zondag 12 december 2021

Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: “In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven”

december 10, 2021

 


Dr. Geert Vanden Bossche, een gerenommeerd vaccindeskundige, viroloog en voormalig hoge functionaris van de Bill and Melinda Gates Foundation, heeft degenen die het COVID-19 vaccin niet hebben genomen, dringend verzocht “ongevaccineerd te blijven” als zij hun aangeboren immuunsysteem willen beschermen, schrijft Vaccineinjurynews.com.

 

Vanden Bossche verspreidde deze boodschap in de vorm van een video die werd vrijgegeven op 20 november om samen te vallen met een grote bijeenkomst in Wenen, Oostenrijk tegen de laatste ronde van COVID-19 beperkingen van het land (zie Frontnieuws Horrorstraffen in Oostenrijk moeten verplichte vaccinatie afdwingen – 3.600 tot 7.200 euro geldboete, vier weken gevangenisstraf).

“Laat nooit ofte nimmer toe dat iets of iemand je aangeboren immuunsysteem verstoort of onderdrukt,” zei Vanden Bossche.

Hij zei dat het natuurlijke immuunsysteem van een persoon de eerste verdedigingslinie is tegen elke soort ziekte, inclusief COVID-19.

Vanden Bossche waarschuwde dat de “antilichamen” geproduceerd door de COVID-19 vaccins de natuurlijke immuniteit van een persoon onderdrukken, en ze “deze niet kunnen vervangen” omdat deze “antilichamen”, als ze al enige vorm van bescherming bieden tegen infectie of transmissie, niet erg lang blijven bestaan.

Daarom waarschuwt Vanden Bossche de mensen niet te vertrouwen op de retoriek dat de hele samenleving beschermd zal zijn als maar genoeg mensen zich laten vaccineren. De vaccins “dragen niet bij tot kudde-immuniteit,” zei hij.

“In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven,” zei Vanden Bossche.

Hij raadde de ongevaccineerden aan om voor hun natuurlijke immuniteit te blijven zorgen door voor hun gezondheid te zorgen.

“Als je dat doet en je bent ongevaccineerd, dan zul je zonder vaccin gespaard blijven van ernstige ziekten. Integendeel, het vaccin zou het tegenovergestelde doen.”

Degenen die kwetsbaarder zijn voor COVID-19, zoals ouderen, mensen met een gecompromitteerd immuunsysteem of die comorbiditeiten hebben, wordt geadviseerd voorzichtig te zijn met wie ze in nauw contact komen.

“Dit is niet om de vaccins te discrimineren, maar de ongevaccineerden moeten vooral contact met gevaccineerden vermijden op dit moment,” zei hij.

Vanden Bossche waarschuwde ook tegen het geven van de experimentele en dodelijke COVID-19 vaccins aan kinderen. Hij noemde deze actie “een absolute no-go”.

Hij zei dat uit onderzoek blijkt dat het immuunsysteem van kinderen gemakkelijk kan worden onderdrukt door de “antilichamen” die door de COVID-19-vaccins worden geleverd, omdat “hun antilichamen zo jong en zo naïef zijn dat ze gemakkelijk kunnen worden overstemd door vaccinale antilichamen.”

Omdat de vaccins het immuunsysteem van kinderen onderdrukken, kunnen ze hen blootstellen aan nog meer ziekten en “kunnen ze zelfs leiden tot auto-immuunziekten”.

Vanden Bossche: gezondheidssystemen staan op instorten

In zijn videoboodschap aan de Oostenrijkse demonstranten waarschuwde Vanden Bossche dat de gezondheidssystemen in de wereld op instorten staan. Hij toonde zich ook zeer bezorgd over de mensen die zich uit onwetendheid of onder dwang hebben laten vaccineren.

LINK: https://www.lifesitenews.com/news/renowned-virologist-warns-of-collapse-of-our-health-system-due-to-complications-from-covid-vaccines/

“We moeten hen zo veel mogelijk helpen, omdat ze in veel gevallen een uitgebreide behandeling nodig zullen hebben”, zei hij.

In zijn onderzoek heeft Vanden Bossche al een groot percentage volledig gevaccineerde personen in het ziekenhuis zien belanden – en dat aantal neemt gestaag toe.

“Terwijl meer en meer, met de training van het aangeboren immuunsysteem, met meer blootstelling aan het virus, meer en meer ongevaccineerde mensen beschermd raken,” zei hij.

