zaterdag 29 juni 2024

Hoe te ontgiften van de COVID-prik – Het is tijd om oplossingen te verspreiden voor COVID-prik ontgifting (9 artikels)

1) Aanwijzingen om GRAFEENOXIDE en andere gevaarlijke COVID “vaccin” ingrediënten uit uw lichaam te verwijderen

december 4, 2021   38

De COVID-prik, COVID jab of het COVID nep-vaccin is geen echt vaccin, maar de ernstige en soms dodelijke bijwerkingen zijn wel degelijk echt, schrijft Makia Freeman.

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Databanken over de hele wereld worden overspoeld met rapporten over verwondingen (bijwerkingen) en sterfgevallen als gevolg van het COVID-vaccin. Op het moment van schrijven vermeldt de in de VS gevestigde VAERS-databank ongeveer 915.000 verwondingen, waaronder 20.000 sterfgevallen, wat volgens de Harvard Pilgram Study van 2010 een onderrapportage is met een factor 100 [voor verwondingen]. Op het moment dat ik dit schrijf, registreert de Europese databank EudraVigilance (die gegevens van de 30 landen van de Europese Economische Ruimte bijhoudt) ongeveer 2.900.000 verwondingen, waaronder 31.000 sterfgevallen na de COVID-prik. Het is aannemelijk dat ook daar sprake is van onderrapportage, hoewel dat moeilijk met zekerheid te zeggen is.

Alle voorstanders van Big Pharma en door de NWO gefinancierde factcheckers staan natuurlijk te trappelen om te beweren dat deze gegevens alleen maar zelf-gerapporteerd zijn en geen oorzakelijk verband aantonen, maar je hoeft geen genie te zijn om de trends hier te zien. Wat de echte statistieken ook zijn, de nep-vaccin effecten zijn verwoestend. Er is echter ook goed nieuws. Als u of iemand die u kent de COVID-prik heeft genomen, en post-vaccin spijt ervaart, zijn er een aantal mogelijke manieren waarop u kunt herstellen. Hieronder vindt u een lijst met opties voor COVID-prik ontgifting.

COVID-prik ontgifting: Zelfgemaakte spike-eiwitten

Voordat ik begin, wil ik iets heel duidelijk maken. We zijn allemaal gebombardeerd met het angstverhaal van het gevreesde spike-eiwit van SARS-CoV-2. Dit is pure fictie. SARS-CoV-2 bestaat alleen in een digitale virusdatabank en is geen echt echt virus. Er bestaat geen geïsoleerd, levensecht SARS-CoV-2-exemplaar.

Als ik het hieronder heb over spike-eiwitten, heb ik het dus niet over de spike-eiwitten van een abstract virus. Ik heb het over de spike-eiwitten die je lichaam genetisch geïnstrueerd heeft gemaakt (als je de COVID-prik hebt genomen). Vergeet niet dat de verschillende COVID chemische middelen (nep-vaccins) op de markt je genen opnieuw bedraden zodat je spike-eiwitten aanmaakt (hetzij via mRNA, in het geval van Pfizer en Moderna, of via een adenovirus, in het geval van AstraZeneca en Johnson & Johnson). Deze spike-eiwitten die uw lichaam aanmaakt, binden zich vervolgens aan uw eigen ACE2-receptoren of veroorzaken op tal van andere manieren ravage. 

Sommige van de hieronder genoemde remedies zijn om deze zelfgemaakte spike-eiwitten te ontgiften.

1.1. Chloordioxide (ClO2, MMS)

In een recent interview met Sarah Westall bespreekt Dr. Joe Nieusma, die een PhD in toxicologie heeft, mogelijke manieren om te ontgiften van de COVID shot. Hij besteedt veel tijd aan het bespreken van de verdiensten van chloordioxide (chemische afkorting ClO2) dat al enige tijd door Jim Humble op de markt wordt gebracht als Miracle Mineral Solution (MMS). Humble had er veel succes mee bij het helpen van malaria-patiënten in Afrika. Andere beweringen die eraan worden toegeschreven zijn dat het kan helpen bij Hepatitis A, B en C, herpes, TB, AIDS en kanker. Recentelijk is Dr. Andreas Kalcker bekend geworden door het aan te bevelen om COVID zelf te bestrijden (wat je ook denkt of COVID werkelijk is).

Dr. Nieusma wijst op een studie uit juni 2021, getiteld  Inhibition of the Binding of Variants of SARS-CoV-2 Coronavirus Spike Protein to a Human Receptor by Chlorine Dioxide, waarin werd geconcludeerd dat ClO2 kon voorkomen dat het spike-eiwit (van het COVID nep-vaccin) zich hechtte aan de Angiotensine Converterend Enzyme 2 (ACE2) receptoren:

“Doelstelling: COVID-19, veroorzaakt door een nieuw coronavirus, SARS-CoV-2, is een aanhoudende wereldwijde pandemie geworden. Een veilig en krachtig virucidaal ontsmettingssysteem is dringend nodig om de bevolking te beschermen tegen het virus. Chloordioxide (ClO2) is een krachtig ontsmettingsmiddel waarvan bekend is dat het zowel virussen als bacteriën inactiveert. Het doel van deze studie was te onderzoeken of chloordioxide de binding van het receptor-bindende domein van het Spike-eiwit (S-eiwit) van variant coronavirus (Britse en Zuid-Afrikaanse varianten) aan de menselijke receptor, Angiotensine-Converting Enzyme 2 (ACE2), remt.

Materialen en Methoden: In vitro experimenten om de binding van het gezuiverde receptor-bindende domein van spike-eiwit aan ACE2 te bepalen, werden uitgevoerd in aanwezigheid van verschillende concentraties chloordioxide. Gezuiverde spike-eiwitten van de Britse en Zuid-Afrikaanse varianten werden gebruikt. Spike-eiwit gecoat op een microtiterplaat werd behandeld met een chloordioxide-oplossing in water of een chloordioxide-spuitoplossing.

Resultaat: De binding van spike-eiwitten van de varianten werd op een concentratie-afhankelijke manier geremd (50% remmende concentratie (IC50) van 7,6 μmol/L en 5,8 μmol/L voor respectievelijk de Britse en de Zuid-Afrikaanse variant).

Conclusie: Deze bevindingen tonen aan dat chloordioxide in waterige oplossing de binding van de variant spike-eiwitten aan het menselijke ACE2-receptoreiwit kan inactiveren, wat erop wijst dat deze strategie nuttig kan zijn bij het blokkeren van de overdracht van variant SARS-CoV-2-virussen.”

Voor lezers die weinig tot niets weten over ClO2, hier enkele basisfeiten. ClO2 is iets heel anders dan bleekmiddel, chloorverbindingen of chloor alleen. Chloor doodt door chlorering, terwijl chloordioxide doodt door oxidatie. Dat is een enorm verschil, omdat chlorering uiteindelijk moleculen giftig maakt voor het menselijk lichaam. ClO2 is een oxidatiemiddel dat elektronen onttrekt aan ziekteverwekkende moleculen, waardoor deze verzwakken en uiteenvallen; het is echter een zwak oxidatiemiddel, in tegenstelling tot zuurstof (O2), ozon (O3) en waterstofperoxide (H2O2), die sterke oxidatiemiddelen zijn. ClO2 zal geen effect hebben op sterke gezonde cellen en moleculen die alkalisch zijn, maar het zal zwakke zure moleculen verscheuren. ClO2 heeft geen bijproducten, kan worden gebruikt als ontsmettingsmiddel en is effectief tegen sporenvormende bacteriën zoals Anthrax. Het is ook effectief tegen micro-organismen die zich in de biofilm van uw lichaam verbergen (waar andere middelen niet kunnen komen). De biofilm is een dunne laag bacteriën die zich vormt in een kleverige slijmmatrix, meestal op oppervlakken die in contact komen met water. De biofilm beschermt micro-organismen (zoals listeria), dus remedies zoals ClO2 zijn uiterst nuttig voor ontgifting.

1.2. Suramine

In een artikel van mei 2021 getiteld Is This a Possible COVID Vaccine Antidote?, sprak ik over het potentieel van suramine om bloedstolling en RNA replicatie te remmen, nadat Dr. Judy Mikovits suramine had aangeprezen als een COVID vaccin detox strategie. Per slot van rekening is het COVID nep-vaccin berucht geworden om zijn bloedstollende effecten, die in ernstige gevallen kunnen leiden tot beroerte en hartaanval, en heeft het toepasselijk de bijnaam “stollingsprik” gekregen. Later blijkt dat Dr. Mikovits heeft benadrukt dat suramine niet afkomstig is van of geen verband houdt met dennennaald tinctuur, wat vreemd is, aangezien het bewijs dat ik heb gezien wel degelijk is. In het hierboven gelinkte interview, wijst Dr. Nieusma erop dat suramine structureel gelijk is aan ivermectine. Ik moedig iedereen die hierin geïnteresseerd is aan om zijn eigen onderzoek te doen, maar suramine lijkt een zeer belangrijk detox middel te zijn voor de COVID-prik, omdat het zowel bloedstolling als ongewenste DNA/RNA replicatie remt en voorkomt, 2 van de ergste effecten van de prik.

