donderdag 27 april 2023

Het uiteindelijke doel van het WEF is het leven op Aarde te controleren en te veranderen door mensen te hacken en de vrije wil weg te nemen

april 11, 2022   4442   25  

Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het Wereld Economisch Forum (WEF), is de verpersoonlijking van De Grote Reset – waarvan het uiteindelijke doel is het democratische proces af te schaffen en alle eigendom en controle in handen te geven van de deep state – en de technocratische elite die deze controleert, schrijft Dr. Mercola.

 

In de video aan het eind van dit artikel schetst de komiek JP Sears de voornaamste redenen waarom Schwab daardoor gemakkelijk tot de gevaarlijkste mensen ter wereld behoort – en aantoonbaar de gevaarlijkste is. Een van de “nieuwe normale” dictaten van The Great Reset is dat u niets zult bezitten en gelukkig zult zijn. Dit maakt deel uit van de 2030-agenda van het WEF, en er is al een plan om het te verwezenlijken.

Schwab is ook auteur van het boek, “COVID-19: The Great Reset,” dat op 9 juli 2020 is verschenen. “Vraag je je af hoe hij het zo snel geschreven en gepubliceerd heeft gekregen?” zegt Sears. “Het is bijna alsof hij het heeft voorgeschreven voordat hij met de pandemie begon. Ik bedoel, voordat de pandemie begon.”

Acute crisis versterkt de macht van de overheid

Het WEF werkt via angstzaaierij – over ziekten en milieurampen, om te beginnen. Wanneer de bevolking door angst beheerst wordt, juicht zij autoritaire “beschermingen” toe, zoals meer bewaking en digitale identiteitssystemen, die onder het mom van veiligheid ingevoerd worden, maar die uiteindelijk de persoonlijke autonomie en vrijheid wegnemen.

Schwab schreef zelfs:

“Een van de grootste lessen van de afgelopen vijf eeuwen in Europa en Amerika is deze: acute crisis draagt bij tot het versterken van de macht van de staat. Dat is altijd zo geweest, en er is geen reden waarom het met de COVID-19 pandemie anders zou zijn.” Vergeet niet dat niemand Schwab in een regeringspost gekozen heeft, maar hij zit toch achter de schermen aan de touwtjes te trekken.

Het WEF doet zich voor als een wereldorganisatie die zich inzet om de toestand in de wereld te verbeteren, maar de meesten zouden versteld staan als zij wisten wie er achter zit. Zoals Sears het formuleert:

“U zult wel opgewonden zijn te horen dat in de rij sprekers van het World Economic Forum op hun jaarlijkse bijeenkomst van elites in Davos ook welwillende humanitariërs zaten als Xi Jinping, de leider van de Chinese Communistische Partij, die momenteel genocide pleegt, en Tony Fauci, die aantoonbaar betrokken is bij misdaden tegen de mensheid, en Bill Gates, die aantoonbaar betrokken is bij misdaden tegen de mensheid, en de Australische premier Scott Morrison, die aantoonbaar momenteel betrokken is bij misdaden tegen de mensheid. Wat een geweldige opstelling!”

Toegewijd aan het herontwerpen van het leven zelf

Het doel van het WEF is niet alleen om het leven op aarde te beheersen, maar om het fundamenteel te veranderen. De topadviseur van Schwab, transhumanist Dr. Yuval Noah Harari, geeft openlijk toe dat gegevens de menselijke elites in staat zouden kunnen stellen om meer te doen dan “alleen maar digitale dictaturen te bouwen.”

“Door organismen te hacken,” zei Harari, “kunnen elites de macht krijgen om de toekomst van het leven zelf te herontwerpen. Want als je eenmaal iets kunt hacken, kun je het meestal ook manipuleren.” Binnenkort, zegt hij, zullen sommige bedrijven en regeringen in staat zijn om “systematisch alle mensen te hacken.” En als zij erin slagen het leven te hacken, beschrijft hij dat als de “grootste revolutie in de biologie sinds het begin van het leven 4 miljard jaar geleden.” Volgens Harari:

 

“Gedurende 4 miljard jaar is er niets fundamenteels veranderd. De wetenschap vervangt evolutie door natuurlijke selectie door evolutie door intelligent ontwerp. Niet het intelligente ontwerp van een of andere god boven de wolken, maar ons intelligente ontwerp, en het intelligente ontwerp van onze wolken – de IBM wolk, de Microsoft wolk – dat zijn de nieuwe drijvende krachten van de evolutie.”

