donderdag 24 maart 2022

Dr. Christina Rahm waarschuwt dat er MEER biowapens komen na COVID

 Maandag 21 maart 2022 door: Ramon Tomey


Tags : slechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig Pharmabiologische oorlogvoeringbioterrorismebiowapensChristina Rahmcorruptiecovid-19ontvolkingmonoklonale antilichamenpandemieStew PetersThe Stew Peters Showvaccinwereld oorlogWuhan coronavirus

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

8.320WEERGAVEN

(Natural News) Cure the Causes oprichter Dr. Christina Rahm waarschuwde het publiek dat er meer biowapens komen na het Wuhan coronavirus (COVID-19).

Voordat Rahm zich verdiept in holistische geneeskunde, werkte hij voor verschillende Big Pharma-bedrijven, waaronder Bristol Myers Squibb, Pfizer, Janssen, UCB, Biogen, Alexion en meer.

“Ik zou worden ingeschakeld om aan speciale projecten op verschillende gebieden te werken. Daarmee werd mij net verteld dat we ons moeten voorbereiden omdat er biologische oorlogvoering zal zijn, [dat] er in de toekomst virussen zullen vrijkomen. Dus werkten we aan verschillende dingen zoals menselijke monoklonale antilichamen en vaccins ', vertelde ze tijdens een recente aflevering van de' Stew Peters Show."

Volgens Rahm zou de volgende fase van de wereldwijde oorlog worden uitgevochten met biologische wapens in plaats van met kernwapens. Grote farmaceutische bedrijven bereiden ondertussen oplossingen voor zodat ze gemakkelijk beschikbare behandelingen zouden hebben om van te profiteren wanneer de ziekteverwekkers worden vrijgegeven. (Gerelateerd: Voormalig medewerker van Big Pharma zegt dat de hele industrie wist dat de COVID-19-pandemie zou komen.)

Rahm ontving de informatie over de aankomende meerdere ziekteverwekkers via haar Chinese collega's in Wuhan, die haar waarschuwden voor 'vier tot vijf verschillende dingen' die aan de bevolking zouden worden vrijgegeven. Ze werd gevraagd om in een laboratorium in Wuhan te werken, maar weigerde het aanbod om twee redenen: ze begreep het haar toegewezen project niet en ze wilde haar kinderen zes tot negen maanden niet achterlaten.

"Nou, ik maak me zorgen over pokken [en] hondsdolheid. Ik maak me zorgen over verschillende soorten ziekte van Lyme, omdat ik weet dat teken en vlooien in het verleden [in] sommige biologische missies zijn gebruikt. Telkens wanneer je me vertelt dat een biologische [faciliteit] is opgeblazen, ben ik bang dat [het] dingen zal vrijgeven.

Programmastheer Stew Peters vroeg Rahm naar mogelijke redenen waarom de meeste biowapens in het communistische land worden ontwikkeld.

'Weet je, China heeft toezicht [vergelijkbaar] met Rusland en verschillende landen. Het lekt onze informatie niet zo vaak; Ik vermoed dat dat een van de [andere] redenen is. Ik weet dat het laboratorium daar aan retrovirussen en vaccins werkte, 'antwoordde Rahm.

Behandelingen, vaccins kunnen worden geprogrammeerd voor een positief of negatief effect

Rahm richtte ook haar aandacht  op monoklonale antilichamen die worden gebruikt om COVID-19 te behandelen. In januari 2022 heeft de Food and Drug Administration (FDA) de vergunning voor noodgebruik ingetrokken (EUA) van de monoklonale antilichaambehandelingen van het in New York gevestigde Regeneron en Indiana, Eli Lilly.

 

Volgens de toezichthouder werd de EUA voor de twee behandelingen ingetrokken omdat ze niet langer tegen de B11529 omicron-variant werken. De FDA verzekerde niettemin dat de behandelingen van Regeneron en Eli Lilly opnieuw zouden worden goedgekeurd als ze effectief zouden blijken te zijn tegen toekomstige COVID-19-varianten.

