dinsdag 7 november 2023

COVID-19 vaccins blijken nuttige bacteriën in het menselijke microbioom te reduceren

november 7, 2023   3123   4 

  By Gabriele Berg, Daria Rybakova and 33 others - [1]doi:10.1186/s40168-020-00875-0, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=93574294

Eén van de manieren waarop COVID-19 vaccins de menselijke immuunfunctie vernietigen is via de darmmicrobiota. De vaccins slagen er niet alleen niet in om voldoende neutraliserende antilichamen af te geven, maar ze richten zich ook tegen verschillende soorten nuttige bacteriën die nodig zijn voor de menselijke immuunfunctie op lange termijn. Het substantiële verlies aan biodiversiteit in de darmen van de mens vergroot de kans voor verschillende ziekteverwekkers om te gedijen in de darmen, waardoor de gevaccineerde persoon vatbaarder wordt voor verschillende infecties, of het nu gaat om varianten van het coronavirus, griepstammen of andere infecties, schrijft Lance D Johnson.

CoronaVac en Pfizer mRNA beschadigen het gastheer-microbioom aanzienlijk

In het onderzoek, Interaction between gut microbiota and COVID-19 and its vaccines, ontdekten onderzoekers dat de Pfizer mRNA prik en het Sinovac vaccin uit China beide het menselijke microbioom significant veranderen op manieren die het gevaccineerde individu vatbaarder maken voor infecties.

Het menselijk microbioom is ongeveer 400 vierkante meter groot en bevat meer dan 2000 soorten protozoa, schimmels, bacteriën en virussen. Deze gemeenschap van micro-organismen is goed voor de gastheer en leeft langs de darmwand en in de darmen. Deze commensale micro-organismen bezetten intracellulaire en sub-epitheliale ruimten en leven in weefsels, lymfevaten en kunnen zelfs in de bloedstroom terechtkomen. Deze commensale soorten communiceren met het endogene immuunsysteem en helpen immuunresponsieve cellen te reageren op pathogene bedreigingen. Ze helpen ook bij de spijsvertering, synthetiseren koolhydraten en aminozuren en helpen de cellen bij de opname van voedingsstoffen uit voedsel.

In het onderzoek verminderden zowel de CoronaVac als de Pfizer jab verschillende commensale bacteriesoorten, waaronder de volgende: Adlercreutzia equolifaciens, Asaccharobacter celatus, Blautia obeum, Blautia wexlerae, Dorea formicigenerans, Dorea longicatena Coprococcus comes, Streptococcus vestibularis, Collinsella aerofaciens en Ruminococcus obeum.

Nadat deze commensale bacteriën zijn uitgeroeid, produceert het microbioom minder vetzuren met een korte keten en minder bacteriocine. Bacteriocine is een peptidetoxine dat werkt als een antibioticum en de groei remt van soortgelijke bacteriestammen die van nature pathogeen zijn. Zonder de productie van bacteriocine biedt het beschadigde darmmicrobioom meer mogelijkheden voor ziekteverwekkers om te gedijen en het lichaam van de gastheer ziek te maken. Tot overmaat van ramp snijdt de uitputting van vetzuren met een korte keten (azijnzuur, propionzuur en boterzuur) uiteindelijk de belangrijkste energiebron voor colonocyten af, waardoor de algehele gezondheid van het maag-darmkanaal verzwakt. Wanneer de populatie van commensale bacteriën wordt aangetast, is diarree het eerste teken in de gastheer. Vervolgens wordt de gastheer vatbaarder voor griep, coronavirusinfecties, enterovirussen en talloze andere circulerende ziekteverwekkers.


 Eén op de 73 mensen die "gevaccineerd" werden voor covid, was DOOD in juni 2022, volgens gegevens van de overheid

 

Covid-prikken vernietigen de bifidobacterieniveaus vele maanden na de injectie, waardoor de gevaccineerden een verhoogd risico lopen op ernstige covid-19