Als het menselijk leven eenmaal gehackt is, zullen de hackers de controle over het leven zelf behouden – een proces dat door de pandemie versneld is. Harari zei immers: “Er wordt vaak gezegd dat je een goede crisis nooit verloren moet laten gaan.”

Surveillance is een essentieel onderdeel van het plan voor wereldwijde totalitaire controle, en Harari zegt dat de mensen over 100 jaar zullen kunnen terugkijken en de COVID-19 pandemie zullen kunnen aanwijzen als het moment waarop een nieuw regime in surveillance de overhand kreeg – “vooral surveillance onder de huid.”

WEF is actief bezig “jonge leiders” te indoctrineren

Het WEF onderhoudt een “Young Global Leaders”-programma, een vijfjarige indoctrinatie in hun beginselen. Het doel ervan is wereldleiders te creëren die geen verantwoording verschuldigd zijn aan hun volk, maar aan hun bazen bij het WEF. Onder de afgestudeerden van het programma bevinden zich wereldleiders die “verdacht veel op één lijn zitten” met de Grote Reset van het WEF, zoals:

·         Justin Trudeau, eerste minister van Canada

·         Emmanuel Macron, president van Frankrijk

·         Mark Zuckerberg, medeoprichter en CEO van Facebook

Sponsors van WEF’s Young Global Leaders Program zijn onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en Google – “Ik vraag me af waarom Google informatie zo censureert en vormt dat ze precies het verhaal van het World Economic Forum ondersteunt?” vraagt Sears zich af. Intussen voorspelt het WEF een wereldwijde cyberaanval, die volgens Schwab “de stroomvoorziening, het vervoer, de ziekenhuisdiensten, onze hele samenleving volledig tot stilstand zou kunnen brengen.”

WEF heeft vervolgens een simulatie van de cyberaanval uitgevoerd, die meer weg lijkt te hebben van een uitgebreide planningssessie, vergelijkbaar met Event 201 – de pandemische paraatheidssimulatie van WEF voor een “nieuw coronavirus”, die in oktober 2019 heeft plaatsgevonden.

Hoe zullen de mensen “niets bezitten en gelukkig zijn”?

Als het WEF en Schwab hun plan voor wereldheerschappij willen doorzetten, moeten zij de mensen meekrijgen in het idee dat zij hun eigendom moeten afstaan aan een eliteklasse. Maar hoe? Haal BlackRock erbij, een beleggingsmaatschappij die $9 biljoen onder beheer heeft – een hoger BBP dan elk land op aarde behalve de VS en China, zegt Sears.

BlackRock heeft meer macht dan de meeste regeringen op aarde, en het controleert ook de Federal Reserve, Wall Street megabanken zoals Goldman Sachs en de Grote Reset van het WEF, volgens F. William Engdahl, een strategisch risico-adviseur en docent die een graad in de politiek heeft van Princeton University.

Dus, wat is het verband met het Wereld Economisch Forum? Blackrock oprichter en CEO Larry Fink is een WEF bestuurslid. Sears stelt de vraag: “Heulen het Wereld Economisch Forum en Blackrock met het corporatisme, waarbij een ongekozen bedrijfselite top down aan de bevolking dicteert?”

 

Om dit te doen zouden zij in de regering moeten infiltreren – en dat hebben zij gedaan. Brian Deese, de Amerikaanse directeur van de Nationale Economische Raad, was vroeger het wereldwijde hoofd duurzaam beleggen van BlackRock. “Nu is hij Biden’s belangrijkste adviseur voor het economisch beleid,” zegt Sears. De belangrijkste economische adviseur van vice-president Kamala Harris, Michael Pyle, kwam ook van BlackRock, waar hij wereldwijd hoofd economisch strateeg was.

“Het lijkt op corporatisme, maar dat is het waarschijnlijk niet,” zegt Sears gekscherend. “Maar als het dat wel was, zou het eigenlijk een levensvatbare strategie zijn voor BlackRock en het World Economic Forum om alles te bezitten en voor u om niets te bezitten.”

