maandag 26 februari 2024

Dengue-virus grijpt om zich heen nadat Bill Gates miljarden genetisch aangepaste muggen loslaat


In Brazilië loopt het aantal dengue-besmettingen snel op. De bestrijding van de Aedes aegypti-mug wordt opgevoerd. Deze steekmug, die voorkomt in de tropen, is de verspreider van onder meer het dengue-virus, in Nederland bekend als knokkelkoorts.

Het virus houdt het land in zijn greep. Volgens het ministerie van Volksgezondheid raakten in de eerste vijf weken van dit jaar 365.000 mensen besmet. Dat aantal ligt vier keer hoger dan de dengue-gevallen vorig jaar rond deze tijd. In een aantal deelstaten is de gezondheidsnoodtoestand uitgeroepen. “Overal zijn muggen.”

Je kon erop wachten: ‘experts’ linken de uitbraak aan klimaatverandering.

Scherp gestegen

Ondertussen draait de Braziliaanse muggenfabriek op volle toeren. Het World Mosquito Program van de VN kondigde vorig jaar aan op verschillende plaatsen in Brazilië miljarden genetisch gemodificeerde muggen los te laten, om ‘mensen te beschermen tegen dengue’. Het is de eerste keer dat de methode op zo’n grote schaal wordt toegepast.

In vijf steden hebben Braziliaanse gezondheidsfunctionarissen deze muggen, die zijn geïnfecteerd met de Wolbachia-bacterie, losgelaten.

Nog geen jaar na deze aankondiging is het aantal gevallen van dengue in Brazilië niet afgenomen, maar scherp gestegen.

Vaccin

Het World Mosquito Program kreeg een financiële injectie van 50 miljoen dollar van onder meer de Bill & Melinda Gates Foundation. Diezelfde stichting financierde ook het onderzoek naar het vaccin tegen dengue.

Het vaccin wordt gemaakt door de Japanse farmaceut Takeda, die tientallen miljoenen heeft gekregen van de stichting van Gates. De Braziliaanse overheid heeft alvast 5 miljoen doses gekocht.

Eerder liet biotechbedrijf Oxitec, dat miljarden heeft ontvangen van Gates, genetisch aangepaste muggen los in Brazilië. In 2019 kwam het bedrijf onder vuur te liggen nadat uit onderzoek was gebleken dat het project was mislukt en dat de muggen het dengue-virus bleven verspreiden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Bill Gates’ ‘zelfverspreidende mRNA-vaccins’ zijn ‘klaar voor gebruik’

februari 26, 2024   11

       Steve Jurvetson from Los Altos, USA / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Er is een nieuwe vorm van “zelfverspreidende mRNA-vaccins” ontwikkeld waarmee regeringen hele bevolkingsgroepen kunnen vaccineren zonder injecties of toestemming van individuen.

De nieuwe technologie, die werd ontwikkeld door Microsoft mede-oprichter Bill Gates en zijn verschillende organisaties, is nu naar verluidt “klaar om in te zetten” voor het publiek, bericht Hunter Fielding.

Onderzoeksjournalist Jefferey Jaxen bracht de alarmerende realiteit aan het licht op The Highwire.

Jaxen legt uit dat de nieuwe technologie van Gates betekent dat het mogelijk is om de hele wereld te “vaccineren” zonder grote hoeveelheden van de bevolking te injecteren.

We hebben het over zelfverspreidende vaccins, een technologie die bijna klaar was om te worden ingezet voor de pandemie van het coronavirus.

Uiteindelijk werd deze technologie echter vervangen door mRNA-injecties.

Het zou dus naïef zijn om te denken dat de wereldwijde gezondheidsautoriteiten vier jaar later niet zouden aandringen op het gebruik ervan in het geval van een nieuwe “wereldwijde gezondheidscrisis.”

Het enige dat het massale gebruik van deze technologie tegenhoudt, is dat vervelende ding dat bekend staat als geïnformeerde toestemming.

Maar de realiteit is, zoals blijkt uit het COVID tijdperk, dat geïnformeerde toestemming niet meer is wat het geweest is.

Het hele idee achter het zelf verspreiden van vaccins is grotendeels gebaseerd op het omzeilen van geïnformeerde toestemming.

Wetenschappers verwijzen graag naar het grote publiek dat toestemming geeft voor vaccins als “gedragsbarrières.”