"Sommige van de menselijke monoklonale antilichamen waaraan ik heb gewerkt, vind ik erg goed omdat ze het doelwit binnengaan om een ziekte te verwijderen. Wat er gebeurt, is dat je ze aanstuurt om de cellen in feite te vertellen wat ze moeten doen. Als je iets kunt programmeren om [het lichaam] binnen te gaan en dat te doen, kun je dat doen voor een positief of een negatief effect. Het proces in de wetenschap is dat als je een virus hebt, de cellen omringd zijn door spikes - en dus kan HIV natuurlijk niet binnenkomen. Waar wetenschappers aan werken [is] het creëren van een virus om [binnen] te gaan in de pretentie van het 'helpen' van een ander virus, maar ik heb dat nooit effectief zien werken ', zei Rahm.

'Ik weet wel [er zijn] bepaalde moleculen waaraan ik heb gewerkt en die veel mensen hebben geholpen. Ik heb gewoon het gevoel dat er veel dingen zijn die onlangs zijn vrijgegeven, [maar] de bijwerkingen en bijwerkingen werden duidelijk niet aan iemand of aan het publiek meegedeeld."

Peters noemde de messenger RNA (mRNA) vaccintechnologie van Dr. Robert Malone, waar de COVID-19-vaccins van Pfizer en Moderna gebruik van maken.

“De mRNA [vaccin] technologie die Dr. Malone hielp met uitvinden, maar hij vond niet noodzakelijk de ingrediënten uit die bij de injectie werden gebruikt [die] de technologie helpt te leveren. Dat zou een voorbeeld zijn van een echt goede technologie die kan worden gebruikt voor extreem slechte doeleinden, en mensen kunnen er kwaad mee doen."

Rahm sloot af met het adviseren van Amerikanen om voor zowel hun fysieke als mentale gezondheid te zorgen.

“Mensen moeten zichzelf beschermen door bepaalde vitamines en mineralen te nemen en ze vervolgens om te schakelen, omdat een virus slim is. Je hoeft jezelf alleen de tools in je lichaam te geven en er zijn veel tools beschikbaar. Ik wil mensen ook vertellen dat psychologische oorlogvoering echt is. Jullie moeten je eigen geest begrijpen. Je moet ontgiften, [voor] zorgen nemen en de cellen in je lichaam beschermen. Je kunt dit doorstaan. Je moet sterk zijn in je geest, lichaam en geest."

Bezoek BiologicalWeapons.news voor meer van dit soort verhalen.

Kijk maar het gesprek tussen Stew Peters en Dr. Christina Rahm hieronder.

Link: https://www.brighteon.com/3877a3c5-93db-4345-8e5d-ea364ec7d59b

Deze video is van de FreedomNews-kanaal aan Brighteon.com.

Meer gerelateerde verhalen :

Het versnelde Covid-19-vaccin verandert menselijk DNA en verandert mensen in genetisch gemodificeerde eigenschappen.

Veranderd DNA? Dr. Peter McCullough bespreekt gevaarlijke langetermijneffecten van COVID-19 'vaccins."

Studies bevestigen dat (Spike proteïn) piekeiwit mRNA in COVID-vaccins het menselijk DNA binnen enkele uren na injectie verandert.

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

CBSNews.com

 

Voormalige Big Pharma-medewerker zegt dat de hele industrie wist dat de gemanipuleerde COVID-19-pandemie eraan kwam

Vrijdag 18 maart 2022 door: Arsenio Toledo


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , biologische wapens , bioterrorisme , China , Christina Rahm , samenzwering , covid-19 , Dr. Christina Rahm , infecties , lab-leak theory , uitbraak , pandemie , Pfizer , farmaceutische fraude , wetenschapsbedrog , wetenschapsfraude ,Stew Peters , Wuhan coronavirus

Dit artikel kan uitspraken bevatten die de mening van de auteur weergeven

10KKEER BEKEKEN


(Natural News) Een arts en onderzoeker die met meerdere Big Pharma-bedrijven heeft gewerkt, waaronder Pfizer en Johnson & Johnson, zei dat de hele farmaceutische industrie wist dat de pandemie van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) eraan kwam en waarschuwde dat er ergere dingen onderweg zijn .

