zondag 17 september 2023

10 Europarlementariërs schrijven brief aan voorzitter over vaccinatiecampagne: ‘Dit moet onmiddellijk stoppen’


Ondanks de enorme oversterfte en talloze serieuze bijwerkingen van de coronavaccins start het Europees Parlement met haar vaccinatiecampagne. Dit moet onmiddellijk stoppen, stelt Europarlementslid Marcel de Graaff (FVD).

Samen met negen andere Europarlementariërs heeft hij een brief geschreven aan parlementsvoorzitter Roberta Metsola.

Europarlementariërs en medewerkers kregen woensdag een mededeling waarin valt te lezen dat ze zich in het najaar kunnen laten vaccineren tegen COVID-19. De campagne begint in Brussel en Luxemburg op 9 oktober en in Straatsburg op 16 oktober.

Zwangere vrouwen, 65-plussers en mensen met een chronische aandoening ‘wordt sterk aangeraden zich te laten vaccineren’, aldus de mededeling. Zij krijgen voorrang bij vaccinatie.

Zorgwekkende toename

De 10 Europarlementsleden wijzen Metsola erop dat er sprake is van een onverklaarbare oversterfte, met name onder ouderen. Na de vaccinatiecampagnes daalde de oversterfte niet, wat twijfel doet rijzen over de effectiviteit van de vaccins, schrijven ze.

Ook gezien de zorgwekkende toename van het aantal gevallen van bijwerkingen, zou normaal gesproken het gebruik van de vaccins worden opgeschort in afwachting van een uitvoerig onderzoek naar de veiligheid en effectiviteit ervan.

Afzien van campagne

Om die reden dringen de Europarlementariërs er bij de voorzitter op aan om af te zien van de vaccinatiecampagne.

De brief is ondertekend door Joachim Kuhs (AfD), Marcel de Graaff (FVD), Christine Anderson (AfD), Francesca Donato, Mislav Kolakusic, Rob Rooken, Maximilian Krah (AfD), Ivan Vilibor Sincic, Cristian Terhes en Milan Uhrik.

Deze kinderen zijn volledig geïndoctrineerd: ‘Jullie moeten je kapot schamen’


Leerlingen, studenten en docenten hebben vrijdag gedemonstreerd voor het klimaat op het Malieveld in Den Haag.

Een meisje had een bord bij zich met daarop de tekst ‘bla bla blup’. “De regering praat heel veel, maar er gebeurt eigenlijk vrij weinig, helemaal niks. En voor je het weet zijn al die gletsjers al gesmolten,” zei ze tegen Omroep West.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Straks ga ik dood

Een jongetje zei: “Straks ga ik dood omdat de wereld niet meer bestaat.” Een ander jongetje zei dat hij ‘een goed leven wil met goed weer, geen overstromingen en bosbranden en hittegolven’.

Een meisje met een bekakte ‘r’ zei dat ze deze zomer had gemerkt dat het ‘heel hard ging regenen’ of dat het ‘heel warm was’. Op de vraag waar dat door komt, antwoordde ze: “Ik denk door het klimaat. Ik weet het eigenlijk bijna zeker.”

Jullie jagen de leerlingen doodsangst aan

“Als ik ooit een tripje naar de Amazone wil maken, dan wil ik niet dat ik straks op één of andere chemische parkeerplaats terechtkom,” zei een jongen.

PVV-Kamerlid Harm Beertema reageert: “Goed gedaan, klimaatleraren. Mijn leraren leerden me dat de Utrechtse Heuvelrug werd gevormd door gletsjers, dat we nog niet zo lang geleden met droge voeten naar Ierland konden lopen, dat er jagers rondliepen in Doggersland. Jullie jagen de leerlingen doodsangst aan, omdat het warm is in de zomer en weleens regent. Jullie moeten je kapot schamen.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...