In een wetenschappelijke paper van Timothy Notton et al. wordt opgemerkt:

“Infectieziektebestrijding staat voor grote uitdagingen, waaronder: hoe therapeutisch richten op de populaties met het hoogste risico, het omzeilen van gedragsbarrières en het overwinnen van mechanismen voor de persistentie en resistentie van ziekteverwekkers.”

Een verslag van The Telegraph merkt op:

 

“In een onderzoek uit november stelde het Department of Health dat zelfverspreidingstechnieken een einde zouden kunnen maken aan ‘vaccinvertraging’.”

Het Amerikaanse leger en DARPA hebben ook onderzoek gedaan naar zelfverspreidende vaccins voordat Gates de technologie uiteindelijk op de markt bracht.

Met name DARPA heeft antivirale middelen onderzocht die in real-time “evolueren” tegen nieuwe virusstammen.

Maar als een zelfverspreidend vaccin op een onvoorziene manier muteert, kan het mogelijk ernstige risico’s opleveren voor de hele bevolking.

Advocaat Aaron Siri waarschuwde voor zelfverspreidende vaccins die binnenkort aan het publiek worden aangeboden.

“Bij dit product is het hele idee dat ze het vrijgeven aan in principe één persoon en dat het zich verspreidt naar iedereen op de wereld. “Dus als ze het één keer verpesten, slechts één keer, kunnen ze de hele wereld verknoeien,” benadrukte hij.

“Wat misschien wel het grootste slachtoffer is… als ze dit ding ooit vrijgeven, zullen het burgerlijke, individuele rechten zijn… Hier gaan ze een product uitbrengen waar je geen andere keuze hebt dan het effectief te nemen. Dat is de ultieme verplettering van individuele en burgerrechten.”

KIJK:

https://static.arkengine.com/video/clsy6sase00pbjt01awvd328h/file/mp4/EPISODE%20360_THE%20CLOT%20THICKENS.mp4?_=1


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

 https://www.frontnieuws.com/bill-gates-zelfverspreidende-mrna-vaccins-zijn-klaar-voor-gebruik/

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’

 mei 8, 2021   16      

Op internet verschijnen steeds meer berichten over mensen die ernstig ziek worden na contact met mensen die tegen Corona zijn ingeënt. Vooral vrouwen zouden er last van hebben. Er is sprake van onregelmatige menstruatie, hevig vaginaal bloedverlies, ook bij eenjarige baby’s, miskramen, hormonale onevenwichtigheden en andere bijwerkingen.

Nadat een Instagram-gebruikster haar persoonlijke ervaring had beschreven, stroomden de reacties binnen van vrouwen met vergelijkbare verhalen. Het restrictieve Facebook-conglomeraat reageerde prompt door de account van de genoemde gebruikster meerdere malen te schorsen, bericht orbisnjus.com.

Inmiddels is er een debat losgebarsten over de vraag of de gevaccineerden mogelijk verspreiders zijn van tot dusverre onontdekte ziekten, dan wel of het een kwestie is van het zogeheten “shedding”-verschijnsel. Anderen hebben het over de mogelijkheid van een zelfverspreidend vaccin.

Zoals men zich kan voorstellen, is dit onderwerp een heet hangijzer voor de mainstream media. Zij willen zo’n gepresenteerde context absoluut in de “samenzweringsmythen-lade” zien verdwijnen, zonder enige intentie om objectieve opheldering te verschaffen. Wat geen antwoord geeft op de kernvraag of gevaccineerde mensen een gevaar vormen.

Het klinkt velen wellicht volslagen vreemd in de oren dat gevaccineerden de desbetreffende geïnjecteerde virusprotocollen kunnen overdragen op mensen in hun omgeving. In de wetenschappelijke literatuur van het tijdperk dat aan  Covid-19 voorafging, zijn er echter verschillende studies die aantonen dat gevaccineerde personen maandenlang besmettelijk kunnen blijven en ongevaccineerde personen kunnen besmetten met een ingeënte ziekteverwekker. Kortom, “shedding” is een wetenschappelijk bewezen feit.

