maandag 20 februari 2023

Een boerin, zei tegen de minister Kaag (NL)dat er allerlei regels worden bedacht in Den Haag die voor boeren gewoon niet uitvoerbaar zijn.


Zondag werd D66-leider Kaag in Diepenheim (Overijssel) opgewacht door een groep demonstranten. Ze was daar om deel te nemen aan de politieke talkshow Politiek in de Pol. De betogers hadden brandende fakkels bij zich.

Eén van de demonstranten, een boerin, zei tegen de minister dat er allerlei regels worden bedacht in Den Haag die voor boeren gewoon niet uitvoerbaar zijn.

“Wij denken hier in Nederland dat wij het klimaat kunnen redden,” vervolgde de boerin. “Wat zijn wij op de wereldbol? We zijn een speldenprikje.” Kaag reageerde: “Dat klopt.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

De grootste vijand van het volk

“En dan denkt u, samen met alle mensen in Den Haag, dat wij de hele wereld kunnen redden, maar dat kunnen we niet,” benadrukte de boerin. “Nee, dat is ook niet de bedoeling,” zei Kaag.

De boerin zei verder dat mensen ook de kans moeten krijgen om te kunnen bestaan. Minister Kaag vroeg haar of ze bekend is met de plannen van stikstofminister Van der Wal. “Maar denkt u dat die plannen uitvoerbaar zijn voor de boeren?” vroeg de boerin.

Toen ze zei dat de boeren fakkels hadden meegenomen om Kaag een warm welkom te heten, zei de minister: “Ja hoor, ik ben hier graag.”

Een andere demonstrant zei dat ‘de overheid de grootste vijand is van het volk’. “Ik vind het jammer dat u dat zegt,” aldus Kaag.

Als je te dicht bij de waarheid komt, dan loop je weg

Weer een andere betoger zei dat D66 ‘heel Nederland kapotmaakt’. “U bent niet voor Nederland,” beet een man haar toe.

Verschillende demonstranten zeiden dat de overheid onder het mom van de ‘stikstofproblematiek’ de grond van de boeren wil afpakken om daar huizen voor migranten te bouwen. Het werd Kaag wat te heet onder de voeten, waarna ze besloot naar binnen te gaan.

“Tsja, als je te dicht bij de waarheid komt, dan loop je weg. Zo simpel is het.”

‘Geïntimideerd’ door ‘complotdenkers’

Volgens de media en politici werd minister Kaag in Diepenheim ‘geïntimideerd’ door ‘complotdenkers’. Over framing gesproken.

Premier Rutte noemde het ‘onacceptabel’ dat ze werd opgewacht met fakkels. Minister Hoekstra sprak van ‘een absolute schande’ en GroenLinks-Kamerlid Ellemeet van ‘pure intimidatie’.



Kijk: Het begint artsen op te vallen dat in hun omgeving mensen plotseling overlijden

De Amerikaanse arts en politicus Joel Rudman laat weten dat een goede vriend van hem plotseling is overleden. “Dit horen we tegenwoordig maar al te vaak,” zegt de arts in een video op Facebook.

“Vóór 2020 heb ik in totaal misschien één patiënt gehad die plotseling dood is neergevallen,” aldus Rudman. “Het is iets heel zeldzaams. In de afgelopen twee jaar is dit tientallen mensen die we kennen overkomen. Vrienden van ons.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Stijgt exponentieel

“Er is dus iets aan de hand,” benadrukt hij, toevoegende dat de cijfers zwaar vertekend zijn. Normaal gesproken bezwijken mensen aan chronische aandoeningen – nierfalen, leverfalen, ademhalingsfalen – of een longontsteking. Nu stijgt het aantal gevallen van plotse hartdood exponentieel.

Je kunt waarschijnlijk wel raden wat er in de afgelopen twee jaar is veranderd, zegt Rudman, die lid is van het Huis van Afgevaardigden van de staat Florida. “Het is hoog tijd dat we dit serieus nemen en onderzoeken wat er aan de hand is.”

Gezondheidswetenschapper Yvonne Simons constateert: “Het begint artsen op te vallen dat in hun omgeving meerdere mensen plotseling overlijden.”

