zaterdag 6 augustus 2022

‘Het World Economic Forum heeft het gemunt op de boeren, net als de Sovjets en communistisch China’

Vrijdag gingen boeren in gesprek met het kabinet over het stikstofbeleid. Premier Rutte had al aangegeven dat de doelen en het tijdspad in steen gebeiteld zijn. De gesprekken zijn dus een wassen neus en hebben geen enkele zin, zei Forum voor Democratie op voorhand.

De Amerikaanse correspondent en presentator Jack Posobiec zei dat de overheid en het World Economic Forum het hebben gemunt op de boeren. Elke keer als revolutionaire ideologieën de overhand hebben binnen de overheid, of het nu gaat om de Sovjet-Unie, communistisch China of zoals nu in het Westen, ze denken altijd dat zij weten wat het beste is voor de boeren. Dus nu hebben ze het gemunt op de landbouwgrond, aldus Posobiec.

“In de Sovjet-Unie werden ze koelakken genoemd. Dat waren boeren die net iets te veel geld hadden verdiend en iets te veel macht hadden gekregen,” lichtte hij toe. Ze waren een doorn in het oog van de overheid.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Doe dat niet

“Luister naar de boeren,” benadrukte Posobiec. “Als je wilt eten, moet je een boer bedanken. Geen boeren, geen eten. Dat zijn de mensen die je eten maken. Maak mensen die je eten maken niet tot vijand. Doe dat niet.”

De Europese Commissie wil het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen hebben gehalveerd voor 2030. Volgens de Europese plannen moet ook het gebruik van kunstmest met 20 procent worden teruggedrongen.

Overal ter wereld

“Kijk wat ze in Canada doen, ze hebben hetzelfde in Nederland gedaan, je ziet het overal ter wereld gebeuren,” zei Posobiec. “Ze hebben het gemunt op de boeren. Hierna zijn de pesticiden aan de beurt. Dit wordt rechtstreeks aangestuurd door het World Economic Forum en de WHO. Waarom? Dit is de Great Reset.”

“Ze willen niet dat jullie nog langer echt voedsel eten en ze willen al helemaal niet dat jullie nog langer echt vlees eten. Ze willen dat jullie nepvlees van Bill Gates eten, ze willen dat jullie insecten eten, ze willen dat jullie in kleine hokjes wonen en als insectachtigen vanuit jullie mierenkolonie de koningin dienen,” besloot hij.

[The Post Millennial]    



"Covid" -sterfgevallen bereikten een nieuw record in het hyper-gevaccineerde Australië

 Donderdag 4 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : ADEAustraliëslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenchemisch geweldCOVIDGevaarlijke geneeskundesterfgevallengenocideimmuunsysteemMedische tiranniefarmaceutische fraudePlandemischpiekeiwitvaccinVaccijnsdoden

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

18KWEERGAVEN

 

(Naturalnews) De laatste cijfers zijn binnen en het ziet er niet goed uit voor "volledig gevaccineerd" Australië.

Hoewel meer dan 96 procent van de autochtone bevolking de eerste twee mRNA-prikken (messenger RNA) nam voor het Wuhan coronavirus (Covid-19), en meer dan 70 procent volledig 'geboosterd' is, hebben de virus-sterfgevallen in het hele land een bereikt record hoog.

Uit de volgende datakaart blijkt duidelijk dat sinds de lancering van Operatie Warp Speed de injectiegerelateerde sterfgevallen Down Under enorm zijn gestegen. Op het moment van schrijven is er een piek ontstaan die suggereert dat de volledig geïnjecteerden na verloop van tijd met een steeds toenemende snelheid doodvallen.

Had Australië gekozen voor ivermectine en hydroxychloroquine (HCQ) in plaats van de covid-19  Flu-vaccinaties, dan zou de plandemie eeuwen geleden zijn geëindigd. In plaats daarvan ziet Australië nu meer massale dood dan herstel. (Gerelateerd: Australische functionarissen willen dat Aussies een halfjaarlijkse interval krijgen voor de rest van de tijd).

In feite waren er in Australië bijna helemaal geen covid-gerelateerde sterfgevallen voorafgaand aan de lancering van de 'vaccins'.”In het najaar van 2020 was er een kleine piek, gevolgd door een steile daling naar de basislijnen, gevolgd door een massieve piek zodra mensen geïnjecteerd begonnen te worden.

