donderdag 15 augustus 2024

De staat negeerde ‘honderden’ publieke commentaren die beweren dat slimme meters de gezondheid schaden, zegt Harm Health Group

 juni 21, 2024  48 

   Mirko Tobias Schäfer / Wikimedia / (CC BY 2.0)

New Mexico is nog steeds een van de weinige staten zonder slimme meters – en velen doen er alles aan om ervoor te zorgen dat dit zo blijft.

New Mexicans for Utility Safety – een groep die “zich sinds 2016 met succes verzet tegen slimme meters in de staat New Mexico om gezondheids- en milieuredenen” – diende deze maand een juridische brief in bij de New Mexico Public Regulation Commission, schrijft Suzanne Burdick.

De groep beweert dat “honderden” openbare commentaren die getuigen van de gevaarlijke gevolgen van slimme meters voor de menselijke gezondheid en de natuur over het hoofd zijn gezien in een zaak voor de regelgevende commissie van de staat.

Slimme meters – ook wel AMI (advanced metering infrastructure) genoemd – zijn digitale apparaten die het elektriciteits-, gas- of waterverbruik in realtime meten en registreren en deze informatie doorgeven aan nutsbedrijven, aldus IBM. Velen zeggen dat de meters niet alleen schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid, maar ook risico’s met zich meebrengen op het gebied van privacy en cyberbeveiliging.

Het nieuws komt op het moment dat Children’s Health Defense eisers zoekt voor haar nieuwe serie strategische rechtszaken om mensen te beschermen tegen de schadelijke draadloze straling van slimme meters. Mensen die gehandicapt zijn geraakt door radiofrequente (RF) straling van hun slimme meters kunnen zich aanmelden.

De zaak over de slimme meters die voor de regelgevende commissie van New Mexico ligt, gaat over de vraag of de commissie een plan voor “modernisering van het elektriciteitsnet” – waaronder de uitrol van slimme meters valt – dat is voorgesteld door de Public Service Company of New Mexico (PNM), zal goedkeuren of afwijzen.

New Mexicans for Utility Safety drong er bij de commissie op aan om de aanvraag van PNM af te wijzen.

De groep beweerde in haar brief ook dat “de enorme publieke oppositie tegen AMI volledig en illegaal buiten beschouwing wordt gelaten bij het overwegen van de kosten van deze technologie.”

“Het volledig negeren van de publieke commentaren in een zaak,” zei de groep, “is een aanfluiting” van de eigen regel van de commissie die zegt: “Alle geïnteresseerde personen krijgen de kans om inbreng te hebben in zaken die hen aangaan.”

Op 18 april hield de commissie een openbare hoorzitting over de zaak en de kosten-batenanalyse die de commissie aan PNM had gevraagd voor het voorgestelde plan voor slimme meters.

De commissie zei in een persbericht van 10 april dat opmerkingen die tijdens de hoorzitting zijn gemaakt “niet als bewijs worden beschouwd in deze procedure.”

New Mexicans for Utility Safety was het hier niet mee eens. “Publieke opmerkingen moeten in overweging worden genomen bij het evalueren van de kosten-batenanalyse van PNM,” zei de groep.

De groep stelde ook dat de kosten voor de volksgezondheid en het milieu moeten worden meegenomen in de kosten-batenanalyse.

PNM heeft wetenschappelijke studies en bewijs van “ernstige gezondheidseffecten” genegeerd, aldus de groep. Bovendien oordeelde de onderzoeker dat bewijs met betrekking tot de gezondheid en het milieu “irrelevant” was voor de zaak, voegde de groep eraan toe.

De auditeur plande zelfs een andere hoorzitting voor de zaak op dezelfde datum en tijd als de openbare hoorzitting, “waardoor hij garandeerde dat noch hij noch de partijen in staat zouden zijn om die openbare opmerkingen te horen.”

“Dit is in strijd met de wet. … Input die niet eens wordt gehoord door de besluitvormer is geen input”, aldus de groep.