BlackRock koopt ook in een alarmerend tempo eengezinswoningen op, en betaalt tot 50% boven de vraagprijs zodat “gemiddelde” mensen ze niet kunnen kopen. Waarom is BlackRock geïnteresseerd in het te veel betalen voor bescheiden eengezinswoningen? In een Twitterdraad gepost door de gebruiker Culturalhusbandry, wordt het volgende opgemerkt:

“Black Rock, Vanguard, en State Street controleren 20 biljoen dollar aan activa. Blackrock alleen al heeft een overschot van 10 miljard per jaar. Dat betekent dat zij met 5-20% aanbetaling elk jaar hypotheken kunnen krijgen op 130-170.000 huizen. Of zij kunnen 30.000 huizen per jaar rechtstreeks kopen. Alleen Blackrock al.

… Stel u nu voor dat elk groot instituut dit doet, want dat doen ze. Het kan zo’n snelle ingrijpende actie zijn, dat 30 jaar misschien te ver gaat. Zij kunnen het feodalisme in 15 jaar tot stand brengen.”

Als de gemiddelde Amerikaan uit de huizenmarkt wordt verdrongen, en het grootste deel van de beschikbare woningen in handen komt van investeringsgroepen en corporaties, dan wordt u aan hen als uw huisbaas verplicht. U bezit dan niets meer, zelfs uw huis niet. Alle voorwerpen en middelen moeten door het collectief gebruikt worden, terwijl het eigenlijke bezit beperkt blijft tot een hogere laag van de sociale klasse.

Schwab was niet het meesterbrein achter het WEF

Als Schwab de gevaarlijkste persoon is die vandaag leeft, dan verdienen zijn voorgangers eervolle vermeldingen. In een onderzoeksverslag van journalist Johnny Vedmore wordt onthuld dat Schwab niet het meesterbrein was achter het WEF en The Great Reset.

Die eer gaat naar zijn drie mentors – John K. Galbraith, een Canadees-Amerikaanse econoom, diplomaat en beleidsmaker, Herman Kahn, die concepten over nucleaire afschrikking bedacht die officieel militair beleid werden, en Henry A. Kissinger, die Schwab rekruteerde op een internationaal seminarie aan Harvard, dat gefinancierd werd door de Amerikaanse CIA.

“Als u een behoorlijke kennis heeft van de geschiedenis van Klaus Schwab, dan weet u dat hij in de jaren 1960 naar Harvard ging, waar hij toenmalig professor Henry A. Kissinger zou ontmoeten, een man met wie Schwab een levenslange vriendschap zou vormen,” legde Vedmore uit.

“Uit mijn onderzoek blijkt dat het Economisch Wereldforum geen Europese creatie is. In werkelijkheid is het een operatie die voortkomt uit de grootheden van de Amerikaanse politiek uit de tijdperken Kennedy, Johnson en Nixon, die allen banden hadden met de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen en de daarmee verbonden “Ronde Tafel”-beweging, met een ondersteunende rol van de Central Intelligence Agency.

Er waren drie uiterst machtige en invloedrijke mannen, onder wie Kissinger, die Klaus Schwab zouden leiden naar hun uiteindelijke doel van een volledige Amerikaanse, op het Keizerrijk georiënteerde wereldheerschappij via de totstandbrenging van een sociaal en economisch beleid.

Bovendien stonden twee van deze mannen aan de basis van de vervaardiging van de altijd aanwezige dreiging van een wereldwijde thermonucleaire oorlog … hun wegen zouden elkaar kruisen en samenkomen in de jaren 1960 … zij rekruteerden Klaus Schwab via een door de CIA gefinancierd programma, en … zij waren de echte drijvende kracht achter de oprichting van het Wereld Economisch Forum.”

Uw vrije wil ligt onder vuur

 

Milieuvervuiling, ziekten en cyberaanvallen worden gebruikt om angst op te wekken, om de bevolking volgzaam te houden. Een ander onderdeel van The Great Reset is een reset van de economie, inclusief de werkgelegenheid. Velen in de hele V.S. worden geconfronteerd met werkloosheid als zij er niet voor kiezen om een genetisch therapie-experiment te ondergaan in de vorm van een COVID-19 injectie.

