donderdag 17 februari 2022

l'Abondance Végétale (selon Philip Forrer) - culture sur buttes

 1.113.231 weergaven

4 dec. 2017

https://www.youtube.com/watch?v=Eh2Woo9A1HY














LINK : https://youtu.be/Eh2Woo9A1HY




Philip Forrer expérimente la culture sur buttes depuis plus de 40 ans, dans ce film vous verrez comment il se nourrit toute l'année de son potager.

Un immense merci à Philip pour son partage de connaissances.

"l'Abondance Végétale" avec Philip Forrer film réalisé par Renaud Conti

Je vous invite à venir visiter le site pour découvrir le fonctionnement de Soleil et Abondance : https://soleil-et-abondance.fr/

 

Sur le même sujet, d'autres films ont été réalisés et ils vous apporteront des connaissances et approches complémentaires à celui-ci, vous pouvez aller voir :

le film "Le Jardin du Graal" avec Philip Forrer réalisé par Chris Lunch : https://www.youtube.com/watch?v=0jk0h...

et le film "Le jardin extraordinaire de Philip Forrer" réalisé par Frank Nathié https://www.youtube.com/watch?v=xqJjS...

Ruth Stout : http://www.goveganic.net/article182.html et son livre "Gardening Without Work"

 l'article de "rustica" de sept.1978 sur l'électroculture https://decroissons.files.wordpress.c...

 

Potager sans eau et semence paysanne : Rencontre avec Pascal Poot

 



Potager sans eau et semence paysanne : Rencontre avec Pascal Poot

30.443 weergaven

In première gegaan op 24 jul. 2020

 Connu pour avoir fait pousser des tomates sans eau, Pascal Poot est aujourd'hui l'un des pionniers des semences paysannes en France. 

Nous sommes partis à sa rencontre.

https://www.lepotagerdesante.com/



-----------------

www.18h39.fr est le magazine d'inspiration de Castorama.fr. Pourquoi 18h39 ? Car, les Français-es passent en moyenne 18h39 par jour chez eux (dixit Francoscopie)... Cela fait réfléchir, non ?

C'est pourquoi 18h39 déniche, pour vous, tous les jours, des idées originales et créatives, et des conseils utiles pour être bien chez vous.

Découvrez les dernières tendances lifestyle et déco, des innovations technologiques et sociales, le meilleur des initiatives solidaires et les objets les plus insolites. Et surtout, une flopée de bonnes idées DIY à expérimenter chez vous…

Le site : http://www.18h39.fr

Facebook : https://www.facebook.com/18h39

Instagram : https://www.instagram.com/18h39_fr/

Pinterest : https://www.pinterest.fr/18h39/

Twitter : https://twitter.com/18H39_FR

 Covid "vaccins" veroorzaken V-aids: het bewijs

Woensdag 16 februari 2022 door: Ethan Huff


Tags: AIDS , auto-immuunziekte , COVID , ontvolking , genocide , HIV , immuniteit , Plandemic , vaccinatie , vaccins , VAIDS Dit artikel kan uitspraken

bevatten die de mening van de auteur weergeven

16KKEER BEKEKEN

 

(Natural News) Er zijn steeds meer bewijzen dat de ‘vaccins’ van het Wuhan-coronavirus (Covid -19) ervoor zorgen dat gevaccineerden overal ter wereld aids ontwikkelen.

Covid-19 Vaccin Induced Acquired Immune Deficiency Syndromeof VAIDS , lijkt een van de meer ernstige bijwerkingen op de lange termijn te zijn die door de injecties worden veroorzaakt. In wezen vernietigen de sprikken het immuunsysteem van mensen in de loop van de tijd, waardoor ze vatbaar worden voor allerlei soorten infecties.

Het is niet zozeer dat de effectiviteit van de injecties na verloop van tijd afneemt, zoals sommigen beweren, maar eerder dat de prestaties van het immuunsysteem dat doen. Covid-19-injecties fungeren als de “grim reaper”, om zo te zeggen, voor het immuunsysteem.

De effectiviteit van de prikken is negatief in termen van de immuunbescherming die ze bieden. De gegevens tonen aan dat de immuunfunctie na injectie een netto reductie ondergaat, wat het tegenovergestelde is van wat een vaccin zou moeten doen.

