dinsdag 19 maart 2024

EUROPESE BOERENOPSTAND: EU Commissie zwicht opnieuw voor boeren, stelt voor meer verlammend ‘groen’ beleid te schrappen

 EU-autoriteiten buigen terwijl Boerenopstand tegen "groen" landbouwbeleid zich uitbreidt over heel Europa

maart 19, 2024   13

 

    Foto: Kees Torn / wikimedia.org (CC BY-SA 2.0)

De grote Europese Boerenopstand boekt zeer reële resultaten na maanden van intense mobilisatie in veel landen, met massaprotesten, wegblokkades, aanvallen op goedkoop ongereguleerd Oekraïens graan, blokkades van havens, een ware belegering van het EU-hoofdkwartier in Brussel waarbij landarbeiders vloeibare mest spuiten naar de politie en politici, schrijft Paul Serran.

Wie herinnert zich niet de Franse Emmanuel Macron die door boeren werd achtervolgd op de Parijse landbouwbeurs? Onbetaalbaar.

Hier bij The Gateway Pundit hebben we dit proces op de voet gevolgd en geprobeerd om het verhaal van de MSM tegen te spreken en te laten zien dat deze protesten legitieme reacties zijn tegen de klimaatgekte in de EU.

In DuitslandDUITSE STILSTAND – Groot boerenprotest en spoorwegstaking bevriezen Europa’s krachtcentrale – Rechtse AfD stijgt in peilingen, staat op het punt aan de macht te komen

In SpanjeKIJK: Grote demonstratie van boeren in Madrid tegen falend en verlammend ‘groen’ beleid en regelgeving van de EU

Hoe één pamflet van 12 pagina’s het verhaal vertelt van God, goud en glorie

In Polen: KIJK: Massale algemene staking brengt Poolse boeren naar Warschau – Schermutselingen met oproerpolitie – Globalistische Tusk-regering en EU-Commissie geven toe, zullen goedkoop Oekraïens graan reguleren

In Frankrijk: KIJK: Boze Franse boeren vallen Parijse landbouwbeurs binnen, botsen met politie, scanderen voor aftreden Macron

In België: EUROPESE BOERENOPSTAND: Tractoren doorbreken barrières in Brussel – landarbeiders omsingelen EU-hoofdkwartier, spuiten vloeibare mest op politie in groot spektakel (VIDEO’S)

Nu heeft de Europese Commissie voor de tweede keer voorgesteld om een reeks ‘groene’ regels over het braak laten liggen van land of het roteren van gewassen te schrappen.

De Commissie, de uitvoerende macht van de EU, stuurt de voorstellen naar de 27 regeringen van de EU-lidstaten en het Europees Parlement.

Reuters bericht:

“De voorstellen van de Commissie concentreren zich op het bieden van meer flexibiliteit aan boeren bij het naleven van voornamelijk milieuregels, zoals het beschermen van veengrond, het beperken van watervervuiling en bodemerosie, terwijl ze blijven profiteren van betalingen uit het EU-landbouwfonds.

Boeren zullen bijvoorbeeld meer financiële steun kunnen krijgen voor het niet-productief houden van een deel van hun land, bijvoorbeeld met heggen of bomen, om de biodiversiteit te verbeteren.

Boeren zouden aan gewasdiversificatie kunnen doen in plaats van aan vruchtwisseling. Bepaalde soorten gewassen zouden ook kunnen worden vrijgesteld van de regels inzake grondbewerking, bodembedekking of vruchtwisseling.

Daarnaast zouden vrijstellingen kunnen worden verleend in geval van ongunstige weersomstandigheden, terwijl kleine boerderijen van minder dan 10 hectare (25 acres) niet zouden hoeven te worden onderworpen aan controles of sancties.”

Natuurlijk, in plaats van toe te geven dat het beleid idioot is, is de EU eigenlijk gewoon aan het manoeuvreren in de aanloop naar de verkiezingen voor het Europees Parlement in juni, waarin ‘extreem rechts’ (a.k.a. patriotten en populisten) naar verwachting grote winsten zal boeken.

Vóór deze nieuwe ronde van ‘concessies’ had de EU al beperkingen ingesteld op de invoer van Oekraïense landbouwproducten, uitzonderingen toegestaan voor land dat braak moet liggen en een plan geschrapt om het gebruik van pesticiden te halveren.

