woensdag 5 januari 2022

Orde der Artsen schorst vijftien artsen in België die niet akkoord gaan met de coronavaccins.  

M.a.w. het enige dat in werkelijkheid nog telt voor het medisch-farmaceutisch artsen kartel is vaccinatie, vaccinatie,vaccinatie.  Dit is een absolute verenging van het medisch beroep volledig in lijn met de farmaceutische (prik) industrie ('kartel').  Men doet nog niet eens de moeite om enig alternatief toe te laten.  De  arts is dus een ‘paterke’ van het nieuwe vaccinatiegeloof geworden.  Amen.   Afschaffen die orde, geen reden van bestaan meer! Geneeswijzen behelst niet het naar de pijpen van de 'prik' industrie dansen, zootje ongeregeld!

 


Orde der Artsen schorst vijftien artsen voor antivax-uitspraken: zwaarste sancties in Vlaanderen

De Orde der Artsen heeft vorig jaar verschillende artsen geschorst omdat ze zich uitgesproken hebben tegen de coronavaccins, of hun patiënten aangezet hebben om zich niet te laten vaccineren. Dat schrijft het Franstalige weekblad Le Vif woensdag op zijn site. Vijftien artsen kregen een opschorting van hun activiteiten opgelegd, gaande van termijnen van één maand tot, voor drie artsen, twee jaar.

YAKD 05-01-22, 21:27 Bron: Belga

Bijna een jaar geleden kwam de Orde met een deontologisch advies rond de vaccinatie tegen het coronavirus. Daarin is onder meer te lezen dat de organisatie "krachtig stelling zou nemen tegen de verspreiding van informatie die niet in overeenstemming is met de huidige stand van de wetenschap".

De sancties kunnen variëren van een eenvoudige waarschuwing tot een opschorting van maximaal twee jaar. Volgens Le Vif werden de zwaarste sancties in 2021 vooral in Vlaanderen uitgesproken. 

De sancties kwamen er na klachten. De helft daarvan komt van patiënten, de andere helft van andere artsen. Er werden 90 dossiers geopend, en die leidden tot in totaal 22 sancties.

NVDR:

GENEZING IS VERBODEN

 

Mainstream media, op sociale media, allerlei 'gezondheidsorganisaties' zoals de Wereld Gezondheids Organisatie, Big Pharma en politieke overheden doen er blijkbaar alles aan om andere dan vaccinaties te onderdrukken en te verbergen voor de mensen, want je hoort er amper iets van in de officiële media en dan nog meestal in de negatieve zin..

De media belasteren elke arts die met succes covid-patiënten behandelt. Er zijn geen woorden om deze mediamisdaden te beschrijven.

Onze artsen zijn enerzijds ‘paterkes’ van het nieuwe vaccinatiedogma geworden en anderzijds 'bang' om hun licentie te verliezen als ze opkomen tegen de medische mainstream van deze wereld.  

Nochtans zouden artsen en de orde van geneesheren beter moeten weten:

De Verklaring van Helsinki (met internationale verdragsstatus) van de World Medical Association stelt in het vierde artikel dat “het de plicht is van de arts om de gezondheid, het welzijn en de rechten van patiënten te bevorderen en te waarborgen, met inbegrip van degenen die deelnemen aan medische Onderzoek”.   De kennis en het geweten van de arts moeten ondergeschikt zijn aan de vervulling van deze plicht.  In het zevende artikel wordt gesteld dat “medisch onderzoek onderworpen is aan ethische normen die dienen om het respect voor alle mensen te bevorderen en te verzekeren en om hun gezondheid en individuele rechten te beschermen”. In het negende artikel gaat het over Het recht op zelfbeschikking. 

 


'De regeringen zeggen dat er geen behandeling is voor Covid-19.

Het is een leugen. Het is bedrog.

Ze willen Covid-19 niet genezen omdat... iedereen de vaccins moet krijgen.'

DR. ROB ELENS,
MEDISCH CENTRUM DE PEEL, NEDERLAND

 

Demonstranten komen al een jaar lang samen tegen coronamaatregelen

 

        Kurt Wayenberg (links) samen met enkele demonstranten op de Grote Markt.  — © Dirk Vertommen

Demonstranten komen al een jaar lang samen tegen coronamaatregelen

Mechelen - 

Een zeventigtal mensen kwam woensdagavond samen op de Grote Markt in Mechelen om hun ongenoegen te uiten over de coronacrisis en de daarbij horende maatregelen. Dat doen ze intussen al een jaar lang. “We denken er niet allemaal hetzelfde over, maar we stellen ons wel allemaal vragen”, zegt initiatiefnemer Kurt Wayenberg.

Stijn Van de Sande   5/01/2022 om 21:21

Precies een jaar geleden kwamen enkele individuen uit protest tegen het coronabeleid voor het eerst samen op de Mechelse Grote Markt. “Toen duidelijk werd dat de coronamaatregelen steeds verder gingen dan de aanvankelijke ‘twee weken om de curve af te vlakken’, besloten we om symbolisch samen te komen”, zegt Kurt Wayenberg. “Dat groeide uit tot een wekelijks terugkerende protestactie.”

“We zijn gestart met vijf of zes mensen”, zegt Wayenberg. “Er waren toen meer politieagenten dan andere mensen. Maar nu zijn er vaak vijftig deelnemers of meer. We merken dat steeds meer mensen wakker beginnen te worden. De vragen die wij ons een jaar geleden al stelden, worden nu ook door anderen gesteld. Om daarover te praten en info met elkaar uit te wisselen, verzamelen we iedere week vanuit heel Vlaanderen op de Grote Markt.”

Wappies

De deelnemers aan het protest zijn niet in één hokje te plaatsen. “We denken niet allemaal hetzelfde over de verschillende onderwerpen, maar we stellen ons wel allemaal vragen”, klinkt het. “We vragen ons af of men wel goed bezig is op het vlak van mondmaskers, lockdowns en andere regeltjes. We stellen ons ook vragen bij de vaccins. Zeker over de kindervaccinaties zijn we bezorgd. Verder hebben we ook onze twijfels bij de echtheid van bepaalde cijfers en of er bepaalde info achtergehouden of verdraaid wordt.”

Volgens Wayenberg wordt de groep van demonstranten te snel weggezet als idioten. “Als één van ons in ufo’s gelooft, dan wordt dat eruit gepikt en maken ze van ons allemaal wappies. Ja, hier zullen er vanavond ook twee of drie zijn die daar in geloven. Anderen denken dan weer aan een satanische wereldmacht. Maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat iedereen die zijn kop boven het maaiveld uitsteekt of vragen stelt die niet gesteld mogen worden, genadeloos met de grond gelijk wordt gemaakt. Daar willen we tegen blijven protesteren.”

De protestgroep is tegen de coronamaatregelen. — © Dirk Vertommen

 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden (2)

 












































































































































































Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...