zondag 6 maart 2022

Experts: ‘Er worden doelbewust gevaarlijke vaccinbatches in omloop gebracht, dit is onomstotelijk bewijs

 

Specifieke partijen coronavaccins zijn gevaarlijk en leiden tot verminkingen en sterfgevallen. Vaccinmakers stoppen deze batches doelbewust tussen de overige partijen en dit wordt gecoördineerd, zeggen experts.

De onthulling werd gedaan tijdens een zitting van de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich. Hij verwees naar een recente presentatie van Michael Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, die laat zien hoe ze verschillende batches gebruiken om een experiment binnen een experiment te creëren en te achterhalen welke dosering nodig is om – althans daar lijkt het op – mensen te doden en verminken, aldus Füllmich.

“Voor mij als advocaat is dit onomstotelijk bewijs van voorbedachtheid,” benadrukte hij. “Dat betekent ook dat je geen juridische immuniteit meer hebt.”


Dit is bewijs dat het gepland is

Longarts Wolfgang Wodarg wees er tijdens de zitting op dat de coronavaccins niet allemaal hetzelfde spul bevatten. “Er is hard bewijs dat de batches verschillende effecten hebben.”

Wodarg liet vervolgens grafieken zien waaruit blijkt dat de vaccinmakers om de beurt experimenteren. Dus als bijvoorbeeld Pfizer bezig is met een experiment, houden de overige farmaceuten zich afzijdig. Daarna start een andere vaccinmaker een experiment en stopt Pfizer.

“Dit is bewijs dat het gepland is,” zei de Duitse arts.

Hoe gevaarlijk is mijn partij?

“De farmaceutische bedrijven gebruiken doelbewust verschillende doseringen en coördineren alles zodat ze elkaar niet in de weg lopen, in een poging te achterhalen hoe ze mensen het beste kunnen doden of verminken,” voegde Füllmich toe.

Craig Paardekooper heeft een website gemaakt, www.howbad.info, waar je aan de hand van partijnummers kunt achterhalen hoe gevaarlijk bepaalde partijen vaccins zijn.

[Daily Exposé]

Onthullende documentaire: op zoek naar de waarheid achter de Oekraïnecrisis


 De documentaire ‘Ukraine on Fire’ uit 2016 is weer helemaal actueel. 

In de film werpt de Amerikaanse regisseur en Oscarwinnaar Oliver Stone een kritische blik op de rol van de Verenigde Staten en de CIA bij de Oekraïnecrisis. “De vingerafdrukken van de CIA zijn in het hele conflict terug te vinden.”

In de documentaire zijn interviews te zien met de Russische president Vladimir Poetin en de afgezette Oekraïense president Viktor Janoekovitsj. Stone stelde dat Janoekovitsj het slachtoffer was van een staatsgreep, aangestuurd door de CIA. Hij zei ook dat de westerse media doelbewust verzwijgen dat de Amerikanen erbij betrokken waren.

Vaker

Janoekovitsj werd in 2014 verjaagd omdat hij weigerde een samenwerkingsverdrag met de Europese Unie te ondertekenen. Hij vluchtte naar Rusland, waarna de situatie escaleerde. Het Oekraïense leger begon Donetsk en Loehansk te bombarderen, met grote verwoesting en duizenden doden tot gevolg.

Stone wijst erop dat de Amerikaanse spionagedienst deze methode vaker heeft toegepast als een regime moest verdwijnen, bijvoorbeeld in Iran (1953) en in Chili (1973). “Creëer genoeg chaos en je kunt de regering omverwerpen.”

Surrealistische verdraaiing van de geschiedenis

“De slachting op het Maidanplein is volgens de westerse media het gevolg van een instabiele en gewelddadige pro-Russische regering. In het Westen wordt het verhaal verteld van ‘Rusland op de Krim’, maar in werkelijkheid is het ‘Amerika in Oekraïne’,” zei de documentairemaker.

“De waarheid wordt niet uitgezonden in het Westen,” concludeerde hij. “Het is een surrealistische verdraaiing van de geschiedenis, zoals we ook in de VS zagen toen Bush Irak binnenviel omdat er massavernietigingswapens zouden liggen.”


Patholoog: ‘Er ligt een 9-jarig gevaccineerd kind op mijn tafel, dood


 Anthony Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, wilde niet dat er autopsies gedaan zouden worden op de lichamen van coronapatiënten. Patholoog Ryan Cole zei vorige week tijdens een bijeenkomst dat er op zijn tafel een negenjarige ligt die is overleden na het vaccin.

