zondag 6 februari 2022

Never Change to be accepted by others .. Stay weird

 













 CDC geeft eindelijk toe dat natuurlijke immuniteit SUPERIEUR is voor vaccins

Donderdag 03 februari 2022 door: Ramon Tomey
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , CDC , covid-19 , Delta , eerlijk , immuunsysteem , infecties , natuurlijke immuniteit , uitbraak , pandemie , farmaceutische fraude , onderzoek , waarheid , vaccin immuniteit , vaccins

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

14KKEER BEKEKEN



(Natural NewsNa enkele maanden hebben de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) eindelijk  toegegeven dat natuurlijke immuniteit effectiever is  tegen het Wuhan-coronavirus (COVID-19) dan vaccins. Dit is in tegenspraak met de eerdere bewering dat de immuniteit die wordt opgewekt door de COVID-19-vaccins beter is.

De volksgezondheidsinstantie deed dit in de editie van 28 januari 2022 van haar Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR), dat oorspronkelijk op 19 januari werd gepubliceerd. Het toonde aan dat natuurlijke immuniteit minstens drie keer zo effectief was als COVID-19-vaccins om te voorkomen dat mensen besmet raken en in het ziekenhuis worden opgenomen. De bevindingen van de CDC waren van toepassing op de B16172-deltavariant waarvan bekend is dat deze doorbraakinfecties veroorzaakt.

“Voordat delta in juni [2021] de overheersende variant werd, waren de gevallen hoger bij personen die een eerdere infectie overleefden dan bij personen die alleen waren gevaccineerd. Begin oktober hadden personen die een eerdere infectie overleefden een lager aantal gevallen dan [gevaccineerde] personen”, aldus de MMWR.

Het rapport merkte ook op dat de natuurlijke immuniteit hoger was tijdens de overheersende periode van de delta-variant. Het noemde het vermogen van de delta-stam om immuniteit te omzeilen en afnemende vaccinimmuniteit in de loop van de tijd als de redenen hiervoor.

De MMWR verwees naar een CDC-onderzoek dat tussen mei en november 2021 vier categorieën mensen in Californië en New York onderzocht. Er werd gekeken naar niet-gevaccineerde en gevaccineerde mensen die een aanval met COVID-19 hadden overleefd, en naar beide groepen die nooit SARS-CoV- hadden opgelopen. 2.

Niet-gevaccineerde, van nature immuun, hadden infectiepercentages die bijna 15 tot 30 keer lager waren dan die zonder enige immuniteit. Degenen die werden geïnjecteerd met het COVID-19-vaccin zonder eerdere blootstelling aan SARS-CoV-2, hadden slechts ongeveer 4,5 tot 6,2 procent minder infecties dan degenen zonder enige immuniteit.

Vergelijkbare resultaten werden gevonden als het gaat om ziekenhuisopnames, waarbij mensen met een natuurlijke immuniteit twee tot zes keer minder kans hebben om in het ziekenhuis te worden opgenomen dan mensen met immuniteit als gevolg van de COVID-19-injecties. (Gerelateerd: CDC geeft toe dat natuurlijke immuniteit betere bescherming biedt dan experimentele COVID-prikken .)

CDC flip-flop op advies in plaats van vaccins toe te geven werkt niet

Interessant is dat de CDC eerder beweerde dat vaccin-geïnduceerde immuniteit beter was dan zijn natuurlijke tegenhanger. Het citeerde een onderzoek van augustus 2021 waarin stond dat niet-gevaccineerde personen meer dan twee keer zoveel kans hebben om opnieuw SARS-CoV-2 op te lopen nadat ze hersteld zijn van een eerdere infectie.

De studie keek naar honderden inwoners van de staat Kentucky die eerder besmet waren van mei tot juni 2021. Volgens de bevindingen hadden niet-gevaccineerde Kentuckiërs een 2,34 keer grotere kans om opnieuw te worden geïnfecteerd dan degenen die met het vaccin waren geïnjecteerd. "De bevindingen suggereren dat bij mensen die eerder COVID-19 hebben gehad, volledige vaccinatie extra bescherming biedt tegen herinfectie", zei de CDC.

