donderdag 12 mei 2022

Democraten (V.S.) willen dringend Cover-up "Covid Origin Hearings" houden vóór hun verwachte verkiezingsnederlaag in November

 Wat proberen ze te verbergen?

Igor ChudovIgor Chudov

12/05/2022 - 6 hr ago

Deze tweet spreekt voor zich.


Democratisch en Deep State-agent Jamie Metzl wil dat hoorzittingen over de oorsprong van Covid-19 zo snel mogelijk worden gehouden voordat de Republikeinen het congres in november innemen. Het is duidelijk dat Jamie hierin niet de enige is, en ze willen dat de hoorzittingen nu worden gehouden, om iets te verbergen.

Wat zou hij willen verbergen?

Zou hij talloze sequenties willen verbergen? Sars-Cov-2 aangepast aan HIV Zou hij willen verbergen dat Bill en Melinda Gates Foundation, sponsor is van de democratische persgefinancierde EcoHealth Alliance, wiens project DEFUSE waarschijnlijk werd geïmplementeerd als Sars-Cov-2? Zouden ze willen verbergendat de NIH enorm veel geld gaf aan de EcoHealth-alliantie en WIV ook?

Of willen ze verbergen hoe NIH en BMGF onderdrukte effectieve behandelingen voor Covid-19 Onderdrukte om zo de de weg vrij te maken voor het rampzalige "Covid-vaccin"?

We leven in zeer interessante tijden!

 

Commentaren:


 

John Carter

Schrijft Ansichtkaarten van Barsoom ·6 uur geledenGeliket door Igor Chudov

De regering die zichzelf onderzoekt, is op zijn best altijd een beperkte ontmoetingsplaats en in het slechtste geval een volledige doofpot.

49Antwoord

19 antwoorden


 

Pest Trooper

5 uur geledenGeliket door Igor Chudov

Ik heb gemerkt dat vaxx-blessures langzaam in de reguliere Twitter sijpelen. Voorstanders van Vaxx merken dat hun vrienden sterven. Als hier een kritische massa over wordt bereikt, zoek dan naar het etablissement om de prik aan te zetten.

'Trump's vaccin' kan een enorme comeback maken.

37Antwoord

23 antwoorden van Igor Chudov en anderen

Nog 126 reacties ...

 

https://igorchudov.substack.com/p/democrats-urgently-want-to-hold-covid?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2OTY5ODA2OSwicG9zdF9pZCI6NTQ2MTM3ODgsIl8iOiI5SS8zYSIsImlhdCI6MTY1MjM4NjA4NiwiZXhwIjoxNjUyMzg5Njg2LCJpc3MiOiJwdWItNDQxMTg1Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.ZF5AflSA-TbVyq8-23n9vLlN-t20pX4-TtQr-FhC6I4&s=r

Hoe Franse miljardairs presidenten maken

 


      Beeld EPA

1 april 2022   

Sébastien Gillard

"Als een presidentskandidaat de macht van miljardairs ter discussie wil stellen, zal de hele pers hem de mond snoeren." Onderzoeksjournalist Jean-Baptiste Rivoire schrikt er niet voor terug de banden tussen de oligarchen van grote mediabedrijven en de Franse presidenten aan de kaak te stellen.

Jean-Baptiste Rivoire is onderzoeksjournalist. Hij werkte lange tijd voor Canal+ maar verliet de zender toen Vincent Bolloré het roer overnam. Begin 2022, een paar maanden voor de presidentsverkiezingen, publiceerde Rivoire het boek 'L'Élysée (et les oligarques) contre l'info', gewijd aan de banden tussen de miljardair-eigenaars van de mediabedrijven en de opeenvolgende presidenten van de Franse Republiek.

Welke conclusies trekt u in de aanloop naar de presidentsverkiezingen?

Jean-Baptiste Rivoire. Gedurende 15 jaar hebben Franse politici toegestaan dat een handvol miljardairs de controle over de belangrijkste Franse media overnam: Paris-Match, Le Journal du dimanche, de radiozender Europa 1, enz. Dat is gevaarlijk, omdat een paar miljardairs 95% van de private pers in handen hebben. In de meeste gevallen willen ze deze media controleren voor politieke beïnvloeding of propaganda. Franse politici bevinden zich vervolgens in een zeer kwetsbare positie omdat zij, als ze willen dat de pers over hun kandidatuur en hun politieke project spreekt, verplicht zijn zich tegenover die pers netjes te gedragen.

