donderdag 14 maart 2024

De lijst wordt langer: COVID mRNA-vaccins: drie jonge piloten zijn de afgelopen drie weken plotseling overleden

 maart 13, 2024   10  

 

    Zorgist / Pixabay

AIR CANADA – Ottawa, Ontario – 3 maart 2024 – De 55-jarige piloot Anand Acharya is overleden na een bijna twee jaar durende strijd met hersenkanker. Hij was een PhD en Air Canada piloot op de Boeing 777.


DELTA – NYC – 16 februari 2024 – Captain Geoffrey John Brock, 58, overleed onverwacht op 16 februari 2024 tijdens een tussenlanding in Honolulu, HI.


DELTA – NYC – 15 februari 2024 – De 41-jarige Michael David O’Leary overleed onverwacht na een gevecht van zes weken met kanker. In 2022 begon Mike O’Leary te werken voor Delta Airlines op JFK Airport in New York City, waar hij binnenlandse en internationale routes vloog in de VS en over de hele wereld.


Sterfgevallen onder piloten in 2024

12 februari 2024 – United Airlines piloot – De 39-jarige Amerikaanse luchtmachtmajoor Matthew Charles Kettler uit Mason, Ohio, en huidig United Airlines piloot, overleed plotseling op 12 februari 2024.

Overlijden van piloten tijdens hun werk in 2023

23 september 2023 – Overlijden van een piloot van Alaska Airlines – de 37-jarige Captain Eric McRae overlijdt plotseling in zijn hotelkamer tijdens een overstap waar hij die ochtend zou vliegen.

17 augustus 2023 – IndiGo vlucht (NAG-PNQ) van Nagpur naar Pune, India: 40-jarige piloot Manoj Subramanium overlijdt nadat hij vlak voor het instappen bij de gate in elkaar is gezakt.

16 augustus 2023 – Qatar Airways vlucht QR579 (DEL-DOH) van Delhi naar Doha, Qatar, 51-jarige piloot zakt als passagier tijdens de vlucht in elkaar en overlijdt, vliegtuig wordt omgeleid naar Dubai.

 

14 augustus 2023 – LATAM vlucht LA505 (MIA-SCL) van Miami naar Santiago, Chili – 2 uur na de 8 uur durende vlucht stort de 56-jarige gezagvoerder Ivan Andaur in en overlijdt in het toilet – het vliegtuig wordt omgeleid naar Panama City!

16 juli 2023 – Klein vliegtuig – Piper Meridian uit 2006, komende van Westchester NY, stort neer op Martha’s Vineyard Airport nadat de piloot een medisch noodgeval had tijdens de nadering en de passagier de controle over het vliegtuig overnam en een poging tot landing deed. De piloot, de 79-jarige Randolph Bonnist, overleed later in het ziekenhuis.

4 juni 2023 – Klein vliegtuig – Cessna Citation N611VG tijdens vlucht van Tennessee naar Long Island, straaljagers zagen de piloot bewusteloos in de cockpit liggen, het vliegtuig stortte neer en alle inzittenden kwamen om het leven.

3 mei 2023 – Air Transat en Air Canada piloot Eddy Vorperian, 48, overlijdt plotseling tijdens een tussenlanding in Kroatië.

11 maart 2023 – piloot van British Airways (CAI-LHR) overlijdt aan een hartaanval in het bemanningshotel in Caïro vóór een vlucht van Caïro naar Londen (naam en leeftijd niet bekendgemaakt)

Arbeidsongeschiktheid en overlijden van militaire piloten

19 juli 2023 – De 37-jarige US Air Force Lieutenant Colonel Andrew James Lingenfelter van Wright Patterson Air Force Base in Dayton, Ohio, overlijdt op 19 juli 2023 na een gevecht met alvleesklierkanker.

9 mei 2023 – United Airlines en US Air Force piloot Lieutenant Colonel Michael Fugett, 46, overlijdt onverwacht thuis.

Overlijdens van piloten (niet in dienst)

24 december 2023 – Singapore Airlines – kapitein Lee Meng Chye Martin plotseling overleden.

 

5 december 2023 – Volaris (El Salvador) Piloot – Jose Espinal, 30 jaar oud, piloot voor Volaris (El Salvador), Air Jazeera Airways (Koeweit) en voorheen VECA & TACA Airlines, is plotseling overleden op 5 december 2023.