CDC-directeur Dr. Rochelle Walensky gaf commentaar op de bevindingen van het onderzoek van augustus 2021. “Als je al eerder COVID-19 hebt gehad, laat je dan alsnog vaccineren. Uit dit onderzoek blijkt dat je twee keer zoveel kans hebt om opnieuw besmet te raken als je niet gevaccineerd bent. Het vaccin krijgen is de beste manier om jezelf en anderen om je heen te beschermen, vooral omdat de meer besmettelijke delta-variant zich over het land verspreidt, "zei ze.

Dr. Madhava Setty, senior wetenschapsredacteur voor Children's Health Defense's the Defender , deed zijn twee cent op de bevindingen van het rapport van 28 januari. “De CDC herziet nu eindelijk zijn standpunt vijf maanden later. Dit is een groot probleem met de CDC en zijn gegevens. Ze waren vanaf het begin ondoorzichtig en laat in het spel", zei hij.

Dit was niet de eerste keer dat de CDC inconsistent advies gaf als het gaat om COVID-19-vaccins. Toen de COVID-19-vaccins voor het eerst werden goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen, hamerde het bureau van Walensky op de schoten als de sleutel tot het beëindigen van de pandemie.

De CDC-directeur schoot zichzelf echter in de voet door per ongeluk toe te geven dat vaccins niet langer effectief zijn om de overdracht van COVID-19 te voorkomen. Walensky zei tijdens een interview met nieuwslezer Wolf Blitzer: “Onze vaccins werken uitzonderlijk goed. Ze blijven goed werken voor delta met betrekking tot ernstige ziekte en sterfte; ze voorkomen het. Wat ze niet meer kunnen doen, is overdracht voorkomen.”

Meer gerelateerde verhalen:

Rand Paul onthult totale fraude, bedrog van Fauci en de CDC, die opzettelijk de NATUURLIJKE immuniteit negeren .

STUDIE: Natuurlijke immuniteit biedt aanzienlijk betere bescherming tegen COVID dan vaccinimmuniteit .

Na het afwijzen van natuurlijke immuniteit, laat CDC nu ook het hele concept van kudde-immuniteit varen .

Bekijk de video hieronder waarin Jeffery Jaxen en Del Bigtree praten over de CDC die onwaarheden over natuurlijke immuniteit promoot.

Deze video is van het Big Logic-kanaal op Brighteon.com .

      Link: https://www.brighteon.com/22a34284-ae2f-46c6-8357-1eece7f24651

 

Bronnen zijn onder meer:

ChildrensHealthDefense.org

CDC.gov 1

CDC.gov 2

CDC.gov 3

MSN.com

Brighteon.com

 

Opmerkelijk: Kamervoorzitter (NL) drukt op muteknop nadat Baudet zegt dat 9/11 false flag was

 kamer

Foto: Thierry Baudet (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Opmerkelijk: Kamervoorzitter drukt op muteknop nadat Baudet zegt dat 9/11 false flag was

FVD-kopman Thierry Baudet zei donderdag tijdens het Kamerdebat over de situatie in Oekraïne dat 9/11 een valse vlagoperatie was.

“Het beste zou zijn om Oekraïne met klem te adviseren een neutrale staat te worden, zoals Finland en Oostenrijk. Het beste zou zijn om de Krim te erkennen en de relatie met Rusland, dat mooie grote land in het oosten, te verbeteren,” betoogde Baudet in de Tweede Kamer.

Zo, u bent aan het einde

“Overigens ben ik van mening dat 9/11 een false flag was en dat er gefraudeerd is bij het tellen van stemmen bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen,” zei hij, waarna Kamervoorzitter Vera Bergkamp (D66) zijn microfoon uitzette. “Zo, u bent aan het einde,” onderbrak ze hem.

Er ontstond vervolgens een discussie op social media. “Het was misschien geen volwaardige valse vlag, maar wat je vaak ziet, is dat ze de extremist, terrorist of eenzame wolf al in het vizier hebben, en hem in feite zo’n aanval laten uitvoeren zonder in te grijpen,” twittert Camille.

