zaterdag 3 juni 2023

Hoe MEER, hoe DODELIJKER: Hoe meer COVID-“vaccins” u neemt, hoe groter uw kans om COVID op te lopen

 juni 3, 2023   2026   14  

 

Weet u nog dat volksgezondheidsfunctionarissen, politici en media ons allemaal vertelden dat het Wuhan coronavirus (COVID-19) een “pandemie van de ongevaccineerden” was? Volgens de laatste stand van de wetenschap blijkt dat wat we allemaal gezien hebben, eigenlijk een pandemie van de gevaccineerden was, schrijft Ethan Huff.

Een nieuw gepubliceerd, peer-reviewde studie bewijst definitief dat het nemen van COVID-injecties iemands risico op COVID verhoogt. En hoe meer injecties iemand krijgt, hoe groter het risico om ziek te worden en mogelijk te sterven.

Met andere woorden, ervoor kiezen om niet gevaccineerd te worden is de beste manier om veilig te blijven tegen COVID. Als u er daarentegen voor kiest om u steeds weer te laten prikken en boosteren, zal uw immuunsysteem minder goed in staat zijn om het ergste wat COVID een persoon kan aandoen, af te weren.

Elke entiteit die pro-vaccin propaganda verspreidt, moet worden aangeklaagd wegens misdaden tegen de mensheid

Toen de studie in kwestie nog in pre-print was, probeerden the powers that be (de machthebbers) te beweren dat de bevindingen onbetrouwbaar waren omdat ze op dat moment nog niet peer-reviewed waren. De Montreal Gazette publiceerde een heel artikel waarin werd beweerd dat de bevindingen “verkeerd geïnterpreteerd” werden.

Ondanks het feit dat het werd gepubliceerd door de Cleveland Clinic, die in hoog aanzien staat en door het establishment als gerenommeerd wordt beschouwd, werden de bevindingen van het artikel in twijfel getrokken door Dr. Christopher Labos, MD, MSc, die destijds betreurde dat “een behoorlijk aantal mensen zich zorgen maakte.”

Nu de pre-print peer-reviewed is en in een wetenschappelijk tijdschrift is gepubliceerd, is er doodse stilte van het establishment over de bevindingen. Eigenlijk is alles wat ons verteld werd over hoe “geweldig” deze injecties zijn, een complete leugen, inclusief de meedogenloze pro-prik propaganda die uit het Witte Huis van Biden kwam.

 

“Pfizer en Moderna, de overheid en elk mediakanaal dat opzettelijk desinformatie over vaccins heeft verspreid, moeten worden blootgesteld aan rechtszaken van iedereen die COVID-19 injecties heeft gekregen (die geen conventionele vaccins zijn en dat ook nooit zijn geweest) en vervolgens ziek is geworden door COVID-19,” schreef Ben Bartee voor PJ Media over wat er moet gebeuren nu deze onthullingen aan het licht zijn gekomen.

“Consumenten van sponsored-by-Pfizer media werden door alle betrokken partijen voorgelogen, en daar moeten consequenties aan verbonden worden. De door de farmaceutische bedrijven ten onrechte verleende algemene immuniteit voor schade veroorzaakt door hun producten moet met terugwerkende kracht worden ingetrokken, omdat deze immuniteit op frauduleuze gronden werd verleend.”

Op dit moment is er van beide kanten van het politieke spectrum weinig te merken van formidabele actie en het nastreven van gerechtigheid. Ondanks de overvloedige beloften om actie te ondernemen als ze gekozen worden, hebben veel Republikeinen die het Huis hebben overgenomen weinig tot niets gedaan in dat opzicht.

Beide politieke partijen zijn helaas afgekocht door dezelfde entiteiten die er belang bij hebben om zoveel mogelijk COVID-prikken te verkopen. Bijgevolg wordt er weinig of niets gedaan om de schuldigen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

U kunt uw steentje bijdragen door de waarheid te delen met vrienden en familieleden en er bij uw eigen parlementsleden op aan te dringen om de zaak aan te pakken, zoals ze beloofd hadden te zullen doen nadat ze gekozen waren. Het bewijs is er, als iemand met toegang tot de macht maar dapper genoeg zou zijn om achter degenen aan te gaan die hebben gelogen, waardoor miljoenen mensen zijn gestorven.