1.3. Zwarte zaad olie

Zwarte zaad olie is een ander geweldig supplement en natuurlijke remedie die kan helpen bij COVID-prik ontgifting. Volgens Dr. Nieusma bindt het zich aan de spike-eiwitten voordat ze zich binden aan de ACE2 receptoren van je lichaam. Het voorkomt ook ontstekingen en de gevreesde cytokine stormen die verantwoordelijk zijn voor een aantal verschrikkelijke effecten van het nep-vaccin.

1.4. Antioxidanten

Na deze 3 supplementen, somt Dr. Nieusma nog enkele andere op die volgens mij meer algemene ontgifters zijn, eerder dan stoffen of remedies specifiek voor de COVID-prik. Hij beveelt C60 (carbon 60) aan om oxidatieve stress en ontsteking te beheersen, wat logisch is, omdat C60 bekend staat als de sterkste antioxidant ter wereld. Hij beveelt glutathion aan, de belangrijkste antioxidant van het menselijk lichaam, die in staat is cellulaire schade door reactieve zuurstofsoorten zoals vrije radicalen, peroxiden, lipide peroxiden en zware metalen te voorkomen. Het stimuleren van glutathion is een duidelijke en voor de hand liggende tactiek voor ontgifting en een goede gezondheid. Enkele eenvoudige manieren om dit te doen zijn regelmatige lichaamsbeweging, goede slaap, hoge vitamine C en D-niveaus, en het eten van voedingsmiddelen zoals zwavelhoudende groenten, avocado, spinazie, asperges, okra, wei-eiwit en kurkuma. Je kunt glutathion ook stimuleren via supplementen als NAC, DMG (dimethylglycine) en mariadistel.

Dr. Nieusma noemt ook ozon als een COVID-prik detox methode, maar hij gaat niet in op hoe je het moet gebruiken, dus ik moedig lezers aan om hun eigen onderzoek te doen en voorzichtig te zijn, want ozon kan gevaarlijk zijn als het op de verkeerde manier wordt gebruikt. Laten we tot slot denken aan een van de beste detox strategieën van allemaal, een methode die ook gratis is: vasten. Vasten is een manier waarop je lichaam dingen kan opruimen waar het normaal gesproken geen aandacht aan besteedt tijdens het proces van constante spijsvertering. Het is een onderbenutte maar zeer effectieve manier om vrijwel alles wat ongewenst is uit je lichaam te ontgiften.

Manieren om grafeen te ontgiften uit het lichaam

Een andere goede bron van informatie voor COVID-prik ontgifting is Ricardo Delgado, die deel uitmaakt van La Quinta Columna, de Spaanse onderzoeksorganisatie die voor het eerst op grote schaal aan het licht bracht dat de nep-vaccin prikken grafeen of grafeenoxide bevatten. Dit werd later bevestigd door andere onderzoekers zoals Dr. Robert Young. Whitney Webb heeft Delgado’s bewering dat het vaccin voor meer dan 90% uit grafeen bestaat, terecht in twijfel getrokken, maar dat is voor onze discussie van vandaag niet relevant. Ongeacht het exacte percentage grafeen in de injectie, bevat het wel wat, en we weten dat grafeenoxide een supergeleider is die signalen uitzendt en ontvangt. Het zou geheel of gedeeltelijk verantwoordelijk kunnen zijn voor het COVID-vaccin magnetisme fenomeen. In deze video (in het Spaans maar met Engelse ondertiteling) stelt Delgado 7 natuurlijke producten voor die helpen grafeen uit het lichaam te ontgiften:

1. NAC (N-acetylcysteïne)
2. Zink
3. Astaxanthine
4. Quercetine
5. Vitamine D
6. Mariadistel
7. Melatonine

Ik zal kort op elk van hen ingaan. NAC wordt hierboven genoemd in het gedeelte over antioxidanten als een manier om gluathion te stimuleren. Zink is een essentieel mineraal waar veel mensen een tekort aan hebben; het wordt vaak aangeraden bij verkoudheid, griep en ontgifting, en is vooral belangrijk voor mannen om testosteron op te bouwen. Astaxanthine is een supervoedsel uit algen dat ik persoonlijk gebruik en dat ik ten zeerste aanbeveel; het helpt ook bij immuniteit, energie, uithoudingsvermogen, gezondheid van de ogen, gewrichten en huidgezondheid. Quercetine is een bekende antioxidant en detox-agent. Ik noemde hierboven al Vitamine D en Mariadistel, en tot slot is van melatonine (het slaaphormoon) bekend dat het de aanmaak van glutathion stimuleert, zoals uit deze studie bleek.

Ik zou ook mensen met vaccinatieschade willen aanmoedigen om te experimenteren met veilige en vertrouwde ontgifters zoals zeoliet, klei, borium en epsomzout, waarvan er vele plaatselijk en inwendig kunnen worden gebruikt.

Slotgedachten over COVID-prik ontgifting

De producten in dit artikel zijn bedoeld als een startpunt voor uw onderzoek. Zoals altijd, doe uw eigen onderzoek en controleer alles grondig voordat u het in uw lichaam stopt. Voor degenen met na-vaccin spijt, het goede nieuws is dat het menselijk lichaam in staat is tot verbazingwekkende genezing en regeneratie, maar je moet stoppen het te vergiftigen en geef het wat het nodig heeft. Naarmate de mensheid verder ontwaakt, zullen er velen zijn die de propaganda van de COVID-zwendel in het begin niet doorzagen, maar die later, een paar injecties later, de essentie ervan begrepen. Mijn hoop is dat deze mensen hun gezondheid kunnen terugwinnen en dat we zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken met deze informatie voordat mensen bezwijken aan door nep-vaccins veroorzaakte “ongewenste bijwerkingen”, verwondingen en dood.

Als laatste opmerking wil ik vermelden dat dit artikel niet specifiek ingaat op hoe je nanotechnologie uit je lichaam kunt krijgen – of het nu gaat om zelfbewuste vezels, zelfbewegende crittersmachine-achtige schijfjes of een van de andere rare dingen die mensen hebben gevonden. In na-COVID tijden hebben Clifford Carnicom en Tony Pantelleresco goed werk verricht op dit gebied, wat Morgellons-lijders nuttig hebben gevonden. Als u hier een oplossing voor weet, laat uw ideeën dan achter in de reacties hieronder.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/hoe-te-ontgiften-van-de-covid-prik-het-is-tijd-om-oplossingen-te-verspreiden-voor-covid-prik-ontgifting/

 ------

2) Aanwijzingen om GRAFEENOXIDE en andere gevaarlijke COVID “vaccin” ingrediënten uit uw lichaam te verwijderen

september 22, 2023   41


Screenshot YouTube

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over de verborgen grafeenoxide-component van de COVID-19 “vaccins” en hoe deze reageert met, en zelfs geactiveerd wordt door, elektromagnetische frequenties (EMV) zoals 5G – maar geen paniek: er zijn manieren om uw lichaam op natuurlijke wijze van dit spul te ontdoen, schrijft Ethan Huff.

Zelfs als u nooit ook maar één Fauci griepprik heeft genomen, blijft het een feit dat grafeenoxide en zijn derivaten de watervoorraad, de lucht die we inademen door geoengineering en “chemtrails”, en de voedselvoorraad besmetten. Er is ook het gespeculeerde risico van “shedding” door vaccins, waarbij een ongevaccineerd persoon “besmet” kan raken met het gif door simpelweg in de buurt te zijn van iemand die onlangs een prik heeft gekregen.

Het is interessant dat de symptomen die geassocieerd worden met grafeenoxidevergiftiging en blootstelling aan EMV-straling vrijwel hetzelfde zijn als de symptomen die beschreven worden als “COVID”. Daarom hebben velen zich vanaf het begin van de “pandemie” afgevraagd of er eigenlijk wel echt een circulerend “virus” is, omdat het zou kunnen dat “COVID” gewoon grafeenoxidevergiftiging en EMV-vervuiling is – “COVID” zou zelfs gewoon extreme 5G-blootstelling onder een andere naam kunnen zijn.

We weten wel dat de COVID-injecties vol zitten met grafeenoxide, wat zou verklaren waarom het merendeel van de ernstige ziekten en sterfgevallen die aan “COVID” worden toegeschreven zich bijna volledig voordeden bij de volledig gevaccineerden. En nu shedden de volledig gevaccineerden de inhoud van de injecties af aan de ongevaccineerde bevolking.

Dit is allemaal beangstigend, maar er zijn manieren waarop u uw lichaam kunt ontdoen van mogelijke vergiftiging door grafeenoxide, waaronder glutathion, ook wel bekend als de “meester”-antioxidant. Glutathion, dat bestaat uit de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur, wordt van nature geproduceerd door de lever en wordt door het lichaam gebruikt om weefsel opnieuw op te bouwen terwijl het immuunsysteem versterkt wordt.

 

Als het lichaam overbelast raakt met grafeenoxide, kunnen de glutathionspiegels dalen – en vooral als u ouder dan 65 bent. Mensen met reeds bestaande gezondheidsproblemen hebben ook de neiging om een laag glutathiongehalte te hebben, en daarom is het belangrijk om dit aan te vullen, evenals n-acetylcysteïne, of NAC.