Daarom heeft de Amerikaanse farmaceutische gigant Pfizer bij zijn dubbelblinde klinische proeven met het op genen gebaseerde mRNA-vaccin Corona in het Pfizer-document met de titel “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND,DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY,IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS” in de rubriek “Beroepsmatige blootstelling” waarschijnlijk bezorgdheid in die zin geuit.  Beroepsmatige blootstelling wordt als volgt toegelicht:

“Beroepsmatige blootstelling doet zich voor wanneer een persoon ongepland direct contact met de interventiestudie heeft, wat kan leiden tot het optreden van een AE (Adverse Event Note). Deze groep mensen kan bestaan uit zorgverleners, familieleden en andere rollen die betrokken zijn bij de zorg voor de specifieke deelnemers aan het onderzoek”.

Even terzijde, twee conceptuele uiteenzettingen over medisch jargon. De interventiestudie verwijst naar personen die het Pfizer-vaccin hebben gekregen als proefpersonen in de klinische proef. AE (Adverse Event adverse event) wordt in de medische literatuur omschreven als het optreden van ongewenste medische bijwerkingen.

 

Zoals Pfizer waarschuwt in de rubriek “Blootstelling tijdens de zwangerschap”, kunnen zelfs huidcontact en aërosolen tot overdracht leiden. Bovendien krijgen zwangere vrouwen uitdrukkelijk aandacht:

“Als een vrouwelijk familielid of een zorgverlener aangeeft dat zij zwanger is, nadat zij via huidcontact of inademing aan het interventieonderzoek is blootgesteld, moet dit binnen 24 uur worden gemeld”.

Geslachtsgemeenschap wordt ook genoemd als transmissieroute, bijvoorbeeld wanneer “een mannelijke deelnemer die nog steeds deelneemt aan de interventiestudie of daarmee is gestopt, een vrouwelijke partner blootstelt voorafgaand aan of tijdens de conceptieperiode”.

Pfizer beschrijft ook dat een ongevaccineerde persoon geïnfecteerd kan raken en op zijn beurt als overdrager kan optreden:

“Een mannelijk familielid of een zorgverlener die door inademing of huidcontact aan de interventiestudie is blootgesteld, stelt vervolgens zijn vrouwelijke partner bloot, in de aanloop naar of tijdens de bevruchting”.


De zogenaamde factcheckers kunnen daarom gerust hun schriftelijke braaksel rectaal inbrengen. Volgens Pfizer moet de fysieke nabijheid met proefpersonen met mRNA-vaccins met uiterste voorzichtigheid worden benaderd. Ondertussen worden miljoenen mensen 15 minuten na vaccinatie wereldwijd vrijgelaten om zich onder het publiek te mengen. Maar in de studie werd er zeer zorgvuldig voor gezorgd dat er geen direct contact met de proefpersonen mogelijk was. Waar gaat deze communicatieve discrepantie over? Wat zijn de onderliggende bevindingen waardoor deze uitgesproken bedenkingen zomaar uit de wereld worden geholpen.

In het begin hadden we het over zelfverspreidende vaccins. Dit zijn vaccins die zich, net als infectieziekten, verspreiden op basis van overdraagbaarheid. Met andere woorden, een gevaccineerd persoon vaccineert zijn persoonlijke omgeving en daarbuiten door in de buurt te zijn. Niemand minder dan de Johns Hopkins University, meer bepaald het Center for Health Security van de Bloomberg School of Public Health, heeft in een in 2018 gepubliceerd rapport voorgesteld om dergelijke vaccins te gebruiken om een immuunbescherming op te bouwen tegen bepaalde ziekten.

 

Onder de kop (p.45) “Self-Spreading Vaccines,” staat in het Johns Hopkins rapport het volgende:

“Zelfverspreidende vaccins zijn genetisch gemanipuleerd om zich als infectieziekten door populaties te verplaatsen. Maar in plaats van ziektes te veroorzaken, bieden ze bescherming. De visie is dat een klein aantal individuen in een doelpopulatie gevaccineerd zou kunnen worden en dat het vaccin als een pathogeen virus in de populatie zou circuleren. Wat resulteert in een snelle, grootschalige immuniteit”.

In het document wordt erkend dat de toepassing van zelfverspreidende vaccins met bepaalde “uitdagingen” gepaard zou gaan. Als voorbeelden worden genoemd “geïnformeerde toestemming” en potentiële levensbedreigende contra-indicaties.

