vrijdag 26 mei 2023

Waarom ik niet geloof dat er ooit een Covid-virus is geweest

Dr. Mike Yeadon, voormalig hoofd wetenschappelijk onderzoek bij Pfizer, vertelt waarom hij is gaan geloven dat er nooit een Covid-virus is geweest

mei 24, 2023   4319   24 

 


Ik raak steeds meer gefrustreerd over de manier waarop het debat over de oorsprong van het vermeende nieuwe virus, SARS-CoV-2, wordt beheerst, en ik ben gaan geloven dat het nooit in omloop is geweest en op grote schaal ziekte en dood heeft veroorzaakt, schrijft Dr. Mike Yeadon.

Verontrustend is dat bijna niemand deze mogelijkheid wil overwegen, ondanks het feit dat moleculaire biologie de gemakkelijkste discipline is om vals te spelen. Dat komt omdat je het echt niet kunt doen zonder computers, en sequencing vereist complexe algoritmen en, belangrijk, aannames. Door algoritmen en aannames te manipuleren, kun je de conclusies enorm veranderen.

Dit roept de vraag op waarom er zoveel nadruk wordt gelegd op de mediastorm rond Fauci, Wuhan en een mogelijke ontsnapping uit het laboratorium. De “daders” hebben immers aanzienlijke controle over de media. Van onafhankelijke journalistiek is momenteel geen sprake. Het is niet alsof ze het establishment in verlegenheid willen brengen. Ik zeg de lezers dat ze daarvoor gekozen hebben.

Wie bedoel ik dan met ‘zij’ en ‘de daders’? Er zijn een aantal kandidaten voor deze positie, met hun handlangers bij de farmaceutische bedrijven, van wie er verschillende worden genoemd in Paula Jardine’s uitstekende vijfdelige serie voor TCW, Anatomy of the sinister Covid project. Hoog op de lijst staat het “faciliterende” World Economic Forum en hun vele politieke acolieten, waaronder Justin Trudeau en Jacinda Ardern.

Maar dat geeft geen antwoord op de vraag waarom zij zich richten op het ontstaan van het virus. Volgens mij doen ze hun uiterste best om ervoor te zorgen dat u deze gebeurtenis precies zo ziet als zij willen. Namelijk dat er een nieuw virus was.

Ik ben niet de enige die dat geloofde aan het begin van de “pandemie”, maar na verloop van tijd heb ik voldoende bewijs gezien om dat idee sterk in twijfel te trekken. Bovendien heb ik mezelf, als onderdeel van een wereldwijde staatsgreep, in de positie geplaatst van de hoogste, verborgen daders. In een Q&A zouden ze te weten komen dat het effect van een vrijgegeven nieuw pathogeen niet nauwkeurig kan worden voorspeld. Het zou snel kunnen uitbranden. Of het zou veel dodelijker kunnen zijn dan ze hadden verwacht en geavanceerde beschavingen kunnen vernietigen. Die topbeslissers zouden volgens mij tot de conclusie komen dat dit natuurlijke risico voor hen ondraaglijk is. Zij verlangen naar totale controle, en het brede scala aan mogelijke uitkomsten van een opzettelijke vrijlating pleit tegen dit actieplan: “Nee, dit gaan we niet doen. Kom terug met een plan met veel minder onzekerheid over de uitkomsten.

Het alternatief dat ze volgens mij hebben gebruikt is om nog een leugen toe te voegen aan de grote stapel leugens die deze hele affaire heeft omgeven. Deze leugen is dat er ooit een nieuw ademhalingsvirus in omloop is geweest dat, van cruciaal belang, op grote schaal ziekte en sterfgevallen heeft veroorzaakt. In feite is dat niet zo.

In plaats daarvan werd ons verteld dat er een angstaanjagende, nieuwe ziekteverwekker was en werd de stressveroorzakende angstporno opgevoerd tot 11, en daar bleef het bij. Dit klopt met bedrog over genetische sequenties, PCR-testprotocollen (probes, primers, amplificatie- en annealingcondities, cycli), het negeren van besmet genetisch materiaal van niet alleen menselijke en beweerde virale bronnen, maar ook bacteriële en schimmelbronnen. Waarom moesten ze bijvoorbeeld de staafjes voor monsterneming recht in onze sinussen steken? Was dat om niet-menselijke genetische sequenties te maximaliseren?

