zaterdag 13 november 2021

 "Kill The Bill" - Duizenden Australiërs marcheren tegen Victoria's COVID-bevoegdheden 

DOOR TYLER DURDEN

ZATERDAG 13 NOV 2021 - 09:55 UUR

Om de viruspandemie op afstand te houden, heeft de Australische regering haar burgers draconische lockdowns en vaccinmandaten opgelegd. De harde maatregelen worden een onhoudbare manier voor politici om het land te besturen, aangezien de onvrede onder Australiërs wordt gezien als ze de straat op gaan in Melbourne.

De politie van Victoria heeft de grootte van de menigte niet bekendgemaakt, maar te oordelen naar foto's en video's op sociale media stonden zaterdag duizenden demonstranten langs de straten van het centrale zakendistrict (CBD) van Melbourne, vreedzaam protesterend tegen de nieuwe, voorgestelde pandemische bevoegdheden en vaccinmaatregelen van de Victoriaanse regering. 


Volgens  The Epoch Times zou de voorgestelde COVID-wet premier Daniel Andrews "ongekende macht" geven om een ​​pandemie uit te roepen en lockdowns op te leggen. Hij zou zich dan gedurende maximaal drie maanden de noodbevoegdheden kunnen laten dicteren. Er was geen limiet op hoe lang de noodbevoegdheden konden worden verlengd. 

In een liberale democratie hebben Australiërs dit soort controle nog nooit in hun leven gezien en zijn ze verontwaardigd. Vandaag scandeerde de menigte "kill the bill" en "ontsla Dan Andrews" terwijl ze delen van het CBD tot stilstand brachten door wegen en openbaar vervoer te blokkeren. Lange rijen demonstranten strekten zich uit van de Victorian State Library tot het Parliament House in Spring Street.


LINK: https://twitter.com/i/status/1459332272042041349


LINK: https://twitter.com/i/status/1459432915759206402

 

 

                    LINK: https://twitter.com/i/status/1459327594118012934


                  LINK: https://twitter.com/i/status/1459327594118012934

Rebel News zei dat "tienduizenden zich hebben verzameld" in het protest van vandaag.  

                    LINK: https://twitter.com/i/status/1459503849509687305

Craig Kelly, een United Australia Party MP voor de Division of Hughes, NSW, kwam op voor vrijheid en sloot zich aan bij landgenoten in de demonstratie. Hij twitterde: "Verenigd staan ​​we, tegen tirannie, dictators, tegen mensenrechtenschenders en tegen degenen die ons onderdrukken", en voegde eraan toe: "Tijd om het wetsvoorstel te schrappen."


Een andere politicus, de liberale leider van het hogerhuis David Davis, noemde de pandemiewet van de premier een 'greep naar de macht'.

“Ik zou Victorianen willen aanmoedigen om op elk niveau te vechten tegen de verschrikkelijke pandemiewet van Daniel Andrews … maar ze moeten hun mening op een vreedzame, kalme en verstandige manier bekendmaken”, vertelde Davis aan verslaggevers.

Het protest van zaterdag is het laatste in een reeks van protesten in Melbourne sinds begin 2020. 

De huidige noodtoestand loopt in december af. Als de noodtoestand opnieuw wordt verlengd, zal de onvrede jegens de overheid blijven koken.



https://www.zerohedge.com/political/kill-bill-thousands-australians-march-against-victorias-covid-powers

 

 

VAX FAILURE: Covid-gevallen stijgen in Duitsland ondanks 67% "vaccin"-naleving

Donderdag 11 november, 2021 by: Ethan Huff
Tags: badhealth , badmedicine , badscience , gevallen , coronavirus , COVID , Duitsland , ernstige bezorgdheid , pandemie , Plandemic , spike , vaccinatie , vaccin oorlogen , vaccins , World Health Organization

7.320KEER BEKEKEN

 

Natuurlijk nieuws ) De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zegt dat ze zich echt zorgen maakt over de laatste golf van het Wuhan-coronavirus (Covid-19) die opduikt in het grotendeels ‘gevaccineerde’ Duitsland.

De afdeling van de Verenigde Naties uitte “ernstige bezorgdheid”, om mainstream nieuwsberichten te citeren, over hoe snel de nieuwste varianten van het Chinese virus zich zogenaamd over Europa zouden verspreiden, ook in Duitsland, dat zojuist de grootste dagelijkse toename van “gevallen” zag sinds het begin van de plandemie .

