vrijdag 28 oktober 2022

Elektrische wagens niet voor particulieren weggelegd ......

..... of zoals Klaus Schwab (WEF) het zou zeggen: ‘Je zal in 2035 GEEN wagen kunnen kopen en gelukkig zijn’

 

Terwijl bedrijven steeds meer de omschakeling maken naar elektrisch rijden, blijven huishoudens grotendeels voor verbrandingsmotoren kiezen. Dat blijkt uit een analyse van Febiac, de Belgische federatie van bedrijven binnen de auto-industrie.

Europa wil de uitstoot van broeikasgassen de komende jaren fors verminderen. Om dat te kunnen realiseren, stelde de EU in 2020 een Europese Green Deal op: een reeks van initiatieven met als doel Europa tegen 2050 klimaatneutraal te maken. Een deel van het pakket is dat er vanaf 2035 een verbod zal komen op de verkoop van nieuwe benzine- en dieselwagens. Europa wil namelijk extra inzetten op emissievrije voertuigen, maar daar blijkt de doorsnee burger niet het geld voor te hebben.

En voor wie het nog gelooft:

Volgens Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gaat het om een "cruciale mijlpaal om de klimaatdoelstellingen van 2030 te halen". "Het zal een boost geven aan het Europese leiderschap op het gebied van innovatie en industriële ontwikkeling", aldus Von der Leyen.


 

Brief van een bezorgde vader aan zijn zoon

 Brief van een bezorgde vader aan zijn zoon – “De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren”

februari 5, 2022  11550   21


Regelmatig krijg ik persoonlijke verslagen van Frontnieuwslezers in de redactiemail die confronterende situaties in onder meer de huiselijke sfeer, familie of met gezondheidsautoriteiten beschrijven als gevolg van de uitrol van het ‘vaccin’. Zelden tot nooit krijg ik toestemming voor publicatie. Deze keer wel. Een waarschuwing van een bezorgde vader voor zijn zoon, en misschien voor ons allemaal. 

Geachte Redactie,

Bijgevoegd een open contact in de vorm van een brief aan mijn zoon. Het is niet zozeer mijn bedoeling om deze brief te publiceren maar het is een brief over de ontwikkelingen die in deze genoemde pandemie, Sars-Covid-19 plaatsvinden.

Het is een schrijven in de intermenselijke betrekkingen die geheel buiten deze regeringsleiders omgaan. (Ze leven in een andere wereld). Tot op heden zijn alle genomen maatregelen zinloos gebleken en alleen opgelegd als machtsmiddel om de bevolking te onderwerpen aan de Great Reset van Klaus Schwab van het WEF. Het heeft twee jaar geduurd voordat het tot de bevolking doordrong dat er wat meer aan de hand was dan alleen een pandemie (?) Daarom lijkt het mij zinvol deze brief in uw archief te bewaren als bewijs van het gebeuren in 2020 – 2022.

Bij voorbaat vriendelijk dank.

Vader en Zoon

David, we hebben afgesproken dat we ieder mens in zijn eigen waarde laten. Zeker wat de beslissingen over de vaccinaties betreft. Ik heb voorspeld dat die Corona en zijn vele varianten nooit meer over gaat en dat de gevaccineerden elk half jaar een herhalingsprik of een booster moeten gaan halen tot ze aan de bloedklonters er dood bij neervallen. En ze blijven besmettelijk voor anderen. De regering heeft eens gezegd dat als je het niet doet je QR code, na zes maanden, zou vervallen en dan ben je uitgesproken dan krijg je net zoveel rechten als een ongevaccineerde en kan je door je baas worden ontslagen. Dan heb je je lichaam vol gif, (gen-therapie), en vier, vijf, zes, herhalingsvaccins en boosters laten spuiten, waarvan in de toekomst niet vaststaat wat de gevolgen zijn.

Ik weet dat je in een hoek gedrukt zit wat je werk betreft en ik weet dat je het voor je onderliggende kwalen als bronchitis, voor je longen, doet. Maar dat heb ik ook, ik ben 77 jaar en heb nu drie cva’s, (herseninfarcten), gehad en ben rechtzijdig verlamd. Ik heb twee hartinfarcten gehad en drie stents in mijn kransslagaderen. Deze worden allemaal veroorzaakt door bloedklonters. Dan neem ik toch geen vaccinatie met gentherapie waarvan je bloedklonters krijgt?

