dinsdag 23 november 2021

 “ …we kunnen er niets aan doen, ze zijn vast benoemd”



Het opbod van Decaluwé en Cathy Berx, de gouverneurs van West-Vlaanderen en Antwerpen, die tijdens de corona-aanpak te pas en te onpas met forse maatregelen zwaaien, als felste sheriffs van het dorp, irriteert de CD&V-top al langer.

“Maar we kunnen er niets aan doen, ze zijn vast benoemd”, zo klinkt het in de wandelgangen.

Elke dag is een nieuwe kans voor de West-Vlaamse gouverneur Carl Decaluwé (CD&V) om zich in het nieuws te wringen, bijna altijd door iets te verbieden, of een of andere forse actie aan te kondigen die de vrijheid van burgers inperkt.

Zo ook vandaag: hij wil bij Wintergloed, een stadswandeling in Brugge, verplichten om de coronapas te gebruiken, “of ik las het af”. “Voor massa-evenementen is een Covid Safe Ticket verplicht en dit is een massa-evenement. Als ze geen coronapas vragen, moet ik besluiten dat het niet mag doorgaan”, zo stelde hij op Radio 2.


Partijgenoot en Brugs burgemeester Dirk De fauw is niet opgezet met die zoveelste profilering van Decaluwé. “Een toegangscontrole is moeilijk te organiseren omdat er heel wat mensen langs het parcours wonen en werken”, zo stelt hij. En hij is allerminst onder de indruk van Decaluwé zijn dreigement. “Zijn besluit zal rap vernietigd worden. De lichtwandeling is niets meer dan een verlichting van de stad. “Als dat niet mag, kunnen we even goed alle kerstverlichting weghalen.”

 

Dr. Sherri Tenpenny joins Mike Adams with latest update on covid vaccines and the fate of humanity

69470 views

LINK: https://www.brighteon.com/7d55613e-a983-4b52-b884-23d423771900


Een enkel citaat uit de video :

People want specific answers, specific solutions… What about this/that .

How long does the spike protein lasts ?  

How long does the anti-body lasts? 

If I actually had covid, how long am I immune? 

What happens if I come in contact with someone who has been vaxxed and I am not?

How long keep they transmitting?

Well ….  We don’t know!

And why don’t we know?  NOBODY is doing any research on it.

Now there is a thing in research, where they say:  You can’t find what you’re not looking for And you don’t go looking for things that you don’t want to find!

And so they don’t want to know how long it last because if they find out about the different types of spike proteins that are out there, then we would literally have caught them with their hands in the cookie jar with lot of different recipies.

There are at least 40 and quite possibly endless more that fall in the 4 categories of injuries that we defined:

  • immediate death 
  • Spike proteins: 12 mechanisms
  • Anti-bodies to the spike protein (monoclonal antibodies)
  • The other types of auto-immune dysfunctions and cancer causing problems.

... / ...

People don't understand that this is a bio-weapon.  They come after us with something trough a needle.  We are conditioned since the 50- and 60-ties that war is what happens when bombs are falling from the bellies of planes or rolling hand grenades .....that's war.

People don't understand that this is a bigger more deadly type of war.

Many of the immunologists i am seeing say: it is not the first 3 years.  We are in trouble for the next 10 to 15 years.

... / ...

Wat we meemaken is "democide"

Democide is moord door een overheid op een groep of persoon die hiertoe behoort en die beantwoorden aan eenzelfde sociaal, cultureel, economisch, nationaal, regionaal, etnisch, genetisch, raciaal, filosofisch, maatschappelijk, politiek, religieus of professioneel kenmerk, volgens een veelheid van directe en indirecte methoden die als eindeffect namelijk de vernietiging van deze groep ressorteren. Het concept democide komt uit de politieke wetenschap en werd voor het eerst geformuleerd door Rudolph Joseph Rummel. Het is een verzamelbegrip voor de concepten genocidepoliticideholocausthecatombe en massamoord. Het woord is samengesteld uit het Griekse woord demos, dat 'volk' of 'bevolking' betekent, en het Latijnse woord occidere, wat 'doden' of 'moorden' betekent.[1]