Klinische onderzoeken met honderden IC-patiënten die beademd werden en bijna doodgingen, hebben aangetoond dat de verspreiding van grafeenoxide in combinatie met blootstelling aan 5G de longplaques creëert die vaak geassocieerd worden met COVID. Door ze te behandelen met glutathion via directe intraveneuze injecties of oraal, en met 600 milligram NAC of meer, kunnen dit soort patiënten al binnen een paar uur herstellen, volgens Ricardo Delgado van La Quinta Columna.

“Grafeenoxide overschrijdt, wanneer het geoxideerd of geactiveerd wordt door specifieke EMV-frequenties, het vermogen van het lichaam om voldoende glutathion aan te maken, wat het immuunsysteem vernietigt en de ziekte veroorzaakt,” legt The Exposé uit. “Bij ziekteverschijnselen (zoals Covid-symptomen en alle ‘varianten’) is het nodig om de glutathionspiegel in het lichaam te verhogen om het gif (grafeenoxide) dat is ingebracht of elektrisch geactiveerd, aan te kunnen.”

Omdat NAC een voorloper van glutathion is, is het een betere manier om uw glutathionvoorraden weer op te bouwen dan glutathion direct in te nemen. En NAC is vooral gunstig als het samen met zink wordt ingenomen, waarvan wordt aangenomen dat het grafeenoxide afbreekt. Andere nuttige supplementen die kunnen helpen het lichaam van grafeenoxide te ontdoen (en verdere studie garanderen) zijn onder andere:

• Astaxanthine
• Melatonine
• Mariadistel
• Quercetine
• Vitamine C
• Vitamine D3


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/aanwijzingen-om-grafeenoxide-en-andere-gevaarlijke-covid-vaccin-ingredienten-uit-uw-lichaam-te-verwijderen/

------


woensdag 22 februari 2023

3) Cardioloog: zo kun je het spike-eiwit uit je lichaam krijgen na vaccinatie



Wat kun je doen om de schade van de coronavaccins te beperken? Dat is een vraag die cardioloog en internist Peter McCullough vaak krijgt.

Veel mensen haalden in 2021 één of twee prikken en kregen vervolgens last van bijwerkingen. Hoe meer prikken je haalt, hoe meer bijwerkingen je krijgt en hoe groter de risico’s, zei McCullough in gesprek met Laura-Lynn Tyler Thompson.

11 procent was dodelijk

Hij drukte mensen op het hart geen prikken meer te nemen. Daarnaast adviseerde hij mensen om waakzaam te zijn, aangezien sommige complicaties eenvoudig te behandelen zijn.

Je stapt bijvoorbeeld in het vliegtuig en nadat je geland bent, is je been opgezwollen als gevolg van een bloedprop. Uit onderzoek is gebleken dat 11 procent van de bloedproppen in benen, van enkel tot heup, dodelijk was, merkte McCullough op. Hij noemde ook hartproblemen die kunnen optreden na vaccinatie.

Ontgiften

Mensen vragen hem ook vaak hoe ze kunnen ontgiften na de coronaprik, hoe ze het uit hun lichaam kunnen krijgen. De cardioloog verwees naar nattokinase, een enzym uit sojabonen. Uit preklinische studies blijkt dat dit enzym het spike-eiwit afbreekt. 

(NVDR.: nattokinase is ook bekend enn verkrijgbaar in supplementvorm onder de naam vitamine K2)

McCullough wees erop dat het een veilig supplement is. De volgende stap is onderzoek bij mensen.

-----


dinsdag 3 januari 2023

4) Dringend: 14 eenvoudige manieren om te ontgiften na het vaccin

 december 23, 2021   45457   19 

 


In verband gebracht met bloedstolsels, hersenmist, longontsteking en myocarditis, kan deze eenvoudige gids die u laat zien hoe u uw lichaam kunt reinigen van giftige spike-eiwitten, uw leven redden. Ik dring er op aan dat u het met spoed bekijkt, voordat het te laat is, schrijft Dr. Joseph Mercola. 

Heeft u COVID-19 gehad of een COVID-19 injectie gekregen? Dan heeft u waarschijnlijk gevaarlijke spike-eiwitten in uw lichaam circuleren. Hoewel spike-eiwit van nature voorkomt in SARS-CoV-2, ongeacht de variant, wordt het ook geproduceerd in uw lichaam wanneer u een COVID-19-prik krijgt. In zijn oorspronkelijke vorm in SARS-CoV-2 is het spike-eiwit verantwoordelijk voor de pathologieën van de virale infectie.

In zijn wilde vorm is het bekend dat het de bloed-hersenbarrière opent, celschade (cytotoxiciteit) veroorzaakt en, zoals Dr. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA en DNA-vaccin kernplatformtechnologie, zei in een commentaar op News Voice, “actief is in het manipuleren van de biologie van de cellen die de binnenkant van uw bloedvaten bekleden – vasculaire endotheelcellen, gedeeltelijk door zijn interactie met ACE2, dat het samentrekken van de bloedvaten, de bloeddruk en andere dingen regelt.”

Er is ook gebleken dat het spike-eiwit alleen al voldoende is om ontstekingen en schade aan het vaatstelsel te veroorzaken, zelfs onafhankelijk van een virus.

Nu heeft de World Council for Health (WCH), een wereldwijde coalitie van gezondheidsgerichte organisaties en maatschappelijke groeperingen die de kennis over de volksgezondheid willen verbreden, een spike-eiwit ontgiftingsgids uitgebracht, waarin eenvoudige stappen staan die u kunt nemen om mogelijk de effecten van giftig spike proteïne te verminderen. U kunt hun volledige gids met natuurlijke remedies, inclusief doseringen, hier bekijken.

Waarom zou u een spike-eiwit detox overwegen?

Spike-eiwitten kunnen in uw lichaam circuleren na een infectie of injectie, en schade veroorzaken aan cellen, weefsels en organen. “Spike-eiwit is een dodelijk eiwit,” zegt Dr. Peter McCullough, internist, cardioloog en opgeleid epidemioloog, in een video. Het kan ontstekingen en stollingen veroorzaken in elk weefsel waarin het zich ophoopt.

Zo bleek uit de biodistributiestudie van Pfizer, die werd gebruikt om te bepalen waar de geïnjecteerde stoffen in het lichaam terechtkomen, dat het COVID spike-eiwit uit de injecties zich in “vrij hoge concentraties” ophoopte in de eierstokken.

Verder bleek uit een Japanse biodistributiestudie voor de Pfizer’s prik dat vaccindeeltjes zich van de injectieplaats naar het bloed verplaatsen, waarna circulerende spike-eiwitten vrij zijn om zich door het hele lichaam te verplaatsen, inclusief naar de eierstokken, lever, neurologische weefsels en andere organen. WCH merkt het volgende op:

“Het spike-eiwit van het virus is in verband gebracht met nadelige effecten, zoals: bloedstolsels, hersenmist, organiserende longontsteking en myocarditis. Het is waarschijnlijk verantwoordelijk voor veel van de bijwerkingen van Covid-19 [injectie] … Zelfs als u geen symptomen hebt gehad, positief bent getest op Covid-19, of nadelige bijwerkingen hebt ondervonden na een injectie, kunnen er nog steeds spike-eiwitten in uw lichaam aanwezig zijn.

Om deze na de prik of een infectie op te ruimen, stellen artsen en holistische beoefenaars een paar eenvoudige handelingen voor. Er wordt gedacht dat het reinigen van het lichaam van spike-eiwitten … zo snel mogelijk na een infectie of een prik kan beschermen tegen schade van resterende of circulerende spike-eiwitten.”

Spike-eiwit remmers en neutralisatoren

Een groep internationale artsen en holistische beoefenaars die ervaring hebben met het helpen van mensen bij het herstel van COVID-19 en post-injectie ziekte hebben natuurlijke opties samengesteld om te helpen de spike-eiwit belasting van je lichaam te verminderen. De volgende zijn spike proteïne remmers, wat betekent dat ze de binding van het spike proteïne aan menselijke cellen remmen:

Prunella vulgaris

Dennennaalden

Emodine

Neem

Extract van paardenbloemblad

Ivermectine

Ivermectine bijvoorbeeld bindt zich aan het SARS-CoV-2-spike-receptor-buigingsdomein dat aan ACE2 is gehecht, waardoor het vermogen van dit eiwit om zich aan het menselijke celmembraan te hechten, kan worden belemmerd.

Zij stelden ook een lijst samen van spike-eiwitneutralisatoren, waardoor het geen verdere schade aan cellen kan toebrengen. Deze omvatten:

N-acetylcysteïne (NAC)

Glutathione

Venkelthee

Steranijsthee

Dennennaald thee

Sint-Janskruid

Smeerwortel blad

Vitamine C

De plantaardige verbindingen in de bovenstaande tabel bevatten shikiminezuur, dat de vorming van bloedklonters kan tegengaan en enkele van de toxische effecten van het spike-eiwit kan verminderen. Nattokinase, een vorm van gefermenteerde soja, kan ook helpen om het ontstaan van bloedklonters te verminderen.

Hoe beschermt u uw ACE2 receptoren en ontgift u IL-6

Het spike-eiwit hecht zich aan de ACE2-receptoren van uw cellen, waardoor de receptoren niet meer normaal functioneren. Deze blokkade kan de werking van weefsels veranderen en kan verantwoordelijk zijn voor het uitlokken van auto-immuunziekten of het veroorzaken van abnormale bloedingen of stollingen, waaronder door vaccinatie veroorzaakte trombotische trombocytopenie.

