maandag 9 mei 2022

99,6 procent coronadoden Canada gevaccineerd

09 MEI 2022

Redactie blckbx

 


 Uit officiële cijfers van Health Canada blijkt dat tussen 10 en 17 april maar liefst 99,6 (!) procent van de coronadoden waren gevaccineerd. Er overleden in deze periode 227 coronapatiënten, waarvan er slechts één níet geprikt was.

 De cijfers van Health Canada zijn zelfs voor vaccinatiecritici als journalist Sheldon Yakiwchuk een schok. “Zodra ik mijn Health Canada tabblad ververste, wist ik dat de spreekwoordelijke stront aan de knikker was in de cijfers,” zegt hij op zijn substackpagina.

 Uit de cijfers blijkt volgens Yakiwchuk precies het tegenovergestelde als wat de Canadese gezondheidsautoriteiten steeds naar buiten brengen, namelijk dat het dus niet de ongevaccineerden zijn die het meeste risico lopen aan corona te overlijden maar juist degenen die zich wél hebben laten prikken.

 Vooral geboosterden

De tabel in onderstaande tweet toont de coronasterfgevallen in rood gemarkeerd. Het aantal ongevaccineerde coronadoden nam met één toe van 9511 op 10 april tot 9512 precies een week later. Bij de enkel gevaccineerden waren er vijf dodelijke slachtoffers te betreuren en bij de dubbel gevaccineerden 63. De grootste stijging coronasterfgevallen had plaats bij de geboosterde categorie, die 160 overlijdens telde en daarmee 70 procent van de in totaal 227 sterfgevallen voor zijn rekening nam. Per saldo waren dus 226 van de 227 coronadoden gevaccineerd, een percentage van 99,6 procent.

Tekst gaat verder na de tweet

Video Link: https://twitter.com/gyan_chakshu/status/1521889959153704963/photo/1

 

Op 28 april zei gezondheidsminister dr. Deena Hinshaw van de Canadese staat Alberta nog dat de cijfers [uit Alberta] slechter zouden zijn als een groot deel van de bevolking niet met ten minste twee doses zou zijn gevaccineerd. "Het is heel duidelijk dat vaccins het krachtigste middel zijn dat we hebben om te voorkomen dat COVID ons systeem van acute zorg overspoelt en enorme ernstige gevolgen heeft," zei ze.

 Hinshaw reageerde ook op een onlangs gepubliceerd onderzoek van de Universiteit van Toronto waaruit zou blijken dat niet-ingeënte mensen een groter risico vormen om ingeënte mensen te besmetten. Het onderzoek zorgde in Canada voor een intensivering van de publieke hetze tegen ongevaccineerden. Ongevaccineerden zouden volgens de onderzoekers een gevaar voor hun omgeving zijn.

 In Canada is ongeveer 86 procent van de bevolking volledig ingeënt en slechts 48 procent geboosterd.

 

 Over stichting blckbx

Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we ervoor zorgen dat we de kosten zo minimaal mogelijk houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

 

https://www.blckbx.tv/corona/99-6-procent-coronadoden-canada-gevaccineerd

WWW.PANDAMNED.ORG

 


WWW.PANDAMNED.ORG

 

De afgelopen twee jaar was de wereldbevolking in de ban van het coronavirus. Er zijn noodregimes ingesteld, burgerlijke vrijheden ontmanteld, bewakingsprogramma's geïnstalleerd en een ongekend wereldwijd vaccinatieprogramma uitgerold.

Hebben we het juiste gedaan, of hebben we onbewust een deal met de duivel gesloten in ruil voor een voordeel? Door middel van kritische stemmen uit verschillende vakgebieden probeert PANDAMNED een totaalbeeld te schetsen en licht te schijnen op de duisternis. Een meedogenloze inventarisatie van onze tijd, die wereldomspannende organisaties, regeringen en grote tech-bedrijven liever hadden willen voorkomen.