“De ethische en regelgevingsuitdagingen, waaronder geïnformeerde toestemming, preventie en monitoring van ongewenste voorvallen, zouden cruciale uitdagingen zijn om deze aanpak zelfs in extreme gevallen te implementeren”, aldus het document.

De bekende Noorse sociale wetenschapper, Dr. Fillipa Lentzos, schreef in een in 2020 gepubliceerd artikel dat een klein maar groeiend aantal wetenschappers gelooft dat het mogelijk is de zelfreplicerende eigenschappen van virussen uit te buiten en ze te gebruiken om immuniteit te verspreiden in plaats van ziekte. Zij zei ook dat het onderzoek op dit gebied al 20 jaar teruggaat en dat het Amerikaanse leger er veel belangstelling voor heeft. Dat is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat de configuratie van de zelfverspreidende vaccins in handen is van de wetenschappers, zei ze. Lentzos gaf commentaar:

“Ze zouden triggers in het virus kunnen inbrengen die het immuunsysteem van geïnfecteerde mensen of dieren doen falen. Een beetje zoals HIV dat van nature doet. Of men zou triggers kunnen induceren die een auto-immuunziekte veroorzaken, waarna het lichaam zijn eigen gezonde cellen en weefsels begint aan te vallen”.

Het is duidelijk dat die technologie gebruikt kan worden om een massavernietigingswapen te maken. Dit is waarschijnlijk waar de brandende interesse van het Amerikaanse leger vandaan komt.

Het voormalige hoofd onderzoek en vicepresident van het Amerikaanse farmaceutische bedrijf Pfizer heeft onlangs verklaard dat een op genen gebaseerde experimentele massavaccinatie de meest perfecte manier zou zijn om een ontvolking van de aarde te bewerkstelligen. Dr. Mike Yeadon:

Als men overweegt om een groot deel van de wereldbevolking te ontvolken. En dat wil doen op een manier die geen vernietiging van het milieu door kernwapens, massale vergiftiging met antrax of iets dergelijks vereist, en die geloofwaardig te ontkennen is tijdens een meerjarige besmettelijke ziektecrisis. Ik denk dat er geen beter plan voor is dan het plan dat voorhanden is. Ik kan niet zeggen of ze dit van plan zijn. Maar ik kan geen goedaardige verklaring bedenken waarom ze het doen.

Hierbij beweren wij niet dat de meldingen van vrouwen die diverse ongewenste voorvallen hebben ondervonden ten gevolge van contact met gevaccineerden, rechtstreeks verband houden met de massavaccinatie. Niettemin kan volgens de door ons gevolgde wetenschap, zoals het Corona-establishment voortdurend suggereert, niet worden uitgesloten dat wij te maken hebben met ofwel “shedding”, ofwel mogelijkerwijs “zelfverspreidende vaccins”.

Gezien het potentiële gevaar van gevaccineerde mensen, besloot een privéschool in Florida om zonder meer de toegang te weigeren aan gevaccineerde leraren. De oprichtster van de privéschool van Centner, Leila Centner, heeft het shedding als reden gegeven. Ze voegde eraan toe dat ze op de hoogte was van gevallen uit haar eigen vriendenkring waarin vrouwen menstruatiestoornissen zouden hebben ontwikkeld nadat ze in contact waren gekomen met Covid-19 gevaccineerde mensen.

                Video Link: https://youtu.be/Cx5g-13bedc

Factcheckers van welke pluimage dan ook verbreden niet noodzakelijkerwijs hun spectrum. Hun taak bestaat er slechts in schijnbaar bizarre contexten nog verder te verdraaien tot in het duistere en ze af te doen als “samenzweringstheorieën”. Zonder echt te overwegen of “shedding” niet alleen een verzonnen fenomeen op sociale media is. Wat expliciet berust op de combinatie van ongenoegen en programmeerbaarheid. Men beschouwt u als lui, onwetend en dwaas, en beschuldigt u ervan dat u nooit iets tot op de bodem uit te willen zoeken en er genoegen mee neemt iemand het denkwerk voor u te laten doen. Maar is dat zo?

In het onderstaande verslag van Greg Resse wordt de bovenstaande informatie in een compact visueel formaat gepresenteerd. Kijk!

https://www.frontnieuws.com/shedding-en-zelfverspreidende-vaccins/  

De kans op een nieuwe pandemie is 100 procent, verwachting is nog steeds 2025

 maandag, 26 februari 2024 11:52  Hits: 4150 

nieuwe pandemie op komstWe zijn weer een beetje in slaap gesukkeld, maar volgens de MSM is het 100 procent zeker dat we te maken zullen krijgen met een volgdende pandemie.