"We bevinden ons opnieuw in het epicentrum", kondigde WHO Europa-directeur Hans Kluge op een persconferentie aan.

Hoewel bijna 67 procent van Duitsland nu “volledig gevaccineerd” is tegen de Fauci Griep, schat Kluge dat in februari “nog een half miljoen” mensen zullen sterven aan “covid”.

Dit is volgens "één betrouwbare prognose", zei hij, en liet het daar dan bij.

Duitsland, het dichtstbevolkte land van Europa, zag op één dag 34.000 nieuwe gevallen van Chinese ziektekiemen opduiken, wat volgens de gezondheidsdienst van het Robert Koch Institute een recordhoogte is.

Of deze zogenaamde gevallen gepaard gaan met symptomen of alleen een "positief" testresultaat, is onduidelijk.

De prikken maken mensen ziek

Groot-Brittannië heeft ondertussen onlangs de nieuwe anti-covid-pil van Merck & Co. goedgekeurd, die gewoon ivermectine is omgedoopt tot een nieuwe gepatenteerde medicijncocktail vol met andere twijfelachtige ingrediënten.

Volgens de Britse minister van Volksgezondheid Sajid Javid is molnupiravir, zoals Merck het noemt, "een game-changer voor de meest kwetsbaren en de meest onderdrukten."

Deze zelfde kwetsbaren en immunosuppressieven zouden prima gered zijn geweest als ze toegang hadden gekregen tot echt ivermectine, dat veilig, effectief en goedkoop is , aangezien het octrooi niet meer geldig is. Maar politici als Javid zouden dat niet toestaan.

Omdat Big Pharma niet veel geld kon verdienen met ivermectine, moest het naast hydroxychloroquine (HCQ) worden verboden. Bijgevolg ervaart een groot deel van de westerse wereld torenhoge ziektegevallen.

De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn beweert dat zijn land nu te maken heeft met een “enorme” pandemie als gevolg van de “niet-gevaccineerde”, hoewel dit onnauwkeurig is, aangezien de zieken die ziekenhuizen en intensive care-afdelingen (ICU) overspoelen, de neiging hebben om “volledig gevaccineerd” te zijn.

"Corona woedt opnieuw met volle kracht", meldt de Duitse nieuwszender Bild . "De vierde golf raakt ons hard."

Sinds het Chinese virus eind 2019 voor het eerst verscheen, zijn er 78 miljoen "gevallen" gemeld in de Europese regio van de WHO, waaronder 53 landen en gebieden en verschillende landen in Centraal-Azië.

Dit is meer dan dat van Zuidoost-Azië, het oostelijke Middellandse Zeegebied, de westelijke Stille Oceaan en Afrika samen, geeft de WHO toe. Een deel van de reden waarom dit het geval is, is dat bijvoorbeeld Afrika het gebruik van ivermectine op grote schaal heeft geadopteerd, net als delen van India.

Gezondheidsfunctionarissen van de overheid blijven echter hun dom spel spelen over dit alles. Velen van hen geven nog steeds de niet-gevaccineerde mensen en mensen die geen masker dragen de schuld van de aanhoudende golf van ziekten in deze gebieden waar de meeste injecties werden toegediend.

Op basis van dit verhaal spreken regeringsfunctionarissen, zoals de vertrekkende bondskanselier Angela Merkel, hun steun uit voor meer beperkingen en straffen voor mensen die weigeren de prikken te nemen.

Merkel en anderen roepen op om bijvoorbeeld 'vaccinpaspoorten' te tonen voordat ze de winkels binnenkomen. Er is ook al een toenemende druk op mensen om derde en zelfs vierde "booster" -prik te nemen om het "privilege" te krijgen van te leven.

“Massahypnose = massapsychose = massahysterie = massale sterfgevallen = massale ontvolking”, zo vatte een commentator van Natural News het nieuws samen over Mercks ivermectine-rip-off “oplossing” voor de vermeende crisis.

"Het is niets anders dan een valse vlag van de MSM", schreef een ander over het nieuwe gif van Merck. "Het is de gecontroleerde oppositie die inspeelt op het voor de hand liggende besef dat Merck de ivermectine blauwdruk voor vele $$$ aan het stelen is."

