdichte verpakking bewaren om frisheid te behouden.

De houdbaarheid kan tot meerdere jaren duren als het op de juiste manier wordt opgeslagen.

Plankstabiele dranken zoals ingeblikte of poedermelk

Drankjes uit rekken hebben geen koeling nodig totdat ze zijn geopend. Ingeblikte  melk, niet-zuivelmelk en sappen zijn ideale benodigdheden voor uw voorraad.

Elektrolytdrankjes zijn ook geweldig om gehydrateerd te blijven. Probeer suikerhoudende dranken zoals frisdrank te vermijden, omdat ze je meer uitgedroogd kunnen maken.

Wanneer het bouwen van uw voorraad overlevingsvoorraden, moet u niet vergeten dat bepaalde kruidenierswaren zoals crackers, houdbare dranken meestal een houdbaarheid van ongeveer 18 maanden hebben.

Controleer de vervaldatums minstens één keer per jaar. Draai uw voorraden regelmatig om voedselverspilling te voorkomen en vervang alle voedingsmiddelen die u heeft gebruikt.

Waar kunt u laboratorium geverifieerd voedsel kopen voor uw overlevingsvoorraad

De Health Ranger Store zet zich in om u te helpen zich voor te bereiden op elke noodsituatie en een voorraad voorraden op te bouwen.

Daarom zijn we er trots op om items zoals Freeze-Dried Organic Whole Blueberries, Fair Trade Organic Freeze-Dried Instant Coffee en Freeze-Dried Organic Peas te introduceren.

Biologische bosbessen worden beschouwd als een van de meest voedzame en antioxidantrijke vruchten ter wereld.

U moet ook overwegen om instantkoffie in te slaan voor een snelle ophaalservice bij het omgaan met een noodsituatie.

In de vriezer gedroogd koffie is gemaakt van kleine korrels van gebrouwen koffie-extract die zorgvuldig zijn gekoeld tot ze bij specifieke temperaturen zijn ingevroren, in kleine fragmenten zijn opgesplitst en uiteindelijk onder vacuümomstandigheden zijn gedroogd. De kleine koffiekorrels die door dit proces zijn achtergelaten, kunnen dan gemakkelijk worden gerehydrateerd door water toe te voegen. Dit maakt instantkoffie de beste manier om koffie op te bergen en je koffiefix te blijven halen, zelfs na SHTF.

Ten slotte kunt u Gevriesdroogde biologische erwten proberen. Dit product kan tot 10 tot 15 jaar worden bewaard, afhankelijk van de bewaarcondities. Bewaar het op een donkere, koele, lage vochtigheidslocatie en het zal langere tijd meegaan.

Meer gerelateerde verhalen:

Verschillende soorten noodsituaties begrijpen en hoe u zich daarop kunt voorbereiden.

Debunking the TOP 5 MYTHS over noodvoedselopslag.

Slimme prepper tips: Voor elke situatie verstandig inslaan.

Budgetvriendelijke tips om je prepper-spel te verbeteren.

Bronnen zijn onder meer:

BackpackersPantry.com

TastingTable.com

HealthRangerStore.com 1

HealthRangerStore.com 2

HealthRangerStore.com 3

HealthRangerStore.com 4

HealthRangerStore.com 5

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2024-09-11-emergency-preparedness-foods-to-stockpile-any-situation.html

mRNA Covid-vaccins vallen waarschijnlijker het hart aan, virale vectorvaccins vallen waarschijnlijker de hersenen aan — systematische reviewstudie

 12/09/2024

Pfizer en Moderna wonnen de eerste prijs in de categorie ‘het eten van hersenen van mensen’, terwijl J&J en AstraZeneca wonnen in de categorie ‘het breken van harten van mensen’.

De onderzoekers zeiden dat de gevaccineerden nu in de gaten gehouden moeten worden, omdat bekend is dat ze stervende zijn.