Dr. Christina Rahm, medisch onderzoeker en gezondheids- en welzijnsexpert, is onder meer de oprichter van een adviesbureau op het gebied van gezondheid en welzijn. Daarvoor werkte ze in de wereld van Big Pharma.

Tijdens haar tijd in de farmaceutische industrie heeft Rahm ook ervaring opgedaan met het werken met andere Big Pharma-bedrijven zoals BioNTech, Bristol Myers Squibb, Biogen Idec, Alexion Pharmaceuticals en UCB. Ze werkte als klinisch onderzoeker, medisch onderzoeker en als sales- en marketingmedewerker.

Uit haar ervaringen bij Big Pharma concludeerde Rahm dat Pfizer en verschillende andere bedrijven wisten dat een wereldwijde biologische aanval zoals het coronavirus nabij was. (Gerelateerd: het uitgelekte topgeheime Pfizer-document toont aan dat het COVID-19-vaccin VEEL GEVAARLIJKER is dan de wereld weet .)

Bij Pfizer werd Rahm regelmatig ingeschakeld om aan verschillende speciale projecten te werken. "Daardoor kreeg ik net te horen dat we ons moesten voorbereiden omdat er biologische oorlogsvoering zal zijn en er in de toekomst virussen zullen vrijkomen", zei ze tijdens een interview met Stew Peters in zijn show. "Dus we gaan aan verschillende dingen werken, zoals monoklonale antilichamen en verschillende soorten vaccins."

Lek van COVID-19 uit het Wuhan-lab was mogelijk geen ongeluk

In haar tijd bij Big Pharma zei Rahm dat haar bazen haar en haar collega's vertelden dat ze voorbereid moesten zijn om meerdere biologische aanvallen te lanceren in samenwerking met verschillende landen.

“Het zou geen nucleaire oorlog zijn, we zouden verschillende dingen moeten hebben, zoals virussen en bacteriën en schimmels die zouden vrijkomen. We moesten er dus op voorbereid zijn', zegt ze.

Hoewel Rahm er zeker van is dat Pfizer en vele andere Big Pharma-bedrijven grondige kennis hadden van de komende technische pandemie , is ze er niet zeker van of Pfizer zelf verantwoordelijk was voor het vrijgeven van het coronavirus aan het grote publiek in Wuhan.

Het huidige begrip van de oorsprong van COVID-19 is dat wetenschappers van het Wuhan Institute of Virology (WIV) in de stad Wuhan in centraal China het per ongeluk hebben gelekt  terwijl ze experimenten met het virus deden, mogelijk inclusief het dodelijker, meer overdraagbaar en meer moeilijk te behandelen.

Rahms onthulling weerlegt de lab-leak-theorie niet. Maar het suggereert wel dat het lek eerder opzettelijk dan per ongeluk was.

"We waren ons aan het voorbereiden zodat we er oplossingen voor zouden hebben", vervolgde ze. "Zodat we het zouden kunnen behandelen als het werd vrijgegeven."

Rahm waarschuwt voor meer ziekteverwekkers

Tijdens haar tijd bij Big Pharma werkte Rahm samen met functionarissen van de multinational Procter & Gamble. Deze functionarissen vertelden haar om hen te helpen met oplossingen voor verschillende soorten virussen "omdat ze zeiden dat er meerdere virussen zullen zijn."

Terwijl ze dit werk deed, tipten verschillende Chinese collega's met grondige kennis van de procedure bij het WIV haar op de komende release van het coronavirus, "en dat er vier tot vijf verschillende dingen zouden zijn waarvan ze zeiden dat ze zouden worden vrijgegeven."