Ivermectine, hydroxychloroquine (met zink), quercetine (met zink) en fisetine (een flavonoïde) zijn voorbeelden van stoffen die uw ACE2-receptoren op natuurlijke wijze kunnen beschermen.13 Ivermectine werkt in dit verband door zich te binden aan ACE2-receptoren, waardoor het spike-eiwit wordt tegengehouden.

Interleukine 6 (IL-6) is een pro-inflammatoire cytokine die tot expressie komt na de injectie en waarvan de niveaus toenemen bij mensen met COVID-19. Het is om deze reden dat de Wereldgezondheidsorganisatie IL-6 remmers aanbeveelt voor mensen die ernstig ziek zijn van COVID-19. Er bestaan veel natuurlijke IL-6 remmers, of ontstekingsremmers, die nuttig kunnen zijn voor diegenen die willen ontgiften van COVID-19 of COVID-19 injecties:

Boswellia serrata (gomhars)

Extract van paardenbloemblad

Zwarte komijn (Nigella sativa)

Curcumine

Krillolie en andere vetzuren

Kaneel

Fisetine

Apigenine

Quercetine

Resveratrol

Luteoline

Vitamine D3 (met vitamine K)

Zink

Magnesium

Jasmijn thee

Kruiden

Laurierbladeren

Zwarte peper

Nootmuskaat

Salie

Hoe te ontgiften van Furin en Serine Protease

Om uw cellen binnen te dringen, moet SARS-CoV-2 zich eerst binden aan een ACE2- of CD147-receptor op de cel. Vervolgens moet de spike-eiwitsubunit proteolytisch gesplitst (geknipt) worden. Zonder deze eiwitsplitsing zou het virus zich gewoon aan de receptor hechten en niet verder komen.

“De furin-locatie is de reden waarom het virus zo overdraagbaar is, en waarom het het hart, de hersenen en de bloedvaten binnendringt,” verklaarde Dr. Steven Quay, een arts en wetenschapper, tijdens een hoorzitting van het GOP House Oversight and Reform Subcommittee on Select Coronavirus Crisis.

Het bestaan van een nieuwe furinesplitsingsplaats op SARS-CoV-2, terwijl andere coronavirussen geen enkel voorbeeld van een furinesplitsingsplaats bevatten, is een belangrijke reden waarom velen denken dat SARS-CoV-2 door middel van “gain-of-function” (GOF) onderzoek in een laboratorium is gecreëerd. Natuurlijke furineremmers, die splitsing van het spike-eiwit voorkomen, kunnen helpen bij het ontgiften van furine en zijn onder andere:

·         Rutine

·         Limoneen

·         Baicaleïne

·         Hesperidine

Serine protease is een ander enzym dat “verantwoordelijk is voor de proteolytische splitsing van het spike-eiwit van SARS-CoV-2, waardoor gastheercelfusie van het virus mogelijk wordt.” Het remmen van serine protease kan daarom voorkomen dat het spike-eiwit wordt geactiveerd en het virus de cellen binnendringt. WCH heeft verschillende natuurlijke serineproteaseremmers samengesteld, waaronder:

Groene thee

Aardappelen tubers

Blauwgroene algen

Sojabonen

N-acetylcysteïne (NAC)

Boswellia

 

Tijdbeperkte voeding en gezonde voeding voor iedereen

Naast de hierboven genoemde gerichte stoffen was het WCH zo verstandig op te merken dat een gezond dieet de eerste stap is naar een gezond immuunsysteem. Het beperken van de consumptie van bewerkte voedingsmiddelen en andere ontstekingsbevorderende voedingsmiddelen, waaronder plantaardige (zaad)oliën, is essentieel voor een optimale immuunrespons.

Tijdbeperkte voeding, wat betekent dat u uw maaltijden in een periode van zes tot acht uur eet, is ook gunstig. Dit zal uw gezondheid op verschillende manieren verbeteren, voornamelijk door uw mitochondriale gezondheid en metabole flexibiliteit te verbeteren. Het kan ook autofagie bevorderen, wat uw lichaam helpt beschadigde cellen te verwijderen. Zoals opgemerkt door WCH:

“Deze methode … wordt gebruikt om autofagie te induceren, wat in wezen een recyclingproces is dat plaatsvindt in menselijke cellen, waar cellen componenten afbreken en recyclen. Autofagie wordt door het lichaam gebruikt om beschadigde celproteïnen te elimineren en kan schadelijke virussen en bacteriën na infectie vernietigen.”

Een andere strategie om uw gezondheid en levensverwachting te bevorderen, en mogelijk om te helpen bij het ontgiften van spike-eiwitten, is regelmatig gebruik van de sauna. Als uw lichaam wordt blootgesteld aan redelijke hoeveelheden hittestress, raakt het geleidelijk gewend aan de hitte, waardoor er een aantal gunstige veranderingen in uw lichaam optreden.

Deze aanpassingen omvatten een groter plasmavolume en een grotere bloedstroom naar uw hart en spieren (waardoor het atletisch uithoudingsvermogen toeneemt), samen met een grotere spiermassa als gevolg van grotere hoeveelheden heat-shock-eiwitten en groeihormoon. Het is een krachtige ontgiftingsmethode als gevolg van het zweten dat het bevordert.

Top 10 spike-eiwit ontgifting essenties – en de volledige gids

Hieronder vindt u WCH’s volledige gids van nuttige stoffen om te ontgiften van giftige spike-eiwitten, inclusief aanbevolen doses, die u kunt bevestigen met uw holistische gezondheidsdeskundige. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, zijn de volgende 10 verbindingen de “essentiële” als het gaat om spike-eiwit ontgifting. Dit is een goede plek om te beginnen als u een meer uitgebreide gezondheidsstrategie uitwerkt:

Vitamine D

Vitamine C

NAC

Ivermectine

Nigellazaad

Quercetine

Zink

Magnesium

Kurkuma

Mariadistel extract

Wereldraad voor gezondheid’s spike proteïne detox gids

Stof

Natuurlijke bron(nen)

Waar te verkrijgen

Aanbevolen dosis

Ivermectine

Bodembacteriën (avermectine)

Op recept

0,4 mg/kg wekelijks gedurende 4 weken, daarna maandelijks
*Raadpleeg voor gebruik de bijsluiter om te bepalen of er contra-indicaties zijn

Chloordioxide (bijvoeging van Frontnieuws)

 

Online bestellen

Zie de Chloordioxide gebruiksprotocolen

Hydroxychloroquine

Op recept

200 mg per week gedurende 4 weken
*Raadpleeg vóór gebruik de bijsluiter om te bepalen of er contra-indicaties zijn

Vitamine C

Citrusvruchten (bv. sinaasappels) en groenten (broccoli, bloemkool, spruitjes)

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

6-12 g per dag (gelijk verdeeld over natriumascorbaat (enkele grammen), liposomale vitamine C (3-6 g) & ascorbylpalmitaat (1-3 g)

Prunella Vulgaris (algemeen bekend Gewone brunel, bijenkorfje)

Zelfgenezende plant

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

207 ml per dag

Dennennaalden

Dennenboom

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

3 x daags thee drinken (eet ook de olie/hars die zich in de thee ophoopt)

Neem

Neemboom

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Volgens de instructies van uw arts of volgens de instructies van de bijsluiter

Extract van paardenbloemblad

paardenbloemplant

Supplement van paardenbloemplant (paardenbloemthee, paardenbloemkoffie, bladtinctuur): natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Volgens de instructies van uw arts of volgens de instructies van de bijsluiter

N-Acetyl-Cysteïne (NAC)

Eiwitrijk voedsel (bonen, linzen, spinazie, bananen, zalm, tonijn)

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 1.200 mg per dag (in verdeelde doses)

Venkelthee

Venkelplant

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Geen maximumlimiet. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam

Steranijsthee

Chinese groenblijvende boom (Illicium verum)

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Geen maximum. Begin met 1 kopje en volg de reactie van het lichaam

Sint-janskruid

Sint-janskruidplant

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Volg de instructies van de bijsluiter

Smeerwortelblad

Symphytum plantengeslacht

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Volg de instructies van de bijsluiter

Lumbrokinase
Serrapeptidase
Of Nattokinase

Natto (Japanse sojaboonschotel)

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

2-6 capsules 3-4 keer per dag op een lege maag een uur voor of twee uur na een maaltijd

Boswellia serrata

Boswellia serrata boom

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Volg de instructies van de bijsluiter

Zwarte komijn (Nigella Sativa)

Boterbloemfamilie

Kruideniers, natuurvoedingswinkels

Curcumine

Kurkuma

Kruideniers, natuurvoedingswinkels

Visolie

Vette/olieachtige vis

Kruideniers, natuurvoedingswinkels

Tot 2.000 mg

Kaneel

Cinnamomum boomgeslacht

Kruideniers

Fisetin (Flavonoide)

Vruchten: aardbeien, appels, mango’s Groenten: uien, noten, wijn

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 100 mg per dag

Apigenine

Vruchten, groenten & kruiden peterselie, kamille, wijn-spinazie, selderij, artisjokken, oregano oregano

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

50 mg per dag

Quercetine (Flavonoïde)