Een recente systematische reviewstudie analyseerde casusrapporten en casusreeksen uit drie medische literatuurdatabases. De onderzoekers brachten gegevens in kaart met betrekking tot cardiale en neurologische complicaties bij ontvangers van het Covid-vaccin, schrijft Sean Miller.

Het is misschien niet verrassend dat niet alle Covid-vaccintechnologieën zich precies hetzelfde gedroegen. mRNA-vaccins zoals die van Pfizer en Moderna waren verantwoordelijk voor maar liefst 90 procent van de hartproblemen, terwijl virale vectorvaccins zoals die van J&J en AstraZeneca de eerste plaats innamen, zij het met een kleine marge van 52,6 procent, als het ging om het veroorzaken van hersenaandoeningen.

“Er was geen opmerkelijk verschil in de geslachtsverdeling tussen deze twee groepen vaccinontvangers. mRNA-vaccins (alle merken) werden geassocieerd met bijna 90,0% van de cardiale complicaties, terwijl virale vectorvaccins geassocieerd werden met iets meer dan de helft (52,6%) van de neurologische complicaties”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

Hoewel het nu tijd is voor Amerikanen om hun tiende Covid-prik te krijgen, waren hartaandoeningen vaak al na twee prikken bereikt, terwijl hersenaandoeningen meestal maar één prik nodig hadden. Er moet echter worden opgemerkt dat, in ieder geval in het begin, de virale vectorvaccins werden gegeven als een serie van één dosis, terwijl de mRNA-vaccins twee doses vereisten.

“Wat de dosis betreft, kwamen hartcomplicaties vaker voor na de tweede dosis (69,1%), terwijl neurologische complicaties vaker voorkwamen na de eerste dosis (63,6%)”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

De onderzoekers zeiden dat de gevaccineerden nu in de gaten gehouden moeten worden, omdat bekend is dat ze stervende zijn.

“Toch was 5,9% van de gevallen met neurologische complicaties en 2,5% van de gevallen met cardiale complicaties fataal, wat het belang onderstreept van consistente bewaking en waakzame monitoring van gevaccineerde personen om deze voorvallen te beperken”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.


https://dissident.one/mrna-covid-vaccins-vallen-waarschijnlijker-het-hart-aan-virale-vectorvaccins-vallen-waarschijnlijker-de-hersenen-aan-systematische-reviewstudie

Is dit het einde van Schengen?

 Na jarenlang Europa's grootste trekpleister te zijn geweest, heeft Duitsland genoeg van illegale migratie

13

   Pixabay

Duitsland voert grenscontroles in en een vereniging van Duitse steden en gemeenten roept op tot meer maatregelen tegen illegale immigratie en een taskforce om migranten uit te zetten. Wat is er gebeurd?

De Duitsers zijn nu op het punt gekomen waarop ze zich realiseren dat de migratiecrisis de stabiliteit van Europa bedreigt. Het lijkt erop dat de Duitsers genoeg hebben van migranten, schrijft Remix.

“Welkom bij de club!” zei premier Viktor Orbán tegen de Duitse bondskanselier Olaf Scholz nadat het nieuws over de verscherpte grensmaatregelen bekend werd.

“De gebeurtenissen kunnen niet los worden gezien van de Duitse binnenlandse politieke situatie,” zei Zoltán Kiszelly, directeur politieke analyse bij het Századvég Centrum voor Onderzoek naar Overheidsbeleid. Hij legde uit dat de recente deelstaatverkiezingen en de komende verkiezingen in Brandenburg op 22 september laten zien dat de steun voor de regeringspartijen in Berlijn nationaal en lokaal zo sterk is gedaald dat ze een aantal veranderingen moeten doorvoeren.

“Eén daarvan is bijvoorbeeld dat de financiering van de Russisch-Oekraïense oorlog steeds meer wordt verschoven van de Duitse begroting naar de EU en de NAVO. Een andere is dat ze enkele veranderingen doorvoeren op het gebied van migratie,” zei hij.

