woensdag 31 juli 2024

Een bittere nederlaag voor de genderideologie ! Het Italiaanse Constitutionele Hof zegt: Er zijn slechts twee geslachten

31/07/2024

 

Het Italiaanse Constitutionele Hof heeft in een baanbrekende uitspraak geoordeeld dat een zogenaamde ‘niet-binaire’ genderidentiteit, dat wil zeggen noch mannelijk noch vrouwelijk, juridisch niet kan worden erkend. Het Constitutionele Hof wees erop dat de Italiaanse wet “het beginsel van overeenstemming tussen naam en geslacht vastlegt.” Media in Italië zoals LaRepublicca  en IlSole24Ore berichten hierover, meldt Nius.

Het vonnis werd voorafgegaan door een verzoekschrift van een transpersoon bij de regionale rechtbank van Bolzano. Deze vrouw schakelde over naar het mannelijke geslacht en wilde haar burgerlijke staat op haar geboorteakte wijzigen van ‘vrouwelijk’ in ‘divers’.

“Onverenigbaar met het Italiaanse juridische en sociale systeem”

De rechtbank oordeelde nu dat dit niet mogelijk was. In haar rechtvaardiging benadrukte de rechterlijke macht dat de binaire aard van de menselijke seksualiteit tussen mannen en vrouwen vorm geeft aan de meest uiteenlopende gebieden van het sociale leven, zoals familierecht, arbeidsrecht, sport en burgerlijke staat. Wettelijke erkenning van een vermeend derde, niet-binaire geslacht zou daarom het hele Italiaanse juridische en sociale systeem ontwrichten op een manier die onverenigbaar is met de bevoegdheden en jurisdictie van het Constitutionele Hof of welke rechter dan ook.

Antonio Brandi, voorzitter van de organisatie “Pro Vita e Famiglia Onlus”
Antonio Brandi, voorzitter van de organisatie “ Pro Vita e Famiglia Onlus”

Antonio Brandi, voorzitter van de organisatie Pro Vita e Famiglia Onlus, kondigde aan dat de uitspraak van de rechtbank in lijn was met de beoordeling van de organisatie, die had gewaarschuwd dat leerlingen “hun naam en burgerlijke staat mogen veranderen om het andere geslacht dan hun eigen te kiezen”. Dit wordt vaak gedaan zonder een klinische diagnose van genderdysforie. Non-binariteit – d.w.z. het gevoel hebben niet bij de genders “man” of “vrouw” te horen – valt ook in deze categorie. Brandi waarschuwde voor de verspreiding van dit “gevaarlijke fenomeen”, dat bij duizenden minderjarigen het absurde geloof versterkt dat ze “in het verkeerde lichaam geboren zijn”.

Deze uitspraak van het Italiaanse Constitutionele Hof markeert een aanzienlijke tegenslag voor voorstanders van genderideologie in Italië en maakt duidelijk dat wettelijke erkenning van niet-binaire identiteiten niet mogelijk is zonder wetswijzigingen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/een-bittere-nederlaag-voor-de-genderideologie-het-italiaanse-constitutionele-hof-zegt-er-zijn-slechts-twee-geslachten

‘Coronavaccins 2.0’: Advocaat waarschuwt dat ze druk bezig zijn om een nieuwe plandemie voor te bereiden

 

In de Verenigde Staten zijn vogelgriepvaccins goedgekeurd voor noodgebruik. Advocaat Tom Renz trekt aan de bel en waarschuwt dat overheid en Big Pharma druk bezig zijn met de voorbereidingen voor de volgende plandemie.

“De timing is heel belangrijk,” zei hij in Bannon’s War Room.

Renz vermoedt dat ze mRNA in het griepvaccin wilden stoppen, waardoor het in feite een ‘coronavaccin 2.0’ wordt, om dat vaccin vervolgens op te dringen aan mensen. 

Dankzij een recente wetswijziging is het moeilijker om dat te doen, merkt de advocaat op.

Bekijk het fragment:

Coronahandboek

Nu hebben ze het coronahandboek weer tevoorschijn gehaald en tegen medicijnautoriteit FDA gezegd dat hier opnieuw sprake is van een noodsituatie.