Citrusvruchten, uien, peterselie, rode wijn

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 500 mg tweemaal daags, samen met zink innemen

Resveratrol

Pinda’s, druiven, wijn, bosbessen, cacao

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 1.500 mg per dag gedurende maximaal 3 maanden

Luteoline

Groenten: selderij, peterselie, uienbladeren
Vruchten: appelschillen

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

100-300 mg per dag (typische aanbevelingen van de fabrikant)

Vitamine D3

Vette vis, visleverolie

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

5.000-10.000 IE per dag of zoveel meer als nodig is om in uw bloed een waarde van 60-80 ng/ml te bereiken

Vitamine K

Groene bladgroenten

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

90-120 mg per dag (90 voor vrouwen, 120 voor mannen)

Zink

Rood vlees, gevogelte, oesters, volle granen, melkproducten

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

11-40 mg per dag

Magnesium

Groenten, volle granen, noten

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 350 mg per dag

Jasmijnthee

Bladeren van gewone jasmijn- of Sampaguita-planten

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 8 kopjes per dag

Kruiden

Kruidenier

Laurierbladeren

Laurierbladplanten

Kruidenier

Zwarte peper

Piper nigrum plant

Kruidenier

Nootmuskaat

Myristica fragrans boomzaad

Kruidenier

Salie

Salieplant

Kruidenier

Rutine

Boekweit, asperges, abrikozen, kersen, zwarte thee, groene thee, vlierbloesemthee

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

500-4.000 mg per dag (raadpleeg uw arts alvorens hogere doses in te nemen)

Limoneen

Schil van citrusvruchten zoals citroenen, sinaasappelen en limoenen

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 2.000 mg per dag

Baicaleïne

Plantaardig geslacht Scutellaria

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

100-2.800 mg

Hesperidine

Citrusvruchten

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

Tot 150 mg tweemaal daags

Groene thee

Camellia sinensis bladeren

Kruidenier

Tot 8 koppen thee per dag of volgens de instructies van de bijsluiter

Blauwalgen

Cyanobacteriën

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

1-10 gram per dag

Andrographis Paniculata

Groene chiretta plant

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

400 mg x 2 per dag
*Controleer op contra-indicaties

Mariadistel extract

Silymarine

Supplement: natuurvoedingswinkels, apotheken, online

200 mg x 3 per dag

Sojabonen (biologisch)

Sojabonen

Kruidenier, natuurvoedingswinkel

Familie Rommel neemt ter preventie van Covid (dagelijks) 2 Vitamine C (2000 mg), Vitamine D (5000 IE), Zink Plus (25 mg), Quercetine Phytosome, Holystic MuliVitamin Mytelarad. Bij familiebezoek wordt deze dosis verdubbeld. Voor eventuele behandeling van Covid-19 rusten een paar flesjes Chloordioxide naast de uien in de groentenlade.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dringend-14-eenvoudige-manieren-om-te-ontgiften-na-het-vaccin/?swcfpc=1

------


5)  Hoe microbloedstolsels te VERMINDEREN en het spike-eiwit te blokkeren door de KWALITEIT van uw bloed te beschermen?




Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weergeven

 

18KKEER BEKEKEN


 

(Natural News)  Artsen en onderzoekers bevestigen nu dat bijna alle negatieve bijwerkingen en sterfgevallen als gevolg van covid-vaccins het gevolg zijn van bloedstolsels . Veel van die stolsels zijn erg klein en kunnen niet gemakkelijk worden opgespoord met standaard medische beeldvormingsapparatuur. Deze stolsels, "microbloedstolsels" genoemd, kunnen de bloedtoevoer naar kleine delen van de hersenen, organen en weefsels door het hele lichaam afsnijden.

De resulterende afsterving van lokale cellen kan in het lichaam worden uitgedrukt als een tintelend gevoel, gevoelloosheid, verlies van zintuiglijke scherpte, orgaanfalen, verlies van cognitieve functies en zelfs opmerkelijke persoonlijkheidsveranderingen als mensen een hogere hersenfunctie verliezen.

"Microbloedstolsels lijken de waarschijnlijke oorzaak te zijn van miljoenen gezondheidseffecten en sterfgevallen door COVID-infectie en door COVID-vaccins, en zelfs miljoenen langdurige COVID-slachtoffers die lijden aan verschillende gezondheidsproblemen zonder duidelijke medische oplossing", meldt LifeSiteNews . Dat verhaal citeert Dr. Peter McCollough:

…de Spike Protein zelf veroorzaakte stolling of bloedstolling. En een uniek type coagulatie. Het zorgde ervoor dat de rode bloedcellen aan elkaar plakten. Tegelijkertijd plakken de bloedplaatjes aan elkaar. Dit is dus een heel ander type bloedstolling dat we zouden zien bij grote bloedstolsels in de slagaders en aders. Bijvoorbeeld bloedstolsels die betrokken zijn bij een beroerte en een hartaanval. Bloedstolsels betrokken bij grote bloedvaten in de benen. Dit was een ander soort stolling en in feite deden de Italianen moedig enkele autopsies en vonden microbloedstolsels in de longen. En zo begrepen we uiteindelijk dat de reden waarom de longen falen niet is omdat het virus er is. Het is omdat er microbloedstolsels zijn. Wanneer mensen niet kunnen ademen, is het probleem microbloedstolling in de longen.

Ook geciteerd in het artikel is Dr. Charles Hoffe:

Dr. Charles Hoffe, ging naar de beurs met zijn bevindingen over COVID-gevaccineerde patiënten. Met behulp van de d-dimeertest van bloed ontdekte hij dat 62% van honderden van zijn gevaccineerde patiënten hoge aantallen had, wat wijst op de aanwezigheid van microbloedstolsels... Hij zei dat het gebruik van mRNA-vaccins "de meeste mensen zou doden door hartfalen".

En een ander citaat citeert een gepubliceerde studie van de Loma Linda University:

Loma Linda University Health-onderzoekers ontdekten dat ernstig zieke COVID-19-patiënten waarschijnlijk overlijden als gevolg van microstolsels in de longen die zich verspreiden om dodelijke schade aan organen door het hele lichaam te veroorzaken. Deze bevinding verschilde van de huidige opvatting dat het COVID-19-virus naar de organen van het lichaam reist en de bloedvatbekleding in die organen beschadigt.

Volgens dit onderzoek vecht het lichaam, zodra het stollingsproces begint, niet langer tegen het virus, maar vooral tegen het stollingsproces.

Om uzelf te beschermen tegen het spike-eiwit-nanodeeltje (geproduceerd door vaccins) moet u dagelijkse keuzes maken in uw levensstijl om de kwaliteit van uw bloed te verbeteren

In de Situation Update-podcast van vandaag onderzoek ik hoe de sleutel tot het voorkomen van schade aan het bloed door spike-eiwitten ligt in het beschermen van de kwaliteit van uw bloed. En dat wordt grotendeels bepaald door wat je eet.

Gedeeltelijk gehydrogeneerde plantaardige oliën - gebruikt om plantaardig bakvet, koffiecreamer en duizenden andere gewone kruidenierswaren te maken - zijn bijzonder giftig voor het bloed en bevorderen ontstekingen en stolling.

Canola-olie (canola olie = koolzaadolie/Colza/ Raapzaadolie) is een andere twijfelachtige olie die ten koste van alles moet worden vermeden. Vervang het door authentieke olijfolie of avocado-olie, maar begrijp dat de overgrote meerderheid van de oliën die in supermarkten worden verkocht, namaak zijn, dus je moet echt je huiswerk doen over de bron van je voedingsoliën.

Het consumeren van gefrituurd voedsel draagt ​​ook bij aan "slibbloed" - bloedstolling van de rode bloedcellen. De acrylamiden in gefrituurde koolhydraten veroorzaken ernstige schade aan de vasculaire celvoering.

Het consumeren van gehomogeniseerde, gepasteuriseerde melk is ook schadelijk voor de gezondheid van de bloedvaten. Het homogenisatieproces verandert de melkvetten kunstmatig zodat ze in suspensie blijven. Dit zorgt er ook voor dat ze bij sommige mensen ontstekingen, stagnatie en zelfs constipatie bevorderen. Als u graag melk van koeien drinkt, koop dan rauwe, verse melk die niet is gehomogeniseerd.


Vind elke dag meer podcasts boordevol informatie, samen met speciale rapporten en noodupdates, op:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

Volg mij ook op:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Rumble: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Schrijf u in voor de gratis e-mailnieuwsbrief van NaturalNews.com om op de hoogte te blijven van nieuwe, aankomende audioboeken die u gratis kunt downloaden.

----------------

 

6) Middellen tegen het spike proteïne met name  “shikimic acid“ en CDS

mRNA-vaccins transformeren de eigen cellen van het menselijk lichaam in spike-eiwitfabrieken,    waarbij dodelijke spike-eiwitdeeltjes in de bloedbaan terechtkomen. Een groeiend aantal  onderzoekers ontdekt ook dat deze spike-eiwitten lijken te "afscheiden" of over te dragen van de gevaccineerde naar de niet-gevaccineerde, wat bijwerkingen veroorzaakt bij mensen die zelf nooit    zijn gevaccineerd, maar die tijd hebben doorgebracht in de buurt van andere mensen die dat wel waren.