De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren. Lees uitgebreid de verslagen van artsen en virologen over de gehele wereld op  www.frontnieuws.com  En die onsympathieke paardenkop van een Rutte is met zijn WEF en Great Reset  nog niet klaar. Dit is nog maar het begin van de ontmanteling van de democratie. Regeringen hebben zoveel geld gestolen van de burgers dat ze alleen nog maar geld bij kunnen drukken, de Hyperinflatie staat voor de deur. Ze weten dat alleen een derde wereldoorlog hun nog maar kan redden Je ziet het aan Rusland, met de Nato en de Oekraïne, met China en Amerika en Taiwan en Japan met de ontwikkelingen in Europa. Ze zijn bezig met de opbouw van een Europese politiemacht en een Europees leger. Ik ben militair geweest en heb een beetje verstand van strategie. We zijn er nog niet en het wordt nog veel erger. De bevolking is het afgeleerd om verzet te plegen. Verzet daar vallen dodelijke slachtoffers bij. Nee David ik voorspel je een sombere toekomt en alleen een tribunaal kan deze waanzin stoppen.

Je Vader

Beste Vader,

Een zeer emotioneel en persoonlijk schrijven. Dank dat u het mij wil delen.
Vraag: mag ik deze brief op FN publiceren? Uiteraard anoniem.

Met vriendelijke groet,
Rommel

PS
Brief is op mijn privéserver voor de geschiedenis opgeslagen.

Redactie, daar geef ik mijn toestemming voor, omdat ik meen dat lezers in het algemeen nog onvoldoende begrijpen waar het in de nabije toekomst met Nederland naar toe gaat.

BRON: https://www.frontnieuws.com/brief-van-een-bezorgde-vader-aan-zijn-zoon-de-regeringen-van-nederland-en-van-europa-hebben-een-hele-andere-agenda-ze-willen-staatsslaven-creeren/



Staatsgreep van de globalisten: volgende WEF-premier mag Groot-Brittannië resetten


Rishi Sunak is de nieuwe premier van Groot-Brittannië geworden. Hij was minister van Financiën in het tweede kabinet-Johnson. Sunak wordt verweten elitair te zijn. In de financiële sector werd hij multimiljonair. Daarnaast was er ophef toen hij als minister een bekeuring kreeg voor het schenden van de coronaregels.

Hij en zijn vrouw zijn bovendien beschuldigd van belastingontwijking. Sunak is de eerste hindoe-premier van het land en de jongste Britse premier in ruim 200 jaar.

Partner van het WEF

De kersverse premier komt uit de stal van Schwab, net als Liz Truss, die na enkele weken opstapte. Sunak is getrouwd met de dochter van een Indiase miljardair die de oprichter en eigenaar is van de IT-groep Infosys, één van de partners van het World Economic Forum.

Het lijkt erop dat men niet tevreden was over de koers die Truss had ingezet. De banken en beurzen reageerden nerveus en Truss werd ‘verwijderd’.

De reset begint

De globalisten binnen de partij van Sunak zijn blij dat hij de nieuwe premier is. Zo schreef parlementslid Tobias Ellwood op Twitter: ‘De reset begint’. Een verwijzing naar de plannen van Schwab? Korte tijd later verwijderde hij de tweet.

al

[Wochenblick]

Gruwelijke maatregel

 “Wij verliezen definitief onze vrijheid en ons vermogen als de CBDC wordt ingevoerd,” waarschuwt Nederlands financieel expert Ab Flipse. “Ik doen een oproep aan ieder weldenkend mens je met hand en tand te verzetten tegen deze gruwelijke maatregel. Doen we dat niet, dan sla ik op de vlucht.”

Peter Baars twittert: “De Nederlandse minister van Financiën Kaag schrijft de Kamer dat zij haast wil maken met de invoering van de nieuwe digitale munt, de CBDC. Dat is de munt die onze betaalprivacy opheft. Dat is de munt die vermogensopbouw onmogelijk maakt. Dat is de munt van een totalitaire staat.