Sarkozy's kandidatuur werd gesteund door 5 of 6 grote miljardairs die de media in handen hadden. Hollande zag zich genoodzaakt de baas van TF1, Martin Bouygues (zie kader), op te zoeken om zijn imago op te poetsen. Macron wordt gesteund door de meeste van deze miljardairs. Maar als morgen een kandidaat de macht van deze oligarchen ter discussie wil stellen, denk ik dat de hele pers hem de mond zal snoeren en zal verhinderen dat hij wordt verkozen.

Cartoon gepubliceerd op de nieuwssite Mediapart (copyright: Sié)

 

De zes miljardairs die de Franse media controleren

Bernard Arnault
Grootste fortuin van Frankrijk.
Hij bezit de dagbladen 
Le Parisien, Les Echos, ...

Familie Dassault
6de grootste fortuin van Frankrijk.
Ze bezit het dagblad 
Le Figaro

Xavier Niel
13de fortuin van Frankrijk.
Hij bezit de kranten Le Monde, L’Obs, Huffpost, Télérama, Le Courrier international, ...

Vincent Bolloré
14de fortuin van Frankrijk met 7 miljard euro.
Hij bezit onder meer de tv-zenders Canal+, C-news en C8, de magazines 
Paris Match en
Capital, en de radiozender Europe 1.

Familie Bouygues
41ste fortuin van Frankrijk met 4,6 miljard euro.
Ze bezit de groep TF1.

Patrick Dahi
10de fortuin van Frankrijk met 11,8 miljard euro.
Hij bezit onder meer de tv-zender BFM TV, de radiozender RMC en het dagblad Libération.

In België bestaat de indruk dat alleen Macron en de extreemrechtse Zemmour en Le Pen presidentskandidaten zijn. Hoe verklaart u dat?

Jean-Baptiste Rivoire. De miljardairs sturen de presidentsverkiezingen, zodat de uitkomst naar hun zin is. Macron bevalt hen goed. De meerderheid van hen steunde hem in 2017. Bernard Arnault (zie kader) heeft al gezegd dat hij Macron opnieuw zal steunen. Vincent Bolloré (zie kader) is voor Eric Zemmour, maar deze laatste zal de macht van de oligarchen niet in twijfel trekken. Zemmour wordt gefinancierd door Bolloré, hij is zijn marionet.

De grote mediabedrijven hebben inderdaad de neiging om bijvoorbeeld La France insoumise en haar vertegenwoordiger Jean-Luc Mélenchon, die vrij links is, weinig aandacht te schenken. Hetzelfde geldt voor de groene kandidaten. Het doel is om een duel in scène te zetten tussen Macron en Marine Le Pen of tussen Macron en Eric Zemmour. Wetende dat in dat geval Macron waarschijnlijk gekozen zal worden. Het is ondraaglijk.

Kunnen we zo nog nadenken over de verschillende keuzes voor de toekomst van Frankrijk?

Jean-Baptiste Rivoire. De presidentiële macht in Frankrijk is veel te groot. Men wil de aandacht van de burgers op deze verkiezing vestigen, maar we kunnen niet stemmen op wat we willen. We zijn verwikkeld in een duel dat ons niet noodzakelijk tevreden zal stellen. Voor mij zijn de presidentsverkiezingen een vals onderwerp. Het feit dat de media erover spreken en ons doen geloven dat het lot van het land erdoor bepaald zal worden, is in mijn ogen een vorm van vergiftiging. De waarheid is dat burgers invloed uitoefenen door hoe ze consumeren, hoe ze zich informatie, hoe ze staken, hoe ze de planeet beschermen, hoe ze al dan niet naar de media kijken. We zijn met miljoenen, we hebben een belangrijke rol te spelen. Eens in de 5 jaar naar de stembus om te kiezen tussen Marine Le Pen en Emmanuel Macron zal volgens mij niet veel veranderen.

Welke belangen hebben de grote industriëlen, afgezien van deze verkiezingen, bij investeringen in de audiovisuele media?

