zaterdag 20 juli 2024

Deep state domkoppen

 juli 20, 2024   6

De mensen die tegenwoordig de leiding hebben zijn niet slim

    Izzyserious / Pixabay

Een van de kenmerken van een ineenstortende beschaving is dat de mensen die gezag zouden moeten hebben dat niet hebben, en dat de mensen die gezag hebben incompetent zijn.

Toen het West-Romeinse Rijk bijvoorbeeld instortte, vertrouwde de verwijfde Romeinse politieke elite al op barbaarse Germanen om de binnenvallende barbaarse Germanen tegen te houden. Toen de nieuwe barbaren uiteindelijk de keizerlijke verdediging overweldigden en de kernsteden van het rijk begonnen te plunderen, lachten veel Romeinen nog steeds om vulgaire toneelstukken en vermaakten ze zich met ongelukkige slavinnen, schrijft Dr David Hilton.

Naast brood en spelen waren dit de klassieke tegenhangers van Netflix en PornHub.

Hetzelfde gold voor Qing China, het Tokugawa-tijdperk in Japan, het oude Babylon en, recentelijk, Sovjet-Rusland. Niemand kan zich voorstellen dat het regime instort, totdat ze op een dag om zich heen kijken en zich realiseren dat het al gebeurd is.

De bekwame mensen rijzen niet op in vervallen samenlevingen omdat verdienste wordt afgewezen terwijl vleierij wordt beloond. De onbekwamen regeren en dwingen de bevolking een waanidee op totdat ze uiteindelijk door externe krachten worden uitgeschakeld.

Dergelijke corrupte samenlevingen vallen mensen aan die in het openbaar de waarheid spreken. Het decadente Athene vocht uit gril met Sparta en vermoordde Socrates nadat het conflict zich tegen hen keerde en ze hun dominante machtspositie verloren. Eerlijke mannen worden gestraft in een maatschappij die sterft van leugens.

De hebzuchtige, onbekwame oligarchen die de leiding hadden over het Romeinse republikeinse systeem in de 1e eeuw voor Christus vermoordden Caesar omdat hij hervormingen wilde doorvoeren die de Romeinse staat zouden hebben gerevitaliseerd. Het was aan zijn geadopteerde zoon Octavianus om de hervormingen eindelijk door te voeren.

Dit is het stadium dat Amerika heeft bereikt in zijn politieke leven. Ongeacht of je denkt dat Trump de messias is of gewoon een heel stout jongetje, hij heeft heel duidelijk een visie voor Amerika die zelf een antwoord is op decadent globalisme en liberaal imperialisme.

America First is het verklaarde doel, met sterke steun voor Israël en de machtige zionistische lobby zeker op de tweede plaats.

In het laat-Republikeinse Rome gebruikte de oligarchie rond de Romeinse Senaat hun enorme rijkdom om de politieke en militaire machinerie van Rome te beheersen voor hun collectieve persoonlijke voordeel. Ze manipuleerden de verkiezingen, bepaalden wie sappige militaire benoemingen en contracten voor belastinginning kreeg en behandelden de buitenlandse politiek als hun persoonlijke speeltje terwijl de gewone Romeinen vochten en stierven voor het eeuwige Rome.

De senatorenklasse plunderde de provincies terwijl ze de Italiaanse boeren van hun land verdreef naar de steden om proletariërs te worden die afhankelijk waren van de staat en dus van de oligarchie die het controleerde. Zij vervingen de kleine landeigenaren door enorme slavenplantages die bekend stonden als latifundia.

De oligarchie van de senatoren verhinderde dat ambitieuze buitenstaanders een hoge positie konden bereiken en uiteindelijk vermoordden ze Caesar omdat hij een einde wilde maken aan hun kleptocratie en Rome weer groot wilde maken.

Omdat Amerika zijn politieke systeem naar Rome heeft gemodelleerd, heeft hetzelfde ontwikkelingstraject zich daar voorgedaan.Het zijn echter niet de Amerikaanse senatoren die Amerika besturen.

De financiële cabal controleert Amerika. Zij bestuurt het centrale banksysteem via het anonieme eigendom van de Federal Reserve. Ze bezitten controlerende belangen in alle beursgenoteerde bedrijven via BlackRock, Vanguard en State Street. Zo duwen ze hun waanideeën door de bedrijven naar beneden. Ze controleren de inlichtingendiensten, die op hun beurt de media, de academische wereld, de entertainmentindustrie en de zwarte markten controleren.

Deze mensen begonnen zich de macht in de Verenigde Staten toe te eigenen met de oprichting van de Federal Reserve in 1913 en de deelname van Amerika aan de Eerste Wereldoorlog. De Tweede Wereldoorlog consolideerde hun rijkdom en macht en met de moord op JFK in 1963 namen ze volgens mij de controle over het presidentschap over.

JFK was geen heilige, maar hij wilde de CIA aan banden leggen, waarschuwde voor geheime genootschappen die achter de schermen opereerden en wilde een nucleair Midden-Oosten voorkomen. Ik denk dat ze hem daarom hebben vermoord.

Dit zijn de mensen die Trump heeft geprovoceerd door naar macht te streven en die hem afgelopen weekend probeerden te vermoorden. dat ze faalden laat zien dat ze niet meer zo bekwaam en scherp zijn als vroeger.

Zoals alle elites zijn ze na verloop van tijd zelfgenoegzaam en incompetent geworden. De poëtische kleinzonen hebben niet de ruwe grit waarmee grootvader de ring van de macht kon grijpen. Ze drukken dwaze agenda’s door en nemen onverstandige beslissingen.

De moord op JFK en de moord op zijn broer RFK vijf jaar later waren meesterlijke intriges. Als je gelooft dat JFK Jr ook werd uitgeschakeld, zoals ik doe, dan gaf dat ook blijk van een niveau van sluwheid en ontkenbaarheid dat kan wedijveren met het ongeluk met prinses Diana.

Zijn Trump schietpartij is in vergelijking gewoon beschamend.

Het zou een grap zijn als het überhaupt grappig was.

Dit zijn dezelfde incompetente dwazen die ons naar een nucleaire oorlog met Rusland, China en Iran leiden, die de westerse economieën over een klif duwen via schuldenwaanzin en die ons allemaal gek maken met hun verbijsterend domme woke-agenda.