Als Ziekte X of de vogelgriep wordt uitgerold, gaan ze de vogelgriepvaccins op dezelfde manier pushen als de coronavaccins, verwacht Renz.

Absurd

Het is volgens hem opmerkelijk dat ze zijn goedgekeurd voor noodgebruik, aangezien niemand vogelgriep krijgt. 

De ziekte bestaat al decennia, het is niet iets nieuws, benadrukt hij. 

Het is absurd dat het virus opeens zou overspringen op mensen, tenzij er door middel van gain-of-function onderzoek een gevaarlijker virus wordt gemaakt. En dat is precies wat er nu gebeurt, in de VS, onder Joe Biden en Kamala Harris, zegt Renz.

Het lijkt erop dat ze dit op dezelfde manier voorbereiden als corona.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Frankrijk: regering verdedigt democratie door licentie van tv-zender die ze niet bevalt in te trekken

 

Democratie is een systeem dat mensen dingen oplegt tegen hun wil.

Daarom is het van groot belang voor de democratie om alle oppositie het zwijgen op te leggen, zodat mensen niet weten hoe erg ze door het democratische systeem worden misbruikt.

Variety:

Het populaire kanaal C8 van Canal + Group, dat de controversiële talkshow “Touche pas à mon poste” uitzendt, lijkt gedoemd te verdwijnen.

De Franse toezichthouder op de omroep (Arcom) heeft besloten de frequentieverlenging van de TNT-zender aan Canal+ Group niet te gunnen, na audities bij de leiders van de tv-keten van Vivendi.

Canal+ Group weigerde commentaar te geven nadat Variety contact met hen had opgenomen. De zender zou nu in beroep kunnen gaan tegen de beslissing van Arcom bij de staatsraad.

Andere frequenties van Canal+ Group, zoals het rechtse nieuwskanaal CNews (vaak aangeduid als het Franse equivalent van Fox News), haalden de selectie, maar moeten een conventie ondertekenen die Arcom binnenkort zal indienen bij alle 15 vooraf geselecteerde diensten. De conventie zal richtlijnen vaststellen in termen van uitzendverplichtingen.

De vergunningen voor de exploitatie van deze frequenties worden in eerste instantie voor een periode van 10 jaar verstrekt. Deze periode kan met vijf jaar worden verlengd.

De beruchte talkshow “Touche pas a mon poste,” gepresenteerd door Cyril Hanouna, staat al jaren op de radar van Arcom en wordt ervan beschuldigd de populariteit van extreemrechtse leiders te vergroten. Het bedrag aan boetes dat het van Arcom kreeg, zou in totaal € 7,5 miljoen bedragen. De talkshow kreeg vorig jaar een recordboete van € 3,5 miljoen nadat Hanouna in botsing kwam met een lid van de extreemlinkse partij La France Insoumise en hem beledigde. Tijdens het auditieproces stelde de baas Gérald-Brice Viret voor dat “Touche pas a mon poste” vanaf september vooraf zou worden opgenomen in plaats van live te worden uitgezonden.

Cyril Hanouna is blijkbaar een Jood die echt scherpe grappen maakt en de anti-immigratie Jood Eric Zemmour steunt. 

Het is jammer dat niet meer mensen openlijk oproepen tot het einde van de democratie.

Ze lijken niet eens te begrijpen wat het is.

Nou, deze gif-afbeelding vat het in principe samen:


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/frankrijk-regering-verdedigt-democratie-door-licentie-van-tv-zender-die-ze-niet-bevalt-in-te-trekken

Eet smakelijk: Bill Gates ‘wil dat wij tumoren eten’


In Nederland wordt volop geïnvesteerd in kweekvlees, maar de Italiaanse premier Meloni en haar Hongaarse ambtgenoot Orban voeren een felle strijd tegen dit ‘frankensteinvlees’.

De regering van Orban heeft zich al diverse keren uitgesproken tegen kweekvlees en Hongarije kondigde begin juli een nationaal verbod aan.

