woensdag 26 juli 2023

Boerin slaakt noodkreet: van dit verhaal gaan je nekharen recht overeind staan


Boerin en logopedist Sonja van Rijn slaakt op social media een noodkreet. Volgens de overheid heeft ze een piekbelastend melkveebedrijf.

Het bedrijf van de familie Van Rijn heeft nog geen 100 melkkoeien en bevindt zich in Drenthe. Tussen het huis van het gezin en het Dwingelderveld liggen de A28 en de doorgaande weg naar de vuilverbranding Attero, met een CO2-uitstoot van 1,5 miljoen ton per jaar.

Van Rijn schrijft dat er dagelijks honderden vrachtwagens vol afval uit heel Europa langs haar boerderij komen. “Maar blijkbaar zijn deze twee drukke wegen, de grote vuilverbranding en de schapen en koeien op het Dwingelderveld minder schadelijk voor de natuur dan onze 100 koeien op onze boerderij,” verzucht ze.

Niet zo ‘woest aantrekkelijk’

Van Rijn voegt toe dat de stikstofmetingen al meerdere keren wetenschappelijk zijn weerlegd. “Maar blijkbaar zijn wij als boerengezin om bepaalde redenen niet meer welkom in ons eigen Nederland.”

“Wanneer de politiek het heeft over onteigenen, dan voelt het alsof wij met onze gezinnen het niet waard zijn om te zoeken naar alternatieven,” merkt Van Rijn op.

Bij het uitkopen kijkt men overigens puur naar het bouwjaar, ongeacht de staat van onderhoud en eventuele renovaties. Dan is 120 procent keer bijna ‘nul’ niet zo ‘woest aantrekkelijk’, zoals demissionair stikstofminister Van der Wal eerder beweerde.

Beroepsverbod

“Blijkbaar zijn wij zo slecht voor onze dieren en voor onze natuur dat we met een schop onder de kont maar moeten zien waar we naartoe vertrekken, als we het maar niet wagen om elders, waar ook in Europa, ons boerengezin voort te zetten. Want na onteigening krijgen boeren(gezinnen) een beroepsverbod voor heel Europa.”

Van Rijn vraagt de politiek uit de grond van haar hart om te helpen boerengezinnen niet te verjagen vanwege politieke wensnatuur.

Ze krijgt veel steun. Zo schrijft Robert Jan Vonk, fractievertegenwoordiger van PvdD bij de Provinciale Staten in Zuid-Holland: “Verschrikkelijk dat jullie onteigend worden!”

Paniek! We gaan allemaal dood!


Het is zomer. Het is warm. Het is tijd om in paniek te raken! Vuurzeeën in Europa. Bosbranden. Rhodos staat in brand.

De media beweren dat klimaatverandering hittegolven erger maakt, waardoor bosbranden kunnen ontstaan. Dat terwijl het aantal hectare dat wereldwijd is afgebrand als gevolg van bosbranden tussen 2001 en 2015 met een kwart is afgenomen. The Spectator meldt dat het aantal bosbranden in de Europese Unie dit jaar aanzienlijk lager ligt dan gemiddeld. Maar dat strookt niet met het narratief.

Het moet wel klimaatverandering zijn. De media schrijven dat immers.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Helse vlammenzee

En toen lieten brandweerlieden weten dat de branden op Rhodos aangestoken zijn door mensen. Er was sprake van drie vuurfronten en het lijkt erop dat ze alle drie zijn veroorzaakt door mensen, aldus een woordvoerder van de brandweer.

Media: de bosbranden op Rhodos zijn veroorzaakt door klimaatverandering! We zijn gedoemd! Dit is het einde van de wereld!

Griekse brandweermannen: ze zijn aangestoken door mensen.

De BBC interviewde een vrouw op Rhodos. Het was er zo ondraaglijk heet dat ze een fleecetrui droeg.

Als we de weerkaarten mogen geloven, is de aarde de afgelopen jaren veranderd in een helse vlammenzee.

Je verwacht het niet

De BBC stuurde de klimaatredacteur naar Spanje om ons te vertellen dat de CO2-uitstoot verantwoordelijk is voor de hittegolf. De volgende ochtend vloog de redacteur, wiens zus een Extinction Rebellion-activist is, weer terug naar Groot-Brittannië. Ja, echt.

Ze hadden er ook voor kunnen kiezen om de BBC-verslaggever die op dat moment al in Spanje was voor de camera te slepen.