De toevallen van een vrouw stoppen als ze uit de buurt van slimme meters is

Veel van de opmerkingen die tijdens de hoorzitting werden ingediend, kwamen van mensen bij wie thuis een slimme meter was geïnstalleerd en die vervolgens ergens zonder slimme meter wilden gaan wonen – zoals in New Mexico – omdat ze dachten dat de RF-straling van het apparaat hun gezondheid aantastte.

De juridische brief van New Mexicans for Utility Safety bevatte dit commentaar van Elizabeth Foley Walsh:

“Nadat er een slimme meter was geïnstalleerd in mijn huis in NC [North Carolina], begon ik de week daarna ernstige hoofdpijn en duizeligheid te krijgen, en afwezigheidsaanvallen die later werden gediagnosticeerd als temporale kwabaanvallen …”

“Ik moest met medisch verlof uit mijn 18-jarige carrière in de ontwikkelingsepidemiologie … Uit wanhoop besloot ik een kortlopend huurcontract te tekenen om te verhuizen naar een afgelegen en landelijke gemeenschap in NC waar ik een vergoeding kon betalen om mijn analoge meter te behouden.

“Ik was niet erg optimistisch en daarom was ik stomverbaasd over de verandering in mijn gezondheid. Het was echt schokkend. Ik heb nooit meer een toeval gehad.

Deirdre Novella gelooft dat ze ernstig is getroffen door slimme meters. “Ze werden geïnstalleerd op mijn werk als haarstyliste,” zei ze, “en binnen een paar maanden had ik enorme symptomen van stralingsvergiftiging.”

“Mijn haar viel uit en ik kreeg de diagnose leukemie… New Mexico is een veilige haven voor mij, dus ik vind dat slimme meters verboden moeten worden,” voegde Novella eraan toe.

Andere commentatoren merkten op hoe ze geen wilde dieren – waaronder bijen, vogels en kikkers – meer zagen nadat er een slimme meter op hun huis was geïnstalleerd.

New Mexico is een ’toevluchtsoord

Door de keuze om slimme meters tot nu toe af te wijzen, dient New Mexico als “een toevluchtsoord en een voorbeeld voor de wereld,” zei Arthur Firstenberg, voorzitter van de non-profit Cellular Phone Task Force en New Mexicans for Utility Safety, en auteur van “The Invisible Rainbow: A History of Electricity and Life.”

In veel andere staten zijn slimme meters nu verplicht, met verschillende opt-out opties.

PNM heeft volgens New Mexicans for Utility Safety drie keer geprobeerd om goedkeuring te krijgen om slimme meters in de staat te plaatsen.

Nadat PNM op 3 oktober 2022 zijn derde aanvraag indiende bij de regelgevende commissie van de staat, vroeg de commissie PNM om een kosten-batenanalyse voor de voorgestelde investering in de modernisering van het elektriciteitsnet.

Het is momenteel onduidelijk wanneer de commissie een besluit zal nemen over de aanvraag van PNM.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/de-staat-negeerde-honderden-publieke-commentaren-die-beweren-dat-slimme-meters-de-gezondheid-schaden-zegt-harm-health-group/

De verwrongen psychologie van het dragen van covid-maskers en waarom zoveel linksen en liberalen ze nog steeds overal dragen

 augustus 15, 2024   8

    Pixabay

Het bewijs is overal waar je kijkt. Je ziet deze mensen alleen, in hun auto, met hun covid-masker op. Je kunt deze schaapmensen over de stoep zien joggen, alleen, met hun covidgriep gezichtsluier op. Deze mysofobie-klonen geloofden elk woord dat uit de mond van Fauci kwam, omdat hij een “ziekte-expert” is. Volg de wetenschap, zoals ze zeggen. Doe alles wat de Centers for Disease Continuation je opdraagt, dat is tenslotte de Amerikaanse overheid die spreekt.

Draag je masker. Sociale afstand. Schuil in je plaats. Handen wassen met antibacterieel spul elke keer dat je iets aanraakt, nou ja, behalve je masker, dat je duizend keer per dag kunt opzetten en dat altijd kiemvrij blijft. Toch? schrijft S.D. Wells.