Zoals te verwachten was, maakte het nieuws de klimaatalarmisten in het oude continent woedend, die er prat op gingen dat de EU ‘in de wereldwijde voorhoede van de strijd tegen klimaatverandering’ liep – dat wil zeggen, haar landbouwcapaciteiten vernietigde.

Associated Press rapporteert:

“Politiek gezien is het [EU] blok het afgelopen jaar naar rechts opgeschoven. De benarde toestand van boeren is een strijdkreet geworden voor populisten en conservatieven die beweren dat het klimaat- en landbouwbeleid van de EU weinig meer is dan bureaucratisch geklungel van elitaire politici die elk gevoel voor grond en land hebben verloren. De christendemocratische Europese Volkspartij van von der Leyen is een van de meest luidruchtige en krachtige verdedigers van de zaak van de boeren.”

Ze leren het nu pas populisme te noemen.

De voorstellen van de Commissie moeten worden goedgekeurd door de lidstaten.

“De plannen van vrijdag waren de laatste concessies van de EU in reactie op protesten die het dagelijks leven van tientallen miljoenen EU-burgers hebben beïnvloed en bedrijven tientallen miljoenen euro’s hebben gekost door vertragingen in het vervoer. Andere plannen omvatten het opschorten van wetgeving over strengere regels voor pesticiden en eisen om bepaalde stukken land braak te laten liggen.

Naast de EU zelf hebben ook de lidstaten toegegeven aan verschillende eisen toen de tractorprotesten hoger op de politieke agenda kwamen. De klachten gingen vooral over buitensporige bureaucratie, opdringerige milieuregels en oneerlijke concurrentie uit derde landen, waaronder Oekraïne.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/europese-boerenopstand-eu-commissie-zwicht-opnieuw-voor-boeren-stelt-voor-meer-verlammend-groen-beleid-te-schrappen/

KIJK. “Doe allemaal maar alsof jullie nog parlementsleden zijn!”: N-VA-Kamerlid Van Peel verlaat woedend de zaal nadat asbestfonds opnieuw wordt weggestemd

 

De Kamercommissie Sociale Zaken heeft dinsdag opnieuw het wetsvoorstel weggestemd waarmee Valerie Van Peel (N-VA) het mogelijk wilde maken dat asbestslachtoffers ook een gerechtelijke procedure kunnen aanspannen tegen een asbestbedrijf nadat ze een vergoeding hebben gekregen van het Asbestfonds. Het voorstel van N-VA kreeg enkel de steun van Vlaams Belang en PVDA. Van Peel verliet woedend de zaal: “Doe allemaal maar alsof jullie nog parlementsleden zijn. Echt waar. Het volgende punt! Jullie moesten jullie doodschamen.”

Redactie 19 mrt. 2024 Laatste update: 14:17

·   https://www.hln.be/binnenland/kijk-doe-allemaal-maar-alsof-jullie-nog-parlementsleden-zijn-n-va-kamerlid-van-peel-verlaat-woedend-de-zaal-nadat-asbestfonds-opnieuw-wordt-weggestemd~ac0f0546/ 

Het is niet de eerste keer dat het voorstel van Van Peel ter stemming voorlag. “Deze tekst is al twee legislaturen uitgelegd, bestudeerd, geadviseerd en bijgeschaafd. De Raad van State is er over gegaan. Het is nu aan ons om deze smetvlek op te lossen”, verklaarde ze, terwijl er slachtoffers op de bezoekerstribune de zitting volgden.

“Slachtoffers moeten kiezen tussen een stuiver op hun sterfbed en hun morele rechten uitoefenen”, ging ze voort. “De wet op het Asbestfonds werd twintig jaar geleden gestemd. Hier zit een nieuwe generatie politici. Jullie zouden geen seconde mogen twijfelen om deze historische fout recht te zetten.”

Maar zo ver kwam het dus niet. Nahima Lanjri (CD&V) kwam nog met een amendement dat een brug probeerde te slaan tussen het voorstel van Van Peel en een ander voorstel van Ecolo-Groen, maar het is duidelijk dat er binnen de meerderheid geen steun is. “Het Asbestfonds is er niet zomaar gekomen”, verwoordde Tania De Jonge (Open VLD) het. “Als je raakt aan de immuniteit, dan raak je aan het Asbestfonds en dan zijn de slachtoffers nog verder van huis.”