“Een presentator van de (je verwacht het niet) BBC krijgt het voor elkaar om naar Spanje heen en weer te vliegen om daar verslag uit te brengen van een hittegolf én de oorzaak van die hittegolf aan de mens te wijten,” reageert journalist Mattijs Glas.

De BBC beweerde dat het op Sicilië 46 graden zou worden, terwijl de weerapp van de Britse publieke omroep liet zien dat het op het eiland 10 graden koeler was. Het kwik kwam niet uit boven de 35 graden.

Complete onzin

De media beweerden ook dat de week van 3 tot 10 juli de heetste in 120.000 jaar was. “Dat is complete onzin,” zei geoloog Ian Plimer in het Australische tv-programma Outsiders.

Hij zei dat het in de jaren dertig veel warmer was dan nu. Het lijkt nu warmer omdat ze de cijfers hebben aangepast.

Maurice de Hond kan daarover meepraten. Zijn moeder klaagde over de hittegolven in de zomer van 1947 toen ze zwanger van hem was. “Maar gelukkig blijkt op de site van het KNMI dat drie van de vier hittegolven er toen toch niet geweest zijn.”

Die zijn weggepoetst.


Topwetenschapper gecanceld

Het kan volgende week tot wel 400.000 graden worden terwijl de overheid waarschuwt om je nu te laten prikken en zo te voorkomen dat oma spontaan ontbrandt!

Voor de ouderen is hitte het nieuwe corona, aldus de New York Times. Dezelfde gedragsunit die dag in dag uit propaganda spuide over corona, zaait nu paniek over ‘klimaatverandering’.

Je vraagt je misschien af waarom topwetenschappers niet van zich laten horen. Nobelprijswinnaar John Clauser zei tijdens een speech in Zuid-Korea dat er geen klimaatcrisis is en wat gebeurde er?

“Dan mag je nog wel een Nobelprijswinnaar in natuurkunde zijn, maar al ga je niet mee in het frame dat er een ‘klimaatcrisis’ is, wordt je speech gewoon gecanceld. Dit is extreem onwetenschappelijk en er hoort altijd een debat te zijn tussen wetenschappers,” vindt bioloog Richard Steenvoorden.

Goh, waarom zouden andere klimaatwetenschappers zich niet uitspreken?

“We weten niet of vrouwen die gevaccineerd zijn tegen Covid misvormde baby’s krijgen”

juli 2, 2021   2983   1  


Het Royal Australian and New Zealand College of Obstetricians and Gynaecologists (RANZCOG) adviseert Australische en Nieuw-Zeelandse zwangere vrouwen zich te laten vaccineren tegen Corona. Schrijfster, publiciste en blogster Naomi Cook besloot de organisatie te vragen op welke wetenschappelijke studies zij dit advies baseerde, schrijft uncutnews.ch.

Ze was verontrust door het antwoord dat ze kreeg. RANZCOG stuurde haar drie studies over zwangere vrouwen met corona. Deze studies zeggen helemaal niets. Ze kreeg ook een link naar een klinische proef die aan de gang is. “Dat zegt me niet dat het veilig is”, zegt Cook op Right Now op Ickonic.

Opmerkelijke passage

Zij ontving ook twee studies waarin werd nagegaan hoe mRNA-vaccins de immuniteit tijdens de zwangerschap “helpen” versterken. Deze zeggen dus niets over de veiligheid van de moeder en het kind, aldus Cook.

De RANZCOG verwees ook naar de standpunten van het CDC en de WHO van de VS. Het enige document dat zou kunnen worden gebruikt als wetenschappelijke ondersteuning voor het advies om de Pfizer-prik aan te bieden aan vrouwen in alle stadia van de zwangerschap, bevat een opmerkelijke passage.

De auteurs schrijven namelijk: Wij konden niet vaststellen of blootstelling aan het vaccin in de vroege zwangerschap tot geboorteafwijkingen leidt, omdat geen van de gevaccineerde personen al was bevallen.

“Dus we weten niet of vrouwen die vroeg in de zwangerschap [gevaccineerd] worden misvormde baby’s ter wereld brengen”, zegt Cook. “Dat is het beste wat ze hebben”.

“Dit is waanzin”, stamelt presentator Gareth Icke.


Copyright © 2021 door Frontnieuws.    

