zondag 1 januari 2023

Meest gelezen artikelen in 2022 in Frontnieuws

 Meest gelezen artikelen in 2022 van Frontnieuws.com en nog wat oud nieuws

  1706  8


Weinig interessant nieuws te vinden op het net, heb mijn bookmarks al twee keer doorgebladerd en de inkomende nieuwsbrieven zijn ook karig. Waarschijnlijk liggen er een hoop normaliter productieve geesten nog in bed hun roes uit te slapen. Tijd om iets onderuit de lade te halen.

In deze nieuwjaarskolom offreer ik u het meest gelezen nieuws op Frontnieuws gedurende de afgelopen 12 maanden van 2022. Vervolgens, om het plaatje compleet te maken, krijgt u een lijst met de 12 meest gelezen artikelen aller tijden, d.w.z. van maart 2020 tot vandaag 1 januari 2023. Veel plezier ermee, of niet.

Meest gelezen artikelen in 2022

1. – Reiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken (72.291 views)

2. – Hackers kraken de servers van de vaccinfabrikanten – Er zijn werkelijk “DODELIJKE BATCHES” onder de prikken (67.683 views)

3. – “Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklonters (66.100 views)

4. – Schokkende WEF-video stelt voor senioren te euthanaseren “voor de kinderen” (59.351 views)

5. – Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden” (51.443 views)

6. – Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing! (44.575 views)

7. – Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonen (43.007 views)

8. – 5G: Gevaccineerden EN ongevaccineerden zijn allemaal doelwitten(38.926 views)

9. – Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory (37.214 views)

10. – Schokkende beelden uit Oekraïne – Waarschuwing: NIET VOOR GEVOELIGE MENSEN. UITERST AFGRIJSELIJK (36.382 views)

11. – WEF wil miljoenen honden en katten afslachten om klimaatverandering tegen te gaan (36.170 views)

12. – Ja, je kunt ontgiften van covid “vaccin” spike-eiwitten: hier is hoe (35.542 views)

Meest gelezen artikelen aller tijden (maart 2020 tot 1 januari 2023)

1. – Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren (551.641 views)

2. – Nachtmerrie – George Floyd duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis (258.494 views)

3. – Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten (165.657 views)

4. – “Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen (125.336 views)

5. – 87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccineren (101.186 views)

6. – Kerngezonde man stierf aan complicaties Coronavaccin – weduwe wil nu de mensen wakkerschudden (98.962 views)

7. – Eindelijk! Medisch bewijs dat de covid-prik “moord” is (82.056 views)

8. – Mike Yeadon – Tijdschema naar Tirannie (74.973 views)

9. – Reiner Füllmich en 50 Advocaten twijfelen niet meer: “De vaccins zijn ontworpen te doden en planeet te ontvolken” (72.291 views)

10. – Uitgelekte bodycam-beelden tonen voor het eerst moment voor moment de arrestatie van George Floyd: “Media hebben gelogen” (71.952 views)

11. – Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebracht (69.083)

12. – “Neem contact op met uw arts… Geen tijd om te wachten”: Pfizer geeft dringende waarschuwing voor longembolie veroorzaakt door bloedklonters (66.100 views)

Bron:  https://www.frontnieuws.com/meest-gelezen-artikelen-in-2022-en-nog-wat-oud-nieuws/


Deze video moet idereen zien: Een interview met professor Masanori Fukushima

“Ongekende vaccinramp”: Een interview met professor Masanori Fukushima

januari 1, 2023  2206  7 

 