Jean-Baptiste Rivoire. Zo kunnen ze invloed uitoefenen op de publieke opinie en daarmee op de politiek. Jean-Luc Lagardère, industrieel en mediatycoon, zei: "Voordat ik de media in handen had, duurde het 6 maanden als ik een minister wilde spreken. Toen ik de controle over Paris-Match en Europe 1 overnam, kon ik binnen een paar dagen een ontmoeting met de president krijgen." Het geeft ze invloed bij politici en daardoor kunnen ze hun beslissingen beïnvloeden.

Durven ze zo ver te gaan dat ze journalisten censureren?

Jean-Baptiste Rivoire. Uiteraard. We zagen dat in het bijzonder bij Vincent Bolloré. Toen hij Canal+ in handen kreeg, censureerde hij een onderzoek naar een filiaal van de bank Crédit Mutuel, dat aan een van zijn vrienden toebehoorde en waar te veel koffers met contant geld in omloop waren. Ook verhinderde hij de heruitzending van een reportage over demonstraties in Togo, omdat hij contracten wilde afsluiten met de dictator van Togo. Ze kunnen gênante informatie doen verdwijnen, informatie in een voor hen gunstige richting duwen en tegen politici zeggen: "Als je niet aardig tegen me bent, laat ik mijn journalisten op je los." In feite instrumentaliseren deze mensen informatie om zaken te doen. Dat is zeer nadelig voor de informatiestroom in Frankrijk. Vandaag heeft volgens een recente Ipsos-enquête slechts 16% van de Fransen vertrouwen in journalisten. Dat betekent dat journalisten door de miljardairs zodanig getemd en aangelijnd zijn dat de overgrote meerderheid van de bevolking hen niet meer gelooft. Nieuws is tot propaganda verworden.

Een YouTube-kanaal gewijd aan onderzoek

"We probeerden een paar maanden geleden een documentaire die de balans opmaakt van de ambtstermijn van Macron te verkopen aan alle Franse televisiezenders en zelfs aan platforms als Netflix. De documentaire heet 
'Emmanuel, un homme d'affaires à l'Élysée'. Alle zenders weigerden deze kritische beoordeling van vijf jaar Macron. Er werd een oproep aan het publiek gedaan voor crowdfunding. De eerste aflevering heet 'L'affaire Kholer', le scandale qui menace Macron, over belangenconflicten in het hart van de staat. Ze is te zien op YouTube. Er zijn tot nu toe 1,7 miljoen views, terwijl een programma als 'Complément d'enquête', van de publieke omroep, een gemiddelde van 800.000 kijkers bereikt."

Hebben de gele hesjes in 2018 niet wat gewetens wakker geschud?

Jean-Baptiste Rivoire. Ten tijde van de gele hesjes had de pers de machthebbers moeten waarschuwen voor wat er werkelijk aan de hand was in het "Frankrijk van onderuit". Ze had moeten waarschuwen en zeggen: “U schaft de vermogensbelasting af en belast de brandstof van de armen zwaarder. Dat zal tot een ontploffing leiden!” Maar omdat de pers losgekoppeld is van de realiteit, omdat ze in handen is van de miljardairs, omdat ze getemd is, levert ze niet genoeg werk meer. Het is een slecht idee om de thermometers en spiegels die aangeven wat er in de samenleving gebeurt, stuk te slaan. Achteraf kunnen we altijd zeggen dat ze slecht en gewelddadig zijn, maar het zou verstandiger zijn om naar ze te luisteren.

Bestaan er nog publieke omroepen?

Jean-Baptiste Rivoire. De publieke omroep is een van de weinige plaatsen waar er journalisten zijn die hun werk goed doen en die proberen een beetje weerstand te bieden. Bij France Télévisions (tv-zenders in handen van de staat, n.v.d.r.) werd Delphine Ernotte in 2015 naar voren geschoven door François Hollande en co om de publieke omroep naar zijn hand te zetten, en vervolgens naar die van Emmanuel Macron. Als gevolg daarvan worden alle documentaire-projecten geweigerd die de machthebbers tegen zouden kunnen werken. De publieke zenders van France Télévisions hebben een monopolie op onderzoeksdocumentaires, gezien de privézenders (TF1 en M6) geen politiek of economisch onderzoek doen en Bolloré bij Canal+ in wezen alleen geïnteresseerd is in de islam en in 2015 is gestopt met het uitzenden van onderzoeksdocumentaires.