“Dit zal onvermijdelijk leiden – en ik ben geen doemdenker – maar dit zal onvermijdelijk leiden tot een ineenstorting van ons gezondheidssysteem. Het kan niet anders.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/vaccindeskundige-dr-vanden-bossche-waarschuwt-ongevaccineerden-in-godsnaam-blijf-ongevaccineerd-jullie-moeten-ongevaccineerd-blijven/



Het is officieel nu: De genvaccinatie schaadt op lange termijn het immuunsysteem en brengt gevaccineerden massaal in gevaar

 12 december 2021

 

Opnieuw wordt een “domme samenzweringstheorie” officieel waarheid: de mRNA-vaccinatie tegen het coronavirus veroorzaakt een “herprogrammering” en dus een enorme aantasting op lange termijn van het menselijke immuunsysteem. Dit wordt verklaard door de Britse gezondheidsautoriteit “U.K. Health Security Agency” en stelt dit duidelijk in zijn Corona-verslag kalenderweek 42 met cijfers en gegevens, schrijft Niki Vogt.

 

Gevaccineerde mensen maken steeds minder antilichamen aan

Het rapport zegt op pagina 23:

[…] recent observations from UK Health Security Agency (UKHSA) surveillance data that N antibody levels appear to be lower in individuals who acquire infection following 2 doses of vaccination.

Vertaling: Recente waarnemingen (evaluaties) van surveillancegegevens van het UK Health Security Agency (UKHSA) (tonen aan) dat de N-antilichaamspiegels lager blijken te zijn bij personen die infectie oplopen na twee doses vaccinatie.

Dit betekent niets anders dan dat de van nature door het immuunsysteem geproduceerde antilichamen tegen een virus (met name een mutatie) merkbaar minder worden bij degenen die tweemaal zijn gevaccineerd, wat duidelijk in verband wordt gebracht met de vaccinatie – door de UKHSA zelf. De conclusie van het verslag is dan ook niet verrassend: hogere antilichaamniveaus beschermen (van nature) beter tegen infectie:

“Current thinking is that there is no threshold antibody level that offers complete protection against infection, but instead that higher antibody levels are likely to be associated with lower probability of infection.”

Vertaling: Volgens de huidige inzichten is er geen drempelwaarde voor antilichamen die volledige bescherming biedt tegen infectie, maar (zo kan worden gesteld) is het waarschijnlijk dat hogere antilichaamniveaus gepaard gaan met een lagere kans op infectie.

Gevaccineerde mensen lopen een groter risico om geïnfecteerd te worden

Je hoeft geen raketfysicus te zijn om te weten wat dit betekent. Alex Berenson’s blog verwoordt het heel goed:

“Wat betekent dit? Verschillende dingen, allemaal slecht. We weten dat de vaccins de infectie of de overdracht van het virus niet stoppen (elders in het rapport wordt zelfs aangetoond dat gevaccineerde volwassenen nu in veel hogere mate worden geïnfecteerd dan ongevaccineerden).

Wat de Britten zeggen is dat ze nu ontdekken dat het vaccin het aangeboren vermogen van je lichaam om na infectie antilichamen te produceren tegen niet alleen het spike-eiwit, maar ook tegen andere delen van het virus verstoort. Gevaccineerde mensen lijken met name geen antilichamen te produceren tegen het nucleocapsideproteïne, het omhulsel van het virus, dat een cruciaal onderdeel vormt van de response bij ongevaccineerde mensen.

Dit betekent dat gevaccineerde mensen veel kwetsbaarder zullen zijn voor mutaties in het spike-eiwit ZELFS NADAT ZE EENMAAL (of waarschijnlijk meer dan eens) ZIJN GEÏNFECTEERD EN HERSTELD.

Het betekent ook dat het virus waarschijnlijk zal selecteren op mutaties die precies in die richting gaan, omdat die het in wezen een enorm kwetsbare populatie zullen geven om te infecteren. En het is waarschijnlijk nog meer bewijs dat de vaccins de ontwikkeling van een robuuste immuniteit op lange termijn na infectie kunnen belemmeren.”

Dit verklaart ook dat in onze deelstaten met zeer hoge vaccinatiegraad de meeste sterfgevallen worden geteld. Dit is geen “samenzweringstheorie”, het is een feit geworden. Dit is precies wat statistici doen namens Dr. Ute Bergner (fysicus en lid van het Thüringer deelstaatparlement) die de beschikbare gegevens gebruikte om het verband tussen vaccinatie en oversterfte in 16 deelstaten in Duitsland te onderzoeken en te verwerken.

Deze vier minuten moet je zeker beluisteren:

    LINK: https://youtu.be/0hmQpRAVhKw

Vaccinatiegraad en overmatige mortaliteit zijn recht evenredig

Statistici stelden vast dat de deelstaten met het laagste percentage gevaccineerde bevolking het laagste oversterftecijfer hadden. Daarentegen had de staat met de hoogste vaccinatiegraad (66%) het hoogste overmatige sterftecijfer.