Meloni schreef expliciet in haar verkiezingsprogramma dat ze zal strijden tegen de productie van labvlees. In Italië is kweekvlees sinds eind vorig jaar verboden. Het Italiaanse parlement stemde voor een verbod nadat boerenorganisatie Coldiretti een petitie organiseerde, die twee miljoen keer werd ondertekend.

Goedkeuren

Ook Frankrijk en Roemenië willen de productie van kweekvlees verbieden.

Het in Nederland gevestigde kweekvlees-ontwikkelbedrijf Mosa Meat – waar de Nederlandse overheid, bedrijven en ondernemers miljoenen in investeren – heeft een partnerschap met het World Economic Forum.

De Europese Commissie moet kweekvlees eerst goedkeuren voordat het op de Europese markt geïntroduceerd kan worden. De Europese voedselwaakhond EFSA test het product op dit moment op veiligheid.

Ze willen dat we tumoren eten

Oud-Europarlementariër Marcel de Graaff is fel gekant tegen labvlees, waar ook Bill Gates in investeert. “Ze willen dat we tumoren eten,” reageert hij.

In een artikel van Bloomberg valt te lezen dat al het kweekvlees wordt gemaakt van tumorcellen.

Gewone vleescellen blijven zich niet eeuwig vermenigvuldigen. Om die reden gebruiken bedrijven geïmmortaliseerde cellen, pre-kankercellen die in sommige gevallen kankercellen worden.

Fabrikanten van kweekvlees maken dus gebruik van tumorcellen die ‘geïmmortaliseerd’ zijn. Hun cellen kunnen zich eindeloos vermenigvuldigen.

Ons immuunsysteem is ontworpen om dergelijke cellen te doden. Ze krijgen pas de ruimte als ons immuunsysteem verzwakt is.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Journalist verklaart niet-gevaccineerden op tv tot winnaars van coronacrisis, eist excuses van politici


De ongevaccineerden zijn gerehabiliteerd, zei de Duitse journalist Hans-Ulrich Jörges vrijdag bij nieuwszender Welt. In Duitsland was de uitsluiting nog heftiger dan in Nederland en ook in Nederland kregen ongevaccineerden onterecht de schuld dat de maatregelen zoals lockdowns langer duurden.

De winnaars zijn de niet-gevaccineerden, zei Jörges. 

Na de openbaring van de documenten van het Duitse RIVM, de zogeheten RKI Files, eist hij dat politici als [president] Steinmeier publiekelijk hun verontschuldigingen aanbieden, omdat ze ongevaccineerden lange tijd hebben uitgesloten via 2G en gelogen hebben over de ‘pandemie van de ongevaccineerden’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Ontluisterend beeld

De slogan ‘pandemie van de ongevaccineerden’ is naar verluidt bedacht door marketingmensen en werd gebruikt om niet-gevaccineerde mensen te dwingen een prik te nemen.

Het Duitse RIVM heeft zich als een gedienstig slaafje opgesteld richting politiek en inlichtingendiensten, constateert huisarts Els van Veen. “Pas recent had één oud-medewerker de moed om de documenten van destijds naar buiten te brengen. En die documenten worden nu door velen gedownload en gelezen. Het beeld wat er naar voren komt is ontluisterend.”

Voor de rechter

Ook het RIVM vond het eigen hachje en prestige belangrijker dan de gezondheid van burgers in Nederland, blijkt uit Wob-documenten van data-analist Cees van den Bos, aldus Van Veen. “Datzelfde kan ik zeggen over instanties als CBG (het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, red.), Gezondheidsraad, ministeries en het grootste deel van de Tweede Kamer en de media.”

Excuses aan en rehabilitatie van de ongevaccineerden is een begin, merkt oud-Kamerlid Wybren van Haga op. “Daarna moet het recht zijn loop hebben en moeten de verantwoordelijken voor deze misdaad tegen de menselijkheid voor de rechter komen en gestraft worden!” vindt hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

----------------

Verbluffend segment van de Duitse MSM Die Welt: De niet-gevaccineerden zijn de winnaars, excuses geëist van de regering

“Er werd officieel door hen vastgesteld dat de stelling ‘de pandemie is een pandemie van de niet-gevaccineerden’ niet correct is. Letterlijk niet correct.”