16 november 2023 – Air India piloot – De 37-jarige Air India piloot, kapitein Himanil Kumar, kreeg een hartstilstand op Indira Gandhi International Airport in Delhi tijdens een trainingssessie.

18 oktober 2023 – Piloot van Austrian Airlines – De 43-jarige Christian Zimmerebner, AUA piloot van Austrian Airlines en lid van het bergreddingsteam van Dorfgastein, overleed plotseling op 18 oktober 2023 als gevolg van een “ernstige ziekte”.

Mei 2023 – 4 piloten van Singapore Airlines overlijden plotseling in mei 2023

26 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Sebestian Tan Aik Chuang: overleden 26 mei 2023 (kanker)

25 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Tan Joo Huat Colin: overleden 25 mei 2023 (plotseling)

24 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Fernando Cid: overleden 24 mei 2023 (kanker)

11 mei 2023 – Singapore Airlines piloot – kapitein Wee Loong: overleden 11 mei 2023 (plotselinge dood)

13 april 2023 – Phil Thomas, afgestudeerd aan de Flight Training Pilot Academy in Cadiz, Spanje (FTEJerez), plotseling overleden.

17 maart 2023 – Westjet piloot – 39-jarige Benjamin Paul Vige plotseling overleden in Calgary

***

Dr. William Makis is een Canadese arts met expertise in radiologie, oncologie en immunologie. Governor General’s Medal, Fellow van de Universiteit van Toronto. Auteur van meer dan 100 peer-reviewed medische publicaties.

Via Global Research.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-lijst-wordt-langer-covid-mrna-vaccins-drie-jonge-piloten-zijn-de-afgelopen-drie-weken-plotseling-overleden/

Kijk: “Covid criminelen moeten voor militaire rechtbank verschijnen”

 maart 14, 2024   5


    Screenshot Stew Peters Network video

Een populaire en vrijmoedige presentator van een grote Amerikaanse nieuwsshow zegt dat er een militair tribunaal moet komen voor de globalisten die oorlog hebben gevoerd tegen de mensheid.

Volgens producent, regisseur en schrijver Stew Peters moeten de covid-criminelen voor een militair tribunaal verschijnen.

Hij zegt: “Deze parasieten zouden één voor één voor militaire tribunalen gegooid moeten worden en dan betalen voor wat ze gedaan hebben”.

Peters, die in 2022 de film Died Suddenly uitbracht, zegt dat de ‘vaccins’ van Covid dodelijke biologische wapens zijn en plotselinge sterfgevallen hebben veroorzaakt bij mensen over de hele wereld.

Maar hij gelooft ook dat er gerechtigheid komt voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de overmatige sterfte of “massamoord” op tientallen miljoenen mensen.

“Het is tijd voor extreme verantwoording.”


Video Link: https://zbbb278hfll091.bitchute.com/vWIqTOkHdfuQ/Hkbtv383Mhwi.mp4?_=2

Via Thepeoplesvoice.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/kijk-covid-criminelen-moeten-voor-militaire-rechtbank-verschijnen/

Artsen die zeggen dat klimaatverandering geen bedreiging vormt voor gezondheid mogelijk STRAFBAAR


In de gedragscode van artsenkoepel KNMG staat het volgende:

Klimaat, milieu en gezondheid beïnvloeden elkaar. Klimaatverandering en milieuvervuiling leveren gezondheidsproblemen op, zowel nu als in de toekomst. Ook de zorgsector zelf is vervuilend en dus onderdeel van het probleem. Het verminderen van de impact van de zorg op het klimaat en milieu is daarom belangrijk om de volksgezondheid te verbeteren. Dit verlicht de druk op de zorg, zowel nu als in de toekomst. Als arts heb je dus de verantwoordelijkheid om je hier bewust van te zijn. En je in te zetten voor een duurzame zorgsector en een gezonde leefwereld.

arts

In de gedragscode voor artsen staat dat ‘klimaatverandering’ de leefomgeving en gezondheid van mensen steeds meer aantast, waardoor de ziektelast toeneemt.


Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen vroeg demissionair minister voor Medische Zorg Pia Dijkstra of een arts die publiekelijk te kennen geeft dat hij of zij van mening is dat klimaat(verandering) de gezondheid niet ‘steeds meer aan[tast]’ en dus geen bedreiging vormt voor de gezondheid van mensen, in strijd handelt met de KNMG-gedragscode.