    © Freepik

Op 25 november vond er een bijzonder zeldzame gebeurtenis plaats in de lopende COVID-19 saga – de waarheid werd gesproken tegen de macht. Een gerenommeerde arts en infectieziektedeskundige kreeg de vrije hand om een overheidsfunctionaris te ondervragen, zonder tussenkomst en zonder duidelijke tijdsbeperking. De arts in kwestie was de vooraanstaande oncoloog, emeritus hoogleraar aan de universiteit van Kyoto en directeur en voorzitter van het informatiecentrum voor translationeel onderzoek (Tri) Masanori Fukushima. Zijn strenge en gepassioneerde uitbrander tegen een ambtenaar van het ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn (MHLW) over de veiligheid van het COVID-19 vaccin en de transparantie van de overheid zorgde voor aangrijpende beelden. Een opname ging snel viraal, waardoor dokter Fukushima een nieuwe status kreeg als belangrijkste criticus van de COVID-19 vaccins in Japan, schrijft Philip Patrick.

 

Video Link: https://rumble.com/v1zahpo-you-are-ignoring-science-its-a-disaster-dr-masanori-fukushima-of-kyoto-univ.html

Op 28 december interviewde ik professor Fukushima via Zoom. Hij gaf me eerst wat achtergrondinformatie over zijn carrière en legde uit waarom hij betrokken was geraakt bij de kwestie van de COVID-19 vaccins, voordat hij inging op de specifieke schade, zijn mening over de reactie van de Japanse regering en de te volgen weg.

Philip Patrick: Professor Fukushima, dank u dat ik met u mag spreken. Mag ik u om te beginnen vragen wat achtergrondinformatie te geven over de gebeurtenis van 25 november en hoe u betrokken bent geraakt bij de veiligheidskwestie van het COVID-19 vaccin?

Masanori Fukushima: Ik ben afgestudeerd [in] biochemie aan de Kyoto University post graduate school en eigenlijk ben ik de oudste medisch oncoloog in ons land. In 2003 opende ik in de academische sector de eerste polikliniek voor kankerpatiënten toen ik hoogleraar was aan de Universiteit van Kyoto. In 2000 ben ik me gaan bezighouden met pharmaco-epidemiologie. Dit is de studie van het stoppen van geneesmiddelenrampen. Dat is de missie, de raison d’etre. Daarom ben ik betrokken bij het COVID-19 vaccinprobleem. Want geen enkele wetenschapper en slechts enkele artsen hebben zich uitgesproken over het probleem van de vaccins.

Dus, toen ik hoorde dat de regering en de EU en de VS het boodschapper-RNA-programma startten, was mijn eerste indruk dat dit ontzettend dom is. Want boodschapper-RNA is evolutionair en het celsysteem wordt altijd in zeer korte tijd afgebroken. Boodschapper-RNA is kwetsbaar en zou in het lichaam snel moeten worden afgebroken. Maar dit vaccin is gemodificeerd en gemanipuleerd om stabiel te zijn en te worden opgenomen in nanodeeltjes. Nanodeeltjes zijn het tweede probleem, omdat het altijd in elk type cel wordt opgenomen, in het bijzonder in stamcellen. Stamcellen zijn zeer belangrijk voor het herstel van alle soorten cellen. En het derde probleem is dat er geen specifieke aflevering is. Het (boodschapper-RNA) wordt in het lichaam geïnjecteerd en gaat het hele lichaam rond om spike-eiwitten tot expressie te brengen. Dit is een groot probleem. Het spike-eiwit is zeer gevaarlijk.

Dus toen ik voor het eerst hoorde dat de regering dit vaccin gebruikte en het PMDA [het Japanse regelgevende agentschap, gelijkwaardig aan de FDA] het had goedgekeurd, was ik zeer, zeer bezorgd, Maar het is een soort religie geworden. Toch geloven ze in de effectiviteit van het vaccin – het is als een Messias.

PP: Waarom is het spike-eiwit gevaarlijk?

MF: Het spike-eiwit bindt zich aan receptoreiwitten die [in] de meeste cellen tot expressie komen. Het [spike-eiwit] valt dus alle soorten cellen aan, met name endotheelcellen in het vaatstelsel, wat kan leiden tot stolling. Als de endotheelcellen zich binden aan het spike-eiwit wordt stolling in gang gezet.