“De herinvoering van grenscontroles is één maatregel. Een andere maatregel is het terugsturen van migranten die al in een andere lidstaat zijn geregistreerd.”

Kiszelly herinnerde eraan dat dit niets anders is dan de handhaving van de Dublin III-verordening, die vereist dat asielprocedures worden uitgevoerd in het land van binnenkomst. Ze gaan dit dus meer afdwingen, waardoor hopelijk minder mensen in Duitsland blijven als ze worden teruggestuurd naar het land van binnenkomst.

“Er wordt ook gesneden in de sociale uitkeringen. Ze bespreken nu of ze de uitkeringen gaan verlagen voor alleenstaande Oekraïense mannen om ze naar huis te dwingen om te vechten, en ze overwegen ook of ze de uitkeringen gaan verlagen voor mensen die niet werken of geen taalcursus volgen, of dat ze die helemaal kwijtraken,” voegde de expert eraan toe.

“Er zijn al eerder soortgelijke maatregelen genomen in andere landen,” zei de politicoloog. “De Spanjaarden bijvoorbeeld, die nu een zes meter hoge omheining hebben in Marokko, en de Italianen kunnen hier ook genoemd worden.” Slovenië, Italië en Oostenrijk hebben de afgelopen maanden ook besloten om permanent grenscontroles in te voeren als onderdeel van een harde aanpak van illegale migratie.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/is-dit-het-einde-van-schengen/ 

Duitsland vertelt EU dat het geen migranten meer kan opnemen – Regeringsmiddelen staan op een breekpunt

De regeringsmiddelen staan op een breekpunt, heeft minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser gezegd.

september 12, 2024   19


Berlijn heeft geen andere keuze dan de grenscontroles op te voeren, omdat de staats- en federale middelen voor vluchtelingen en asielzoekers “bijna uitgeput” zijn, heeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken Nancy Faeser tegen Brussel gezegd.

https://www.frontnieuws.com/duitsland-vertelt-eu-dat-het-geen-migranten-meer-kan-opnemen-regeringsmiddelen-staan-op-een-breekpunt/

Franse filosoof Éric Zemmour: Immigratie is een misdaad tegen de Europese volkeren en zal eindigen in bloedvergieten

 september 29, 2020   5  

 

     Éric Zemmour, screenshot CNews YT

Massamigratie naar Europa komt neer op omvolking van de bevolking en zal eindigen in bloedvergieten, waarschuwt de Franse filosoof en essayist Éric Zemmour tijdens zijn toespraak op de Franse nieuwszender CNews.

Immigratie verandert de samenstelling van een volk. Het is een misdaad tegen de Europese volkeren, het zal eindigen in bloedvergieten, aldus Zemmour.

Hij is van mening dat, in tegenstelling tot wat de leiders van de Europese Unie zeggen – waaronder de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen – de oplossing voor de migratiecrisis op het continent alleen van nationaal niveau kan komen.

Ik denk dat het tegendeel het geval is. De oplossing is uitsluitend nationaal, en wel om één reden. Wat is immigratie? Het is een invloed op de samenstelling van een bevolking en dus op de samenstelling van mensen, waardoor het een fundamenteel nationale beslissing is. Het is aan de natie wie ze wil opnemen, wie ze onder hen wil hebben en wie ze niet in haar midden wil, zegt Zemmour.

Hij sprak over het nieuwe immigratiepact van de Europese Commissie, dat Hongarije, Polen en Tsjechië al hebben afgewezen.

Zemmour, die joods is, zegt dat noch von der Leyen, noch andere leiders van de Europese Unie termen kunnen dicteren in naam van een niet-bestaande “Europese solidariteit” die evenzeer een fictie is als een eveneens niet-bestaande “Europese natie” en riep Frankrijk op om een referendum te houden over de kwestie van de immigratie.