Front line doctors and medical experts have come forward recently and revealed that transmission between the Covid vaxxed and unvaxxed is causing Adverse Reactions in people who did not take the Covid injection. 

Transmission is happening at a rapid rate without skin to skin contact. The expert’s consensus is that the Covid shots are not vaccines but experimental bioweapons. 

The spike protein can damage organs directly by promoting 

- cardiovascular complications, 

- damaging blood vessels in the lungs

- and breaking through the blood brain barrier (BBB), important for protecting the brain.  The spike protein can incorporate into human DNA through a process called transfection.

 De cellen van de vaxxed produceren nu een synthetisch spike-eiwit van de ziekteverwekker waarmee ze zijn geïnjecteerd. 

 Ook werd door de experts bepaald dat de vaxxed in quarantaine moeten omdat de overdracht via de lucht plaatsvindt.


6.1)    Er is een potentieel tegengif voor de huidige besmetting met spike-eiwitten dat Suramin / Shikimic acid wordt genoemd. Het wordt gevonden in veel bossen over de hele wereld, in dennennaalden


Suramin / Shikimic acid heeft remmende effecten tegen componenten van de stollingscascade en tegen de ongepaste replicatie en modificatie van RNA en DNA. 

 Overmatige stolling veroorzaakt bloedstolsels, ministolsels, beroertes en ongewoon zware menstruatiecycli.

By injecting the synthetically made SARS-CoV-2 spike protein into the entire population through these genetic-modification injections, the risk of longterm side effects and risk of developing an autoimmune illness will remain for an unknown period of time. 

However, with B-cell priming and irreversible genetic manipulation, the risk for developing chronic illness or sudden death could last forever.

Pine needle tea is one of the most potent anti-oxidants there is and it’s known to treat cancer, inflammation, stress and depression, pain and respiratory infections. Pine needle tea also kills parasites.

* Shikimic Acid/Suramin  is o.a. te vinden in dennenaalden (pine needles)  en je kan er thee van trekken) 

Er bestaat ook een plataardig aftreksel (op alcohol) van biologische grove den - Natuurlijke afweer Pinus Sylvestris tinctuur 50 ml als druppels in te nemen.  Dit bevat ook Shikimic zuur.


2)    Shikimic acid can also be rapidly separated (ca. 5 min) from Chinese star anise (ster anijs) with hot water extraction (zie hieronder)


Shikimic Acid (Shikiminezuur) is het tussenproduct van deze biologische route door shikimatedehydrogenase, dat de omkeerbare transformatie door reductie van 3-dehydroshikimate tot shikimate vergemakkelijkt.

Uit: Phytochemicals as Lead Compounds for New Drug Discovery, 2020

Bron: https://www.sciencedirect.com/topics/chemistry/shikimic-acid

Snelle scheiding van shikimic acid uit Chinese steranijs (Illicium  verum Hook.f.) met heetwaterextractie

Shikiminezuur kan snel (ca. 5 min) worden gescheiden van Chinese steranijs met heetwaterextractie bij temperaturen van 120 °C of hoger om een ​​terugwinning van 100% te verkrijgen.

Extractieterugwinning van shikiminezuur bijna 97% kan worden verkregen met water van 70 °C met behulp van iets langere extractietijden (ca. 10 min) dan die bij 120 °C.

Bron: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1383586609002809

Shikiminezuur wordt over het algemeen gebruikt als uitgangsmateriaal voor de industriële synthese van het antivirale oseltamivir (dit geneesmiddel tegen het H5N1-influenzavirus wordt toegediend om alle bekende stammen van het influenzavirus te behandelen en te voorkomen) [2, 5].24 jul. 2011

Is shikiminezuur een antiviraal middel?

Shikiminezuur is een primaire voorloper van de farmaceutische productie als anti-influenza-medicijn oseltamivir. Oseltamivir wordt op de markt gebracht onder de merknaam Tamiflu. Het is een potentieel antiviraal geneesmiddel dat wordt gebruikt om influenza A- en influenza B-infecties te genezen en te voorkomen. 24 jan. 2020

Shikiminezuur als intermediair model voor de productie van geneesmiddelen die effectief zijn tegen het Influenza (griep)virus

Bron:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7153330/

------

7) Dennennaaldboom: Een supermedicijn tegen de schadelijke spike-eiwitten van het covid-vaccin & andere nuttige verwijzingen voor spike ontgifting

Januari 15, 2022  23703  39 

 

Dennennaalden bevatten veel vitamine C en kunnen het immuunsysteem van het lichaam helpen versterken. Sommige onderzoekers en artsen zijn ook van mening dat dennennaalden de schadelijke effecten van spike-eiwitten van het covid-vaccin kunnen tegengaan, schrijft Nyadagbladet.se.

We hebben veel dennen in Zweden en het is onze tweede meest voorkomende boom, na de kerstboom. Volgens het Naturhistoriska Museet kan de den meer dan 35 meter hoog worden en 650 jaar leven. Carl von Linné heeft er al op gewezen dat grenen op verschillende manieren zeer nuttig is.

“Het hout geeft kaarsen aan de boeren; de vette wortel wordt ’s nachts in open haarden gebruikt. Steenkool wordt gebruikt door mijnwerkers en hout is een uitstekende brandstof in kachels. Het sap wordt gretig gegeten door kinderen. De zachtere bast is voorbereid voor de armen; het wordt ook gegeten door varkens. De grovere bast wordt gebruikt als vervanging voor kurk. Afkooksel van jaarlijkse scheuten is een effectieve remedie tegen scheurbuik”, schreef hij in 1755.

Een superboom

De den staat bovenaan de lijst als het gaat om vitamine C en in Zweden zijn het alleen de duindoorn en rozenbottels die de den verslaan in vitaminegehalte. In de winter bevatten dennennaalden de meeste vitamine C omdat het beschermt tegen de kou.

Dennenboomstoffen zijn ook bacteriedodend en kunnen volgens Läkeörter.se ontstekingen en schimmels remmen. Het bevat ook kalium, calcium, magnesium, zink en ijzer. Dennenboom zou ook het immuunsysteem van het lichaam moeten kunnen versterken en kunnen helpen tegen urineweginfecties.

Uit een Koreaanse studie uit 2011 blijkt dat dennennaalden veel antioxidanten bevatten.


Suramine kan de schadelijke effecten van het covid-vaccin helpen voorkomen

Als je een covid-vaccin hebt gekregen of covid-19 hebt gehad, kunnen de spike-eiwitten in het lichaam blijven circuleren en schade aanrichten aan onder meer cellen en organen. Als je klachten krijgt na een injectie, kunnen onder meer dennennaalden wel degelijk helpen, aldus de organisatie World Council for Health. Door dennennaaldthee te drinken, kun je krachtige antioxidanten krijgen en ook hoge niveaus van vitamine C die zullen helpen tegen het spike-eiwit.

Ook de onderzoekster Dr. Judy Mikovits heeft verklaard dat dennennaalden een remedie zijn voor verschillende schadelijke bijwerkingen van de covid-vaccins. Meer specifiek heeft ze het over suramine, dat ook wordt gebruikt tegen onder andere Afrikaanse slaapziekte. De stof is overvloedig aanwezig in dennennaalden en je kunt de olie extraheren of thee van de naalden zetten om de suramine te krijgen.

Tegelijkertijd wordt het afgeraden dennennaalden te consumeren als je zwanger bent, zwanger probeert te worden of nierproblemen hebt.

Gebruik van dennen en dennennaalden

Het is belangrijk om te onthouden voordat je iets kiest, dat je zowel de natuur als de landeigenaren moet respecteren. Het is niet toegestaan ​​levende twijgen af​​te breken of schors van levende bomen te nemen, omdat dit de boom kan beschadigen. Daarom kan het een goed idee zijn om de landeigenaar te vragen voordat je iets plukt. Kortom, toon respect en kies niet meer dan je nodig hebt en probeer geen schade aan te richten. Lees hier meer over verschillende richtlijnen die handig kunnen zijn om op de hoogte te zijn als je in het bos bent.

Niet alleen zijn de naalden eetbaar en gezond, maar je kunt ook andere delen van de den eten. Als de kegels groen zijn, zijn ze eetbaar en dat geldt ook voor de wortels van jonge dennen. Schors van jonge takken kun je vers eten en onder de buitenste bast zit een witte basis waar je meel van kunt maken. De hars moet volgens Skogsskafferiet bijzonder nuttig zijn en een bacteriedodende werking hebben.

Bij luchtwegproblemen kun je dennennaalden koken en vervolgens de dampen inademen. Het is de terpentijnolie in de naalden die een helende werking heeft, die ook een werking kan hebben tegen astma, kinkhoest en andere ontstekingen in de luchtwegen, aldus Läkeörter.se.

Een voetenbad of een gewoon bad met dennennaalden moet ook kunnen helpen bij reumatische problemen en ook wonden helen.

Als je snel koude handen krijgt, kan een verwarmende dennennaald-olie helpen, zegt kruidenexpert Alexandra De Paoli. Ze gelooft dat het de bloedcirculatie stimuleert en gebruikt de olie zelf in de winter.

“Ik gebruik de olie en breng ze bijvoorbeeld aan als ik ga fietsen in de winter, wanneer het buiten koud is en ik mijn handen niet wil bevriezen,” vertelt De Paoli aan de Epoch Times.