“Een vaccineffectiviteit van +50% zou betekenen dat de volledig gevaccineerde 50% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de niet-gevaccineerde”, meldde de Daily Exposé . “Met andere woorden, de volledig gevaccineerde hebben een immuunsysteem dat 50% beter is in het aanpakken van Covid-19.”

“Maar een vaccineffectiviteit van -50% zou betekenen dat de niet-gevaccineerde 50% meer beschermd is tegen Covid-19 dan de volledig gevaccineerde. Met andere woorden, de prestatie van het immuunsysteem van de gevaccineerde is 50% slechter dan de natuurlijke prestatie van het immuunsysteem van de niet-gevaccineerde. Daarom hebben de Covid-19-vaccins het immuunsysteem beschadigd.”

De gemiddelde persoon met dubbele injectie heeft nog maar 35% van zijn immuunfunctie over

De UK Health Security Agency (UKHSA) publiceert wekelijks een Vaccine Surveillance Report met vier weken aan gegevens over 'gevallen', ziekenhuisopnames en sterfgevallen per  vaccinatie-status. Deze rapporten laten nog steeds zien dat de mensen met de slechtste immuniteit volledig zijn gevaccineerd.

Uit het laatste rapport blijkt duidelijk dat het aantal gevallen het laagst is onder de niet-gevaccineerden en het hoogst onder de gevaccineerden. De populatie met een drievoudige prik ziet het dubbele aantal gevallen in vergelijking met de niet-gevaccineerde populatie, terwijl de populatie met dubbele prik het drievoudige aantal ziet.

"Deze gegevens alleen al zouden zelfs de meest fervente voorstanders van vaccins ernstig zorgen moeten baren", meldt de Exposé .

Met behulp van de formule voor vaccineffectiviteit van Pfizer, ontdekte de Exposé dat de werkelijke effectiviteit van de prikken gemiddeld -183 procent is. Dit is absoluut verbazingwekkend en zeer verontrustend.

“De laagste effectiviteit van het Covid-19-vaccin werd waargenomen in de leeftijdsgroep van 40-49 jaar in Engeland in januari 2022, opgetekend op minus 209,4%, met de leeftijdsgroep van 50-59 jaar daar niet ver achter”, werd vastgesteld.

De Britse gegevens gaan zelfs nog verder om aan te tonen dat volledig gevaccineerde mensen nu een negatief immuunsysteem hebben. De gemiddelde persoon met dubbele prik in Engeland is nu gedaald tot slechts 35 procent van hun normale immuuncapaciteit, die in de loop van de tijd blijft dalen.

Dit betekent dat de volledig geprikte mensen op dampen werken in termen van het vermogen van hun lichaam om virussen, bacteriën en zelfs kanker te bestrijden.

De slechtste groep is opnieuw de demografie in de leeftijd van 40-49 jaar, die op 30 januari is gedaald tot -67,7 procent. Dit bewijst dat covid-injecties schade toebrengen aan de natuurlijke immuniteit van mensen, die in de loop van de tijd blijft verslechteren.

“De effectiviteit van het Covid-19-vaccin in de echte wereld tegen overlijden in Engeland tussen 3 januari en 30 januari 22 was slechts -110,24% in de 80-plussers, -97% bij mensen van 70-79 jaar en gemiddeld -98,14% bij alle volwassenen ouder dan 18 jaar”, meldt de Exposé .

De volledig gevaccineerde ouderen hebben volgens de gegevens mogelijk al volledige VAIDS ontwikkeld. De demografie in de leeftijd van 70-79 jaar ziet nu een immuunprestatie van -49,2 procent, terwijl degenen boven de 80 een immuunprestatie hebben van -52,4 procent.

“In de meest recente week die eindigde op 21 januari hadden de volledig gevaccineerde statistisch meer dan twee keer zoveel kans om te overlijden aan Covid-19 dan de niet-gevaccineerde”, waarschuwt de Exposé .

Meer gerelateerd nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" is te vinden op ChemicalViolence.com .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

DailyExpose.nl

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-02-16-covid-vaccines-cause-aids-proof.html

60% of Seeds not Spreading because Animals / Pollinators are dead.. Real Reason Why Everything is Dying...