Nederland: Rechter bekritiseert stelling over neerhalen MH17 door Rusland en stapt op na intimidaties

juli 26, 2023   1799   11  

In Nederland heeft, volgens mediaberichten, een vrouwelijke rechter van de rechtbank van Den Haag die het werk van wetshandhavingsinstanties in de zaak van het neerhalen van de vlucht MH17 boven de Donbass bekritiseerde en de stelling verwierp dat de Maleisische Boeing door een Russische raket was neergeschoten, ontslag genomen na interne disciplinaire maatregelen, bericht RT.

Een rechter van de rechtbank van Den Haag die zich publiekelijk kritisch uitliet over de conclusies van het Nederlandse Openbaar Ministerie in de zaak van het neerhalen van vlucht MH17 heeft ontslag genomen, meldt het Nederlands publiek omroepbestel.

Volgens de omroep noemde zij de hypothese van de Nederlandse Veiligheidsraad en het Openbaar Ministerie in de zaak een “opzettelijke doofpot” en op sommige punten zelfs “manipulatie en leugens”.

De broer van de rechter is de auteur van een boek waarin hij stelt dat de Maleisische Boeing niet door een Russische raket is neergeschoten. De vrouw verspreidde de boeken onder de rechters en aanklagers die betrokken waren bij de zaak van vlucht MH17. Hiervoor werd ze schriftelijk berispt door het Hooggerechtshof, dat zei dat haar gedrag “het vertrouwen in het gezag van de rechterlijke macht ondermijnde”. Ze werd ook overgeplaatst van de strafkamer van de rechtbank naar een andere afdeling. De rechter nam vervolgens ontslag.

De Maleisische Boeing MH17 stortte op 17 juli 2014 neer in de buurt van Donetsk terwijl ze van Amsterdam naar Kuala Lumpur vloog. Er waren 298 mensen aan boord, die allemaal overleden. Kiev gaf onmiddellijk de milities van de Volksrepubliek Donetsk de schuld van de crash, die volgens eigen verklaringen echter niet over de middelen beschikte om het vliegtuig op zo’n hoogte neer te schieten.

Het MH17-proces vond tussen 2020 en 2022 plaats in de Rechtbank Den Haag. De Russen Igor Girkin, Sergei Dubinsky, Oleg Pulatov en de Oekraïner Leonid Kharchenko werden beschuldigd van betrokkenheid bij de crash. Het onderzoek is uitgevoerd door een gezamenlijke onderzoekscommissie onder leiding van het Openbaar Ministerie. Rusland was er niet bij betrokken.

Volgens het onderzoek werd de Boeing neergeschoten vanuit een door milities gecontroleerd gebied met behulp van een Buk luchtdoelraketsysteem dat toebehoorde aan de 53e Luchtdoelraketbrigade uit Koersk. Het zou vanuit Rusland zijn geleverd en vervolgens zijn teruggestuurd.

Rusland verstrekte Nederland radargegevens en documenten waaruit bleek dat de raket die de Boeing raakte eigendom was van Oekraïne en werd afgevuurd vanaf door Kiev gecontroleerd grondgebied, maar deze informatie werd door de onderzoekers genegeerd.

Oekraïne weigerde de gegevens van zijn radars te verstrekken en

de Verenigde Staten weigerden het onderzoeksteam satellietbeelden te geven waarop het moment van afvuren van de raket te zien zou zijn geweest.

Uiteindelijk heeft de rechtbank Den Haag op 17 november 2022 Girkin, Dubinski en Chartschenko bij verstek veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf en een totale boete van 16 miljoen euro. Pulatov daarentegen werd vrijgesproken van de aanklachten. De rechters waren ervan overtuigd dat de MH17 was neergeschoten met een BUK luchtverdedigingssysteem dat eerder door Rusland was geleverd.

De rechtbank kon niet vaststellen wie het precies had bediend. Het ging er ook van uit dat de operatoren hadden gehandeld in de overtuiging dat ze een Oekraïens militair vliegtuig als doelwit hadden. Naar de mening van het hof was er ook geen recht geweest om een Oekraïens militair vliegtuig neer te schieten, daarom gold de volledige strafrechtelijke verantwoordelijkheid ondanks de vergissing. De veroordeelden hadden niet zelf gehandeld, maar hadden ofwel de voorwaarden gecreëerd door het luchtverdedigingssysteem te leveren, of hadden niets gedaan om het gebruik van de Buk te voorkomen, ondanks de mogelijkheid. Als gevolg hiervan is het vonnis gebaseerd op het ontzeggen aan de Donbass-dissidenten van het recht om zichzelf te verdedigen tegen Oekraïense luchtaanvallen.

Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken zei na het proces dat de rechtbank selectief bewijs had genomen en de principes van onpartijdige rechtspraak had genegeerd. Het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken voegde eraan toe dat het verloop en de uitkomst van het proces zouden aantonen dat het gebaseerd was op een politieke opdracht om de theorie van Russische betrokkenheid te ondersteunen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/nederland-rechter-bekritiseert-stelling-over-neerhalen-mh17-door-rusland-en-stapt-op-na-intimidaties/

 

Zal de grootste georganiseerde massamoord in de wereldgeschiedenis aan verantwoording ontsnappen?

 juli 26, 2023   1584   12  

 

Het verzamelde bewijs is overweldigend dat Covid een georkestreerde pandemie was. Het opzettelijke gebruik van de foutieve PCR-test, het opzettelijk fout rapporteren van Covid-sterfgevallen als gevolg van de richtlijnen van de Wereldgezondheidsorganisatie en financiële prikkels voor ziekenhuizen om alle sterfgevallen als Covid-sterfgevallen te rapporteren, en het verbieden van behandeling met bekende geneeswijzen zorgden samen voor een hoge mate van angst die de massa ertoe aanzette om de Covid-“vaccinatie” te accepteren, wat enorme financiële winsten opleverde voor Big Pharma en aanverwante oplichters zoals Anthony Fauci en enorme inbreuken op de burgerlijke vrijheid door overheden, schrijft Paul Craig Roberts.

Bijna niemand stierf aan Covid zelf. Ze stierven door gebrek aan behandeling. Het protocol was dat als u geïnfecteerd raakte en na een week verslechterde, u naar het ziekenhuis moest gaan waar u aan de beademing werd gelegd, een verkeerde behandeling die meestal dodelijk was. Artsen die het leven van hun patiënten redden met Ivermectine en HCQ werden gestraft. Bedrijfsartsen werden ontslagen en privépraktijken werden door de autoriteiten aangevallen op hun medische licenties, waardoor ze hun vergunning om geneeskunde te beoefenen kwijtraakten. Zeer vooraanstaande medische wetenschappers die deze dodelijk-maximaliserende aanpak aan de kaak stelden, werden gedemoniseerd en er werd alles aan gedaan om hen het zwijgen op te leggen en hen professioneel te vernietigen.

Het grootste aantal sterfgevallen, dat dag na dag doorgaat, is te wijten aan de Vax. Overal vallen sportsterren en entertainers die als reclame dienden voor de veiligheid van het Covid “vaccin” plotseling dood neer. De corrupte medische wereld sluit de ogen.

De lockdowns, de maskers, het “vaccin” hebben mensen buitengewoon veel schade berokkend en niemand heeft er baat bij gehad, behalve de winsten van Big Pharma en de agenda van de overheid om de burgerlijke vrijheid te verzwakken.

 

Dit is allemaal bekend en er wordt geen verantwoording afgelegd. Een programma van massamoord en verwonding van de wereldbevolking wordt genegeerd. Medische autoriteiten bevelen nog steeds de doodstraf aan, zelfs voor zuigelingen. Dit garandeert dat er een tweede en een derde ronde van doden en gewonden komt door meer georkestreerde pandemieën. Bill Gates heeft dat beloofd. Zulke goedgelovige bevolkingen kunnen niet minder verwachten.

Waarom wordt dit moorddadige complot tegen de mensheid genegeerd? Duizenden medische wetenschappers en artsen negeren het niet, maar de media blijven de grootste deskundigen ter wereld beschuldigen van het verspreiden van ” misinformatie”. Er worden nog steeds pogingen ondernomen om de wetenschap het zwijgen op te leggen en informatie te onderdrukken. Universiteiten en medische scholen maken zelf deel uit van de inspanningen om te voorkomen dat de waarheid wordt erkend.

Een ander deel van het probleem is dat veel van degenen die misleid werden en die de Vax, lockdowns en maskers zo stellig verdedigden tegenover familie en vrienden, zich te veel schamen om hun vergissing toe te geven. Ze zijn te kwetsbaar om te zeggen: ik heb een fout gemaakt en de gezondheid van mijn kind verwoest en mijn moeder gedood. De autoriteiten kennen de zwakheden van mensen en gebruiken hun zwakheden om henzelf te beschermen en hun agenda te bevorderen.

De onnozelheid, goedgelovigheid en zwakheid van de meerderheid van de bevolking is niet verenigbaar met het voortbestaan van burgerlijke vrijheid. Het totalitarisme slaat toe, en het wordt getolereerd door de massa’s en met vreugde verwelkomd door Democraten en links (i/d VS. ncdr.).    