Dat die pandemie komt mag dan zeker zijn, maar wat is de werkelijke reden dat deze zal komen?




Voor de meesten van ons lijkt de coronatijd iets uit het verleden en gaat het leven inmiddels weer over andere zaken dan mondkapjes, lockdowns en vaccins.

De vorige nep coronapandemie was slechts een oefening om de bevolking dusdanig te conditioneren dat ze een volgende keer heel gemakkelijk nieuwe maatregelen zullen accepteren.

Het was een oefening in opdracht van de sekte die ook al heel lang geleden de voorbereidingen trof voor die neppandemie en die kort voor de 'uitbraak' aan het oefenen was waarbij men het exacte scenario correct wist te voorspellen.

Leden van de sekte weten dan ook akelig nauwkeurig te voorspellen dat er een tweede pandemie zal komen, eentje die de bevolking niet zo gemakkelijk zal vergeten.




Inmiddels hebben de MSM opdracht gekregen om de bevolking alvast voor te bereiden op die volgende pandemie.

volgende pandemie 100 procent zeker

Als het dan 100 procent zeker is, dan is de volgende vraag: wanneer?

Wij hebben vorig jaar een artikel gepubliceerd met een mogelijke tijdlijn en op dit moment lijkt dat nog steeds een mogelijk scenario.

We weten dan dat er een pandemie komt, we kunnen ook aardig inschatten wanneer deze pandemie zal komen en dan blijft alleen nog de vraag over: Waarom?

Het antwoord daarop is al lang geleden gegeven door een prominent lid van de sekte, Jaques Attali, de Joodse leermeester van Emmanuel Macron.


Deze man is bekend geworden ook als de ontdekker en mentor van de Franse president Emmanuel Macron.

Trouw schreef daar een aantal jaren geleden het volgende over:

De 39-jarige Emmanuel Macron wordt hoogstwaarschijnlijk de jongste president van Frankrijk ooit. Hij dankt zijn bliksemcarrière aan een grote dosis moed en een scherp strategisch inzicht.

Zijn carrière in een notendop: hij studeerde aan de elitaire bestuursschool ENA, werkte als hoge ambtenaar en was actief voor de zakenbank Rothschild & Co waar hij miljonair werd.

Hij werd ontdekt door Jacques Attali, sinds jaar en dag een invloedrijke persoonlijkheid in de coulissen van de macht.

Er is weinig moed of strategisch inzicht nodig als je wordt gesponsord door de Rothschild, met een Jacques Attali die aan de touwtjes trekt.

De inhuldiging van Macron vond dan ook op gepaste wijze plaats, zoals wij schreven in een eerder artikel.

Ook Macron is, net zoals onze premier Mark Rutte, vrijmetselaar en onder andere lid van een zogenaamde superloge, "Atlantis Aletheia".

De Joodse vrijmetselaar journalist Serge Moati zei over de inhuldiging van Macron onder andere het volgende:

“Macron werd president door naar het licht (Lucifer) te lopen en daarom bevond hij zich ook voor de piramide op het Louvre, hetgeen onderdeel vormde van zijn inwijdingsritueel”.

macron, piramide, inwijding, vrijmetselaar, attali, joods

Jaques Attali wordt ook wel de architect van de New World Order wordt genoemd.

Aangezien Attali een keiharde insider is beschrijft hij niet zomaar een voorspelling over hoe onze maatschappij er in de toekomst zal uit zien, maar reflecteert het pure kennis over wat er gaat komen.

Zo zal er in de toekomst een scheiding worden gemaakt tussen voortplanting en zaken zoals liefde en seks. Het laatste zal er alleen zijn puur ter vermaak en de voortplanting van de mensheid zal grotendeels gebeuren via machines, waar op bestelling designer baby’s zullen worden geleverd.

Mensen zullen daarom dan ook niet meer gaan samenwonen om een gezin te beginnen zoals nu nog gebeurt, maar ervoor kiezen allerlei andere soort relaties aan te gaan. De voortplanting en de voorwaarden waaronder dit zal geschieden zal volledig in handen van de overheid (CM) komen.  Het menselijk kind zal zich ontwikkelen in een kunstmatige baarmoeder en zal een commercieel product worden.