Laat even tot u doordringen wat dit antwoord betekent

De minister heeft geantwoord dat zij op deze vraag niet met ja of nee kan antwoorden.

“Laat even tot u doordringen wat dit antwoord betekent,” zegt Van Houwelingen. “Artsen die van mening zijn dat klimaatverandering geen bedreiging vormt voor de volksgezondheid zijn mogelijk (!) strafbaar. Maar zelfs de minister weet dat niet zeker!”

Vorige maand stelde hij deze vraag ook aan minister Dijkstra, maar toen gaf ze geen direct antwoord. Wel impliceerde ze dat artsen die publiekelijk zeggen dat er geen klimaatcrisis is mogelijk door de inspectie vervolgd kunnen worden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Vrijspraak voor dappere dokters: ‘De Jonge is hier duidelijk de schobbejak’

In de serie rechtszaken tegen dwarse dokters is nu de eerste zaak geëindigd in een vrijspraak bij de bestuursrechter, schrijft afzwaaiend huisarts Jan Vingerhoets.

Het ging om de zaak van dokter Niek Rogger, wiens boete van ruim 6300 euro werd vernietigd, waarbij de rechter aangaf dat niet de dokter, maar minister Hugo de Jonge fout zat.

De dokter heeft vooral gekeken naar de wens en belangen van de patiënt. Daarbij heeft hij de patiënt geïnformeerd, met een apotheker overlegd en zich gebaseerd op een protocol van buitenlandse specialisten. “Heel zorgvuldig eigenlijk,” aldus Vingerhoets. “Dat laatste kun je niet bepaald zeggen van Hugo, zo blijkt uit het vonnis.”

Hoop op een goede uitkomst

Vingerhoets, die zelf ook werd beboet, is heel blij met de uitspraak van de rechter. “In de eerste plaats omdat ze recht doet aan het integere handelen van dokter Rogger. Maar ook omdat meerdere collega’s, waaronder ik zelf, nog een identieke zaak hebben lopen, deels zelfs bij dezelfde rechtbank, voor hetzelfde ‘vergrijp’.”

Er is weer hoop op een goede uitkomst, want de argumenten die hier tot vrijspraak leidden, zijn van volstrekt overeenkomstige toepassing.

“En wat moeten we met Hugo, het doldwaze ongeleide projectiel, die zich als een ruggengraatloze marionet in de ene na de andere mislukking laat manoeuvreren?” vraagt Vingerhoets.

Hard nodig

De uitspraak van de rechter toont volgens hem nog eens glashelder aan dat Hugo volstrekt misplaatst was als minister van VWS. “Eigenlijk überhaupt als minister op welke post dan ook.”

“Vrijspraak voor dappere dokters! En dat was hard nodig,” reageert Europarlementariër Marcel de Graaff. “De Jonge is hier duidelijk de schobbejak.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

WEF voorspelling komt akelig dichtbij

 donderdag, 14 maart 2024 12:00   Hits: 4901

alles op basis van abonnementHet WEF heeft jaren geleden voorspeld dat wij rond 2030 niets meer zullen bezitten en toch gelukkig zullen zijn.

Er komen berichten uit Amerika dat dit scenario voor heel veel mensen nu al werkelijkheid wordt en dat als gevolg daarvan de moedeloosheid toeslaat bij vooral de jonge generatie.



Uit een gesprek dat wij hadden met iemand uit Amerika die daar de ontwikkelingen nauwlettend volgt, blijkt dat veel jonge mensen te maken hebben met een ongekende vorm van moedeloosheid.

We praten dan over wat ze noemen generatie Z. Het is de generatie die komt na generatie Y, ook wel de millennials genoemd. Generatie Z betreft jonge mensen die geboren zijn tussen 1995 en 2011.

Deze generatie lijdt aan een soort moedeloosheid en ziet weinig of geen kansen voor een gelukkige toekomst.

Ook in Amerika heeft de inflatie keihard toegeslagen en zijn veel dingen voor veel mensen onbereikbaar geworden. Veel jonge mensen moeten, net zoals bij ons, noodgedwongen thuis blijven wonen.

Maar, er is nog iets anders dat nogal zwaar schijnt bij te dragen aan die moedeloosheid. En dat is dat daar veel dingen beschikbaar gemaakt worden op basis van een abonnement.

Mensen kopen dan iets niet meer waardoor ze eigenaar zijn, maar nemen een abonnement waardoor ze de beschikking krijgen over bepaalde zaken zolang ze maandelijks blijven betalen.

