maandag 11 december 2023

Het klimaatarrest steunt op hoogst betwistbare rechtsopvattingen

 Marc Bossuyt  11/12/2023  Leestijd 3 minuten

 

Prof. Em. Marc Bossuyt heeft bedenkingen bij het klimaatarrest, uitgelokt door Klimaatzaak, met boegbeelden als Francesca Vanthielen en Nick Balthazar

foto © PG/Belga

 

Lopen wij een ‘werkelijk en onmiddellijk risico om van het leven te worden beroofd’ omdat België de klimaatdoelstellingen niet haalt?

Het klimaatarrest van het Hof van Beroep van Brussel zal sommigen hebben verbaasd. Franstalige Brusselse rechters oordelen dat de verdragsbepaling die het recht op leven waarborgt, wordt geschonden door de Belgische, de Vlaamse en de Brusselse regeringen omdat zij de Europese klimaatdoelstellingen niet halen.

Mensenrechten zijn rechten waarop elke mens aanspraak kan maken, wie, waar en wanneer dan ook. In hun klassieke benadering zijn het rechten die de overheid, ongeacht de beschikbare middelen, kan en moet waarborgen en die door de rechter kunnen worden afgedwongen.

In wezen, maar niet exclusief, leggen deze rechten aan de overheid negatieve verplichtingen op. Voorbeelden zijn het verbod op foltering en slavernij, en het verbod op willekeurige inmenging in de vrijheid van gezinsleven, meningsuiting, vergadering, vereniging en dergelijke. Dat geldt ook voor het verbod om iemand op willekeurige wijze van het leven te beroven.

Positieve verplichtingen

In de in 1948 aangenomen Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (EVRM) werden ook zogenaamde economische en sociale rechten opgenomen. Het recht op sociale zekerheid, bijvoorbeeld, legt aan de overheid positieve verplichtingen op. Daarom voorziet het internationaal verdrag inzake economische, sociale en culturele rechten de verplichting om, in functie van de beschikbare middelen, die rechten geleidelijk te verwezenlijken. De rechter kan hierin maar tussenkomen in de mate dat bindende rechtsbepalingen de aard, de omvang, de modaliteiten en de voorwaarden ervan nader hebben gedefinieerd. Het komt de nationale politieke overheid toe de prioriteiten en de tijdsperiode voor het verwezenlijken van die rechten te bepalen.

Ondanks de negatieve omschrijving van de meeste vrijheidsrechten heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in 1968 al vanaf zijn derde arrest (de Belgische taalzaak!) aan het recht op onderwijs ook positieve verplichtingen toegeschreven: niet alleen geen inmenging in het recht van eenieder om onderwijs in te richten en zijn kinderen te sturen naar de school van zijn keuze maar ook de plicht van de overheid om scholen op te richten.

Scheiding der machten

Slechts één rechter (de Noorse) meende dat het hof zich op een gevaarlijke weg begaf. Het impliceerde immers dat rechten gewaarborgd in het EVRM in tijd en plaats konden variëren. Het hof is op deze weg verdergegaan door overal positieve verplichtingen te gaan lezen, in alle bepalingen van dat verdrag. Het verantwoordt deze benadering door te zeggen dat het verdrag een levend instrument is dat moet worden uitgelegd in het licht van de hedendaagse omstandigheden en dat de rechten uit het verdrag niet theoretisch of illusoir zijn, maar praktisch en effectief zijn.

Deze benadering staat op gespannen voet met het beginsel van de scheiding der machten. Een staat is maar gebonden door de verplichtingen die hij heeft aanvaard. Met uitzondering van wat inherent is aan de in het EVRM gewaarborgde rechten en vrijheden, kunnen dergelijke verplichtingen niet worden opgelegd, zonder tussenkomst van de nationale wetgever. Het gaat om politieke keuzes die toekomen aan de politieke overheid.

Preventief optreden

Het Brusselse hof van beroep gaat dit keer wel heel ver in het toekennen van positieve verplichtingen aan het recht op leven. Het leest hierin de verplichting voor de overheid om preventief op te treden. Volgens dat hof, loopt door het gevoerde klimaatbeleid eenieder die in België verblijft, een ‘werkelijk en onmiddellijk risico’ om van zijn leven te worden beroofd. Minstens het ‘onmiddellijke’ karakter van dat risico lijkt betwistbaar. Dat lijkt nog meer het geval met de stelling dat enkel de vermindering van de uitstoot tegen 2030 met 55% dit risico kan wegnemen.

We zouden toch ook onze defensie-inspanning verhogen tot 2% Is er geen reëel risico dat – zo niet – ons recht op veiligheid in gevaar komt?