Top 10 redenen waarom de meeste linksen en liberalen nog steeds hun Covid-masker overal dragen

  1. Verminderde kennisneming (masker werkt samen met de klonterinjecties)
  2. Ze denken dat het werkt
  3. Mysofobie – paranoia voor ziektes en bacteriën veroorzaakt door nepnieuws (angstniveaus lopen hoog op)
  4. Laag gevoel van eigenwaarde (erg belangrijk voor het communistische regime dat aan de macht is om iedereen een slecht gevoel over zichzelf te geven)
  5. Zelfbeschadiging en sabotage (komt voort uit een chronisch laag zelfbeeld)
  6. Dempt kritisch denken (vicieuze cirkel van domheid) – het masker weerhoudt hen ervan om na te denken over de reden waarom ze zich het grootste deel van de tijd vreselijk voelen, komt door het masker.
  7. Ze worden bedrogen door nepwetenschap – ze zullen de echte wetenschap over het dragen van maskers niet vinden en ze zullen niemand geloven die hen hierover adviseert
  8. Goed voor crimineel gedrag, zoals rellen, stelen, gezichtsherkenning vermijden.
  9. Ze vinden het leuk om een kloon te zijn (en ze voelen zich verplicht zich aan te passen)
  10. Het past in het communistisch manifest (werkwijze) om geen gezicht te hebben, geen unieke of authentieke persoonlijkheid.

Maskerdragers ervaren regelmatig zuurstoftekort tot 20%, wat leidt tot verminderde cognitie, angst en periodieke paniekaanvallen.

Dit wordt het zuurstofgebreksmasker-syndroom (ODMS) genoemd en bergen wetenschappelijk bewijs bewijzen dat het echt is. Onderzoek uit 2021 toonde bijvoorbeeld aan dat “langdurig gebruik van Covid maskers, zelfgemaakt of N95, kan leiden tot een verlies van vijf tot twintig procent zuurstof naar het lichaam, wat leidt tot hypoxie en hypercapnie (overmatige kooldioxide in de bloedbaan). Hypoxie kan ook de ontwikkeling van foetussen en embryo’s beïnvloeden, dus zwangere vrouwen zijn een zeer kwetsbare groep voor ODMS. Natuurlijk was het Covid Industrial Complex NIET van plan om de massamedia deze belangrijke studie te laten delen met de gehersenspoelde bevolking.

Het langdurig dragen van een masker kan levensbedreigende gezondheidseffecten hebben, dus waarom dragen zoveel linksen en liberalen hun Covid-gezichtsluiers het liefst 24/7/365? Er is een eenvoudige verklaring. Omdat zij de Branch Covidians zijn die van ganser harte geloven dat het hen zal redden van een zekere ondergang. Nepnieuws van hun geliefde massamediacomplex, bewapende sociale media en de verraderlijke 3-letterige overheidsorganisaties, waaronder het CDC, de FDA en de WHO hebben hen volledig gehersenspoeld.

Bijna iedereen die gelooft in het nepnieuws op tv en in de kranten lijdt aan een voortdurend verhoogde staat van bacteriefobie, ook bekend als smetvrees. Dit verstoort hun dagelijks leven, omdat ze nu veel moeite hebben om onderscheid te maken tussen een klein risico van blootstelling en een serieuze bedreiging, waardoor ze in paniek raken en angstig worden als ze maar aan bacteriën denken. Dit kan gepaard gaan met kortademigheid, snelle hartslag, desoriëntatie, misselijkheid, gevoelens van angst en paniekaanvallen. Pas op voor de Covid-maskerfreaks. Ze kunnen op elk moment flippen.

Dankzij de mRNA-stolselspuiten branden deze chronische maskerdragers de “kaars” van hun gezondheid aan twee kanten op. Met andere woorden, een gebrek aan goede bloedcirculatie verhoogt angst, depressie en het risico op het ontwikkelen van schizofrenie. De stolsels verstoppen hun bloedvaten, terwijl de gezichtsluiers hun zuurstoftoevoer langzaam afknijpen. Maak je klaar voor de liefhebbers van het vogelgriepmasker om het nog erger te maken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-verwrongen-psychologie-van-het-dragen-van-covid-maskers-en-waarom-zoveel-linksen-en-liberalen-ze-nog-steeds-overal-dragen/

‘Criminele terreurorganisatie’ WHO merkt apenpokken aan als internationale crisis: ‘Daar gaan we weer’

De WHO heeft de uitbraak van apenpokken in de Democratische Republiek Congo aangemerkt als een ‘internationale noodsituatie’. Dit is het hoogste waarschuwingsniveau dat de WHO kan afkondigen.

