donderdag 17 november 2022

Het Geld annuleren

 

In de slipstream van "grote" kwesties is er in veel landen een hardnekkige strijd om geld te houden. Veel regeringen willen geld geleidelijk afbouwen en streven in de toekomst naar puur digitale valuta. De Europese burgers zijn al lang bang voor deze stap naar de afschaffing van contant geld en strengere controles: bij openbare raadplegingen was bijna elke tweede reactie bezorgd over de bescherming van de privacy.

Gepubliceerd: 14 november 2022, 13:42 uur

Het feit dat deze tendens behoorlijk controversieel is, werd onlangs duidelijk gemaakt door de nieuwe Italiaanse premier Giorgia Meloni - ze kondigde aan dat ze de bovengrens voor contante betalingen in Italië wilde verhogen van de huidige 2000 tot 10.000 euro, hetzelfde bedrag als in Duitsland.

WEF-ster Nederland marcheert ondertussen met volle kracht vooruit in de tegenovergestelde richting. Als minister van Financiën Sigrid Kaag haar zin krijgt, zullen alle transacties van meer dan 100 euro in de toekomst door de banken worden gecontroleerd - een enorme inbreuk op de privacy. Bovendien voert de minister, niet verwonderlijk, campagne voor de invoering van de digitale euro.

Volgens het Nederlandse persbureau Zakelijk AM, werkt de minister van Financiën momenteel aan een relevant wetsontwerp. Overboekingen die het bedrag van 100 euro overschrijden, moeten worden opgeslagen in een aparte database die toegankelijk is voor de overheid. Wat willen ze in godsnaam met die database doen?

Daarnaast dringt Kaag aan op de lancering van een EU-brede digitale centrale bankvaluta. Geen verrassing, want Kaag is een Schwab-acoliet bij uitstek “De introductie van de digitale euro wordt steeds reëler. Ik denk dat het belangrijk is dat wij in Nederland, met onze innovatieve en open economie, actief deelnemen aan deze overwegingen ”, zei de minister in een brief die ze in de zomer naar de Tweede Kamer stuurde.

Transfer monitoring vanaf 100 euro zou een duidelijke stap in deze richting zijn.

Onlangs vond in Brussel een top plaats over de invoering van de digitale euro. Wie raadt wie er aanwezig was? Koningin Maxima, de Europese Centrale Bank, eurocommissarissen en multinationals. Volksvertegenwoordigers uit de lidstaten waren natuurlijk nergens te vinden. Dat is 'democratie' voor jou.

Kamerlid Mahir Alkaya (SP) is de rapporteur van het Nederlandse Huis van Afgevaardigden als het gaat om de digitale euro, maar hij was niet uitgenodigd. 'Heel gek en opmerkelijk', vertelde hij aan een populair radioprogramma. 'De koningin is er en geen rapporteur namens de Tweede Kamer. De volksvertegenwoordigers waren niet uitgenodigd en ik denk niet dat dat een goede zaak is."

De digitale euro wordt op 23 november in de Tweede Kamer besproken. Alkaya vindt het gek dat koningin Maxima al rond Brussel stampt, terwijl de kwestie nog niet eens in het parlement is besproken. 'Dat is niet goed voor de democratie', zei hij. Ja, dat is een understatement van opmerking.

Maxima hield ook een toespraak op de conferentie. Als de EU besluit een digitale euro in te voeren, moet dat gebeuren met het idee dat kansarme groepen er ook van kunnen profiteren, zei de koningin. Ze voegde eraan toe dat een digitale euro moet leiden tot lagere kosten voor zaken als financiële transacties en toegang tot financiële diensten voor een breed publiek, en veilig moet zijn.

Maxima vergat te vermelden dat banken hun klanten moeten verknoeien voor reddingsoperaties, daarom moeten ze ons controleren.

"Dit is‘ jouw ’Koningin Maxima. Advocaat van de digitale euro en advocaat van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties, initiatiefnemer en uitvoerder van de elitaire Agenda 2030. Wanneer worden we wakker?”De Nederlandse financieel expert Ab Flipse wilde weten. Ik heb me hetzelfde afgevraagd. Denk ik TikTok is te interessant om op echte dingen te letten.

De plannen van de ECB voor de digitale euro nemen steeds concretere vormen aan. De Brusselse grandees laten geen middel onbeproefd en hun handlangers in regeringen voeren het plan uit om de burgers te controleren. Doen alsof de vermeende strijd tegen het witwassen van geld en terrorisme is wanneer regeringen ISIS-terroristen uitnodigen om te blijven, of beweren dat het gaat om een wederopbouw van de verwoeste economie in Europa - al deze verzinsels zouden als voorwendsel moeten dienen voor hun totalitaire project.