Zowel Rahm als Peters waarschuwden dat deze ziekteverwekkers binnenkort zullen worden vrijgegeven en kunnen verschillen wat voor soort ziekteverwekkers het zijn. Ze kunnen de vorm aannemen van het COVID-19-vaccin-acquired immune deficiency syndrome, of VAIDS, of een ziekte kan het gevolg zijn van nanobots die via dezelfde vaccins in mensen zijn geïmplanteerd.

De aanwezigheid van nanobots in het mRNA COVID-19-vaccin van Pfizer is door andere onderzoekers bevestigd . Andere schadelijke stoffen die in de vaccins zijn gevonden, zijn grafeenoxide en zelfs levende parasieten.

Volg Pandemic.news voor meer nieuws met betrekking tot de coronaviruspandemie.

Bekijk het volledige interview van Dr. Christina Rahm met Stew Peters op de "Stew Peters Show".

Deze video is te vinden in het kanaal The Prisoner op  Brighteon.com .

Meer gerelateerde verhalen:

Onlangs vrijgegeven Pfizer-document laat zien dat mRNA COVID-19-vaccin 1.291 verschillende bijwerkingen kan veroorzaken .

Klokkenluider: Pfizer VERSMET handtekeningen van proefdeelnemers, vervalste en verzonnen proefgegevens .

FDA wil Pfizer-vaccindocumenten langzaam vrijgeven, terwijl de aandacht wordt afgeleid van de pandemie .

Pfizer geeft in vertrouwelijk document toe dat het COVID-19-vaccin Vaccine-Associated Enhanced Disease veroorzaakt (hetzelfde als antilichaamafhankelijke verbetering) .

Pfizer heeft de COVID-19-vaccinmarkt in Europa effectief gedomineerd en heeft daarbij miljarden dollars binnengehaald .

Bronnen zijn onder meer:

Brighteon.com

NYPost.com

Orwell.city

 


LES MAINS DANS LA TERRE - Jupiter Films

 


La résilience, c'est l'art de naviguer dans les torrents

    Les restrictions sont enfin levées, nous vous attendons au cinéma pour découvrir tous nos films ! Chaque semaine, de nouvelles séances sont ajoutées, découvrez  les séances près de chez vous : ici !
Si vous souhaitez créer un moment d'échange et de partage autour du film de votre choix, tout est possible, suivez ce guide:
ici !

    Alors que tout semble revenir à la normale, il faut tirer des leçons de ce que nous avons vécu ces derniers mois pour ne pas reproduire les mêmes erreurs: des modes alternatifs existent ! Et si la qualité de vie primait sur la rentabilité et la productivité ? Avec notre film Les Mains dans la Terre, enfin disponible en DVD et VOD, découvrez que des avenirs différents sont possibles & accessibles à tous. C'est une véritable invitation à se reconnecter à soi et aux autres.

    Le printemps est là, c'est le moment de faire le plein de vitamine D avec des films qui mettent à l'honneur la nature mais surtout qui nous aident à en prendre soin... Grâce à L'Éveil de la Permaculture, Nouveau Monde ou encore La Santé dans l'Assiette, des solutions et des graines d'espoir sont semées.

    Dans quelques semaines, c'est la journée mondiale de la Terre. Remercions la comme il se doit et reconnectons-nous à elle. Pourquoi les peuples premiers sont-ils heureux, alors qu'ils n'ont "rien" ? (Re)découvrez Gardiens de la Terre, un film qui va vous donner une nouvelle perspective sur le monde.
 

Santé, spiritualité & bien-être grâce à vous et pour vous !

 Bonne Journée!

Toute l'équipe de Jupiter Films


 

Un film pour vivre en harmonie avec la nature

 

 

Aujourd'hui on dénombre plus de 2200 écovillages sur le territoire français. Tendre vers l’autonomie alimentaire, énergétique et financière, ou simplement vivre ensemble... ce lieu d’initiatives propose un avenir différent permettant de renouer avec ses valeurs et la terre.