Documentairemaker Marijn Poels neemt de kijker mee op een verhelderende reis door de opkomende absurde wereld van het "Nieuwe Normaal" en hoe we die nog kunnen voorkomen.


Deze film is voor jou en van jou. Ben je van plan je eigen privé/publieke filmavond te organiseren? In een bioscoop, in je achtertuin, in het bos, of bij de buurtbarbecue? Doe het gewoon! Schrijf ons een kort verzoek om je vervolgens de download link te kunnen sturen. We sturen je de film in hoge kwaliteit, gratis en zonder rechten. ACTIE START NA 20 MEI 2022

 

Naarmate de niveaus van dit wijdverbreide toxine stijgen, neemt ook de ziekte toe

Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   8 mei 2022

Vorige

 

     VIDEO LINK: https://www.bitchute.com/video/AXEAGQoUJ8o/

De volgende

 HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG


·       Stephanie Seneff, een senior onderzoekswetenschapper aan het (M.I.T.) Massachusetts Institute of Technology, bestudeert al jaren glyfosaat en is verslaafd geraakt aan het bepalen wat deze alomtegenwoordige chemische stof nu zo giftig maakt

·       Een van de manieren waarop glyfosaat schadelijk kan zijn, is door verstoring van de glycine-homeostase; glycine is een veel voorkomend aminozuur dat je lichaam gebruikt om eiwitten te maken

·       Glyfosaat remt ook de shikimate-route, die betrokken is bij de synthese van de essentiële aromatische aminozuren fenylalanine, tyrosine en tryptofaan

·       Glyfosaat veroorzaakt ook een tekort aan sulfaat en schaadt het ‘heme pathway’

·       Biologisch eten, consumeren van biologische geteelde gewassen, ongepasteuriseerde appelazijn, het eten van knoflook en kruisbloemige groenten en glycinesuppletie (of het consumeren van biologische botbouillon) kunnen u helpen beschermen tegen glyfosaat toxiciteit

 

Dit artikel is eerder gepubliceerd op 4 augustus 2019 en is bijgewerkt met nieuwe informatie.

Glyphosaat, het actieve ingrediënt in Roundup-herbicide, is een chemische stof die de aandacht verdient, deels omdat geen enkel ander pesticide of herbicide zelfs maar in de buurt is gekomen van het 'intensieve en wijdverbreide gebruik'."1 De gegevens over hoeveel sproei glyfosaat in de Vereniging worden gebruikt, zijn verwerkt en bedragen sinds 1974 meer dan 1,6 miljoen kilogram (3,5 miljoen pond).

Dit vertegenwoordigt 19% van het glyfosaat dat in die tijd wereldwijd werd gebruikt, en het merendeel (tweederde van het glyfosaat dat van 1974 tot 2014 werd toegepast) werd in slechts 10 jaar toegepast.2 Glyfosaat zou uw aandacht moeten trekken omdat het vrijwel overal opduikt - in moedermelk, water3 wegwerp luiers4 en honing, om te beginnen.

Het trok de aandacht van Stephanie Seneff, een senior onderzoekswetenschapper aan het Massachusetts Institute of Technology, om een andere reden.

Ik had een ontmoeting met Seneff tijdens een autismevenement in Atlanta, Georgia, genaamd The Autism Community in Action (TACA). Ze is een kampioen geweest om te helpen begrijpen hoe glyfosaat een probleem is, en ze presenteerde enkele van haar nieuwe bevindingen op de conferentie, waar ik het interview hierboven opnam.

Seneff bestudeert al jaren glyfosaat en is verslaafd geraakt aan het bepalen wat deze alomtegenwoordige chemische stof zo giftig maakt :

'Glyfosaat is een absoluut fascinerend molecuul. Ik ben er als het ware aan verslaafd geraakt. En ik hou gewoon van het onderzoek; Ik hou van de puzzel. En glyfosaat is naar mijn mening de moeder van alle puzzels. Ik geloof dat ik goed op het hoogte ben van het mechanisme van de toxiciteit, en deze is uniek voor glyfosaat en verraderlijk en cumulatief.