PP: We hebben het dus over hartaanvallen?

MF: Ja, als de grote slagader wordt aangetast, kan dat leiden tot grote gevolgen, zoals hartaanvallen of beroertes. En de FDA heeft het signaal ontdekt van de frequentie van longtrombose.

PP: En u hebt in uw rapporten [gepubliceerd in een Japans tijdschrift] geschreven dat er 2.000 sterfgevallen zijn gemeld aan de regering [MHLW] die zeer waarschijnlijk het gevolg zijn van het vaccin. Maar in een van uw rapporten beschreef u dit als “het topje van de ijsberg”. Hoeveel groter kan het zijn?

FM: Een schatting is het vijfvoudige. De rapporten zijn voornamelijk afkomstig van artsen die de patiënten hebben verzorgd, maar de meeste vaccinaties vinden niet plaats in klinieken, maar in vaccinatiecentra die door de prefectuur worden gerund en waar de injectie door de verpleegster wordt gegeven [dus in de meeste gevallen zijn artsen niet rechtstreeks betrokken bij de keten van gebeurtenissen en is het onwaarschijnlijk dat zij problemen met het vaccin melden].

De gevallen stapelen zich op, maar de regering ontkent het oorzakelijk verband, zelfs bij autopsies waarbij de patholoog het oorzakelijk verband heeft aangetoond. Er is duidelijk bewijs voor een aanzienlijke toename van hartproblemen en vaatproblemen zoals beroertes en longontsteking-achtige symptomen en andere.

PP: Maar het argument dat mensen die in deze vaccins geloven altijd naar voren brengen is dat de vaccins, ondanks een paar problemen, veel meer mensen redden dan beschadigen. Wat is uw reactie daarop?

FM: Ik heb de regering gevraagd de COVID-19 sterfte bij gevaccineerde en ongevaccineerde mensen bekend te maken. Deze statistiek is cruciaal. Als er geen verschil is, dan rechtvaardigen de door vaccins veroorzaakte sterfgevallen het gebruik van de vaccins niet. Ik heb deze informatie op 1 augustus officieel opgevraagd bij mijn procureur. En het eerste antwoord was “twee maanden wachten”. En toen was het uiteindelijke antwoord “nee, wij geven geen informatie”. De volgende stap is dus de regering aanklagen.

PP: U bent van plan de regering aan te klagen?

FM: Ja, op basis van de Wet Openbaarheid van Bestuur.

PP: Dus ze weigeren vitale informatie openbaar te maken die het publiek moet weten en die levens kan redden?

FM: Ja, dat klopt. Het lijkt wel een grap. Want de regering heeft dergelijke informatie vorig jaar openbaar gemaakt. En er is bewijs dat voor mensen onder de 65 jaar het sterftecijfer voor ongevaccineerden lager is dan voor gevaccineerden. Het is grappig – nee, niet grappig omdat er veel sterfgevallen zijn, dus we lachen niet; maar het gedrag van het ministerie is erg dom.

PP: Dus, ze hebben het eerder bekend gemaakt en zijn toen gestopt met het bekendmaken, vermoedelijk omdat het gênant is. Het is dus onmogelijk om de informatie te vinden die we nodig hebben om uit te zoeken of de vaccins werken of niet? Op een bepaald moment in de video zei u “het lijkt erop dat jullie gegevens verbergen”.

FM: Ja, en ik denk dat ze boos waren. Er zijn zoveel doden. Het is een vaccinramp zonder weerga. Ik kan me niet voorstellen hoeveel mensen er werkelijk zijn gestorven. 2.000 is het minimum, het topje van de ijsberg.

PP: En het gaat om alle leeftijden, nietwaar? In een van uw rapporten stond dat een 28-jarige man stierf na het tweede vaccin zonder gezondheidsproblemen?