U hebt Vincent Bolloré al meerdere malen genoemd. Hoe zou u hem beschrijven voor iemand die nog nooit van hem gehoord heeft?

Jean-Baptiste Rivoire. Hij is een Bretoens zakenman, traditioneel katholiek, zeer rechts, iiemand die eerder op de politieke lijn van Éric Zemmour zit, de lijn van de identiteitscrisis. De "witten" zouden bedreigd worden door de moslims. Hij is vooral iemand die een ongelooflijke haat koestert tegen de pers, omdat hij niet tegen onafhankelijke informatie kan. Hij wil journalisten temmen. Hij lijkt een beetje op Robert Hersant, een oude Franse mediatycoon uit de jaren zeventig die de meeste kranten overnam. Hij zei: "De eerste dag nadat ik een krant heb overgekocht, vraag ik de journalisten: ‘Pardon, waar is het toilet?”. De tweede dag ga ik plassen zonder het aan de journalisten te vragen. De derde dag pis ik rechtstreeks op de journalisten." Vincent Bolloré is iemand die de media naar zijn hand zet om op journalisten te kunnen pissen. Hij zegt: "Ik ben de baas, jullie gaan zeggen wat ik heb besloten. De eerste die zich verzet, kan z'n biezen pakken." Dat is wat hij deed bij Canal+ en wat hij overal doet.

Hoe kan in de context die u beschrijft de Franse linkerzijde proberen haar prioriteiten op de agenda te krijgen?

Jean-Baptiste Rivoire. Hoopgevend is dat er onafhankelijke media zijn opgericht die uitzendingen maken, goed draaien en een groot publiek hebben. Ik denk bijvoorbeeld aan Le Média, ontstaan in het kielzog van La France insoumise, de politieke partij die in 2016 werd opgericht door Jean-Luc Mélenchon, maar nu niet meer met die partij verbonden is. Het is een door burgers gefinancierde onafhankelijke web-tv met 600.000 abonnees op YouTube. Ik denk ook aan Blast, het mediakanaal van Denis Robert, een onderzoeksjournalist die voorheen voor Libération werkte. Onafhankelijke media kunnen concurreren met de mainstream media om hen wakker te schudden. Als een linkse kandidaat niet wordt uitgenodigd op het kanaal van Vincent Bolloré, kan hij bij Blast langskomen. Het is een heel klein bedrijfsmodel. We proberen de eindjes aan elkaar te knopen, we hebben geen geld maar we doen subversief werk om het systeem op te schudden. Misschien is dat hoe hoop herboren zal worden.

https://www.solidair.org/artikels/hoe-franse-miljardairs-presidenten-maken   

Reageren op dit artikel? Mail naar redactie@solidair.org.

 

24% Belgische vermogen in handen van 1%

       foto: De Tijd
 

Laat de rijken betalen

Maar liefst 24 procent van al het Belgisch vermogen is in handen van de rijkste één procent.  Dat besluit Arthur Apostel van de KU Leuven en HIVA met een nieuwe berekening.

Het geld halen waar het zit is dan niet zo'n gek idee. 'Met een eenmalige vermogensbelasting zou je theoretisch de factuur van de coronacrisis kunnen betalen', zegt de onderzoeker.  'Naargelang het voorstel kan dan de staatskas tussen 5,9 en 43,1 miljard euro opleveren.  Dat is in het beste scenario voldoende om de volledige factuur van de coronacrisis te betalen'.

Maar ook wanneer de coronafactuur betaald is, moeten de grote vissen hun steentje blijven bijdragen.  Dat verklaarden de regeringspartijen - op de liberalen na - in de aanloop naar 1 mei.  Eenzelfde geluid klinkt ook in de nieuw  samengestelde expertengroep.  Dat zijn acht economen die premier De Croo onder de arm nam om ons land doorheen de hoge inflatie en de economische gevolgen van de Oekraïneoorlog te loodsen.  Als lid van die groep pleitte Paul De Grauwe in het TV-programma De Afspraak ook voor een vermogensbelasting.  'De vermogens zijn bijzonder ongelijk en die ongelijkheid blijft voortdurend stijgen.  We kunnen ons niet permitteren om dat te laten toenemen, niet alleen op economisch, maar ook op politiek vlak.'