Er is internationale samenwerking nodig om de uitbraak onder controle te krijgen, aldus WHO-baas Tedros. Hij omschreef de situatie als ‘zeer zorgwekkend’.

Volgens de WHO is er sprake van een ernstige dreiging voor de volksgezondheid die internationale gevolgen kan hebben.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Criminele terreurorganisatie

“Hopla! De angstporno kan weer beginnen. Wie trapt er opnieuw in en gaat opnieuw in de rij staan voor de ‘wonderoplossing’?” vraagt auteur en oud-commandant Steven Arrazola de Oñate. “Uiteraard veilig en efficiënt!”

Hij is benieuwd wanneer Marc Van Ranst weer wat olie op het vuur mag gooien. “Gelukkig snappen nu al veel meer mensen dan vier jaar geleden hoe we door deze ‘wetenschappers’ werden bedrogen. Het zal deze keer dan ook niet meer lukken om de wereld opnieuw te bedotten.”

“Daar gaan we weer,” zegt ook oud-psycholoog Steve Van Herreweghe. “Onthoud vooral dat de WHO een criminele terreurorganisatie is met nul komma nul ‘gezonde’ intenties.”

De vaccins liggen al klaar:

(Video verwijderd? Klik hier...)

De corrupte vaccindealers gaan het nog een keer proberen

Ook docent en auteur Fred van ’t Ent denkt niet dat het de WHO weer gaat lukken om de wereld in een soortgelijke angstspiraal te krijgen als slechts vier jaar geleden. “De impact én geloofwaardigheid van de WHO lijken te zijn verdwenen,” schrijft hij.

Privacy-expert Bas Filippini merkt op: “De corrupte vaccindealers gaan het nog een keer proberen. Via de World Hoax Organization.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Geef nooit en te nimmer je wapens op

 donderdag, 15 augustus 2024 09:34

rsz burgers amerika wapensZowel Europa als Amerika worden geïnfiltreerd door een immens leger dat de huidige maaatschappij van binnen uit zal vernietigen.

De meeste asielzoekers zijn niets anders dan huurlingen die de overheid straks in staat stellen om Martial Law uit te roepen.

We kennen zo langzamerhand allemaal het beruchte Kalergiplan. Het meer dan 100 jaar geleden bedacht plan waarbij de oorspronkelijke bevolking zal worden vermengd met vreemde culturen zodat er uiteindelijk een soort mengelmoes bevolking ontstaat die gemakkelijk onder controle is te houden.

Volgens de auteur Brandon Smith gaat het eigenlijk nog een stap verder en worden de hordes asielzoekers gebruikt als een leger dat de maatschappij van binnenuit zal vernietigen.

Zo schrijft hij onder andere:

"Ik heb dit in eerdere artikelen vermeld en ik blijf geloven dat een van de belangrijkste doelen voor de gevestigde orde om de grenzen open te laten en illegalen te verleiden om binnen te komen is om een migrantenleger te creëren; een situatie waarin miljoenen illegalen gemakkelijk staatsburgerschap aangeboden zullen krijgen in ruil voor dienst nemen. Ik geloof ook dat dit migrantenleger zal worden gebruikt tegen het Amerikaanse publiek (de echte burgers) om Martial Law maatregelen op te leggen in de nasleep van een nationale ramp...".

Met andere woorden, mijn argument was dat migranten uit de derde wereld niet alleen worden gebruikt als onwetend instrument voor culturele verzadiging van het westen. Ze worden niet met miljoenen tegelijk binnengesmokkeld om simpelweg te leven van de vruchten van onze arbeid en die van onze voorouders. Ik geloof dat ze de VS, het Verenigd Koninkrijk en Europa worden binnengebracht als handhavers voor de gevestigde orde.