Het is dus buitengewoon gevaarlijk in die zin dat het je nietineens omver werpt. Je krijgt de hele dag kleine blootstellingen aan glyfosaat in je voedsel, in de lucht, in het water, en ademt waarschijnlijk de lucht uit de benzinetank. We weten het niet. Maar het is alomtegenwoordig in de omgeving, dus we kunnen het niet vermijden. En de Verenigde Staten hebben de hoogste ... we gebruiken het meeste glyfosaat per persoon per hoofd van de bevolking in dit land."

Veroorzaakt glyfosaat chronische ziekten?

Volgens Seneff is de toename van het gebruik van glyfosaat in de Verenigde Staten en in Canada buitengewoon goed gecorreleerd met de gelijktijdige toename van de incidentie van meerdere ziekten, waaronder borstkanker, alvleesklierkanker, nierkanker, schildklierkanker, leverkanker, blaaskanker en myeloïde leukemie.5

"[B] beide landen hebben veel hart gerelateerde gezondheidsproblemen hoge autismecijfers, veel auto-immuunziekten, voedselallergieën; de ziekte van Alzheimer gaat dramatisch omhoog. Natuurlijk, diabetes, obesitas, al deze dingen gaan dramatisch omhoog in onze bevolking, " zegt Seneff.

'We weten niet waarom. We zien dat glyfosaat perfect gecorreleerd is met veel van deze ziekten. Het gaat ook precies in lijn met deze ziekten en er zijn heel veel oorzaken die ik in samenwerking met andere mensen heb samengesteld."

Onderzoekswetenschapper Anthony Samsel is een van de coauteurs van Seneff en samen hebben ze gesuggereerd dat een van de manieren waarop glyfosaat schadelijk is, is door verstoring van de glycine-homeostase. Glyfosaat heeft een glycinemolecuul als onderdeel van zijn structuur (vandaar het "gly" in glyfosaat). Glycine is een veel voorkomend aminozuur dat je lichaam gebruikt om eiwitten te maken.

Samsel en Seneff geloven dat je lichaam glyfosaat en zijn metaboliet aminomethylfosfonzuur (AMPA) kan vervangen door peptiden en eiwitten, wat resulteert in het aanmaken van beschadigde peptiden en eiwitten in het menselijk lichaam. Volgens Seneff :

'Ik geloof dat glyfosaat in bepaalde eiwitten op bepaalde plekken per ongeluk in het eiwit kan komen in plaats van het aminozuur glycine. En om te begrijpen dat glyfosaat een compleet glycinemolecuul is, past het perfect bij glycine, behalve dat er extra materialen op het stikstofatoom zitten.

... [H]et eiwit dat glycine gaat herkennen om het in DNA te stoppen, moet het stikstofatoom buiten zijn structuur laten omdat de stikstof moet aansluiten op het volgende aminozuur. Dus het feit dat er wat stikstof op zit, maakt niet uit. Er staat: 'Oh, ik moet precies glycine heel strak gaan aanpassen.'

Glycine is het kleinste aminozuur. En om glycine te onderscheiden van alle andere aminozuren, hoef ik alleen maar te zorgen dat ik een kleine ruimte maak die alleen op glycine past ..

Glyfosaat past omdat het een perfect glycinemolecuul is. Behalve dat de stikstof buiten die structuur blijft steken zodat het kan aanhaken. Dus de extra spullen op stikstof zijn niet beperkt. Dit is belangrijk omdat ik denk dat veel mensen denken: 'Oh, het kan niet gebeuren.'"

Glycine speelt ook een rol bij het blussen van ontstekingen en wordt gebruikt in het ontgiftingsproces. Als gevolg van glyfosaattoxiciteit hebben velen van ons mogelijk niet genoeg glycine voor efficiënte ontgifting.

Dat gezegd hebbende, glyfosaat dat glycine-verstoring veroorzaakt, is een zeer controversieel onderwerp, omdat het theoretisch van aard is, niet bewezen. Maar het is heel logisch, deels vanwege het shikimate-pad.