“De correlatiecoëfficiënt is +0,31. In de ogen van de twee datawetenschappers is dit ‘verbazingwekkend hoog’. Vooral omdat de voorstanders van vaccinatie het tegendeel beweren, maar geen bewijs leveren voor hun idee van “bescherming”. Op zijn minst zou men een andere verhouding mogen verwachten: hoe meer vaccinaties, hoe lager het sterftecijfer. Mensen worden tenslotte verondersteld beschermd te worden.”

“Oversterfte neemt toe naarmate de vaccinatiegraad stijgt. Dit moet dringend worden opgehelderd,” eisten de twee statistici. En: “Gezien de komende beleidsmaatregelen om het virus in te dammen, is dit cijfer verontrustend en moet het worden toegelicht als verdere beleidsmaatregelen worden genomen om de vaccinatiegraad te verhogen.”

Afrika is het beste voorbeeld

Minder dan 6% van de mensen in Afrika is gevaccineerd. Maandenlang heeft de Wereldgezondheidsorganisatie in haar wekelijkse pandemieverslagen Afrika beschreven als “een van de minst getroffen regio’s ter wereld”.

Eerdere schattingen waren dat miljoenen mensen zouden sterven als de pandemie over Afrika zou trekken. Dit scenario heeft zich echter niet verwezenlijkt. Volgens AP News is minder dan 6% van het continent gevaccineerd, en de Wereldgezondheidsorganisatie heeft Afrika maandenlang omschreven als “een van de minst getroffen regio’s ter wereld”.

Op een drukke markt buiten Harare sprak AP News met Nyasha Ndou, die een masker in zijn tas draagt. Honderden andere mensen, de meesten zonder masker, waren op de markt. Ndou verklaarde het masker in zijn tas:

“COVID-19 is verdwenen. Wanneer was de laatste keer dat je hoorde dat iemand stierf aan COVID-19? Het masker is om mijn portemonnee te beschermen. De politie vraagt steekpenningen, dus ik verlies geld als ik niet met een masker rondloop.”

Volgens World-o-Meter maakt de Afrikaanse bevolking 17,46% uit van de wereldbevolking. AP News meldt echter dat uit gegevens van de WHO blijkt dat het sterftecijfer in Afrika 3% van het wereldtotaal uitmaakt, terwijl het sterftecijfer in landen met een betere gezondheidszorg veel hoger ligt, bijvoorbeeld 46% in Amerika en 29% in Europa.

Nigeria is het dichtstbevolkte land van Afrika, en de regering heeft slechts 3.000 sterfgevallen onder de 200 miljoen inwoners van het land geregistreerd. In de VS zijn er elke twee of drie dagen zoveel doden, volgens AP News.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Bron: https://www.frontnieuws.com/het-is-officieel-nu-de-genvaccinatie-schaadt-op-lange-termijn-het-immuunsysteem-en-brengt-gevaccineerden-massaal-in-gevaar/


LINK: https://www.frontnieuws.com/meeste-gevaccineerden-verliezen-met-kerstmis-hun-immuunsysteem-en-krijgen-versneld-kanker-tumoren-die-hen-de-komende-tien-jaar-zullen-doden/

Dr. Tenpenny (V.S.) met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!

december 10, 2021

Is Dr. Tenpenny iemand die we volgens onze regering moeten vertrouwen? Of is zij een van die artsen die we niet moeten vertrouwen?

Een nodeloze vraag. Zij is de dokter naar wie je moet luisteren en wiens advies je moet opvolgen.

De laatste twee jaar heeft zij haar stem verheven tegen de plandemie en tegen vaccins en als gevolg daarvan gecensureerd.

Iedereen die een andere mening heeft dan de regering en de globalisten wordt gecensureerd.

De gecensureerde dokter geeft een waarschuwing aan de wereld. Ze waarschuwt de kinderen en de ouders.

Luister naar haar waarschuwing in de video hieronder.

 

LINK:  https://tv.gab.com/media/61ae2a392054dff71dc13dfe?viewKey=5c06b5d7-ecf8-41b4-90f3-db6138e867d4&r=1080p



 

Dr. Sherri Tenpenny: “Dit is een perfect ontworpen moordmachine”

april 29, 2021

r. Sherri Tenpenny heeft tien werkingsmechanismen in kaart gebracht van hoe het mRNA-vaccin mensen gaat doden. Zij zegt: “Wanneer je het mRNA injecteert, begint het boodschapper-RNA te coderen voor het spike-eiwit… de NIH vecht nu met Moderna over patentrechten, omdat je geen patent kunt nemen op iets dat in de natuur voorkomt, dus moesten zij het spike-eiwit manipuleren, om het te kunnen patenteren en vervolgens een antilichaam tegen het spike-eiwit te maken”, bericht Forbiddenknowledgetv.net.