Dergelijke doelstellingen zijn lovenswaardig, maar niet van aard om door een rechter te worden afgedwongen. Er zijn trouwens nog heel wat andere objectieven die zich daartoe niet lenen. We zouden toch 0,7% van ons bnp besteden aan ontwikkelingshulp? We zouden toch onze defensie-inspanning verhogen tot 2%? Is er geen reëel risico dat – zo niet – ons recht op veiligheid (security), gewaarborgd door artikel 5 EVRM, in gevaar komt? We zouden toch onze schuld tot 60% van ons bnp beperken en ons begrotingstekort tot 3%? Loopt ons eigendomsrecht geen risico als we die doelstellingen niet halen? Het blijft wachten op een arrest van een Nederlandstalige kamer van het hof van beroep van Brussel dat de federale, de Brusselse en de Waalse regeringen veroordeelt omdat zij op dat punt onvoldoende maatregelen nemen.

Het klimaatarrest van het Brusselse hof van beroep is wel een doorwrocht werkstuk. Maar het is onmiskenbaar ideologisch geïnspireerd en steunt op rechtstheoretische opvattingen die aan de rechter een rol toekennen die hem op het terrein brengen dat in onze democratische samenleving is voorbehouden voor de wetgevende macht.

 

Bron: https://doorbraak.be/het-klimaatarrest-steunt-op-hoogst-betwistbare-rechtsopvattingen

DEPOP OPERATION: Een miljoen COVID-gevaccineerden zijn het afgelopen jaar overleden in Engeland vergeleken met slechts 61.000 ongevaccineerden

 december 11, 2023   2528   13  

   Foto door Mufid Majnun op Unsplash

De afgelopen twee jaar is het oversterftecijfer in Engeland explosief gestegen, vooral onder de “volledig gevaccineerden” voor coronavirus.

Uit nieuwe overheidsgegevens blijkt dat sinds het begin van 2022 een miljoen volledig gevaccineerde mensen in Engeland zijn overleden, tegenover slechts 61.000 ongevaccineerde mensen in Engeland, schrijft Ethan Huff.

Ongeveer één op de drie Engelsen heeft nooit één COVID-injectie gekregen. Op basis van het hoge aantal oversterfgevallen onder de resterende twee derde van de Engelsen die ten minste één COVID-injectie kregen, zou je verwachten dat er veel meer dan slechts 61.000 gevaccineerde oversterftegevallen zouden zijn als de COVID-prikken echt “veilig en effectief” zijn, zoals wordt beweerd.

Het feit dat er slechts 61.000 ongevaccineerde sterfgevallen waren vergeleken met een miljoen gevaccineerde sterfgevallen gebaseerd op de 1:3 verhouding van gevaccineerden versus ongevaccineerden in de Engelse samenleving, laat zien dat de volledig geprikte mensen sterven in een significant hoger tempo dan de ongevaccineerden.

“Volgens het Britse regeringsdepartement dat bekend staat als het UK Health Agency (UKHSA), hadden op 3 juli 2022 18,9 miljoen mensen de eerste dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, 21,5 miljoen mensen hadden de 2e dosis van de COVID-19-injectie geweigerd, naast 2,6 miljoen mensen die de eerste dosis hadden gekregen maar de tweede hadden geweigerd, en 30,4 miljoen mensen hadden de derde dosis van de Covid-19-injectie geweigerd, naast 8,9 miljoen mensen die de tweede dosis hadden gekregen maar de derde hadden geweigerd,” legt een datarapport uit.

“Volgens de cijfers van het UKHSA kwamen op dat moment 63,4 miljoen mensen in aanmerking voor vaccinatie. Daarom weigerden 18,9 miljoen mensen het COVID-19 vaccin in Engeland en bleven ze volledig ongevaccineerd. Maar daarbovenop weigerden nog eens 2,6 miljoen mensen een tweede dosis, wat betekent dat 21,5 miljoen mensen niet dubbel gevaccineerd waren, en 8,9 miljoen mensen weigerden een derde dosis, wat betekent dat 30,4 miljoen mensen niet drievoudig gevaccineerd waren.”

 Het Grote Ontwaken? De helft van de Amerikanen denkt nu dat COVID-19 "vaccins" verantwoordelijk zijn voor "onverklaarbare sterfgevallen"

 

Volledig COVID-geprikt was goed voor 95% van alle COVID-doden tussen januari en mei 2023 in Engeland

Vanaf juli 2022 is 30 procent van de bevolking van Engeland nog volledig ongevaccineerd. Nog eens 34 procent is alleen enkelvoudig geprikt, terwijl de rest dubbel maar niet drievoudig is geprikt.