De deep state zijn bureaucraten. Het zijn carrièregerichte nihilisten die het haten dat Trump een meer op verdiensten gebaseerd systeem wil herstellen in de Amerikaanse samenleving.

De deep state zijn echter niet de echte besluitvormers en agendadrivers in Amerika. Hoewel ze meer echte macht hebben dan politici, staan ze nog steeds niet aan de top. Ze hebben niet de leiding.

De financiële cabal die achter de schermen opereert is degene die Amerika echt controleert en het bestuurt voor hun collectieve persoonlijke voordeel.

De deep state sukkels zijn erop uit om Trump te vermoorden en kunnen daar helaas nog steeds in slagen. Het is echter de corrupte oligarchie achter de ‘deep state minions’ die de echte bedreiging vormt voor onze manier van leven.

Ze spelen al zo lang de rol van poppenspelers in de optocht die de westerse politiek is, dat ze denken dat ze geboren zijn om te regeren. Zoals zoveel corrupte, incompetente, verwijfde, overmoedige elites voor hen, denken ze dat ze onaantastbaar zijn.

Net als alle mislukte elites in de geschiedenis zullen ze ten val komen. Maar die val zou wel eens gepaard kunnen gaan met het einde van de moderne beschaving zoals wij die kennen.

De gedegenereerde cabal die het Westen in zijn macht heeft, heeft een utopische visie voor de planeet. Ze geloven dat het hun lot is om een wereldwijde gouden eeuw tot stand te brengen.

Als die utopie om hen heen instort, zouden ze wel eens kunnen besluiten, verwende blagen die ze zijn, om alles gewoon tot de grond toe af te branden.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/deep-state-domkoppen/

Kosten van sociale zekerheid exploderen in Duitsland, 47,3% van de ontvangers zijn buitenlanders

 

Nieuwe Duitse gegevens tonen aan dat een recordaantal bijstandsontvangers buitenlanders zijn.

Duitsland kampt met exploderende kosten voor sociale voorzieningen onder de regerende extreemlinkse regering, waarbij de ontvangers in 2023 een recordbedrag van € 42,6 miljard aan ‘burgergeld’ ontvingen, vergeleken met € 36,6 miljard in 2022, schrijft John Cody.

Er zijn nu een recordaantal van 5,49 miljoen burgers die een uitkering ontvangen (of toelage), zoals Duitsland het socialezekerheidsstelsel noemt. Ongeveer 47,3 procent daarvan was een niet-Duitse buitenlander, vier procentpunten meer dan in 2022.

Daarnaast was er nog een recordbedrag van € 6,3 miljard aan administratiekosten voor het burgeruitkeringsprogramma, wat € 300 miljoen meer is dan in 2022, volgens overheidsgegevens verkregen door AfD-parlementslid René Springer na een parlementair verzoek. Als dit administratief geld wordt toegevoegd, dan bedragen de totale welzijnskosten € 48,9 miljard. Bild merkt op dat dit cijfer 14,8 procent hoger is dan in 2023, 18,4 procent hoger vergeleken met 2020 en 23 procent hoger vergeleken met 2015.

Nu beschuldigt de grootste ondernemersvereniging van Duitsland, de DHK, de links-liberale regering ervan dat zij opzettelijk problemen creëert die de financiële slagkracht van Duitsland ondermijnen en de werkloosheidssituatie verergeren.

De AfD publiceerde een verklaring over de torenhoge kosten van de burgeruitkering en schreef: “Welk land ter wereld laat zich op deze manier uitbuiten?” De verklaring vervolgt met de opmerking dat “het percentage mensen dat een uitkering ontvangt meer dan verdubbeld is ten opzichte van 2010 (19,6 procent). En dan hebben we het alleen nog maar over mensen die geen Duits staatsburgerschap hebben. Duitse burgers met een migratieachtergrond vallen niet onder de 47,3 procent.”

De AfD merkt op dat veel Duitse ontvangers recentelijk buitenlanders waren, maar dat ze sinds ze het Duitse staatsburgerschap hebben verkregen, gewoon als Duitsers in de statistieken worden vermeld. De Duitse overheid houdt de migratieachtergrond van personen niet bij nadat ze het Duitse staatsburgerschap hebben ontvangen, wat ook geldt voor Duitse misdaadstatistieken, die desondanks laten zien dat 41 procent van alle misdaden

 en 6 van de 10 geweldsmisdaden door buitenlanders worden gepleegd.

De gegevens prikken een groot gat in de beweringen dat nieuwkomers zullen helpen bij het betalen van Duitse pensioenen en zullen helpen bij het vervullen van de vraag van de Duitse industrie, die wanhopig op zoek is naar geschoolde werknemers. In feite laten de gegevens zien dat de Duitse staat €48,2 miljard aan migranten heeft uitgegeven , inclusief sociale huisvesting, medische kosten, onderwijs, integratiecursussen en andere uitgaven.

De christendemocraten (CDU), die grotendeels verantwoordelijk waren voor veel van de migranten die onder Angela Merkel in Duitsland aankwamen, veroordeelden ook de stijgende kosten. Economisch expert Jens Spahn vertelde Bild: “De burgertoeslag zet voortdurend negatieve records door banen te belemmeren en kosten te laten stijgen. Een grote meerderheid van de Duitsers vindt het volkomen oneerlijk.”

Hij zei dat veel mensen meer kunnen verdienen door gewoon werkloos te zijn, wat de economie verzwakt.

“De tegemoetkoming voor burgers moet worden afgeschaft”, zei hij.

Volgens het Bundesamt für Arbeit und Arbeit waren 2,6 miljoen ontvangers van een burgertoeslag buitenlanders, een stijging van 368.000 of 16,5 procent ten opzichte van 2023.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Duitsland: Belastingkorting alleen voor buitenlanders – De lokale bevolking wordt volledig veracht

Er komen eindelijk belastingverlagingen. Echter alleen voor buitenlanders die nieuw zijn in het land. Een regering kan niet veel duidelijker maken hoezeer zij degenen veracht die hier al heel lang wonen. Het is de volgende klap in het gezicht van de belastingbetaler, schrijft Henning Hofgaard. Buitenlanders die naar Duitsland komen, krijgen in de toekomst een … Meer lezen overDuitsland: Belastingkorting alleen voor buitenlanders – De lokale bevolking wordt volledig veracht

https://dissident.one/duitsland-belastingkorting-alleen-voor-buitenlanders-de-lokale-bevolking-wordt-volledig-veracht


Bron: https://dissident.one/kosten-van-sociale-zekerheid-exploderen-in-duitsland-473-van-de-ontvangers-zijn-buitenlanders 

AI-massasurveillance op de Olympische Spelen in Parijs zal doorgaan, zelfs nadat de Spelen afgelopen zijn


De Olympische Spelen van 2024 in Parijs trekken de aandacht van de hele wereld, aangezien duizenden atleten en ondersteunend personeel en honderdduizenden bezoekers van over de hele wereld naar Frankrijk komen.