Professor: voor transformatie van Wereldorde is ‘shock’ nodig


Professor Arturo Bris van het IMD World Competitiveness Center deed op de World Government Summit in Dubai een verontrustende uitspraak.

In een filmpje dat viraal is gegaan, onthult Bris hoe de overgang van de huidige wereldorde naar een ‘nieuwe’ wereldorde in zijn ogen moet plaatsvinden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kan niet geleidelijk gaan

Hij zei dat de manier waarop de wereldorde is opgebouwd niet logisch is en niet in lijn is met economische grootmachten als India, Brazilië of Duitsland. “Zij spelen geen gigantische rol in de internationale orde, maar voor mij is de grote vraag hoe we door deze transformatie zullen gaan,” zei de professor.

“Het kan niet geleidelijk gaan,” benadrukte Bris, die toevoegde dat hij gedreven moet worden door een ‘shock’.

Meester over de wereld

Twitterbaas Elon Musk waarschuwde op de World Government Summit dat het creëren van een wereldregering zal leiden tot de ‘ineenstorting’ van de menselijke beschaving. “We willen een bepaalde mate van diversiteit behouden, zodat als er iets misgaat met de ene beschaving, niet alles in elkaar stort en de mensheid verder kan,” zei Musk.

Ook Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, hield in Dubai een speech. Hij riep de aanwezige elites op om zich geavanceerde technologieën ‘meester te maken’ en zodoende meester te worden over de wereld.

Wordt het mRNA-vaccin overgedragen via seks, moedermelk, ademhaling?

februari 20, 2023  4377  12 

 

Componenten van het genetisch materiaal van het mRNA zouden kunnen worden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde personen. Ongevaccineerde vrouwen klagen over ernstige menstruatiestoornissen na seksuele gemeenschap met hun gevaccineerde echtgenoten, zoals Dr. Naomi Wolf meldt. De Pfizer-documenten uit 2020 hadden al aangetoond dat (overdracht) van het “vaccin” mogelijk was, bijvoorbeeld via moedermelk, huidcontact, inademing of seksueel contact (lichaamsvloeistoffen). En de Duitse Infectiebeschermingswet staat ook “beschermende vaccinaties” toe waarbij micro-organismen worden overgedragen van gevaccineerde op ongevaccineerde personen, bericht Marie Eulemann.

Onlangs maakte Dr. Naomi Wolf melding van de overdracht van delen van het genetisch materiaal van het mRNA naar ongevaccineerde vrouwen via geslachtsgemeenschap. Pfizer had in zijn protocol van november 2020 al melding gemaakt van overdracht van gevaccineerden op ongevaccineerden. In de cruciale proef zouden gevaccineerde mannen geen seks mogen hebben met hun vrouwen in de vruchtbare leeftijd – of ze zouden verplicht zijn condooms of andere “zeer effectieve” anticonceptiemethoden te gebruiken. Bovendien mochten ze geen sperma doneren. Dr. Naomi Wolf concludeert dat Pfizer al in 2020 wist dat het ejaculaat van gevaccineerde mannen een negatief effect kon hebben op vrouwen en ongeboren kinderen.

PFIZER DEFINED "EXPOSURE" TO VACCINE AS VACCINATED MEN HAVING SEX W/UNVACCINATED WOMEN, ESP AT CONCEPTION; WARNED VACCINATED MEN NOT TO HAVE INTERCOURSE WITH CHILDBEARING-AGE WOMEN; IF THEY DID, TO USE TWO RELIABLE FORMS OF BIRTH CONTROL.