“Dood,” zei Cole. Hij voegde toe dat hij niet nog een kind op zijn tafel wil zien dat na het vaccin is overleden. De patholoog zei dat er nu eindelijk autopsies worden verricht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

22-jarige worstelaar

In de plaats waar de negenjarige woonde, overleed ook een 22-jarige worstelaar na zijn derde prik. Die ligt binnenkort op de tafel van Cole zodat hij de doodsoorzaak kan vaststellen.

“We kregen te horen: voer geen autopsies uit, kijk niet, stel geen vragen, alles is veilig en effectief, vaccineer de kinderen met een vaccin dat niet werkt tegen een virus dat er niet meer is en waar de meesten al van zijn hersteld,” aldus de patholoog. En artsen die wel vragen stellen, moeten vrezen voor hun carrière.

Wildvuur

Eerder waarschuwde dr. Cole dat coronavaccins verantwoordelijk zijn voor een stijging van het aantal kankergevallen. Nadat hij zich had uitgesproken over de risico’s van de coronavaccins namen ‘talloze’ oncologen contact met hem op. Zij zagen dat allerlei kankers die ze normaal gesproken onder controle konden houden en behandelen, zich als wildvuur verspreidden.

Home/Buitenland/Canadese journalist: dit was voor Rusland het moment dat de maat vol was


Na de staatsgreep in 2014 kwamen rechtsextremistische en neonazistische groepen aan de macht in Oekraïne. Vervolgens werd het Oekraïense volk acht jaar lang onderdrukt. Hetzelfde lot viel kritische journalisten ten deel. Dat zei de Canadese journalist en schrijver Eva Bartlett op het onafhankelijke nieuwskanaal Ickonic.

Daarnaast worden de inwoners van Donbass al acht jaar gebombardeerd. Zij waren getuige van de misdaden in Kiev en later in Odessa, waar tenminste 42 mensen levend werden verbrand. “Dit was een doelbewuste slachting en de Oekraïense autoriteiten hebben nog altijd geen onderzoek ingesteld,” zei Bartlett.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onophoudelijk bestookt

De inwoners van Donbass wilden niet hetzelfde lot ondergaan en besloten zich af te splitsen. Sindsdien worden ze onophoudelijk bestookt door het Oekraïense leger, waar ook neonazibataljons bij zijn aangesloten, zei ze.

“Dit is al acht jaar gaande,” benadrukte Bartlett. “Het Westen heeft de duizenden burgerslachtoffers in Donbass niet veroordeeld.”

Maat vol

Voor Rusland is de maat vol, zei de journalist. Ze voegde toe dat Rusland jarenlang heeft gepleit voor een diplomatieke oplossing. “Het land kwam met een voorstel om Oekraïne te denazificeren, maar dat werd gedwarsboomd door de Verenigde Staten en Oekraïne.”

“Het Westen steunt de neonazi’s in Oekraïne,” aldus Bartlett, die eerder tijdens een persconferentie bij de VN de leugens over Syrië ontmaskerde. 

‘Oekraïense overheid gaf biolabs op 24 februari opdracht om dodelijke ziekmakers te vernietigen’

 


Toen Russische troepen de grens met Oekraïne overstaken, gaf de regering in Kiev de door Amerika gefinancierde biolabs in het land opdracht om dodelijke ziekmakers te vernietigen, waaronder de pest en miltvuur. Dat heeft het Russische ministerie van Defensie zondag gezegd.

Verhalen dat het Russische leger het had gemunt op biolabs werden in eerste instantie afgedaan als complottheorieën, maar het ministerie heeft nu documenten gepubliceerd om deze bewering te staven.

Bewijs wegmoffelen

We hebben documenten ontvangen van medewerkers van Oekraïense biolaboratoria over de vernietiging van zeer gevaarlijke ziekteverwekkers zoals pest, miltvuur, hazenpest, cholera en andere dodelijke ziektes op 24 februari, aldus het ministerie in een verklaring.

Het regime in Kiev probeerde op deze manier bewijs voor het vermeende biowapenprogramma weg te moffelen, dat volgens het ministerie werd gefinancierd door de Verenigde Staten. In twee laboratoria in Poltava en Charkov, steden waar de afgelopen dagen heftig is gevochten, werden volgens het ministerie componenten van biowapens gemaakt.

Geschonden

De documenten worden momenteel geanalyseerd door specialisten. Ze zullen volgens het ministerie bewijzen dat Oekraïne en de VS het Verdrag biologische wapens hebben geschonden.