In 2009 publiceerde Attali een artikel waarin hij stelde dat er slechts een kleine pandemie nodig zou zijn om een wereldregering te kunnen installeren.


jacques attali voorspelt pandemie


Die pandemie hebben we inmiddels achter de rug en we zijn hard op weg richting die wereldregering als we niet massaal en heel snel stoppen met meewerken aan het systeem.

En toen kwam de volgende pandemie.

"Wij moeten ervoor zorgen dat wij de geplande behandeling klaar hebben, een behandeling die de oplossing zal zijn".

"De groep idioten zullen dus voor hun eigen ondergang zorgen, ze zullen uit vrije wil het slachthuis binnenstappen".

vaccinatie slachthuis
https://niburu.co/het-complot/19455-de-kans-op-een-nieuwe-pandemie-is-100-procent-verwachting-is-nog-steeds-2025

Tucker Carlson waarschuwt voor de ware motieven achter de agenda van de globalisten

januari 31, 2024   34 

Gage Skidmore from Surprise, AZ, United States of America / Wikimedia (CC BY-SA 2.0 DEED)

Vergis je niet. JIJ bent de koolstof die ze willen verminderen. “Lieg niet tegen jezelf,” zegt Tucker Carlson.

In een paneldiscussie met Jordan Peterson bracht Carlson een belangrijk punt naar voren in het overbevolkingsdebat. Wanneer er een plaag is, zoals muizen of kakkerlakken, is de oplossing voor het probleem om ze te doden. Deze logica volgend, suggereerde Carlson dat als wereldwijde organisaties zoals het World Economic Forum beweren dat mensen het probleem zijn, het doel hetzelfde moet zijn.

“Als je gelooft dat mensen het probleem zijn, dan is dat natuurlijk een genocidale denkwijze. Als ik denk dat het probleem in mijn keuken te veel muizen zijn, dan is de oplossing om de muizen te doden. Te veel kakkerlakken. Ik dood de kakkerlakken. Zij zijn het probleem. Zij zijn het obstakel.”

“En dus, vergis je niet. En dit komt min of meer overeen met wat ik eerder zei. Lieg niet tegen jezelf over de agenda. Als mensen het probleem zijn en jij bent een persoon, dan staat jouw leven per definitie in de weg van de doelen die zij willen bereiken.”

“Mis ik iets? Nee, dat doe ik niet. Maar wij allemaal – het is zo grotesk omdat, om verder uit te weiden, het in zekere zin een demonische geest is. Even voor de duidelijkheid, elke geest die andere mensen wil kwetsen, doden, verdelen of demoraliseren is per definitie een demonische geest. Dus dat is wat het bezielt. Jij bent het doelwit. En lieg niet tegen jezelf.”

MAKE NO MISTAKE. YOU ARE THE CARBON THEY WANT TO REDUCE.

“DON’T LIE TO YOURSELF,” SAYS TUCKER CARLSON.

“IF YOU BELIEVE PEOPLE ARE THE PROBLEM, THEN THAT IS, OF COURSE, A GEN*CIDAL SPIRIT. IF I BELIEVE THAT THE PROBLEM WITH MY KITCHEN IS IT HAS TOO MANY MICE, THE SOLUTION IS TO… PIC.TWITTER.COM/MBHCUHLUQQ

— THE VIGILANT FOX 🦊 (@VIGILANTFOX) JANUARY 30, 2024

Klik hier om het volledige gesprek te bekijken.

 

Via The Vigilant Fox.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/tucker-carlson-waarschuwt-voor-de-ware-motieven-achter-de-agenda-van-de-globalisten/

Geboortecijfers dalen naar recordlaagte in Engeland en Wales

 februari 25, 2024   7

    blankita_ua / Pixabay

Het geboortecijfer in Engeland en Wales is gedaald tot een nieuw dieptepunt sinds het begin van de metingen in de jaren 1930.

Volgens cijfers van het Office for National Statistics (ONS) is het totale vruchtbaarheidscijfer gedaald tot 1,49 kinderen per vrouw in 2022.

De cijfers liggen ver onder de 2,1 die nodig is om de bevolking op peil te houden en zijn de laagste sinds het begin van de metingen in 1939.