 

 8730 views

 


Final Days Report: SJWellFire
Published 7/02/2022


Crazy articles blaming climate change for dead birds and pollinators. What is the real reason why everything is dying? Is this a sign of the end times. From an article we cover - For the last several decades, we've been painfully aware of the fact that bee, bird, and mammal populations are rapidly plummeting. Not only are these animals the backbones of many ecosystems, but they also pollinate and transport seeds. Without these types of animals, a number of essential plant species from across the globe could cease to exist within just a few years. This leaves us wondering: which plants are going extinct? We show a end of days web site that tracks all the animal death. What does 5G, chemicals, chemtrails and other toxins have to do with this in anything. We talk scripture in the end.

60% of Seeds not Spreading because Animals / Pollinators are dead..
Real Reason Why Everything is Dying...

 

Pandemic Endgame: Dr. Vladimir Zelenko ontcijfert de transhumanistische doelen van Schwab en Gates en legt vervolgens uit hoe we uiteindelijk winnen

Dr. Vladimir Zelenko has done many interviews about the science behind Covid-19, treatments, and the so-called "vaccines." But in this interview, we went down a spiritual and conspiratorial path.Dr. Vladimir Zelenko heeft veel interviews gedaan over de wetenschap achter Covid-19, behandelingen en de zogenaamde 'vaccins'. Maar in dit interview gingen we een spiritueel en samenzweerder pad in.

 

JD RuckerJD Rucker

14 februari 2022

https://jdrucker.substack.com/p/pandemic-endgame-dr-vladimir-zelenko

 Bekijk dit interview ook op Rumble .


Er zijn redenen om bezorgd te zijn, maar uiteindelijk is er één geweldige reden om hoop te hebben. Dat is de overkoepelende boodschap van Dr. Vladimir "Zev" Zelenko in mijn laatste interview voor The Midnight Sentinel . We hebben veel meer besproken dan dat en het hele interview is boeiend. Ik raad ten zeerste aan om de tijd te nemen om naar het geheel te luisteren.

Voor volledige transparantie is Z-Stack een bedrijf dat de nutraceuticals van Dr. Zelenko verkoopt en zij zijn een van onze topsponsors. Maar hier is het ding. Ik hoopte al lang voordat Z-Stack een sponsor werd, om Dr. Zelenko in mijn show te krijgen. Als ze nooit sponsor waren geworden, zou ik dit interview nog steeds hebben afgenomen en zou er niets aan zijn veranderd. Het grappige is dat we eerst contact hebben opgenomen om hem op de show te krijgen, en tijdens onze gesprekken vertelde de vertegenwoordiger van Dr. Zelenko me over Z-Stack. Ik behandel elk onderdeel afzonderlijk om het commentaar niet te beïnvloeden.

Ongeveer halverwege het interview vroeg ik Dr. Zelenko om het eindspel (Endgame) te beschrijven. We hadden het gehad over wat er aan de hand was. Nu, ik wilde weten waarom, en Dr. Zelenko leverde bommetjes af...

"Het goede gaat winnen. God zal winnen. De enige variabele hier is het aantal doden. En wat ik echt denk dat wat er aan de hand is, is dat de wereld echt is afgegleden in wat, denk ik, vergelijkbaar zou zijn met Sodom en Gomorra in de Bijbel Losbandigheid, immoraliteit, de heiligheid van het huwelijk dat wordt gedecimeerd, rolpatronen, abortus, kinderoffers, eigenlijk de aanbidding van valse goden.

"En ik denk voor mij, het is alsof we in de generatie van de vloed zijn en het water stijgt en God geeft ons de kans om op de ark te gaan en onszelf te redden of te verdrinken in de turbulente wateren. De wereld word opgeruimd en de uiteindelijke keuze is: 'Voor wie ga je buigen?'

"Ga je buigen voor de schepper die ons elk moment in de tijd maakt, die van ons houdt, die ons kracht, vastberadenheid, bewustzijn, vrije wil geeft? Of ga je buigen voor sociopathische oligarchen en corrupte regeringen? Nou, laten we eens kijken hoe dat uitpakt.

"Dus het is een keuze die aan elk mens wordt gegeven. Dat is - wat je zei dat er hier zegeningen zijn - dat is de verborgen zegen omdat wij als samenleving, als wereld, elke god aanbaden behalve de ware God. De god van de wetenschap, de god van technologie, de god van geld, de god van roem, de god van macht.