MF: Dat klopt, geen gezondheidsproblemen. Vijf dagen na het tweede vaccin. Het is zeer tragisch.

PP: Denkt u dat de schaal van dit alles zo enorm is en het schandaal zo groot dat de regering het gewoon niet kan accepteren? Ze gaan liever door met doen alsof de vaccins werken dan de omvang van de ramp toe te geven? Is dat hun standpunt?

MF: Dus… het is geen passende analogie, maar men zegt dat als u één persoon doodt, [het] wettelijk gezien moord is, maar als u zoveel mensen doodt, is het net oorlog en gaat u niet de gevangenis in.

PP: Iemand zei ooit dat hoe groter de leugen, hoe gemakkelijker je ermee wegkomt. Waarom laten de Japanners zich nog steeds vaccineren?

MF: Maar ik denk dat het percentage daalt. Veel mensen stoppen ermee. En blijkbaar moedigen de massamedia vaccinatie minder aan dan vroeger.

PP: Dus, in de media is er minder aanmoediging, er is niets over vaccinatieletsels, maar minder aanmoediging om je te laten vaccineren? De boodschap is subtiel veranderd.

MF: Ja, dat is de Japanse manier. Maar dit probleem wordt steeds groter. Een zeer populair tijdschrift publiceert een serie over de vaccinaproblemen. Hun invloed is zeer groot, dus volgend jaar zal er een verandering plaatsvinden.

PP: En drie andere artsen hebben zich gemeld (Kojima , Sano en Nagao). Wat is het gevoel onder artsen in het algemeen?

MF: Ja, Dr. Nagao heeft contact met mij opgenomen en wil een dialoog. En professor Sano was bij mij op de vergadering van 25 november. Hij zat aan dezelfde tafel. En er is ook Professor Kojima van de Universiteit van Nagoya. Professor Kojima is een zeer belangrijk persoon die de vaccinproblemen aan de hand van zeer belangrijke analyses heeft geïdentificeerd.

PP: Dus de groep wordt groter?

MF: Groter, maar ik ben er niet bij aangesloten. Ik ben erbij betrokken omdat mij werd gevraagd papers te schrijven over COVID-19, en één daarvan ging over hoe COVID-19 te vermijden en hoe ermee om te gaan. Ik adviseerde het juiste gebruik van steroïde therapie zonder uitstel. Toen COVID-19 in februari 2020 voor het eerst in Japan aankwam, verzamelde ik informatie uit China en concludeerde dat het kritieke punt was om de ontwikkeling van interstitiële pneumonitis te stoppen. Het antwoord is om de daling van het zuurstofgehalte in het bloed te detecteren. Als het lager is dan 95%, controleer dan de CT en als er een infiltratieteken is, start dan de behandeling.

PP: Dus de bestaande behandelingen waren voldoende?

MF: In principe wel, en als je het virus aanvalt met een antiviraal geneesmiddel, ontwikkelt het zich gewoon. Alpha, Beta, Gamma, Delta, enz. Alle virussen evolueren door communicatie met de gastheer. Dit is een biologisch principe.

PP: Dus de vaccins zijn nutteloos?

MF: Nutteloos. Dat denk ik.

PP: Eén theorie is dat interventies zoals lockdowns, het scheiden van mensen, het sluiten van scholen, etc., de ontwikkeling van het virus hebben beïnvloed, de natuurlijke evolutie hebben onderbroken, waardoor het mogelijk meer overdraagbaar is geworden. Zou het beter zijn geweest zich gewoon normaal te gedragen, het virus zich te laten verspreiden en de zieken gewoon snel te behandelen, zoals u hebt beschreven?

