dinsdag 20 februari 2024

Oppositie tegen mRNA-injecties die nu als een misdaad in Frankrijk worden beschouwd, overtreders krijgen een boete van 45.000 euro en 3 jaar gevangenisstraf voor het ondervragen van "de wetenschap"

18/02/2024 // Ethan Huff // 15,2K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebadsciencebig governmentBig PharmaCensored SciencecrimefascismfineFrancehealth freedomjailmedical dictatorshipmedical fascismMedical Tyrannymedical violencemind controlmRNAmRNA-LNPoutrageprisonsectarian aberrationspeech policethought policeTyrannyvaccinationvaccines

De Franse regering gewoon een wet aangenomen om mensen te beboeten en op te sluiten omdat ze weigeren te worden geïnjecteerd met mRNA (modRNA) "vaccins."

Alle oppositie tegen mRNA-LNP-injecties (lipiden nanodeeltjes) in Frankrijk wordt nu beschouwd als "sektarische aberratie". "Overtredingen brengen een boete met zich mee van 45.000 euro en een gevangenisstraf van maximaal drie jaar.

"Het tolereert geen kritiek op de therapeutische behandelingen die door de staat zullen worden aanbevolen of verplicht zullen worden gesteld", tweette Dr. Kat Lindley. 'Iedereen die deze therapieën openlijk durft te bekritiseren, krijgt boetes en gevangenisstraf."

Bekend als artikel 4, verbiedt de zeer illiberale wet inwoners en burgers om iets slechts te zeggen over "therapeutische" behandelingen zoals mRNA-opnamen die verplicht zijn of gewoon worden aanbevolen door de Franse regering.

"Er worden al gerenommeerde artsen aangevallen, die dit artikel tot zwijgen zullen brengen", zei een Frans X-account genaamd Annie Arnaud. 'Frankrijk neemt een totalitaire vlucht.

Macron en zijn handlangers zijn aanhangers van het WEF (World Economic Forum) en het globalistische beleid."

'Het is een ramp voor het land waar een meerderheid van de burgers de vaccinpropaganda niet langer gehoorzaamt. Sociale onrust in het verschiet."

(Related: Weet u dat mRNA injecties kanker veroorzaken)?

Medisch fascisme in opkomst

Sommige verslagen zeggen dat artikel 4 werd voorgesteld maar niet daadwerkelijk werd aangenomen, dus het valt nog te bezien of er enige handhaving zal plaatsvinden vanwege deze vermeende uitspraak. Toch is het feit dat er politici zijn die in dit soort medisch fascisme geloven op zichzelf al zorgwekkend.

“Het is niettemin een zeer belangrijke waarschuwing voor iedereen over hoe extreem fascistische leden van het WEF en andere globalisten hun waanzinnig zieke ideeën overal en in alle vrije landen proberen door te drukken”, schreef een verslag.

“Dat is ook de reden voor de huidige mix van massamoord op de oude vrijheidsbehoudende culturen, de individuen die deze vrijheidsculturen in stand houden, massamoord via vergif en op elke andere manier, en gecombineerd met de vervanging door totalitaire immigranten die plaatsvindt. en gecombineerd met overal zwevende extreem fascistische wetgeving. Deze enorme druk begon met de extreme covid-maatregelen. Ze waren niet tijdelijk, ze waren bedoeld om vanaf dat moment volledig ten uitvoer te worden gelegd. Dat is ook de reden waarom de "noodmaatregelen" zijn gehandhaafd. jarenlang na elke ‘noodsituatie’ – om de bevolking te conditioneren tot extreem fascistische maatregelen.”

Een andere persoon schreef dat het voor Wij het Volk van cruciaal belang is, ongeacht in welk land we wonen, om ons uit te spreken en ons uit te spreken tegen dit soort zaken. Niet alleen dat, maar het benoemen en aanspreken van elke medische fascist in de regering die dit soort dingen promoot, zal eveneens machtsmisbruik door de overheid afschrikken.

Een ander verhaal schreef dat artikel 4 feitelijk werd aangenomen ‘in een tweede stemming’, wat betekent dat Frankrijk nu een medische dictatuur is waar inwoners en burgers het voorgeschreven ‘medicijn’ moeten innemen dat de overheid hen geeft – en dat met een goedkeurende glimlach.

Ondertussen is Frankrijk Rusland schuldig aan het opzetten van een desinformatiecampagne over haar regering in dit belangrijke verkiezingsjaar.

De autoriteiten van het land zeggen dat Rusland al lang een online manipulatiecampagne voert tegen westerse steunpilaren van Oekraïne, waartoe uiteraard ook Frankrijk behoort.

Het Franse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een verklaring uitgegeven over hoe ‘geen enkele poging tot manipulatie Frankrijk zal afleiden van zijn steun aan Oekraïne in het licht van de Russische agressieoorlog’.

Als de vaccinindustrie mensen moet dwingen haar producten achter de loop van een geweer te plaatsen, zodat ze Big Pharma kunnen verkopen en maken, is het waarschijnlijk tijd om opnieuw te evalueren wat het betekent om ‘gezondheidszorg’ te bieden en waarschijnlijk te stoppen met het gebruik van die term.