Denk er eens over na - Ze worden in wezen gekocht en betaald. Het zijn huurlingen die worden gerekruteerd met aanbiedingen van gemakkelijk staatsburgerschap, overheidssteun en de mogelijkheid om de westerse (en over het algemeen blanke) bevolking die ze verachten te brutaliseren. En ze mogen dit doen terwijl ze zich verschuilen achter wetshandhavingsinstanties van de overheid voor bescherming.

Migranten uit de derde wereld zijn ingehuurde krachtpatsers voor de politieke elites. Ze kunnen de bevolking terroriseren en als de autochtone bevolking actie onderneemt om zichzelf te verdedigen, kan de regering ingrijpen, hen hatelijke racisten noemen en de staat van beleg afkondigen. Het is een win-win situatie. De migranten helpen dan bij de handhaving van die staat van beleg, terwijl de regering het politiewerk op twee niveaus verdubbelt.

De realiteit is dat we niet alleen tegen de globalisten vechten, maar ook tegen de mensen die de globalisten bewust of onbewust helpen. De elites helpen conflicten aan te wakkeren, maar veel van deze verdeeldheid bestaat al zonder hun invloed.

Culturen in de derde wereld zijn bijvoorbeeld van nature gewelddadig en autoritair. De top 20 van meest gewelddadige landen en meest onderdrukkende landen ter wereld zijn ook dezelfde landen die karavanen migranten onze kant op sturen. Progressieven zullen beweren dat dat een goede zaak is en dat we deze mensen moeten helpen. Het is geen goede zaak en de meesten van hen kunnen niet geholpen worden omdat ze hier niet komen om vrij te zijn, ze komen hier om te nemen wat ze kunnen nemen.

De meerderheid van de mensen uit deze regio's zal nooit vreedzaam kunnen samenleven binnen westerse gemeenschappen. Ze begrijpen vrijheid niet, ze begrijpen diplomatie niet, ze begrijpen compromissen niet. Voor hen is tolerantie geen deugd, maar een zwakte die in hun voordeel kan worden uitgebuit. Dit wordt keer op keer bewezen door de steeds snellere massamigratie en ik denk dat mijn theorie onlangs gerechtvaardigd is door de gebeurtenissen in het Verenigd Koninkrijk.

Ik vermoed dat de situatie in het Verenigd Koninkrijk slechts een voorbode is van wat we binnenkort in de VS zullen zien. Starmer is een fervent voorstander van het World Economic Forum en hij volgt hun programma tot op de letter. 

De omstandigheden in het VK zijn wat de Davos menigte overal wil.

Ongeacht de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen in november zal de illegale immigratiecrisis centraal staan bij alles wat we de komende jaren doen. Als de linkse politici aan de macht blijven, is het waarschijnlijk dat we een soortgelijke poging zullen zien van een arrogante regering Harris om patriotten onderuit te halen.

Ik denk dat Harris zeer zeker elke illegaal die al in het land is het staatsburgerschap zal aanbieden (velen van hen in ruil voor militaire dienst), waarmee zij tegelijkertijd een huurlingenmacht en een progressief stemblok koopt en een einde maakt aan elke kans dat conservatieven ooit nog aan de regering deelnemen.

In het geval van een tweede Trump-regering verandert de situatie. De verwijdering van illegale migranten zal het belangrijkste onderwerp worden en linkse politici in de VS zullen proberen dit te voorkomen. Ze zien de migranten als de sleutel tot hun koninkrijk; de manier om “het kapitalisme te vernietigen” en het wakkere socialisme binnen te halen. Verwijdering van illegalen zou hen tientallen jaren terugzetten. Links zal liever rellen dan verliezen. Dat is een zekerheid.

Het verschil is dat Amerikaanse patriotten bewapend zijn (50 miljoen sterk met meer dan 400 miljoen geweren en honderden miljarden stuks munitie). 
Ik ontvang tegenwoordig veel e-mails van Britse en Europese lezers die zeggen dat ze wanhopig op zoek zijn naar dezelfde vuurwapenrechten als wij in de VS hebben. 

Ze zeggen me allemaal: “geef nooit je wapens op. 