Het zijn niet alleen de ogen van de wereld die toekijken. Kunstmatige intelligentie (AI)-systemen kijken ook toe, schrijft Anne Toomey McKenna.

Overheden en particuliere bedrijven maken gebruik van geavanceerde AI-tools en andere bewakingstechnologie om voor, tijdens en na de Spelen alomvattend en aanhoudend toezicht uit te voeren.

Het Olympische wereldtoneel en het internationale publiek vormen een verhoogd veiligheidsrisico, zo groot zelfs dat autoriteiten en critici de Olympische Spelen de afgelopen jaren hebben omschreven als “de grootste veiligheidsoperaties ter wereld buiten oorlogstijd.”

De Franse overheid heeft, samen met de particuliere technologiesector, die legitieme behoefte aan meer veiligheid aangegrepen om technologisch geavanceerde bewakings- en gegevensverzamelingstools in te zetten.

De plannen om deze risico’s te bestrijden, waaronder het controversiële gebruik van experimentele AI-videobewaking, zijn zo uitgebreid dat het land zijn wetten moest wijzigen om de geplande bewaking legaal te maken.

Het plan gaat verder dan nieuwe AI-videobewakingssystemen. Volgens nieuwsberichten heeft het kantoor van de premier een voorlopig decreet onderhandeld dat is geclassificeerd om de overheid toe te staan ​​om traditionele, heimelijke bewakings- en informatievergaringsmiddelen aanzienlijk op te voeren voor de duur van de Spelen.

Voorbeelden hiervan zijn het afluisteren van telefoongesprekken, het verzamelen van geolocatie-, communicatie- en computergegevens en het vastleggen van grotere hoeveelheden visuele en auditieve gegevens.

Ik ben een rechtenprofessor en advocaat, en ik doe onderzoek, doceer en schrijf over privacy, kunstmatige intelligentie en surveillance. Ik geef ook juridische en beleidsmatige begeleiding over deze onderwerpen aan wetgevers en anderen.

Toegenomen veiligheidsrisico’s kunnen en vereisen meer toezicht. Dit jaar heeft Frankrijk te maken gehad met zorgen over zijn Olympische veiligheidscapaciteiten en geloofwaardige bedreigingen rond openbare sportevenementen.

Preventieve maatregelen moeten echter in verhouding staan ​​tot de risico’s. Wereldwijd beweren critici dat Frankrijk de Olympische Spelen gebruikt als een machtsgreep voor surveillance en dat de overheid deze “uitzonderlijke” surveillancerechtvaardiging zal gebruiken om staatssurveillance in de hele maatschappij te normaliseren.

Tegelijkertijd zijn er legitieme zorgen over adequate en effectieve bewaking voor veiligheid. In de VS vraagt ​​de natie zich bijvoorbeeld af hoe de veiligheidsbewaking van de Secret Service er niet in slaagde een moordpoging op voormalig president Donald Trump op 13 juli te voorkomen.

Massabewaking op basis van kunstmatige intelligentie

Dankzij de onlangs uitgebreidere wetgeving op het gebied van toezicht werken de Franse autoriteiten samen met de AI-bedrijven Videtics, Orange Business, ChapsVision en Wintics om grootschalige AI-videobewaking in te zetten.

Ze hebben de AI-surveillance gebruikt tijdens grote concerten, sportevenementen en in metro- en treinstations tijdens periodes van intensief gebruik, waaronder rond een Taylor Swift-concert en het filmfestival van Cannes. Franse functionarissen zeiden dat deze AI-surveillance-experimenten goed verliepen en dat de “lichten groen” zijn voor toekomstig gebruik.

De gebruikte AI-software is over het algemeen ontworpen om bepaalde gebeurtenissen te signaleren, zoals veranderingen in de grootte en beweging van mensenmassa’s, achtergelaten voorwerpen, de aanwezigheid of het gebruik van wapens, een lichaam op de grond, rook of vlammen en bepaalde verkeersovertredingen.

Het doel is dat de bewakingssystemen onmiddellijk, in real-time, gebeurtenissen detecteren zoals een menigte die naar een poort toe stormt of een persoon die een rugzak op een drukke straathoek achterlaat en beveiligingspersoneel waarschuwen. Het signaleren van deze gebeurtenissen lijkt een logisch en verstandig gebruik van technologie.

Maar de echte privacy- en juridische vragen vloeien voort uit hoe deze systemen functioneren en worden gebruikt. Hoeveel en welke soorten gegevens moeten worden verzameld en geanalyseerd om deze gebeurtenissen te signaleren? Wat zijn de trainingsgegevens van de systemen, foutpercentages en bewijs van vooringenomenheid of onnauwkeurigheid? Wat wordt er met de gegevens gedaan nadat deze zijn verzameld en wie heeft er toegang toe?

Er is weinig transparantie om deze vragen te beantwoorden. Ondanks de waarborgen die erop gericht zijn het gebruik van biometrische gegevens die mensen kunnen identificeren, te voorkomen, is het mogelijk dat de trainingsgegevens deze informatie vastleggen en dat de systemen kunnen worden aangepast om deze te gebruiken.

Door deze particuliere bedrijven toegang te geven tot duizenden videocamera’s die zich al in heel Frankrijk bevinden, door de bewakingsmogelijkheden van spoorwegmaatschappijen en vervoersbedrijven te benutten en te coördineren en door het gebruik van drones met camera’s toe te staan, staat Frankrijk deze bedrijven wettelijk toe en ondersteunt het deze bedrijven bij het testen en trainen van AI-software op haar burgers en bezoekers.