Interessant is dat de booster-vaccinatie-campagne werd gevolgd door een nieuwe enorme stijging en piek, die meer dan waarschijnlijk zal worden gevolgd door een voortdurende stijging van het aantal doden, aangezien de “Antibody-dependent enhancement” (ADE) en andere door de vaccinatie veroorzaakte gezondheidstoestanden hun tol eisen.

'We waren gewaarschuwd, maar alleen intelligente mensen luisterden', schreef een commentator als reactie op het nieuws. ““Antibody-dependent enhancement “ gebeurt, het is echt en het vernietigt het immuunsysteem."

'Niemand heeft zijn burgers tijdens de crisis meer mishandeld dan Australië', voegde een ander toe. 'De mensen die dat hebben gedaan, zouden in de gevangenis moeten zitten."

Dit is nu een plandemie van de volledig gevaccineerden

New South Wales (NSW) is naar verluidt gezien de meest nieuwe "gevallen" van de Covid-19 Griep, gevolgd door Queensland en Victoria.

Elk van deze gebieden legde, zoals u zich wellicht herinnert, gedurende de hele periode zware beperkingen op tijdens de plandemie - beperkingen waarvan de bewoners van het gebied werd verteld dat ze een einde zouden maken aan het virus.

Er werden "quarantaine" concentratiekampen opgezet; mensen werden gedwongen overal een masker te dragen; en het openbaar verkeer was beperkt - maar het mocht niet baten. Het Chinese virus is hier om te blijven dankzij de vaccinaties.

De media zouden ons allemaal willen doen geloven dat mensen het keer op keer 'opdoen’' en dat het zich steeds 'herhaald', maar de realiteit is dat wat we nu zien een plandemie is van de volledig gevaccineerden wiens immuunsysteem is neergehaald.

"Ze vertonen vergiftigingsverschijnselen", schreef een andere commentator over wat de volledig gevaccineerden ervaren, wat geen "covid is.'' Hoesten en koorts zijn milde symptomen. Neurologische schade, spasmen en verlamming zijn ernstige symptomen, niet anders dan wat er gebeurt met een kakkerlak die met RAID wordt bespoten. ”

'Stolsels zijn een teken van inwendige bloedingen. Ernstige stolling leidt tot amputatie en hartaanvallen. Het ernstigste symptoom? De dood."

Een ander wees erop dat niemand die niet is gevaccineerd dit allemaal ervaart, wat verder bewijst dat zieke mensen lijden aan vaccinatieschade, en niet aan een covid infectie.

"Nep-immuniteit die is ontworpen om je te doden, verslaat nooit de natuurlijke immuniteit", schreef iemand anders over hoe de zogenaamde vaccins op geen enkele manier echte of blijvende immuniteit produceren, maar in plaats daarvan door vaccin veroorzaakte aids (VAIDS) veroorzaken.

"De niet-gevaccineerden worden niet ziek, niet omdat ze natuurlijke immuniteit hebben tegen een niet-bestaande ziekteverwekker, maar omdat ze niet vergiftigd zijn", voegde iemand anders toe. “Het mRNA-drug zorgt ervoor dat epitheelcellen het giftige (Spike-) piekeiwit 24 op 7, 365 dagen/jaar produceren. Er is geen uitschakelaar."

Het laatste nieuws over Fauci Flu-shots is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com

NaturalNews.com

ABC.net.au

https://www.naturalnews.com/2022-08-04-covid-deaths-new-record-hyper-vaccinated-australia.html

Trudeau LOOG: Er was nooit een wetenschappelijke basis om niet-gevaccineerde binnenlandse reizen te verbieden (niet dat medische discriminatie hoe dan ook geldig is)

 

Vrijdag 5 augustus 2022 door: Ethan Huff

Tags : verbodchemisch geweldcorruptieCOVIDdiscriminatietot slaaf gemaaktfascismeGlobal Elitegeweldige resetgezondheidsvrijheidLibtardsleugensmedisch fascismepandemiePlandemischpolitieke correctheidpropagandawetenschappelijke fraudereizenTrudeauTirannieniet gevaccineerdvaccinoorlogen

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

7.380WEERGAVEN

 

(Naturalnews) EEN nieuw rapport van Rupa Subramanya laat zien dat de Canadese premier Justin Trudeau op basis van nieuw niet-verzegelde gerechtelijke documenten nul wetenschappelijke basis had  om een binnenlands reisverbod op te leggen aan niet-gevaccineerden in zijn land.