Alles gaat stukje bij beetje over naar een abonnement. Vroeger kocht je bijvoorbeeld een Office pakket van Microsoft, nu betaal je daar voor maandelijks een abonnement en het gebruik van de software.

Er wordt dan ook steen en been geklaagd op het grote Amerikaanse forum Reddit:

Waarom is alles tegenwoordig zo gebaseerd op abonnementen? Wat is er gebeurd met het kopen van een product, of het downloaden van een app, en toegang hebben tot alles wat het te bieden heeft? Waarom alles zo opsluiten achter betaalmuren en abonnementen? Je kunt sommige dure producten tegenwoordig niet eens meer kopen en de functies ervan gebruiken, tenzij je ook betaalt voor het abonnement. Ik heb hier echt een hekel aan.

Ook grote autobedrijven werken steeds vaker op die basis.

Zo kan je een Tesla of andere dure auto kopen voor een basisbedrag en wil je allerlei extra opties, dan betaal je daarvoor een maandelijks abonnementsbedrag. Wil je stoelverwarming, prima, dan betaal je een X aantal dollars per maand extra en betaal je niet, dan wordt die optie op afstand uitgezet en zit je op een koude stoel.

Ze spreken in Amerika dan ook van een ‘subscription economy’, een abonnement economie.

Je kunt daar zelfs een ondergoed abonnement afsluiten voor 33 dollar per maand.

In de praktijk betekent het echter dat men zich krom werkt om iedere maand de vele abonnementen te kunnen betalen en aan het eind van de rit bezitten ze niets.

Dat werkt ontzettend demotiverend voor velen, met als gevolg dat depressie en zelfmoord schering en inslag zijn onder de jonge generatie.

Met dank aan de sekte en voorman Klaus Schwab die ons stap voor stap richting communisme willen voeren.

Ingenieur verandert $ 115-drone in een AI-gedreven wapen dat kan worden gebruikt om te jagen, mensen te doden

 13/03/2024 // Richard Brown // 650 Weergaven

Tags: AIkunstmatige intelligentiemoord dronegrote regeringcomputergebruikcyborgGevaarlijkDARPAtoekomstige wetenschaptoekomstige technologieinformatietechnologieuitvindingenmilitaire technologienationale veiligheidregelgevende maatregelenroboticarobotsOekraïnewapentechnologie



Het eens zo vergezochte concept van door kunstmatige intelligentie gedreven huurmoordenaars-drones is overgestapt van het rijk van sciencefiction naar een verontrustende realiteit, zoals blijkt uit ingenieur en ondernemer Luis Wenus.

Met behulp van een relatief goedkope $ 115-drone veranderde Wenus deze vakkundig in een "moord drone" door de integratie van AI-technologie voor gezichtsherkenning. (Gerelateerd: Israëlische drone-aanval vermoordt de plaatsvervangend leider van Hamas in Beiroet. .)

Ondanks het aanvankelijk inlijsten van de creatie als onderdeel van een spel, erkende Wenus openhartig zijn diepere bedoeling om het bewustzijn te vergroten over het alarmerende potentieel dat dergelijke technologie wordt misbruikt voor terroristische aanslagen.

Wenus presenteerde de mogelijkheden van de AI-aangedreven drone in een video gepost op X, waar het apparaat, gewapend met een objectdetectiemodel, autonoom gezichten identificeerde en de erkende individuen achtervolgde. Terwijl Wenus de technologie introduceerde onder het mom van een recreatieve activiteit, nam de demonstratie een ontnuchterende wending en onthulde de potentiële gevaren van de drone.

De "moorddrone" -modus was selectief gericht op specifieke personen die bekend zijn bij het AI-systeem, waarbij de betreffende toepassingen van dergelijke technologieën worden benadrukt.

Hoewel Wenus onderstreepte dat de gedemonstreerde drone zelf een beperkt gevaar vormde, strekte zijn overkoepelende bezorgdheid zich uit tot de bredere risico's die aan de technologie zijn verbonden. Hij wees op het gemak waarmee dergelijke apparaten konden worden gemaakt, wat de onheilspellende mogelijkheid bood om kleine met explosieven beladen drones in zwermen in te zetten.

Autonome drones worden al gebruikt in conflicten in Oekraïne

Deze openbaring komt op een moment dat autonome drones al worden gebruikt in geopolitieke conflicten voor militaire doeleinden, waardoor de urgentie voor regelgevende maatregelen verder wordt versterkt.