Building 7

Baudet reageert: “Oké fair enough, maar zo’n vliegtuigje krijgt die torens echt niet op perfect-rechte wijze naar beneden; en geen enkele terrorist doet het raampje ff open om zijn paspoort naar buiten te gooien; en building 7; en de patriot act; en het lulverhaal over het Pentagon; en, en…”

Mainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccins

corona

Foto: Aberdeen Proving Ground CC BY 2.0

Mainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccins

De Duitse overheid beweerde dat tot wel 90 procent van de coronapatiënten en -doden ongevaccineerd was, maar dat bleek een leugen te zijn. De overheid telde vrijwel álle zieken en stervenden mee als ongevaccineerd, ongeacht of ze al dan niet gevaccineerd waren.

De Canadese overheid claimde dat 60 procent van de coronadoden ongevaccineerd was. Ook dat bleek een leugen te zijn. Iedereen die binnen twee weken na vaccinatie ziek werd of overleed, werd meegeteld als ongevaccineerd.

Vermoorden

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, haalde dezelfde truc uit. Iedereen die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijdt, is niet gevaccineerd, aldus het overheidsagentschap. Dat terwijl de meeste sterfgevallen na vaccinatie zich binnen die 14 dagen voordoen.

Door te zeggen dat deze mensen niet gevaccineerd zijn, kunnen ze verdoezelen dat ze talloze mensen vermoorden, zei Pearson Sharp van One America News.

Topje van de ijsberg

Volgens de Canadese arts Daniel Nagase, die werd ontslagen nadat hij drie coronapatiënten succesvol had behandeld met ivermectine, is dit slechts het topje van de ijsberg. Uit data van het klinisch onderzoek van Pfizer blijkt dat het vaccin heeft geleid tot een duizelingwekkend aantal letsel- en sterfgevallen. 31 procent van de mensen die de prik kregen, stierf of raakte blijvend beschadigd.

Dit is een pandemie van de onwetenden en het maakt ons land kapot, benadrukte Sharp. Tegen alle progressieve en radicaal-linkse mensen zegt hij: “Doe ons allemaal een plezier en laat je alsjeblieft vaccineren. Laat je dubbel vaccineren. Haal al je boosters, alle drie of vier. Haal vijf, zes, 10 boosters!”

Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!’

tribunaal
Foto: Reiner Füllmich (Videostill Odysee/Corona Investigative Committee)

Het eerste covid-tribunaal gaat van start: ‘Eindelijk! Kijken!’

Zaterdag is het eerste covid-tribunaal van start gegaan. Een groep bestaande uit 11 advocaten en een rechter uit Portugal is een strafrechtelijk onderzoek begonnen. Al het beschikbare bewijs van misdaden tegen de menselijkheid zal worden gepresenteerd aan een jury, in dit geval de burgerbevolking.

Het strafrechtelijk onderzoek is van het volk, door het volk en voor het volk. De groep heeft besloten om het onderzoek buiten het systeem uit te voeren, aangezien geen enkele rechtbank bereid was om de zaak in behandeling te nemen.

Aanklachten

De groep stelt in een verklaring dat overheden onder invloed staan van corrupte en criminele machtsstructuren. Ze hebben een pandemie geënsceneerd die jarenlang is voorbereid. Ze hebben paniek aangewakkerd om het volk zogenaamde ‘vaccinaties’ te laten nemen, die inmiddels extreem gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn gebleken, aldus de advocaten, die tijdens het tribunaal worden bijgestaan door een aantal zeer gerespecteerde wetenschappers en experts.

Het proces moet gaan leiden tot aanklachten tegen de mensen die zich schuldig hebben gemaakt aan deze misdaden tegen de menselijkheid.

De betrokken advocaten: Virginie de Araujo Recchia uit Frankrijk, Claire Deeks uit Nieuw-Zeeland, Viviane Fischer uit Duitsland, Reiner Füllmich uit Duitsland, Ana Garner uit de Verenigde Staten, Renate Holzeisen uit Italië, Tony Nikolic uit Australië, Dipali Ojha uit India, Dexter L-J. Ryneveldt uit Zuid-Afrika, Deana Sacks uit de Verenigde Staten en Michael Swinwood uit Canada. De rechter is Rui Fonseca E. Castro uit Portugal.

Bekijk hieronder de openingspleidooien:

“Eindelijk! Het eerste grote ‘coronaproces’ onder leiding van Reiner Füllmich gaat van start in Duitsland. Kijken!” reageert FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. FVD-voorman Thierry Baudet voegt toe: “Eerste covid-tribunaal gaat van start.”

Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’

kamer
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

Nieuwe Kamervragen over invloed World Economic Forum: ‘FVD gaat dit monster uit de kast trekken’

Van 22 tot 26 mei wordt het World Economic Forum weer gehouden in het Zwitserse skidorp Davos. Doorgaans komen regeringsleiders en andere politici, waaronder premier Mark Rutte, in Davos bijeen om ‘de problemen in de wereld te bespreken’.

Bij de komende top wordt onder meer gesproken over het herstel van de ‘coronacrisis’ en de aanpak van ‘klimaatverandering’. Voorafgaand aan de jaarlijkse WEF-bijeenkomst wordt elk jaar een ‘risicorapport’ gepubliceerd. In dit rapport wordt ‘klimaatverandering’ aangewezen als grootste gevaar. Liggen klimaatlockdowns in het verschiet?

Covid Action Platform

Er wordt nog altijd met geen woord gerept over de zogeheten WEF-papers die Forum voor Democratie boven water heeft gekregen. In één van de stukken deelt Klaus Schwab aan minister Sigrid Kaag mee dat directeuren van meer dan 200 bedrijven en de Wereldgezondheidsorganisatie een ‘Covid Action Platform’ hebben opgericht en wordt Kaag uitgenodigd toe te treden tot dit platform.

Het platform blijkt te bestaan uit meer dan 1150 organisaties die actief samenwerken aan meer dan 40 projecten die zich bezighouden met de corona-aanpak.

Strikt vertrouwelijk

Daarnaast was Kaag medevoorzitter van de zogeheten Global Action Group van het WEF. Volgens een brief komt de groep elke maand in virtuele meetings van een uur bijeen. Die zijn ‘strikt vertrouwelijk’, blijkt uit de WEF-papers.

Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft honderden nieuwe vragen gesteld aan het kabinet naar aanleiding van deze WEF-papers. Elke dag zet hij er een aantal op Twitter.

“De Slaapkamer heeft liggen slapen en toegelaten dat een buitenlandse private organisatie met een radicale ideologie zich ongemerkt diep in ons staatsapparaat heeft genesteld. FVD gaat dit monster uit de kast trekken,” stelt het Kamerlid. “FVD laat dit onderwerp niet rusten. De onderste steen moet en zal bovenkomen!”

 

Tsjechië schrapt vereisten voor vaccinpaspoorten en andere mandaten

 Tsjechië schrapt vereisten voor vaccinpaspoorten en andere mandaten

Vrijdag 04 februari 2022 door: Cassie B.


Tags: slechte gezondheid , slechte geneeskunde , grote regering , Tsjechische Republiek , Denemarken , Frankrijk , gezondheidsvrijheid , infecties , vrijheid , medisch fascisme , medische tirannie , uitbraak , pandemie , Zweden , vaccinmandaten , vaccin paspoorten , vaccin oorlogen , vaccins
Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weergeven

3,520KEER BEKEKEN


 

(Natural NewsHet Tsjechische ministerie van Volksgezondheid heeft een plan aangekondigd om pandemiegerelateerde beperkingen, zoals vaccinpaspoorten, te versoepelen in het licht van recente gegevens. Vanaf 9 februari is het niet langer nodig om de COVID-19-vaccinatie of recent herstel van het virus te bewijzen om deel te nemen aan sport-, culturele en andere evenementen of om toegang te krijgen tot andere diensten in het land.

Het Tsjechische hoogste administratieve gerechtshof heeft in een recente uitspraak ook de vaccinatiepaspoort-vereiste voor restaurants, clubs, hotels en casino's geannuleerd omdat maatregelen er niet op gericht zijn om burgers indirect te dwingen zich te laten vaccineren.

Mensen zullen echter nog steeds maskers moeten dragen in openbare ruimtes binnenshuis, en limieten voor het aantal mensen dat massa-evenementen bijwoont, blijven van kracht.

In de aankondiging zei minister van Volksgezondheid Vlastimil Valek: “Ik zei dat ik uiterlijk begin maart de versoepeling van de maatregelen zou aankondigen en uiteindelijk hebben we samen met experts geconcludeerd dat we het veel eerder kunnen doen in een geleidelijk regime. De eerste stap is het intrekken van certificaten, een andere is het einde van algemene testen.”

