vrijdag 1 juli 2022

‘De komende 6 jaar zullen honderden miljoenen mensen sterven door de coronaprik’

 


David Martin is een financieel analist met een respectabele staat van dienst. Hij is nauw betrokken bij de rechtszaken tegen farmaceuten en de overheid vanwege de zogenaamde coronavaccins. Dr. Martin stelt dat deze ‘vaccins’ biowapens zijn.

Big Pharma en de overheid wisten dat ze massale sterfte en schade zouden veroorzaken, zei dr. Martin in een interview met Greg Hunter van USAWatchdog.com. “Het wordt nog veel erger,” waarschuwde hij. “Dit is geen coronavaccin. Het is een spike-eiwit dat het lichaam instrueert om een gifstof aan te maken. Dit is bioterrorisme.”

De vaccinmakers schatten zelf dat de coronaprikken binnen nu en 2028 wereldwijd zo’n 700 miljoen mensen zullen doden. De 65-plussers werden als eerste gevaccineerd omdat zij te veel geld kosten, aldus Martin.

Op veel grotere schaal

Hij denkt dat de catastrofale effecten van de injecties binnenkort ook zichtbaar zullen worden in de zorg. “Veel piloten hebben nu last van bloedproppen waardoor ze niet kunnen vliegen. Datzelfde probleem gaan we in de zorg zien en op veel grotere schaal.”

Veel mensen worden ziek en zullen sterven, wat betekent dat ook artsen en verpleegkundigen ziek worden en sterven. Het gevolg is dat niet iedereen behandeld kan worden, lichtte Martin toe.

Terreurdaad

Dr. Martin en zijn groep hebben onder andere president Biden, de FDA, CDC, Pfizer en Moderna aangeklaagd. Hij zei dat ‘dit veel erger is’ dan de Processen van Neurenberg na de Tweede Wereldoorlog. “Dit is georganiseerde misdaad. Ze verschuilen zich achter een immuniteitsschild dat hen beschermt tegen aansprakelijkheid.”

“Dit is een misdrijf. Dit is een terreurdaad. Dit is afpersing. Het is georganiseerde misdaad,” zei de financieel analist, die de vaccinmakers vergeleek met de maffia in de jaren twintig.

Erger dan de nazi’s

Volgens Martin zijn de mensen die dit doen nog erger dan de nazi’s. De vraag is waarom Amerikaanse burgers een wapen hebben ontwikkeld om Amerikanen te doden en ervoor betaald krijgen, zei hij.

Arts Zev Zelenko overleden, enkele maanden na verontrustende videoboodschap

 


Zev Zelenko is donderdag op 48-jarige leeftijd overleden. Hij leed al enige tijd aan kanker. De arts werd vanwege zijn Zelenko Protocol genomineerd voor de Nobelprijs. Deze coronabehandeling heeft naar verluidt ‘miljoenen levens gered’.

In 2020 werd Zelenko van Twitter geweerd, onder meer vanwege zijn uitspraken over de coronavaccins. “Neem ze niet. Ze werken niet. Ze zijn ongelooflijk gevaarlijk en onveilig,” zei de arts.

Je hebt een bom in je lijf

Tegen gevaccineerden zei hij: “Je hebt een bom in je lijf. Het spijt me, maar daar heb je zelf voor gezorgd. Maak niet nog meer bommen. Haal geen injecties meer.”

Hij wees erop dat een virale infectie deze bommen tot ontploffing brengt. “De deskundigen waarschuwen dat dit tot genocide kan leiden.” Zelenko voegde toe dat geprikten de ontploffing kunnen voorkomen door preventief antivirale middelen te nemen en de ziekte meteen te behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine als ze toch corona krijgen.

Tandje erbij

Eind vorig jaar waarschuwde hij in een videoboodschap dat er van alles wordt gedaan om kritische artsen de mond te snoeren. Mocht hij binnenkort komen te overlijden, dan is dat niet het gevolg van ziekte of zelfmoord, zei hij.

In een video die Zelenko op Gettr plaatste, suggereert hij dat het establishment op het punt staat een tandje bij te zetten in de strijd tegen artsen die zich openlijk uitspreken tegen het beleid.

Weer een strijder minder

“De overheid is wanhopig,” zei Zelenko. “De tirannen weten dat hun einde nabij is en ze hebben zich ingegraven. Ten eerste ben ik niet suïcidaal. Ten tweede gaat het een stuk beter met me, mijn gezondheid is prima in orde. Dus als ik sterf of verdwijn, heeft dat daar niets mee te maken.”

“Weer een strijder minder. En wat voor één,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons. “R.I.P.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...