Gelegaliseerde massasurveillance

Zowel de noodzaak als de praktijk van overheidstoezicht op de Olympische Spelen is niets nieuws. De zorgen over veiligheid en privacy op de Olympische Winterspelen van 2022 in Beijing waren zo groot dat de FBI “alle atleten” aanspoorde om persoonlijke mobiele telefoons thuis te laten en alleen een wegwerptelefoon te gebruiken in China vanwege het extreme niveau van overheidstoezicht.

Frankrijk is echter een lidstaat van de Europese Unie (EU). De Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU is een van de sterkste wetten inzake gegevensbescherming ter wereld, en de AI-wet van de EU leidt inspanningen om schadelijk gebruik van AI-technologieën te reguleren. Als lid van de EU moet Frankrijk de EU-wetgeving naleven.

Ter voorbereiding op de Olympische Spelen heeft Frankrijk in 2023 Wet nr. 2023-380 aangenomen, een pakket wetten om een ​​juridisch kader te bieden voor de Olympische Spelen van 2024.

Het omvat het controversiële Artikel 7, een bepaling die de Franse wetshandhaving en haar technische contractanten toestaat om te experimenteren met intelligente videobewaking vóór, tijdens en na de Olympische Spelen van 2024, en Artikel 10, dat specifiek het gebruik van AI-software toestaat om video- en camerabeelden te bekijken.

Met deze wetten is Frankrijk het eerste EU-land dat een dergelijk omvangrijk AI-gestuurd bewakingssysteem legaliseert.

Geleerden , maatschappelijke organisaties en voorstanders van burgerlijke vrijheden hebben erop gewezen dat deze artikelen in strijd zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de inspanningen van de EU om AI te reguleren. Zij stellen dat artikel 7 specifiek in strijd is met de bepalingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming die biometrische gegevens beschermen.

Franse functionarissen en vertegenwoordigers van technologiebedrijven hebben gezegd dat de AI-software zijn doelen kan bereiken door specifieke soorten gebeurtenissen te identificeren en te markeren, zonder dat daarbij mensen worden geïdentificeerd of de beperkingen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming met betrekking tot de verwerking van biometrische gegevens worden geschonden.

Maar Europese burgerrechtenorganisaties hebben erop gewezen dat als het doel en de functie van de algoritmes en AI-gestuurde camera’s het detecteren van specifieke verdachte gebeurtenissen in openbare ruimtes is, deze systemen noodzakelijkerwijs ‘ fysiologische kenmerken en gedragingen’ van mensen in deze ruimtes zullen vastleggen en analyseren.

Deze omvatten lichaamshoudingen, gang, bewegingen, gebaren en uiterlijk. De critici beweren dat dit biometrische gegevens zijn die worden vastgelegd en verwerkt, en dat de Franse wet dus in strijd is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Voor de Franse overheid en de AI-bedrijven is AI-surveillance tot nu toe een wederzijds voordelig succes gebleken. De algoritmische watchers worden steeds meer gebruikt en geven overheden en hun tech-collega’s veel meer data dan mensen alleen zouden kunnen leveren.

Maar deze AI-gestuurde bewakingssystemen zijn slecht gereguleerd en onderhevig aan weinig onafhankelijke tests. Zodra de data is verzameld, is het potentieel voor verdere data-analyse en inbreuken op de privacy enorm.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.


Voormalig Pfizer Vice-President: Waarom er geen bewijs is voor het bestaan ​​van het COVID-19 ‘virus’ of een ander virus

20/07/2024


Dr. Michael Yeadon voegt zich bij de stemmen van vele andere wetenschappers en betoogt dat het COVID-19-virus niet bestaat en dat virussen in het algemeen ook niet bestaan. Er was dus geen pandemie, maar een gecoördineerde ‘lang geplande aanval’ op burgers.

Dr. Michael Yeadon, die voorheen diende als vice-president en hoofdwetenschapper voor allergieën en luchtwegen bij Pfizer, sloot zich aan bij een groot aantal andere wetenschappers die betoogden dat er geen voldoende bewijs is dat het COVID-19-virus of enig ander virus daadwerkelijk bestaat, schrijft Patrick Delaney. En dus was er geen pandemie, maar eerder het doden van velen met “een monsterlijke, lang geplande aanval op hulpeloze burgers door gecoördineerde, dodelijke, centrale planning.”

“Geef het toe. Het bewijs is dat onze regeringen ons haten en ons dood willen hebben,” schreef de gepensioneerde bestuurder in een uitgebreide verklaring aan LifeSiteNews.

Yeadon , die ruim 30 jaar voor de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld werkte, klom bij Pfizer op tot de hoogste onderzoekspositie in zijn vakgebied. In 2011 nam hij ontslag om zijn eigen biotechbedrijf op te richten, Ziarco, dat hij in 2017 verkocht aan Novartis.

De Britse wetenschapper staat bekend om zijn scherpe kritiek op de ‘supranationale operatie’ van COVID-19, met name op de zogenaamde vaccins waarvan hij beweerde dat ze bedoeld zijn om ‘opzettelijk te verminken en te doden’.

In een interview uit 2022 vertelde Yeadon dat hij zich door gesprekken met collega -wetenschappers die tot de overtuiging kwamen dat virologie zelf gebaseerd was op de ongefundeerde premisse dat “virussen” daadwerkelijk bestaan, stoorde aan hun redenering. En na aanzienlijk persoonlijk onderzoek realiseerde hij zich uiteindelijk “na verloop van tijd” dat hij zijn “begrip van luchtwegvirussen” niet langer kon behouden, en na het verkrijgen van meer informatie, “deed dit de mogelijkheid dat luchtwegvirussen, zoals beschreven, überhaupt bestaan, teniet. Ze bestaan niet”, concludeerde hij.

Al tientallen jaren wijzen sommige medische wetenschappers erop dat “geen enkel deeltje ooit is gesequenced, gekarakteriseerd, bestudeerd met geldige gecontroleerde experimenten en waarvan is aangetoond dat het past bij de definitie van een virus”, en dat de virologie “consequent heeft gefaald om aan haar eigen vereisten te voldoen om te bewijzen” dat virussen überhaupt bestaan.