MF: Dit is vrij moeilijk om een duidelijk antwoord op te geven. De evolutie van het virus is gebaseerd op communicatie met de gastheer, dus we kunnen de evolutie van het virus niet [precies] voorspellen, maar in het algemeen ontwikkelen virussen zich om meer symbiotisch te worden met de gastheer. Aanvankelijk dacht ik dat COVID-19 vergelijkbaar zou zijn. Het sterftecijfer is gedaald en gestabiliseerd, en ik kan niet helemaal ontkennen dat vaccins effectief zijn geweest, maar we moeten echt denken dat artsen hun technieken hebben verbeterd en dat het virus minder giftig is geworden.

PP: Het is dus niet te rechtvaardigen om de verminderde sterfte in verband te brengen met het virus. Het is post hoc ergo proctor hoc redeneren.

MF: Ja, en nog een punt – de klinische richtlijnen voor de behandeling van COVID-19 zijn nu in de 8e editie. Ze zijn zeer nauwgezet en nuttig. Als de behandelaar zich eraan houdt, heeft de patiënt meer kans op herstel.

PP: Nog een paar medische punten. In de opname zei u dat de Japanners relatief licht werden getroffen omdat zij vooraf immuniteit hadden, misschien door eerdere blootstelling aan coronavirussen?

MF: Ja, en deze bevinding is zeer belangrijk. Er is bewijs van artsen van de Kanagawa Dental University en zij vonden dat ongevaccineerde niet-besmette zorgverleners een hoog percentage kruisreactieve IgA tegen het SARS-Cov2-virus in hun speeksel hadden. Dit is heel belangrijk, want als we een vaccin maken voor een dergelijke ademhalingsziekte, moeten we een mucosaal of nasaal vaccin maken, geen [injectie], want injecties maken alleen IgG aan, geen secretoire IgA-antistoffen. Vaccins van het injectietype produceren alleen IgG op serumniveau dat het virus in het lichaam blokkeert. We moeten een oraal of nasaal vaccin maken, maar dat is nog steeds moeilijk.

PP: Tot slot zei u in uw rapporten dat misschien vooral de boosterprikken het immuunsysteem van mensen beschadigen en hen blootstellen aan allerlei problemen?

MF: Ja, dit is al bekend vanaf de begindagen van het vaccin, dat het ADE kan veroorzaken, dat is wanneer het antilichaam cellulaire infecties versnelt. En bij herhaalde dosering kan dit leiden tot oorspronkelijke antigeenzonde. Het vaccin van de eerste generatie was ontworpen om de eerste variant en de tweede Delta aan te vallen. Dit werd al duidelijk aangetoond in het rapport van Catherine Reynolds. Gevaccineerde mensen produceren dus geen geschikte antilichamen voor Omicron. De vaccins kunnen het aangeboren immuunsysteem uitschakelen door het eerste ontwerp van het vaccin.

PP: Mensen merken dat oude aandoeningen terugkomen omdat het immuunsysteem is beschadigd door het vaccin?

MF: Ja.

PP: Ik weet niet of u Dr. Aseem Malhotra uit het Verenigd Koninkrijk kent. Hij verdedigde eerst de vaccins, toen stierf zijn vader, en nu is hij een uitgesproken en krachtige criticus van de vaccins. En zijn standpunt is dat ze onmiddellijk moeten worden gestopt – totdat een grondige analyse van de schade van vaccins heeft plaatsgevonden. Bent u het daarmee eens?

MF: Ja, natuurlijk. Onmiddellijk stoppen. Regeringen over de hele wereld hebben de gegevens. Geef de gegevens vrij. Stop de immunisatie en start de wetenschappelijke discussie. En we moeten de langetermijneffecten van de mRNA-vaccins onderzoeken. De regering moet de gegevens niet verbergen en manipuleren.

PP: Dank u, professor. En bedankt voor het spreken van de waarheid tegen de macht.