De laatste nieuwsberichten over het Chinese virus zijn te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

France24.com

NaturalNews.com

 

Climat Change: ’s Werelds legers stoten meer uit dan lucht- en scheepvaart samen. Maar daar is op COP26 niet over gesproken

 

’s Werelds legers stoten meer uit dan lucht- en scheepvaart samen. Maar daar is op COP26 niet over gesproken

 

Mick Van Loon – 13/11/2021

 

      © Aangeboden door Business AM

Sommige wetenschappers schatten dat ’s werelds legers en hun ondersteunende industrieën samen tot 5 procent van de wereldwijde uitstoot kunnen uitmaken: meer dan de burgerluchtvaart en de scheepvaart samen. Ondanks die buitensporige rol van het militaire complex weten we verrassend weinig over z’n uitstoot. En werd er niet over gesproken op de afgelopen klimaattop in Glasgow.

Leiderschap op het gebied van klimaatverandering vereist meer dan opzwepende toespraken. Het betekent harde waarheden onder ogen zien. Eén zo’n waarheid is de enorme bijdrage die het militaire apparaat levert aan de klimaatcrisis.

Het Amerikaanse ministerie van Defensie is bijvoorbeeld de grootste institutionele verbruiker van fossiele brandstoffen ter wereld – en de grootste institutionele uitstoter. Uit een studie uit 2019 blijkt dat als het Amerikaanse leger een land zou zijn, het alleen al door brandstofverbruik, het de 47e grootste uitstoter van broeikasgassen ter wereld zou zijn, tussen Peru en Portugal. Met andere woorden, het Amerikaanse leger is een klimaatactor met meer gevolgen dan veel van de geïndustrialiseerde landen die bijeenkwamen op de COP26-top in Glasgow.

Een recent rapport van Scientists for Global Responsibility (SGR) schatte de CO2-voetafdruk van de strijdkrachten van de EU in 2019 op in totaal 24,8 miljoen ton, waarbij Frankrijk ongeveer een derde daarvan voor zijn rekening nam. Ondertussen zegt de Amerikaanse regering dat haar strijdkrachten 56 miljoen ton CO2 uitstoten, maar omdat er grotere hiaten in de gegevens zijn, schat SGR dat dit aanzienlijk hoger is met 205 miljoen ton.

Met dank aan de VS en John Kerry

Ondanks die buitensporige rol van militairen in het hele uitstoot, weten we verrassend weinig over details daarover. Een van de redenen waarom we zo weinig weten, is dat het leger een van de laatste zeer vervuilende industrieën is waarvan de uitstoot niet aan de Verenigde Naties hoeft te worden gemeld. De VS kunnen daarvoor de eer opeisen. In 1997 bedisselde het Amerikaanse onderhandelingsteam (onder leiding van John Kerry nota bene) een ​​algemene militaire vrijstelling in het kader van het klimaatakkoord van Kyoto.

Op dit moment zijn 46 landen en de Europese Unie verplicht om hun nationale emissies jaarlijks te rapporteren onder het Raamverdrag van de Verenigde Naties inzake klimaatverandering (UNFCCC). De Overeenkomst van Parijs van 2015 verwijderde de militaire vrijstelling van Kyoto, maar de rapportage van militaire emissies bleef wel vrijwillig. Onderrapportage is dus nog steeds de norm. De rapportage over militaire emissies door de vele landen die niet jaarlijks aan de UNFCCC hoeven te rapporteren, is nog erger. Dit omvat landen met enorme militaire budgetten, zoals China, India, Saoedi-Arabië en Israël.

In 2020 bereikten de wereldwijde militaire uitgaven bijna 2 biljoen euro en de internationale gemeenschap is zich grotendeels niet bewust van de koolstofkosten die dat meebrengt. Deze enorme militaire afdruk op de atmosfeer van de aarde stond niet op de formele agenda van COP26. De hoop is echter dat het volgend jaar voor COP27 zal zijn.

Eén van de problemen: wat tel je?