Ik ben voorstander van een referendum [over migratie], dat we de afgelopen 40 jaar niet hebben gehad, zodat het Franse volk kan uitdrukken wat het werkelijk wil, zegt hij, en voegt eraan toe dat in plaats van de oplossing te zijn die ze denkt dat het is, de EU zelf het probleem is.

Europa gelooft dat het de oplossing is, terwijl het in feite het probleem is of op zijn minst een deel van het probleem, zegt Zemmour, verklarend dat het vrije reizen dat is ingesteld onder de Schengenregels, weliswaar handig is voor EU-onderdanen, maar in feite de grenscontrole van zijn naties heeft weggenomen.

Ten tweede is het probleem van de Europese gerechtshoven die fundamenteel pro-immigratie zijn, onder vermelding van mensen- en gezinsrechten.

De Europese jurisprudentie (…) verhindert de staten zelf over de toegang van veel migranten te beslissen, of te verbieden, aldus Zemmour, die erop wijst dat de kerngedachte van de EU filosofisch onjuist was.

Wat symboliseert de Europese Unie werkelijk? Het symboliseert de man zonder wortels, die ergens in de wind zit, een wereldburger, zegt hij.

Donderdag, nadat de leiders van de Visegrád Groep het voorstel van de Commissie hadden besproken, zei premier Viktor Orbán tijdens een persconferentie dat “de migratie buiten de grenzen van Europa moet worden gestopt”.

Zemmour is de auteur van “De Franse zelfmoord” en staat bekend om zijn sterke oppositie tegen verdere immigratie naar Frankrijk. In een eerder interview vergeleek hij de immigratie in zijn land met een “demografische tsunami” en zei hij dat het huidige immigratie- en integratiebeleid volgens hem heeft gefaald. Hij werkte voor de Franse zender RTL van 2010 tot 2019.

 

Frankrijk heeft de afgelopen decennia extreme demografische veranderingen ondergaan en meer dan 20 procent van alle pasgeborenen heeft een Arabisch-islamitische voornaam.

Bron: https://www.frontnieuws.com/franse-filosoof-eric-zemmour-immigratie-is-een-misdaad-tegen-de-europese-volkeren-en-zal-eindigen-in-bloedvergieten/

Het Franse leger staat klaar om het veroverde grondgebied van moslims terug te veroveren

Volgens Eric Zemmour’s bron in het Franse opperbevel van de krijgsmacht is het bestaan van Opération Ronces zeer reëel. De naam is afgeleid van twee veldslagen tegen moslims in het jaar 778 en 824. Het gaat in kort om gebieden in Frankrijk te heroveren die moslims van de republiek willen losmaken. Een Franse officier licht … Meer lezen overHet Franse leger staat klaar om het veroverde grondgebied van moslims terug te veroveren

Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/franse-leger-staat-klaar-om-het-veroverde-grondgebied-van-moslims-terug-te-veroveren/

Covid mRNA-gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans op overlijden dan ongevaccineerde kinderen

 september 12, 2024    7

Kinderen die Covid mRNA-prikken hebben gekregen, hebben 45 keer meer kans om te sterven door welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen, zo blijkt uit alarmerende officiële overheidsstatistieken.

De schokkende gegevens laten zien dat kinderen die Covid mRNA-prikken hebben gekregen een enorm verhoogd risico lopen om te sterven, bericht Frank Bergman.

De schokkende cijfers werden onthuld in een rapport van de Britse overheid.
Het rapport bevat de verontrustende bevestiging dat de Covid-injecties kinderen hebben gedood in een ongekend tempo.

De bekentenis werd stilletjes onthuld in een deel van het rapport dat is samengesteld met behulp van gegevens van het Britse Office for National Statistics (ONS).

De gegevens laten zien dat kinderen die de injecties hebben gekregen 4423%/45x meer kans hebben om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen.