"En dus hebben we ons vertrouwen gesteld in de werking van de mens en niet in de alomtegenwoordige, alomtegenwoordige schepper die de schepping elk moment van de tijd levend maakt. Je weet wel, gelukkige verjaardag. En dat bedoel ik omdat Hij jou en mij zojuist heeft gemaakt. Dus het is een actief dynamisch proces. Dat is trouwens de manier waarop ik met angst omga omdat angst leeft in de psychologische ruimte waar het bewustzijn van God afwezig is.

"En dus, als ik geloof dat God in mij en om mij heen is en actief bezig is mij te scheppen, dan ben ik niet de enige. En als ik niet alleen ben, zal ik niet ongerust zijn. Hoe dan ook, dat is mijn theologisch commentaar."

Het lijkt er de afgelopen maanden steeds meer op dat artsen die ik spreek over Covid, de vaccins en de globalistische agenda spiritueel blijken te zijn in hun wereldbeeld. In feite is de overgrote meerderheid van de mensen die ik over dit onderwerp heb geïnterviewd, ofwel praktiserende christenen ofwel praktiserende joden. Dat zegt veel over op wie de samenzwering zich richt.

Dr. Zelenko vervolgde:

"Ik ben een samenzweringsrealist. Weet je, er is een misdaad waarvoor mensen naar de gevangenis gaan. Het heet samenzwering om moord te plegen. Het woord samenzwering betekent dat een groep mensen samenkwam om iets heel, heel ergs te plannen. Dus, ja, er is een samenzwering. Het is gewoon geen theorie. Het is realiteit. En ik ga je dit laten zien. Dus het is een moeilijke puzzel om in elkaar te zetten, maar ik denk dat als mensen er gewoon over nadenken en erover mediteren, je zien.

"Ik heb vastgesteld dat COVID-19 een biowapen is en daar zal ik de papieren en de patenten en het document ter beschikking stellen, hoe dit tot stand is gekomen en door wie is betaald. Trouwens, ik ben niet dom. Ik weet dat elk woord dat ik zeg wordt onder de loep genomen. Mensen zoeken een manier om mijn reputatie te vernietigen, omdat ik tegen het verhaal van de sociopaten spreek. En dus ben ik heel voorzichtig dat wanneer ik iets zeg, zelfs als het een controversieel of klinkt ongelooflijk, maar ik ben heel voorzichtig om het bewijs te hebben om te documenteren, in ieder geval waarom ik zeg wat ik zeg. Dat is belangrijk.

"Dus als je naar twee patenten kijkt, waren ze voor mij een echte eye-opener. In 2021, 31 augustus, is er een patent goedgekeurd - Amerikaans patent - dat 50 pagina's lang is en het is zeer hightech, gecompliceerde nanotechnologie die beschrijft wat er al in de vaccins zit en het beschrijft deze hightech mogelijkheid om biometrische gegevens te meten, dus je hartslag, je ademhalingsfrequentie, je temperatuur en nog belangrijker, het verzendt die gegevens met je locatie naar een derde partij.

"Nu, weet je, in 2016 gaf Klaus Schwab een interview en hij zei dat binnen 10 jaar, tegen 2026, elk mens zal worden getagd met een digitale identificatie. Dus hoe kom je eraan - waarom zullen we het hebben over in een minuut - maar hoe zorg je ervoor dat 7 miljard mensen ermee instemmen om geïnjecteerd te worden met een digitale identificatie? Nou, wat dacht je ervan om een ​​wapen te maken, je laat het los, je laat iedereen schrikken. Je isoleert mensen, doet een gezichtsluier Dan kom je met een oplossing die niet echt een oplossing is, maar het is een leugen, en mensen worden aangetrokken en vragen erom. Het is briljant.

"Ok, er is nog een patent. Deze ken ik uit mijn hoofd. Het is een Microsoft-patent, 2020. Het is een nationaal patent. Het is WO-2020-060606. En het gaat over de koppeling van biometrische gegevensoverdracht aan cryptokaarten. Er is nog een twee, drie dingen, een paar details. Als je kijkt naar de agenda van het World Economic Forum 2030, is nummer één dat Amerika niet langer dominant zal zijn en dat een paar machten de wereld zullen regeren. Dat is de aangegeven agenda, die nu de VN voor 2030 is. agenda.