Er is nooit een goede reden om een prik te nemen voor COVID.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-meer-hoe-dodelijker-hoe-meer-covid-vaccins-u-neemy-hoe-groter-uw-kans-om-covid-op-te-lopen/

De zaak Ursula von der Leyen

juni 3, 2023  4074   13  

Na een strafrechtelijke klacht in België tegen de voorzitter van de Europese Commissie, neemt de zogenaamde SMS-zaak nu een nieuwe wending. De rechter die verantwoordelijk is voor het onderzoek zal waarschijnlijk toegang krijgen tot de geheime berichten die uitgewisseld zijn tussen Ursula von der Leyen en Albert Bourla, CEO van Pfizer, tenminste als ze niet gewist zijn, schrijft Freewestmedia.

De afspraken over vaccins die via SMS zijn gemaakt tussen EU-Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Albert Bourla, CEO van farmaceutische gigant Pfizer, hebben veel inkt doen vloeien, niet in de laatste plaats omdat veel juristen beweren dat de EU-Commissie, die niet gekozen is, niet het mandaat heeft om over dit soort zaken te onderhandelen.

Vanwege deze verdenking van onderhandelingen “buiten het kader” van het ondertekende megacontract voor de aanschaf van vaccins, zou het een misdaad zijn om deze SMS-berichten, die wettelijk als administratieve documenten worden beschouwd en dus geregistreerd moeten worden, niet te presenteren. Als ze gewist zijn, moet president Ursula von der Leyen zich als verantwoordelijk hoofd van een overheidsinstantie voor de rechtbank verantwoorden. De zaak zou het bestaan van “een corruptiepact” aan het licht kunnen brengen, volgens de Franse advocate Diane Protat, maar heeft zeer weinig aandacht gekregen in de reguliere media.

Verschillende alternatieve media hebben geschreven over de administratieve kronkels in de zaak toen leden van het EU-parlement tweemaal zonder succes de CEO van Pfizer uitnodigden om zichzelf te komen verantwoorden voor het Europees Parlement. Hij accepteerde de eerste uitnodiging, maar annuleerde op het laatste moment en stuurde in plaats daarvan een ondergeschikte, Janine Small. Toen haar dit rechtstreeks werd gevraagd, gaf ze toe dat ze niet hadden getest of het vaccin effectief was tegen overdracht, maar ze weigerde koppig om de financiële voorwaarden van de overeenkomst bekend te maken.

Belangenverstrengeling? Corruptie?

Sinds oktober 2022 loopt er een onderzoek binnen de Europese autoriteiten. Vervolgens startte de BonSens-vereniging in december een procedure bij de rechtbank van de staat New York om de beruchte sms-berichten overhandigd te krijgen, omdat ze ernstige verdenkingen hebben tegen de voorzitter van de Europese Commissie met betrekking tot belangenverstrengeling of zelfs corruptie.

 

Het is een feit dat geen enkel officieel document precies de officiële voorwaarden beschrijft van de onderhandelingen over het gigantische derde contract voor de aankoop van Pfizer-vaccins, voor 1,8 miljard doses, voor een bedrag van meer dan 70 miljard euro.

Iets anders dat niet noemenswaardig is gemeld door de mainstream media, is dat de New York Times op 25 januari 2023 de Europese Commissie op dezelfde gronden heeft aangeklaagd om toegang te krijgen tot de sms-berichten.

Op 5 april 2023 diende lobbyist Frédéric Baldan een nieuwe klacht in, dit keer als strafzaak in België, bij onderzoeksrechter Frenay in Luik. Zijn klacht heeft rechtstreeks betrekking op de kwestie van het derde contract voor de aanschaf van vaccins en het feit dat de onderhandelingen blijkbaar buiten het gebruikelijke kader voor onderhandelingen over dit soort contracten werden gevoerd, waarbij de stuurgroep die verantwoordelijk is voor het evalueren van de offertes werd omzeild. Ursula von der Leyen heeft echter geen mandaat dat haar het recht geeft om te interveniëren in dit soort contractonderhandelingen.

De Belgische wet heeft een eigenaardigheid. Een overheidsfunctionaris die willekeurig een grondwet overtreedt, riskeert gevangenisstraf (artikel 151 van het strafwetboek). In dit geval gaat het om het recht om iedere burger toegang te geven tot administratieve documenten, volgens het principe van openbaarheid.

Ursula von der Leyen, voorzitter van de EU-Commissie, en haar man Heiko von der Leyen, die in 2020 ontmaskerd werd als wetenschappelijk hoofd van het Amerikaanse biotechnologiebedrijf Orgenesis, dat betrokken was bij de ontwikkeling van mRNA-vaccins tegen Covid-19. De EU kocht tijdens de pandemie voor miljarden euro’s aan mRNA-vaccins. YouTube screenshot

De klacht is dus afkomstig van een privépersoon en betreft civielrechtelijke aansprakelijkheid voor ongepaste uitoefening van gezag, overschrijding van bevoegdheden, vernietiging van openbare documenten, onrechtmatige partijdigheid en corruptie. De klacht is dus gericht op alle eventualiteiten.