Meer informatie vindt u op BadMedicine.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Twitter.com

NaturalNews.com

APNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-02-18-opposition-mrna-crime-france-prison-fines.html

Frankrijk balanceert op de rand

februari 20, 2024   6  

 

    jolienvandegriendt / Wikimedia / (CC BY-SA 2.0 DEED)

Toen ik voor het eerst de video’s van de recente protesten van de Europese boeren zag, was ik, samen met vele anderen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan, diep onder de indruk. Als Canadese truckers op steroïden gaven deze zogenaamde hooizaadjes de wereld een les in vastberadenheid, vindingrijkheid, moed en organisatorische vaardigheid die de stoutste dromen overtreft van de verschrikkelijke bureaucratische yahoos die over hen heersen en hen tot uitsterven willen drijven. Geruchten dat de Franse president Emmanuel Macron Parijs zou mijden, hintten op mogelijke blijvende gevolgen ten goede, Clayton J. Baker, MD.

In hun protesten toonden de boeren ook een aantal van de hoogste menselijke karaktereigenschappen, waaronder een bewonderenswaardig niveau van terughoudendheid tegen geweld en zelfs een boosaardig gevoel voor humor. Het was inspirerend en hilarisch tegelijk. Het was ontzagwekkend om te zien hoe ze wekenlang de wegen naar grote steden blokkeerden, gewoon “off-roading” in hun tractoren wanneer ze geconfronteerd werden met de zogenaamde autoriteiten.

Toen de boeren tonnen en tonnen mest op verschillende overheidsgebouwen sproeiden (over het vergulden van de lelie gesproken!) kwamen er twee vragen bij me op.

Mijn eerste vraag, die deels voortkwam uit sympathie voor de arme arbeiders die de rotzooi moesten opruimen, was:

Wanneer je laag na laag bullshit van de overheidsgebouwen schrobt, wanneer stop je dan?

Mijn tweede vraag, meer procesgericht denk ik, was:

Welke blijvende verandering zal uit dit alles voortkomen?

De daaropvolgende acties van de Franse Nationale Vergadering op Valentijnsdag beantwoordden mijn vragen.

Op mijn eerste vraag is het antwoord: blijf schrobben.

 

Op mijn tweede vraag is het antwoord: niets.

Op 14 februari nam de Franse Nationale Assemblee artikel 223-1-2 van de Code pénal aan. Daarin, in Artikel 4 van die wet, schrijft Robert Kogon:

Artikel 4 introduceert een nieuw misdrijf in het Franse wetboek van strafrecht: het aanzetten tot het nalaten of afzien van een medische behandeling of tot het overnemen van een voorgenomen behandeling, als dat “volgens de huidige stand van de medische kennis” “duidelijk” schade kan toebrengen aan de persoon of personen in kwestie. Dit misdrijf wordt bestraft met één jaar gevangenisstraf en een boete van €30.000 (£26.000) of, als het “aanzetten” effect heeft, d.w.z. het medisch advies wordt opgevolgd, drie jaar gevangenisstraf en een boete van €45.000 (£39.000).

Kogon merkt op dat dit door de Franse Senaat moet komen om wet te worden. Toch is het een uiterst onheilspellend stuk wetgeving dat medische dissidenten duidelijk criminaliseert.

In feite is dit een extreem spreekverbod voor artsen, ander personeel in de gezondheidszorg en iedereen die zich durft uit te spreken tegen de officiële medische orthodoxie. In angstaanjagend brede bewoordingen criminaliseert het – met gevangenisstraf en verlammende boetes – het adviseren tegen de ontvangen medische wijsheid, zelfs als het advies niet wordt opgevolgd.

Je hoeft geen arts, advocaat of medisch ethicus te zijn om je voor te stellen wat voor effect dit zal hebben op de medische praktijk. Simpel gezegd zal deze wet de arts-patiënt relatie vernietigen.

Tijdens Covid werd duidelijk hoe meegaand en medeplichtig de medische professie is aan druk van bovenaf. Artsen blijken een zeer conformistische groep te zijn. Dit is begrijpelijk (hoewel niet goed te praten) gezien de aard van hun opleiding, professionele conditionering en arbeidsstructuren.

 

Met deze wet in de boeken moeten de weinige non-conformisten zich wel afvragen, elke keer dat ze een patiënt een advies geven of een handeling verrichten die in strijd is met een “officieel” vaccinatieschema, praktijkrichtlijn van de maatschappij of ziekenhuisprotocol, of ze zullen worden aangegeven bij de autoriteiten en zullen worden onderworpen aan een strafrechtelijke veroordeling, gevangenisstraf en enorme financiële boetes.

In het kielzog van Covid toont deze wetgeving een schaamteloze, damn-the-torpedoes houding ten opzichte van medische vrijheid. De regering Macron heeft blijkbaar niets geleerd van Covid, behalve dat ze de excessen ervan gebruikt als sjabloon voor verdere machtsgrepen van de overheid.