In een verbluffend fragment op de Duitse MSM Welt werd de regering openlijk bekritiseerd en werden de niet-gevaccineerden tot winnaars uitgeroepen tijdens de COVID-19-pandemie, hoewel naar mijn mening niemand heeft gewonnen. Hoe dan ook, het segment, met columnist Hans-Ulrich Jörges, riep op tot publieke excuses van belangrijke overheidsfunctionarissen die het verhaal bestendigden dat de pandemie uitsluitend een ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’ was, schrijft Aussie17.

Jörges begon de discussie door na te denken over het COVID-19-tijdperk, dat hij omschreef als een uitdagende tijd gekenmerkt door verwarring en angst. “De winnaars voor mij zijn de niet-gevaccineerden tijdens de Corona-tijden. Ze zijn nu gerehabiliteerd. En daar valt niets meer over te twisten”, verklaarde hij.

De onthulling die het gesprek een wending gaf, waren de niet-geredigeerde crisisteamprotocollen van het Robert Koch Instituut. Jörges benadrukte: “Er werd officieel door hen vastgesteld dat de verklaring ‘de pandemie is een pandemie van de niet-gevaccineerden’ niet correct is. Letterlijk niet correct.”

Jörges benadrukte de ernstige implicaties van deze verkeerde informatie en schetste een aangrijpend beeld van de onrechtvaardigheden waarmee niet-gevaccineerden worden geconfronteerd. ‘Er was een 2G-regel, dat alleen gevaccineerde en herstelde mensen zich vrij konden bewegen. Niet-gevaccineerden mochten niet naar de bioscoop, het theater, het concert of het restaurant. Ze konden niets anders doen dan werken, ook al moesten ze zich wel elke dag testen”, klaagde hij. Voor velen waren deze inbreuken niet alleen hinderlijk, maar ook een aanzienlijke klap voor hun persoonlijke vrijheden en waardigheid.

In een krachtige oproep tot verantwoordelijkheid noemde Jörges prominente figuren die naar voren moesten komen en zich moesten verontschuldigen. “Dit zijn allemaal degenen die voorstander waren van de uitdrukking ‘pandemie van de niet-gevaccineerden’. De heer Spahn, de minister van Volksgezondheid, de heer Söder, de heer Lauterbach, de heer Ramelow van de Linkse Partij. En hoor dit, de federale president, de heer Steinmeier, heeft dit ook gepropageerd”, verklaarde hij. De toon van de columnist was er een van ongeloof en teleurstelling in deze leiders.

Dit deel van het segment vond een diepe weerklank: “En ze zijn op zo’n manier beledigd en uitgescholden dat je je er achteraf alleen maar voor kunt schamen.”

Jörges liet het niet bij het noemen van de verantwoordelijken; hij eiste directe actie. “Ik vind dat ze zich nu publiekelijk moeten verontschuldigen. Ik wil dat er iemand opstaat, de moed heeft en zegt: ik zat toen fout, het spijt me, nu zie ik wat er hierdoor met veel mensen is gebeurd, ik bied mijn excuses aan,” smeekte hij. Op een belangrijk moment herinnerde hij zich Spahns eerdere uitspraak, “we zullen veel moeten vergeven aan het einde van de pandemie,” waarmee hij er bij hem op aandrong om als eerste om te handelen en om vergeving te vragen.

***

 

Dissident:

Verontschuldigingen zijn niet genoeg.

De verantwoordelijken hebben miljoenen onschuldige mensen verketterd en opgesloten terwijl ze de veel grotere groep onnozelaars ingespoten hebben met een gif-injectie in het volle bewustzijn dat er geen pandemie was en het gif noch veilig noch effectief was.

Wat vooral blijkt uit die RKI-files is dat ze het allemaal wisten en de ergste misdaad tegen de menselijkheid bij hun volle verstand en met voorbedachte rade begaan hebben.

Levenslang voor de daders is wel het minste. En niet in de laatste plaats om recidive te voorkomen, want ze zijn de volgende vaccin-genocide alweer aan het plannen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

https://dissident.one/verbluffend-segment-van-de-duitse-msm-die-welt-de-niet-gevaccineerden-zijn-de-winnaars-excuses-geeist-van-de-regering

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...