ECB-baas en WEF-bestuurslid Christine Lagarde is aan het hameren over het voorschot van buitenlandse bedrijven in Europese betalingstransacties. Bij kaartbetalingen wordt ongeveer tweederde van de transacties geboekt door dienstverleners die hun bedrijfsgegevens buiten de EU hebben

Het beeld van heteronomie is opzettelijk: omdat onvermijdelijk het beeld van invloed uit Rusland, China of de VS wordt geïmpliceerd, hoewel financiële bolwerken zoals Zwitserland of Groot-Brittannië ook geen EU-lid zijn. Dit alles wordt gepresenteerd onder de eufonische maar betekenisloze slogan "strategische autonomie".

De route is als volgt: Een onderzoeksfase loopt tot oktober 2023 voordat de definitieve beslissing over het ontwerp van de digitale centrale bankvaluta wordt genomen. Daarna zijn er nog drie jaar gepland voor de volledige uitvoering van het project. Met andere woorden, uiterlijk in 2026 zou de digitale euro een feit moeten zijn bij betalingstransacties van burgers.

Het is duidelijk dat de EU de bewegingen van Europeanen wil kunnen volgen. Maar op de een of andere manier moeten ze de mensen aan boord krijgen met hun controversiële project. En dus probeerde Christian Lindner (FDP) - als Duitse minister van Financiën tenslotte beschermheer van de grootste economie van het continent - lippenstift op het varken te leggen door de digitale euro een 'economische motor' te noemen. Hij sprak zelfs over 'digitaal geld' om de echt domme kiezers te vermaken.

Het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken heeft trouwens besloten om 's nachts de lobby's van bankkantoren te sluiten vanwege het toenemende aantal inbraken bij geldautomaten Bloomberg gemeld. De minister moet opgelucht zijn dat geldrovers op zijn minst een dienst verlenen om geld te beëindigen.

"Een aankoop van sieraden of horloges van € 30.000 zou binnenkort tot het verleden moeten behoren", kondigde Nancy Faeser aan, eraan toevoegend dat het de misdaad zou "verpletteren". De Bavaria-minister van Financiën, Albert Füracker, goot snel wat koud water uit op deze onzin. "De dwang om digitaal te betalen leidt niet automatisch tot minder misdaad - dit komt ook tot uiting in cybercriminaliteit, die bij twijfel zonder contant geld kan rondkomen", zei hij.

Alle rechten voorbehouden. U heeft toestemming om vrijelijk uit de artikelen te citeren, op voorwaarde dat de bron (www.freewestmedia.com) wordt gegeven. Foto's mogen niet worden gebruikt zonder onze toestemming.


CARL FRIEDRICH

opinion@freewestmedia.com

BRON: https://freewestmedia.com/2022/11/14/cancelling-cash/

‘In Denemarken is iets verschrikkelijks aan de hand’

In Denemarken is de oversterfte tussen 2020 en 2022 in vrijwel iedere leeftijdscategorie sterk toegenomen. Dat zei Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij BlackRock, in de podcast Ask Dr. Drew.

“In Denemarken is iets verschrikkelijks aan de hand,” benadrukte hij. De autoriteiten laten weten dat gezonde mensen onder de 50 jaar in Denemarken niet meer tegen corona worden gevaccineerd.

Geen mysterie

Dat is Orwelliaans taalgebruik, zei Dowd. Ze bedoelen hier volgens hem te zeggen dat je beter corona kunt krijgen dan een prik, als je leven je lief is. “Dat zegt wel iets.”

De overheid gaat dit nooit toegeven, dus moeten we mensen om de oren slaan met data en feiten. “Dit is een ramp,” zei Dowd. “Ze zijn hiermee gestopt omdat ze dezelfde data zagen die wij ook zagen. Dit is geen mysterie. Zij zien wat wij zien.”

Doofpot

Hij vraagt zich dan ook af: als Denemarken ziet wat wij zien, waarom blijven andere landen dan driftig doorprikken? “Dit is een doofpot. Dit is criminele nalatigheid.”

Coronakritische arts in gelijk gesteld in tuchtzaak: ‘In Frankrijk keert iets van gezond verstand terug’

    image Paris-Match

Onlangs is de bekende Franse arts en vaccinexpert Christian Perronne door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen (CNOM) in het gelijk gesteld. De arts werd door de Franse regering vervolgd vanwege zijn kritiek op het coronabeleid.