De Bulgaarse onderzoeksjournalist Dilyana Gaytandzhieva, die al jaren onderzoek doet naar biolabs in Oekraïne, heeft de documenten op social media geplaatst:

Overheid onthult: veruit de meeste coronadoden waren volledig gevaccineerd

 


Uit een rapport van de Britse gezondheidsdienst UKHSA blijkt dat negen op de 10 coronadoden volledig gevaccineerd waren. Vier op de vijf waren bovendien drie keer gevaccineerd. Boosters beschermen je niet tegen corona, maar kunnen je dus wel doden.
Tussen 24 januari en 20 februari was ongeveer 91 procent van de coronapatiënten die in Engeland overleden volledig gevaccineerd. De kans dat je niet ziek wordt, is groter als je niet gevaccineerd bent.

Het CDC, het Amerikaanse RIVM, meldt daarnaast dat het vaccin bij kinderen van 5 tot en met 11 jaar veel minder effectief is dan beloofd. Dat terwijl kinderen niet beschermd hoeven te worden tegen corona.

Opmerkelijk

Ook opmerkelijk: hetzelfde aantal kinderen dat volgens het CDC jaarlijks overlijdt aan griep, overlijdt nu aan ‘corona’. Waar zijn al die griepdoden gebleven? Ze zijn op magische wijze veranderd in coronadoden, zodat farmaceuten honderden miljarden per jaar kunnen verdienen en overheden totalitaire controle kunnen uitoefenen.

Nog opmerkelijker: het CDC gaf eerder toe dat de PCR-test geen onderscheid kan maken tussen covid en de griep.

Schokkende bijwerkingen

Het vaccin is volstrekt ineffectief, maar heeft wel schokkende bijwerkingen. Zweedse onderzoekers hebben ontdekt dat het mRNA in het vaccin in de lever terechtkomt, waar het wordt omgezet in DNA.

Waarom verandert het in DNA en wat doet het als het onderdeel is geworden van de genetische code van je lichaam? Dit is niet normaal. Vaccins veranderen normaal gesproken niet in DNA als ze worden ingespoten.

Cardioloog en epidemioloog Peter McCullough waarschuwt dat de Zweedse studie laat zien hoe gevaarlijk dit vaccin is, aangezien het chromosomen blijvend beschadigt. Ondertussen blijven de media, overheid en medische maffia deze giftige injectie promoten.

Miljoenen injecties toegediend nadat oversterfte begon: ‘Een drama lijkt zich te ontvouwen’

 

Statistiekbureau CBS zegt het Lareb te zullen betrekken bij het beantwoorden van de vraag of vaccinatie heeft bijgedragen aan de onverklaarbare oversterfte. Er wordt onder andere gekeken naar schouwrapporten, blijkt uit een onderzoeksplan waar Blckbx.tv de hand op heeft weten te leggen.

Data-analist Daniël van der Tuin merkt op dat verschillende analyses al een verband hebben aangetoond tussen de injecties, het regeringsbeleid en oversterfte.

Het onderzoek naar oversterfte moet in juni afgerond zijn. “Onacceptabel traag, dit kan veel sneller,” aldus Van der Tuin. “Het is tevens een jaar nadat de oversterfte begon. Sindsdien zijn er miljoenen injecties verstrekt. Een drama lijkt zich te ontvouwen.”

Geknoeid met de coronacijfers

Kamerlid Pieter Omtzigt diende een motie in over een onafhankelijk onderzoek naar oversterfte. Die motie werd aangenomen, maar een onafhankelijk onderzoek laat nog altijd op zich wachten. Begin dit jaar zei Omtzigt dat het onverstandig is om het RIVM te vragen het onderzoek naar oversterfte te doen.

Het CBS doet nu onderzoek naar oversterfte, maar de hoogste baas bij het statistiekbureau blijkt betrokken te zijn geweest bij het installeren van het OMT, de coronamaatregelen en de inkoop van vaccins.

De Wob-documenten die onlangs zijn vrijgegeven, onthullen dat directeur-generaal Angelique Berg heeft gezegd dat het CBS ‘in een spagaat zit’ omdat de rekenmeesters ‘hebben geknoeid met de coronacijfers’.

Inkoop van coronavaccins

Berg, die hiervoor directeur-generaal van het ministerie van Volksgezondheid was, heeft zich bemoeid met de inkoop van coronavaccins. Op 19 juni 2020 werd Berg door toenmalig minister Hugo de Jonge genomineerd als lid van het onderhandelingsteam vaccininkoop, dat moest gaan samenwerken met de Inclusieve Vaccin Alliantie.

Daarnaast was ze initiatiefnemer van de eerste bijeenkomst van het OMT op 24 januari 2020, weet Van der Tuin. Hij verwijst daarbij naar een brief die boven water is gekomen bij een Wob-verzoek.