In het kielzog van de boerenprotesten lijkt het wel een proefballonnetje. De massale, extreem goed georganiseerde protesten van de boeren hebben naar verluidt wel wat concessies opgeleverd. Een rationeel mens zou denken dat een dergelijke burgerlijke onrust de Franse regering er ook van zou hebben weerhouden om onmiddellijk een nieuwe schandalige aanval op de burgerrechten uit te voeren. Misschien is de regering gewoon te dom om het verband te zien. Wat hebben boeren immers met dokters te maken?

Gelukkig hebben dappere activisten zoals Annie Arnaud (@arnaud_annie26) in Frankrijk en Kat Lindley (@klveritas) in de VS de kwestie wereldwijd onder de aandacht gebracht.

Zullen Franse artsen artikel 4 bestrijden? Zullen gewone Fransen ertegen vechten? Voor de medische vrijheid en voor de arts-patiëntrelatie is dit een keerpunt. De impact op de Franse samenleving zal diepgaand en verderfelijk zijn, misschien zelfs verder dan de bedoelingen van de dwazen die het doordrukken.

Als Artikel 4 wet wordt, zal de Franse regering zichzelf openlijk totalitair hebben verklaard. De gevolgen zullen zich over heel Europa verspreiden. Eeuwenlang, zelfs lang voor de Europese Unie, was het lot van Europa vaak als een keten van dominostenen, waarbij Frankrijk of Duitsland meestal als eerste omviel. Kan Frankrijk – en Europa – gered worden? Of was Burke inderdaad profetisch toen hij in de jaren 1790 schreef dat

 

…het tijdperk van de ridderlijkheid is voorbij. Het tijdperk van sofisten, economen en rekenmeesters is aangebroken en de glorie van Europa is voor altijd gedoofd.

Aan degenen die schoonmaken na de protesten van de boeren geef ik een eenvoudig advies. Stop nooit met schrobben, mes amis. Stop nooit met schrobben.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/frankrijk-balanceert-op-de-rand/

 

Dr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood


Het onderzoek van Dr. Denis Rancourt heeft aangetoond dat de vaccinatiecampagne in India de dood van 3,7 miljoen kwetsbare inwoners heeft veroorzaakt. En, “in Westerse landen hebben we het gemiddelde sterftecijfer voor alle leeftijden gekwantificeerd op 1 sterfgeval voor elke 2.000 injecties, exponentieel toenemend met de leeftijd … We schatten dat de vaccins wereldwijd 13 … Meer lezen overDr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood

https://www.frontnieuws.com/dr-denis-rancourt-covid-injecties-hebben-wereldwijd-13-miljoen-mensen-gedood/

Twee onderzoeken: COVID-19-vaccins activeren de auto-immuun ziekte van graves bij sommige vrouwelijke gezondheidswerkers

 Analyse door De vaccinreactie  19 februari 2024

 

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·    Een reactie na vaccinatie, genaamd "auto-immuun / ontstekingssyndroom veroorzaakt door adjuvantia (ASIA-syndroom)", is gemeld bij drie gezondheidswerkers

·    De vrouwen hadden geen voorgeschiedenis van schildklieraandoeningen, infecties van de bovenste luchtwegen of COVID-19, maar laboratoriumtestresultaten en beeldvormingsbevindingen bevestigden dat hun nieuwe symptomen consistent waren met subacute thyroiditis

·    Dit is de eerste keer dat schildklierontsteking wordt geaciliteerd als een fenomeen van het AZIË-syndroom nadat geïnactiveerde COVID-19-vaccinatie is gemeld

·    Aangezien twee van de vrouwen destijds borstvoeding gaven, suggereerden onderzoekers dat "binnen de postpartumperiode een faciliterende factor kan zijn voor de ontwikkeling van het ASIA-syndroom na de SARS-CoV-2-vaccinatie"

 

Een gepubliceerd medisch rapport uit Mexico beschrijft twee gevallen van gezonde, vrouwelijke gezondheidswerkers die COVID-19-vaccins kregen en, drie dagen later, 'schildklierhyperactiviteit, onderdrukt schildklierstimulerend hormoon en verhoogde antithyroïde antilichamen ontwikkelden."Ze kregen allebei de diagnose van door vaccin veroorzaakte ziekte van Graves.

Volgens de auteurs die de zaken hebben geschreven, “Autoimmune / inflammatoir syndroom veroorzaakt door [vaccin] adjuvantia (AZIË) voor het eerst tien jaar geleden beschreven, wordt veroorzaakt door verschillende adjuvantia (een stof die de antigeenspecifieke immuunrespons verbetert) en omvat de volgende voorwaarden: Gulf War-syndroom, siliciumose, macrofagisch myofasciitis-syndroom, en postvaccinatieverschijnselen."

Een van de beschreven slachtoffers was een 28-jarige medische bewoner zonder voorgeschiedenis van auto-immuunziekte. Drie dagen na het krijgen van het Pfizer / BioNTech-vaccin 'ontwikkelde ze angst, slapeloosheid, hartkloppingen en een distale tremor. Haar bloed biochemie was normaal, behalve de resultaten van de schildklierfunctietest.

Schildklierfunctietests toonden een verlaagd TSH-niveau met verhoogde T4 en T3 en verhoogde antithyroid-antilichamen. Ze onderging schildklierscintigrafie die diffuse giftige struma [de ziekte van Graves] onthulde."