Bovendien heeft de Canadese onderzoeker Christine Massey verzoeken op grond van de Wet openbaarheid van bestuur (FOI) ingediend bij honderden wetenschappelijke instellingen in 40 verschillende landen, “met het verzoek om gegevens van iemand ter wereld die ooit dit vermeende (SARS-CoV-2) virus heeft gevonden in lichaamsvocht, weefsel of uitwerpselen van welke mensen dan ook, waar ook ter wereld, door wie dan ook.”

“Tot nu toe hebben we reacties van 216 verschillende instituten in 40 verschillende landen. En tot nu toe heeft niemand ons ook maar één record kunnen geven,” en verder, “kunnen ze geen enkel record citeren,” zei ze. “Dus ze hebben allemaal toegegeven dat ze geen monster van het vermeende virus hebben en ze kennen zelfs niemand anders die ooit een monster van dit vermeende virus heeft verkregen.”

Massey en haar collega’s volgden dit op met soortgelijke FOI-verzoeken om “elk bewijs van een vermeend virus dat mensen zou infecteren en dat gezuiverd is van een ziek persoon. En ze gaven toe dat ze er helemaal geen hadden.”

Bovenkant formulier

Onderkant formulier

Toen hem werd gevraagd te reageren op een verklaring van de alom gerespecteerde Dr. Peter McCullough waarin hij de dominante opvatting verdedigde dat er is aangetoond dat virussen bestaan, gaf Yeadon een uitgebreid antwoord waarin hij de lezers verdere uitdagende argumenten wilde aanreiken die ze zelf konden overwegen.

Bij het voorstellen van een punt in zijn redenering zei McCullough: “voor degenen die de aanwezigheid van het (COVID-19) virus ontkennen, denk ik dat we de 300.000 peer-reviewed papers over het onderwerp naderen. Ik bedoel, dit is een berg aan bewijs om zomaar te verwerpen.”

Yeadon antwoordde met een stelling,

Ik maak me vooral zorgen over de poging om te doen alsof veel artikelen die hetzelfde onbewezen feit beweren, de onbewezen bewering ondersteunen. Dat is gewoon niet zo.

Vroeger, toen mensen dachten dat de aarde stilstond en de zon rond de aarde draaide, zouden alle recensenten papers over aardecentrische systemen goedkeuren als er toen ‘peer reviewed papers’ waren geweest. De aantallen maken het nog niet juist. Het is alleen zo dat zodra het groepsdenken begint, bijna iedereen het bewijs in dat licht zal interpreteren. Dit gaat zo door tot er ondubbelzinnig bewijs opduikt om de denkfouten tegen te gaan.

De doctoraal-expert in de respiratoire farmacologie gaf vervolgens drie algemene punten aan die lezers over dit onderwerp kunnen “afwegen” met als doel aan te tonen:

1.    Er was geen COVID-19-pandemie,

2.    De oorzaak van de toegenomen sterfgevallen was niet een virus, maar eerder “een monsterlijke, lang geplande aanval op hulpeloze burgers door gecoördineerde, dodelijke, centrale planning”, waarbij dodelijke ziekenhuis- en verzorgingshuisprotocollen, lockdowns, frauduleuze PCR-tests en gen-gebaseerde injecties “opzettelijk ontworpen om te verwonden, te doden en de vruchtbaarheid te verminderen” werden betrokken.

3.    Het moeilijkste punt voor lezers om te geloven, waarvoor hij deze “trigger warning” geeft, is dat de wetenschappelijke literatuur daadwerkelijk onthult dat “acute luchtwegaandoeningen” zoals verkoudheid en griep, “NIET worden veroorzaakt door virussen en ook NIET BESMETTELIJK zijn.” Daarom “kunnen ze niet besmettelijk zijn. Dat sluit de leugenachtige beschrijving van deze ziekten uit als veroorzaakt door submicroscopische, infectieuze deeltjes die virussen worden genoemd.”

 

Yeadon, die ook specialist is in toxicologie, geeft vervolgens wat speculaties over wat daadwerkelijk ziekte veroorzaakt als er geen virussen zijn die dat kunnen veroorzaken en waarschuwt dat nu ze met deze enorme misdaad met betrekking tot de COVID-19-aanval zijn weggekomen, “de daders het opnieuw zullen doen.”

De rest van Dr. Yeadon’s volledige verklaring staat hieronder. LifeSiteNews heeft wat format- en typografische bewerkingen gedaan, genoteerde bronnen toegevoegd, relevante “gerelateerde” artikelinvoegingen en sectietitels.


De COVID-19-pandemieverklaring van de WHO van maart 2020 is frauduleus

Ik geef de lezer slechts drie zeer sterke en eenvoudige bewijzen ter overweging.

1. Talrijke rapporten van de groep onder leiding van professor Denis Rancourt, een multidisciplinair onderzoeker met tientallen jaren ervaring, beroemd om het ontdekken van denkfouten op verschillende gebieden waar hij zich in de loop van de tijd in heeft begeven. Dat vermogen heeft hem bij sommigen impopulair gemaakt. Zijn team heeft gekeken naar alle doodsoorzaken, staat voor staat, per week, geslacht en leeftijd op de datum van overlijden. Het is de puurste vorm van epidemiologie (LSN voegde bron toe ). Als er een netto additieve doodsoorzaak was geweest, zoals een virulente infectie die zich gemakkelijk verspreidt door besmetting, zou het niet anders kunnen dan zich uiten in een toename van alle doodsoorzaken, met name bij ouderen.

Het is cruciaal dat mensen dit volgende stuk zorgvuldig lezen. Tot aan de datum dat de WHO een pandemie uitriep, was er nergens sprake van een toename in alle doodsoorzaken.

Dat betekent dat ER GEEN PANDEMIE WAS. De WHO is geen waarzeggerij. Ze hebben geen speciale bevoegdheden om pandemieën te voorspellen. Ze hebben alleen dezelfde hulpmiddelen waar de rest van ons toegang toe heeft. Er kan geen pandemie zijn van een ernstig, acuut respiratoir syndroom zonder toegenomen sterfgevallen, met name onder ouderen, VOORDAT er een pandemie werd uitgeroepen. Er was nergens zo’n toename. Het is dus een frauduleuze oproep. Daar bestaat geen twijfel over.