 

Hieronder vindt u meer verslagen met bewijzen dat de Covid “pandemie” een massaal, moorddadig bedrog was.

De Wereldgezondheidsorganisatie zorgde ervoor dat sterfgevallen onjuist werden geregistreerd als “Covid-sterfgevallen” om angst te zaaien voor het Officiële Narratief.

GEEN ENKELE VOLKSGEZONDHEIDSORGANISATIE IS TE VERTROUWEN

Ze worden gekocht en betaald door Big Pharma

https://rwmalonemd.substack.com/p/its-evil-to-fake-deaths-to-panic

Veel mensen die volledig gevaccineerd zijn voor COVID worden nu blind

https://www.globalresearch.ca/many-people-fully-vaccinated-covid-now-going-blind/5778951

Grootste leugen in de wereldgeschiedenis: Er was nooit een pandemie. De gegevensbank is gebrekkig. De Covid-mandaten inclusief het vaccin zijn ongeldig

https://www.globalresearch.ca/biggest-lie-in-world-history-the-data-base-is-flawed-there-never-was-a-pandemic-the-covid-mandates-including-the-vaccine-are-invalid/5772008

Dr. Naomi Wolf onthult de ontvolkingsagenda van Pfizer, zoals blijkt uit eigen documenten

https://www.globalresearch.ca/dr-naomi-wolf-uncovers-pfizer-depopulation-agenda-evidenced-its-own-documents/5821250


Copyright © 2023 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/zal-de-grootste-georganiseerde-massamoord-in-de-wereldgeschiedenis-aan-verantwoording-ontsnappen/

De prikken verdedigen: Bereid u voor op de meest massale medische gaslighting in de wereldgeschiedenis

 Het wordt lelijker dan we ooit hebben gezien nu de bedrijfsmedia de schade aan hun narratief proberen te beperken na de hartstilstand van Bronny James.

juli 26, 2023   2077   3  

 

      Freepik

Tot een paar maanden geleden was de standaardprocedure voor artsen, bedrijfsmedia en politici om nieuws over jonge en verder gezonde mensen die zonder aanwijsbare reden in elkaar zakten en vaak stierven, volledig te negeren. Dat gaat nu veranderen, schrijft JD Rucker.

Voor de duidelijkheid voor degenen die niet bekend zijn met mijn standpunt: ik ben er vast van overtuigd dat de Covid-19 “vaccins” de oorzaak zijn van de enorme piek in hartaanvallen en andere medische noodgevallen, vooral bij mensen die zware lichamelijke activiteiten uitvoeren, zoals atleten. De piek in het aantal incidenten valt perfect samen met de uitrol van de injecties, en hoewel correlatie niet gelijk staat aan causatie, is het voor mij genoeg bewijs om een persoonlijke conclusie te trekken. Wat mij betreft ligt het voor 99% zeker aan de injecties.

https://twitter.com/MattWallace888/status/1683859571612286976?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1683859571612286976%7Ctwgr%5E83c08df8ac6cb712c846f7121415a99c1616b49f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.frontnieuws.com%2Fde-prikken-verdedigen-bereid-u-voor-op-de-meest-massale-medische-gaslighting-in-de-wereldgeschiedenis%2F

Het nieuws dat LeBron James’ zoon Bronny, 18 jaar, een hartstilstand kreeg tijdens de training bij USC zal meer aandacht vestigen op de prikken dan incidenten uit het verleden. Er zal in de context van de “vaccins” meer over gesproken worden dan over de dood en reanimatie van Damar Hamlin op Monday Night Football, meer dan over willekeurige nieuwsverslaggevers die tijdens een uitzending instorten en meer dan over de beroerte van Jamie Foxx. Bij de overgrote meerderheid van de incidenten konden de bedrijfsmedia zwakke maar “normie-goedgekeurde” verklaringen geven. Met de hartstilstand van James op 18-jarige leeftijd zullen de twijfelende vaccinsceptici zich meer zorgen gaan maken, terwijl de regelrechte anti-Covid-vaxxers al druk bezig zijn met het schrijven van artikelen zoals deze.