Maak je geen zorgen, dat doen we niet. We weten wat ons te wachten staat dankzij de gebeurtenissen in het VK.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Klokkenluiders worden vaak niet oud

donderdag, 15 augustus 2024 09:46

rsz vn is wereldregeringWij kennen de 17 sustainable developments goals van de VN oftewel de duurzaamheidsdoelstellingen.

Ogenschijnlijk moet dit van de wereld een betere plek maken, maar in werkelijkheid vormen de duurzaamheidsdoelstellingen de gevreesde één wereld regering.


De bekende activiste Rosa Koire is niet meer.

Rosa Koire stierf op 30 mei 2021 aan longkanker. Rosa deed meer dan wie dan ook om de agenda van de globalisten bloot te leggen. Ze zal erg gemist worden.

Ze vocht de goede strijd tot het einde.

Op 22 mei tweette ze: “Bid alsjeblieft voor mij, mijn vrienden. Zelfs in dit harde gevecht waar we ons in bevinden, deze strijd om ons leven op een natuurlijke waardige menselijke manier te leiden, moeten we onze liefde blijven uitstralen.

Bedankt dat jullie om me geven. Ik zal jullie gebeden voelen.”

Rosa Koire: VN Agenda 2030 is letterlijk Agenda 1984


Agenda 21 is door de VN in 1992 akkoord verklaard om de wereldpopulatie aan alle mogelijke kanten te controleren en afhankelijk te maken van 1 wereldregering zodat onze vrijheden aanzienlijk ingeperkt worden. Het klimaatakkoord is een van de argumenten om ons in deze val te lokken. Relax! het is niet alleen maar ellende...lees verder...

In de video legt Rosa Koire uit dat het nu nog mogelijk is om hiertegen in opstand te komen omdat we nog niet compleet in deze val vastzitten. Zij is bezig om dit verhaal naar buiten te krijgen met een heel team. Hoewel haar verhaal als complottheorie wordt afgedaan door de mainstream media is het geen theorie meer maar een feitelijk complot tegen de vrijheden van de mens. Agenda 21 staat tenslotte zwart op wit.

We zien ook zelf om ons heen gebeuren dat deze wurggreep zich aan het ontvouwen is. Ze noemt ook de feiten op. Mensen zouden eerder NEE kunnen zeggen tegen bijvoorbeeld het installeren van een "slimme" energiemeter of Wifi in je huis en/of 5G op een lantaarnpaal voor je huis, je kinderen laten vaccineren, bespoten groenten/fruit, chemtrails in de lucht, biometrisch paspoort, verichip onder je huid, smart grid, etc, etc....straks worden we ook nog beperkt in het gebruik van stroom, water en gas, auto etc... en het gaat steeds een stapje verder.....

We moeten leren begrijpen dat dergelijke technologie de geest zodanig afzwakt dat je geen zin meer hebt om weerstand te bieden omdat de 'amygdala' -angstcentrum in de hersenen- geactiveerd wordt door deze technologie (snelle hoge frequentiepulsen). Iedereen reageert er weer anders op qua gedrag maar angst is wel de onderliggende motivator om je kop eerder in het zand te steken en niet te strijden voor je vrijheid. En dat is precies waar ze je hebben willen want dan bieden we geen weerstand en zal hun doel gemanifesteerd worden en leven we in een kunstmatige wereld waar je geen vrijheden meer hebt. Alles is dan afhankelijk geworden van A.I. (kunstmatige intelligentie).

Ze is wel positief over het feit dat dit NIET gaat lukken maar ze zitten wel heel dichtbij. Niet alleen maar ellende dus, maar wel goed om even te kijken.


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Mijn leven is compleet verwoest

 donderdag, 15 augustus 2024 09:54

rsz mijn leven is verwoestIk probeer verder te gaan met mijn leven en leer te leven met mijn blijvende verwondingen.

En dat alles omdat Rozanne een blind vertrouwen had in witte jassen.

Iedere dag opnieuw vallen er nog steeds mensen dood neer of krijgen te maken met de meest afgrijselijke verwondingen.

Dit allemaal dankzij de criminelen van de medische wereld die mensen laten geloven dat een mRNA ‘vaccin’ mensen kan beschermen tegen een nog nooit bewezen virus.