 “Beweren dat het Asbestfonds ter discussie staat, is liegen”, reageerde een misnoegde Van Peel. Zij kreeg de steun van Maria Vindevoghel (PVDA), die het over “vertragingsmanoeuvres” had, en van Hans Verreyt (Vlaams Belang). Bij de stemming onthielden Lanjri en Kristof Calvo (Groen) zich. “Er zijn inderdaad partijen die niks willen doen, maar net als CD&V willen we de bescherming van asbestslachtoffers nog verbeteren. Hoe dat best gebeurt, daarvoor zijn er verschillende pistes”, aldus Calvo.

Het groene wetsvoorstel werd losgekoppeld van dat van N-VA, in de poging alsnog een stap vooruit te kunnen zetten met de steun van de rest van de meerderheid. Of dat überhaupt nog kan, los van de politieke meningsverschillen, is maar de vraag. Op 8 mei wordt de Kamer immers ontbonden. Volgens Van Peel bood deze zitting dan ook de laatste kans om nog een tekst te stemmen met dan nog voldoende tijd om die door te plenaire te krijgen.

   Valerie Van Peel © VTM

 INTERVIEW. Afscheid in mineur voor Valerie Van Peel: “Dit is het vieste dossier dat ik in tien jaar tegenkwam”

Japanse onderzoekers waarschuwen voor de risico’s van bloedtransfusies van covid-gevaccineerde mensen

 maart 19, 2024   18 

    rovin / Pixabay

Japanse onderzoekers hebben vrijdag een pre-print gepubliceerd waarin ze waarschuwen voor de risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van bloed van covid-gevaccineerde mensen voor bloedtransfusies.

Om deze risico’s te vermijden en verdere besmetting van bloedproducten en daaruit voortvloeiende complicaties te voorkomen, roepen ze bovendien op om de covid-vaccinatieprogramma’s op te schorten, bericht Rhoda Wilson.

“De gezondheidsschade veroorzaakt door genetische vaccinatie is al zeer ernstig en het is hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico’s in kaart te brengen en deze te beheersen en op te lossen,” zeiden ze.

Veel landen over de hele wereld hebben gemeld dat zogenaamde genetische vaccins – zoals vaccins die gebruik maken van gemodificeerd mRNA dat codeert voor het spike-eiwit en lipide nanodeeltjes als afgiftesysteem voor medicijnen – hebben geleid tot trombose na de vaccinatie en daaropvolgende cardiovasculaire schade, evenals een grote verscheidenheid aan ziekten waarbij alle organen en systemen betrokken zijn, waaronder het zenuwstelsel.

Op basis van deze rapporten en de hoeveelheid bewijs die aan het licht is gekomen, brengen de onderzoekers met hun paper de verschillende risico’s onder de aandacht van medische professionals die gepaard gaan met bloedtransfusies waarbij bloedproducten worden gebruikt die afkomstig zijn van mensen die hebben geleden aan ‘long covid’ en van ontvangers van genetische vaccins, inclusief degenen die mRNA-vaccins hebben ontvangen.

Echter, “het moet ook worden benadrukt dat de kwesties die hier worden besproken betrekking hebben op alle orgaantransplantaties, inclusief beenmergtransplantaties, en niet alleen op bloedproducten,” schreven de onderzoekers.

Tabel 1 van het artikel geeft een samenvatting van de zes belangrijkste problemen die door de onderzoekers zijn geïdentificeerd bij het gebruik van bloedproducten afkomstig van ontvangers van genvaccins. We hebben de inhoud van tabel 1 hieronder overgenomen.

 

1. Besmetting met spike-eiwit

Van het spike-eeiwit, het antigeen van SARS-CoV-2 en genetische vaccins, is al ontdekt dat het verschillende toxiciteiten heeft, waaronder effecten op de aggregatie van rode bloedcellen en bloedplaatjes, amyloïdevorming en neurotoxiciteit. Het is essentieel om te erkennen dat het spike-eiwit zelf giftig is voor mensen. Er is ook gerapporteerd dat het spikeiwit de bloed-hersenbarrière kan passeren. Daarom is het essentieel om het spike-eiwit afkomstig van het genvaccin zelf uit bloedproducten te verwijderen.

2. Verontreiniging met amyloïde aggregaten en microthrombi gevormd door spike-eiwitten

Het is nog niet duidelijk hoe de amyloïde aggregaten en microtrombi gevormd door de spikeiwitten zich ontwikkelen tot zichtbare trombi. Het is echter mogelijk dat amyloïde aggregaten, eenmaal gevormd, niet gemakkelijk worden opgeruimd en daarom uit bloedproducten moeten worden verwijderd. Van deze amyloïde aggregaten is ook aangetoond dat ze toxisch zijn.