Het andere slachtoffer was een 40-jarige gezondheidswerker die het Pfizer / BioNTech-vaccin ontving, ondanks dat hij acht maanden eerder met COVID was besmet. Eerdere evaluaties hadden auto-immuunziekte uitgesloten.

“Two days [after vaccination] she developed nausea, vomiting, fatigue, insomnia, and palpitations. Physical examination revealed fine distal tremors, increased stretch reflexes, and arrhythmic heart sounds. Her blood biochemistry was unremarkable except for leukopenia and elevated liver enzymes,” reads the medical report.

According to a summary, “Vaccines have been shown to trigger an immune response that leads to a broad spectrum of autoimmune diseases, including autoimmune thyroid disease.

Our patients met the diagnostic criteria for ASIA [autoimmune/inflammatory syndrome induced by adjuvants]; they were exposed to an adjuvant (vaccine), and they developed clinical manifestations of thyroid hyperfunction within a few days, with the appearance of antithyroid antibodies, despite being healthy before vaccination.” The report reads:

“Adjuvants are an essential part of vaccines; they create an extended and lasting immune response. However, postvaccination phenomena have been described with autoimmune endocrine diseases (AIEDs), mostly after receiving human papillomavirus (HPV), influenza, and hepatitis B vaccines.

AIED is geassocieerd met verschillende adjuvantia (minerale oliën, siliconenimplantaten, vaccins, enz.); het klinische spectrum omvat Hashimoto's thyroiditis, Graves 'ziekte (GD), thyroiditis, ovarieel falen en diabetes type 1."

De wetenschappers schrijven: “Bovendien deelt het piekglycoproteïne van het coronavirus 2 (SARS-CoV-2) -vaccin met ernstig acuut respiratoir syndroom een genetische overeenkomst met een groot humaan heptapeptide-eiwit, dus dit is een extra factor die auto-immuunziekte (AID) kan veroorzaken na vaccinatie vanwege moleculaire nabootsing.”De onderzoekers concluderen :

“Onze patiënten voldeden aan de diagnostische criteria voor AZIË [auto-immuun / inflammatoir syndroom veroorzaakt door (vaccin) adjuvantia], ze waren voorheen gezond, werden blootgesteld aan een externe stimulus (vaccin), ontwikkelden manifestaties van AIED's en testten positief voor auto-antilichamen. Deze gevallen zijn een voorbeeld van de diversiteit aan klinische manifestaties van door vaccin veroorzaakte auto-immuunziekten."

Twee gevallen van de ziekte van Graves na SARS-CoV-2-vaccinatie: een auto-immuun / ontstekingssyndroom veroorzaakt door adjuvantia. Lees hier meerLees hier de volledige studie.

De bevindingen weerspiegelen de rapportage in een gepubliceerd artikel uit Turkije. In dat rapport kregen twee vrouwelijke artsen en een verpleegster van 34, 35 en 37 jaar, zonder voorgeschiedenis van schildklierziekte, vier tot zeven dagen na Covid-19-vaccinatie met Coronavac (in China ontwikkeld door Sinovac Life Sciences) de diagnose van de ziekte van Graves. en niet gebruikt in de Verenigde Staten). Twee van de vrouwen gaven borstvoeding.

Volgens de auteurs kunnen "[vaccin] adjuvantia bijwerkingen veroorzaken bij genetisch predisponerende personen, waardoor AZIË [auto-immuun / ontstekingssyndroom veroorzaakt door (vaccin) adjuvantia] syndroom ontstaat. Sinds de eerste definitie van het AZIË-syndroom in 2011, zijn de meeste gemelde gevallen opgetreden na vaccins die voornamelijk waren gericht op humaan papillomavirus, hepatitis B en influenza.

Postvaccinatie AZIË-syndroom kan leiden tot endocrinopathieën, maar in de literatuur zijn beperkte gevallen gemeld. Dit waren gevallen van diabetes type 1, voortijdig ovarieel falen, auto-immuun thyroiditis, bijnierinsufficiëntie en subacute thyroiditis. Subacute thyroiditis is voornamelijk beschreven na vaccins voor humaan papillomavirus en influenza, en de symptomen zijn 2 dagen tot 2 maanden na vaccinaties opgetreden."

De auteurs merken op: “In de postpartumperiode kan een faciliterende factor zijn voor de ontwikkeling van het AZIË-syndroom na de SARS-CoV-2-vaccinatie." Lees hier meerLees hier de volledige studie.