In juni kondigde de militaire alliantie van de NAVO aan dat het concrete doelen zou stellen om “bij te dragen aan het doel van netto nul-emissies tegen 2050”. Ondertussen moeten landen als Zwitserland en het VK, die nationale wetgeving hebben aangenomen die netto-nuldoelen stelt, de ongemakkelijke waarheid onder ogen zien dat hun ministeries van defensie de grootste institutionele emittenten binnen de regering zijn.

Ondanks al hun koopkracht en politieke invloed lopen legers achter op het gebied van duurzaamheid. Dit bleek duidelijk uit de aanvullende belofte van de NAVO in 2021 om een ​​methode voor het tellen van koolstof te ontwikkelen die haar leden kunnen gebruiken. Want: welke uitstoot moeten militairen tellen? Moeten dergelijke boekhoudkundige oefeningen zich uitsluitend toespitsen op brandstofverbruik en energieverbruik? Of moet de werking van de enorme, wereldwijde toeleveringsketens – zoals die van het Defense Logistics Agency van de Amerikaanse regering – ook worden opgenomen? Emissies van toeleveringsketens kunnen 5,5 keer hoger zijn dan de eigen operationele emissies van een organisatie.

En hoe zit het met overzeese operaties, openlijk of verborgen, of de bredere klimatologische kosten van oorlog en vrede, zoals aantasting van het landschap, ontbossing of wederopbouw?

Er mogen geen illusies bestaan ​​over de omvang van de uitdaging waarmee regeringen worden geconfronteerd. Oorlog is een vuile zaak. Legers zijn institutioneel complex en inkoopcycli duren tientallen jaren, waardoor de uitstoot kan worden “ingesloten”. Dingen zullen niet van de ene op de andere dag veranderen, maar wat ze niet tellen, kunnen we niet zien.

(kg)

 

 Japan beëindigt door vaccins veroorzaakte pandemie door IVERMECTIN te legaliseren, terwijl door farma gecontroleerde media doen alsof maskers en vaccins de redders waren

29-10-2021 / Door Lance D Johnson



Japan heeft zojuist hun grootste covid-curve tot nu toe afgevlakt, en dat deden ze door ivermectine te legaliseren en te gebruiken . In bijna elk land zijn het aantal besmettingen en de dagelijkse sterftecijfers toegenomen met elke nieuwe ziektegolf. Het volksgezondheidsadvies van lockdowns, isolatie, maskermandaten en massale inentingsprogramma's heeft alleen maar grotere curves van ziekte en ziekenhuisopname veroorzaakt.

 Het achterhouden van levensvatbare behandelingen, een misdaad tegen de menselijkheid, heeft het vermogen van de mensheid om zich aan te passen aan en te herstellen van luchtweginfecties vrijwel verlamd. Maar er is hoop in Japan, waar ivermectine is ingezet om mensen te helpen herstellen van covid-19, zodat ze een duurzamere, blijvende immuniteit kunnen hebben.

Japan is zeer omzichtig en op zijn hoede voor vaccinbedrijven, en is meer bewust van de schade die ze aan mensenlevens toebrengen

Als het gaat om het vertrouwen van vaccinbedrijven, is Japan een van de meest voorzichtige landen ter wereld . Toen de eerste covid-19-vaccins uitkwamen, wachtte Japan nog twee maanden voordat het het Pfizer/BioNTech-vaccin aan het publiek aanbood. Historisch gezien erkennen de Japanners sneller vaccinverwondingen en zullen ze sneller handelen om het publiek te beschermen tegen giftige schoten.

Japan beveelt bijvoorbeeld het minste aantal vaccindoses aan voor zuigelingen jonger dan één jaar. Niet toevallig heeft Japan ook het op twee na laagste kindersterftecijfer van alle ontwikkelde landen. Dit is niet zomaar een correlatie. In feite blijkt uit een studie van vierendertig ontwikkelde landen dat de kindersterftecijfers afnemen ten opzichte van het aantal vaccindoses dat routinematig wordt toegediend.

Pandemie niet teniet gedaan door vaccins

Voordat Japan de Pfizer-covid-vaccins aan het publiek vrijgaf , worstelde het land nog steeds met het bedenken van een behandelplan en registreerde het begin januari zelfs meer dan 9.000 nieuwe infecties. Op 4 februari werden meer dan honderd doden geregistreerd, toen regeringen druk uitoefenden op Japan om met een vaccincampagne te komen. Toen de vaccins werden uitgerold, leek COVID een maand of twee te vervagen. Op 12 mei bereikten de besmettingen echter opnieuw een piek, met meer dan 7.000 nieuwe besmettingen. Op 25 mei registreerde het land meer dan honderd doden op één dag.