 

Let op het zachte bewijs dat onze politieke en culturele leiders, waaronder wijlen de koningin, elkaar graag ontmoetten en begroetten zonder tests, maskering of sociale distantie. Zij hadden geen angst. In het bovenstaande scenario zouden een paar mensen hebben geweten dat er geen nieuw gevaar in hun omgeving was. Als er echt een dodelijke ziekteverwekker rondwaarde, geloof ik niet dat ze de moed of de behoefte zouden hebben gehad om nonchalant te handelen en blootstelling aan het virus te riskeren.

Het meest overtuigend voor mij zijn de Amerikaanse ACM-gegevens (all-cause mortality) per staat, geslacht, leeftijd en datum van optreden, zoals geanalyseerd door Denis Rancourt en collega’s. Het patroon van verhoogde ACM is niet consistent met de aanwezigheid van een nieuw respiratoir virus als belangrijkste oorzaak.

Als ik gelijk heb dat er geen nieuw virus was, wat een geniale zet was het dan om te doen alsof dat wel zo was! Nu willen ze dat u alleen bedenkt hoe dit “dodelijke virus” in de menselijke populatie terecht is gekomen. Was het een natuurlijk verschijnsel (een wilde vleermuisbeet een schubdier en dit werd uiteindelijk verkocht op een dierenmarkt in Wuhan) of werd het op overmoedige wijze gecreëerd door een Chinese onderzoeker, daarbij geholpen door een onderzoeker van de Universiteit van North Carolina, gefinancierd door Fauci, die samen een presidentieel verbod op dergelijk werk omzeilde? Dan is er nog de vraag of de verspreiding van het virus bij het grote publiek te wijten was aan onzorgvuldigheid en een lek in het laboratorium, of dat iemand het opzettelijk heeft verspreid.

Ik moet er ook op wijzen dat de daders een hermetische controle hebben over de massamedia via een wurggreep van Big Tech en de overheid die deels hierhier en hier is gedocumenteerd. Daarom hebben ze het zo gemakkelijk gevonden om mensen zoals ik te censureren. Als een verhaal op meerdere tv-netwerken verschijnt, is dat omdat ze het goed vinden of omdat het actief is geplaatst. Het zal niet echt zijn. Ze vertellen nooit de waarheid. Ik denk niet dat ze de waarheid hebben verteld sinds het begin van deze staatsgreep en waarschijnlijk al veel eerder. De meeste zogenaamde journalisten zijn uit het oog verloren wat waarheid ooit was.

Ik denk dat de daders (dat kunnen Gates, Fauci, Farrar, Vallance, CEPI, EcoHealth Alliance, DARPA en vele anderen zijn) de controverse over de oorsprong van SARS-CoV-2 hebben geplant omdat een beetje verlegenheid van de gevestigde orde een kleine prijs was om de meesten van ons ervan te overtuigen dat er zeker een nieuw virus moet zijn, terwijl dat niet zo is. (En ze zijn er tot nu toe mee weggekomen.)

Ik heb collega’s die niet geloven dat wat ons is verteld (namelijk dat er experimenteel een virus is gemaakt) technologisch mogelijk is. Ik heb niet de achtergrond om dat idee te beoordelen. Maar de rest hangt voor mij samen op een manier die geen enkele andere verklaring doet.

 

Tot dit punt beschrijft een ex-farmaceutisch industrieel Sasha Latypova, in gesprek met Robert F Kennedy Jr op zijn podcast van donderdag 16 maart, het uitgebreide bewijs van de contracten en relaties die er waren vóór het Covid-tijdperk. In februari 2020 werden contracten getekend voor miljarden dollars.