LINK naar : https://www.frontnieuws.com/dr-sherri-tenpenny-dit-is-een-perfect-ontworpen-moordmachine/

“Wel, dit anti-spike proteïne antilichaam is dodelijk. Het is absoluut dodelijk. En bij de eerste drie documenten die ik doornam, ontdekte ik dat een van de dingen die het spike-eiwit doet, is dat het longweefsel direct aanvalt en het afbreekt”.

“Het tweede dat het doet is het remmen van je M2 macrofagen, die je anti-inflammatoire macrofagen zijn, dus je krijgt cytokine storm [fatale immuunreactie, red.] en je sterft”.

“Het derde is dat wanneer dat boodschapper-RNA naar binnen gaat en een antilichaam maakt tegen het spike-eiwit, het zich er losjes aan bindt, het meeneemt naar een cel en permanente replicatie veroorzaakt. Dus het is alsof je een “aan” knop hebt zonder “uit” knop. Je zorgt er constant voor dat dit kleine stukje eiwit meer spike-eiwitten ontwikkelt, meer vernietiging veroorzaakt”.

“En dan, met dit document dat ik gisteravond las, van dit anti-spike-eiwit, valt het de astrocyten en de oligodendrocyten aan, dat zijn twee verschillende soorten cellen in je hersenen. Twee verschillende soorten van het centrale zenuwstelsel [cellen]. Het valt het binnenste mitochondria membraan aan, in twee verschillende mechanismen en het valt het neurofilament eiwit aan, wat de motorische zenuwen zijn, die plotseling – we hebben die mensen gezien [met sterke tremoren], het is omdat het spike-eiwit antilichaam hun motorische neuronen en hun centrale zenuwstelsel aantast”.

Insider tip: Tegen OPC en vitamine C lijkt het Coronavirus gammel - de media zwijgen!

 

“En dan is het belangrijkste symptoom nummer één dat mensen hebben nadat ze dit vaccin hebben gekregen, slopende vermoeidheid, dat ze in het grootste deel van hun dagelijkse leven niet eens kunnen functioneren. Wel, het is omdat het spike-eiwit antilichaam de mitochondriën aanvalt en het GAD 65 aanvalt, het intracellulaire antigeen in je mitochondriën en het kan ook je alvleesklier aanvallen”.

“Als je diabeet bent, zal het je diabetes verergeren. Als je geen diabetes hebt, kan het ervoor zorgen dat je diabetes krijgt, het stiff-person syndroom, cerebellaire ataxie, dat is waar je naar kijkt [massale tremoren]; mensen die niet kunnen lopen”.

“In het experiment dat ze deden, namen ze verschillende weefsel-antigenen, zoals huid en longen en al die andere dingen, en lieten het serum met het antilichaam er overheen vallen. 27 van de 55 weefseltypen reageerden negatief op het spike-antilichaam”.

“In het meest recente VAERS-rapport, dat deze week is verschenen, zijn al 181 sterfgevallen gemeld [inmiddels duizenden, red.]. Als je ze doorleest, kun je zien wat deze antilichamen doen, je kunt het zien in het VAERS-rapport, wat er met deze mensen is gebeurd en het zijn de anti-spike antilichamen die hen aanvallen. Daarom vielen de meeste sterfgevallen ongeveer 19 dagen na de injectie, omdat het een tijdje duurt voordat de antilichaamsrespons zich ontwikkelt. Het gebeurt niet zomaar”.

“Tenzij je een anafylactische reactie hebt – waarschijnlijk op de polyethyleenglycol – [waarin de mNRA verpakt is, red.] tenzij je er onmiddellijk op reageert, zal de vertraagde reactie beginnen – het duurt een tijdje – ik sprak met een aantal epidemiologen in Europa en zij zeiden dat het ongeveer 48 weken duurt voordat je echt de meest ingrijpende effecten van auto-immuunziekte ziet”.

Italiaanse soldaat overleed na AstraZeneca vaccinatie, 10 verdachten beschuldigd van doodslag

 

“Toen ik de eerste vier werkingsmechanismen vond, zei ik tegen een paar vrienden van me: ‘Dit is een perfect ontworpen moordmachine'”.