"Als je kijkt naar de gegevens van het Congressional Budget Office - nogmaals, ik heb dit allemaal - Medicare zal in 2026 insolvent worden. Welnu, deze informatie is al 30 jaar bekend, dat we de drempel van geen terugkeer hadden overschreden. Dat Medicare en sociale zekerheid waren dood. De enige variabele was wanneer, en dat kon heel eenvoudig worden gecontroleerd. Als je de datum wilt opschuiven, verhoog je gewoon de rechten. Dus je leidt het veel sneller tot insolventie. De voorspellingen of gewoon gezond verstand wereldwijd gevolgen voor het wereldwijde economische systeem zullen catastrofaal zijn.

"Dus laten we even teruggaan naar China. Dus China heeft zojuist hun centrale bank opgericht, de digitale Yuan. Daarna hebben ze elke andere cryptocurrency verboden. Daarna hebben ze het sociale kredietsysteem gekoppeld aan cryptocurrency, wat betekent dat als de Chinese overheid, die de controle heeft over de centrale bank, houdt niet van wat u zegt dat ze u de mogelijkheid om transacties uit te voeren kunnen beperken, beperken of ronduit ontzeggen.

"Dus nu hoef ik je geen kogel door je hoofd te jagen. Ik zal gewoon voorkomen dat je brood koopt. Dit is de, ik bedoel, ik heb hier geen bewijs voor, maar het is gewoon logisch dat deze informatie is bekend over de dreigende economische ineenstorting sinds het midden van de jaren negentig. Wie heeft het meeste te verliezen van een wereldwijde economische ineenstorting? Welnu, het zijn de rijkste mensen ter wereld en degenen die de macht hebben.

"Dus ze willen hun rijkdom en hun macht behouden. Dus er is een zeer creatieve oplossing en het duurde om vele redenen zo lang, één, de technologie bestond niet. Ze moesten het menselijk genoom in kaart brengen, ethisch een CRISPR creëren Cas9-technologie, die genbewerking mogelijk maakt, waar we het zo over hebben, om hun visie echt af te ronden.

"Dus wanneer de economische ineenstorting plaatsvindt, is het enige systeem dat overeind blijft een wereldwijd cryptocurrency-systeem dat wordt gecontroleerd door een paar mondiale machten. En om deel te nemen aan dat cryptocurrency-systeem, moet je een zender zijn van biometrische gegevens Dus vergeet Apple Pay, uw hand is in wezen het hulpmiddel waarmee u transacties kunt uitvoeren.

"Klinkt cool, maar hier zijn de problemen. Wat als ik niet wil worden ingeënt? Dus dan kan ik niet deelnemen aan wereldwijde transacties, financiële transacties. Wat als de regering het niet leuk vindt wat ik zeg? Dus ze zullen beperk mijn vermogen om transacties uit te voeren. Het is een controlemechanisme. Het is slavernij. Het is wat het christelijk geloof het merkteken van het beest zou noemen. Dus dat is één dimensie ervan. Het is controle. Slavernij is altijd de meest lucratieve industrie geweest in de geschiedenis van de mensheid , Er zijn actieve maatregelen om de mensheid tot slaaf te maken onder de controle van een paar wereldwijde sociopaten.

"Met andere woorden, we hebben te maken met Hitler en Stalin op steroïden met massavernietigingswapens."

De vraag komt nu op wie Dr. Zelenko denkt dat er achter dit alles zit. Het is een onderwerp dat we de afgelopen maanden uitgebreid hebben behandeld. Er is niet echt een consensus, maar genoeg van de meest gerespecteerde mensen met wie ik over dit onderwerp heb gesproken, hebben naar dezelfde mensen gewezen waarvan Dr. Zelenko denkt dat ze achter dit alles zitten.

"En in het centrum hiervan is het World Economic Forum dat in 1971 werd opgericht en waarmee ze een wereldwijde leiderschapsschool begonnen. De eerste afgestudeerden van deze school zijn Angela Merkel die Duitsland leidde en Bill Gates. Vervolgens heeft de Franse premier, Macron, Justin Trudeau, Ardern uit Nieuw-Zeeland, Morrison uit Australië, al deze sociopaten zijn afgestudeerden van deze ideologie. Het zijn prostituees. Ze dienen niet de belangen van hun land. Ze dienen niet de belangen van hun burgers. Ze dienen dienen een wereldwijde meester en ze hebben hun landen uitverkocht en Amerika is niet anders.