Een ander belangrijk onderzoek toonde aan dat mRNA-vaccins 6 tot 9 maanden na de injectie blijvende schade toebrengen aan het darmmicrobioom. Hoewel er slechts vier deelnemers aan het onderzoek deelnamen, werden er schokkende resultaten gevonden bij alle vier de gevaccineerde personen. Na de vaccinatie daalde de populatie nuttige bacteriën bifidobacteriën tot 38 procent, 49 procent en 90 procent van het niveau vóór de vaccinatie. Bij één patiënt nam het aantal bifidobacteriën aanvankelijk toe, maar die toename werd zes tot negen maanden later tenietgedaan tot slechts 35% van het niveau vóór de vaccinatie. In datzelfde tijdsbestek zagen de andere drie patiënten een verdere afname van de bifidobacteriepopulaties met 15%, 35% en 60% van de resterende populaties. Het is belangrijk om op te merken dat het genus bifidobacteriën beschermt tegen inflammatoire darmziekten, obesitas, neurologische aandoeningen, C. difficile-infectie en ernstige COVID-19. Met deze significante afname in bifidobacteriën lopen gevaccineerde personen een groter risico op meerdere gezondheidsproblemen in de toekomst.

Verder observationeel onderzoek toonde aan dat lagere niveaus van Bifidobacterium adolescentis geassocieerd zijn met lagere neutraliserende antilichamen na CoronaVac vaccinatie. Evenzo helpt het herstel van Roseburia faecis bacteriën in de menselijke darm het lichaam om meer neutraliserende antilichamen te produceren nadat de Pfizer mRNA vaccinatie deze niveaus heeft aangetast. Ook hielpen de ontstekingsremmende effecten van Prevotella copri en twee Megamonas commensale soorten patiënten beschermen tegen de bijwerkingen van beide covid-19 vaccins.

Deze onderzoeken tonen aan dat het menselijk microbioom is ontworpen om belangrijke beschermende immuunfuncties te bieden. Deze aangeboren functies worden beschadigd door de COVID-19 vaccins, waardoor mensen op de lange termijn vatbaarder worden voor ziektes.


 Nieuwe studie brengt mainstream media in paniek: Ongevaccineerden hebben nauwelijks ernstig covid ziekteverloop

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/covid-19-vaccins-blijken-nuttige-bacterien-in-het-menselijke-microbioom-te-reduceren/ 


Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus is geweest

Ik raak steeds meer gefrustreerd over de manier waarop het debat over de oorsprong van het vermeende nieuwe virus, SARS-CoV-2, wordt beheerst, en ik ben gaan geloven dat het nooit in omloop is geweest en op grote schaal ziekte en dood heeft veroorzaakt, schrijft Dr. Mike Yeadon. Verontrustend is dat bijna niemand deze mogelijkheid wil … Meer lezen overWaarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus is geweest

https://www.frontnieuws.com/waarom-ik-niet-geloof-dat-er-ooit-een-covid-virus-is-geweest/




Er komt een enorme storm op de gevaccineerden af…

 Dr. McCullough onthult meer slecht nieuws over de COVID-vaccinaties

november 6, 2023   9880   21  

 

We zien een verontrustende voortdurende trend van hartstilstanden bij mensen die het vaccin hebben genomen,” meldde de wereldberoemde cardioloog Dr. Peter McCullough vrijdag aan Real America’s Voice. “Nu hebben we gegevens van Nakahara in een menselijke cardiale PET-studie waaruit blijkt dat positron emissie tomografie scans van het hart veranderen bij bijna iedereen die de prik heeft genomen, ten minste gedurende zes maanden of langer, waarbij het metabolisme van het hart verandert,” schrijft Vigilantnews.

Video Link on Rumble: https://rumble.com/v3tiomj-dr.-mccullough-reveals-more-bad-news-about-the-covid-shots.html

      Studie van Nakahara. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

“Dit is een beetje verontrustend,” voegde hij eraan toe. “We weten niet wat de implicaties hiervan zijn.”

In Dr. McCullough’s Substack post over deze studie, stelde hij: “Interessant bij degenen met een pijnlijke arm na de injectie, waren er meer opvallende verschillen in de hartscan, in overeenstemming met de ontstekingsveranderingen die Schwab et al (en anderen) bij autopsie in de arm en het hart zagen.”

     Schwab studie. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

Daar hield het slechte nieuws niet op

Dr. McCullough noemde een studie van Krauson en collega’s van Harvard, die mRNA vonden dat vastzat in het hart bij mensen die stierven na een COVID-19 injectie.

     Krauson studie. Afbeelding via Dr. McCullough’s Substack.