Tegen de tijd dat juli ronddraaidesteeg het aantal dagelijks toegediende injecties  tot ongeveer 1,5 miljoen per dag . Tegen het einde van augustus stond bijna 70 procent van de Japanse bevolking in de rij om de foto's te maken. De hoge vaccinatiegraad liet echter negatieve resultaten zien. Op 20 augustus 2020, toen er nog geen vaccinaties waren, waren er 832 nieuwe besmettingen. Een jaar later, nadat het grootste deel van de bevolking was ingeënt, waren er 22.301 nieuwe besmettingen op 22 augustus 2021 ! Het aantal geregistreerde sterfgevallen in augustus 2021 was gemiddeld vijf keer hoger per dag in vergelijking met het jaar ervoor – toen er geen vaccins waren.

Ivermectine helpt de grootste covid-curve van Japan af te vlakken

De door vaccins veroorzaakte pandemie had uit de hand kunnen lopen, maar Japan besloot iets anders te doen dan de VS en andere falende landen die uitsluitend afhankelijk zijn van vaccins en maskers. In september zette het land ivermectine in en begon het patiënten met meer waardigheid te behandelen. Caseloads kelderden snel. In Tokio waren er half augustus bijna 6000 gevallen. Tegen het einde van september was de caseload ver onder de honderd gedaald, een laagste punt in 11 maanden. De Associated Press probeerde vaccins en maskers te prijzen voor het plotselinge succes, ook al hadden deze materialen de natie statistisch meer dan een jaar lang in de steek gelaten, wat leidde tot enorme golven van covid en andere ziekten.

Naarmate meer Japanners goed werden behandeld en hersteld, daalde het aantal door de Japanners gebruikte covid-testen met een derde. Ook de positiviteit van deze tests daalde van 25% eind augustus naar 1% medio oktober. Ivermectine heeft geholpen om een ​​sneller herstel te bewerkstelligen , de verspreiding te verminderen en een duurzamere immuniteit te geven. Sinds het gebruik ervan heeft Japan een serieuze ommekeer gemaakt, te midden van hun ernstigste uitbraak tot nu toe. Dit betekent niet dat Japan nog niet duidelijk is, omdat de werkzaamheid van het vaccin onvermijdelijk zal afnemen , wat de komende maanden nieuwe golven van covid veroorzaakt. Het verschil wanneer de volgende keer ronddraait: Japan heeft hoop met een beter behandelplan.

Bronnen zijn onder meer:

TheSecondNews.com

CNN.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Graphics.Reuters.com

CTVNews.ca

NaturalNews.com

Tagged Under: alternatieve geneeskunde , antivirale , covid curve , covid behandelingen , kuren , infecties , ivermectine , Japan , uitbarsting , pandemic , Vaccine sterfgevallen , vaccin niet effectief

 

 



Japan drops vax rollout, goes to Ivermectin, ENDS COVID almost overnight

 Admin

October 27, 2021 

EXTRAORDINARY & CONSPIRACYHealth & FitnessNEWSWORLD



The ongoing COVID-19 nonsense here in the United States exists solely and exclusively because our governments have failed to use the correct treatment.  They used so-called “vaccines” when Japan has just proven, in less than ONE MONTH, that Ivermectin can wipe out the disease.

Sweden’s Public Health Agency on Wednesday recommended a temporary halt to the use of the Moderna COVID-19 vaccine among young adults, citing concerns over rare side effects to the heart. It said the pause should initially be in force until December 1, explaining that it had received evidence of an increased risk of side effects such as inflammation of the heart muscle (myocarditis) and inflammation of the pericardium (pericarditis). {link to CBS News (Secure)]

Finland, Denmark and Norway have also moved away from the COVID vaccines. 

Finland last Thursday joined Sweden, Denmark and Norway in recommending against use of Moderna Inc.’s Covid-19 vaccine in younger age groups, citing risks of rare cardiovascular side effects they said warranted the precautionary steps.