"En dus laat me ook een paar feiten naar voren brengen. Klaus Schwab en Bill Gates hebben allebei gezegd dat deze vaccins veranderen wie je bent. Dat is niet mijn uitdrukking. Het is van hen. En ze leggen door middel van genbewerkingstechnologie uit dat de mRNA-platform is ontworpen om CRISPR Cas9-technologie te introduceren, wat in feite een schaar is die een fragment van uw genetische code uitknipt en het fragment kan worden aangepast. U kunt kiezen waar u wilt knippen en dan kunt u vreemde code, vreemd DNA splitsen .

"Nu zijn we gemaakt naar het beeld van God. Wat betekent dat? Wel, het betekent dat Zijn wijsheid in onze genetische code is geprint omdat onze genetische code bepaalt wie we zijn. Dus laten we de menselijke 1.0 noemen, de God-versie. Waar sociopaten in geïnteresseerd zijn - en we zullen het zo meteen hebben over waarom - is het creëren van menselijk 2.0 of wat zij transhumanisme noemen.

"Ze denken door middel van intelligent ontwerp - ze zijn intelligent ontwerp - ze kunnen een beter mens creëren. Dus iedereen die ten prooi is gevallen aan deze vaccins, is nu gemaakt naar het beeld van Bill Gates en Klaus Schwab. Ik zou deze gedegenereerden niet mijn wachtwoord voor mijn e-mail Waarom zou ik ze toegang geven tot mijn genetische code?

"Dit zijn hun gestelde doelen, niet de mijne. En dit zijn dus goddeloze mensen die niet in een hiernamaals geloven. Dus als je het bestaan ​​vanuit dat perspectief bekijkt, wil je niet doodgaan. En dus wat ze actief doen bezig met het creëren van anorganische platforms of cyborgs of robots waar ze denken dat ze hun bewustzijn kunnen overbrengen naar, en in wezen onsterfelijkheid bereiken.

"En dit is hun staat van doelen. Zoek Ray Carswell en Yuval Noah Harari op, echte sociopaat. Harari is de favoriete auteur van Obama. Dat zei hij op CNN. En wat deze gedegenereerden dus willen doen, is dat ze de mens hebben gehackt, letterlijk gehackt. genoomcode en kunnen, je weet wel, als ze dat willen, paarden-DNA in je splitsen.

"Weet je, in 2004 was er een CIA-presentatie. Ze schrijven het toe aan Bill Gates, maar dat is niet waar, maar de presentatie is waar. Er werd gelekt dat ze een jihadistisch gen identificeerden, een gen dat wordt geassocieerd met religieus extremisme en we werken aan technologie om dat gen te onderdrukken, met andere woorden, genetische manipulatie van eigenschappen.

"Nu kunnen we het daar wel of niet mee eens zijn. Dat is niet het punt. Het punt is dat ze voor God spelen. Laten we zeggen dat ze om de een of andere reden blauwe ogen wel en niet willen onderdrukken. Dat kunnen ze wel. Wat als ze je denkpatronen willen onderdrukken of je denkpatronen willen manipuleren, al deze technologie wordt ontwikkeld.

"En dus is er hier een transhumanistische ultieme agenda. Er is ook een agenda voor bevolkingscontrole. Er is iets dat de Georgia Guidestones wordt genoemd. Niemand weet wie het echt heeft gedaan, maar de eerste verklaring is - ze noemen het de 10 geboden - is dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht tot 500 miljoen. Bill Gates zei in 2015 tijdens een Ted-lezing dat de opwarming van de aarde de grootste bedreiging voor de planeet is en daarom moeten we de CO2-uitstoot beperken. En de manier om dat te doen is om de wereldbevolking te verminderen met 10 tot 15% door vaccins te gebruiken. Dus in 2020 zei dezelfde sociopaat dat 7 miljard mensen moeten worden gevaccineerd. Dus hier is een simpele vraag. Waarom zou ik een vaccin voor mijn gezondheid nemen van iemand die pleitte voor en een technologie financierde om te verminderen de wereldbevolking?