Het is duidelijk dat de COVID-19 pandemie “een unieke kans” heeft geschapen om snel de Grote Reset in te luiden, waarbij alles wordt veranderd, van de toekomstige mondiale betrekkingen en de richting van de nationale economieën tot “de prioriteiten van de samenlevingen, de aard van de bedrijfsmodellen en het beheer van een wereldgemeengoed.”

Onderdeel van het plan is de Vierde Industriële Revolutie, waarover Schwab al minstens sinds 2016 spreekt en die “gekenmerkt wordt door een samensmelting van technologieën die de grenzen tussen de fysieke, digitale en biologische sfeer doet vervagen.”

Wat de overheid betreft, zal de Revolutie nieuwe technologische machten brengen die meer controle over de bevolking mogelijk maken via “alomtegenwoordige bewakingssystemen en de mogelijkheid om de digitale infrastructuur te controleren.” Ondertussen, terwijl de mensen zich druk maken over de georkestreerde bedreigingen die erop uit zijn om hen te grazen te nemen, zijn technocraten bezig met hoe ze de essentie van wat het betekent om mens te zijn – namelijk de vrije wil – kunnen wegnemen.

“Mensen zijn nu hackbare dieren,” zei Harari. “Mensen hebben deze ziel of geest en ze hebben een vrije wil, en niemand weet wat er in mij gebeurt, dus wat ik ook kies, of het nu bij de verkiezingen is of in de supermarkt, dat is mijn vrije wil – dat is voorbij.” Het is dringend nodig dat wij allemaal stappen ondernemen om vrije, soevereine individuen te blijven, en dat kan zo eenvoudig zijn als:

·         Laat u leiden door uw eigen kritisch denken en door wat uw hart en ziel weten dat juist is.

·         Kies dapperheid boven gehoorzaamheid.

“Wij zijn bezig met óf De Grote Reset óf het Grote Ontwaken,” wijst Sears aan, “en de keus is niet aan Klaus Schwab. De keuze is aan u.”

              Video Link: https://youtu.be/6G3nWyoQ5CQ


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-uiteindelijke-doel-van-het-wef-is-het-leven-op-aarde-te-controleren-en-te-veranderen-door-mensen-te-hacken-en-de-vrije-wil-weg-te-nemen/              

Gesprekken Xi Jinping / marionet Zelensky

april 27, 2023   1968   4  

 


    Pixabay; Zelensky: Wikimedia: Mykola Lazarenko CC BY 4.0

China is een fervent voorstander van een diplomatieke oplossing van conflicten waar die ook maar gaande zijn. De Chinese leiders weten dat het conflict tussen Rusland en het door nazi’s geteisterde Oekraïne door de VS is gecreëerd, schrijft Stephen Lendman.

Het weet dat het imperium van leugens eeuwigdurende oorlog wil, oplossingen verafschuwt en er überhaupt alles aan doet om die te ondermijnen.

Het weet dat zijn inspanningen te goeder trouw tevergeefs zijn omdat hegemoon VS van plan is oorlog te voeren met militaire en andere middelen tot de laatste Oekraïner.

Het weet dat wat er gaande is, het beginstadium is van een wereldwijde oorlog – dat het risico van een nucleaire oorlog onheilspellend reëel is.

Beijing raakte betrokken bij Oekraïne om te proberen het conflict diplomatiek op te lossen – een vrijwel onmogelijke missie zolang hegemoon USA eeuwigdurende oorlog wil.

Volgens niet nader genoemde Chinese analisten zal Peking “waarschijnlijk meer betrokken raken op het diplomatieke front om bij te dragen aan een politieke oplossing van de Oekraïne-crisis…”

“De rol die China zou kunnen spelen is door zowel Kiev als Moskou oprecht verwelkomd, ondanks enkele stemmen uit het Westen, met name de VS, die hebben geprobeerd de bemiddelingspogingen van China te verstoren.”

Volgens het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken:

“President Xi wees erop dat de Oekraïne-crisis zich op complexe manieren ontwikkelt met grote gevolgen voor het internationale landschap.”

“In de Oekraïne-crisis staat China altijd aan de kant van de vrede. Zijn kernstandpunt is het faciliteren van gesprekken voor vrede.”

Het staat tegenover de realiteit van eeuwigdurende oorlog tegen Rusland door hegemoon VS.