“Conclusie: uit Wob-documenten blijkt dat de hoogste baas van het CBS op het hoogste niveau betrokken was bij het OMT, de vaccininkoop en het coronabeleid. De vraag is of onder deze directeur-generaal van het CBS het onderzoek naar oversterfte zuiver kan verlopen,” stelt hij.

President Biden is helemaal de weg kwijt: ‘Poetin is Rusland binnengevallen’

 

Robin de Boer  6 maart 2022 14:30

72 8.534 1 minuut leestijd

Foto: Joe Biden (The White House CC0)

Opnieuw een gênante blunder van de Amerikaanse president Joe Biden. In onderstaand filmpje zegt hij dat Poetin Rusland is binnengevallen. “Zoiets is sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer gebeurd,” voegde de president eraan toe.

Enkele dagen geleden beging Biden een faux pas tijdens zijn eerste State of the Union. Hij noemde de Oekraïners ‘het Iraanse volk’, wat vragen deed rijzen over zijn mentale scherpte.


LINK: https://twitter.com/i/status/1500163236393795584 

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Het Iraanse volk’

“Poetin mag Kiev dan met tanks omsingelen, maar hij zal nooit het hart en de ziel van het Iraanse volk winnen,” sprak de president. Achter hem mompelde vicepresident Kamala Harris ‘Oekraïense’. De president van El Salvador twitterde vervolgens: ‘Het Iraanse volk’.

Tijdens de ‘troonrede’ voor leden van het Congres haalde Biden meerdere keren uit naar Poetin, die hij op enig moment een ‘dictator’ noemde. Hij zei dat de Russische president ‘een ernstige misrekening’ heeft gemaakt. Poetin ‘verwierp pogingen tot diplomatie’, zei hij.

Trump en Obama

“Hij dacht dat het Westen en de NAVO niet zouden reageren. En hij dacht dat hij ons hier thuis kon verdelen. Poetin had ongelijk. We waren er klaar voor,” aldus Biden. Eerder haalde hij geregeld president Trump en Obama door elkaar.

Terwijl de ogen gericht zijn op Oekraïne, is een kilometerslang konvooi op weg naar Washington DC

 

Terwijl wereldwijd alle ogen gericht zijn op Oekraïne, is een enorm truckerskonvooi op weg naar Washington DC. Vele duizenden voertuigen verzamelden zich vrijdag in Maryland, de laatste halte voor de Amerikaanse hoofdstad.

Het People’s Convoy oftewel konvooi van het volk roept de federale overheid op een einde te maken aan de noodbevoegdheden die zijn ingezet vanwege corona. Het konvooi bereikt zondag of maandag een nader aan te kondigen locatie op enkele kilometers van Washington DC.

De reis begon op 23 februari in Californië. Onder meer in Arizona, Texas, Oklahoma, Missouri, Indiana en Ohio sloten vrijheidstruckers aan. Donderdag bestond het konvooi uit zo’n 110 trucks. Vrijdag zijn er vele duizenden voertuigen geteld.

        LINK: https://twitter.com/i/status/1500332828562583554

(Video verwijderd? Klik hier...)

Vrijheid

Eén van de organisatoren, Mike Landis, heeft zijn truck voorzien van een Amerikaanse vlag die hij kreeg van de kleinzoon van een soldaat die tijdens de Tweede Wereldoorlog is gesneuveld. De man reed van Texas naar Oklahoma om de vlag te overhandigen. “Zijn moeder zei dat dit het eerste is wat haar doet denken aan vrijheid sinds de Tweede Wereldoorlog.”

De autoriteiten hebben een hek geplaatst rond het Amerikaanse Capitool en zetten extra agenten in. Een ander groot konvooi, het American Truckers Freedom Convoy oftewel het vrijheidskonvooi van Amerikaanse truckers, verzamelt zich zondag of maandag in Virginia om te demonstreren tegen de coronamaatregelen.

  LINK: https://twitter.com/RVAwonk/status/1500132145515347971/photo/1

 

Canada

“We willen dat de noodwet wordt ingetrokken,” zei Joyce Rice, een gepensioneerde militair die zich in Indiana heeft aangesloten. “Ik heb niet in het leger gediend om mijn rechten te laten afnemen.”

De truckers hebben zich laten inspireren door collega’s die in Canada wekenlang protesteerden tegen coronaregels.

LINK: https://twitter.com/ValerieBonk/status/1500164893294616578/photo/1 


[
Zero Hedge via The Epoch Times]

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...