Hoe verwarmende olie te maken

Om de olie te maken, heb je dennennaalden en olijfolie nodig, bij voorkeur biologisch en koudgeperst.

1. Hak de naalden klein, doe ze in een glazen pot. De naalden moeten worden klein gehakt zodat de olie bij de actieve bestanddelen kan komen.

2. Giet de olie erin, verdubbel de hoeveelheid naalden. Doe er een deksel op.

3. Laat het 2 weken in een westelijk of oostelijk raam staan. Zwenk de pot dagelijks om de inhoud opnieuw te mengen.

4. Zeef de naalden en knijp de laatste olie eruit. Giet in een glazen fles en bewaar op een donkere plaats. De olie is ongeveer 2 jaar houdbaar.

Hoe maak je thee van dennennaalden

Voeg 1 eetlepel verse, fijngehakte dennennaalden toe aan 2,5 dl water. Kook ze 5 minuten in het water en zeef dan de naalden.

------

 april 28, 2024  17

De perfecte gids voor het verwijderen van grafeen, de stof die wordt overgedragen van de COVID-19 gevaccineerden naar de ongevaccineerden, uit je lichaam…


IAC; original image of the Helix Nebula (NASA, NOAO, ESA, the Hubble Helix Nebula Team, M. Meixner, STScI, & T.A. Rector, NRAO.) / https://noirlab.edu/public/images/noao1103a / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Grafeenoxide, een stof die giftig is voor mensen, is naar verluidt gevonden in de Covid-19-“vaccins”, in de watervoorraad, in de lucht die we inademen door chemtrails, en zit zelfs in onze voedselvoorraad, schrijft The Exposé.

Het heeft een wisselwerking met en wordt geactiveerd door elektromagnetische frequenties (“EMF”), met name het bredere frequentiebereik van 5G, dat nog meer schade aan onze gezondheid kan toebrengen.

De symptomen van grafeenoxidevergiftiging en EMV-stralingsziekte zijn vergelijkbaar met de symptomen die beschreven worden als Covid.

Het slechte nieuws voor degenen die tot nu toe geweigerd hebben om een enkele dosis van de Covid-19 injectie te krijgen, is dat sommige artsen geloven dat grafeen wordt overgedragen van de Covid-19 gevaccineerden naar de ongevaccineerden.

Maar het goede nieuws is dat, nu grafeenoxide is geïdentificeerd als een verontreiniging, er manieren zijn om grafeenoxide uit je lichaam te verwijderen en je gezondheid te herstellen.

Dit is een holistische benadering waarbij verschillende methoden tegelijkertijd worden gebruikt voor het beste effect. Waaronder specifieke supplementen om grafeenoxide in het lichaam af te breken en het beheersen van EMV’s in de omgeving om de activering van grafeenoxide te minimaliseren.

Deze informatie komt uit verschillende bronnen en is gebaseerd op wetenschappelijke studies. Hieronder vind je links.

Glutathion begrijpen

Glutathion is een stof die gemaakt wordt van de aminozuren glycine, cysteïne en glutaminezuur. Het wordt op natuurlijke wijze geproduceerd door de lever en is betrokken bij veel processen in het lichaam, waaronder weefselopbouw en -herstel, het maken van chemicaliën en eiwitten die nodig zijn in het lichaam, en voor het immuunsysteem. We hebben een natuurlijke glutathionreserve in ons lichaam. Dit geeft ons een sterk immuunsysteem.

Wanneer het glutathiongehalte in het lichaam hoog is, hebben we geen problemen en functioneert ons immuunsysteem goed. Maar wanneer de hoeveelheid grafeenoxide in het lichaam groter is dan de hoeveelheid glutathion, stort het immuunsysteem in en ontstaat er een cytokinestorm. De manier waarop grafeenoxide snel groter kan worden dan glutathion in het lichaam is door elektronische excitatie. Dat wil zeggen, EMV’s die het grafeen bombarderen om het te oxideren, wat de ziekte snel in gang zet.

Op 65-jarige leeftijd daalt het glutathiongehalte in het lichaam drastisch. Dit kan verklaren waarom ouderen het meest door Covid-19 worden getroffen. Glutathionspiegels zijn ook erg laag bij mensen met reeds bestaande aandoeningen zoals diabetes, obesitas, enz. Evenzo is het glutathiongehalte erg hoog bij baby’s, kinderen en atleten. Dit kan verklaren waarom Covid-19 geen effect heeft op deze mensen.

Wanneer grafeenoxide wordt geoxideerd of geactiveerd door specifieke EMV frequenties, wordt het vermogen van het lichaam om voldoende glutathion aan te maken overschreden, waardoor het immuunsysteem wordt vernietigd en de ziekte wordt veroorzaakt. Bij ziekteverschijnselen (zoals de Covid-symptomen en alle “varianten”) is het nodig om het glutathiongehalte in het lichaam te verhogen om het gif (grafeenoxide) dat is ingebracht of elektrisch is geactiveerd aan te kunnen.

ICU geïntubeerde Covid patiënten genezen binnen enkele uren na behandeling met Glutathion en NAC, voorbeeld van Ricardo Delgado

“We hebben klinische onderzoeken gezien met honderden patiënten die op de IC lagen, aan een beademingsapparaat en geïntubeerd, praktisch op het randje van de dood. Met bilaterale longontstekingen veroorzaakt door de verspreiding van grafeenoxide en de daaropvolgende 5G-straling in de longplaques. Welnu, deze diffuse vlek bij deze patiënten is symmetrisch, wat niet zou gebeuren bij een biologisch agens omdat het eerder asymmetrisch zou zijn, zoals bijvoorbeeld bij een pneumokokkeninfectie, toch? In dat geval verschijnt er meestal een diffuse vlek in één deel van de long, maar niet in een ander deel, niet in beide symmetrisch. Dus, wanneer mensen worden behandeld met glutathion via directe intraveneuze – of zelfs oraal – of met N-acetylcysteïne (NAC) 600 mg of hogere doses, beginnen ze binnen enkele uren hun zuurstofverzadiging te herstellen” – Ricardo Delgado, La Quinta Colmuna

N-acetylcysteïne (“NAC”) is een supplement dat ervoor zorgt dat het lichaam glutathion aanmaakt, het staat bekend als de voorloper van glutathion en zorgt ervoor dat het lichaam endogeen glutathion afscheidt, net zoals het doet wanneer je intensief sport. NAC komt van het aminozuur L-cysteïne en wordt door het lichaam gebruikt om antioxidanten op te bouwen. Antioxidanten zijn vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die cellen beschermen en herstellen tegen schade. Je kunt NAC krijgen als supplement of als receptgeneesmiddel.

Zink in combinatie met NAC zijn essentiële antioxidanten die gebruikt worden om grafeenoxide af te breken. Ricardo Delgado stelt dat hij met deze twee antioxidanten persoonlijk mensen heeft geholpen die last hadden van magnetisme na inenting. Dit is bij mensen met twee doses Pfizer die magnetisch zijn geworden en na deze supplementen hebben ze dit symptoom niet meer.

Andere supplementen die genomen kunnen worden om te helpen bij het verwijderen van grafeenoxide zijn:

·         Astaxanthine

·         Melatonine

·         Mariadistel

·         Quercetine

·         Vitamine C

·         Vitamine D3

 

Zie voor meer informatie over deze supplementen voor het verwijderen van grafeenoxide deze LINK.

Het verband begrijpen tussen EMV, 5G, grafeenoxide, hydrogels en Covid

Grafeenoxide wordt geactiveerd door EMV, met name de frequenties die deel uitmaken van het 5G-spectrum. Alle materialen hebben een zogenaamde elektronische absorptieband. Een absorptieband is een reeks golflengten, frequenties of energieën in het elektromagnetische spectrum die kenmerkend zijn voor een bepaalde overgang van begin- naar eindtoestand in een stof. Dit is een specifieke frequentie waarboven een stof wordt geëxciteerd en zeer snel oxideert. Frequenties die naar mensen worden gestraald die een ophoping van grafeenoxide in hun lichaam hebben, kunnen ervoor zorgen dat het grafeenoxide zich zeer snel vermenigvuldigt, waardoor de balans van glutathion wordt verbroken en er binnen enkele uren een cytokinestorm ontstaat.

Grafeenoxide is het belangrijkste ingrediënt in door DARPA gepatenteerde hydrogels. Het zijn deze hydrogels die in de Covid-injecties, de PCR-teststaafjes en de maskers zitten. Een geleidende hydrogel is een polymeerachtig materiaal dat substantiële kwaliteiten en toepassingen heeft. Ze ontwikkelen verschillende soorten geleidende hydrogels die in veel dingen worden gebruikt, in ons voedsel, ons water en in vaccins die in ons lichaam worden geïnjecteerd. Geleidende hydrogels bevatten nanotechnologie die zich vastzet op je DNA en kan worden bestuurd door 5G-sensoren. Hiermee kan DNA worden verzameld en gemanipuleerd. Geleidende hydrogels maken het mogelijk om mensen te volgen en op te sporen. Er zijn duizenden wetenschappelijke peer-reviewde studies en artikelen over geleidende hydrogels. We hebben een korte lijst samengesteld van enkele relatieve studies als back-up documentatie.