Deze zaak is een echte aardbeving op het Europese politieke toneel, dat al getroffen is door verdenkingen van corruptie tegen de EU-commissaris voor Volksgezondheid Stella Kyriakidou en het QatarGate-schandaal.

 

Chaos

Ook al wilde de EU-Commissie de (dure) economische voorwaarden voor de aankoop van vaccins niet door de burgers of zelfs EU-parlementariërs laten ophelderen, toch kon er een wettelijke oplossing worden gevonden op het niveau van de staat en zijn jurisdictie, in dit geval België.

Bovendien zetten een tiental Europese staten, waaronder Polen en Bulgarije, nu vraagtekens bij de aankoopprijs van vaccindoses en maken ze zich zorgen over de verplichting om producten aan te bevelen die, naast de wijdverspreide twijfel over hun echte doeltreffendheid, niet langer nuttig zijn omdat de Covid-19 epidemie voorbij is.

In Frankrijk liggen nog 46 miljoen doses in het magazijn van de gezondheidsadministratie en die zullen verloren gaan. Er zijn meer dan 30 miljoen doses in Italië en meer dan 10 miljoen in België. Een echte verspilling. Hoe kan men het idee steunen – of hoe kon men het steunen – dat er nog meer doses moeten worden aangekocht onder bedreiging van een rechtszaak wegens niet-naleving van een commercieel contract … dat niemand te zien krijgt?

Deze situatie heeft alle kaarten in handen gegeven van de farmaceutische industrie, in de eerste plaats van Pfizer, dat meer dan driekwart van de verkoopcontracten in handen heeft gekregen. Dit brengt Europees Parlementslid Michèle Rivasi van Europe Ecology-The Greens (EELV) ertoe om te zeggen:

“Het lijkt erop dat het de farmaceutische bedrijven zijn die de touwtjes in handen hebben bij de EU-Commissie.”

Ze heeft de zaak in verschillende Franse media besproken, zoals de linkse krant l’Humanité, die het onderwerp op haar YouTube-kanaal heeft gepresenteerd. De krant Valeurs Actuelles bracht het onderwerp ter sprake in een column van Patricia de Sagazan. De EU-nieuwssite EURACTIV besteedde aandacht aan het onderwerp. Sud-Radio besteedde ook aandacht aan dit nieuws dankzij André Bercoff, die het woord overliet aan Diane Protat en Frédéric Baldan.

 

Een catastrofale stilte voor de democratie

Het onderwerp zou snel kunnen veranderen van een soap in een groot juridisch en politiek schandaal. De voorzitter van de EU-Commissie, die al een turbulent verleden heeft met de Duitse justitie uit de tijd dat ze minister van Defensie van het land was, heeft veel tekenen van nauwe vriendschap met Albert Bourla laten zien, niet in de laatste plaats via haar man, die in de farmaceutische sector werkt.

De uitgewisselde sms’jes moeten aan het publiek getoond worden om de EU-instellingen niet verder in diskrediet te brengen, wat kortgesloten wordt door von der Leyen’s wens om deze zaak zelf af te handelen. De EU-instellingen lijden aan een schijnbaar zorgwekkende structurele zwakte, namelijk dat ze te veel zijn blootgesteld aan de macht achter industriële en financiële lobbygroepen.

Sinds het begin van de “gezondheidscrisis” in 2020 hebben de mainstream media een duidelijke inactiviteit getoond met betrekking tot deze kwesties. De ethische regels voor journalisten die zijn vastgelegd in de Verklaring van München van 1971 hebben als doel om burgers objectieve en feitelijke informatie te garanderen over de gevaren die de publieke zaak en het algemeen belang bedreigen. Het huidige journalistenkorps lijkt deze regels vaak vergeten te zijn.

Dit stilzwijgen is ernstig voor de democratie en de stabiliteit in de politieke sfeer in Europa. Terwijl het wantrouwen van de burgers in de media in Europa blijft groeien, schaadt deze situatie ook het imago van de EU en haar lidstaten die niet reageren op de tekortkomingen in de supranationale instellingen die de landen nu grotendeels besturen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-zaak-ursula-von-der-leyen/

Dodelijke Turbo-Creutzfeld-Jakob na vaccinatie: Sequentie tegen Omicron gemodificeerd

 juni 3, 2023   2373   7 

 

    Afbeelding (C) Freepik

Het is – gelukkig – echt een zeer zeldzame bijwerking, maar het leidde in bijna alle onderzochte gevallen na een paar maanden tot een tragische dood. In de door mRNA-vaccinatie kunstmatig geproduceerde spike-eiwitten bevindt zich een prionen-regio die kan interageren met de prionen in het menselijk lichaam. Wanneer deze prionen speciaal “gevouwen” worden, leidt dit tot een ongeneeslijke kettingreactie en de vernietiging van de hersenen, schrijft Report24.