DOCUMENTED HERE: HTTPS://T.CO/FVXUJ1SEKF HTTPS://T.CO/HNGKG2MAWM

— DR NAOMI WOLF (@NAOMIRWOLF) FEBRUARY 7, 2023

Overdracht via lichaamsvloeistoffen

In 2021 maakte Dr. Sherri Tenpenny de opmerking dat bijwerkingen werden overgedragen van gevaccineerden op ongevaccineerden. Dit gebeurde echter niet door de overdracht van ziektekiemen (“shedding”), maar eerder door de overdracht van functies van de vaccinatie. Zelfs in die tijd waren er meldingen van verstoringen in de menstruatiecyclus van ongevaccineerde vrouwen na langdurig en nauw contact met gevaccineerde vrouwen. Iets dergelijks kon al worden waargenomen bij de sterilisatie van vrouwelijke ratten met een overdraagbare vaccinatie, die plaatsvond via lichaamsvloeistoffen. Een andere studie onderzocht ook al in 2016 de overdracht van vaccins op dieren via zogenaamde “zelfproducerende vaccins”.

Onjuiste informatie?

De vrees voor vaccinoverdracht werd door de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC of het Duitse ministerie van Volksgezondheid steeds afgedaan als misinformatie.

Inmiddels konden de resultaten worden bevestigd op basis van een aantal studies, zoals overdracht via de ademhaling (mei 2022) of via moedermelk (september 2022).

Infectiebeschermingswet staat “overdraagbare vaccins” toe

En ook de wijziging van de Duitse Infectiebeschermingswet belooft niet veel goeds. Nu zijn vaccinaties toegestaan waarbij micro-organismen door gevaccineerde personen kunnen worden uitgescheiden en op anderen kunnen worden overgedragen. “Het fundamentele recht op lichamelijke integriteit wordt in die mate beperkt”, aldus de wet.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wordt-het-mrna-vaccin-overgedragen-via-seks-moedermelk-ademhaling/


Het steeds verder escaleren van de oorlog in Oekraïne kan maar tot één ding leiden

 zaterdag, 18 februari 2023 10:42

 Hits: 9147

 Oekraïne, een langzame mars richting kernoorlog De bevolking bij ons wordt door de mainstream media in slaap gesust, want Rusland bluft alleen maar, dus ga maar rustig slapen.

In werkelijkheid winnen de Russen op het slagveld en dat op zich zorgt weer voor een ander mogelijk horror scenario.




Aangezien wij voor berichtgeving over de oorlog in Oekraïne zijn aangewezen op de volledig gecontroleerde Westerse propaganda media krijgen wij uiteraard een vertekend beeld voorgeschoteld.

Wat wij te zien en horen krijgen zijn die verhalen die de machthebbers willen dat wij zien en horen. Andere geluiden, zoals Russische nieuwskanalen worden geblokkeerd en dit alles wordt geaccepteerd door een apathische bevolking die niet door heeft wat er nu eigenlijk gebeurt.

In een uitgebreid artikel op Zerohedge wordt ingegaan op de werkelijke situatie betreffende de oorlog aldaar.

Bij ons horen wij hoe alle Russische plannen mislukken, zien we dagelijks berichten over hoeveel troepen en tanks de Russen wel niet zijn kwijt geraakt en hoe succesvol het leger van Zelenski wel niet is. Hoe ze de Russen hebben terug gedreven en dat wanneer wij maar meer en meer (zware) wapens blijven sturen het allemaal goed zal komen.

In het artikel op Zerohedge wordt korte metten gemaakt met bovengenoemde beweringen. Het zogenaamde offensief van Oekraïne vond plaats laat in de zomer vorig jaar en was gericht tegen posities die door de Russen slechts summier werden verdedigd. Zij gaven deze posities dan ook gewillig op om op die manier niet onnodig manschappen en materiaal te verliezen. De Russen trokken zich terug naar posities die gemakkelijker waren te verdedigen en hebben vanuit de posities het leger van Oekraïne de volle laag gegeven.

Oekraïne heeft onnoemlijk veel materiaal verloren en ook zijn er heel veel soldaten gesneuveld in hopeloze aanvallen gericht tegen de Russen. Volgens het artikel zeggen betrouwbare rapporten dat er ongeveer 500.000 Oekraïense soldaten in totaal zijn gesneuveld. 

Volgens de bij ons verspreidde berichten zouden er 100.000 Russen zijn omgekomen, maar na onderzoek blijkt dat aantal zo rond de 20.000 te liggen.