Er was DAARNA een zeer substantiële stijging in sterfgevallen, ongelijkmatig, in veel staten en provincies. Maar zelfs hier stegen de sterfgevallen snel en daalden ze weer, zonder enig teken van “verspreiding”. Als er toen al een pathogeen was geweest, had die niet op dezelfde datum een ​​piek kunnen bereiken, overal werden toegenomen sterfgevallen opgemerkt. Toch is dat wat er gebeurde.

De daaropvolgende toename van het aantal sterfgevallen werd niet veroorzaakt door een virus, maar door gecoördineerde dodelijke veranderingen in medische protocollen

2. Nu, tegelijkertijd, dat wil zeggen, direct nadat er kennelijk frauduleus een pandemie was uitgeroepen, vonden er overal radicale veranderingen plaats in medische procedures. Deze veranderingen werden geacht noodzakelijk te zijn om de nieuwe ziekte het hoofd te bieden, waarvan de lezer zal hebben opgemerkt dat er geen enkel teken was. Deze veranderingen zouden op elk ander moment worden herkend als ZEKER om te leiden tot meer sterfgevallen. Dat is precies waar ze toe leidden. Dit is een iatrogenicicide: dood door een arts.

Onnodige intubaties met beademingsapparatuur veroorzaken bij veel patiënten een ‘doodsspiraal’

In ziekenhuizen kwamen grote aantallen onschuldige, angstige mensen aan, die meestal ziek waren van een of meer van de gebruikelijke ziekten die ons treffen. Maar ze vreesden dat ze “covid19” hadden, een ziekte waarvan ik niet zeker weet of die überhaupt bestaat. Zulke patiënten hadden ondersteunende zorg moeten krijgen voor een acute luchtwegaandoening. Iets om angst te verminderen. Een preventieve antibioticakuur om te overwegen. Mogelijk een ontstekingsremmende corticosteroïde. Een zuurstofmasker voor hen om te gebruiken als dat dyspneu (kortademigheid) zou verminderen. Een kop thee en een geruststellend woord, plus waakzaam afwachten. De meeste mensen sterven niet in deze toestand. Maar wat er met heel veel mensen gebeurde, is dat ze werden verdoofd, geïntubeerd en aan een beademingsapparaat werden gelegd. Dit is bijna altijd ongepast als een patiënt zelf kan ademen, met een onbelemmerde luchtweg en een intacte borstkas. Ze doen het veel slechter en vaak snel, als ze beademd worden. Het is geen milde procedure. Normaal gesproken vult u uw longen door lucht in te zuigen. Een mechanische ventilator duwt lucht onder druk naar binnen, waardoor kwetsbare ademhalingsweefsels scheuren, waardoor vloeistof in de diepe luchtwegen lekt. Dit vereist dan hogere druk om de toenemende weerstand tegen het opblazen van de longen te overwinnen. Dit kan een dodelijke spiraal worden.

Dodelijk Remdesivir gegeven aan geïsoleerde bewusteloze patiënten met financiële overheidsprikkels voor medische voorzieningen

Het werd nog erger toen de bewusteloze, hulpeloze patiënt, afgezonderd van familieleden, andere medicijnen kreeg die hun nieren beschadigden, zoals remdesivir. Verpleegkundigen maakten zelfs grapjes over het medicijn en noemden het “Rennen, de dood is nabij”. Ze herkenden duidelijk wat er gebeurde nadat het medicijn was gestart. Het einde kwam vaak snel. Naar mijn mening is dit in het beste geval wanpraktijken. In het slechtste geval, nou ja, verbind de punten (LSN- bronnen ).

Merk op dat de federale overheid dit behandeltraject enorm heeft gestimuleerd door de ziekenhuizen tienduizenden dollars toe te kennen voor elke patiënt die door meerdere stadia heen ging en stierf aan een beademingsapparaat, met een formele diagnose van “covid19”. Herinnert u zich het oude gezegde? “Toon mij de prikkels en ik zal u de resultaten laten zien” (LSN voegde bron toe, hierhier en hier ).

‘Een monsterlijke, lang geplande aanval op weerloze burgers door gecoördineerde, dodelijke, centrale planning’ afkomstig van ‘BOVEN het niveau van de natie’

Het was niet alleen in ziekenhuizen dat onschuldige mensen in groten getale slecht werden behandeld en als gevolg daarvan stierven. In verzorgingshuizen kregen hulpeloze ouderen, wederom zonder familieleden, vaak twee medicijnen die hun ademhaling onderdrukten. Midazolam en morfine werden bijzonder veel gebruikt, of lokale varianten van dezelfde klasse medicijnen. Wist u dat dit 2/3 is van wat er wordt gebruikt bij dodelijke injecties in staten waar de doodstraf geldt? Natuurlijk verdwenen talloze ouderen letterlijk door de ademhalingsonderdrukkende effecten en werden de volgende ochtend dood in bed aangetroffen. Nogmaals, ik classificeer dit zoals ik de bewust gevaarlijke behandelingen in ziekenhuizen classificeer. Ik weet niet wie deze bevelen gaf, maar ze vonden plaats in meerdere LANDEN. Dit betekent dat de uiteindelijke instructies van BOVEN het niveau van de natie kwamen, net als de onzinnige en ongekende “lockdowns”. Maak daarvan wat je wilt.

In het Verenigd Koninkrijk hebben we gezien dat onze National Health Service een heel jaar lang midazolam op voorraad had liggen vóór de neppandemie en in het voorjaar van 2020 ook nog eens een extra jaarvoorraad had gekocht bij een Franse generieke fabrikant. Halverwege het jaar was alles al verstrekt ( bron ).

Dit is slechts één smoking gun, van zovele, als mensen maar de moed zouden hebben om hun ogen te openen en te zeggen wat ze zien. Het is een monsterlijke, lang geplande aanval op hulpeloze burgers door gecoördineerde, dodelijke, centrale planning.

Lockdowns en propaganda spelen in op de ‘sociaal en psychologisch kwetsbaren’, regeringsleiders ‘haten ons en willen ons dood’

In de gemeenschap werden mensen onder “Lockdown” vaak geïsoleerd en kregen ze 24/7 een angstaanjagend dieet van leugens op tv voorgeschoteld. Velen die sociaal en psychologisch kwetsbaar waren, werden erg angstig. Dit staat bekend als een krachtige stimulans voor ziekte. Het is heel normaal dat een simpele verkoudheid zich ontwikkelt tot een bacteriële infectie en toch weigerden artsen vaak om antibiotica voor te schrijven. Dit is een routinebeslissing en geen moeilijke. Toch blijkt uit de gegevens dat er een daling van 50% was in dergelijke voorschriften, op instructie van de federale of andere centrale overheid. Er was een grote puls van vermijdbare sterfgevallen als gevolg van behandelbare bacteriële longontsteking.