Op 18 februari wordt er een einde gemaakt aan algemene tests op scholen en bedrijven . Sinds 17 januari moeten kinderen in de basis- en middelbare scholen van het land eenmaal per week een COVID-19-test ondergaan; daarvoor moesten ze twee keer per week worden getest. Werkgevers moesten hun werknemers twee keer per week antigeen-zelftests laten gebruiken.

De Tsjechische regering schrapt ook officieel een controversieel decreet dat COVID-19-vaccins verplicht stelde voor bepaalde professionals en mensen ouder dan 60 jaar in de hoop “verdiepende kloven” in de samenleving te voorkomen.

De vorige regering van het land had bevolen dat vaccins vanaf maart verplicht moesten zijn voor ziekenhuis- en verpleeghuispersoneel, soldaten, politie en andere beroepen, samen met mensen ouder dan 60 jaar, in een beweging die massale protesten aanwakkerde.

Tijdens een persconferentie zei premier Petr Fiala: “Dit verandert niets aan ons standpunt over vaccinatie. Het is ongetwijfeld nog steeds de beste manier om Covid-19 te bestrijden … maar we willen de kloven in de samenleving niet vergroten.”

Andere Europese landen versoepelen beperkingen

Tsjechië is niet het enige Europese land dat momenteel de beperkingen versoepelt. Frankrijk, dat erom bekend stond dat het eerder in de pandemie enkele van de strengste maatregelen had, is ondanks een groot aantal infecties begonnen met het opheffen van enkele beperkingen. Maskers zullen buitenshuis niet langer nodig zijn, terwijl culturele locaties en stadions geen beperkingen meer hebben op hun capaciteit.

Franse burgers hebben echter nog steeds een bewijs van vaccinatie of herstel nodig om toegang te krijgen tot openbaar vervoer over lange afstanden, bars en restaurants. Nachtclubs gaan op 16 februari weer open.

Denemarken heeft ook aangekondigd dat het de meeste van zijn pandemische beperkingen zal schrappen omdat COVID-19 niet langer een “maatschappelijk kritieke ziekte” is. Ondanks het hoge aantal gevallen neemt het aantal mensen op de intensive care af en zijn de algehele vaccinatiepercentages daar hoog.

Ondertussen zal Zweden vanaf 9 februari de coronavirusbeperkingen opheffen . Er zullen geen limieten meer zijn voor de openingstijden en capaciteiten van restaurants, en vaccinpaspoorten en maskers zijn niet langer vereist in het openbaar vervoer.

De stappen komen op het moment dat de Wereldgezondheidsorganisatie verklaarde dat Europa een “plausibele eindspel” van de pandemie ingaat, aangezien het aantal sterfgevallen in het licht van de lagere ernst van Omicron en warmer weer de verspreiding van het virus vertraagt.

“Deze context – die we tot nu toe niet hebben meegemaakt in deze pandemie – geeft ons de mogelijkheid voor een lange periode van rust en een veel hoger niveau van bescherming van de bevolking tegen een heropflakkering van de overdracht, zelfs met een meer virulente variant”, WHO Europa directeur Dr. Hans Kluge verklaarde.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SGTReport.com

expats.cz

TheGuardian.com

Novinky.cz

 

Verpleegkundige beweert dat de COVID-19-vaccinatie van de Canadese premier Justin Trudeau nep was, wijst op ‘fake vaxx’

 Verpleegkundige beweert dat de COVID-19-vaccinatie van de Canadese premier Justin Trudeau nep was, wijst op ‘fake vaxx’

Donderdag 03 februari 2022 door: Cassie B.
Tags: badmedicine , grote overheid , Canada , samenzwering , covid-19 vaccins , bedrog , vervalst , immunisatie , Justin Trudeau , leugens , pandemie , propaganda , rode vlaggen , stom , verdraaid , vaccin mandaat

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

27KKEER BEKEKEN


(Natural NewsEen gediplomeerde verpleegster die is opgeleid in het toedienen van intramusculaire injecties, heeft een video gemaakt waarin ze uitlegt waarom ze denkt dat de Canadese premier Justin Trudeau en zijn vrouw Sophie geen COVID-19-vaccins hebben gekregen. Ze zei zelfs dat ze "dit van een mijl afstand kon zien", gewoon door naar de beelden te kijken die op live televisie werden uitgezonden.