(bron: Wikipedia)

 Dr. Fauci geeft toe dat vaccins niet werkten zoals voorgesteld en dat gevaccineerden vandaag in groot gevaar zijn (VIDEO)

Door Jim Hoft
Gepubliceerd op 14 november 2021 om 7:45 uur
5965 Reacties

Het moet nu duidelijk zijn dat de pandemie niet zal eindigen totdat Dr. Fauci is verwijderd en vervangen.                                      
Al meer dan een jaar blokkeert Dr. Fauci succesvolle behandelingen en beloofde hij te veel ineffectieve vaccins. Maar Big Pharma maakte in ieder geval recordwinsten. 

Op vrijdag vertelde Dr. Fauci aan de podcast The New York Times dat de vaccins niet werkten zoals geadverteerd en dat Amerikanen in gevaar zijn vanwege hun afnemende immuniteit.


Als oplossing voor dit probleem promoot Dr. Fauci natuurlijk meer shots.

Wanneer zal dit eindigen?

Op 12 november ging de COVID-adviseur van het Witte Huis, Anthony Fauci, MD, op de podcast The Daily van The New York Times om de huidige toestand van het coronavirus in de VS te bespreken. Volgens Fauci beginnen functionarissen nu een afnemende immuniteit te zien tegen beide. infectie en ziekenhuisopname enkele maanden na de eerste vaccinatie. De infectieziekte-expert wees op binnenkomende gegevens uit Israël, die volgens hem ongeveer een maand tot anderhalve maand voorlopen op ons in termen van de uitbraak.

“Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen,' zei Fauci. "Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis."

Als gevolg van deze bevindingen waarschuwde Fauci dat gevaccineerde mensen hun booster-injectie zouden moeten krijgen, omdat het misschien belangrijker is dan gezondheidsfunctionarissen zich eerst realiseerden. "Als je hier op terugkijkt, kun je zeggen, weet je, het is niet alsof een booster een bonus is, maar een booster kan eigenlijk een essentieel onderdeel zijn van het primaire regime dat mensen zouden moeten hebben," zei hij op The Daily.

Fauci vervolgde: "Ik denk... dat het stimuleren een absoluut essentieel onderdeel van onze reactie zal zijn, geen bonus, geen luxe, maar een absoluut essentieel onderdeel van het programma."

 

Beluister de podcast hier:


https://www.thegatewaypundit.com/2021/11/dr-fauci-admits-vaccines-not-work-advertised-vaccinated-great-danger-today/

 Top 10 manieren waarop de meeste Amerikanen werden opgelicht om Covid stollings-vaccins te krijgen

Zondag 21 november, 2021 by: SD Wells
Tags: badhealth , bedrogen , covid con , covid shots , ontvolking , nep nieuws , mainstream media , massamedia , pandemie , polio schrik , prionziekten , opgetuigd , opgelicht , spike-eiwit , giftig shots , vaccin oplichting , vaccindood , vaccinverwonding


(Natural News) Neem zo ongeveer elk onderwerp dat niet te maken heeft met gezondheid of veiligheid en de massamedia zal er zeer gedetailleerd en vaak eerlijk over zijn. Dat betekent dat tot 8 van de 10 "nieuwswaardige" onderwerpen, of ze nu lokaal, regionaal of nationaal zijn, echte berichtgeving krijgen met echte feiten en echte interviews. Dat is de belangrijkste reden waarom de meeste Amerikanen alles geloven wat ze lezen, zien en horen op het nieuws, of het nu via televisie, internet of de krant is.

Dan komt gezondheid en veiligheid.