Photo of Robin de Boer 27 oktober 2022 13:00

220 21.985

De vogel is bevrijd: Twitterbaas Elon Musk ‘gaat permanente schorsingen terugdraaien’


Elon Musk is sinds donderdagavond eigenaar van Twitter. Meteen toen de overname ter waarde van 44 miljard dollar rond was, heeft de miljardair Twitter-topman Parag Agrawal ontslagen. Musk schreef daarna op Twitter: “De vogel is bevrijd.”

Ook de financiële topman Ned Segal, de hoogste juridische baas Vijaya Gadde en adviseur Sean Edgett mochten hun spullen pakken. Eén van hen zou fysiek het hoofdkantoor van Twitter zijn uitgewerkt.

Niemand

Musk heeft aangekondigd van Twitter ‘een bastion voor de vrijheid van meningsuiting’ te willen maken. Hij gaat naar verluidt permanente schorsingen ongedaan maken. Dat zou betekenen dat Donald Trump, Milo Yiannopoulos, Roger Stone, Alex Jones, Steve Bannon en anderen in theorie kunnen terugkeren.

Volgens bronnen krijgt in de toekomst niemand meer een permanente schorsing aan de broek, bericht Bloomberg. Het is overigens nog maar de vraag of Trump terugkeert. In april zei hij nog: “Ik ga niet op Twitter, ik blijf op Truth.” Hij verwees daarbij naar Truth Social, zijn eigen platform.

Bloedbad

“Twee weken voor de midterms Twitter een boost geven met de terugkeer van Trump, een ontslag van nagenoeg de hele top en ongetwijfeld een terugkeer van de wat meer mondige trekvogels moet de Democraten toch wel zorgen baren,” schrijft jurist Sietske Bergsma.

Advocaat Robert Barnes voorspelde in The Alex Jones Show alvast dat de tussentijdse verkiezingen in de Verenigde Staten voor de Democraten zullen eindigen ‘in een bloedbad’.

[Summit News]

Het laatste boek van Thierry Baudet

 Het Coronabedrog

De globalistische machtsgreep en de Great Reset


Auteur: Thierry Baudet

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 28 februari 2022 
  • 288 pagina's

Prijs: 2195    Bij BOL.COM

https://www.bol.com/be/nl/p/het-coronabedrog/9300000082504385/?bltgh=pau0kUfswa-TUgg15RBBEA.3_9.10.ProductImage

  • Prijs inclusief verzendkosten, verstuurd door bol.com
  • Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk
  • 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren
  • Dag en nacht klantenservice

 

Thierry Baudet


Thierry Baudet (1983) publiceerde negen boeken, waaronder De aanval op de natiestaat (2012, elfde druk 2017), Oikofobie (2013, vierde druk 2016), Voorwaardelijke liefde (2014, vierde druk 2017), Breek het Partijkartel! (2017, negende druk 2020) en Politiek van het Gezond Verstand (2020). Hij stond aan de basis van het referendum over het Europese Associatieverdrag met Oekraïne. In 2014 richtte hij Forum voor Democratie op. Sinds 2017 is hij fractievoorzitter van Forum voor Democratie in de Tweede Kamer.

Samenvatting

"Bol.com verkoopt miljoenen boeken. We vinden het van groot belang om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Vaccineren is een veelbesproken onderwerp en er is veel tegenstrijdige informatie in omloop. Maar hoe zit het nu echt? Sommige onjuiste informatie zien we vaak langskomen. De voor- en nadelen over vaccineren en het antwoord op veel gestelde vragen vind je op de website van het RIVM of op de website van het NVR.

In Het Coronabedrog ontrafelt Thierry Baudet stuk voor stuk de mythes die Nederland - en de wereld - al twee jaar in een wurggreep houden. Hoe gingen we van een vrije, open samenleving naar een land van lockdowns, steeds verdergaande controlemechanismes, QR-codes en vaccinatiedwang? Wat verklaart de synchroniciteit waarmee dit alles vrijwel overal op aarde op dezelfde manier wordt uitgerold?