“Perfect ontworpen, omdat – het andere ding is met dat replicerende ding, want met het vaccin, ga je mutanten zien [van Covid-19]. Dus nu hebben we het allemaal over de mutanten. Het enige wat ze niet vragen aan deze mensen, die gediagnosticeerd zijn met deze gemuteerde stam, is: ‘Heeft u een van de niet-goedgekeurde vaccins gehad?” Niemand voegt dat samen'”.

“Dus, ja, 48 weken – dus het is ergens tussen 48 weken, dus het is ongeveer een jaar en 6 tot 7 maanden en een paar jaar in de toekomst”.

“Dus, zoals je het had over het meisje met meningitis vaccin? Dit gaat nog erger worden. Dus mensen moeten hier serieuze spirituele beslissingen over nemen… Ga je zeggen, ‘Oh, ik wil het vaccin krijgen zodat ik in een vliegtuig kan stappen,’ of ‘Zodat ik uit eten kan gaan,’ of ‘Ik mijn baan kan houden”. Dat wordt een beetje moeilijker. Of ‘Zodat ik door kan gaan op de beroepsschool’, dat wordt een beetje moeilijker.

“Mensen zullen hier echt moeilijke spirituele beslissingen over moeten gaan nemen”.

4 REACTIES

  1. Dus het wordt ook lekker moeilijk om na 48 weken nog eens de bewijslast op tafel te gooien. Zo’n killer is zeker handig. De nazi’s draaien zich om in hun graf.

  2. Hoe het in Nederland gebeurt weet ik niet, maar hier in België worden de ‘experimentele vaccins’ gezet in grote vaccinatiecentra en niet door de huisarts.
    Zoek en bewijs na 48 weken maar eens wie in dat vaccinatiecentrum dat vaccin juist toegediend heeft en dat dit vaccin zou verantwoordelijk zijn voor de ziektesymptomen en/of doodsoorzaak. Veel succes..!




  3. https://www.frontnieuws.com/dr-sherri-tenpenny-dit-is-een-perfect-ontworpen-moordmachine/


Getwitter van overal ...

 

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen sterven

december 12, 2021


We weten allemaal dat de risico’s op korte termijn voor diegenen die de covid-19 injecties aanvaarden verschrikkelijk zijn – erger dan de risico’s verbonden aan om het even welk traditioneel vaccin of medicijn dat ooit werd gemaakt, en er zijn in het verleden enkele gruwelverhalen geweest in verband met farmaceutische producten, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Here’s Why Most of the Jabbed Will Die Early

LINK: https://www.frontnieuws.com/dr-vernon-coleman-legt-uit-waarom-de-meeste-covid-19-gevaccineerden-vroegtijdig-zullen-sterven/

Geneesmiddelenbedrijven zijn de meest meedogenloze van alle bedrijven – ze doen wapenbedrijven positief welwillend lijken. En, zoals ik al eerder heb aangegeven, laten ze degenen die betrokken zijn bij de illegale drugshandel er betrekkelijk fatsoenlijk uitzien.

Het was eind 2020, een jaar geleden, bekend dat de covid-19 injecties hartproblemen, beroertes, neurologische problemen, myocarditis en pericarditis zouden veroorzaken.

Ik weet dit omdat ik vorig jaar, 2020, verschillende video’s heb gemaakt waarin ik uitlegde dat al deze dingen zouden gebeuren. En dat de bijwerkingen niet zeldzaam of zelfs ongewoon zouden zijn.

Als u geïnteresseerd bent kijk dan eens naar mijn video genaamd ‘Covid-19 Vaccine – Possible Vaccine Side Effects’ of ‘Vital Information about the Covid-19 Vaccine’. Beide video’s zijn opgenomen en gepubliceerd in december 2020 en ze zijn er nog steeds. Als ze op YouTube hadden gestaan, zouden ze natuurlijk zijn verwijderd.

Ik heb al tienduizend woorden geschreven over de problemen op korte termijn met deze spuiten.

Maar ik heb ook de gevaren op middellange en lange termijn onderzocht en wat ik heb gevonden is echt angstaanjagend. Dit is echt een ruiming. De meesten die worden gevaccineerd zullen, vrees ik, blij zijn als ze het vijf jaar uithouden – en dat alles voor een prik die niet doet wat de meeste mensen denken dat hij doet. Om eerlijk te zijn, iedereen die nog steeds zo’n injectie accepteert zou als suïcidaal of krankzinnig moeten worden beschouwd. De levensverwachting zal dramatisch dalen – en niet alleen omdat de kwaliteit van de gezondheidszorg met de dag slechter wordt. Ik vind het eerlijk gezegd moeilijk te geloven dat er mensen zijn die zo gehersenspoeld zijn en zo doodsbang voor de leugens die ze hebben gehoord, dat ze zo veel prikken zullen accepteren als ze worden aangeboden.