Er zijn geen betere kapitalistische manieren om meer geld te verdienen in dit land dan mensen ziek te maken en vervolgens alleen de symptomen van die ziekten te behandelen, dus de vicieuze cirkel gaat door. De meeste mensen die deze trieste waarheid begrijpen, noemen die industrieën Big Food en Big Pharma. Alles en nog wat te maken heeft met giftig voedsel en chemische medicijnen wordt zwaar gepromoot door het reguliere nieuws, en alles en nog wat te maken heeft met gezond eten en natuurlijke medicijnen wordt verboden, gecensureerd en op de zwarte lijst gezet. Dat omvat Google-zoekopdrachten, alle sociale media, televisie, films, de meeste internetwebsites en zelfs de verdomde kranten.

Massamedia hersenspoelt 80 procent van alle Amerikanen om te geloven dat de CDC en FDA willen dat mensen gezond zijn in plaats van een dure, vroege dood te sterven

Kanker, hartaandoeningen, diabetes en dementie zijn allemaal ONTWORPEN door Big Food en Big Pharma om u "uit te schakelen" voordat u ooit uw socialezekerheidsgeld of zelfs pensioenfondsen hebt geïnd. Die 'ziekten' en aandoeningen bestonden 100 jaar geleden nauwelijks in Amerika.

Vaccins zijn ook een vorm van genocide en zijn van fundamenteel belang voor de sector van de chronisch ziekenzorg. Dat is de reden waarom vaccins zoveel dodelijke gifstoffen bevatten die geen enkel mens bij zijn volle verstand ooit in zijn lichaam zou laten komen, inclusief kwik, menselijke abortuscellen, genetisch gemodificeerde dierlijke virussen en natuurlijk nu miljarden bloedstollende prionen.

Dus waarom accepteren mensen deze duidelijk dodelijke ingrediënten in hun zogenaamde "vaccins?" Het antwoord is simpel. Angst.

Angst is ingebed in de hersenen van naïeve Amerikanen die de media aanbidden en denken dat alles wat ze lezen, horen en zien waar is. Telkens als er een geïsoleerd geval is van iemand die stikt door een luchtwegvirus, denken ze dat elk ziekenhuisbed in elke stad en provincie in het hele land er vol van ligt.

Dat is al zo sinds het 'vaccin' tegen polio werd uitgevonden. De media gebruikten geïsoleerde gevallen van kinderverlamming om iedereen te terroriseren door te geloven dat een polio-pandemie de wereld overspoelde en dat de meeste mensen die het krijgen verlamd zullen raken, en dat was gewoon niet zo. Polio nam enorm af als gevolg van verbeterd sanitair en sanitair in ziekenhuizen. Het vaccin was een oplichterij gebaseerd op angst en manipulatie van informatie. Kijk maar eens naar de ware onderzoeksgeschiedenis van polio op TruthWiki.

Top 10 manieren waardoor meer dan 230 miljoen Amerikanen zijn gehersenspoeld om spike-proteine ‘jabs’ te krijgen die hun leven binnenkort kunnen beëindigen

#1. Hun arts vertelde hen dat het hen zou redden van het krijgen van een dodelijk geval van Covid.

#2. Ze dachten dat vaccinpaspoorten nationaal verplicht zouden worden.

#3. Ze waren ervan overtuigd dat al miljoenen mensen waren gestikt door het longinfectievirus.

#4. Ze kregen te horen dat je maar één keer kunt beginnen, dus verwachtten ze nooit boosters om de 4 maanden, voor altijd.

#5. Ze hebben gehoord dat als je eenmaal de injectie hebt gekregen, je Covid niet meer kunt krijgen of verspreiden.

#6. Ze geloofden in dezelfde oude vaccinslogan "veilig en effectief".

#7. Ze denken dat de CDC en de FDA letten op hun gezondheid en veiligheid.

#8. Ze dachten dat de FDA-goedkeuring echt was.