 

Op Substack schreef Dr. McCullough: “We kunnen concluderen dat, waarschijnlijk afhankelijk van de hoeveelheid mRNA in de injectie, het tijdstip en mogelijk individuele gevoeligheid (atletisch hart, cardiomyopathie, etc.) sommige individuen rondlopen met COVID-19 vaccin in hun hartspier. De implicaties op lange termijn voor hartstilstand, hartfalen en andere problemen zijn niet bekend. Hoezeer de academische gemeenschap ook probeert om Krauson et al. (en anderen) te minimaliseren, dit artikel is geen goed nieuws voor het Bio-Farmaceutische Complex.”

Het laatste onderzoek dat Dr. McCullough besprak kwam van Schreckenberg en collega’s uit Duitsland

Dit onderzoek toont aan dat Pfizer en Moderna direct toxisch zijn voor de hartspiercellen.

“Ik verscheen bij Grant Stinchfield op Real America’s Voice, Stinchfield Tonight en besprak een recente publicatie van Schreckenberg et al. (en anderen) die binnen 48 uur directe cardiotoxiciteit van zowel Pfizer als Moderna mRNA-vaccins op hartspiercellen aantoonden,” schreef Dr. McCullough op Substack. “Dit soort preklinische veiligheidsinformatie zou de ontwikkeling van alle mRNA-vaccins moeten stopzetten en er zou mechanistisch veiligheidsonderzoek moeten worden uitgevoerd. mRNA-vaccins voor infectieziekten zullen altijd coderen voor vreemde eiwitten die behoren tot microben zoals virussen, bacteriën en schimmels. Omdat mRNA hartspiercellen dwingt om een vreemd (niet-menselijk) eiwit te produceren, suggereert het Schreckenberg-paper dat alle toekomstige mRNA-vaccins harttoxiciteit zullen hebben.”

“Dus we hebben veel informatie die suggereert dat deze niet goed zijn voor het hart,” concludeerde Dr. McCullough in Real America’s Voice

Dr. McCullough’s volledige optreden in Real America’s Voice is te zien in de video hieronder:

    Video Link: https://rumble.com/v3th4iy-dr.-peter-mccullough-dont-trust-the-vax-syndicate-take-control-at-twc.healt.html

Dr. Peter McCullough: “Ze [COVID-injecties] zouden helemaal van de markt gehaald moeten worden. Vertrouw het VAX-Syndicaat niet.”

Als u zich zorgen maakt over de langetermijneffecten van de COVID-injecties voor uzelf of uw dierbaren, lees dan meer over het ontgiftingsprotocol met spike-eiwitten van Dr. McCullough, zoals hier samengevat. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie:

Lees over Dr. McCullough’s spike-eiwit ontgiftingsprotocol.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

 https://www.frontnieuws.com/er-komt-een-enorme-storm-op-de-gevaccineerden-af/

Van Houts: in mei volgend jaar wordt de WHO een Wereldgezondheidsdictatoriaat en dat is doodeng


Theatermaker George van Houts doet niet meer mee en gaat op 22 november niet stemmen. Dat laat hij weten in een filmpje op X. “Ik wil wat er in mijn naam wordt gelegitimeerd niet langer ondersteunen.”

Achter de democratie […] wordt deze wereld geregeerd door Big Finance, Big Tech, Big Energy, Big Pharma, Big Weapons. Ik doe daar niet langer aan mee, aldus Van Houts.

“En denk nou niet dat er politieke partijen zijn die daar iets aan kunnen veranderen. Dat is onzin. Daarvoor moet het systeem echt grondig op de schop.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doodeng

Dat de macht steeds meer verlegd wordt naar enkele miljardairs vindt hij ‘doodeng’.

“Zoals bijvoorbeeld de WHO, de World Health Organization. Jullie weten het niet, maar vanaf mei volgend jaar wordt dat een Wereldgezondheidsdictatoriaat omdat alle aangesloten landen dan via een wereldwijde pandemiewet hun soevereiniteit in handen gaan leggen van die eliteclub en dat is doodeng,” stelt Van Houts.

Oproep

“Ik wil dat niet langer legitimeren en ook die oorlogen die wij nu ondersteunen wens ik niet langer te legitimeren. Dus ik ga niet meer stemmen,” licht hij toe.

Van Houts roept anderen op om ook niet meer te gaan stemmen.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...