Breitbart doet verslag:

Volgens de statistieken werden er in 2022 605.479 levendgeborenen geregistreerd, een daling van 3,1 procent ten opzichte van het voorgaande jaar en ook het laagste totale cijfer sinds 2002.

Uit de gegevens bleek ook dat het aantal vrouwen dat kinderen kreeg het hoogst was tussen de 30 en 34 jaar, vergeleken met 25 tot 29 jaar twintig jaar geleden, wat suggereert dat Britse vrouwen het krijgen van kinderen uitstellen.

Joeli Brearley, directeur van Pregnant Then Screwed, vertelde The Guardian over de daling van het geboortecijfer: “Het is geen verrassing voor ons dat de vruchtbaarheidscijfers de bodem hebben bereikt. Voortplanting is een luxeartikel geworden in het Verenigd Koninkrijk. De kosten voor kinderopvang zijn ondraaglijk, en dat is nog maar de vraag of je een plaatsje kunt bemachtigen.

“Ons onderzoek heeft uitgewezen dat bijna de helft van de ouders zich in de schulden heeft gestoken of spaargeld heeft moeten aanspreken om de kosten van kinderopvang te kunnen betalen,” zei ze.

In een toespraak voor de globalistische krant Financial Times zei James Pomeroy, een econoom bij de HSBC bank, dat zonder massale migratie de daling van het geboortecijfer zou leiden tot een daling van de Britse bevolking met 25 tot 30 procent in de volgende generatie. Hij stelde dat een afnemende autochtone bevolking “meer immigratie, hogere belastingen, slechtere openbare diensten of een hogere pensioenleeftijd” nodig heeft.

 

Dr. Mary-Ann Stephenson van de Women’s Budget Group zei echter dat het geboortecijfer van de autochtone bevolking waarschijnlijk daalt door economische factoren, zoals de prijs van kinderopvang, maar ook de snel stijgende huizenprijzen in het Verenigd Koninkrijk.

Sinds de poorten van de massale migratie werden geopend onder de linkse regering Tony Blair, is het mediane inkomen in wezen gestagneerd, met een stijging van slechts £ 90 per week sinds 1997 in reële termen, deels als gevolg van miljoenen buitenlanders die het land binnenkomen en de arbeidskosten devalueren.

De gemiddelde prijs van een huis in Groot-Brittannië steeg van £130.499 in 1997 tot £269.242 in 2022, waardoor veel jonge mensen niet meer op de huizenmarkt konden komen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/geboortecijfers-dalen-naar-recordlaagte-in-engeland-en-wales/

Top 7 VAN DE GRIEZELIGE WAARHEDEN die de gezondheidsautoriteiten NIET willen dat je weet over Covid-19 “vaccins” en “boosters”

februari 26, 2024    14   

    Prefeitura Campinas / Wikimedia / (PDM 1.0 DEED)

Sommige mensen noemen het de plandemie. Anderen noemen het de scamdemic. Hoe dan ook, de meeste doden kwamen niet door het “nieuwe” virus, maar door de giftige prionen met mRNA-spikes die het bloedvatenstelsel van miljarden mensen over de hele wereld binnendrongen, schrijft S.D. Wells.

Nog een stille Holocaust die niemand leek te herkennen, behalve de natuurgeneeskundige enthousiastelingen, die beter weten dan iets te vertrouwen dat door Big Pharma wordt gepusht, vooral als het in een crimineel laboratorium wordt gemaakt en vervolgens in het “spierweefsel” van de schapen wordt geïnjecteerd om “immuniteit op te bouwen”.

Toen kwam de golf van “desinformatie”, wat eigenlijk betekende dat alle waarheidvertellers en klokkenluiders die iedereen lieten weten wat de zogenaamde “vaccins” werkelijk doen, werden bestempeld als samenzweringstheoretici, anti-vaxxers en desinformatieterroristen.

Ondertussen zwaaiden Big Pharma, Big Media en Social Media met de sloopkogels, vernietigden ze de publieke opinie en verspreidden ze ALLEMAAL desinformatie over hoe honderden miljoenen mensen, die toevallig allemaal de Covid prikken kregen, “plotseling stierven” (aan vaatproppen, hartaanvallen, beroertes en turbokanker).