 

Aujourd'hui on dénombre plus de 2200 écovillages sur le territoire français. Créer son habitat, tendre vers l'autonomie, maîtriser son alimentation ou simplement vivre ensemble... Autant de regards originaux dans ce film sur un lieu incarnant différents aspects de la Vie au travers de huit résidents et de nombreux bénévoles qui s'activent pour construire un espace où des avenirs différents sont possibles.
Et si la qualité de vie primait sur la rentabilité et la productivité ?



Vous êtes intéressé ? Découvez en exclusivité un extrait du film :

 

https://vimeo.com/691039579?embedded=true&source=vimeo_logo&owner=20426553 


Retrouvez dans le coffret DVD, plus d'1h de bonus : À travers des entretiens, retrouvez les résidents de l'Arbre de Vie qui nous parle de leur projet, la vie en collectivité, les joies et les difficultés, etc.

 

L'extrait vous a donné envie ? 

Venez voir la page du film pour en savoir un peu plus : ici !  https://www.jupiter-films.com/film-mains-dans-la-terre-les-naissance-d-un-ecovillage-126.php


Le DVD est disponible : 
ici ! https://www.jupiter-films.com/film-mains-dans-la-terre-les-naissance-d-un-ecovillage-126.php#dvd

 

Source : https://www.jupiter-films.com/film-mains-dans-la-terre-les-naissance-d-un-ecovillage-126.php

 

Être avec les Abeilles

                 LINK : https://youtu.be/v5tWgzEiyt0


Un film résolument tourné du côté des abeillesplein d'espoir, enrichissant, engagé, enthousiasmant et politiquement incorrect ... qui transformera notre regard sur cet insecte et le monde vivant.
Notre rapport au monde vivant doit évoluer si nous voulons sauvegarder notre environnement. Changer notre regard sur la nature, travailler avec elle et non contre elle sont des valeurs que ce film veut partager.

« Permets aux abeilles de butiner sur les fleurs de ton jardin, les fleurs appartiennent plus encore aux abeilles qu'à l'homme. »
 - Pythagore


Pour retrouver toutes les informations sur le film, 

ainsi que les prochaines séances au cinéma : cliquez ici !

 

Commandez vos packs de plants de TOMATES et LEGUMES du Potager de Santé ( Rachel et Pascal Poot)

 



 
Le Potager de Santé
 
Commandez vos plants de tomates et légumes dès maintenant sur notre site !
 
 
                                Un grand choix de plants !
 
Pack composé de 18 plants à repiquer, plants de tomates anciennes bio et de légumes.
Variétés anciennes de tomates ou de légumes. Issus de semences paysannes sélectionnées par Pascal Poot.
Les packs ou assortiments de plants à repiquer sont produit à la ferme avec nos propres semences et expédié chez vous prêt à planter dans votre potager !
 
Cliquez ici pour accéder à nos assortiments de plants
 
 
 
    Assortiment de plants de              Légumes et Tomates
 
Assortiments de 18 plants à repiquer tomates et légumes :
1. Courgette verte de Milan ou d'Alger (6 plants)
2. Poivron rouge Yolo Wonder ou doux d'Espagne (3 plants)
3. Aubergine Beauté Noire ou Barbentane (3 plants)
4. Tomate cœur Cornue des Andes (3 plants)
5. Tomate Grégory Altaï (3 plants)
 
Pack Légumes et Tomates
 
Assortiment de plants de                         Tomates
 
1.Tomate Précoce Ida Gold ou Précoce de Quimper (3 plants)
2.Tomate cœur de bœuf Rouge Anna Russe ou Jérusalem (3 plants)
3.Tomate cerise Barbaniaka ou Miel du Mexique (3 plants)
4.Tomate Marmande (3 plants)
5.Tomate Ananas (3 plants)
6.Tomate Noire de Crimée (3 plants)
 
 
 
Pack de Tomates
 
 
Coques protectrices et respirantes ( dès réception; mettre les plantes au soleil pour la lumière).
Plantes prêtes pour la plantation.
 