'Ik stel voor dat we van de vermogens onder een miljoen euro afblijven.  Alles boven het miljoen een procent te belasten en zo gaat dat naar omhoog.  Boven tien miljoen twee procent, boven honderd miljoen drie. Zo kan je doorgaan.  We weten dat de vermogens sneller stijgen dan het bruto binnenlands product.  Dat moet je stoppen, omdat de verhouding tussen vermogen en rijkdom zo vertekend wordt met de rest van de maatschappij zodat er te grote ongelijkheid is.  We mogen niet terug naar het ancien régime gaan.'

Bron: VISIE (12/5/22)

FDA finally admits that covid vaccines cause blood clots

 Tuesday, May 10, 2022 by: Ethan Huff


Tags: badhealthbadmedicineBig Pharmabiological weaponBlood clotsCDCCOVIDDangerous MedicineFDAheart diseaseheart healthJanssenpandemicpharmaceutical fraudspike proteintruthvaccine damagevaccine injuryvaccines

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

10KVIEWS


(Natural News) The U.S. Food and Drug Administration (FDA) has altered its guidance for the Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaccine” from Janssen (Johnson & Johnson), which the federal agency now admits causes blood clots.

An FDA news release explains that the Janssen injection now has limited authorized use in individuals 18 years of age and older due to the risk of thrombosis with thrombocytopenia syndrome (TTS), “a syndrome of rare and potentially life-threatening blood clots in combination with low levels of blood platelets with onset of symptoms approximately one to two weeks following administration.”

In other words, after a person gets injected with Janssen, potentially life-threatening blood clots could develop in a time period as short as one week. Even so, the FDA claims that the Janssen shot’s “benefits” outweigh the risks, and that people should still line up to get it.

The “Fact Sheet for Healthcare Providers Administering Vaccine” now reflects the FDA’s authorized use revision for Janssen. It includes a warning at the beginning summarizing the risk of TTS, as well as a revision concerning the risk of blood clots with low levels of blood platelets added to the “Fact Sheet for Recipients and Caregivers.”

“We recognize that the Janssen COVID-19 Vaccine still has a role in the current pandemic response in the United States and across the global community,” said Peter Marks, director of the FDA’s Center for Biologics Evaluation and Research.

“Our action reflects our updated analysis of the risk of TTS following administration of this vaccine and limits the use of the vaccine to certain individuals.”

Both FDA and CDC knew about heart risks but pushed covid shots anyway

Marks went on to boast about how the FDA’s revisions somehow demonstrate that the federal agency is committed to maintaining robust safety and surveillance systems and “ensuring that science and data guide our decisions.”

“We’ve been closely monitoring the Janssen COVID-19 Vaccine and occurrence of TTS following its administration and have used updated information from our safety surveillance systems to revise the EUA,” Marks added.

“The agency will continue to monitor the safety of the Janssen COVID-19 Vaccine and all other vaccines, and as has been the case throughout the pandemic, will thoroughly evaluate new safety information.”

Last April, the Centre territorial d’Information indépendante et d’Avis pharmaceutiques (CTIAP), an independent drug assessment center based in France, advised that all covid injections, not just Janssen’s, be pulled from the market due to safety risks.

Two months prior to that is when the FDA and the U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) together announced that the Janssen shot specifically would be “paused” pending an investigation into six reported cases of TTS associated with the injection.

Right around the time that CTIAP advised that all shots, including Janssen, be pulled from the market, the FDA and the CDC lifted the pause and once again resumed administration of the Janssen injection.

The FDA still insists that the risk of TTS is “remote,” and that getting the shot is worth it. The federal agency continues to push the Janssen injection on people who do not want the other mRNA (messenger RNA) injections that most people are receiving.

“The FDA has a robust safety surveillance system in place to monitor the safety of COVID-19 vaccines approved and authorized for emergency use,” the FDA further announced.

“The FDA is monitoring COVID-19 vaccine safety through both passive and active safety surveillance systems in collaboration with the CDC, the Centers for Medicare and Medicaid Services, the Department of Veterans Affairs and other academic and large non-government healthcare data systems.”

The latest news coverage about Fauci Flu shot injuries and deaths can be found at VaccineInjuryNews.com.

Sources for this article include:

FDA.gov

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-05-10-fda-admits-covid-vaccines-cause-blood-clots.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...