Philip Patrick is een freelance journalist, gevestigd in Tokio.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws.

 https://www.frontnieuws.com/ongekende-vaccinramp-een-interview-met-professor-masanori-fukushima/ 


Professor: niet Rusland, maar DIT is de grootste bedreiging voor vrede in Oekraïne


President Poetin eiste een jaar geleden dat de uitbreiding van de NAVO zou worden gestaakt. Hij wilde niet dat troepen van NAVO-landen in Georgië en Oekraïne gestationeerd zouden worden. Poetin wilde bovendien dat de crisis in de Donbass in het oosten van Oekraïne zou worden opgelost, zei professor Jeffrey Sachs in de podcast The Left Lens with Danny Haiphong.

Je kunt nog verder teruggaan. Bijvoorbeeld naar 2014, toen een pro-Russische president werd afgezet tijdens een door de Verenigde Staten georkestreerde staatsgreep.

Je kunt ook teruggaan naar 2008, toen president George W. Bush tijdens de NAVO-top in Boekarest aandrong op uitbreiding van de NAVO naar Oekraïne en Georgië.

 

                        Video Link: https://youtu.be/qheHrJPeLu8

(Video verwijderd? Klik hier...)

Retoriek onjuist

Je kunt zelfs teruggaan naar 1990, toen de VS en Duitsland president Michail Gorbatsjov beloofden dat de NAVO geen centimeter zou opschuiven richting het oosten.

De retoriek in de westerse mainstream media, dat er geen aanleiding is voor deze oorlog, is gewoonweg onjuist, stelde Sachs.

Hij wees erop dat de VS beschikken over 800 legerbases in 80 landen. “Amerikaanse beleidsmakers willen graag overal zijn. Ze willen zich overal mee bemoeien. Ze willen er zeker van zijn dat elke overheid de belangen van de VS behartigt en als dat niet het geval is, schakelen ze die overheden vaak uit.”

Niets van aangetrokken

Dit speelt dus al heel lang, sprak professor Sachs.

Hij was economisch adviseur van president Jeltsin en wilde financiële hulp regelen, maar kwam er al snel achter dat het Witte Huis daar weinig voor voelde. Als er machtige landen zijn die niet bij de NAVO horen, worden ze afgeschilderd als vijanden, zei Sachs.

Al 30 jaar lang zegt Rusland dat de NAVO niet verder naar het oosten moet uitbreiden. Jullie noemen jezelf een defensieve alliantie, maar zo zien wij het niet, want wij zien hoe vaak jullie regeringen omverwerpen. Blijf alsjeblieft ver uit de buurt van onze grens. We hebben ons daar niets van aangetrokken, aldus professor Sachs, die benadrukte dat de oorlog niet het gevolg is van Russische agressie.

Wonen we straks allemaal opeengepakt in megasteden? Als het aan het World Economic Forum ligt wel


We treden het tijdperk van de megalopolis binnen, aldus het World Economic Forum in een dystopisch filmpje dat onlangs is gepubliceerd. Een megalopolis is een zeer omvangrijk aaneengesloten stedelijk gebied.

Over de hele wereld beginnen steden samen te smelten terwijl ze groeien en zich verder verspreiden. Langzaam maar zeker vormen ze supersteden. De grootste megalopolis bevindt zich in China en staat bekend als het Greater Bay Area.

De grootste ter wereld

Elf steden waaronder Hongkong en Shenzhen in Guangdong vallen eronder en er wonen meer dan 70 miljoen mensen. De megalopolis genereert 11,6 procent van het Chinese bbp.

In West-Afrika ontstaat een megalopolis die wel eens de grootste ter wereld zou kunnen worden. Hij is 1000 kilometer lang en bestaat uit negen steden in vijf landen, van Abidjan in Ivoorkust tot Lagos in Nigeria.

85 procent

Volgens experts wordt dit de meest dichtbevolkte regio op aarde. Tegen 2100 zullen hier tot wel 500 miljoen mensen wonen. Steeds meer mensen worden richting de stad gedreven. Twintig jaar geleden woonde minder dan de helft van de wereldbevolking in steden, vandaag de dag is dat 60 procent.