Finland’s Institute for Health and Welfare said last Thursday it would pause use of the Moderna vaccine among men under the age of 30, following a similar step last Wednesday by Swedish regulators. Denmark last Wednesday said it wouldn’t offer the Moderna vaccine to under-18s as a precautionary measure.

Norway on Wednesday advised that all under-18s shouldn’t be given the Moderna vaccine, even if they had already received one dose, and recommended that men under 30 consider getting the vaccine developed by Pfizer Inc. and BioNTech instead. Norwegian officials cited U.S., Canadian and Nordic data, saying the absolute risks remain low and calling the advice “a precautionary measure.”

The European Medicines Agency said Thursday that new preliminary data from the Nordic countries supports a warning the agency adopted in July that inflammatory heart conditions called myocarditis and pericarditis can occur in very rare cases following vaccination with Covid-19 shots made by Moderna and Pfizer-BioNTech.

By far, however, the absolute superstar among foreign nations dealing with COVID is Japan.  Japan has PULLED the vaccines and substituted Ivermectin – and in one month, wiped COVID out in that country!

* Safe? Japan pulls Moderna vax, ends nationwide vax drive after “magnetic” “metals” found to contaminate jabs: [link to asia.nikkei.com (secure)]

* Three lots of Moderna jabs recalled in Japan over stainless steel contamination: [
link to www.rt.com (secure)]

* Several Japanese cities report white stuff floating in jab vials: [
link to www.zerohedge.com (secure)]

* Japan minister of health tells docs to recommend IVM: [
link to rclutz.com (secure)]

* Japan now a MAJOR SUCCESS STORY after it BEATS COVID rapidly: [
link to www.msn.com (secure)]

Any questions?

Just so you understand the timeline.

By September deaths from the COVID-19 Vaccine jabs were being investigated.

At roughly that time, the vials were under scrutiny and metal “magnetic” material was found in them.

Very shortly thereafter, the Japanese minister of health announced doctors could prescribe Ivermectin.

A month later, the Western press is shocked that COVID has all but disappeared from the island.

Get it?

Understand?

This is what it looks like in a country that still has rule of law. The governemnt responds to reports of death and contaminated vaxes, moves to real treatment, people get better, and the virus disappears.

Now compare that to what is happening in the United States and in Australia and New Zealand.  All three countries are in dismal failure in their handling of COVID-19, and that failure has resulted in staggering loss of freedom and destruction of commerce.

This is the biggest news story right now.

Japan has ended COVID. It did it after it stopped the vax rollout and went to Ivermectin.

Period. Hard stop.

Opinion

If your government really wanted to end COVID, if that was its true goal, it would do what Japan did.

You can use Japan as a case study any time someone starts yammering some crap about how the vax is about helping you help yourself from getting others sick with what they’ve been vaxed against.

You use it as a case study when they try to make some lame argument about how the government is really really really trying its best to end COVID and it is the MAGA crowd that is causing the variants and keeping the virus around.

Japan stopped vaxing.  Japan went to IVM.  Japan is COVID-free. It did it in less than a month!

So if your government won’t do what Japan did, now that JAPAN HAS BEAT COVID, what does it say about your government?

It says the conspiracy theorists were right! They were right. It is a damning conviction of the narrative that the government is somehow a benevolent force against you getting viruses.

No, because we now have historic precedent of a government doing the right thing and getting the WIN.

If your government won’t do it, it is because the vax is about something other than the public good.

Hmmmm. What could it be about? How about totalitarian control!

Japan got started vaxing later, and quit earlier than Massachusetts. Massachusetts is still fighting COVID with a couple thousand breakthrough cases per week. Japan is done.

Source: halturnerradioshow.com

 

 

Nurse Erin Olszewski: HCQ and zinc better treatments for Covid – Brighteon.TV

Erin Olszewski, a nurse with experience in both Florida and New York hospitals, reveals that hydroxychloroquine (HCQ) and zinc are more effective Wuhan coronavirus (COVID-19) treatments. She shared this revelation to Dr. Bryan Ardis on the Sept. 22 edition of the latter’s “The Dr. Ardis Show” on Brighteon.TV. Olszewski adds that New York’s refusal to stick to the HCQ-zinc treatment has contributed to its hospitals being overwhelmed during the pandemic’s early days.