De griezelige waarheden waarvan de CDC, FDA, WHO en globalistische eugenisten niet willen dat je ze beseft

#1. Covid injecties zijn waarschijnlijk verantwoordelijk voor de vreemde, witte, lange en vezelige “eiwit” stolsels die gevonden zijn in de bloedvaten van mRNA-gevaccineerde mensen, volgens meerdere balsemers in de afgelopen 3 jaar.

#2. Covid boosterprikken tasten je T-cellen aan, waardoor je lichaam niet meer in staat is om kanker en vele andere infecties te bestrijden.

#3. Veel dodelijke batches Covid-prikken blijken nu besmet en dodelijk te zijn, volgens wetenschappelijk onderzoek dat op bewijs is gebaseerd.

 

#4. Covid-19 mRNA-vaccins hebben nooit adequate veiligheids- en toxicologische tests ondergaan in overeenstemming met eerder vastgestelde wetenschappelijke normen.

#5. De favoriete scriptspuwende marionet en kwakzalver, Dr. Paul Offit, die het meest gevaarlijke vaccin ooit creëerde, de Rotateq Rotavirus prik, verwerpt ook Covid-prikken met zorgen over… wacht even… hartfalen (je kunt dit niet verzinnen).

#6. De helft van alle schapen (naïevelingen) die mRNA-gevaccineerd zijn voor Covid zullen voor altijd giftige, prionen nabootsende spike-eiwitten blijven maken in hun lichaam, volgens onderzoek uit het Verenigd Koninkrijk; met andere woorden, de helft van de gevaccineerde mensen zijn letterlijk wandelende biowapenfabrieken.

#7. COVID-19 vaccins hebben een tri-fecta van dodelijke “alliantie” gecreëerd die verschrikkelijke, onvoorspelbare en dodelijke bijwerkingen veroorzaakt door de dodelijke combinatie van grafeen, mRNA en nanotech.

Een recente review van de spike-eiwitten injecties, gepubliceerd in Clinical and Experimental Medicine, concludeerde dat de zogenaamde COVID-19 “vaccinatie” de kans op een SARS-CoV-2 infectie vergroot, plus dat de boosterprikken gekoppeld waren aan hogere niveaus van IgG4 antilichamen, waardoor het vermogen van het lichaam om witte bloedcellen te activeren werd aangetast.

Met andere woorden, de dodelijke klonterprikken vernietigen ook de natuurlijke verdediging van het lichaam tegen allerlei infecties en verschillende soorten kanker, waaronder tumoren. Dat is waar alle regelgevende instanties het meest bang voor zijn, namelijk dat mensen dit allemaal zullen ontdekken.

Het zijn Google, YouTube en Twitter die de verkeerde informatie verspreiden en de waarheid over de gevaren van giftige mRNA-prikken verbergen

Als mensen deze informatie online opzoeken, vindt 99 procent van hen alleen de verkeerde informatie die wordt verspreid door Google, Fakebook, YouTube, Twitter en dergelijke. Ze zijn gehersenspoeld. Dan zijn er nog de tv en de kranten. Ze kunnen online nergens de waarheid vinden, en zelfs als dat wel lukt, noemen hun favoriete websites en artsen het “misinformatie”.

 

Laat ik het zo zeggen: als alle artsen in Amerika aan hun patiënten zouden uitleggen, voordat ze de mRNA-prikken krijgen, dat de prikken nog zeer experimenteel zijn, dat niemand weet hoe lang je misleide cellen miljoenen giftige prionen met spike-eiwitten zullen blijven produceren, dat ze NIET in je spierweefsel blijven op de plek van de injectie, maar zich door het hele vaatstelsel verspreiden, als een enorm snelwegsysteem van criminelen, en je vitale organen binnendringen, je bloed verstoppen, je hersenen laten stollen en je hart zo zwaar belasten dat je “onverwacht dood” zou kunnen gaan, dat niemand die prik zou nemen.

In wezen is dat echter nog steeds niet genoeg, want de angstfactor werd zo erg opgekrikt dat zelfs gezonde mensen doodsbang waren voor de Covid griep, ook al was die niet “dodelijker” dan de seizoensgriep die een paar keer per jaar heerst. Heb je koorts en keelpijn? Dan heb je misschien griep. Blijf thuis in bed en rust uit.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/top-7-van-de-griezelige-waarheden-die-de-gezondheidsautoriteiten-niet-willen-dat-je-weet-over-covid-19-vaccins-en-boosters/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...