Als dan uiteindelijk de Westerse tanks zullen arriveren in Oekraïne, dan zal dit geen enkel verschil maken voor de uitkomst. Vooropgesteld dat die tanks er ooit daadwerkelijk zullen komen. Volgens schattingen kan het wel tot een jaar duren voordat men in Oekraïne daadwerkelijk kan beschikken over Amerikaanse tanks. Dit, omdat deze eerst helemaal omgebouwd moeten worden omdat er speciale bepantsering is gebruikt voor die tanks en men wil niet dat dit in Russische handen terecht zal komen.

Wanneer er dan uiteindelijk wel tanks zullen arriveren, dan zullen deze binnen de kortste keren door de Russen worden uitgeschakeld. Derhalve maken de Russen zich dan ook totaal geen zorgen over de komst van die tanks.

Ondertussen schijnt Rusland de slag op het strijdtoneel te winnen. Waneer de verovering door de Russen van de stad Bachmoet eenmaal compleet is, dan bestaat er een grote kans dat de meer dan duizend kilometer lange verdedigingslijn van Oekraïne in elkaar zal storten. Dit ook omdat Bachmoet een centrale spil vormt bij logistieke operaties.

De Oekraïense strijdkrachten zetten de bloedige strijd om Bachmoet voort. De Verenigde Staten zien liever dat het Oekraïense leger prioriteit geeft aan een tegenoffensief in de lente.

Niet alleen zal dit moreel een dreun zijn voor de troepen van Zelenski, maar ook zullen ze straks zonder de nodige voorraden komen te zitten en daarbij schijnt het dat de Russen ook nog eens een nieuw offensief zijn begonnen.

Een groot offensief waarbij duidelijk wordt dat ze beschikken over enorme hoeveelheden troepen, tanks, artillerie, heliopters, drones en vliegtuigen enzovoort.

Volgens het artikel is dit Russische leger niet hetzelfde als het leger dat vorig jaar de invasie uitvoerde. Dit nieuwe leger is veel beter getraind en heeft de beschikking over voldoende voorraden en materieel. Bovendien zal dit leger niet dezelfde fouten maken die er vorig jaar werden gemaakt zo is de verwachting.

De conclusie van het artikel op Zerohedge is dan ook dat er weinig twijfel over bestaat dat vanuit militair oogpunt Rusland deze oorlog gaat winnen. Door de hulp vanuit het Westen kunnen ze het in Oekraïne misschien nog wat rekken, maar niet genoeg om een andere uitkomst te bewerkstelligen. Daarnaast zal al dit rekken nog eens ontelbare doden opleveren.

Maar, het grootste gevaar loert elders.

Dat gevaar heet escalatie en dat is hetgeen bovenaan de agenda staat van Amerika/Israël. Er wordt alleen maar geëscaleerd en iedere poging om tot een soort vrede te komen, wordt standaard getorpedeerd.

Bij iedere escalatie komen er grote en zwaardere wapens en Rusland zal daarop met een antwoord komen. Volgens het artikel op Zerohedge heeft Rusland legaal gezien ook het recht om ons (Nederland) aan te vallen. Dit, omdat iedereen die wapens levert in een conflict niet langer neutraal is en automatisch partij wordt in die oorlog.

Rusland heeft dat tot nu toe nog niet gedaan, omdat het niet in een oorlog met de NAVO betrokken wil worden, maar op een gegeven moment gaat dit toch gebeuren.

Verschillende landen staan eigenlijk al klaar om F-16 gevechtstoestellen te leveren aan Zelenski. Ook dat zal geen enkel verschil maken voor wat betreft de uiteindelijke uitkomst en wat worden dan de eisen van Zelenski?

Raketten die doelen diep in Rusland kunnen raken? Eén ding is dan zeker en dat is dat Rusland als het moet ook heel snel kan escaleren.

De conclusie in het artikel is dan ook dat het Westen, onder leiding van Amerika/Israël, bezig is aan een langzame mars richting kernoorlog.