Samenvatting van kenmerken van hydrogel & Quantum Dot Nanotechnologie – Klik om te downloaden

Op basis van deze studies kunnen we enkele kenmerken van geleidende hydrogels samenvatten.

Kenmerken van geleidende hydrogels: zelfherstellend, elektrisch geleidend, transparant, vriesbestendig, uitrekbaar, zelfhelend, prikkelgevoelig, wat betekent dat het bepaalde dingen doet wanneer het wordt geraakt door 5G (of andere frequenties).

We worden omringd door EMV-straling van mobiele telefoons, tv’s en Wi-Fi. Veel gebieden schakelen ook 5G in en er zijn onderzoeken gedaan die het verband aantonen tussen de 5G-netwerken en de uitbraken van Covid in een gebied. Om jezelf zo goed mogelijk te beschermen tegen grafeenoxidevergiftiging en de activering van grafeenoxide in je lichaam is het nodig om verschillende dingen te doen om je blootstelling aan EMV te beperken.

Enkele suggesties om dit te doen zijn: woon niet in een stad met veel zendmasten als het aan jou ligt, zet je Wi-Fi ’s nachts uit en blijf uit de buurt van slimme meters en andere slimme apparaten als dat mogelijk is. Een andere optie is om EMF-beschermingsproducten zoals orgonenergieapparaten te gebruiken om de EMF-straling te helpen transformeren en zo de schadelijke effecten te beperken.

Orgone-energie, EMF-bescherming en grafeenoxide

Omdat grafeenoxide wordt geactiveerd door EMV, wil je in je directe omgeving een beschermende barrière creëren die de EMV afzwakt zodat deze het grafeenoxide niet activeert. In de jaren 1930 werd een ontdekking gedaan die vandaag de dag kan worden toegepast om te helpen bij EMV-bescherming. Tijdens een reeks experimenten ontdekte wijlen Dr. Wilhelm Reich dat levende monsters in containers geplaatst van afwisselend lagen staal en niet-geleidend organisch materiaal in staat waren om gezonde “kosmische energie” uit de omgeving te benutten. Hij noemde deze energie “orgon”. Deze orgonaccumulatoren hadden het vermogen om: bloedmonsters langer te bewaren, gezondere plantenzaailingen te laten ontkiemen en pijnverlichting te bieden aan zijn patiënten die erin zaten.

Tegenwoordig gebruiken we in plaats van platen van staal en plastic een composiet gemaakt van een mengsel van ijzeroxide, staal, messing, shungiet en kristalpoeders omhuld met epoxyhars. Het eindresultaat is een harmonisator die in staat is om de schadelijke draadloze velden van zendmasten, slimme meters, smartphones, internetrouter en je televisie om te zetten in meer heilzame energie voor jou en je planten en huisdieren. De effecten van dit wetenschappelijke fenomeen zijn gerepliceerd en goed gedocumenteerd in onderzoeken uitgevoerd door de Universiteit van Pennsylvania en het Heraclitus Microscopisch onderzoekslaboratorium.

Opvallende gelijkenis van Reich bloedtest met recente grafeenoxide EMF bloedmonsters

Het meest opvallende onderzoek in het licht van recente ontdekkingen van grafeenoxide is de ‘Reich Bloedtest’ uitgevoerd door het Heraclitus Microscopisch Onderzoekslaboratorium. In deze test laten ze de effectiviteit zien die orgonenergie heeft op het bloed. Ze namen twee bloedmonsters en stopten er een in een controledoos en de andere in een doos met orgonenergie. Na verloop van tijd namen ze microscopische foto’s van de bloedmonsters en zagen dat het monster met orgonenergie in staat was om zijn levenskracht voor langere tijd te behouden (het was als de fontein van de jeugd voor bloed).

Wanneer een rode bloedcel defecten vertoont en begint af te sterven, kunnen ze iets ontwikkelen dat Acanthocyte-vorming wordt genoemd, waarbij meerdere stekelachtige uitsteeksels van verschillende lengte uit de cel steken. De foto’s hieronder laten zien hoe het eruit ziet als een bloedcel afsterft.

        Reich Experimentele Bloedtest – Bloeddesintegratie

Bedervende bloedcellen die zich vormen tot wat Dr. Reich “bionen” noemde van de Reich Bloedtest gedaan door Hericlitus Labs.

Video Link: https://youtu.be/G8CBT7ETkqc

        Orgone Energie Bloedtest, 30 september 2020 (23 min)

Deze dia’s hierboven tonen de bionische desintegratie van levende en niet-levende materie. De gezondere cel heeft een steviger membraan met een blauw licht eromheen. Dit blauwe licht is eigenlijk de levenskracht of “Aura” van de cel. Het is wat Dr. Reich “orgone” energie noemde. Als de cel afsterft en uiteenvalt, vormt de membraanwand stekelige uitsteeksels die eruit komen.

De nanodeeltjes op basis van grafeenoxide die in de Covid-injecties worden gebruikt, zijn ontworpen om het membraan van de cellen te penetreren om het mRNA erin te krijgen. Deze constante penetratie van de celmembraanwand zou de oorzaak kunnen zijn van deze membraanmisvormingen. Volgens A Laboratory Guide to Clinical Haematology in het Open Education van Alberta:

“Acanthocytenvorming treedt op als gevolg van erfelijke of verworven membraandefecten. Defecten die een onbalans veroorzaken tussen het cholesterol- en lipidegehalte van het membraan beïnvloeden het vermogen van de RBC om te vervormen, wat resulteert in een stijver plasmamembraan.”

Hieronder zie je drie foto’s van recent [bijgewerkt op 1 oktober 2021] bloedonderzoek van Dr. Robert Young.

Zijn conclusie is dat wat we zien in deze bloedcellen afkomstig is van het effect van EMV stralingsvergiftiging, grafeenoxide vergiftiging. Hij noemt de vorming van de bloedcelmembranen het “corona effect” en het “spike protein effect”.

Scanning & transmissie elektronenmicroscopie onthult grafeenoxide in CoV-19 vaccins

Dit ziet er identiek uit als het gedrag van de stervende bloedcellen in het Reich Bloed Test experiment. Wat we hier zien zijn cellen die vergiftigd zijn en afsterven. We zien ook de vorming van het spike-eiwit in de laatste dia.

Een opvallende ontdekking wordt gevonden in de Reich Bloedtest die laat zien hoe de orgonenergie apparaten dit verval van bloedcellen vertraagt en stopt. Dit laat zien, op cellulair niveau, hoe de orgonenergie apparaten het menselijk lichaam beschermen tegen schadelijke EMV.

De dia hieronder toont de resultaten van de Reich Bloedtest. Het monster links is het monster dat in de orgonaccumulatorbox zat. Het percentage celdood en celverval is 5%. Het rechter monster is het monster dat niet in de orgonaccumulatorbox zat. De snelheid van verval is 50%. Het is duidelijk dat de orgonenergie iets doet om de levenskracht en gezondheid van het bloed te helpen behouden.



Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-perfecte-gids-voor-het-verwijderen-van-grafeen-de-stof-die-wordt-overgedragen-van-de-covid-19-gevaccineerden-naar-de-ongevaccineerden-uit-je-lichaam/

-------

Hieronder volgen bronnen en referenties naar andere Frontnieuws artikelen met betrekking tot mogelijke ontgifting van het schadelijke spike-eiwit.


BRON: https://www.frontnieuws.com/dennennaaldboom-een-supermedicijn-tegen-de-schadelijke-spike-eiwitten-van-het-covid-vaccin-andere-nuttige-verwijzingen-voor-spike-ontgifting/

 

----------------------- 

   8) CDS (chlorine dioxide – CL02)

(Natural NewsJapanese researchers have confirmed that chlorine dioxide, also known as CDS (zie elders in deze blog bvb. Blog van 30 nov 2021) and MMS (Miracle Mineral Solution), is a safe and effective remedy for the Wuhan coronavirus (Covid-19).

 


A paper published in the journal Annals of Pharmacology and Pharmaceutics explains how MMS blocks the spike proteins associated with SARS-CoV-2 that are said to bind with human receptors such as Angiotensin-Converting Enzyme 2 (ACE2), allowing disease to form.

“Chlorine Dioxide (ClO2) is a powerful disinfectant that is known to inactivate both viruses and bacteria,” the study’s abstract reveals.

The stated purpose of the study was to see if chlorine dioxide directly inhibits the binding of the Chinese Virus Spike protein (S protein) to ACE2 receptors. The team conducted in vitro experiments with the British and South African “variants” of the Fauci Flu.

“Spike protein coated onto a microtiter plate was treated with chlorine dioxide aqueous solution or chlorine dioxide spray solution,” the study explains.

In the end, what they found is that MMS does, in fact, inactivate the binding of covid variant spike proteins to the human ACE2 receptor protein, “indicating that this strategy may be useful in blocking the transmission of variant SARS-CoV-2 viruses.”

LINKS Naar enkele CDS artikelen op Frontnieuws.com

video

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid

 
Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Hij doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar...

video

Biofysicus Andreas Kalcker: Chloordioxide is een 100% effectieve remedie tegen Covid & Hoe u...

 
Biofysicus Andreas Kalcker heeft een 100% effectieve remedie ontwikkeld voor COVID-19 en al zijn variaties. Hij doet al meer dan 13 jaar onderzoek naar...




Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...