China bracht eerder een 12-punten vredesplan uit – wat het door leugens en nazi’s geteisterde Oekraïne verwierp ten gunste van eeuwigdurende oorlogsvoering.

Xi vertelde marionet Zelensky dat China “gesprekken voor vrede zal blijven faciliteren en zich zal inspannen voor een spoedig staakt-het-vuren en herstel van de vrede.”

Beijing zal diplomaten naar Oekraïne en regionale landen sturen voor “diepgaande communicatie met alle partijen over de politieke regeling van de Oekraïne-crisis.”

Het Biden-regime verwerpt de betrokkenheid van China als bemiddelaar.

Het imperium van leugens beschouwt vrede, stabiliteit, samenwerkingsrelaties met andere naties wereldwijd en naleving van het internationaal recht als een bedreiging voor zijn zucht naar onbetwiste wereldheerschappij.

Een resolutie van het Huis “bevestigt dat het (het beleid van de hegemoon VS) is dat Oekraïne zegeviert over (Rusland) en zijn internationaal erkende grenzen van 1991 terugkrijgt (sic)”.

Als dit Amerikaanse wetgeving wordt en uitgevoerd, zal de dreiging van een mogelijke kernoorlog groter zijn dan nu.

Zolang het imperium van leugens conflictoplossing afwijst ten gunste van eeuwigdurende oorlogvoering, zijn de slechtste resultaten mogelijk.

In opdracht van zijn Amerikaanse meester verwerpt marionet Zelensky de vrede.

Zolang die van tafel is, zal de eeuwigdurende oorlog doorgaan.

Het wetsvoorstel van het Huis gaat door met “zolang het duurt” in een streven naar een onmogelijk te behalen “overwinning” van het regime.

Sinds de machtsovername door verkiezingsfraude voert het Biden-regime een proxy-oorlog tegen Rusland – wat het verliest van de militaire superioriteit van Moskou.

Volgens het hoofd van de afdeling wapenbeheersing van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, Vladimir Jermakov:

“In de gegeven omstandigheden kunnen er geen belangrijke onderhandelingen worden gevoerd met de VS of het Westen in het algemeen.”

Wapenbeheersings- en andere overeenkomsten tussen beide landen dreigen te worden geschonden door het imperium van leugens bij het nastreven van zijn duivelse doelstellingen.

“De destabiliserende militaire programma’s van de VS en zijn bondgenoten hebben ons moratorium steeds kwetsbaarder gemaakt – zowel wat betreft de regio Azië-Stille Oceaan als Europa.”

De permanente oorlog gaat door zonder vooruitzicht op een oplossing, omdat hegemoon VS een oplossing afwijst.

En het door de VS geïnstalleerde Oekraïense regime “verwerpt alle redelijke initiatieven om een politieke en diplomatieke oplossing voor de crisis te vinden.”

Het risico van een directe confrontatie tussen het imperium van leugens en Rusland is onheilspellend reëel.

Als het gebeurt, zal het made-in-the-USA zijn.

En vergis u niet.

Er is helemaal niets defensiefs aan hoe het imperium van leugens het oorlogvoeren door Oekraïense nazi’s tegen Rusland helpt en stuurt – wat er sinds 2014 gebeurt.

Volgens het VN-Handvest en ander internationaal recht is zelfverdediging als reactie op agressie het recht van alle naties.

Rusland verdedigt zijn grondgebied en grenzen tegen door de VS georkestreerde en geleide agressie door Oekraïense nazi’s.

Er is helemaal niets defensiefs aan de werkwijze van de Oekraïense nazi’s.

Daarom is demilitarisering en denazificering van het grondgebied de enige haalbare optie.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/gesprekken-xi-jinping-marionet-zelensky/

‘Klimaatdictator’ Timmermans wil mensen nog meer laten betalen: ‘Dictatoriale sekte’


De klimaatmaatregelen van Eurocommissaris Frans Timmermans zijn definitief goedgekeurd. Dinsdag hebben de lidstaten ingestemd met de wetten, die ervoor gaan zorgen dat burgers meer betalen aan de pomp, voor vliegtickets en de energierekening.

“Dit zet ons op het juiste spoor om het klimaatdoel voor 2030 te halen,” jubelde Timmermans. Polen stemde als enige land tegen bijna alle wetten. Het zijn onrealistische doel stellingen en ambities, aldus een Poolse minister.