Explosief beladen drones van bescheiden omvang maken al een aanzienlijke impact in de context van het conflict in Oekraïne.

Oekraïense operators maken gebruik van in de handel verkrijgbare drones en brengen granaten, mortieren en andere explosieven aan om krachtige wapens te creëren. Deze drones, gecontroleerd door menselijke operators, hebben een opmerkelijke effectiviteit getoond bij het richten en neutraliseren van verschillende militaire middelen, van individuele troepen tot tanks en bunkers.

Het cruciale onderscheid ligt in het directe menselijke toezicht op deze drones, in tegenstelling tot het potentieel onheilspellende vooruitzicht van autonome AI-gecontroleerde zwermen.

Hoewel deze door mensen bediende drones zorgen hebben gewekt, ligt het echte gevaar in de mogelijke opkomst van autonome drone-zwermen, kosteneffectief en eenvoudig te produceren, wordt ingezet in militaire theaters of openbare ruimtes.

Wenus heeft een sombere voorspelling geuit, in de verwachting dat er de komende jaren een terroristische aanslag met gebruikmaking van autonome dronetechnologie. Wenus benadrukt het toenemende gemak van het bouwen van deze apparaten, waardoor ze toegankelijk zijn voor personen met technische basiskennis.

Het spook van autonome drone-zwermen is niet beperkt tot speculatie, aangezien het Defense Advanced Research Project Agency (DARPA) naar verluidt een Autonomous Multi-Domain Adaptive Swarms-of-Swarms (AMASS) drone-zwermwapen ontwikkelt.

Terwijl nog in de planningsfase, heeft DARPA een aanbestedingsproces gestart met biedingen tot $ 78 miljoen.

De betreffende realiteit, zoals benadrukt door Wenus, is het ontbreken van speciale anti-dronesystemen voor belangrijke evenementen en openbare ruimtes. Dit onderstreept de dringende noodzaak om anti-dronetechnologieën te ontwikkelen en te implementeren die specifiek zijn toegesneden op civiele gebieden om de potentiële bedreigingen van deze autonome apparaten te verminderen.

Naarmate de technologische vooruitgang zich ontvouwt, moeten ook de inspanningen om te beschermen tegen kwaadwillende toepassingen worden voortgezet, wat zorgt voor een verantwoorde en veilige integratie van AI-gestuurde apparaten in de samenleving.

Dankzij uw genereuze steun bouwen we aan de menselijke infrastructuur vrijheid en actief doneren onze technologie naar onafhankelijk uitgevers, auteurs en thuisonderwijsorganisaties. Lees meer over ons baanbrekende niet-commerciële AI-project hier. Steun onze voortdurende inspanningen naar behouden en menselijke kennis verbeteren door te winkelen bij HealthRangerStore.com.

Bekijk deze video met een Russische colonne geteisterd door Oekraïense zwermdrones.

Deze video is van de High Hopes-kanaal op Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen:

Russische schoolkinderen leren dronetechnologie terwijl Amerikaanse studenten zich richten op 'genderideologie."

Iran heeft een nieuwe, hightech gevechtsdrone ontwikkeld die Rusland in Oekraïne kan gebruiken.

Bronnen zijn onder meer:

DailyMail.co.uk

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2024-03-13-engineer-turns-cheap-drone-ai-driven-weapon.html

EU verschuift naar een OORLOGS ECONOMIE-modus om zijn wapenindustrie te stimuleren

 13/03/2024 // Ethan Huff // 1,2K Weergaven

Tags: arms industrybig governmentBubblechaosconspiracydebt collapseeconomic collapseeconomic riotEUEuropeEuropean Unionfinancefinance riotglobalistsgovernment debtmilitary techmoney supplynational debtnational securityriskUkrainewar economyweapon technologyWWIII



Om de falende westerse economieën overeind te houden, wil de Europese Commissie (EC) Europa verschuiven naar een "oorlogseconomie", die de wapenindustrie zal stimuleren om de bedrijfswinsten te laten stromen.

In een voorstel aan leiders van de Europese Unie (EU), heeft de Europese commissaris voor de industrie, Thierry Breton, een plan opgesteld om meer wapens van Europese wapenfabrikanten te kopen om hun productiecapaciteit en de handel die bij hun verkoop en overdracht betrokken is, te helpen vergroten.