3. Bijwerkingen die kunnen worden toegeschreven aan een verminderd immuunsysteem van de donor en immuunafwijkingen als gevolg van immuunimprinting of klasseverandering naar IgG4 enz. als gevolg van meerdere doses genetische vaccins

Wanneer de immuunfunctie van een donor aangetast is door genvaccinatie, bestaat het risico dat de donor een (subklinische) infectieziekte heeft of geïnfecteerd is met een pathogeen virus en viremie of andere aandoeningen heeft ontwikkeld, zelfs als de donor geen subjectieve symptomen heeft. Daarom moeten beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die chirurgische ingrepen uitvoeren, waaronder bloedafname en orgaantransplantatie, en die bloedproducten gebruiken, zorgvuldig omgaan met het bloed van ontvangers van genetische vaccins om infectie via het bloed te voorkomen. Alle beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg moeten ook over deze risico’s worden geïnformeerd.

 

4. Lipide nanodeeltjes (“LNP’s”) en gepseudouridineerd mRNA (alleen mRNA-vaccins)

In het geval van mRNA-vaccins kunnen LNP’s en gepseudouridineerd mRNA in het bloed van ontvangers achterblijven als er bloed wordt afgenomen zonder een voldoende lange wachttijd na de genvaccinatie. LNP’s zijn sterk ontstekingsbevorderend en blijken zelf trombogeen te zijn, wat een risico vormt voor ontvangers van transfusies. LNP’s hebben zelf een krachtige adjuvante activiteit en lopen het risico op het induceren van het Adjuvant-Induced Autoimmune Syndrome (“ASIA-syndroom”). Een bijkomend risico is dat als het gepseudouridineerde mRNA wordt opgenomen in het bloed van de ontvanger terwijl het nog is verpakt in LNP’s, er extra spike-eiwit kan worden geproduceerd in het lichaam van de ontvanger.

5. Besmetting met geaggregeerde rode bloedcellen of bloedplaatjes

Het spike-eiwit veroorzaakt aggregatie van rode bloedcellen en bloedplaatjes, waardoor deze aggregaten in het bloed van de ontvanger terechtkomen tenzij ze uit het bloedproduct worden verwijderd.

6. Geheugen B-cellen die IgG4 produceren en IgG4 dat van hen wordt geproduceerd

Grote hoeveelheden (serumconcentratie meestal boven 1,25-1,4 g/L) niet-inflammatoire IgG4-positieve plasmacellen kunnen chronische ontsteking veroorzaken, zoals fibro-inflammatoire ziekte.

IgG4 is een antilichaam en is het acroniem voor immunoglobuline G4. Eerder in de paper schreven de auteurs dat “langdurige blootstelling aan een specifiek identiek antigeen (in dit geval spike-eiwit) ervoor zorgt dat immunoglobulinen IgG4 worden en dat sommige van de B-cellen [of lymfocyten] die ze produceren zich waarschijnlijk differentiëren in geheugen-B-cellen die langdurig in het lichaam overleven, waardoor de immuundisfunctie van ontvangers van genetische vaccins naar verwachting zal worden verlengd (tabel 1, punt 3 & 6). Meer details over deze punten zullen naar verwachting in de toekomst worden onthuld.”

 

De onderzoekers doen ook suggesties voor specifieke tests, testmethoden en regelgeving om met deze risico’s om te gaan.

In hun conclusie schreven de auteurs:

De impact van deze genetische vaccins op bloedproducten en de werkelijke schade die ze veroorzaken zijn op dit moment onbekend. Om deze risico’s te vermijden en verdere uitbreiding van bloedbesmetting en complicaties van de situatie te voorkomen, verzoeken we daarom met klem om de vaccinatiecampagne met genetische vaccins op te schorten en zo snel mogelijk een schade-batenanalyse uit te voeren.

Zoals we herhaaldelijk hebben verklaard, zijn de gezondheidsschade als gevolg van genetische vaccinatie al zeer ernstig en is het hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico’s te identificeren en deze te beheersen en op te lossen. 