Er is veel kritiek op de plannen. “Heel veel mensen weten nu al niet hoe ze rond moeten komen. Maar Timmermans wil ze nog meer laten betalen aan de benzinepomp en voor de energierekening. Een typisch ivoren toren-plan,” schrijft Tweede Kamerlid Chris Stoffer (SGP).

De EU gaat economisch de afgrond in

Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD) voegt toe: “De EU gaat economisch de afgrond in. Juist hier heeft McKinsey voor gewaarschuwd. Bestuurders met oogkleppen op en de burgers betalen de rekening.”

“Langzamerhand worden we door de EU-technocraten gekneveld. En wel door de twee PvdA’ers Timmermans en Samsom,” stelt voormalig woordvoerder van de politie Klaas Wilting.

Telegraaf-verslaggever Wierd Duk twittert: “Uw leven wordt nóg duurder. De rijke kaste deert het niet.”

Onbegrijpelijk

Gemeenteraadslid en oud-Statenlid Harry van den Berg trekt fel van leer. “De klimaatdictator gaat de opwarming remmen met minder dan 0,1 graad tot het jaar 2100. Daarvoor gaat u failliet en landschap plus zee volledig naar de sodemieter. Een dictatoriale sekte vol valse profeten en knettergekke maniakken,” schrijft hij.

Europarlementariër Rob Roos (JA21) vindt het onbegrijpelijk dat Rutte IV akkoord is met de nieuwe klimaatregels van Timmermans. “Resultaat: prijsverhogingen. En Nederland gaat betalen voor de klimaattransitie van andere EU-landen. Nog meer belasting: absoluut niet wat Nederlandse burgers en bedrijven nodig hebben.”

-------

Burgers moeten meer betalen aan pomp en voor energierekening

Klimaatmaatregelen Timmermans definitief goedgekeurd


Door ALEXANDER BAKKER

Updated Gisteren, 06:5125 apr. 2023 in BINNENLAND

LUXEMBURG - Het belangrijkste deel van de Europese klimaatmaatregelen is definitief goedgekeurd. De lidstaten hebben dinsdag ingestemd met de wetten van Eurocommissaris Frans Timmermans die zorgen dat burgers meer gaan betalen aan de pomp, voor vliegtickets en de energierekening.


Frans Timmermans: ,,Dit zet ons op het juiste spoor.”

 GETTY IMAGES

Vorige week stemde het Europees Parlement al in met de uitbreiding en aanscherping van het emissiehandelssysteem ETS, de komst van een CO2-grensheffing en de introductie van een klimaatfonds waarmee vooral arme lidstaten hun inwoners en kleine ondernemers kunnen beschermen tegen de groene lastenverzwaringen.

„Dit zet ons op het juiste spoor om het klimaatdoel voor 2030 te halen”, jubelt Timmermans. Alleen Polen stemde tegen bijna alle klimaatwetten. Tijdens een vergadering in Luxemburg herhaalde een Poolse minister dat zijn land tegen het complete klimaatpakket van de PvdA-prominent is. „Het zijn onrealistische doelstellingen en ambities”, sneerde de bewindsman. België stemde bij een paar klimaatwetten niet mee vanwege verdeeldheid onder de deelstaten. De rechtse Vlaamse regering is fel gekant tegen de Europese klimaatplannen.

Top 7 ERNSTIGE HARTPROBLEMEN veroorzaakt door de vasculaire-verstoppings Covid-prikken

 Dinsdag 25 april 2023 door: S.D. Wells



Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

6.630WEERGAVEN

 

(Natural news) Er zijn niet veel meer vernietigende dingen voor een ouder dan om de gezondheid van hun kind uit de hand te zien lopen, of erger nog, het kind sterft voordat ze dat zelf doen. De laatste tijd ervaren zelfs de gezondste kinderen en tieners op aarde ernstige hartproblemen nadat ze de mRNA Covid-piek-eiwit-producerende 'vaccins' hebben gekregen.'Voor het geval dat u het niet weet, mRNA instrueert menselijke cellen om miljoenen microscopische prionen te produceren die op een influenzavirus lijken en elk orgaan van het menselijk lichaam binnendringen. Eenmaal daar, instrueert het menselijke immuunsysteem het vecht- of vluchtsysteem om dienovereenkomstig te reageren en valt het vreemde ziekteverwekkers aan in alle systemen en doorheen het hele vaatstelsel. Dit zorgt op zijn beurt voor enorme stress op het hart, omdat de bloedvaten verstopt en gestold zijn, waardoor de bloed-, zuurstof- en nutriëntenstroom wordt beperkt. Gezonde kinderen worden hard getroffen, kijk maar naar alle atleten die op hun knieën vallen en hun borst in doodsangst vastgrijpen.