Naar verwachting zal dat in 2100 ongeveer 85 procent zijn. In 2030 zal er 1,2 miljoen vierkante kilometer aan stedelijk gebied zijn bijgekomen. Zou jij in een megalopolis willen wonen? Tristate City?

Kijk: Chadi (20) legt uit waarom hij in complottheorieën gelooft


Nederland telt steeds meer ‘complotdenkers’. Tegelijkertijd neemt het vertrouwen in de overheid af. De Balie liet een aantal Amsterdamse jongeren aan het woord die zich weinig gehoord voelen in het publieke debat.

Eén van hen, de 20-jarige Chadi, vertelde waarom hij in complottheorieën gelooft. Op 6 april 2016 werd er een raadgevend referendum georganiseerd om te beslissen over het associatieverdrag met Oekraïne. Het advies van de Nederlandse bevolking was duidelijk: 61 procent was tegen. Toch gingen Rutte en co. dat verdrag aan. “Dit vond ik als 14-jarige jongen een enorme schande,” zei Chadi.

“Sinds dat moment in 2016 is het van kwaad tot erger gegaan. Met een stroomversnelling in 2020 toen corona kwam. Toen de overheid zichzelf ineens het recht gaf om het volk te vertellen wanneer het wel of niet naar buiten mag, of een zaak wel of niet open mag en zelfs of ik mijn familie wel of niet knuffelen mag,” vervolgde hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Totaal niet het beeld van de media

“Ik ben van mening dat – ongeacht de situatie – de overheid het volk moet blijven dienen en nooit meer moet betuttelen.”

Tijdens corona hebben wij gezien dat als je kritische gedachten jegens het beleid van de overheid had, je als wappie werd bestempeld. Dit werd geframed als een kleine, gekke groep mensen met waanideeën. Maar om mij heen zag ik heel veel mensen met dezelfde gedachtegang als ik, aldus Chadi.

“Bijna al mijn leeftijdsgenoten, maar ook genoeg volwassenen met een doodnormale 9 tot 5. Totaal niet het beeld van de media: fakkeldragende, in aliens gelovende mensen die op onrust zaaien uit zijn. Ik zag nette, eerlijke, werkende mensen die onbeantwoorde vragen stelden bij de toch wel opmerkelijke gebeurtenissen van de afgelopen drie jaar,” voegde hij toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ik vind dat wij recht op uitleg hebben

“Ik ben een doodnormale burger, maar helaas moet ik constateren dat ik ook wappie ben, want ik vind de tunnelvisie op vaccins als oplossing voor de pandemie onverantwoord,” benadrukte Chadi. “Want ik vind een vaccin dat binnen twee jaar is ontwikkeld onverantwoord. En bovenal: ik vind dat wij recht op uitleg hebben als de helft van het kabinet op de site van het World Economic Forum staat.”

“Alsof al het bovengenoemde niet genoeg was, worden veel prominenten uit de Nederlandse politiek trots geportretteerd op de site van een organisatie met ideeën om persoonlijke eigendommen te verbieden of af te schaffen, een chip in onze breinen te zetten om overheden onze emoties te kunnen laten monitoren en specifiek onze emoties jegens overheidsbeleid.”

Uitdrukking

Ook staat de invoering van CBDC’s op de planning. Deze nieuwe, door centrale banken ingevoerde digitale munt moet al het cash geld doen verdwijnen en overheden de mogelijkheid geven om al onze transacties bij te kunnen houden, stelde Chadi.

Hij sloot af met de volgende uitdrukking: “Zeggen dat het recht op privacy voor jou niet zo belangrijk is omdat je niks te verbergen hebt, is net als zeggen dat de vrijheid van meningsuiting onbelangrijk is omdat je niks te zeggen hebt.”