Iedereen die willens en wetens andere mensen inspuit met de levensgevaarlijke gentherapie zou terecht horen te staan voor een rechtbank.

Als voorbeeld hier een verhaal uit Nieuw Zeeland. Het verhaal van Rozanne.

Rozanne heeft alles om voor te leven. Ze is levendig, moedig en ongelooflijk sterk....maar DIT is de realiteit van haar leven, drie jaar na haar Pfizer injecties.

Ik schreef haar en vroeg haar hoe het nu met haar gaat.

Hier is haar antwoord, in haar eigen woorden...

Video's gefilmd in de afgelopen week.

Momenteel in afwachting van de resultaten van nieuwe neurologische testen

QUOTE:

Hoe gaat het nu met me... Ik probeer verder te gaan met mijn leven en leer te leven met mijn blijvende verwondingen.

Hieronder vind je een lijst met symptomen, kwalen, aandoeningen en lichamelijke handicaps waaraan ik leed in de weken/maanden na de vax - ze kunnen je een vergelijking geven met mijn 2e lijst hieronder van waar ik nu nog steeds mee werk/onder lijd:

-ondraaglijke borende hoofdpijn
-Mist in de hersenen & verlies van mentale helderheid
-Verminderde cognitieve functie
-Misselijkheid, overgeven, hallucinaties
-Vertigo
-Verlies van slaap
-Bizarre dromen
-Overgevoeligheid voor lage/hoge frequenties
-oorsuizen
-Verlies van zicht of mist
-Druk en pijn achter de ogen
-Gevoelloosheid in gezicht
-Vermoeidheid en uitputting
-Trillingen in het hele lichaam / ledematen
-Wervelkolom / rugpijn
-Spierkrampen
-Soms niet zonder hulp kunnen zitten of staan
-Voortdurende vermoeidheid
-Voortdurende spiervermoeidheid
-Voortdurende lichaamstrekkingen
-Benauwdheid en pijn in de borst
-Moeite met ademhalen
-Voortdurende benauwdheid (hart?)
-Fladderen, trillen en bonzen in de borstkas.
-Pijn in de ledematen
-Tintelingen in de ledematen, pinnen en naalden
-Kloppingen in de knieën
-Inklappen van het linkerschoudergewricht - waardoor de linkerarm soms niet meer gebruikt kan worden
-Blijvende pijn / problemen in linkerschouder
-Pijnen en ongemak in eierstokken
-Bloed zwart / verdikt / plakkerig
-De menstruatie is gestopt (ging van perimenopauzaal naar ver buiten de schaal na de menopauze).

Kwaaltjes waar ik nu nog last van heb (juli 2024)

-Aanhoudende pijn aan de rechterkant van de hersenen (MRI heeft daar nu een witte plek/dode plek in mijn hersenen geïdentificeerd)

-Hersenmist en verlies van mentale helderheid - verbeterd maar niet goed - ik heb nog steeds het gevoel dat ik een hersenschudding heb

-Beperkte cognitieve functie - verbeterd maar niet goed - ik heb nog steeds het gevoel dat ik een hersenschudding heb

-Vertigo - nu nog maar af en toe

-Oorsuizen - 100% nog steeds aanwezig

-Gevoelloosheid - licht rechts in gezicht

-Vermoeidheid en uitputting - nu gediagnosticeerd als chronische vermoeidheid

-Trillingen in het hele lichaam / ledematen

-Spierspasmen - haperingen / stuiptrekkingen

-Voortdurende vermoeidheid

-Voortdurende spiervermoeidheid

-Voortdurende lichaamstrekkingen

-Voortdurende benauwdheid (hart?)

-Fladderen, trillen en bonzen in de borstkas.

-Pijn in de ledematen

-Tintelingen in ledematen, pinnen en naalden

-Na mijn menopauze kon ik niet meer werken/zat ik zonder werk tot november 2022, terwijl ik probeerde mijn lichaam/hersenen te laten herstellen en me een weg door de hersenmist vocht om weer zin te krijgen in het leven en kantoorfuncties.