#9. Ze denken dat iedereen die sterft aan bloedstolsels veroorzaakt door de vaccins gewoon "verkeerde informatie" is.

#10. Gebrek aan goede zuurstof door de hele dag, elke dag een Covid-masker te dragen, vertroebelt hun oordeel en denken volledig.

Wilt u het beste in waarheid nieuws op uw internet sites? Stem af op  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht advies van de CDC een eigen pandemie hebben veroorzaakt.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

 

 Top 5 redenen om nooit een Covid-boostervaccin te krijgen

Maandag 22 november 2021 door: SD Wells
Tags: slechte gezondheid , booster gevaar , booster dood , booster shots , boosters , covid boosters , Fauci , pandemie , spike eiwit , giftige boosters , vaccin dood , vaccin letsel , vaccin oorlogen , vaccins


Natuurlijk nieuws ) Sommige mensen doken er meteen in, en anderen waadden de vaccin-onderwereld in. Nu sleept de onderstroom van vaccin-boosters iedereen verder de immuungecompromitteerde afgrond in. Tientallen miljoenen Amerikanen die in vaccins geloven, werden gesnookerd en dachten dat er maar één vaccin zou komen, of een korte reeks, maar nu beginnen ze allemaal de diepe, donkere "wateren" van gentherapie-injecties te zien, en het ziet er echt somber uit.

Het plan is dat iedereen booster na booster na booster neemt, en voor Amerika, net als veel andere landen over de hele wereld, wordt het complot dikker en steekt de schade aan belangrijke lichaamssystemen al zijn lelijke kop op, inclusief bloedstolsels, antilichaamafhankelijkheid enhancement syndroom (‘antibody-dependence enhancement syndrome’) en plotselinge "onverklaarbare" sterfgevallen. Er zijn veel redenen om nooit, maar dan ook nooit boostershots voor Covid te krijgen, maar we hebben het teruggebracht tot de top vijf.

Top 5 redenen om elke Fauci-stolselinjectie te VERMIJDEN die op je af komt

#1. Het is niet echt een vaccin, maar eerder een gentherapie-injectie die bloedstolsels, myocarditis en kanker veroorzaakt.

#2. Je zult ze de rest van je verkorte leven elke 4 tot 6 maanden moeten blijven krijgen .

#3. Elke dosis verhoogt uw antilichaamafhankelijkheidsversterkingssyndroom (ADE) (antibody dependence enhancement syndrome) dat begon met de eerste dosis, waardoor uw immuunsysteem elke keer meer en meer verzwakt.

#4. Werkelijke "veilige" en "effectieve" vaccins hebben jaren nodig om te creëren, te testen en een echte en volledige goedkeuring te krijgen, dus elke booster is een totale "shot in the dark", zoals het spelen van Russisch roulette.

#5. De CDC blijft de ‘feiten’ over Covid-vaccins veranderen, inclusief hoe ze werken, hoe lang ze werken, voor welke virussen ze werken en de enge waarschuwingslabels.

Als jij of sommige dierbaren zijn ingeënt tegen Covid, heb je misschien nog steeds een goede kans om te ontsnappen aan de dodelijke "stromingen" (“currents”) die iedereen te wachten staat. Frauduleuze Fauci, de heer Covid zelf, heeft onlangs in een podcast van de New York Times toegegeven dat de vaccins erg snel slijten en niet meer in staat zijn mensen te beschermen tegen infectie, ziekenhuisopname en overlijden. Toch zijn het nieuwe vaccins. Dus wie maalt er om?

Ten eerste zeiden de CDC en Fauci dat de vaccins voor 95 procent effectief en 100 procent veilig waren. Toen zeiden ze later dat ze infectie niet voorkomen, ze minderen alleen de ernst van Covid als je het krijgt.