Er is geen overeenstemming, zelfs niet onder degenen die, ondanks het bovenstaande bewijs, dat ze nooit eens noemen, dat er een pandemie was, over wat de tekenen en symptomen waren. Let op, deze moeten uniek zijn en niet zoals andere griepachtige ziekten, die zelf een reeks van ernst omvatten. Ik hoor vaak beweringen over een beschrijving van “covid19”. De persoon die het beschrijft, lijkt zeker te weten wat hij zag of hoorde. Helaas is het niet dezelfde beschrijving van symptomen van arts tot arts. Sommigen zeggen bloedstolsels. Bedenk dat veel oudere patiënten in verzorgingshuizen stierven aan overdoses en verwaarlozing, uitdroging en wegkwijnen, alleen. Ik denk dat dat het risico op stolselvorming zou vergroten.

Het doet mijn bloed koken bij de gedachte aan al het lijden waarvan ik nu weet dat het heeft plaatsgevonden, onder de ‘zorg’ van ziekenhuizen en in ‘ondersteunde woon’-huizen, maar ook in de gemeenschap.

Laten we eerlijk zijn. Het bewijs is dat onze regeringen ons haten en ons dood willen hebben. En veel mensen zijn medeplichtig geweest. Tenzij je een goedaardige interpretatie hebt van wat er is gebeurd? En het is nog niet voorbij. Ik ken een plaatselijke huisarts die haar patiënten nog steeds injecteert met zogenaamde covid19-“vaccins”, waarvan mijn onderzoekservaring van meer dan 30 jaar bij farmaceutische bedrijven me vertelt dat ze zonder enige twijfel opzettelijk zijn ontworpen om overlevenden te verwonden, te doden en de vruchtbaarheid te verminderen. Hoe ik tot deze conclusies ben gekomen, staat beschreven in een schriftelijk document. Ik heb een aantal beëdigde verklaringen opgesteld die bij verschillende rechtbanken zijn ingediend en die op verzoek beschikbaar zijn.

PCR-testen leverden een ‘vals-positieve pseudo-epidemie’ op, wat het frauduleuze virusverhaal versterkte

Ik moet kort de “PCR-tests” noemen, waar we over zijn voorgelogen. Er werd beweerd dat het goede klinische diagnostische tests zijn. Dames en heren, dat zijn ze gewoon niet, en meerdere rechtbanken zijn tot dergelijke uitspraken gekomen. Ik herinner me dat rechtbanken in drie landen hebben bepaald dat PCR zelfs in principe niet kan worden gebruikt om een ​​klinische aandoening genaamd Covid19 nauwkeurig te diagnosticeren door het detecteren van stukjes van een vermeend virus genaamd SARS-CoV-2. Zelfs als ik geloofde dat er zo’n pathogeen circuleerde, wat ik niet doe, zou het dan mogelijk zijn om een ​​stukje van het vermeende virus te detecteren, maar het zou niet mogelijk zijn om de testuitslag te gebruiken om te bewijzen dat “uw klinische ziekte wordt veroorzaakt door dit agens”.

Het is zeker mogelijk om positieve resultaten te krijgen zonder dat de vermeende ziekteverwekker aanwezig is. Er is een berucht geval in het noordoosten van de VS, waar een hele kinkhoestuitbraak werd vastgesteld met behulp van PCR. Toen een ervaren arts sceptisch was en opriep tot microbiële kweken van uitstrijkjes die waren genomen van de vermeende patiënten, had GEEN ENKELE persoon de authentieke verwekker bij zich. 100% van de “gevallen” waren vals-positieve gevallen. De ziekteverwekker was helemaal niet aanwezig in het ziekenhuis. Nu geloof ik dat dit een echte fout was, maar het laat zien hoe gemakkelijk we zijn gevallen voor het negeren van ouderwetse klinische diagnoses ten gunste van “technologie”. Dit soort gebeurtenissen wordt een “PCR vals-positieve pseudo-epidemie” genoemd. Er is genoeg gepubliceerde literatuur over deze pseudo-epidemieën. Ik geloof dat dit hier ook is gebeurd, met “covid19”. Het grote verschil is dat dit ongetwijfeld opzettelijk is gefabriceerd. Ik herinner me dat ik dacht, toen ik las over de niet-bestaande kinkhoestuitbraak, was dit de inspiratie voor de nep-pandemie? Als je iedereen voor de gek kunt houden als er geen kwade bedoelingen in het spel zijn, stel je dan eens voor hoe gemakkelijk je dat zou kunnen doen als je van plan was om te bedriegen.

Hoe dan ook, het is gebeurd, miljarden van deze tests werden over de hele wereld uitgevoerd en werden misbruikt om een ​​reeks ziektes (en soms helemaal geen ziekte) toe te schrijven aan dit vermeende virus, genaamd “SARS-CoV-2”. Als iemand daarna stierf, vereiste de richtlijn van de centrale overheid dat de doodsoorzaak werd toegeschreven aan “covid19”. Het is vanaf dag 1 volkomen frauduleus geweest.

‘Trigger warning’ moeilijke waarheid: algemeen geloof in virale besmettingen ongegrond volgens wetenschappelijke literatuur

3. Veel lezers zullen mijn laatste punt niet accepteren. Ik geef ze geen ongelijk. We zijn al heel lang en op alle mogelijke manieren voorgelogen over deze kwestie. Met die trigger warning, is hier een even belangrijk stukje informatie.

Acute aandoeningen van de luchtwegen zoals verkoudheid en “griepachtige ziekten” (ILI’s), waaronder wat de meesten van ons kennen als “de griep”, worden NIET veroorzaakt door virussen en zijn ook NIET BESMETTELIJK.