Zoals u zich misschien herinnert van vorig jaar, leverde Trudeau vorig jaar wat een Twitter-account beschreef als een "klassieke tirade in führer-stijl" - u kunt het hieronder bekijken - over de noodzaak dat niet-gevaccineerde mensen zich zouden laten vaccineren om de gevaccineerde te beschermen.

'Je verdient beter', brulde Trudeau tijdens een sportevenement door de microfoon. 'Je verdient een regering die blijft zeggen je moet gevaccineerd worden. En weet je wat. Als je niet ingeënt wilt worden, is dat jouw keuze? Maar denk niet dat je naast gevaccineerde mensen in het vliegtuig of de trein kunt stappen en ze in gevaar kunt brengen!"

                  Video Link: https://twitter.com/i/status/1554564339889160192

Trudeau schreeuwde verder over hoe hij en zijn regime "sterk" moeten blijven in hun beslissingen, ook al zijn "veel mensen daarbuiten" het niet met hem eens.

"En de realiteit is, dat dit oké is", vervolgde Trudeau. 'We zitten in een democratie. Mensen kunnen zich laten horen. En dat is een deel van de reden waarom we voor dit moment mensen nodig hebben om die keuze voor de toekomst te maken! De tegenhanger van tirannie is democratie!"

Trudeau was van mening dat hij zelf zonder enige rechtvaardiging een reisverbod kon opleggen

De propaganda escaleerde alleen van daar met Trudeau die allerlei zorgvuldig geformuleerde retoriek spuidde over hoe de slavernij die hij aan de niet-gevaccineerde mensen oplegde eigenlijk vrijheid is - maar we weten nu definitief dat het allemaal maar een list was.

Trudeau heeft letterlijk de wetenschappelijke behoefte verzonnen om niet-gevaccineerde Canadezen te straffen omdat ze zogenaamd gevaccineerde Canadezen in gevaar zouden brengen. Maar wacht: zijn het niet de 'vaccins' die de persoon moeten beschermen, anders wat hebben we eraan?

Dit zijn de soorten vragen die nooit beantwoord worden door linkse regimes zoals die van Trudeau, die vrijheid en democratie verkondigen terwijl ze slavernij en tirannie tot stand brengen.

Het blijkt dat in de dagen voorafgaand aan Trudeau's binnenlandse reisverbod tegen de niet-gevaccineerde, de zeer besloten "Covid Recovery" -eenheid van Transport Canada wanhopig op zoek was naar een volledig verzonnen maar geloofwaardige reden om het reisverbod op te leggen.

Jennifer Little, hoofd van de Covid Recovery-eenheid, suggereerde dat een hoge functionaris in het Trudeau-regime - of zelfs Trudeau zelf - het reisverbod zonder rechtvaardiging had bevolen. (Gerelateerd: Eerder dit jaar, Trudeau verklaarde staat van beleg als reactie op het Freedom Convoy.)

"Niemand op de Covid Recovery-eenheid, inclusief Little, had een formele opleiding in epidemiologie, geneeskunde of volksgezondheid", schrijft Michael Senger over zijn Substack over de kwestie.

Met andere woorden, het hele ding was politiek van nature in plaats van wetenschappelijk, wat nauwelijks een verrassing is, aangezien Amerikaanse politici aan de linkerkant hetzelfde deden met hun mandaten.

"De Trudeau-regering heeft beweerd de wetenschap over Covid te volgen, maar die wetenschap is vreemd genoeg anders dan overal elders in de wereld", zegt Bruce Pardy, hoogleraar rechten Queen’s University.

'In plaats daarvan is het beleid gebaseerd op wrok, verdeeldheid en pure politiek. Covid dient nu als excuus om de ideologische vijanden van de regering te straffen."

In het commentaargedeelte van Senger's Substack schreef één persoon over Trudeau :

'Ik verafschuw absoluut deze chef-clown."

Een ander voegde eraan toe dat hij verwacht dat Trudeau "exact herhaalt" wat hij in 2020 deed met de nieuwe geproduceerde "monkeypox" -angst.

Het laatste nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccins" is te vinden op ChemicalViolence.com.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

MichaelPsenger.substack.com

Twitter.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2022-08-05-trudeau-lied-banning-unvaccinated-domestic-travel.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...