Hij zette vraagtekens bij de doeltreffendheid van de vaccins, en was bezorgd over de bijwerkingen en de invloed van Big Pharma bij het op de markt brengen van de prikken. Ook zei hij dat mondkapjes en lockdowns niet werken, dat het testen van asymptomatische mensen nutteloos is en dat het gevaar van corona zwaar werd overdreven.

Plicht

De Franse autoriteiten klaagden hem aan bij de tuchtraad, die op 21 oktober oordeelde dat Perronne volledig in zijn recht stond. “Dr. Perronne, een internationaal erkende specialist op het gebied van infectieziekten, was het beste in staat om de uitdagingen voor de publieke gezondheid te beoordelen,” oordeelde de raad.

Hij had zelfs de plicht om zich uit te spreken en ook zijn kritiek op beleidsmakers was gerechtvaardigd, citeerde De Andere Krant de tuchtraad.

Verdomd goed nieuws

“Dit is toch eigenlijk wel verdomd goed nieuws,” reageert neuroloog Jan Bonte. Hij zegt tegen professor Armand Girbes en oud-ziekenhuisbestuurder Marcel Levi: “Ook jullie hadden kritischer moeten zijn over deze vaccins. In plaats van met de farmawolven mee te huilen.”

“Het medisch gilde is mij zo erg tegengevallen met corona. Er werd gedaan alsof consensus en richtlijnen het enige waren waar je je als arts aan moest houden. Maar op die manier waren er in de medische geschiedenis nooit ontdekkingen gedaan zoals antibiotica, de angst heerst(e),” voegt huisarts Els van Veen toe.

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff stelt vast: “In Frankrijk keert iets van gezond verstand terug.”

Klaus Schwab op G20-top over Great Reset: de wereld komt er anders uit te zien

In Indonesië zijn wereldleiders en andere prominente figuren bijeen voor de G20-top. Ze proberen tijdens de top een oplossing te zoeken voor mondiale crises. Premier Rutte zei dat het heel belangrijk is dat ‘we als Nederland hier vertegenwoordigd zijn’.

Ook Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, is aanwezig op de top. Hij reisde af naar Indonesië voor een zakelijke bijeenkomst in de marge van de G20-top, de zogenaamde B20-zakenconferentie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Neemt enige tijd in beslag

Hij verwees naar de verschillende crises die er bestaan: economische, politieke, sociale, ecologische en institutionele crises. Volgens Schwab maakt de wereld ‘een diepe systemische en structurele herstructurering’ door. “Dit neemt enige tijd in beslag.”

“De wereld zal er anders uitzien als we dit transitieproces hebben doorlopen,” benadrukte Schwab.

Politieke transformatie

De drijvende kracht achter de politieke transformatie is de overgang naar een multipolaire wereld, met als gevolg dat de wereld steeds meer versplinterd kan raken, zei Schwab.

Om die reden zijn bijeenkomsten als de G20 hele belangrijke verbindingsmomenten om een te sterke segmentatie te voorkomen, voegde hij toe.

Alle correspondentie tussen ministerie van Landbouw (Nl.) en WEF uitgeprint: ‘En dit is nog maar van 1 ministerie!’


De overheid heeft informatie over samenwerkingsverbanden tussen het ministerie van Landbouw en het World Economic Forum vrijgegeven na een Wob-verzoek.

De informatie gaat vooral over Sustainable Investment Policy, de Tropical Forest Alliance, het Food Systems Initiative en de Food Innovation Hubs.

Fractiemedewerker van Forum voor Democratie Rick de Vries heeft alle correspondentie tussen het ministerie van Landbouw en WEF geprint. “Premier Rutte zegt dat zij enkel de hotels en zaaltjes regelen. Daar hebben ze zo te zien wel heel veel woorden voor nodig,” schrijft De Vries op Twitter bij een foto van acht mappen met documenten. “En dit is nog maar van één ministerie!”

Downplayen

De fractiemedewerker vraagt zich hardop af waarom leden van het kabinet de rol van dit soort organisaties toch zo downplayen. “Zijn ze bang om toe te geven dat ze zwichten voor hun invloed?”

Jonathan Krispijn van omroep Ongehoord Nederland vroeg premier Rutte of het WEF ook invloed heeft op het Nederlandse beleid. Hij antwoordde dat Klaus Schwab en zijn team in Davos alleen de hotels en zaaltjes regelen zodat politici en bedrijven met elkaar in gesprek kunnen.