De stuiptrekkingen en haperingen ontwikkelden zich tot epileptische aanvallen die ik krijg als ik me ook maar een beetje inspan (wandelen / minigolf spelen / de was ophangen ... niets inspannends) - waardoor mijn lichaam voor 30-40 seconden per keer op slot gaat - dus om dit en de “chronische vermoeidheid” onder controle te houden, leef ik tegenwoordig zo'n beetje een heel rustig leven.

Als er een evenement of activiteit op komst is, steel ik mijn krachten voor weken, wetende dat de dag me zal uitputten en daarna aanvallen zal geven, maar ik zie niet echt hoe ik anders zou moeten leven en toch proberen van het leven te genieten, dus ik zet me er doorheen.

Over het algemeen probeer ik door te gaan met leven - en leven met wat dit is.

Rozanne

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Advocaat waarschuwt: hier wordt de nieuwe EU-vaccinatiepas straks voor gebruikt


 De Europese Unie is van plan om een Europese vaccinatiepas uit te rollen. Volgende maand worden er tests gedaan met deze pas in vijf landen: België, Duitsland, Griekenland, Letland en Portugal.

Volgens critici is de vaccinatiepas een opstap naar verplichte vaccinaties in de toekomst. Sommigen stellen dat de pas gelinkt is aan grote financiële belangen en plannen om de persoonlijke vrijheid en nationale soevereiniteit in te perken.

Advocaat Meike Terhorst zegt dat de vaccinatiepas niet los kan worden gezien van een digital ID. “Je krijgt een digital ID waarmee al je vaccinatiegegevens worden opgeslagen. Al je persoonlijke gegevens worden opgeslagen op één plek. Het draait om een digital ID en vervolgens een link tussen je persoonlijke ID en je medische gegevens over vaccinatie,” zei ze in gesprek met The Defender.

Bekijk het interview:

Dit plan is al heel lang in de maak

“Het plan is om iedereen te vaccineren en om grondrechten min of meer te overrulen,” voegde ze toe.

Terhorst merkte op dat ze hier al vele jaren aan werken. “Het is allemaal aan elkaar gelinkt, zoals de infrastructuur van banken, persoonlijke medische gegevens en verzekeringen.”

De Europese vaccinatiepas is gebaseerd op het Global Digital Health Certification Network van de WHO, dat de organisatie in juni vorig jaar samen met de EU heeft gelanceerd.

Terhorst wees erop dat de plannen voor de vaccinatiepas zijn gelanceerd in 2018, voor de COVID-19-pandemie. “Dit plan is niet nieuw, het is al heel lang in de maak.”

Dwingen

Ze waarschuwde dat de pas de persoonlijke en nationale soevereiniteit dreigt te ondermijnen.

De advocaat verwees ook naar uitspraken van koningin Maxima, die begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos zei dat het voordeel van een digital ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

In Duitsland, één van de landen waar proeven worden gedaan met de vaccinatiepas, kwamen onlangs de ongelakte documenten van het Duitse RIVM naar buiten. Daaruit blijkt dat de coronacrisis een grote zwendel was, aldus Terhorst. “De COVID-19-lockdown, alle maatregelen, schoolsluitingen, enzovoorts, hadden geen wetenschappelijke basis. Alle maatregelen waren gebaseerd op politieke besluiten en niet op wetenschap.”

Terhorst denkt dat de Duitse EU-baas Ursula von der Leyen mensen zal proberen te dwingen om zich te laten vaccineren.

Het gaat om je geld

Ze zei dat er grote financiële belangen gemoeid zijn met de Europese vaccinatiepas. “Het is één groot conglomeraat dat over de wereld heerst en dit conglomeraat streeft een verandering van het financiële systeem na.”

“Het gaat niet om gezondheid, het gaat om je geld,” benadrukte ze. “Ze willen je veranderen in een slaaf die geen rechten heeft.”

De digital ID en digitale vaccinatiepaspoorten vormen een directe bedreiging voor iedere burger, zei Terhorst. Bij een nieuwe crisis zegt je bank mogelijk dat je geen toegang krijgt tot je bankrekening als je de vaccinatie weigert.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...