Ayurveda cures all 65,000 patients of covid in Indian town

Friday, December 30, 2022 by: Ethan Huff

Tags: alternative medicineAyurvedaAYUSHCOVIDCUREgoodhealthIndianatural healthnatural medicineremedies

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

19KVIEWS

 

(Natural News) The 9th World Ayurveda Congress and Expo recently took place in India, and a top official from the Union Ministry of Ayush revealed that among the 65,000 covid patients there who were treated with Ayurveda throughout the pandemic, not a single one ended up dying from the virus.

Only 300 people who received Ayurvedic medicine had to be hospitalized for the disease, Rajesh Kotecha, the union minister, explained, further noting that the other 64,700 patients experienced only mild symptoms and recovered relatively quickly.

All of this was uncovered by Seva Bharathi, the Central Council for Research in Siddha (CCRS), and various universities that conducted research into the matter over the past several years.

“Out of these patients, 65,000 people were in home isolation, and only 300 of them required hospitalization,” Kotecha said about the work of his ministry. “This is less than half a percent whereas the hospitalization rate at the time was 7-10 per cent.”

AYUSH, by the way, stands for Ayurveda, Yoga, Naturopathy, Unani, Siddha, and Homeopathy. It is a system of healing that many hope will be amplified by this latest revelation about ayurveda and covid.

Kotecha revealed that AYUSH is only conducted by the Central Council for Research in Ayurvedic Sciences (CCRAS), Central Council for Research in Yoga and Naturopathy (CCRYN), CCRS, and Central Council for Research in Unani Medicine (CCMRUM). More needs to be done, he added, to incorporate these latest findings into that system.

“There is a great mismatching of skilling in the sector and all stakeholders must act together to find a solution,” he said. “We need to find a mechanism that will open up possibilities for the sector, country as well as the globe as there are lots of unanswered questions to be answered.” (Related: In early 2020, Indian Prime Minister Narendra Modi said that drinking cow urine and dung could cure coronavirus.)

Indian doctors are strategizing about how to incorporate more Ayurveda into mainstream medicine

Dr. Nandini Kumar, a former deputy director general at the Indian Council of Medical Research (ICMR), also gave a speech at the event about ayurveda and covid. In it, she stressed the importance of working together in an interdisciplinary and interprofessional capacity to figure out how to approach the ethics committee about this discovery.

Dr. K. Madangopal, a senior consultant with NITI Aayog, expanded upon this by stating that patients need a supportive system based on research data from the AYUSH industry.

Dr. Ram Manohar, director of the Amrita Centre for Advanced Research in Ayurveda (ACARA), Amritapuri, added to this that there needs to be a dramatic change in the way Ayurveda research and practice takes place across India.

Appearances at the expo were also made by Dr. Avind Chopra from Pune and Dr. Kishore Kumar Ramkrishnan, a professor at the National Institute of Mental Health and Neuro Sciences (NIMHANS).

The following five Ayurvedic remedies can help you to naturally boost your immune system, which is especially important during the cold winter months:

1) Kadha or herbal tea possesses strong antioxidant and anti-inflammatory properties. It often contains Tulsi (holy basil), kalimirch (black pepper), dalchini (cinnamon), shunthi (dry ginger), and munakka (raisin), as well as jaggery and lemon juice for flavor.

2) Golden milk or turmeric tea is just what it sounds like: milk or hot tea containing turmeric.

3) Nasya involves the application of oil (i.e., ghee, sesame, or coconut) in the nostrils using a Neti pot.

4) Chyawanprash is a blend of Amla and thirty other herbs with jaggery that is consumed.

5) Oil pulling with sesame or coconut oil.

The latest news about Ayurvedic medicine can be found at NaturalMedicine.news.

Sources for this article include:

GreatGameIndia.com

NaturalNews.com

TimesOfIndia.IndiaTimes.com

https://www.naturalnews.com/2022-12-30-ayurveda-cures-65000-patients-indian-town-covid.html


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...