Do as I say, not as I do

“De mensen die per privéjet in Davos arriveren, komen daar niet om te luisteren, maar om dingen gedaan en doorgedrukt te krijgen. Do as I say, not as I do,” aldus De Vries.

Emeritus hoogleraar Paul Cliteur reageert: “Misschien moeten we het WEF maar een plaatsje in de Grondwet geven. Doen we tenslotte met alle belangrijke instituties die het beleid bepalen.”

De baantjescarrousel draait ondertussen overuren:



Europarlementariër: ‘Koning Willem-Alexander (Nl.) moet afstand doen van de troon’


Koningin Maxima hield maandag voor de B20-bedrijvenbijeenkomst op Bali een toespraak waarin ze een lans brak voor de invoering van digitaal geld. Ze riep op om samen te werken met overheden om een infrastructuur voor digitaal geld te bouwen waarin je digitale identiteit gekoppeld kan worden aan je digitale portemonnee.

Maxima pleit voor een digitaal financieel systeem waar ‘iedereen van profiteert’. Geen cash geld meer en alles wat jij betaalt, wordt gemonitord door de overheid. Je kunt het zelfs zo programmeren dat bepaalde transacties niet meer mogelijk zijn.

Praat voor haar beurt

Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) wil dat premier Rutte de koningin terugfluit. Volgens hem praat ze voor haar beurt. “De volksvertegenwoordigers hebben zich nog niet kunnen uitspreken, waardoor het kabinetsstandpunt nog bijgestuurd kan worden,” aldus Van Haga. “Dan geeft het geen pas dat Hare Majesteit het bedrijfsleven nu al oproept om samen met overheden te bouwen aan een infrastructuur voor digitaal geld.”

Hij wil opheldering van de premier en vraagt een debat aan. Een digitale euro ‘geeft de overheid, ondanks dat de ECB politiek onafhankelijk is, meer macht en controle dan ons lief is’.

Pure dictatuur

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) gaat nog een stap verder. Hij vindt dat koning Willem-Alexander moet aftreden. “Een koningin die op zo’n gevoelig onderwerp er keihard ingaat buiten alle parlementaire verantwoording om, maakt de positie van het koningshuis onhoudbaar,” schrijft het Europarlementslid op Twitter.

“Digitaal geld gekoppeld aan een persoons-ID is pure dictatuur,” stelt De Graaff. “Willem-Alexander moet afstand doen van de troon.”

Ambulancezorg: aantal reanimaties schoot in 2021 omhoog – ‘Hoe kan dit nou?’

Eerder dit jaar bleek dat het aantal ambulanceritten in het eerste kwartaal van dit jaar plotseling zeer sterk is gestegen. Ambulancezorg Nederland ‘staat voor een raadsel’. Sommige regio’s kampen met een stijging van 18 procent. “Dat is extreem,” zei voorzitter Han Noten.

“Het aantal ritten heeft zich altijd stabiel ontwikkeld, maar als je opeens over dubbele cijfers gaat praten, dan is er systematisch iets mis. Dit is absurd,” voegde hij toe.

Ambulancehulpverlener Wilco trok bij CDA-Kamerlid Joba van den Berg aan de bel over het opvallend hoge aantal patiënten met ernstige gezondheidsschade die hij na de injectiecampagne vervoerd heeft.

Slaat alles

“Wat ik de afgelopen coronaperiode heb meegemaakt slaat alles!” schrijft Wilco in de brief, die hij deelde met Zorgmedewerkers Verenigd. Hij merkte op dat ook collega’s vragen begonnen te stellen over het opvallend hoge aantal mensen met bloedproppen.

Ambulancechauffeur Raymond Zuidwijk deed zijn verhaal bij de Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020. Hij vervoerde vorig jaar veel patiënten die drie tot vijf dagen na de eerste coronaprik of soms een week na de tweede prik uitvalsverschijnselen kregen: benauwdheid, embolieën, tia-achtige verschijnselen en beroertes.

Het RIVM heeft intussen gezegd dat Nederland volgend jaar tientallen extra ambulances nodig heeft om aan de vraag te kunnen voldoen. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen vroeg zorgminister Kuipers waarom de ambulance opeens zo vaak moet uitrukken. Hij kreeg geen duidelijk antwoord.

‘Zeer intensief’ onderzoek

Van Houwelingen vroeg naar de onderliggende data, maar volgens Kuipers zou daar een ‘zeer intensief’ onderzoek voor nodig zijn.

Deze week is het sectorkompas ambulancezorg 2021 gepubliceerd. Dit tabellenboek biedt inzicht in de ambulancesector in beeld en getal.