"En laten we eens kijken naar wat deze vaccins doen. Dus er was een artikel gepubliceerd in een Israëlische krant dat Israëlische begrafenisondernemers een tienvoudige toename hebben gezien in het aantal doden, in dode mensen; ze zijn volledig overspoeld en hebben niet het vermogen om iedereen een fatsoenlijke begrafenis te geven. En volgens de regering sterven er mensen aan Omicron.

"Nu is er een probleem met die analyse omdat niemand anders sterft aan Omicron. In Zuid-Afrika, waar het begon, stierf niemand aan Omicron. In Amerika sterft niemand met een effectieve behandeling aan Omicron. In mijn directe ervaring is niemand sterven aan Omicron en er is een reden waarom. Het is waar dat het veel besmettelijker is dan zelfs mazelen, maar het is bewezen dat het alleen de bovenste luchtwegen aantast en niet de onderste luchtwegen. Dus het bespaart het catastrofale acute respiratoire distress-syndroom. Dus mensen ontwikkelen dat soort complicaties niet. En waarom sterven Israëli's? En de jongere ook? Welnu, Israël blijkt het meest gevaccineerde land ter wereld te zijn vanuit het perspectief van meerdere injecties. Het is bijvoorbeeld de wereldleider in het aantal van zijn burgers die vier vaccinaties hebben.

"Wat als ik je nu vertel dat er 30 peer-reviewed artikelen zijn waarvan ik weet dat ze hebben gedocumenteerd hoe deze vaccins je aangeboren immuunsysteem vernietigen? Ze beschadigen je T-celfunctie. Ze beschadigen een natuurlijke killercelfunctie. En ze onderdrukken suppressor genen van tumoren .

"Dus als iemand een immuundeficiëntie heeft, ja, ze kunnen sterven aan een verkoudheid en ze kunnen sterven aan Omicron. Dus hoe zijn ze aan deze immuundeficiëntie gekomen? Nou, ze hebben het gekregen. Nou, hoe hebben ze het gekregen? Nou, het is niet door HIV, dus ik weet het niet. Zou het de injectie kunnen zijn? En hoe zou je dat dan noemen?

"Een verworven immuundeficiëntiesyndroom.”

"En weet je, het ministerie van Binnenlandse Veiligheid heeft twee dagen geleden een edict uitgevaardigd dat het spreken tegen de regeringsverhalen over de vaccins nu wordt beschouwd als binnenlands terrorisme. Wat dat betekent, ze hebben nu de de toestemming, of ik zou' Ik ben geen autoriteit, maar durf dat ze ze gaan opsluiten zonder eerlijk proces.

"Mensen zoals ikzelf of anderen, zoals Dr. Malone, Dr. McCullough, Dr. Gold, vallen de oudste vrijheidsstrijders aan. En technisch kunnen ze ons in Guantanamo Bay plaatsen. Wat we dus zien is de vertrapping van onze grondwettelijke rechten, het vertrappen van de vrijheid van meningsuiting en echt een poging om de ziel van dit land te vernietigen. En alle regeringen willen ze verenigen onder één globalistische leiding.'

Er is zoveel meer dat Dr. Zelenko in het interview heeft behandeld. Ik zou graag een volledig transcript publiceren, maar het is zo veel dat het in een klein boekje kan worden omgezet. De beste manier om alles te verwerken is door naar de podcast te luisteren of de video te bekijken . Ik heb het niet bewerkt, dus soms had Dr. Zelenko het moeilijk, tijden dat ik het interview bijna afbrak. Hij blijft de goede strijd strijden ondanks het hebben van een long en kanker. Dat soort vastberadenheid is wat meer mensen nodig hebben als we de globalistische, transhumanistische machten willen verslaan die erop uit zijn ons te onderwerpen of te beëindigen.

Zoals Dr. Zelenko tegen het einde opmerkte, zal dit meer vereisen dan alleen menselijke tussenkomst. We hebben bovennatuurlijke steun nodig, wat gebed en vasten zo belangrijk maakt. Alleen God kan ons hier echt van redden als het Zijn wil is. En als Hij ervoor kiest om niet in te grijpen, dan zijn we waarschijnlijk in de eindtijd. Hoe dan ook, het is een tijd of veel vreugde omdat het betekent dat ofwel een massale opwekking ofwel de terugkeer van onze Heer en Heiland waarschijnlijk nabij is. We winnen hoe dan ook.

Bekijk dit interview ook op Rumble .

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...