Als je trouwens aan mijn geloofsbrieven twijfelt, kijk dan eens naar de lijst van mijn voorspellingen en waarschuwingen op www.vernoncoleman.com.

En als je daaraan twijfelt, lees je dan maar eens door mijn 20 miljoen woorden aan gepubliceerde boeken en oude columns.

De politici, de regeringswetenschappers en de journalisten beweren dat er geen gevaren op middellange of lange termijn verbonden zijn aan de experimentele spuiten.

Maar zij zeggen dat omdat zij niets lijken te weten over traditionele vaccins die problemen op middellange en lange termijn kunnen veroorzaken en dat ook doen. En natuurlijk weten zij niets over de experimentele vaccins, omdat niemand op aarde met zekerheid kan zeggen wat er over één, vijf of tien jaar zal gebeuren.

Ik heb echter een vastberaden, klinische poging gedaan om te analyseren wat ik denk dat er zal gebeuren. En dit is wat ik heb gevonden.

Ten eerste, natuurlijk, zijn er de hartproblemen. Het lijkt erop dat de schade aan het hart die er de oorzaak van is dat zoveel fitte sporters dood neervallen of instorten, waarschijnlijk veel meer mensen treft dan we weten. Artsen kunnen uiteraard geen harten van levende patiënten verwijderen om te zien hoeveel er lijden aan ernstige hartproblemen in een vroeg stadium. En het is nog vroeg wat de myocarditis en pericarditis en andere problemen betreft. Dit probleem is nu een permanent deel van het leven voor velen. En het was allemaal met grote precisie voorspeld. Nogmaals, kijk maar eens terug naar de video’s die ik de afgelopen twee jaar heb gemaakt. Alles was voorspeld. De video’s staan allemaal op Brand New Tube. Ik waarschuwde dat er meer, veel meer, zullen sterven aan de prikken dan er stierven of zullen sterven aan de herdoopte griep.


In Brussel worden gezondheidswetten door Big-Pharma gedicteerd

 

Het schijnt, natuurlijk, dat de hartproblemen erger worden door zware inspanning. Ik vrees dat er plotselinge sterfgevallen zullen zijn onder mensen die werken, sneeuw graven of zwaar tuinwerk doen. Sterfgevallen onder ouderen zullen worden afgedaan als een gevolg van het gewone ouder worden.

Is het u trouwens opgevallen dat de laatste tijd officieel wordt beweerd dat mensen die naar de sportschool gaan meer kans hebben op een beroerte of een hartaanval – alsof alleen naar de sportschool gaan het probleem zou zijn? De prik wordt niet als oorzaak genoemd. Ze proberen beroertes en hartaanvallen te normaliseren om de verwondingen door de prik te verdoezelen.

En dit is, vermoed ik, ook de reden waarom zoveel jongeren op de dansvloer in elkaar zijn gezakt. De inspanning, gecombineerd met de hitte, heeft druk gezet op beschadigde harten. En ze zijn ingestort. Ik denk dat de verhalen over mensen die in nachtclubs worden geïnjecteerd of drankjes met spikes drinken grotendeels niet meer zijn dan dat – verhalen. Verhalen om het echte probleem te verdoezelen. Bizar genoeg heb ik zelfs zien beweren dat de opwarming van de aarde de oorzaak is van alle hartproblemen die we zien. Dat is echt vergezocht.

Ik twijfel er niet aan, helaas, dat we meer en meer mensen zullen zien die ernstige hartproblemen krijgen als gevolg van hun prikken. Ouderen zullen eerder sterven dan ze anders zouden zijn gestorven. Maar de sterfgevallen onder jongeren zullen blijven schokken. Er gaan nu al stemmen op om in scholen en sportclubs defibrillators te plaatsen vanwege de ongekende epidemie van hartaanvallen.

Ook de verandering van het immuunsysteem van de geprikten zal van grote betekenis zijn. Naar verluidt hebben veel van de dubbel geprikten een groot deel van hun immuunsysteemvermogen verloren. Dit zal betekenen dat ze ongelooflijk kwetsbaar zijn voor vele ziekten.