De Covid-stolselvaccinaties kunnen ervoor zorgen dat het menselijk hart lijdt aan spierverdikking, onregelmatig kloppen, meedogenloze stress en een langdurige verzwakking

Sommige mensen die de stolselvaccinaties hebben gekregen, ervaren daarna onregelmatige hartslagen en kunnen niet eens doorgronden dat het wordt veroorzaakt door een 'vaccin', omdat ze alleen maar horen en lezen over de nepmantra dat alle vaccins 'veilig en effectief' zijn.'De Fauci onwaarheden overspoelen de televisie uitzendingen en de kranten. De CDC (Min. Van volksgezondheid in de VS, nvdr.) verspreidt dagelijks de desinformatie in het hele land. Aritmie is een onregelmatige hartslag die het gevoel kan hebben dat het hart te snel, te langzaam of zonder ritme klopt. Vaak wordt dit veroorzaakt door blokkades (plakkerige spike-eiwitten) in bloedvaten die een drukopbouw veroorzaken, waardoor het hart harder werkt, de spier dikker wordt en uiteindelijk naar een een totale verzwakking lijdt. Het risico op hart aanval en beroerte nemen snel toe.

Angina is pijn op de borst door onvoldoende bloedstroom naar het hart, omdat piekeiwitten de bloedvaten en haarvaten stollen en verstoppen. Er is geen tijdslimiet voor hoe lang mRNA "technologie" ervoor zorgt dat de gemanipuleerde menselijke cellen deze giftige prionen creëren, en de effecten kunnen worden gevoeld lang nadat de giftige prikken zijn toegediend. Fauci noemt dit 'Long Covid', maar het is eigenlijk gewoon 'Langdurige  Vaccinatie Schade'."

Myocarditis is de zwelling of ontsteking van de hartspier en pericarditis is de zwelling of ontsteking van het zakachtige weefsel rondom het hart. Beide kunnen worden veroorzaakt door mRNA-prikken, zoals we zien gebeuren met atleten, piloten en militairen (in de VS, nvdr.), ook al behoren ze tot enkele van de gezondste mensen ter wereld. Daarom is het RISICO van Covid-vaccinschade VEEL GROTER dan welk voordeel dan ook, vooral omdat kinderen en tieners trouwens een risico van nul hebben op complicaties door het oplopen van Covid of een andere griep. Denk daar lang en hard over na. Dit is zorgvuldig overwogen, vooral met de aankomende plandemieën waar de Democraten en Bill Gates de wereld voor blijven waarschuwen. Ze moeten voor ons iets 'in petto' hebben, behalve dan wat alcohol op een stuk katoen wrijven (” besides some rubbing alcohol on a piece of cotton)..

Top 7 ernstige hartcomplicaties die direct of indirect worden veroorzaakt door de vasculaire verstopte Covid-prikken

# 1. Myocarditis (ontsteking van de hartspier)

# 2. Pericarditis (zwelling van zakachtig weefsel rond het hart)

# 3. Aritmie (onregelmatige hartslag)

# 4. Myocardinfarct (hartaanval)

# 5. Hypertensie (hypertensieve hartziekte)

# 6. Angina (pijn op de borst door onvoldoende bloedstroom naar het hart)

# 7. Coronaire hartziekte

Zet uw Bladwijzer naar  Vaccines.news, uw favoriete onafhankelijke websites voor updates over de experimentele injecties met een gentherapie, zijn de CDC en de nep-nieuwsclaim "veilig en effectief" wanneer ze echt gevaarlijk en schadelijk blijken voor de gezondheid.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

PennMedicine.org

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-04-25-7-serious-heart-problems-caused-by-covid-jabs.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...