Seneff benadert glyfosaat ook als een glycine-analoog en hoe het per ongeluk in eiwitten wordt verwerkt6 In haar paper "Glyphosate's Synergistic Toxicity in Combination with Other Factors as a Cause of Chronic Kidney Disease of Unknown Origin,", gepubliceerd in het International Journal of Environmental Research. Dit artikel geeft ook steun aan de standpunten van Seneff in dit interview.

Glyfosaat verstoort de Shikimate Pathway

Glyfosaat remt de shikimate-route, die betrokken is bij de synthese van de essentiële aromatische aminozuren fenylalanine, tyrosine en tryptofaan.7

'Super, super belangrijk', zegt Seneff. "[Deze aminozuren zijn] ... niet alleen een deel van de bouwstenen van eiwitten die al behoorlijk ingrijpend zouden zijn, maar het zijn ook voorlopers van alle neurotransmitters. Dopamine, serotonine, melatonine, melanine. Huidbruiningsmiddel. Het zijn ook voorlopers van bepaalde B-vitamines zoals foliumzuur en ik denk niacine."

Hoewel de shikimate-route afwezig is in menselijke en dierlijke cellen, is deze route aanwezig in de darmbacteriën van zoogdieren, inclusief mensen. Dus, via uw darmbacteriën, heeft glyfosaat een aanzienlijke invloed op de menselijke gezondheid. Seneff zegt bijvoorbeeld: 'Slaapstoornis is een van de ziekten die precies in de pas loopt met het gebruik van glyfosaat op maïsgewassen, vanwege het melatonineprobleem dat ik vermoed, gedeeltelijk."

Bovendien verplaatst glyfosaat zich naar zowel de teeltpunten als de opslagstructuren (inclusief wortels en zaden) van planten om het EPSP-synthase te targeten, wat de productie van bepaalde aminozuren voorkomt en energie afleidt van essentiële plantprocessen. Dit is een belangrijk punt voor wat betreft glycine-verstoring. Seneff zegt :

"... het wordt steeds logischer naarmate ik meer onderzoek doe, ten eerste vanuit het standpunt van enzymen die worden verstoord door glyfosaat.

En ik kan deze glycine-plaatsen vinden waar het in de cellen zou vervangen worden , inclusief natuurlijk EPSP-synthase, het enzym waarmee ... ik begon ermee ... omdat EPSP-synthase het enzym is in het shikimate-pad dat door glyfosaat verstoort , vervormt wordt. Dat weten ze. En ze hebben het bestudeerd. Er bestaan vele papers over. Het is heel erg interessant."

The Glycine and Myosin Connection

Dus volgens Seneff is glyfosaat in feite een glycinemolecuul met een zijketen aan het stikstofatoom, en hoewel het een gemodificeerd glycinemolecuul is, is het nog steeds glycine. Daarom kan het de gewone aminozuurglycine in uw systeem vervangen. Helaas is het nu giftig.

"Terugkomend op dit EPSP-synthase", zegt Seneff, "is het echt fascinerend ... de manier waarop ze de versie van EPSP-synthase ontdekten die ze in de GGO-gewassen inbrengen ... dus maken ze deze Roundup Ready-gewassen glyfosaatbestendig. En dat doen ze door een bacteriële versie van EPSP-synthase in te voegen ... en die bacteriële versie heeft op die plek alanine in plaats van glycine."

Om te begrijpen waarom dit zo belangrijk is, moeten bepaalde eiwitten glycine hebben om goed te kunnen werken. Als je de glycine in alanine verandert door een extra methylgroep toe te voegen, verpest het het eiwit. Seneff noemt een recent artikel van DowDuPont, waarin wordt gesproken over het gebruik van CRISPR-genbewerkingstechnologie om planten glyfosaat resistent te maken door glycine-residu aan te passen.8

'Dit is absoluut angstaanjagend', zegt Seneff. 'Ze wisten het,' Eerst moeten we glycine verwijderen.'En dan krijgt dat een hit op het enzym. Het enzym werkt niet zo goed omdat het daar alanine heeft. Het heeft die extra methylgroep die in de weg zit, hetzelfde probleem dat glyfosaat veroorzaakt."