Niet alleen zou de vereiste productie nooit plaatsvinden (vanuit stilstand zo’n grote verbintenis ondertekenen is belachelijk), maar het kan ook niet. Ze schatte dat er ongeveer een kilo DNA nodig was. Zoveel DNA van medicinale kwaliteit is er op geen enkel moment op de planeet. Dat komt omdat het moeilijk te doen is, erg duur, geheel op maat gemaakt en moeilijk langdurig op te slaan. Bovendien zijn de hoeveelheden van een specifieke DNA-sequentie die commerciële leveranciers nodig hebben en opslaan, milligrammen of misschien wel grammen tegelijk. Het was dus altijd volledig onhaalbaar, ongeacht hoeveel geld er in het probleem werd gestoken, om in korte tijd te bereiken wat zij beweren te hebben gedaan.

Bijgevolg ondersteunen de feiten geen andere conclusie dan dat het gaat om een enorme misdaad, uitgebreid gepland. Op zich sluit dat een natuurlijk ontstaan van een ziekteverwekker uit, tenzij de goddelijke voorzienigheid heeft plaatsgevonden. Logischerwijs blijven we zitten met een lek of, zoals ik beweer, een leugen plus een PsyOp. Het eerste kan wel of niet mogelijk zijn, maar wat niet ter discussie staat is, is dat zoiets zou kunnen worden gedaan en waarschijnlijk vlot zou verlopen, met een echt pathogeen. Bijna elke uitkomst behalve de uitkomst die men vermoedelijk wil, is waarschijnlijk als er een ziekteverwekker wordt vrijgelaten. Ik kan geen andere conclusie trekken dan dat het nep is.

Tot slot zeg ik niet dat de mensen niet ziek waren of dat ze niet massaal stierven. Ik heb het alleen over de oorzaken van de ziekten en sterfgevallen. Mensen werden ziek en sommigen stierven door allemaal reeds bestaande oorzaken, versterkt door angst, wat resulteerde in immunosuppressie en vervolgens in een hele reeks weerzinwekkende acties. Let zelfs op de officiële overlapping van tekenen en symptomen van “Covid-19” en bestaande ziekten.

Ze hebben met name het voorschrijven van antibiotica in de VS in 2020 met 50 procent verminderd. Ze zorgden ervoor dat grote aantallen kwetsbare ouderen mechanisch werden beademd, een procedure die bij dergelijke personen bijna gecontra-indiceerd is. Sommigen kregen remdesivir toegediend, een gif voor de nieren. In verzorgingshuizen kregen zij midazolam en morfine toegediend, ademhalingsonderdrukkende middelen die in combinatie met elkaar zo goed als afgeraden zijn bij patiënten met ademhalingsproblemen. Indien gebruikt, is nauwkeurige bewaking vereist, meestal automatische alarmsystemen gekoppeld aan vitale cardiorespiratoire bewaking, inclusief vingertopbewaking voor bloedgassen. Dat is niet gebeurd in verzorgingshuizen.

Ik denk dat de belangrijkste reden voor de leugens over het nieuwe virus een verlangen is naar totale voorspelbaarheid en controle, met de duidelijk uitgesproken bedoeling om de samenleving te veranderen; te beginnen met de ontmanteling van het financiële systeem door middel van lockdowns en verlof, terwijl het onmiddellijke praktische doel van lockdown was om de causus belli te leveren voor het injecteren van zoveel mogelijk mensen met materiaal dat niet bedoeld was om immuniteit op te wekken, maar om herhaalde inenting te eisen, om letsel en dood te veroorzaken, en om de bewegingsvrijheid te controleren. Ik weet zeker dat ze tevreden zijn met tenminste één naald in 6.000.000.000 mensen.

Hoewel naar schatting 10-15 miljoen mensen zijn gedood met giftige “vaccins”, zijn dit slechts de eerste van vele toekomstige mRNA-injecties. Er zijn aanwijzingen dat er manieren zijn bedacht om u te dwingen er nog tien te accepteren, want dat is het aantal doses dat uw regering heeft toegezegd te kopen. Wat kopen? Nou, er is al sprake van dat alle bestaande vaccins zullen worden omgevormd tot mRNA-types. Als dit gebeurt, denk ik niet dat iemand die nog tien keer wordt geïnjecteerd, zal ontsnappen aan de dood of ernstige, levensbeperkende ziekten.