Wat blijkt? De zogeheten first responder is in 2021 maar liefst 1824 keer vaker ingezet dan in 2020, toen er een dodelijke pandemie zou heersen. De inzet van de first responder is ondersteunend aan de reguliere ambulancezorg. De first responder is een hulpverlener die in afwachting van de komst van de ambulance de reanimatie opstart. In 2020 werd de first responder 3774 keer ingezet, in 2021 maar liefst 5598 keer.

Hoe kan dit nou?

In 2021 steeg ook de vraag naar de rapid responder, een ambulanceverpleegkundige die zelfstandig wordt ingezet bij meldingen waarbij de meldkamer ambulancezorg geen vervoer van de patiënt verwacht. De rapid responder moest in 2021 ongeveer 10.000 keer vaker uitrukken in vergelijking met 2020. Het aantal inzetten ging van 47.289 naar 57.154.

Van Houwelingen richt zich tot Kuipers: “Hoe kan dit nou?”

 

Gideon van Meijeren in knallende speech: ‘Mensen worden zich massaal bewust van wat er gaande is’

We leven momenteel feitelijk niet in een rechtsstaat, maar in een staat van onrecht, ongekend onrecht. Alle fundamentele beginselen van de rechtsstaat worden met voeten getreden, zei Tweede Kamerlid (Nl.) Gideon van Meijeren dinsdag in de Kamer.

“Onze grondrechten, het legaliteitsbeginsel, de machtenscheiding en de onafhankelijke rechtspraak: ze zijn stuk voor stuk helemaal niets meer waard. We hebben te maken met een overheid die niet de belangen van het volk, maar de belangen van de elite dient. Een elite die er alle blijk van geeft zoveel mogelijk macht en controle naar zich toe te willen trekken,” sprak Van Meijeren.

“Onze overheid heeft zich hiermee tegen de eigen bevolking gekeerd. De regering heeft zich openlijk achter de internationale Agenda 2030 geschaard. De uitrol daarvan gaat logischerwijs en ook aantoonbaar ten koste van onze vrijheden en onze rechten,” vervolgde hij.

Tot slaaf gemaakt van de overheid

“De ene na de andere crisis wordt misbruikt of zelfs gecreëerd om de bevolking bang en dus manipuleerbaar te maken. Die bange mensen geloven dat we daadwerkelijk worden bedreigd door een zogenaamd heel groot gevaar, waar alleen de overheid ons tegen kan beschermen. Of dat nu CO2, stikstof, corona of Rusland is: die bange mensen zijn graag bereid om vrijheden en rechten in te leveren voor bescherming tegen dat gevaar,” merkte Van Meijeren op.

Nu worden we voor onze meest primaire levensbehoeften afhankelijk gemaakt van de overheid. “En als de bevolking afhankelijk is van de overheid in plaats van andersom, werkt de overheid niet meer voor de bevolking, maar wordt de bevolking tot slaaf gemaakt van de overheid.”

Van Meijeren zei dat alles waar Forum voor Democratie al jaren voor waarschuwt nu in hoog tempo werkelijkheid wordt: “Onze boeren worden beroofd van hun grond, er wordt openlijk gesproken over de introductie van een persoonlijk CO2-budget en ondertussen reist koningin Maxima – die door niemand gekozen is – met haar privéjet de hele wereld over om te pleiten voor de introductie van digitaal geld, uitgegeven door de centrale bank.”

Zorgwekkend

“We zien om ons heen dus de vlotte, angstaanjagende optuiging van een totalitaire controlestaat. Iedereen die daar vragen bij stelt, moet worden kaltgestellt. Wie twijfelt aan de goede bedoelingen van de overheid, wordt weggezet als complotdenker en daarmee als staatsgevaarlijk,” benadrukte het Kamerlid.

De Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) waarschuwt dat het geloof in complottheorieën zou kunnen leiden tot ‘terroristisch handelen’. Als voorbeeld noemt zij ‘misleidende verhalen over het World Economic Forum’. “Het wordt wel heel zorgwekkend als de NCTV, en indirect dus de minister van Justitie, kan bepalen wat wel of niet misleidend is en via die weg bepaalde ideeën als staatsgevaarlijke complottheorie kan bestempelen,” aldus Van Meijeren.

Een staat die zich gekeerd heeft tegen het Nederlandse volk

“Iemand die nooit ook maar een strafbaar feit heeft gepleegd, wordt wegens een onwelgevallige mening die door de overheid wordt aangemerkt als complottheorie, beschouwd als een terrorist en mag hierdoor zijn recht op vrijheid van meningsuiting niet uitoefenen,” zei hij, verwijzende naar David Icke.