N'hésitez pas à envoyer un mail au lepotagerdevie@gmail.com pour d'éventuelles recommandations.
La livraison est rajoutée pour l'envoi du colis directement lors de votre commande selon votre région et du poids du colis.
 
 
Le potager de santé ou gaec la graine de vie ( Rachel et Pascal Poot)
344 chemin de Razeyre la roque   
34700 OLMET ET VILLECUN lepotagerdevie@gmail.com

Pascal POOT : 06.83.13.26.50
Rachel POOT : 06.51.49.77.60
Facebook
Instagram
Youtube
 
 
Cet e-mail a été envoyé à michel.buyssens@belgacom.net
Vous avez reçu cet email car vous vous êtes inscrit sur Le Potager de Vie.

Qui est Pascal Poot ?

Un maraîcher bio qui parvient à cultiver des tomates sans arrosage. Sans eau ! Faire pousser des légumes sans pesticides, on savait déjà que c’était jouable (encore heureux !). Mais les faire pousser sans une goutte d ’eau, ça semblait mission impossible. Pourtant, c’est ce que fait Pascal Poot à longueur de saisons… même en temps de sécheresse. « Depuis trente ans, j’ai commencé à faire de la sélection moi -même et à faire en sorte que les plantes apprennent à résister par elles-mêmes aux maladies. Et ça marche. » Grâce à cette méthode vieille comme le monde, Pascal Poot n ’a même plus besoin d ’arrosoir. Canicule ou pas canicule, il ne verse pas une goutte d ’eau sur ses terres. Il ne fait que planter des graines… et revenir trois mois plus tard pour la cueillette. En plus, ses légumes sont magnifiques et, paraît-il, à tomber par terre !


1 . PLANTATION LA PÉRIODE :

Selon votre région, mettez vos plantes en pleine terre dès la fin des petites gelées. Trempez vos plants avant la plantation, bien arroser à la plantation puis les laisser pousser. Si vos plants poussent bien, laissez- les faire, puis si par exemple, au bout de deux ou trois semaines il fait chaud et que les plantes ont soif, si vous avez un accès a l’eau, arrosez- les en faisant par exemple un sillon entre les rangs de culture. Avec nos semences, vous réduisez la fréquence d’arrosage par rapport à celles du commerce, mais bien sûr si vous pouvez les arroser deux à trois fois dans la saison par exemple, cela produira plus.

2 .VOTRE SOL OU TERR E :

Avant la plantation, vous aurez aéré, nourri avec du fumier, compost ou tout simplement en allant chercher des morceaux de bois pourri dans les forêts avoisinantes. Ensuite, vous les incorporez à la terre en remettant un peu de terre dessus et la vous plantez.

3.TUTEUR ET TAILLE ?

Si votre jardin est petit, vous pouvez tout de même mettre des tuteurs et attacher toutes les branches autour du tuteur. Par contre, il est totalement déconseillé de tailler quoi que ce soit et surtout d'enlever les gourmands. Il ne faut pas oublier que ce sont les feuilles qui captent les rayons du soleil et font grossir et mûrir les tomates. Plus il y a de feuilles et plus vous récolterez, les plantes poussent en buisson. Selon leur vigueur prévoir l'espace suffisant entre les rangs de culture, on peut mettre une plante au mètre carré par exemple pour les tomates dans la rangée et prévoir 1.50 mètre entre deux rangs de culture. Si vous avez des courges ou des potirons, les mettre au fond du jardin de façon à ce qu'elles grimpent sur les talus par exemple.


4. Avec les plantes, il vaut mieux savoir observer, sentir et vous adapter en fonction d'elles, de la météo, de votre terre qui bien sûr, est la base, un sol bien fertile



Cordialement,

Rachel Poot et toute l’équipe vous souhaite une belle saison au jardin !


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...