Bezorgdheid over transfusies van bloedproducten afkomstig van ontvangers van genetische vaccins en voorstellen voor specifieke maatregelen, Jun Ueda, Hideyuki Motohashi, Yuriko Hirai, Kenji Yamamoto, Yasufumi Murakami, Masanori Fukushima, Akinori Fujisawa, Niet-peer reviewde versie gepubliceerd 15 maart 2024.

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:

·         Japanese Researchers Warn About Risks Associated with Blood Transfusions From Covid-19 mRNA Vaccinated Individuals, Thailand Medical News, 16 March 2024

·         Ueda, J.; Motohashi, H.; Hirai, Y.; Yamamoto, K.; Murakami, Y.; Fukushima, M.; Fujisawa, A. Concerns regarding Transfusions of Blood Products Derived from Genetic Vaccine Recipients and Proposals for Specific Measures. Preprints 2024, 2024030881. https://doi.org/10.20944/preprints202403.0881.v1


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/japanse-onderzoekers-waarschuwen-voor-de-risicos-van-bloedtransfusies-van-covid-gevaccineerde-mensen/

Nu wordt de microfoon uitgeschakeld in het EU-parlement als de waarheid wordt verteld!

 Marcel de Graaff wordt tijdens het debat toegeschreeuwd en krijgt het woord niet meer

maart 15, 2024   32

   Screenshot YouTube video

Er was woensdag consternatie in het Europees Parlement over de bijdrage van Marcel de Graaff (FVD). Hij zei dat berichten over de deportatie van Oekraïense kinderen naar Rusland “pure propaganda” waren, meldt Uncutnews.

“Rusland heeft miljoenen vluchtelingen opgenomen. Gelukkig zitten daar honderdduizenden kinderen tussen die gebombardeerd werden en worden door het Oekraïense leger,” vervolgde De Graaff.

“Het Parlement moet zich uitspreken tegen deze Oekraïense oorlogsmisdaden. Het Internationaal Strafhof moet Zelensky hiervoor vervolgen,” aldus het Europarlementslid.

Oekraïne is zelf ook de grootste leverancier van kinderen voor pedofiele bendes, mensensmokkel en orgaanhandel. “Er zijn kindertehuizen met draagmoeders. In Rusland worden kinderen traditioneel opgevoed. In het Westen krijgen ze transgender indoctrinatie, hormoonblokkers en genitale verminking.”

De hypocrisie is ongelooflijk. Het Westen moet stoppen met deze oorlogszucht, eiste De Graaff.

Tijdens zijn toespraak begonnen andere Europarlementariërs te schreeuwen en werd zijn microfoon uitgeschakeld. Elisabetta Gualmini wendde zich tot het Europees Parlement om de woorden van De Graaff te veroordelen. Ze klaagde bij het Huis van de Democratie dat “we geen valse propaganda ten gunste van Poetin kunnen tolereren.” Ze beschuldigde De Graaff van liegen.

Ook Michaela Soydrova sprak van “Poetin-propaganda”.

Er werd zelfs een brief gestuurd naar leden van het Europees Parlement over de “onaanvaardbare opmerkingen” van De Graaff.

Hij antwoordde dat zijn beweringen werden gestaafd door feiten. Het is misschien een ongemakkelijke waarheid, maar dat betekent niet dat je een gekozen lid van het Europees Parlement de mond kunt snoeren. Oproepen tot censuur in het Europees Parlement zijn volstrekt onaanvaardbaar, zei hij.

De Graaff riep het Parlement op om de “verachtelijke brief” in te trekken.

   Video Link: https://youtu.be/XTj1wOtjXns


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nu-wordt-de-microfoon-uitgeschakeld-in-het-eu-parlement-als-de-waarheid-wordt-verteld/

 

Nederlands parlementslid: “Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren”

De Nederlandse regering is bezig met voorbereidingen die de regering meer mogelijkheden zullen geven wanneer het tot een oorlog komt. Lockdowns, gecontroleerde toegang en hardhandig optreden tegen demonstranten waren slechts oefeningen voor als het zover is, legde Forum voor Democratie (FvD) Europarlementariër Marcel de Graaff uit in een videoboodschap, schrijft Freewestmedia.com. De Population Movement Act, … Meer lezen overNederlands parlementslid: “Dit zijn vreemde tijden die helaas nog zullen verergeren”

 Frontnieuws

https://www.frontnieuws.com/nederlands-parlementslid-dit-zijn-vreemde-tijden-die-helaas-nog-zullen-verergeren/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...