Toen het nieuws over deze speciale aard van de mRNA-vaccins begin 2022 bekend werd, veroorzaakte dit een schok onder deskundigen. Het onderwerp ging grotendeels aan de bevolking voorbij – misschien was het te ingewikkeld, misschien waren mensen op dat moment al te verzadigd met ander griezelnieuws. En de waarheid is: slechts een paar mensen, berekend op de totale bevolking, vallen kort na vaccinatie dood neer. Vooral Turbo-Creutzfeld-Jakob komt (nog steeds) zelden voor – maar is bijzonder tragisch voor de getroffenen en hun familieleden.

De ongeneeslijke tragedie van de ziekte van Creutzfeld-Jakob

Bij de ziekte van Creutzfeld-Jakob is het menselijk lichaam geïnfecteerd met zogenaamde prionen, die “verkeerd gevouwen” zijn in vergelijking met de prionen in de hersenen. Prionen zijn eiwitten die zich niet door deling vermenigvuldigen, maar naburige moleculen veranderen. Het probleem is dat prionen ook andere prionen kunnen veranderen. Dit is de reden voor de huidige ongeneeslijkheid van een ziekte die op hen gebaseerd is. Verkeerd gevouwen prionen leiden tot een kettingreactie door alle gezonde prionen opnieuw te vormen, die op hun beurt andere gezonde prionen opnieuw vormen – tot ze uiteindelijk allemaal defect zijn. Bij zieke mensen leidt dit tot een “sponsachtige afbraak” van de hersenen en het autonome zenuwstelsel.

Dit zijn de symptomen van de dodelijke ziekte

Getroffen mensen merken al vroeg dat er iets mis met hen is. Ze kunnen zich niet meer concentreren, denken is moeilijk, het geheugen faalt, het gezichtsvermogen is slecht of dubbel, totdat het gezichtsvermogen helemaal verdwijnt en ze beginnen te hallucineren.

 

Volgens de wetenschap vindt de overdracht hoogstwaarschijnlijk plaats via besmet voedsel. Als u zich de BSE-crisis herinnert, wordt hier vermoed dat besmet rundvlees tot de ziekten en sterfgevallen bij mensen heeft geleid. Deze eerder bekende prion-geïnduceerde ziekte vorderde echter tientallen jaren totdat de patiënt uiteindelijk stierf, lijdend aan ernstige dementie. In de onderzochte gevallen als gevolg van mRNA-vaccinatie trad de dood binnen enkele maanden na vaccinatie of na de eerste symptomen op.

Echte en kunstmatige spike-eiwitten bevatten prionen-regio

De spike-eiwitten die door de vaccinaties in het menselijk lichaam worden geproduceerd, bevatten een regio die overeenkomt met prionen die in het menselijk lichaam aanwezig zijn en daarmee kunnen interageren. We bevinden ons hier niet op het terrein van vermoedens of samenzweringstheorieën, maar van feiten. Dat deze prionen-regio interageert met menselijke prionen werd vastgesteld in dit onderzoek in december 2021: Microorganisms | Free Full-Text | Prion-like Domains in Spike Protein of SARS-CoV-2 Differ across Its Variants and Enable Changes in Affinity to ACE2 (mdpi.com).

Waarom niet elke vaccinatie leidt tot de dood van de gevaccineerde door Creutzfeld-Jakob, is misschien gemakkelijk te verklaren. Het probleem ligt, zoals al eerder gezegd, in de vouwing van de eiwitten. Men kan het zo zien dat deze spike-eiwitten – misschien met veel geluk – worden aangemaakt volgens de mRNA-programmering en dus “inhoudelijk correct” zijn. Maar het gaat niet alleen om de juiste volgorde, maar ook om de vouwing. Dit kan in veel gevallen correct zijn – maar ook in sommige gevallen verkeerd. Het feit dat dit gebeurt is geen theoretische vraag, want er gebeuren altijd fouten bij de productie van miljarden kopieën, dat is de aard van de dingen.