“En ondertussen wordt door de minister van Justitie alles op alles gezet om mensen die zich daadwerkelijk bij een terroristische organisatie hebben aangesloten, de aanhangers van IS die naar Syrië waren gereisd, door middel van een speciale operatie op te halen uit Syrië en terug naar Nederland te halen,” vervolgde hij.

“Alles wat ik benoemd heb, wijst op een staat die zich gekeerd heeft tegen de Nederlandse bevolking, tegen onze vrijheden, tegen onze grondrechten en kortom, tegen de rechtsstaat zelf.”

And once you see it, you can’t unsee it

“We bevinden ons nu op een punt dat mensen zich massaal bewust worden van wat er gaande is. Steeds meer mensen zien dat de overheid helemaal niet het beste met ons en ons land voorheeft, maar zich als een wolf in schaapskleren kwaadaardig opstelt tegen de eigen bevolking,” zei Van Meijeren.

“Iedere dag worden er meer ogen geopend. And once you see it, you can’t unsee it. De groep wordt alleen maar groter. Het is een kwestie van tijd tot deze groep zo groot is geworden dat niemand er nog omheen kan. Het is een kwestie van tijd tot deze mensen de handen ineenslaan om samen een vuist te maken tegen de Staat en alles op alles zetten om de huidige staat van onrecht te beëindigen, net zolang tot het huidige corrupte systeem is omvergeworpen en plaatsmaakt voor mensen die wél de beste bedoelingen hebben voor Nederland en wél het belang van Nederland altijd vooropzetten. Het is een kwestie van tijd tot we écht aan de slag kunnen om de democratische rechtsstaat die in de afgelopen decennia is afgebroken, in ere te herstellen, voor ons maar vooral voor de toekomstige generaties.”



Europa is moe van Oekraïne en noemt het een “zwart gat”

 17 november, 2022   1519   1


© Report24 / Fotocollage van een hoofdmotief van Pixabay en een achtergrond van Freepik

Oekraïne is een “zwart gat”, dat voortdurend het geld van de Europese belastingbetalers opslokt. Europa is het al beu om geld en wapens te sturen naar het Zelensky-regime, dat elke dag meer en meer eist. Dit verklaarde de gepensioneerde Amerikaanse legerkolonel Douglas McGregor.

 De Amerikaanse deskundige gaf commentaar op de volgende bijeenkomst van het hoofd van het Pentagon Lloyd Austin met vertegenwoordigers van Europa, het zogenaamde “Ramstein-formaat”, waar de Amerikaanse minister van Defensie van de Europese landen zal eisen dat zij extra geld uittrekken voor Oekraïne. Volgens hem is Europa reeds moe van Zelensky en zijn wensen, de toegewezen fondsen en wapens verdwijnen in Oekraïne als in een “zwart gat”.

Minister van Defensie Austin doet een wanhopige poging de Oekraïne-moeheid te bestrijden. In werkelijkheid zijn de Europeanen het zat om er geld in te pompen. Ze zijn het zat om technologie naar dit zwarte gat te sturen, zei McGregor.

Ja, en in de Verenigde Staten zijn de meest nuchtere politici en militairen tegen het financieren van Oekraïne, en de voorzitter van het Comité van de Stafchefs van de Amerikaanse strijdkrachten, Mark Milli, verklaarde in het algemeen dat Kiev niet kan winnen in dit conflict en riep op tot vredesbesprekingen.

Ondertussen heeft het Witte Huis het Congres om extra financiering voor Oekraïne gevraagd, volgens voorlopige gegevens gaat het om 37,7 miljard dollar. Er wordt gespeculeerd dat het Congres, dat nog steeds door de Democraten wordt gecontroleerd, dit bedrag zal goedkeuren. Als de discussie zich voortsleept tot januari, dan zal dit voorstel mogelijk niet worden aangenomen, omdat de Republikeinen de controle over het Huis van Afgevaardigden overnemen van de Democraten.

Gepensioneerd Lt. Col. Douglas Macgregor beoordeelde het Rusland-Oekraïne conflict met Tulsi Gabbard als gastvrouw van ‘Tucker Carlson Tonight’ op maandag:

“Ik denk dat [minister van Defensie] Austin een laatste poging doet om terug te vechten tegen de Oekraïne-moeheid. De waarheid is dat de Europeanen het zat zijn om hier geld in te pompen, ze zijn het zat om materieel naar een zwart gat te sturen. Hij zal het moeilijk krijgen om vooruitgang te boeken. En een van de belangrijkste redenen is dat generaal Milley, onze voorzitter van de stafchefs, besloot zijn persoonlijke advies aan de president uit te laten lekken in The New York Times. En hij zei dat de Oekraïners waarschijnlijk alles hebben bereikt wat ze redelijkerwijs kunnen en dat ze nu echt moeten gaan onderhandelen.”