Op 23 april werd geregistreerd dat Trudeau en zijn vrouw hun eerste doses van het AstraZeneca COVID-19-vaccin kregen bij een Rexall-apotheek. In de video is te zien hoe Trudeau zijn mouw oprolt en naar zijn vrouw reikt en haar vraagt ​​zijn hand vast te houden voordat een apotheker de dosis in zijn linkerarm injecteert op de plek van zijn tatoeage.

In de video van de verpleegster deelde ze verschillende redenen waarom ze denkt dat de schoten "duidelijk nep" waren. Haar belangrijkste kritiek was het feit dat de werknemer die het paar hun injecties gaf, slechts één hand gebruikte.

“Dat doet niemand. Op die manier geef je geen IM-injecties,' merkte ze op, met behulp van de afkorting IM voor 'intramusculair'.

De traditionele methode voor het toedienen van intramusculaire injecties zoals de COVID-19-vaccins is het gebruik van één hand om de deltaspier te lokaliseren, terwijl de andere hand het vaccin in de spier injecteert in een procedure die bekend staat als landmarking. Volgens richtlijnen van de Canadese overheid moet de huid op de arm "op het moment van toediening plat (tussen duim en wijsvinger) worden uitgerekt".

Voor de Trudeaus zei ze: "De injector leunde achterover op haar stoel en gooide die naald erin alsof het een pijl was, met één hand, raakte ze niet eens aan met de andere hand, raakte de naald niet aan met de andere hand, het was hoogst ongebruikelijk.”

Je kunt de vreemde methode zien in de video, die op Brighteon is gepost.


     LINK: https://www.brighteon.com/4ffbd058-e2a0-4e54-bd90-14d467070e63

Andere experts die de beelden hebben bekeken, hebben toegegeven dat gezondheidswerkers zijn getraind om beide handen te gebruiken bij het toedienen van injecties, maar sommigen beweerden snel dat het gebruik van slechts één hand niet noodzakelijkerwijs betekent dat de toediening van het vaccin nep was.

In een gesprek met PolitiFact zei een woordvoerder van de American Pharmacists Association: "De video met de Trudeaus is geen demonstratie van de techniek die we gebruiken om apotheekpersoneel op te leiden voor vaccinaties, maar het weerlegt ook niet noodzakelijkerwijs dat de Trudeaus zijn gevaccineerd."

Andere rode vlaggen gespot in beeldmateriaal

Een andere rode vlag die ze opmerkte, was het feit dat de gezondheidswerker de injecties van Trudeaus niet had opgezogen. Dit is een procedure waarbij de persoon die het vaccin toedient, de zuiger van de spuit terugtrekt nadat de naald in de arm is gestoken om ervoor te zorgen dat deze geen bloedvat heeft doorboord. Hoewel sommige deskundigen hebben gezegd dat aspireren niet nodig is voor dit type injectie, is het gebruikelijk en velen geloven dat het de kans op negatieve bijwerkingen kan helpen verminderen.

De verpleegster was ook van mening dat het feit dat Sophie Trudeau haar mouw optrok voordat de verpleegster haar een verband kon geven, een verder bewijs is dat het vaccin dat ze kreeg niet echt was.

Er zijn veel berichten dat sommige beelden van spraakmakende personen die vaccins krijgen op live-tv op de een of andere manier zijn vervalst, hoewel het moeilijk voor te stellen is dat ze niet meer moeite zouden hebben gedaan om het vaccin van de premier te maken er realistischer uitzien. Het zou natuurlijk begrijpelijk zijn als hij en zijn vrouw de prik niet wilden krijgen, gezien de vele gevaren. Desalniettemin is het laatste wat de premier op dit moment nodig heeft, de suggestie dat hij misschien geen vaccin heeft gekregen dat hij de rest van het land oplegt, vooral nu vreedzame protesten tegen het vaccinmandaat voor grensoverschrijdende vrachtwagenchauffeurs op stoom komen.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SGTReport.com

PolitiFact.com

Reuters.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...