 

Niemand kan beantwoorden hoeveel menselijke cellen gekaapt worden om spike-eiwitten te produceren en welke celtypes dat zijn. Men moet aannemen dat dit aan het toeval wordt overgelaten. We weten dus niet hoe lang de gekaapte cellen spike-eiwitten produceren, en we weten ook niet wat hun kwaliteit is. Wat wel zeker is, is dat lipide nanodeeltjes de bloed-hersenbarrière kunnen passeren.

Zo begint de dodelijke kettingreactie

Er moet dus het volgende gebeuren voordat verkeerd gevouwen prionen-regio’s in de menselijke hersenen verschijnen en tot de kwellende dood van CJ leiden: ofwel lipide nanodeeltjes met mRNA-lading steken de barrière over en kapen hersencellen voor de productie van spike-eiwitten – ofwel kunstmatig in andere delen van het lichaam geproduceerde spike-eiwitten komen de hersenen binnen via het bloed. Sommige hiervan bevatten een verkeerd gevouwen prionen-regio. Deze moeten dan in contact komen met prionen in de hersenen – en de kettingreactie in gang zetten. Een andere studie die deze theorie onderzoekt, vindt u hier: Worse Than the Disease? Reviewing Some Possible Unintended Consequences of the mRNA Vaccines Against COVID-19 | International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research (ijvtpr.com).

Een andere bron is dit casusverslag van oktober 2021: Creutzfeldt-Jakob Disease After the COVID-19 Vaccination. Het beschrijft gevallen van turbo-CJ die zich voordeden na vaccinaties door Pfizer, Moderna en AstraZeneca. Een andere studie werd hier gepubliceerd: COVID-19 RNA Based Vaccines and the Risk of Prion Disease (scivisionpub.com). Een studie die 26 gevallen bekeek, waarvan er 20 al binnen vijf maanden waren overleden, verdween op magische wijze van Researchgate. Kort daarna waren ze allemaal dood. Het lijkt erop dat het probleem was vastgesteld. De symptomen verschenen gemiddeld 11,38 dagen na de vaccinatie, de sterfgevallen binnen 4,76 maanden. Acht mensen stierven in gemiddeld 2,5 maanden.

 

Wijziging van de Covid-vaccins

Het oorspronkelijke SARS-CoV-2 virus uit Wuhan bevatte zelf de relevante prionen-regio. Dit betekent dat mensen er ook mee in contact konden komen als ze geïnfecteerd waren met Covid-19 (en nee, geen enkel vaccin hielp tegen dit contact, zelfs geen vaccin dat werkte). Het verschil is dat het overwinnen van de bloed-hersenbarrière waarschijnlijk gemakkelijker is voor individuele spike-eiwitten dan voor hele virussen – hoewel dit ook is bewezen in diermodellen. SARS-CoV-2 überwindet Blut-Hirn-Schranke in Tiermodell (aerzteblatt.de).

Van de omicronvariant van SARS-CoV-2 is bekend dat deze geen duidelijke mutatieroute heeft naar de oorspronkelijke varianten. Het plotselinge en onverwachte verschijnen gaf veel mensen reden om te vermoeden dat deze variant ook in een laboratorium zou kunnen zijn ontstaan. De variant heeft bijzonder sterke verschillen in het spike-eiwit, waardoor de oude vaccins, als ze al ooit betrouwbaar hebben gewerkt, geen enkel effect kunnen bereiken voor de omicron-afweer. Een van deze verschillen is het feit dat de prionen-regio ontbreekt. Dit betekent dat het risico van het induceren van turbo-cross-field Jacob is geëlimineerd voor zowel Omicron-virusstammen als specifieke Omicron-vaccins.

Andere gevaren van prionenziekteoverdracht

Als diermeel als voedsel wordt gebruikt in de zeer geprezen insectenkwekerijen, kunnen verkeerd gevouwen prionen uit dierlijke hersenen via de insecten in de menselijke voedselketen terechtkomen. Hetzelfde geldt voor viskwekerijen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dodelijke-turbo-creutzfeld-jakob-na-vaccinatie-sequentie-tegen-omicron-gewijzigd/


Waarom verandert de persoonlijkheid van sommige mensen plotseling na een mRNA-injectie?

In deze video leggen deskundigen uit hoe de mRNA “trans”injecties niet alleen fysieke schade veroorzaken aan sommige organen, maar ook de kleine haarvaten in de hersenen beschadigen, de bloed-hersenbarrière omzeilen en uiteindelijk leiden tot massale persoonlijkheidsveranderingen. Ze bespreken ook hoe de mRNA-injecties letterlijk de wil breken van sommigen van degenen die ze hebben gekregen, schrijft … Meer lezen overWaarom verandert de persoonlijkheid van sommige mensen plotseling na een mRNA-injectie?


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...