Chinese kruiden beloftevol tegen tandbederf

 Analyse door Dr. Joseph Mercola    19 februari 2024

 


HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·    Waterextract van het Chinese kruid Galla chinensis heeft krachtige anti-cariës effecten, waardoor de zuurproductie door cariës-geassocieerde bacteriën effectief wordt belemmerd en de tandresistentie tegen zuur toeneemt

·    De gezondheid van uw tanden is grotendeels afhankelijk van uw dieet, dat niet alleen uw darmmicrobioom beïnvloedt, maar ook uw orale microbioom. Net als je botten hebben je tanden bepaalde voedingsstoffen nodig om sterk en gezond te blijven

·    Omega-3-vetten kunnen de tandvleesaandoeningen helpen voorkomen. Mensen die de hoogste niveaus van omega-3-vetten op dieren consumeerden, hadden 23% tot 30% minder kans op tandvleesaandoeningen

·    Onderzoek toont aan dat het onwaarschijnlijk is dat actueel fluoride een significante bescherming biedt tegen holtes. Andere studies tonen aan dat fluoride een neurotoxische hormoonontregelaar is die meer kwaad dan goed doet

·    Kokosolie is een natuurlijk antibacterieel alternatief dat uw mondgezondheid aanzienlijk kan verbeteren. Van olietrek met kokosolie is aangetoond dat het de vorming van tandplak en tandvleesaandoeningen aanzienlijk vermindert bij consistent gebruik

 

Noot van de redactie: dit artikel is een herdruk. Het werd oorspronkelijk gepubliceerd op 4 december 2017.

Uw tandheelkundige gezondheid is een belangrijk onderdeel van uw fysieke gezondheid. Hoewel ze vaak worden genegeerd of over het hoofd worden gezien, kunnen tandheelkundige problemen zoals holtes en wortelkanalen een aanzienlijke systemische invloed hebben, en de toestand van je zachte weefsels en tanden biedt vaak een duidelijke weerspiegeling van wat er in de rest van je lichaam gebeurt.

Tandenbederf wordt vaak verkeerd opgevat als een 'fluoride-insufficiëntie', maar niets is minder waar. De gezondheid van uw tanden is grotendeels afhankelijk van uw dieet, dat niet alleen uw darmmicrobioom beïnvloedt, maar ook uw orale microbioom. Net als je botten hebben je tanden ook bepaalde voedingsstoffen nodig om sterk en gezond te blijven.

Interessant is dat Chinese onderzoekers ontdekten dat waterextract van het kruid Galla chinensis krachtige anticarie-effecten heeft, waardoor de zuurproductie veroorzaakt door met cariës geassocieerde bacteriën effectief wordt geremd en de weerstand van tanden tegen zuur toeneemt.1,2

De anticaries-activiteit van Galla Chinensis

Galla chinensis3 (Wu Bei Zi, ook bekend als Chinese gal of Chinese sumak) - een van de honderden Chinese kruiden die door dit onderzoeksteam zijn getest - bleek een "sterk potentieel te hebben om cariës te voorkomen vanwege het antibacteriële vermogen en het voordeel van tandmineralisatie."4 Het kruid heeft ook antivirale, kankerbestrijdende, hepatoprotectieve, antidiarrale en antioxiderende activiteiten.

Volgens de auteurs is aangetoond dat "Galla chinensis-waterextract tandcariës remt door de demineralisatie / remineralisatiebalans van glazuur gunstig te verschuiven en de biomassa- en zuurvorming van tandheelkundige biofilm te remmen."Helaas is het nog veel te vroeg om het kruid te gaan gebruiken in tandheelkundige toepassingen, omdat de onderzoekers het actieve ingrediënt dat verantwoordelijk is voor deze anticarie-activiteiten nog niet hebben geïdentificeerd. Zoals gerapporteerd door ScienceBlog :5

"In de huidige studie werden verschillende Galla chinensis-extracten met verschillende hoofdingrediënten verkregen en bepaald door middel van vloeistofchromatografie-massaspectrometrie-analyse. De antibacteriële capaciteit werd bepaald met behulp van het polymicrobiële biofilms-model, dat reproduceerbare plaque-achtige biofilms kan genereren die in vivo voorkomen.

Het effect van het remmen van de demineralisatie van tanden werd getest met behulp van een in vitro pH-cyclingsysteem, dat de periodieke pH-verandering in de mond nabootste. 'Gallotannines met een gemiddeld molecuulgewicht zijn het meest actieve bestanddeel in termen van cariëspreventie', concludeerde Xuelian Huang, Ph.D., DDS, de hoofdauteur."

Dieetrichtlijnen voor sterke, gezonde tanden

Hoewel Galla chinensis op een dag aan tandheelkundige producten kan worden toegevoegd als hulpmiddel tegen tandbederf, is uw beste antwoord al voorhanden. Als je gezonde tanden wilt hebben, moet je van binnenuit beginnen, en dat betekent dat je je dieet moet opschonen.

Veel van het voedingsadvies voor mondgezondheid is gebaseerd op de bevindingen van wijlen Dr. Weston A. Prijs ,6 een tandarts uit Cleveland die probeerde te bepalen wat een goede tandheelkundige gezondheid oplevert door inheemse stammen te bestuderen die, zei hij, "fijne tanden" hadden en weinig chronische gezondheidsproblemen. Tijdens het bestuderen van de mondgezondheid en voeding van verschillende inheemse stammen, merkte hij verschillende overeenkomsten op:

·         Het voedsel was natuurlijk, onverwerkt en biologisch (en bevatte geen suiker behalve af en toe een beetje honing of ahornsiroop)

·         De mensen aten voedsel dat groeide in hun eigen omgeving. Met andere woorden, ze aten lokaal geteelde, seizoensgebonden voedingsmiddelen

·         Veel van de culturen aten ongepasteuriseerde zuivelproducten en aten allemaal gefermenteerd voedsel

·         Een aanzienlijk deel van het voedsel werd rauw gegeten

·         Alle culturen aten dierlijke producten, waaronder dierlijk vet, volle boter en orgaanvlees

Toen Price zijn bevindingen analyseerde, ontdekte hij dat de inheemse diëten 10 keer de hoeveelheid in vet oplosbare vitamines bevatten, en ten minste vier keer de hoeveelheid calcium, andere mineralen en in water oplosbare vitamines als die van westerse diëten op dat moment. Hun dieet was ook rijk aan enzymen omdat ze gefermenteerd en rauw voedsel aten (enzymen helpen je om gekookt voedsel te verteren).