Baudet gaat uitgebreid in op de geheime plannen van het World Economic Forum en andere globalistische eliteclubs om een Great Reset af te dwingen via de kunstmatig gecreëerde angstpaniek over een verkoudheidsvirus. Ook onthult hij de nooit eerder vertelde gebeurtenissen die zich achter de schermen voltrokken binnen zijn eigen partij, vanaf het moment van de 'uitbraak' van het virus tot aan de gefaalde couppoging van de mensen die wilden meegaan in het coronabedrog.

Thierry Baudet (1983) schreef essays, romans, politieke filosofie en een inleiding in de klassieke muziek. Hij is oprichter en partijleider van Forum voor Democratie en zowel binnen Nederland als internationaal een van de leidende stemmen voor de vrijheid en tegen de machtsgreep van globalistische oikofoben.



Rechtbank (Peru): ‘Criminele elite’ bestaande uit Bill Gates, Rockefeller & Soros verantwoordelijk voor corona


Een rechtbank in Peru kwam tot de slotsom dat ‘criminele elites’ achter de corona-uitbraak zitten. Daarbij gaat het volgens de rechtbank onder meer om miljardairs George Soros en Bill Gates, en de familie Rockefeller.

De rechters van het hof van beroep te Chincha en Pisco zeiden dat de pandemie voor de meesten ‘onvoorspelbaar’ is, behalve voor de mensen die er achter zitten en ‘die in het diepste geheim achter de schermen alles aansturen’.

Erg plausibel

Veronica Ressia van de Argentijnse tv-zender Canal 26 deed verslag over de opmerkelijke uitspraak. Dit wordt afgedaan als een ‘complottheorie’, maar als je verder zoekt dan de resultaten die bovenaan staan in Google, kom je er al snel achter dat het erg plausibel is, aldus Ressia.

Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat Google voorafgaand aan de vaccinatiecampagne contact opnam met het ministerie van VWS over welke overheidssites bovenaan in de zoekresultaten moesten komen. Ook werden de vaccinatielocaties in Google Maps opgenomen.

Zeer verdacht

Ressia wees er daarnaast op dat in 2019, enkele maanden voor de ‘pandemie’, een virusuitbraak werd gesimuleerd in New York. Bij deze simulatie, Event 201 genoemd, waren onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation en het World Economic Forum betrokken, zei Ressia. “Dit is allemaal zeer verdacht.”

Oversterfte piekt weer tegelijk met prikronde, sterfte in Duitsland 20 procent hoger


Inmiddels hebben zo’n 2,5 miljoen mensen de herhaalprik gekregen, laat het RIVM weten. Van de 60-plussers zouden ruim vier op de 10 mensen de vaccinatie hebben gehaald. De herhaalprik is bedoeld als ‘oppepper’ voor het immuunsysteem.

Tegelijkertijd is er sprake van een toename van de oversterfte in Nederland. De oversterfte piekt weer tegelijk met de prikronde. Dat was ook het geval bij prik drie en prik vier.

Dat is de volgorde van vaccinatie

Inmiddels 65 extra sterfgevallen per dag, becijferde gepensioneerd statisticus Herman Steigstra. “Als deze trend aanhoudt, komt de oversterfte voor dit griepseizoen uit rond de 25.000.”

Hij merkt op dat de sterfte onder 65-minners vier weken na de 80-plussers en twee weken na de groep 65-80 jaar stijgt. “Dat is de volgorde van vaccinatie,” aldus Steigstra. “Kuipers zal zeggen: gewoon doen die herhaalprik, het verlaagt de kans om ziek te worden. Onderzoek nog steeds niet de moeite waard?”


“Opvallende sterftepieken onder ouderen rond de vaccinatiecampagne bij prik drie, vier en vijf. In zekere zin ook rond prik één en twee,” constateert data-analist Daniël van der Tuin. “Veel kwetsbaren waren toen echter al overleden.”


Ook in Duitsland piekt de sterfte. Journalist Elke Bodderas van de Duitse krant Die Welt wijst erop dat er momenteel 20 procent meer sterfte is in Duitsland ten opzichte van de periode 2018 tot 2021.

De gladde rode lijn is de sterfte en de rode lijn met bolletjes het aantal coronadoden:

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...