Myosine is op zijn beurt een goed voorbeeld van een eiwit dat glycine nodig heeft om goed te werken, wat kan worden verstoord door glyfosaat. Myosine is een belangrijk ‘contractor’eiwit om de ontlasting door de darmen te verplaatsen, maar als het gemuteerd wordt, kan het niet langer samentrekken. Seneff voegt toe :

' als myosine verlamd raakt, krijg je peristalsis. Je krijgt een kleine bacteriële overgroei in de darmen (SIBO) omdat er een back-up van wordt gemaakt. Je krijgt veel problemen met je gevoel omdat de myosine niet kan krimpen. Je krijgt natuurlijk obstipatie. En deze zijn allemaal verbonden met autisme, deze problemen.

En dus denk ik dat de myosine in de darmen door het glyfosaat wordt vergiftigd op dezelfde manier als het EPSP-synthase in het shikimate-pad wordt vergiftigd. Door deze glycine op deze plek waar fosfaat zou moeten binden, ontstaat er een prachtige omgeving om glyfosaat in plaats van glycine in het eiwit zelf te gooien."

Glyfosaat veroorzaakt ook een tekort aan sulfaat 'op zoveel manieren', zegt Seneff, ' is het is bijna alsof het een perfecte storm is' en schaadt het ‘heme pathway’.

Oplossingen voor glyfosaattoxiciteit

Naarmate de realiteit van glyfosaattoxiciteit toeneemt, zijn er stappen die u kunt nemen om uzelf te beschermen, te beginnen met het beperken van uw blootstelling door zoveel mogelijk biologisch of biodynamisch gekweekt voedsel te eten. Het consumeren van biologische, ongepasteuriseerde appelazijn is een andere strategie, omdat het acetobacter bevat, dat glyfosaat kan afbreken.

'We maken saladedressing [met appelazijn]', zegt Seneff. 'We hebben een salade voor het avondeten en ik denk dat het je echt kan helpen om al het glyfosaat in je mond af te breken, omdat het goed zal werken om glyfosaat in nuttige fosfor te veranderen. Het raakt er volledig vanaf."

Seneff stelt ook voor om knoflook en kruisbloemige groenten te eten, wat goede bronnen van zwavel zijn. Glycinesuppletie kan ook een goede optie zijn om glyfosaat te ontgiften. Om glyfosaat te elimineren, moet je je lichaam verzadigen met glycine.

Dr. Dietrich Klinghardt, specialist in metaaltoxiciteit en het verband met chronische infecties, raadt aan om gedurende een paar weken tweemaal daags 1 theelepel (4 gram) glycinepoeder in te nemen en vervolgens de dosis te verlagen tot een vierde theelepel (1 gram) tweemaal per dag dag. Dit dwingt het glyfosaat uit je systeem, waardoor het via je urine kan worden verwijderd.

Collageen is van nature rijk aan glycine, maar als ik deze route volg, raad ik aan om alleen op zoek te gaan naar biologisch met gras gevoerd collageen. Biologische botbouillon is een andere uitstekende bron van glycinerijk collageen.

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/05/08/glyphosate-health-risks.aspx

 Bronnen en referenties

·         1, 2 Milieuwetenschappen Europa Overbrugging van wetenschap en regelgeving op regionaal en Europees niveau 201628: 3

·         3 Analytische en bioanalytische chemie 20 november 2011

·         4 The Guardian 23 januari 2019

·         5, 7 Journal of Biological Physics and Chemistry Januari 2015, 15 (3): 121-159

·         6 International Journal of Environmental Research 2019; 16 (15): 2734

·         8 Journal of Biological Chemistry 11 januari 2019

 


LINK: https://www.mercola.com/downloads/podcast.htm


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...