Toen ik voor het eerst het bewijs voor deze radicale bewering tegenkwam, ben ik er niet trots op om toe te geven dat ik het ook meteen verwierp als bizar en ronduit fout. Bij nader inzien ging ik terug om de primaire literatuur te bestuderen, op basis waarvan deze bewering is gebaseerd. En als je dat eenmaal doet, zoals ik, zul je de waan die ons al tientallen jaren is ingeprent, niet meer kunnen volhouden.

Dus, wat is dit bewijs? Het is dat klinische onderzoekers in door vakgenoten beoordeelde gepubliceerde wetenschappelijke literatuur, die de periode van 1918 tot heden bestrijkt, niet in staat zijn gebleken om de overdracht van symptomen van een van deze acute luchtwegaandoeningen (verkoudheid of griepachtige aandoeningen) van een persoon met symptomen naar anderen zonder symptomen aan te tonen, die langere tijd in elkaars nabijheid moesten doorbrengen. Er zijn tientallen onafhankelijke onderzoeken geweest, en geen daarvan toonde het “verwachte” effect. Dit strekt zich zelfs uit tot een vergelijkbare test van “covid19” (LSN- bron, en hier ).

Het basisontwerp van de studie was er een waarbij een persoon, ziek met klassieke symptomen van een verkoudheid of griep, verplicht werd om meerdere uren in de nabijheid van een gezonde vrijwilliger door te brengen. Ik noem de zieke persoon een “donor” en de gezonde persoon een “ontvanger”.

In tientallen gepubliceerde onderzoeken was het niet mogelijk om aan te tonen dat ontvangers acuut ziek werden met symptomen van een luchtwegaandoening die de donor ook had. Dat gold net zo min als voor donoren die dezelfde hoeveelheid tijd in de nabijheid van een andere donor hadden doorgebracht (als controle voor het experiment zelf).

Vrijwel niemand wil hierover praten. In grote aantallen weigeren mensen zelfs om naar de vele onderzoeksrapporten te kijken, die allemaal niet aantonen dat er sprake is van “besmetting”, de overdracht van een zieke persoon naar een voorheen gezonde persoon.

Als deze acute luchtwegaandoeningen niet besmettelijk zijn, kunnen ze ook niet infectieus zijn. Dat sluit de leugenachtige beschrijving van deze aandoeningen als veroorzaakt door submicroscopische, infectieuze deeltjes, virussen genaamd, uit.

Als er geen virussen zijn, hoe worden mensen dan ziek?

De meesten van ons “denken er zeker van” dat we verkoudheden of griep van anderen hebben “opgelopen”. Het feit dat dit, wanneer het nauwkeurig wordt bestudeerd door objectieve mensen, niet gebeurt, verklaart grotendeels waarom we er zo van overtuigd zijn dat dit de manier is waarop zulke ziekten in de eerste plaats ontstaan.

Ik ben niet verplicht om een ​​vervangende verklaring te geven voor een verklaring die absoluut fout is. Ik heb hier echter wel veel over nagedacht. Mijn huidige interpretatie is dat de indruk van besmetting ontstaat door twee afzonderlijke fenomenen.

Ten eerste zijn acute luchtwegaandoeningen zoals verkoudheid heel gewoon. Als je verkouden wordt, denk je waarschijnlijk terug aan iemand in je recente geheugen die je misschien de bron zou kunnen zijn. Mensen zijn veel minder geneigd om de contrafactische situatie te herhalen. Hoe vaak ben je langs iemand met een verkoudheid gelopen, maar heb je er zelf geen last van gehad?

Ik geloof dat deze acute luchtwegaandoeningen van binnenuit komen. Een verstoring van ons normale, delicaat gebalanceerde evenwicht, indien voldoende sterk en in een voldoende kwetsbaar persoon, triggert de verschijning van deze archetypische symptomen.

Ten tweede, als je ooit merkt dat mensen die een kantoor, een huis of een hobby delen, de neiging hebben om snel ziek te worden, bewijst dat niet dat er sprake is van besmetting. Denk in plaats daarvan eens na over hoe vaak de zieke mensen dezelfde omgeving delen. Als er iets is in een kantoor- of thuisomgeving dat deze verstoringen van het interne evenwicht kan veroorzaken, is het helemaal niet verrassend dat meer dan één persoon er last van kan hebben. Ze hebben het niet van elkaar “opgelopen”. In plaats daarvan waren ze allebei vatbaar voor een omstandigheid die de ziekte in hun gedeelde omgeving veroorzaakte.

Conclusie: ‘de daders gaan het opnieuw doen’

De bottom line is dat er geen pandemie is geweest. De schijn dat er een pandemie is geweest is opzettelijk en absoluut geen ongeluk.

We weten dit uit de absurde en angstaanjagende taal die wordt gebruikt en de onbewezen en gevaarlijke ‘maatregelen’ die bijna overal worden opgelegd.

Onder het mom van een valse ‘pandemie’ werd het leven van grote aantallen onschuldige mensen voortijdig beëindigd, waarbij artsen en verzorgers medeplichtig waren aan de vreselijke mishandeling die de centrale autoriteiten iedereen oplegden, vooral in ziekenhuizen, verzorgingshuizen en de algemene gemeenschap.

De voortdurende schijn van een pandemie werd vervolgens gebruikt om duidelijk onnodige en absurd overhaaste “vaccins” te pushen. Deze gen-gebaseerde producten werden gebruikt om talloze onschuldige mensen te verwonden en te doden.

Ik geloof niet dat een echt objectief persoon terug kan denken aan de afgelopen bijna 4,5 jaar en nog steeds vertrouwen kan hebben in de centrale overheid of het medische systeem. Of welke andere instelling dan ook.

Ik herhaal dit punt nogmaals terwijl ik afsluit, omdat de daders het opnieuw gaan doen. Ik verwacht nog meer angstwekkende misleidingen. Ik verwacht ook dat ze gebruikt zullen worden als rechtvaardiging om onze vrijheden verder te beperken en onze medische autonomie te bedreigen.

Hoewel we niet met zekerheid weten wat de uiteindelijke doelen van de daders zijn, is het zeker dat ze tot doel hebben om anderen veel meer controle te geven over alle aspecten van ons leven en om hen te bedreigen.

Beste wensen

Mike

Dr. Mike Yeadon


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/voormalig-pfizer-vice-president-waarom-er-geen-bewijs-is-voor-het-bestaan-van-het-covid-19-virus-of-een-ander-virus

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...