Bovendien hebben gevaccineerde kinderen 13.633%/137x meer kans om te sterven aan COVID-19 dan kinderen die geen mRNA-injectie hebben gekregen.

De verbluffende cijfers werden onthuld in onlangs gepubliceerde ONS-gegevens over sterfgevallen naar vaccinatiestatus in Engeland.

De meest recente dataset van de ONS is getiteld  “Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022.”

De officiële gegevens zijn hier toegankelijk op de ONS-website en kunnen hier worden gedownload.

Tabel 6 van de dataset bevat gegevens over sterfgevallen met COVID-19, sterfgevallen zonder Covid en sterfgevallen door alle oorzaken per leeftijdsgroep in Engeland tussen 1 januari 2021 en 31 mei 2022.

Het bevat ook het aantal sterfgevallen onder kinderen van 10 tot 14 jaar en tieners van 15 tot 19 jaar naar vaccinatiestatus.

Het ONS geeft echter niet het sterftecijfer per 100.000 persoonsjaren onder kinderen of tieners.

Het bureau heeft deze informatie wel verstrekt voor alle andere leeftijdsgroepen van volwassenen in elke andere tabel in de dataset.

Helaas voor de Britse regering is het ONS er niet in geslaagd om de afschuwelijke sterftecijfers onder Covid-gevaccineerde kinderen te verhullen.

Toch geeft het ONS voldoende informatie om de sterftecijfers te berekenen.

De gegevens van het ONS bevatten het aantal sterfgevallen en het aantal persoonsjaren onder elke vaccinatiegroep.

Om de sterftecijfers per vaccinatiestatus te berekenen, moeten daarom de “persoonsjaren” van elke vaccinatiegroep worden gedeeld door 100.000 en vervolgens het aantal sterfgevallen onder elke vaccinatiegroep worden gedeeld door het antwoord op de vorige vergelijking.

bijv. Ongevaccineerd 2.881.265 persoonsjaren / 100.000 = 28,81 Ongevaccineerd Covid-19 sterfgevallen (9) / 28,81 = 0,3 sterfgevallen per 100.000 persoonsjaren

Volgens de cijfers van de ONS tonen de volgende twee grafieken de sterftecijfers per vaccinatiestatus per 100.000 persoonsjaren onder kinderen van 10 tot 14 jaar in Engeland voor de periode van 1 januari 2021 tot 31 mei 2022.

De bovenstaande twee grafieken bevatten een grote hoeveelheid informatie.

De belangrijkste bevindingen kunnen echter worden bekeken in de volgende grafiek:

Met betrekking tot COVID-19 sterfgevallen onthult de ONS dat het sterftecijfer onder ongevaccineerde kinderen van 10 tot 14 jaar gelijk is aan 0,31.

Het sterftecijfer komt echter overeen met 3,24 per 100.000 persoonsjaren voor kinderen die met één dosis zijn gevaccineerd.

Verder is het sterftecijfer gelijk aan een schokkende 41,29 per 100.000 persoonsjaren voor kinderen die drie doses hebben gekregen.

Deze cijfers laten zien dat ongevaccineerde kinderen veel minder kans hebben om te sterven aan COVID-19 dan kinderen die een Covid mRNA-injectie hebben gekregen.

Op basis van de formule voor de werkzaamheid van vaccins van Pfizer, onthullen deze gegevens dat de Covid-injecties nu een negatieve effectiviteit blijken te hebben tegen sterfte onder kinderen.

De werkelijke effectiviteit tussen januari 2021 en mei 2022 is te zien in de volgende grafiek:

Formule: Ongevaccineerd sterftecijfer – Gevaccineerd sterftecijfer / Ongevaccineerd sterftecijfer x 100 = Vaccin effectiviteit tegen de dood.

De Covid mRNA-injecties blijken een werkelijk negatieve effectiviteit te hebben tegen de dood van min-966,67% onder gedeeltelijk gevaccineerde kinderen.