Naarmate de Russen gehakt zullen maken van wat er straks nog over is van Oekraïense strijdkrachten, zullen de Westerse landen wanhopig op zoek gaan naar manieren om de bevolking uit te leggen hoe dit allemaal kan. Dit nadat Zelenski de hemel is ingeprezen als de nieuwe Winston Churchill, er honderdduizenden slachtoffers zijn gevallen aan de kant van Oekraïne en er voor miljarden dollars aan goederen en militair materieel ter beschikking is gesteld aan Zelenski.

Kan men in het Westen deze charade nog verder blijven volhouden? Of zullen verschillende NAVO landen hun eigen conclusies trekken en besluiten dat ze daar niet langer deel van uit willen maken en het bondgenootschap verlaten?

Misschien zal een Joe Biden onder enorme druk besluiten om dan toch maar grondtroepen naar Oekraïne te sturen, voordat Rusland geheel Oekraïne in handen heeft. 

Wanneer dat zou gebeuren, dan is dat een escaltie die waarschijnlijk verstrekkende gevolgen zal hebben. 

Een directe oorlog tussen Amerika en Rusland.

Australische artsen blijken aansprakelijk voor corona vaccinatieschade

zaterdag, 18 februari 2023 12:20

Hits: 9197

 Oekraïne, een langzame mars richting kernoorlog Artsen in Australië zijn zich een hoedje geschrokken toen ze te horen kregen dat ze niet door de overheid worden gevrijwaard voor corona vaccinatieschade.

Die plannen waren er wel ooit, maar zijn nooit doorgevoerd en het wordt nog veel erger.



De vaccinatieschade als gevolg van de experimentele gentherapie, die in de volksmond 'coronavaccin' wordt genoemd, wordt met de dag groter.

Niet alleen dat, ook steeds meer mensen in mainstreamland beginnen door te krijgen dat dit muisje wel eens een heel erg lang staartje kan krijgen.

En dus zien we nu de eerste bewegingen waarbij de schuld en verantwoording wordt afgeschoven richting anderen. Zoals dit nu gebeurt in Australië.

Zoals bekend worden de 'coronavaccin' producenten door overheden gevrijwaard voor eventuele aansprakelijkheid als gevolg van deze 'coronavaccins'. Daarnaast moet dan de overheid op haar beurt waar medisch personeel vrijwaren dat de injecties toedient.

In de onderstaande video legt onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen uit aan Del Bigtree dat dit politieke proces in Australië nooit goed is afgerond, waardoor die vrijwaring voor artsen en verplegend personeel er nooit is gekomen. Dit betekent dan weer dat die mensen nu persoonlijk aansprakelijk gesteld kunnen worden voor de aangericht vaccinatieschade.

En dat is dan ook de strekking van een brief die artsen in Australië afgelopen maand hebben ontvangen van de Australian Medical Professionals Society (AMPS).

De brief wil de artsen wijzen op een aantal feiten en de eerste is dat ze 'informed consent' van hun patiënten nodig hebben, voordat ze het 'corona vaccin' toedienen. Informed consent betekent dat ze de plicht hebben om hun patiënten op de hoogte te stellen van de mogelijke gevaren. Zoniet, dan kunnen ze aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen.

Er zijn uiteraard nauwelijks artsen geweest die dit hebben gedaan, want de overheid bleef maar pushen voor 'vaccineren' en nog eens 'vaccineren'.

Verder wijst de brief er fijntjes op dat ze mogelijk uit de registers kunnen worden geschrapt als ze negatieve berichten over de 'vaccins' verspreiden. Dit telt dan voor zowel hun eigen praktijk als berichten op sociale media. 

Dit noemen ze ook wel een 'catch 22' situatie. Want, wat de artsen ook doen, ze zitten altijd fout. Als ze volgens de voorschriften informed consent vragen aan hun patiënten voor de 'coronavaccins', dan moeten ze zeggen welke (aantoonbare) gezondheidsrisico's daaraan verbonden zijn.

Doen ze dit echter, dan kan dit ook uitgelegd worden als het verspreiden van negatieve informatie over het 'vaccin' en kunnen ze op die manier worden aangepakt.