Vervolgens gaven ze alle niet-gevaccineerden de schuld voor het voortdurend verspreiden naar de gevaccineerden, maar gaven toen toe dat de vaccins de overdracht onder de gevaccineerden NIET stoppen. Nu zeggen ze dat ze na een paar maanden overdracht niet stoppen, symptomen, erge gevallen, ziekenhuisopname of overlijden. Dus waarom overweegt iemand nog boosters?

De heer Fauci, de 'expert' op het gebied van infectieziekten, gebruikte Israël als het perfecte voorbeeld om zijn punt te maken, waar ze een superhoge vaccinatiegraad hebben onder de bevolking (meer dan 80 procent), en nu heeft een enorm deel van die gevaccineerde “sheeple” Covid opgelopen, zijn gehospitaliseerd, en sterven. Nogmaals, het effect van de onderstroom is volledig van kracht.

En vervolgens is hier Fauci die toegeeft dat de vaccins nu al totaal nutteloos zijn, en dat is omdat het tijd voor hem is om de dodelijke boosters te pushen:

“Ze zien een afnemende immuniteit, niet alleen tegen infectie, maar ook tegen ziekenhuisopname en tot op zekere hoogte overlijden, die nu alle leeftijdsgroepen begint te omvatten. Het zijn niet alleen de ouderen,” vervolgde hij om zijn punt te maximaliseren, zodat hij iedereen boosters kan verkopen: “Het neemt af tot het punt dat je steeds meer mensen doorbraakinfecties ziet krijgen, en steeds meer van die mensen die doorbraakinfecties krijgen, belanden in het ziekenhuis.”

‘Boosten’ is een essentieel onderdeel om de pandemie in stand te houden en het immuunsysteem van Amerikanen voor eens en voor altijd te verlammen

Big Food en Big Pharma doodden gewoon niet snel genoeg mensen met hun giftige bewerkte voedingsmiddelen, dodelijke voorgeschreven medicijnen en kwikrijke griepprikken, dus moesten ze een oplichterij uitvinden om iedereen nieuwe "vaccins" te verkopen die elke vier jaar nodig zouden zijn. maanden. Wie weet? Maak je klaar voor boosters om de vier maanden en miljoenen "onverklaarbare" sterfgevallen onder de ‘sheeple’ die er als eerste in "duiken".

Voor het beste nieuws op uw internet, surf naar  Pandemic.news,  want er is geen wetenschapper of arts voor nodig om te zien dat Covid-vaccins , Remdesivir, maskers, ventilatoren en slecht CDC-advies een eigen pandemie veroorzaken.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

WaarheidWiki.org

NaturalNews.com

ZeroHedge.com

TheGatewayPundit.com

 

 

TICK TOCK, DOC: Vaccin-pushende artsen "vallen als vliegen" nadat ze covid-prik kregen

Maandag 22 November 2021 door: Ethan Huff
Tags: slechte dokters , badhealth , badmedicine , badscience , bloedstolsels , COVID , covid vaccin , dood , sterfgevallen , artsen , genocide , hartaanvallen , dodelijke injecties , pandemie , spike-eiwit , vaccinatie , Sterfgevallen door vaccins, letsel door vaccins , vaccins


(Natural News) Volgens de American Medical Association (AMA) is in juni maar liefst 96 procent van de artsen in de Verenigde Staten “ingeënt” tegen het Wuhan-coronavirus (Covid-19). En sommige van de meest uitgesproken onder hen zijn, ironisch genoeg, nu dood .

Dr. Kevin Walsh, een OB-GYN met een privépraktijk in Roanoke, Virginia, viel dood neer, slechts zes weken nadat hij Fauci-griepprikken op Facebook had geduwd. In zijn post vergeleek Walsh het Chinese virus met polio in een poging zijn volgelingen bang te maken om gestoken te worden.

Dr. Justin Nasser, een arts uit Benowa, Queensland (Australië), onderging ongeveer hetzelfde lot. Op 14 november stierf Nasser "onverwacht aan een hartaanval", aldus een nieuwsbulletin.