Daarnaast hebben de injecties een schokkende real-world negatieve effectiviteit tegen overlijden van min-13.633,33% onder drievoudig gevaccineerde kinderen.

Dit is echter ver verwijderd van de geclaimde 95% effectiviteit tegen overlijden van Pfizer.

Met andere woorden, gedeeltelijk gevaccineerde kinderen hebben 11x/966,67% meer kans om te sterven aan COVID-19 dan ongevaccineerde kinderen.

Drievoudig gevaccineerde kinderen hebben 137,3x/13.633,33% meer kans om te sterven aan COVID-19 dan ongevaccineerde kinderen.

En helaas is er weinig verbetering als het gaat om niet-Covid sterfgevallen.

Hier is de grafiek met de sterftecijfers per vaccinatiestatus onder kinderen in Engeland:

Het sterftecijfer door alle oorzaken komt overeen met 6,39 per 100.000 persoonsjaren onder ongevaccineerde kinderen.

Onder gedeeltelijk gevaccineerde kinderen ligt dit cijfer iets hoger, namelijk op 6,48.
Het sterftecijfer gaat echter van kwaad tot erger na het toedienen van elke injectie.

Het sterftecijfer door alle oorzaken bedraagt 97,28 onder dubbel gevaccineerde kinderen.

Alarmerend genoeg stijgt dit cijfer tot een schokkende 289,02 per 100.000 persoonsjaren bij drievoudig gevaccineerde kinderen.

Dit betekent, volgens de eigen officiële gegevens van de Britse overheid, dat dubbelgevaccineerde kinderen 1422% / 15,22x meer kans hebben om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen.

Drievoudig gevaccineerde kinderen hebben daarentegen 4423% / 45,23x meer kans om te overlijden aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen.

Helaas zet deze trend zich voort onder gevaccineerde tieners.

Volgens de cijfers van de ONS tonen de volgende twee grafieken de sterftecijfers per vaccinatiestatus per 100.000 persoonsjaren onder tieners van 15 tot 19 jaar in Engeland voor de periode van 1 januari 2021 tot 31 mei 2022:

Nogmaals, de bovenstaande twee grafieken bevatten een grote hoeveelheid informatie.

De belangrijkste bevindingen zijn te zien in de volgende grafiek:

De verontrustende gegevens onthullen dat drievoudig gevaccineerde tieners 136% / 2,35x meer kans hebben om te sterven aan Covid-19 dan ongevaccineerde tieners.

Ze hebben ook 38% meer kans om te sterven aan welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde tieners.

De slechtste cijfers in termen van sterfgevallen door welke oorzaak dan ook zijn echter onder dubbel gevaccineerde tieners.

Officiële gegevens van de Britse overheid onthullen dat dubbel gevaccineerde tieners, met een sterftecijfer van 36,17 per 100.000 persoonsjaren, 149,3% / 2,5 keer meer kans hebben om te sterven aan een willekeurige oorzaak dan ongevaccineerde tieners met een sterftecijfer van 14,51 per 100.000 persoonsjaren.

Samengevat bewijzen de officiële cijfers van de Britse overheid, gepubliceerd door het Britse Office for National Statistics, dat kinderen en tieners die zijn gevaccineerd met Covid mRNA veel meer kans hebben om te sterven aan zowel COVID-19 als aan welke andere oorzaak dan ook dan kinderen en tieners die nooit een prik hebben gekregen.

De gegevens bewijzen dat “vaccinatie” in feite de immuunrespons op het vermeende virus verergert en het risico op ziekenhuisopname en overlijden verhoogt.

Echter, met betrekking tot sterfgevallen door alle oorzaken, doden Covid mRNA-injecties direct kinderen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/covid-mrna-gevaccineerde-kinderen-45-keer-meer-kans-op-overlijden-dan-ongevaccineerde-kinderen/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...