Uw lichaam aanzetten tot het aanmaken van niet-eigen eiwitten zal axiomatisch een auto-immuunaanval door uw eigen lichaam uitlokken. Uw ziekte zal verband houden met waar de geïnjecteerde dosis naartoe gaat en natuurlijk met de consistentie van dat geïnjecteerde product. Tot nu toe zijn ze verschrikkelijk onregelmatig. Het is niet zeker dat ze ooit hadden kunnen worden gemaakt en gelanceerd als ze waren onderworpen aan de gebruikelijke kwaliteitseisen en geen vergunningen voor “noodgebruik” hadden gekregen. Natuurlijk, zoals we nu weten, speelden de regelgevers een belangrijke rol naast het liegen voor het Amerikaanse leger, de organisatie die de oorspronkelijke bestellingen voor “vaccins” deed, en alle contractuele voorwaarden vaststelde voor bedrijven als Moderna en Pfizer.

Zoals ik altijd zeg, ik weet niet veel zeker. Ik heb geen kopie van het script van deze grootste misdaad in de geschiedenis. Maar, wat Covid ook is, ik geloof niet dat wat men griep noemde begin 2020 gemakshalve verdween. Het is weer een leugen. Het is wat ze doen. Het is alles wat ze doen.

Degenen die aanvoelen dat niet alles in orde is, maar niet bereid zijn de psychologische sprong te maken naar de duivelse wereld waarin we volgens mij nu leven, wijs ik op de asymmetrie van het risico. Als u het officiële narratief volgt en ik heb gelijk, zullen u en uw kinderen al uw vrijheden en waarschijnlijk ook uw leven verliezen. Als u gelooft wat ik zeg en ik heb ongelijk, wordt u uitgelachen. Deze opties zijn niet bepaald evenwichtig. Een rationele speler moet ophouden te geloven wat ons wordt verteld. Het is geen veilige positie, jezelf verward houden en je hoofd naar beneden houden. Het is het gevaarlijkste wat je kunt doen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/waarom-ik-niet-geloof-dat-er-ooit-een-covid-virus-is-geweest/

 

Mike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal doden

Regeringen zijn zo “blij” met mRNA-vaccins dat ze alle oude vaccins, ook die voor kinderen, willen vervangen door mRNA-vaccins. Mike Yeadon, voormalig vice-president van vaccinfabrikant Pfizer, heeft hier slapeloze nachten van, zo vertelde hij het programma CHD Friday Roundtable. Dit zou betekenen dat het lichaam van uw kind een bepaald eiwit aanmaakt wanneer het wordt … Meer lezen overMike Yeadon: Ik denk dat het iedereen zal doden

 

WHO staat op het punt een nog dodelijker virus dan C19 vrij te laten? Oké, zo lees ik de kop!

 mei 26, 2023   5017   34   

Van hier: WHO waarschuwt dat publiek zich moet voorbereiden op ziekte ‘nog dodelijker’ dan Covid – Slay News

“Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gewaarschuwd dat het publiek zich moet voorbereiden op een nieuwe ziekte die “nog dodelijker” is dan Covid. WHO-directeur-generaal Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus gaf de waarschuwing maandag af op het forum van de Wereldgezondheidsvergadering, schrijft Peter Halligan.

Volgens Tedros kunnen de regeringen wereldwijd niet het risico nemen dat de dreiging van een nieuwe volksgezondheidscrisis ” in de toekomst” ligt, en benadrukte hij dat het volgende “dodelijker” virus op komst is. Hoewel de donkerste dagen van de pandemie achter ons liggen, beweert Tedros ook dat een Covid-variant met het vermogen om de wereld naar de afgrond te sturen nog steeds kan ontstaan.Tijdens het globalistische evenement in Genève, Zwitserland, zei Dr. Tedros: “De dreiging van een andere variant die nieuwe pieken van ziekte en dood veroorzaakt, blijft bestaan. “En de dreiging van een andere ziekteverwekker met een nog dodelijker potentieel blijft bestaan.”