"We moeten het paradigma veranderen en overgaan op de oorlogseconomie', zei Breton over het plan. "Dit betekent ook dat de Europese defensie-industrie met onze steun meer risico's moet nemen."

Breton, een Franse voormalig CEO van een technologiebedrijf, waarschuwde dat een nieuwe mogelijke overwinning van Donald Trump voor de Amerikaanse president dit najaar ertoe zou kunnen leiden dat Washington niet langer meewerkt aan de NAVO-agenda, waardoor Europa in de mix zou blijven hangen voor zijn eigen zelfverdediging.

"In de huidige geopolitieke context moet Europa een grotere verantwoordelijkheid nemen voor zijn eigen veiligheid, ongeacht de uitkomst van de 4 jaarlijkse verkiezingen van onze bondgenoten", zei Breton. Die vervolgens, pleitte voor de uitvoering van zijn plan, ongeacht wie er in november wordt gekozen.

(Related: Did you hear? Deep state war hawk Victoria Nuland quit her post this week amid failing pro-Ukraine agenda.)

Oorlog om de winst

Het is gebruikelijk voor de ‘powers that be’ elke keer dat hun corrupte economieën beginnen te wankelen, en de laatste conflicten tussen Oekraïne en Rusland, en tussen Israël en zijn Palestijnse buren, vormen daarop geen uitzondering.

Een nieuwe oorlog beginnen is een gemakkelijke manier voor de miljardairklasse van de wereld om hun onrechtmatig verkregen bezittingen te beschermen en tegelijkertijd nog meer rijkdom en macht in hun schatkist over te hevelen. Dit is typisch de reden voor oorlog in het algemeen, zoals blijkt uit deze laatste oproep om de Europese wapenindustrie te stimuleren voor een nieuwe economische snelle oplossing.

Europa realiseerde zich nadat Rusland Oekraïne was binnengevallen dat het bijna geen goede verdediging heeft, althans dat is wat degenen die aandringen op deze veranderingen beweren. Het is te moeilijk gebleken om op verzoek grote hoeveelheden wapens en munitie uit te delen aan het Zelensky-regime in Kiev.

Om het voorstel te laten slagen, zouden de 27 nationale regeringen van de EU het erover eens moeten zijn. Dit lijkt onwaarschijnlijk, aangezien de regeringen doorgaans terughoudend zijn om de macht op te geven voor zaken met betrekking tot defensie en het leger.

De NAVO zou het voorstel bestuderen om te zien of het in haar agenda past, en voegt eraan toe dat zij de poging en inspanningen om meer productiecapaciteit voor wapens en munitie te produceren, verwelkomt. Tegelijkertijd zegt de NAVO zich zorgen te maken dat het plan haar bestaande trans-atlantische agenda zal verstoren.

Als het Breton zijn pakket aan maatregelen erin slaagt, zal het tot eind 2027 ongeveer 1,5 miljard euro ($ 1,63 miljard) aan nieuwe financiering voor de Europese wapenindustrie opnemen. In het grote geheel van dingen op het wereldtoneel is dit een relatief bescheiden som geld.

Breton vraagt dan ook om de oprichting van een nieuw EU-fonds van 100 miljard euro voor verschillende defensieprojecten.

"Onze missie hier is om Oekraïne te behandelen als bijna gelijkwaardig aan een lidstaat", zei een EU-functionaris, sprekend op voorwaarde van anonimiteit, over hoe het Zelensky-regime een speciale behandeling krijgt als EU-lidstaat, ook al is dat niet het geval.

Het zal nog enige tijd duren voordat er een definitief besluit wordt genomen over het voorstel van Breton. Er zijn aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement in juni, wat betekent dat er een hele nieuwe EG wordt benoemd met mogelijk een andere agenda dan de huidige aflevering.

"Als de vraag die van een commissaris voor defensie-industrie is, lijkt het mij dat we er al een hebben', aldus de voorzitter van de EG, Ursula von der Leyen.

Dankzij uw genereuze steun bouwen we aan de menselijke infrastructuur vrijheid en actief doneren onze technologie naar onafhankelijk uitgevers, auteurs en thuisonderwijsorganisaties. Lees meer over ons baanbrekende niet-commerciële AI-project hier. Steun onze voortdurende inspanningen naar behouden en menselijke kennis verbeteren door te winkelen bij HealthRangerStore.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Reuters.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-03-13-eu-shifting-war-economy-boost-arms-industry.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...