“Wat Milley eigenlijk met zoveel woorden zei, is dat Oekraïne in grote problemen zit. Ze hebben geen stroom, geen elektriciteit, geen enkele vorm van energie, geen brandstof. Steeds minder voedsel en water. En ze hebben verschrikkelijke slachtoffers gemaakt, meer dan 100.000 doden en honderdduizenden gewonden. Ze zijn er erg slecht aan toe. En het tweede deel van de boodschap is dat u beter kunt gaan onderhandelen, want de Russen bereiden een winteroffensief voor. Dat zal verwoestend zijn en bedoeld om de Oekraïense strijdkrachten en het regime te vernietigen. Dus aan de ene kant zegt de regering: “Laten we meer geld sturen naar deze verloren zaak”. En de mensen zijn het beu. Aan de andere kant zegt de voorzitter van de Joint Chiefs dat het spel bijna uit is, dus laten we onderhandelen,” zei Macgregor.

Via Realclearpolitics & TopWar.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

Bron: https://www.frontnieuws.com/europa-is-moe-van-oekraine-en-noemt-het-een-zwart-gat/


Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is

23 november, 2021   -    81234  47 

Het is 22 november 2021 en dit is het moment waarop het prikken moet stoppen. Een paar uur geleden stuurde Darren Smith, de redacteur van het uitstekende The Light Paper, mij een paper uit het medische tijdschrift Circulation dat bewijst dat het covid-19 prikken experiment vandaag moet stoppen, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Finally! Medical Proof the Covid Jab is “Murder”

Ik denk dat elke arts of verpleegkundige die na vandaag een van de mRNA covid-prikken geeft, te zijner tijd uit het desbetreffende register zal worden geschrapt en zal worden gearresteerd.

Het vaktijdschrift Circulation is een gerespecteerde publicatie. Het is 71 jaar oud, de artikelen worden peer reviewed beoordeeld en in een onderzoek werd het beschouwd als ’s werelds nummer 1 vaktijdschrift in de categorie hart en bloedvaten.

Ik citeer de laatste zin van de samenvatting die aan het begin van het artikel staat. Dit is alles wat ik, u – of wie dan ook – hoeft te weten.

“Wij concluderen dat de mRNA-vaccins de ontsteking van het endotheel en de infiltratie van T-cellen in de hartspier drastisch doen toenemen en mogelijk een verklaring bieden voor de waarnemingen van verhoogde trombose, cardiomyopathie en andere vasculaire gebeurtenissen na vaccinatie.”


Dat is het. Dat is de doodsklok voor de covid-19 mRNA vaccinaties.

Het endotheel is een laag van cellen die bloedvaten en lymfevaten bekleden. T cellen zijn een type witte cel.

We hebben altijd geweten dat deze spuiten experimenteel waren. Mijn video in december 2020, iets minder dan een jaar geleden, waarschuwde voor deze specifieke risico’s. Ik las een lijst voor van mogelijke bijwerkingen, officieel gepubliceerd door de Amerikaanse regering.

Maar nu hebben we het bewijs van het verband.

Van de mRNA-prik is bekend dat het mensen niet tegenhoudt om covid te krijgen. En het is bekend dat het mensen die het verspreiden niet tegenhoudt. Ik geloof niet dat iemand deze feiten betwist.

En toch zijn er grote aantallen doden en gewonden gevallen onder mensen die zijn geprikt. Kijk naar het item “Updated: how many are the vaccines killing?” op mijn websites.

Nu hebben we het bewijs om de vaccinatieprogramma’s te stoppen.

In de studie die in Circulation wordt geciteerd, werden in totaal 566 patiënten tussen 28 en 97 jaar getest. Ze waren gelijk verdeeld over mannen en vrouwen.

“Op het moment van dit rapport,” zegt de auteur, “houden deze veranderingen aan tot minstens 2,5 maand na de tweede dosis van het vaccin.

Op zijn minst moet het gebruik van deze spuiten nu stoppen. Onmiddellijk, totdat er meer langetermijntests zijn gedaan.

Als er nog journalisten waren in de mainstream media, zou dit nieuws een hoofditem zijn in alle tv- en radioprogramma’s en op de voorpagina’s van alle kranten staan.