Belangrijk was dat de inheemse diëten ook minstens 10 keer meer omega-3-vet hadden dan moderne diëten en veel minder omega-6-vetten. Tegenwoordig is er voldoende bewijs dat diëten die omega-3-vetten missen terwijl ze zwaar zijn op omega-6's uit plantaardige oliën (nu te vinden in de meeste bewerkte voedingsmiddelen), een recept zijn voor een ramp.

Modern onderzoek ondersteunt de vroege waarnemingen van Price, wat aantoont dat zelfs matige hoeveelheden omega-3-vetten kunnen helpen bij het voorkomen van tandvleesaandoeningen. In één onderzoek ,7 onderzoekers verdeelden bijna 9.200 volwassenen in drie groepen op basis van hun omega-3-consumptie. Tandheelkundige onderzoeken toonden aan dat degenen in het midden en het bovenste derde deel voor consumptie van de omega-3-vetten DHA en EPA 23% tot 30% minder kans hadden op tandvleesaandoeningen.


                                    Download dit artikel voordat het verdwijnt

https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2024/February/PDF/galla-chinensis-may-help-fight-tooth-decay-pdf.pdf

Hoe zit het met Fluoride?

Hoewel fluoride gewoonlijk wordt aangeprezen als de beste profylactische en antwoord op tanden die gevoelig zijn voor cariës, is het bewijs om deze beweringen te ondersteunen op zijn best dun. Tandcariës wordt veroorzaakt door demineralisatie van uw tanden (email en dentine) door de zuren die worden gevormd tijdens de bacteriële fermentatie van voedingssuikers.

Demineralisatie wordt tegengegaan door de afzetting van mineralen uit uw speeksel of remineralisatie, wat een langzaam proces is, en fluoride zou cariës voorkomen door deze mineralisatie te verbeteren.

Helaas zijn uw tanden niet echt afhankelijk van fluoride voor remineralisatie. In feite vervult fluoride helemaal geen gunstige biologische rol in het menselijk lichaam. Het veroorzaakt echter wel schade. Er zijn bijvoorbeeld aanwijzingen dat fluoride een hormoonontregelaar is die uw botten, hersenen, schildklier, pijnappelklier en zelfs uw bloedsuikerspiegel kan beïnvloeden. Belangrijk is dat het een bekend neurotoxine is, waarvan is aangetoond dat het bij kinderen het IQ verlaagt.

Onderzoek8 heeft ook geconcludeerd dat de vormen van beschermende afschermfluoride op tanden tot 100 keer dunner zijn dan eerder werd aangenomen. Er wordt al lang aangenomen dat fluoride het belangrijkste mineraal in tandglazuur, hydroxyapatiet, verandert in een meer vervalbestendig materiaal dat fluorapatiet wordt genoemd. De onderzoekers ontdekten echter dat de op deze manier gevormde fluorapatietlaag slechts 6 nanometer dik is, wat betekent dat er bijna 10.000 van dergelijke lagen nodig zijn om de breedte van een mensenhaar te overspannen.

Zoals de auteurs opmerkten: "... [Ik] hoeft niet te worden gevraagd of zulke smalle ... lagen echt kunnen fungeren als beschermende lagen voor het glazuur."Gezien de systemische toxiciteit van fluoride en de twijfelachtige effectiviteit ervan als hulpmiddel voor anticaries, zie ik persoonlijk geen reden om het te gebruiken. Er zijn veel veiligere en effectievere manieren om je tanden tegen holtes te beschermen.

Slecht dieet is de primaire oorzaak van tandheelkundig verval

Verreweg overtollige voedingssuiker is de belangrijkste factor bij het aansturen van tandbederf. Andere primaire oorzaken van tandbederf genoemd in de medische literatuur zijn onder meer:

·         Kinderen gaan naar bed met een fles gezoete drank in hun mond, of zuigen overdag naar believen uit zo'n fles

·         Slechte mondhygiëne en slechte toegang tot en gebruik van tandheelkundige gezondheidsdiensten, meestal gerelateerd aan sociaal-economische status

·         Minerale gebreken, zoals magnesium, die botten en tanden kunnen verzwakken9

·         Vitamine K2 is cruciaal voor botmineralisatie en tenzij u regelmatig met gras gevoede biologische dierlijke producten en niet-gepasteuriseerd gefermenteerd voedsel consumeert, is de kans groot dat u een tekort aan deze belangrijke voedingsstof heeft

·         Meer dan 600 medicijnen bevorderen tandbederf door speeksel te remmen

Onderzoek10 gepubliceerd in 2014 laat zien dat er een robuuste log-lineaire relatie is tussen tandcariës en suikerinname, wat betekent dat uw risico op holtes toeneemt naarmate u meer suiker eet - en dit bleek waar te zijn ondanks regelmatig gebruik van gefluorideerd water en / of gefluorideerde tandpasta. Volgens deze studie mag suiker, om uw risico op holtes te minimaliseren, niet meer dan 3% van uw totale energie-inname uitmaken (waarbij 5% wordt vermeld als een "pragmatisch" of realistischer doel).