Olszewski is a traveling nurse who has blown the lid off the protocols used in New York’s Elmhurst Hospital. Prior to her stint in New York state, she has also worked in a Florida hospital. This has given her a unique perspective on how hospitals in the two states deal with COVID-19 patients.

Ardis asks why the U.S. still holds the No. 1 spot in COVID-19 deaths despite only representing 5 percent of the world’s total population. He continues: “Why is it that more Americans have died [while] being treated for COVID-19 than any other country in the entire world, even … two years later?”

The nurse answers: “It’s the protocol, and it has always been the protocol. [COVID-19] is not killing our patients. It’s the protocol that’s killing them and they know it.”

Olszewski then shares how the Florida hospital she worked in chose the HCQ-zinc treatment for COVID-19 patients. She tells Ardis: “I think Dr. [Vladimir] Zelenko early on discussed this. [If] this is such a new, novel virus, we don’t know what’s really going on. The CEO of [the] hospital system [I worked in] decided, ‘Why not try it?’ and sure enough, it was working so they continued to use it.”

Ardis then asks how long did patients taking the HCQ-zinc treatment typically stay in the hospital. “There really wasn’t [any hospitalizations] because we would send them home with the medication. [Patients would] go home and quarantine themselves. [We] didn’t admit all these patients,” Olszewski answers. (Related: New study: HCQ improves coronavirus infection survival rates by 200%.)

Olszewski discovers how New York state treats patients

According to Olszewski, many staff members at the Florida hospital she has worked have been furloughed – enabling her to travel to New York. She adds that the state led by Gov. Andrew Cuomo prohibits the HCQ-zinc treatment in hospitals, with those who dare question the ban getting sent home.

The nurse says: “[It] was mind-blowing to get to New York and realize that … the protocol was completely different. [It’s] very easy to recognize that [the state’s] protocol wasn’t working, [and] it made complete sense … why New York was so ‘overwhelmed’ according to what the rest of the world was looking at.”

In relation to this protocol causing more deaths and recoveries, Ardis also mentions a May 2020 memo by Dr. Anthony Fauci, the head of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases. The top infectious disease doctor mandates hospitals to use remdesivir as the treatment drug of choice for COVID-19. However, it is worth noting that at the time of Fauci’s May 2020 memo, remdesivir was only experimental and had no approval from the Food and Drug Administration. “[Fauci] badmouthed … HCQ and said it is not to be used [as] it has been found to cause heart failure and death in COVID-19 patients,” Ardis continues.

Ardis has previously voiced out opposition to the use of remdesivir for COVID-19. During the Sept. 2 edition of “The Matrixxx Grooove Show” on Brighteon.tv, he told program hosts Jeff Pedersen and Shannon “Shady” Grove about the antiviral drug being a part of what he calls an “ICU cocktail.” According to Ardis, hospital administrators are “not being helpful” with their insistence on using remdesivir – which causes more harm than good.

He further explains that remdesivir causes acute kidney failure in 35 percent of patients who take it within five to 10 days. But when combined with the anti-inflammatory dexamethasone and the antibiotic vancomycin, the drug’s lethality increases. The three drugs used together cause acute kidney failure in up to 45 percent of patients in a five-day span. (Related: The dangers of remdesivir to treat COVID-19 patients in hospitals – Brighteon.TV.)

Olszewski ultimately criticizes the refusal to recommend HCQ and zinc as part of COVID-19 treatment protocols, calling it a political matter. She tells Ardis: “The problem with this whole situation right now is that they made it so political. This is a humanitarian issue, … [not] a left or right issue. But they made it that way … [with] the sacrifice of patient lives, and that is an absolute no-no in healthcare.”

She adds: “That’s why … people like you and I are just taking a stand despite the pushback and the [tarring] and feathering that we have to go through – in order to get the word out to the people [and] save their lives.”

Watch the full Sept. 22 episode of “The Dr. Ardis Show” featuring Erin Olszewski here. “The Dr. Ardis Show” airs every Wednesday, 10 a.m. to 11 a.m. Eastern time, on Brighteon.tv.

DangerousMedicine.com has more articles about hospitals continuing to use remdesivir for COVID-19 instead of the more effective HCQ and zinc.

Sources include:

Brighteon.com 1

Brighteon.com 2

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...