Op basis van dit alles is de gevaccineerde bevolking van Engeland verantwoordelijk voor 95 procent van alle COVID-doden tussen januari en mei 2023. De ongevaccineerde bevolking was daarentegen verantwoordelijk voor slechts vijf procent van alle sterfgevallen in deze periode.

De overgrote meerderheid van alle COVID-doden in Engeland, ongeveer 80 procent, vindt plaats onder de viervoudig gevaccineerden. De viervoudig gevaccineerden zijn ook goed voor 83 procent van alle COVID-doden onder degenen die ten minste één COVID-injectie kregen.

Sinds juli 2021, op het hoogtepunt van Operatie Warp Speed, hebben de gevaccineerden de ongevaccineerden ver overtroffen in termen van sterfgevallen – en dit geldt voor elke leeftijdsgroep. Dit ondanks het feit dat 30 procent van de Engelse bevolking nog nooit een COVID-prik heeft genomen.

Tussen juli 2021 en mei 2023 vond maar liefst 94 procent van alle sterfgevallen in Engeland plaats bij mensen die minstens één keer een COVID-prik hadden gekregen. Omgekeerd vond slechts zes procent van alle sterfgevallen in diezelfde periode plaats bij ongevaccineerden.

“Dit suggereert meer dat de Covid-19 injecties dodelijk zijn en bewijst dat ze mensen doden,” rapporteert The Exposé. “En we kunnen er zeker van zijn dat COVID-19 vaccinatie het sterftecijfer enorm verhoogt. Dus wanneer stopt de regering met het gebruik ervan?”

 Noorse gezondheidsautoriteiten waarschuwen dat meer volledig gevaccineerden in het ziekenhuis kunnen belanden

 

“Dit is een pandemie onder de gevaccineerden,” merkte iemand op, die het gesprek aanvulde. “Het zou grappig zijn als het niet zo’n sinistere agenda was.”


Copyright © 2023 door Koen Van de moortel. 

https://www.frontnieuws.com/depop-op-een-miljoen-covid-gevaccineerden-zijn-het-afgelopen-jaar-overleden-in-engeland-vergeleken-met-slechts-61-000-ongevaccineerden/

Hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam?

februari 2, 2022    18610   16   

 
Natuurlijk is dit het onderwerp waar iedereen naar vraagt en een bedankje aan Ricardo Delgado van La Quinta Columna voor het delen van zijn ervaring hiermee. Zijn protocol omvat het volgende:

NAC (N Acetyl Cysteine) of Glutathion maar NAC heeft de voorkeur

Zink

Vitamine D3

Astaxanthine

Quercetine

Mariadistel

Melatonine (vlak voor het slapen gaan)

Zoals hij uitlegt in de video (Engels ondertiteld) worden al deze dingen, behalve de Melatonine, ’s morgens genomen voordat er voedsel wordt genuttigd, omdat ze veel beter worden opgenomen op een volledig lege maag, schrijft Knowingthetruth.com.

Ik heb ook gehoord dat deze ook deel kunnen uitmaken van een goede detox/deactivatie van de opnamen en zal dit bericht bijwerken als er meer informatie beschikbaar komt:

Niacine

Melatonine (niveaus kunnen blijkbaar ook worden verhoogd door het eten van pistachenoten)

Hier is de originele video met Engelse ondertiteling waar hij dit protocol voor het verwijderen van magnetisme uitlegt van iemand die de Pfizer prik heeft gehad, wat hij met succes heeft gedaan:

Melatonine moet naar mijn mening vermeden worden, tenzij het absoluut noodzakelijk is, omdat het veel beter voor ons is om endogene melatonine te produceren en wanneer we hormonen als melatonine gebruiken, onderdrukt dat waarschijnlijk onze natuurlijke productie van melatonine, wat leidt tot afhankelijkheid. Dat gezegd hebbende, de noodzaak ervan kan afhangen van de slaapcyclus van het individu en het kan een goed idee zijn om een natuurarts of natuurgeneeskundige te raadplegen om uw specifieke behoeften te bespreken.

Als u ervoor kiest om te experimenteren met een van deze detox methoden kunt u uw ervaring delen in de commentaren hieronder en ga je gang en deel dit bericht met je vrienden en laten we ons te ontdoen van censuur van cruciale gezondheidsinformatie.

Deel de kennis!

Hieronder volgt een artikel met een schat aan informatie over andere oplossingen voor COVID-prik ontgifting:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/hoe-verwijder-je-grafeenoxide-uit-je-lichaam/


Dr. Klinghardt: “Het geheugenverlies bij gevaccineerden komt langzaam en neemt steeds meer toe”

 augustus 24, 2022   8578   12  

 

     © britni scott op Unsplash

Dr. Klinghardt is een holistische arts die na zijn afstuderen een praktijk in Seattle opende. In een recente video gaat hij in op het opvallende geheugenverlies bij gevaccineerden. Hij bespreekt ook een mogelijke therapie die eerst de symptomen van de ziekte moet bestrijden. De tweede stap bestaat erin het negatieve effect te beïnvloeden door de vreemde genen uit te schakelen die door het vaccin worden toegediend, schrijft Corona-blog.net.