Ik vermoed dus dat de gevaccineerden uiterst kwetsbaar zullen zijn voor nieuwe griepvarianten. Zij zullen voortdurend worden aangemoedigd om nieuwe prikken te nemen, nieuwe booster-prikken enzovoort. De onwetenden, de angstigen en de vatbaren zullen speldenkussens worden, de farmaceutische bedrijven zullen onnoemelijk veel miljarden winst maken, de medici zullen enorme vergoedingen krijgen om de spuiten te geven en de kwaadaardige samenzweerders achter de Agenda voor een wereldregering zullen steeds dichter bij hun doel komen. Vaccinpaspoorten zullen, schijnbaar op natuurlijke wijze, veranderen in digitale paspoorten, die financiële gegevens bevatten enzovoort en de slavernij zal compleet zijn. De toekomst is nu heel, heel dichtbij.

Er zullen ook ernstige neurologische problemen zijn. Deze ontwikkelen zich nu al – de gezichtszenuwverlamming is natuurlijk welbekend. Maar er zullen vele andere zijn die al in 2020 bekend waren.

Zullen er vruchtbaarheidsproblemen zijn? Mijn gok is van wel. Zeker, niemand kan zeggen dat er geen zullen zijn.

Het is verbazingwekkend hoeveel vrouwen geen glas wijn drinken om te voorkomen dat hun baby erdoor wordt aangetast, maar wel graag een experimenteel spuitje nemen. Niemand weet wat er met hen of hun ongeboren baby zal gebeuren.

Steeds meer vrouwen die een vaccinatie hebben gehad en zwanger worden, worden geboren met een onderontwikkeld kind. Of de baby’s zullen ernstige hartproblemen krijgen. Wie weet? Veel baby’s zullen ongetwijfeld halverwege de zwangerschap verloren gaan of dood geboren worden. De medische geschiedenis is bezaaid met voorbeelden van geneesmiddelen waarvan iedereen zei dat ze veilig waren, maar die niet zo veilig bleken te zijn. Thalidomide is slechts een van de vele geneesmiddelen in die geschiedenis.

 

En wat zal er gebeuren als die baby’s opgroeien? Zullen ze volledig onvruchtbaar zijn? Welke andere problemen zullen ze ontwikkelen? Het mRNA is een geheel nieuw soort product. Niemand kan je precies vertellen wat er gaat gebeuren. Niemand kan u vertellen wat er over vijf, tien of vijftien jaar zal gebeuren. We moeten afwachten. En voordat iemand begint te sneren, wil ik u eraan herinneren dat er geneesmiddelen zijn geweest die gevolgen hebben gehad voor de kinderen van vrouwen die ze hebben ingenomen.

Het geneesmiddel diethylstilboestrol (DES) is een gefabriceerde versie van oestrogeen. Het werd aan zwangere vrouwen gegeven om miskramen te voorkomen. Men dacht dat het veilig was, hoewel het daarvoor nutteloos was. In 1971 werd ontdekt dat het middel kanker veroorzaakte en stopten artsen in Amerika met het voorschrijven ervan. Dokters in Europa gingen er nog zeven jaar mee door.

Maar er is een plotwending. Later werd duidelijk dat de dochters van vrouwen die DES gebruikten tijdens hun zwangerschap een verhoogd risico liepen op het ontwikkelen van verschillende soorten kanker. Ik schreef hierover in mijn boek Paper Doctors in 1977 – en Europese artsen stopten toen met het voorschrijven van DES aan zwangere vrouwen. Het duurde 40 jaar voordat de kankers aan het licht kwamen.

Het risico op kanker voor de gevaccineerden kan niet worden onderschat. Niemand weet wat er zal gebeuren.

Een dokter in Idaho, Amerika rapporteert dat hij een twintig maal verhoogde incidentie van endometriumkanker heeft gezien bij geprikte patienten.

En natuurlijk is het bekend dat menstruatieproblemen een ernstig probleem zijn onder de gevaccineerden. Ik vrees dat de incidentie van alle soorten kanker dramatisch zal toenemen onder de gevaccineerden. Met veranderde immuunsystemen liggen er grote problemen in het verschiet.

En er is nog een probleem.

Zullen de gevaccineerden in staat zijn om receptgeneesmiddelen of vrij verkrijgbare geneesmiddelen te nemen? Als ze aspirine of warfarine nemen, bijvoorbeeld, zullen die bloedingsproblemen dan erger worden? We zijn op geheel nieuw terrein. Ik betwijfel of de wiskundigen en psy-op specialisten die de regering adviseren veel idee hebben van de problemen die kunnen optreden bij interacties tussen medicijnen en gewone mensen. En aangezien de covid-prik geheel nieuw is, is er geen limiet aan het aantal problemen dat in het verschiet ligt.

Dus wat kunnen de gevaccineerden doen om zichzelf te helpen?

Wel, in de eerste plaats hoop ik dat de gevaccineerden niet nog meer van die bijzonder giftige prikken in zich laten spuiten. Ik vermoed dat de schade cumulatief is – misschien is dat de reden waarom ze er zo op gebrand zijn om het spul in zulke hoeveelheden in mensen te pompen.