 

Ik heb lang gezegd dat de machthebbers wisten dat hun biowapens uiteindelijk de schuld zouden krijgen van wat ze al zo lang veroorzaken. Ze werken precies zoals de bedoeling was en veroorzaken langzaam maar zeker steeds meer gezondheidsproblemen bij hun ontvangers. Maar het nieuws over de hartstilstand van James kwam te vroeg voor de machthebbers en hun tijdschema’s. Ze willen niet dat de waarheid bekend wordt. Ze willen nog niet dat de waarheid naar buiten komt.

Mijn hypothese was dat ze de gevaren van de injecties kort na de Republikeinse Nationale Conventie zouden onthullen. Big Pharma en het CDC zullen naar buiten komen en toegeven dat de bijwerkingen groter zijn dan ze zogenaamd hadden verwacht. Vervolgens zullen ze Operatie Warpsnelheid en Trump de schuld geven omdat hij een vaccin wilde hebben voor de verkiezingen van 2020. Ze zullen zeggen dat ze gehaast waren en niet de juiste tests konden doen. Ze zullen zeggen dat ze het biowapen niet wilden vrijgeven, maar dat Trump hen dwong.

Mijn lezers weten heel goed dat Trump gemanipuleerd werd, dat er tegen hem gelogen werd en dat hij de zondebok moest zijn. Velen van u zullen hem dat nooit vergeven. Anderen zullen zeggen dat het niet zijn schuld is en dat hij helemaal geen schuld zou moeten krijgen. De meesten zitten daar ergens tussenin. Maar één ding lijkt me vrij duidelijk: de minions van de machthebbers zullen hem de schuld geven, of hij het nu verdient of niet.

Daarom zullen we de gaslighting krijgen. Daarom zullen de bedrijfsmedia zo vaak als ze kunnen mensen als Dr. Sanjay Gupta naar voren schuiven om belachelijke beweringen te doen dat er geen piek in incidenten is geweest, dat jonge en verder gezonde atleten altijd al op semi-regelmatige basis hartaanvallen hebben gehad en dat de vaccins er niets mee te maken hebben… als ze de vaccins überhaupt al noemen.

 

Het is alle-hens-aan-gaslighting-dek tot na de nominatie van Trump. Het laatste wat de machthebbers willen, is dat Trump voortijdig door de prikken onderuit wordt gehaald. Maar dit is het deel dat ze zich niet realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat Trump de schuldvraag kan overwinnen als hij zijn kaarten goed speelt. Ik denk dat hij er goed aan doet om snel naar buiten te komen en te zeggen dat er tegen hem gelogen is, wat mensen als Anthony Fauci en Deborah Birx al erkend hebben. Ik denk dat Trump, ondanks de komende aanvallen van de bedrijfsmedia en Big Pharma, in staat zal zijn om de “Trump Card” van links te verslaan, net zoals hij in 2016 deed toen ze van alles naar buiten brachten, van een pis-tape tot een oude Access Hollywood-video.

Voor alle duidelijkheid: ik zeg niemand dat hij Trump moet steunen of afwijzen. Dit is geen politiek artikel. Het is een voorspelling van de komende gaslighting en een waarschuwing dat we voorbereid moeten zijn om nepnieuws te bestrijden. We moeten het voor zijn door sceptische vrienden en familieleden te vertellen dat de bedrijfsmedia elk excuus zullen verzinnen voor James’ hartstilstand en er alles aan zullen doen om de argumenten over het vaccin te “ontkrachten”.

Een betreurenswaardig aantal Amerikanen krijgt zijn nieuws nog steeds van de bedrijfsmedia. Een afnemend aantal conservatieve en alternatieve nieuwssites is bereid om over deze prikken te praten uit angst om door Google en Facebook op de zwarte lijst gezet te worden. Dat betekent dat de beste manier om de waarheid te verspreiden mensen zijn die op de ouderwetse manier met mensen praten.

 


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-prikken-verdedigen-bereid-u-voor-op-de-meest-massale-medische-gaslighting-in-de-wereldgeschiedenis/

 

Het aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccins

Het establishment heeft grote problemen om de enorme toename van hart- en vaatziekten te verklaren sinds de COVID-19 “vaccins” op de wereld zijn losgelaten. Door de corporaties gecontroleerde media, waaronder enkele “conservatieve”, geven de schuld aan alles, van wisselende weerspatronen en zomertijd tot te veel televisie kijken en zelfs te veel seks. Plotseling zorgen alle … Meer lezen overHet aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccins

https://www.frontnieuws.com/het-aantal-hartaanvallen-rijst-de-pan-uit-en-de-media-geven-de-schuld-aan-alles-behalve-aan-de-covid-vaccins/

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...