De enige mogelijke dekking voor de gevolgen die de artsen mogelijk nog hebben is hun verplichte aansprakelijkheidsverzekering. Als die echter bepaalde dingen heeft uitgesloten in de polisvoorwaarden zoals de gevolgen van de 'coronavaccins' dan zullen die artsen financieel worden gesloopt door de stroom aansprakelijkheidsstellingen die men verwacht.

Eén ding is zeker, artsen in Australië die volop hebben meegewerkt aan het uitdelen van 'coronavaccins' zullen de komende tijd waarschijnlijk niet erg goed slapen.


Voor wie de brief zelf wil lezen kan dat hier doen.

Vreemde lichtverschijnselen in de lucht kort voor aardbevingen Turkije en Syrië

 Zondag, 19 februari 2023 16:08

 

Hits: 9422
HAARP in Turkije en SyriëNog steeds komen er meer aanwijzingen dat de aardbevingen in Turkije en Syrië allesbehalve natuurlijk waren.

Dezelfde verschijnselen die zich voordeden bij de grote aardbeving in Haïti kom je ook tegen in Turkije.


Er hebben deze maand al twee grote rampen plaatsgevonden en bij beiden bestaan er grote twijfels over hoe deze rampen hebben kunnen gebeuren.

Voor mensen die wat verder kijken dan hun neus lang is bestaat er weinig twijfel dat beide rampen moedwillig door mensen zijn veroorzaakt.

Eén van die rampen gebeurde in de Amerikaanse staat Ohio en de tweede in Turkije en Syrië.

Ook al worden er weer complete boekwerken geschreven door de factcheckers waarin zij beweren dat HAARP geen aardbevingen kan veroorzaken, toch zijn er meer en meer mensen van overtuigd dat dit wel degelijk is wat er is gebeurd in Turkije en Syrië.

In de onderstaande video wordt ingegaan op het feit dat het zo ontzettend lang duurde voordat de internationale hulpverlening echt op gang kwam. Drie dagen na de ramp waren er volgens een reportage van de BBC nog nauwelijks buitenlandse hulpverleners aanwezig en hetzelfde geldt ook voor de VN die pas na ruim drie dagen op dook.

Samantha Edwards van Counterspin Media, de maker van onderstaande video, wijst erop dat drie dagen juist heel kritisch is voor overlevenden en dat het feit dat de internationale hulpverlening zo laat op gang kwam dan wel toeval moet zijn.

Toen de VN dan eindelijk in actie kwam verschenen er zes vrachtwagens in Syrië, slechts ten dele gevuld met dekens en dergelijke. Ook met een tweede konvooi vrachtwagen was het niet veel beter gesteld.

Al jaren en jaren heeft het Westen zware sancties ingesteld tegen Syrië. Maar, wanneer er een ramp plaats vind zoals nu het geval is, dan tellen er andere regels. Dan zou je verwachten dat die sancties even worden vergeten omdat er miljoenen mensen hulp nodig hebben. 

Niet dus, terwijl alle aandacht weer wordt gericht op Zelenski, de favoriet van de satanische sekte. Alle landen die het Westerse propagandaverhaal steunen krijgen alle geld en aandacht, landen die daar niet bij horen en zich niet tegen Rusland keren, worden bestraft.

Na ongeveer tien minuten in de onderstaande video wordt door een expert uitgelegd dat je wel degelijk de meest heftige aardbevingen kunt veroorzaken als je gebruik maakt van HAARP. Het is geen fabeltje dat zomaar even kan worden weg gepoetst door de factcheckers.

Ook zie je een aantal bizarre beelden van verschijnselen die zich in de lucht voordeden, kort voor de aardbevingen. 

Zoals ongeveer een uur voor de aardbevingen vreemde blauwe flitsen in de lucht. Een verschijnsel dat zich vaker schijnt voor te doen net voor aardbevingen. Zo ook bij de grote aardbeving in Haïti in 2010.

Het lijkt erop alsof wij nu in een stadium komen waarin zij willen dat wij weten hoe machtig ze zijn en wat ze allemaal kunnen veroorzaken.

Het is 'alle remmen los' zodat zij straks hun gewenste nieuwe orde kunnen bouwen vanuit de chaos die ze overal veroorzaken.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...