De geïnjecteerden moeten zware inspanningen vermijden, zodat hun hart niet beschadigd wordt. Ik ben bang dat de schade niet altijd zichtbaar is als het hart wordt getest. Lichte oefeningen alleen voor degenen die de covid-19 jab hebben gehad. De voetballers die “nee” zeiden waren meer wijs dan hun reputatie.

En als ik per ongeluk een prik had gekregen (en het zou een groot ongeluk zijn geweest als ik een prik of vaccin had gehad) zou ik mijn immuunsysteem in topconditie willen houden. Je kunt vitamine D en zink gemakkelijk kopen. Van beide kun je gemakkelijk voorraden kopen – maar neem niet meer dan de aanbevolen dosis, want dat kan ernstige en mogelijk dodelijke bijwerkingen hebben als je dat wel doet. De geïnfecteerden moeten eerst met hun arts overleggen – voordat ze medicijnen of supplementen nemen.


Duitse deelstaten met een hoge vaccinatiegraad hebben de hoogste oversterfte

 

Zullen de gevaccineerden een bedreiging vormen voor de mensen om hen heen? Nou, ja, ik vrees van wel. Ze zullen sommige infecties bij zich dragen zonder symptomen of tekenen te vertonen en dus vermoed ik dat ze die infecties zullen verspreiden. Asymptomatische verspreiding gebeurde niet vóór de spuiten, maar nu is er bewijs dat de gevaccineerden de infectie kunnen verspreiden zonder zelf symptomen te vertonen.

Ik heb een hele tijd geleden verslag uitgebracht over de theorie dat immuno-onderdrukte personen een reservoir kunnen vormen waarin virussen gemakkelijker kunnen muteren.

Het probleem is dat de autoriteiten hier niet eerlijk over zullen zijn. Zij zullen beweren dat de sterfgevallen onder de gevaccineerden veroorzaakt worden door nieuwe variaties en wanneer zij maar kunnen zullen zij natuurlijk de schuld geven aan de verstandigen die geweigerd hebben zich te laten infecteren met het meest dodelijke, giftige brouwsel dat ooit is uitgevonden en gepromoot door regeringen, farmaceutische bedrijven en het medisch establishment.

En zullen de injecties enig effect hebben op de hersenen van de gevaccineerden? Nou, het zou me verbazen als dat niet zo zou zijn. Alles wat invloed heeft op de bloedsomloop en het immuunsysteem zal waarschijnlijk ook de hersenen op een of andere manier beïnvloeden. Afgezien van grote bloedingen wat gaat er gebeuren met de intelligentie van de geprikte?

Misschien verklaart dat waarom de ingeënte personen zo verdomd dom lijken. De meesten dragen maskers, dommer kun je het niet krijgen. En, natuurlijk, zullen de maskers de domheid verhogen omdat zij die ze dragen een verminderde hoeveelheid zuurstof zullen inademen.

Waar het op neerkomt is dat ik vrees dat de geprikten een sterk verminderde levensverwachting hebben. En ik geloof niet dat dat toeval is.

Hoe lang zullen ze leven?

Nou, sommigen zullen waarschijnlijk lang leven. Sommige sigarettenrokers leven tot hun 90ste. Het menselijk lichaam gedraagt zich niet altijd zoals verwacht – dat is het hele punt.

Maar ik vrees dat velen tijdens de wintermaanden zullen sterven. De sterftecijfers zullen de komende jaren de pan uit rijzen. De regeringen zullen nieuwe varianten van de griep de schuld geven. Maar dat zal weer een leugen zijn.

Ik vrees dat veel van de ingeënte mensen gemiddeld niet meer dan vijf jaar zullen hebben voordat ze een statistiek worden.

De factcheckers zullen zeggen dat ik dit niet kan bewijzen.

En ze hebben gelijk. Dat kan ik niet. Alles wat ik kan doen is kijken naar de feiten die we hebben en conclusies trekken. En ik wil u eraan herinneren dat ik absoluut gelijk heb gehad over deze neppandemie en de spuiten sinds maart 2020. Ik ben, denk ik, veel nauwkeuriger geweest dan welke regeringswoordvoerder dan ook. En mijn video’s, artikelen en columns zijn er allemaal nog steeds voor u om te controleren als u wilt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

https://www.frontnieuws.com/dr-vernon-coleman-legt-uit-waarom-de-meeste-covid-19-gevaccineerden-vroegtijdig-zullen-sterven/     COVID-19 VACCIN DOSSIER

 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...