In mijn dagen op de investerings- en bankmarkten bestond er een uitdrukking “talking your book”. Dit betekende dat slechts één kant van het verhaal werd gepresenteerd en die kant kwam de persoon die sprak ten goede.

Het belangenconflict is hier duidelijk.

Tedros en zijn soortgenoten krijgen miljarden betaald om “hun boek” te verdedigen. Zij profiteren van het liegen, bedriegen en stelen van andermans geld. En ze vinden niets van nalatige moord op miljoenen.

Touwen en valluiken zijn veel te laat. In de hete zon gespietst naast nesten van vuurmieren, bedekt met honing, zou een miljoenste deel van de veroorzaakte schade vergoeden.

 

Vooruit!


Copyright © 2023 door Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/wie-staat-op-het-punt-een-nog-dodelijker-virus-dan-c19-vrij-te-laten-oke-zo-lees-ik-de-kop/

 

Ontmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

In een handeling die nog steeds verbijsterend en tergend is voor ouders over de hele wereld, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de richtlijnen van 3 juni 2021, waarin stond dat kinderen niet “gevaccineerd” moesten worden voor Covid-19, herroepen, schrijft dailyexpose.co.uk. Volgens hun oorspronkelijke bulletin, dat nog steeds hier kan worden bekeken, adviseerde de WHO dat: “Kinderen moeten … Meer lezen overOntmoet de man die zijn ziel verkocht aan Bill Gates – Dr Tedros Adhanom; van massale sterilisatiecampagnes tot hoofd van de WHO

 

NOUS RISQUONS D'EN ÊTRE ENVAHIS DE CETTE MONNAIE DE MIGRANTS !!!

  

ATTENTION À VOTRE MONNAIE AVANT DE LA RANGER CAR :      

2 euros = 0,40 Euro

> Cela est bon à savoir, l'arnaque va venir dans toute la France

2 euros = 0,40 euro ?    ATTENTION VÉRIFIEZ BIEN VOTRE MONNAIE

 La Turquie a une nouvelle monnaie, la "nouvelle lire turque" (Yeni Turk Lirasi), qui remplace l'ancienne lire hyper dévaluée, à laquelle on a enlevé pas moins de six zéros.

 Lorsqu'on regarde la nouvelle pièce de 1 lire, on s'aperçoit aussitôt qu'elle ressemble étrangement à la pièce de 2 euros.

 Si on compare ces deux pièces, on constate qu'elles ont exactement la même apparence (un anneau de nickel entourant la partie centrale en cuivre) et quasiment la même dimension.

 De même, le côté face comporte, comme beaucoup d'euros, une tête (il s'agit ici 

d'Ataturk, comme les Euros nous montrent le roi d'Espagne, le roi des Belges, 

Dante, etc. ).    

 La seule différence est qu'à la place du 2 de Deux Euros, il y a un 1.

 Et encore peut-on remarquer que ce" 1 " est graphiquement très proche du 1 de la pièce de 1 euro. Cette pièce d'une lire turque est donc une habile contrefaçon juridiquement inattaquable de la pièce de deux euros. Or elle vaut 0,40 euro (en Europe, en réalité, elle ne vaut rien du tout). Elle permet donc de rendre la monnaie, dans toute la zone euro, en faisant de substantiels bénéfices. Pour l'heure, soyez prudents, vérifiez que lorsqu'on vous rend bien des pièces de deux euros, qu'il ne s'agit pas de pièces d'une lire turque, car elles ont commencé à circuler. 

 SOURCE : MINISTÈRE DU BUDGET ET DES FINANCES. 

Femke Halsema brengt nazigroet bij vernietigde Russische tank in Amsterdam: ‘Ongepast’ idem dito voor Premier Mark Rutte ??!!!


Op het Leidseplein in Amsterdam is sinds donderdag een Russische tank te zien. De T-72B is vorig jaar vernietigd in Oekraïne.

Donderdag hield burgemeester van Amsterdam Femke Halsema een toespraak bij de tank. Ze wees erop dat vroeger bij het plein een gevangenis stond die werd gebruikt door de bezetter om verzetsmensen, politieke gevangenen en Joden te ondervragen. Opmerkelijk genoeg sloot ze haar speech af met ‘Slava Ukraini’.