“Queensland en alle andere Australische staten hebben mRNA- of virale vector-DNA-injecties nodig voor alle gezondheidswerkers”, meldde The Covid Blog .

“Slechts 4% van het personeel van het Gold Coast University Hospital voldeed op 2 november niet, volgens de Australian Broadcasting Corporation (ABC).

Dr. Stephanie Bosch uit Waldport, Oregon, stierf ook "plotseling en onverwacht" aan een longembolie op 13 oktober. Longembolie is een bekende en vaak voorkomende bijwerking die wordt geassocieerd met zowel mRNA (Pfizer-BioNTech, Moderna) als viraal vector-DNA ( Johnson & Johnson) injecties.

"Alle gezondheidswerkers in Oregon moesten uiterlijk 18 oktober 'volledig gevaccineerd' zijn", merkte The Covid Blog op over de dood van Bosch. "Oregon is ook de enige staat die we kennen met een mandaat voor een buitenmasker."

De spijt van het Covid-vaccin neemt waarschijnlijk toe

Dr. Craig Shannon uit Poughkeepsie, NY, stierf plotseling in zijn huis. Twee verschillende overlijdensberichten beweerden dat hij stierf aan non-Hodgkin-lymfoom, maar als dit echt de oorzaak was, zou hij in een ziekenhuis of in een hospice zijn overleden, niet in zijn eigen woning.

Dr. Elliott Gagnon uit Wasilla, Ak., stierf op 14 oktober op dezelfde manier "onverwacht in zijn huis". De privépraktijk van de plastisch chirurg drong slechts een paar maanden eerder op Facebook aan voor patiënten om "[m]vragen, iedereen, en overleg met uw arts als u of uw kinderen van 12 jaar en ouder momenteel niet zijn ingeënt.”

"Laten we allemaal ons best doen om de Covid-cijfers laag te houden", vervolgde de post, samen met een foto van twee zeer jonge kinderen met maskers op hun gezicht. "We hebben scholen nodig die open zijn en studenten en onderwijzers die leren en onderwijzen."

Zijn vrouw Janel Gagnon had eerder ook een profielfoto van zichzelf op Facebook geüpload waarop ze te zien was met een gezichtsmasker met LGBTQ-embleem en een beeldoverlay waarop stond: "Ik heb mijn Covid-19-vaccin: we kunnen dit."

Dan hebben we Dr. Daniel McBride uit West Hatfield, Massachusetts, die op 20 oktober plotseling stierf aan een hartaanval na een fietstocht van 16 mijl. De orthopedisch chirurg was een "fervent fietser" en een allround atleet die, voor zover zoals we kunnen zien, was daarvoor over het algemeen gezond.

Dr. Janak Patel uit Marietta, Ohio, stierf naar verluidt op 28 oktober aan een "plotselinge dood".

“De machthebbers weten dat vaccinmandaten voor gezondheidswerkers leiden tot massale tekorten aan gekwalificeerd personeel als gevolg van verwondingen en sterfgevallen”, waarschuwt The Covid Blog . “Veel gezondheidswerkers stoppen ermee om de injecties te vermijden, waardoor er nog meer tekorten ontstaan.”

“Er is ook de toestroom van vaxx-geïnduceerde patiënten. Zelfs NPR gaf toe dat ziekenhuizen worden overspoeld met ernstig zieke mensen die geen COVID-19 hebben. Het wordt een situatie met miljoenen zieke mensen en niemand om hen te helpen (niet dat dokters nu vaxx-gewonde mensen helpen).

De website CovidVaccineReactions.com bevat nog veel meer van dit soort verhalen over mensen die ernstige verwondingen of de dood opliepen nadat ze gestoken waren voor Chinese ziektekiemen.

Dood en vernietiging zijn de "bijwerkingen" van het krijgen van een prik voor covid. Bezoek ChemicalViolence.com om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheCovidBlog.com

NaturalNews.com

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...