In een interview met Medical Research legde Aubrey Sheiham, emeritus hoogleraar tandheelkundige volksgezondheid, University College London, uit dat de huidige benaderingen de boot echt missen als het gaat om het voorkomen van holtes :11

"De huidige benaderingen voor het beheersen van cariës voor tandheelkundige doeleinden voorkomen niet dat hoge cariësgehaltes bij volwassenen in alle landen worden voorkomen, en dit heeft betrekking op het huidige hoge niveau van suikerinname over de hele wereld. Daarom moeten we om meerdere redenen, waaronder obesitas en diabetespreventie, een nieuw en radicaal beleid voeren voor geleidelijke suikerreductie.

The progressive accumulation of dental caries, despite widespread use of fluoride, shows that sugars intakes should be <3% to minimize the disability and cost of dental caries in a population."

Voedsel dat slechte adem bestrijdt

Bepaalde voedingskeuzes kunnen ook bijdragen aan of voorkomen van een veel voorkomende bijwerking van een slechte mondgezondheid, namelijk slechte adem (halitose), veroorzaakt door orale bacteriën die vuil ruikende zwavelverbindingen produceren tijdens het afbreken van eiwitten. Het is duidelijk dat als u met een slechte adem worstelt, u uw algehele dieet en / of dagelijkse mondhygiëne moet aanpakken. Dat gezegd hebbende, kunnen de volgende voedingsmiddelen ook helpen bij het bestrijden van een slechte adem :12

·         Kaneel, dankzij de aanwezigheid van antimicrobieel kaneelaldehyde, dat helpt bij het voorkomen van geurveroorzakende bacteriën

·         Water — Droge mond bevordert microbiële groei die tot slechte adem kan leiden. Ervoor zorgen dat u goed gehydrateerd bent door meer water te drinken, kan de speekselproductie stimuleren

·         Aardbeien - Hun hoge watergehalte en vitamine C helpen bij het afschrikken van geurveroorzakende bacteriën

·         Groene thee bevat antioxidanten die helpen bij het afschrikken en vernietigen van geurveroorzakende bacteriën

·         Peterselie, appel en spinazie - Alle drie bevatten polyfenolen die helpen bij het afbreken van stinkende zwavelverbindingen

Kokosolie is uitstekend geschikt voor mondgezondheid

Kokosolie is een krachtige remmer van een grote verscheidenheid aan pathogene organismen, van virussen tot bacteriën tot protozoa, grotendeels vanwege het van nature hoge laurinezuurgehalte. Je lichaam zet laurinezuur om in monolaurine, een monoglyceride dat met lipiden beklede virussen - waaronder herpes, influenza en mazelen - kan vernietigen, evenals gramnegatieve bacteriën en protozoa.

Onderzoekers in Ierland ontdekten dat kokosolie behandeld met enzymen (in een proces dat lijkt op de spijsvertering) de groei van de meeste Streptococcus-bacteriestammen sterk remt; microben die vaak in uw mond worden aangetroffen, kunnen leiden tot opbouw van tandplak, holtes en tandvleesaandoeningen. Dit omvatte Streptococcus mutans, de zuurproducerende bacterie die werd geïdentificeerd als een belangrijke oorzaak van tandbederf.13

Hoewel het product dat in deze studie werd gebruikt een speciale enzymbehandelde formulering was, kan natuurlijke biologische kokosolie vergelijkbare gunstige effecten hebben. Je kunt niet alleen je eigen tandpasta maken van kokosolie, zuiveringszout en natuurlijk, onverwerkt zout, je kunt ook kokosolie gebruiken voor het trekken van olie.

Olie trekken uitgelegd

Olie trekken14 is een praktijk die duizenden jaren teruggaat en zijn oorsprong vindt in de ayurvedische geneeskunde. Kortom, het gaat om het spoelen van je mond met kokosolie, net zoals je zou doen met een mondwater. De olie wordt om je mond bewerkt door hem gedurende 15 minuten door je tanden te duwen, trekken en trekken. In het begin kunnen je wangen en kaak na slechts een paar minuten moe worden, dus je moet misschien je een weg naar 15 werken, maar het is de moeite waard.

Door dit proces kan de olie bacteriën, virussen, schimmels en ander vuil tussen uw tanden en tandvlees "uittrekken". Spuug de olie uit als je klaar bent in het toilet of buitenshuis om te voorkomen dat je gootsteen verstopt raakt en spoel je mond met water. Slik de olie niet in.