Journalist Eric van de Beek heeft dat even naar het Duits vertaald voor haar: Sieg Heil of Heil Hitler. “Hebben die mensen dan geen enkel historisch besef?” vraagt hij.

Wie legt haar dit uit?

“Mijn opa aan vaders kant zat in het verzet. Mijn opa aan moeders kant verborg Joden. Ik ben in het Comité 4 en 5 mei actief geweest. Niets vervult mij met zoveel walging als fascisten. Halsema is geen fascist en weet dus niet wat ze zegt als ze Slava Ukraini roept. Wie legt haar dit uit?” vervolgt Van de Beek.

“De meeste Oekraïners zijn normale mensen die vechten voor hun land. Maar het land heeft een groot nazi-probleem. Nazi’s hebben het Zelenski onmogelijk gemaakt Minsk-akkoorden uit te voeren,” merkt de journalist op.

“Halsema hield een zalvend praatje over de Duitse bezetting van Nederland. Maar sluit dan af met ‘Slava Ukraini’. Echt, ik ben sprakeloos. De Hitlergroet is verboden in Nederland. Mag dan alstublieft ook de Oekraïense fascistengroet verboden worden?”

Nog idioter

Annelies Strikkers vindt het echt gênant om een tank als een soort van trofee tentoon te stellen in Amsterdam. “Dat Halsema er in haar speech ook nog eens de Jodenvervolging bij haalde en haar speech afsloot met ‘Slava Ukraini’ is nog idioter.”

Ook emeritus hoogleraar Jos Teunissen vindt dat ongepast. Hij wijst erop dat ‘Slava Ukraini’ de strijdkreet was van de Organisatie van Oekraïense Nationalisten onder leiding van Stepan Bandera, die Oekraïne niet alleen wilde zuiveren van Russen, maar ook van Joden.

Na de verovering van Oekraïne door de Wehrmacht in 1941 voerde de organisatie onder auspiciën van de nieuwe heersers massamoorden en etnische zuiveringen uit waarbij zeker 150.000 mensen omkwamen. De geboortedag van Bandera wordt elk jaar gevierd in Oekraïne, aldus Teunissen.

Eerder bracht ook premier Rutte deze nazigroet.

-------------  

Rutte brengt volgens Russische ambassade nazigroet: ‘Ai, niet slim’


Photo of Robin de Boer Robin de Boer5 maart 2022 06:00
183 28.280 1 minuut leestijd


Donderdag stak premier Mark Rutte de Oekraïense bevolking in een videoboodschap een hart onder de riem. Hij beloofde hun daarin te blijven steunen in de strijd tegen de Russen. De videoboodschap is opgenomen op verzoek van de Oekraïense president Zelenski.

“In deze donkere uren van de Oekraïense geschiedenis spreek ik tot jullie als premier van Nederland. Wij zijn jullie vrienden, jullie familie. We steunen jullie en zullen dit blijven doen,” sprak Rutte. Op de achtergrond is een Oekraïense vlag te zien.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Glorie aan Oekraïne

“We zullen jullie blijven steunen door wapens, medicijnen en voedsel te verstrekken en door strenge sancties op te leggen tegen president Poetin,” kondigde de premier aan.

Rutte sloot af met een Oekraïense groet waarmee Zelenski zijn eigen toespraken ook vaak afsluit: ‘Slava Ukraini’ oftewel ‘Glorie aan Oekraïne’.

Nazicollaborateurs

De Russische ambassade in Nederland wijst de premier erop dat ‘Slava Ukraini’ een groet is die is overgenomen door Oekraïense nazicollaborateurs en die gebaseerd is op een slogan die begint met ‘Heil’. Veel van deze collaborateurs hebben zich schuldig gemaakt aan afschuwelijke oorlogsmisdaden, aldus de ambassade.

Telegraaf-verslaggever Wierd Duk reageert: “Dit klopt en toen ik het hoorde dacht ik al ‘ai, niet slim’.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...