Godzijdank zijn er platforms met vrije meningsuiting, zoals BNT, die mij in staat stellen u dit nieuws te brengen.

Ik zeg al een jaar dat deze prik een experiment is – dat zeker doden en gewonden zal maken.

We hebben altijd geweten dat het experimenteren op mensen zonder hun volledige toestemming en begrip – na het bekendmaken van alle risico’s en mogelijke bijwerkingen – een misdaad is.

Nu is het bewijs geleverd dat dit experiment moet stoppen.

Als het experiment met de covid jab na vandaag doorgaat, weten we absoluut zeker dat dit geen medische behandeling is, maar een ruiming.

Deel deze video alstublieft onmiddellijk met iedereen die u kent.

Dank u.

Hier is het volledige abstract gepubliceerd op 8 november 2021.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

 

           VIDEO LINK: https://brandnewtube.com/watch/TWpj5FDYSrjRIsT

Finally! Medical Proof the Covid Jab is "Murder" 

1105162 Views - Published on 22 Nov, 2021

ONE MILLION VIEWS - CONGRATULATIONS FROM TEAM BNT

Comments were hacked and had to be turned off. (All had been turned on but many including Dr Coleman's responses were removed). Out of our control I am afraid.

Please watch and share this vital video. Thanks to the jab lovers for the thumbs down.
The journal quoted is "Circulation" Nov 8 2021 vol 144 issue suppl_1
The title of the article is "Abstract 10712 Mrna Covid Vaccine Dramatically Increases Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: a Warning'
Please note this video has been suppressed (not by BNT) and the comments have been hacked. The source article is easy to find. But please make sure you find the right one.


https://www.vernoncoleman.org
https://www.thelightpaper.co.uk

https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/circ.144.suppl_1.10712

ARTERIOSCLEROSIS, THROMBOSIS, VASCULAR BIOLOGY
SESSION TITLE: DAMPS, INFECTION AND CARDIOVASCULAR METABOLISM

Abstract 10712: Observational Findings of PULS Cardiac Test Findings for Inflammatory Markers in Patients Receiving mRNA Vaccines

Steven R Gundry

Originally publishedhttps://doi.org/10.1161/circ.144.suppl_1.10712Circulation. 2021;144:A10712

·        

·        

Abstract

This clinic has been using the PULS Cardiac Test (Predictive Health Diagnostics Co., Irvine, CA) a clinically utilized measurement of multiple protein biomarkers, which generates a score predicting the 5 yr risk (percentage chance) of a new Acute Coronary Syndrome (ACS) called the PULS Score. The score is based on changes from the norm of multiple protein inflammatory biomarkers including IL-16, a proinflammatory cytokine, soluble Fas, an inducer of apoptosis, and Hepatocyte Growth Factor (HGF) which serves as a marker for chemotaxis of T-cells into epithelium and cardiac tissue, among other markers. Elevation above the norm increases the PULS score, while decreases below the norm lowers the PULS score. The PULS score has been measured every 3-6 months in our patient population for 8 years. Recently, with the advent of the mRNA COVID 19 vaccines (vac) by Moderna and Pfizer, we tracked the changes of the PULS score and three of the inflammatory markers it measures in all of our patients consecutively receiving these vaccines.

This report summarizes those results. A total of 566 pts, aged 28 to 97, M:F ratio 1:1 seen in a preventive cardiology practice had a previously scheduled PULS test drawn from 2 to 10 weeks following the 2nd mRNA COVID shot and was compared to the pt’s PULS test drawn 3 to 5 months previously pre-shot. Each vac pt’s PULS score and inflammatory marker changes were compared to their pre-vac PULS score, thus serving as their own control. There was no comparison made with unvaccinated patients or pts treated with other vaccines.

Baseline IL-16 increased from 35+/-20 above the norm to 82 +/- 75 above the norm post-vac; sFas increased from 22+/- 15 above the norm to 46+/-24 above the norm post vac; HGF increased from 42+/-12 above the norm to 86+/-31 above the norm post vac. These changes resulted in an increase of the pre vac PULS score of predicted 11% 5 yr ACS risk to a post vac PULS score of a predicted 25% 5 yr ACS risk, based on data which has not been validated in this population. No statistical comparison was done in this observational study.

In conclusion, the mRNA vacs numerically increase (but not statistically tested) the markers IL-16, Fas, and HGF, all markers previously described by others for denoting inflammation on the endothelium and T cell infiltration of cardiac muscle, in a consecutive series of a single clinic patient population receiving mRNA vaccines without a control group.

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...