Als het correct is gedaan, heeft het trekken van olie een aanzienlijk reinigend, ontgiftend en genezend effect, niet alleen voor je mond en sinussen, maar ook voor de rest van je lichaam. Anekdotisch hebben olietrekkers verlichting gemeld van systemische gezondheidsproblemen zoals artritis, diabetes en zelfs hartaandoeningen.

Wetenschappelijk is aangetoond dat het trekken van olie de vorming van tandplak en gingivitis (gumziekte) aanzienlijk vermindert bij consistent gebruik.15,16,17 Volgens Bruce Fife, natuurgeneeskundige arts en expert in de genezende effecten van kokosnoot, kan het reinigende effect van het trekken van olie worden begrepen met de volgende analogie :18

'Het lijkt veel op de olie die je in je automotor stopt. De olie pakt vuil en vuil op. Wanneer u de olie afvoert, trekt deze het vuil eruit en slijmt ermee, waardoor de motor relatief schoon blijft. Hierdoor draait de motor soepeler en gaat langer mee. Evenzo, wanneer we schadelijke stoffen uit ons lichaam verwijderen, wordt onze gezondheid verbeterd en lopen we soepeler en gaan we langer mee."

Even terzijde, Manuka honing uit Nieuw-Zeeland, dat bekend staat om zijn krachtige geneeskrachtige eigenschappen, is ook effectief gebleken bij het verminderen van tandplak.19 Onderzoekers ontdekten dat Manuka-honing zowel werkte als chemisch mondwater, en beter dan de holte die suikeralcohol bestrijdt, xylitol.

Dit komt waarschijnlijk door de antibacteriële eigenschappen van de honing. Klinische onderzoeken hebben aangetoond dat Manuka-honing effectief meer dan 250 klinische bacteriestammen kan uitroeien, waaronder antibioticaresistente variëteiten.

Neem controle over uw mondgezondheid

Interviewtranscript downloaden | Videolink https://www.bitchute.com/video/pFFAfnTXLluS/

Een goede mondhygiëne is belangrijk voor een optimale gezondheid, zoals besproken door Dr. Bill Osmunson in het interview hierboven. Als het gaat om het voorkomen van holtes, is het drinken van gefluorideerd water en het poetsen van je tanden met gefluorideerde tandpasta niet het antwoord dat je zoekt. De sleutel is uw dieet, samen met dagelijkse tandheelkundige gezondheidszorg in de vorm van tandenpoetsen en flossen.

U kunt meer leren over de juiste poets- en flosstechnieken door de meegeleverde hyperlinks te volgen. Het tweemaal daags poetsen en flossen, samen met regelmatige reinigingen door uw biologische tandarts en hygiënist, zal ervoor zorgen dat uw tanden en tandvlees zo gezond mogelijk zijn.

U kunt ook olie trekken om uw mondhygiëneroutine te verbeteren. Belangrijk is dat u, door suikers en bewerkte voedingsmiddelen te vermijden en ze te vervangen door vers, heel voedsel, gezonde vetten en gefermenteerd voedsel, de verspreiding van de bacteriën voorkomt die tandbederf veroorzaken. Samenvattend, hier zijn enkele basisrichtlijnen voor het veilig en natuurlijk optimaliseren van uw tandheelkundige gezondheid :

·         Vermijd gefluorideerd water en gefluorideerde tandpasta

·         Minimaliseer uw suiker- en graanconsumptie en vermijd bewerkte voedingsmiddelen. Om uw risico op holtes echt te minimaliseren, beperkt u voedingssuikers tot 3% van uw totale energie-inname of minder

·         Verhoog de consumptie van verse groenten, gefermenteerd voedsel en hoogwaardige omega-3-vetten op basis van dieren

·         Oefen goede dagelijkse mondhygiëne en ontvang regelmatig reinigingen van een kwikvrije tandarts

·         Overweeg het trekken van olie met kokosolie, een krachtige remmer van een grote verscheidenheid aan pathogene organismen

·          

- Bronnen en referenties

·         1 The Open Dentistry Journal 2017, Volume 11

·         2 Tandheelkunde Vandaag 16 november 2017

·         3 Chinese kruidengenezing, Galla Chinesis

·         4, 5 Science Blog 16 november 2017

·         6 Weston A. Price Foundation, tandheelkunde

·         7 Journal of the American Dietetic Association November 2010; 110 (11): 1669-1675

·         8 Langmuir 2010 21 december; 26 (24): 18750-9

·         9 Weston Price Foundation 23 september 2010

·         10 BMC Public Health 2014; 14: 863

·         11 Fluoride Alert 17 september 2014

·         12 The Cable Lifestyle 19 november 2017

·         13 BBC News 2 september 2012

·         14, 17 Bulletproof Blog, Coconut Oil Pulling (gearchiveerd)

·         15 Indian Journal of Dental Research 2009; 20 (1): 47-51 (Gearchiveerd)

·         16 Niger Medical Journal 2015 maart-april; 56 (2): 143-7

·         18 Coconut Research Center, Oil Pulling

·         19 Contemporary Clinical Dentistry 2010 Oct; 1 (4): 214-7



Tijdelijke Link: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2024/02/19/galla-chinensis-may-help-fight-tooth-decay.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art3HL&cid=20240219Z2&foDate=false&mid=DM1529873&rid=2048803506

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...