Dr. Dietrich Klinghardt (holistisch arts, gestudeerd in Freiburg) doet in het Corona Comité (110 zitting) verslag vanuit zijn praktijk in Seattle over vaccinatieschade en de behandeling ervan. Hij vermeldt de opvallende opvallende geheugenverlies (kortetermijngeheugen). Hij behandelt het geheugenverlies bij Corona-patiënten bijvoorbeeld met polyfenolen.

“Bij de gevaccineerden komt dit geheugenverlies langzaam, wordt het steeds meer, en is het veel moeilijker te behandelen dan het geheugenverlies dat wij al met Corona zelf hebben gezien”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt

Wat hij ook opmerkt zijn veranderingen in het oog, zoals staar of maculadegeneratie, persoonlijkheidsveranderingen (psychose), leverproblemen, …

Degenen die vroeger helemaal geen bijwerkingen hadden, komen nu 1-2 jaar later in zijn praktijk.

“Wij zien soortgelijke problemen als gevolg van de ziekte. Bij de gevaccineerden tien keer meer, plus een hele reeks symptomen die wij bij de natuurlijk zieken niet zagen”, zegt Dr. Dietrich Klinghardt.

Therapie voor de eliminatie (?) van de “vaccins

In de eerste plaats moet de ziekte worden stilgelegd die door de “vaccinatie” werd uitgelokt. Dit gebeurt bijvoorbeeld (afhankelijk van de ziekte!) met een ampul artesunaat, famotidine, amantadine of niclosamide.

Het is belangrijk het mechanisme van het vaccin en het lichaam te begrijpen en de vreemde genen uit te schakelen. Volgens Dr. Klinghardt zijn er twee mechanismen, methylering en acetylering. In het geval van de methylering zijn er een paar stoffen die het het lichaam waarschijnlijk gemakkelijker maken om de stap uit te voeren. De bekendste is waarschijnlijk S-adenosylmethionine (SAM of kortweg AdoMet) of gemethyleerd foliumzuur (10 – 20 mg, let op: zeer hoge dosis!!). Dit zouden de twee belangrijkste dragers moeten zijn om de cel binnen te dringen en zo de vreemde bestanddelen uit te schakelen.
Er is ook histonacetylering, waarbij de beperkende factor een gebrek aan vitamine B₅ (pantotheenzuur) is.

OAN: 946.000 Amerikanen lijden onder ernstige bijwerkingen of stierven na Covid vaccinatie, en dit is nog maar het begin

 

Opgelet: Mensen kunnen overgemethyleerd worden!

·         N-acetyl-cysteïne (NAC)

·         Bioflavonoïden

·         Foliumzuur (10 – 20 mg, telkens 6 maanden, later getitreerd tot een “redelijke” dosis van 1 – 2 mg – levenslang innemen)

·         Pantotheenzuur, ook wel vitamine B genoemd₅

·         Ozontherapie

Deze procedure is bij artsen bekend vanwege de herpes simplex (HSV, herpesvirussen) of herpes zoster (gordelroos) uitbraken.

In de woordenlijst, bij de Longartsen op het Net, leest men:

DNA-demethylering en histonacetylering

Een groot deel van ons genetisch materiaal (DNA) is aanwezig in verpakte vorm, die eerst opengelegd moet worden om de betreffende genen te activeren. Om genen uit hun histonverpakking te bevrijden, moeten zij geacetyleerd worden (overdracht van een acetylgroep) – dit maakt de speciale verpakking los waarmee het DNA verpakt is, zodat de genen in kwestie afgelezen kunnen worden. Als de genen daarentegen voorzien zijn van methylgroepen, kunnen ze ook niet gelezen worden – daarom moeten ze gedemethyleerd worden (splitsing van de CH3 groep). DNA-demethylering en histon-acetylering zijn dus chemische verrichtingen waarbij bepaalde chemische groepen (bijv. methylgroepen, acetylgroepen) worden afgesplitst of overgeplaatst om bepaalde genen uit hun verpakking te bevrijden en ze leesbaar te maken.

Wij hebben hulp en contactpunten opgenomen op deze extra pagina (ook van dierenarts Alina Lessenich). Wij hebben het onderwerp “How Bad is my Batch” in dit artikel behandeld.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/dr-klinghardt-het-geheugenverlies-bij-gevaccineerden-komt-langzaam-en-neemt-steeds-meer-toe/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...