vrijdag 28 juli 2023

10 problemen met vaccins – en 10 oplossingen

 juli 28, 2023   2179   13  

   Prefeitura Campinas

Kent u iemand die “gevangen zit in het starre, dogmatische geloof in de onfeilbaarheid van vaccins”? Dr. Clayton J. Baker stelt voor om zijn lijst van 10 “problemen met vaccins” met anderen te delen en vervolgens zijn lijst met 10 oplossingen te presenteren.

Het kritiekloze, blinde geloof in vaccins is de heilige koe bij uitstek van de moderne geneeskunde. (Het is toevallig ook de melkkoe bij uitstek.) Het is eerder een quasi-religieus, dogmatisch geloof dan een gezonde wetenschappelijke theorie of een empirisch onderbouwd klinisch concept, Schrijft Dr. Clayton J. Baker.

Vaccins zijn al controversieel sinds hun introductie eeuwen geleden. Pas in de zeer recente geschiedenis is er binnen de medische wereld een rigide orthodoxie van overtuiging ontstaan dat vaccins unaniem als “veilig en effectief” moeten worden beschouwd, zonder dat er vragen worden gesteld.

Nog recenter is de praktijk van het besmeuren en bestempelen van iedereen die deze doctrine in twijfel trekt als een ketter: een “anti-vaxxer“.

Volgens het Merriam-Webster Woordenboek was het vroegst bekende gebruik van dit nu alom bekende epitheton pas in 2001.

Religieus geloof heeft een enorm potentieel voor het goede in de samenleving, maar wanneer het verkeerd wordt voorgesteld als wetenschap, is de staat van dienst erbarmelijk en dodelijk.

“Veilig en effectief” is geen wetenschappelijk steno of zelfs maar een reclameslogan; het is een mantra. “Anti-vaxxer” is geen categorie personen, het is een beschuldiging van ketterij. En net zoals vaccincritici ketters zijn, zijn de hogepriesters van vaccins, de Faucis van de wereld, de mensen die in hun eigen woorden “de wetenschap vertegenwoordigen,” fanatici.

Klinkt dat echt als wetenschap voor u? Galileo, Semmelweis en een paar anderen zijn het daar misschien niet mee eens.

Elke eerlijke persoon die het COVID-19 tijdperk in de Verenigde Staten heeft meegemaakt, zal erkennen dat het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) met zijn lange “alfabetsoep” van agentschappen (de Centers for Disease Control and Prevention, of CDC, de National Institutes of Health, of NIH, met zijn National Institute of Allergy and Infectious Diseases), de U.S. Food and Drug Administration, of FDA (met zijn Center for Biologics Evaluation and Research), enz, de “veilige en effectieve” mantra met betrekking tot de COVID-19 vaccins gepromoot en herhaald in een tijdperk van intense angst onder de bevolking.

Elke eerlijke persoon zal ook toegeven dat de mainstream media de “veilige en effectieve” mantra gretig herhaalden en versterkten en de angst aanwakkerden, terwijl ze meedogenloos iedereen aanvielen die datzelfde dogma in twijfel trok en hen het etiket “anti-vaxxers” of soms zelfs “moordenaars” opplakten.

Er werd weinig tot geen melding gemaakt – of toegestaan – van de gigantische financiële prikkels en andere verwikkelingen die deze machtige entiteiten hebben met de vaccinfabrikanten, noch van de biljoenen dollars die hiermee gemoeid zijn.

Religieuze dogma’s, vooral die welke onophoudelijk door machtige krachten onder extreme omstandigheden worden ingeprent, zijn moeilijk om van los te komen.

Aan lezers die misschien mensen kennen die gevangen zitten in het starre, dogmatische geloof in de onfeilbaarheid van vaccins, bied ik de volgende 10 zinnen aan.

Deel ze met vrienden, familie en collega’s die het dogma van vaccins niet lijken te kunnen heroverwegen, vooral degenen met een kritiekloze kijk op de huidige vaccinatieschema’s.

Vraag hen om elk van de 10 onderstaande zinnen zorgvuldig te lezen, één voor één, en zich af te vragen: lijkt deze zin mij waar of onwaar?

 

Als het onwaar lijkt, op basis waarvan denk ik dan dat het onwaar is? Ga dan naar de volgende en doe hetzelfde. (Sommige zinnen zijn ingewikkeld, maar ik ben ervan overtuigd dat een intelligente leek ze allemaal kan begrijpen).

Als ze klaar zijn met alle 10 zinnen, moedig uw vrienden dan aan om zichzelf af te vragen:

Geloven ze echt dat elk kind in de V.S. 20 of meer verschillende vaccins zou moeten krijgen voor de leeftijd van 18 jaar?

Moeten vaccins ooit verplicht worden gesteld?

Zouden we, als een goed opgeleide, vrije samenleving, niet systematisch de officiële aanbevelingen voor vaccins moeten herzien en ze, net zoals we zouden doen met oma’s overvolle pillendoos, moeten terugbrengen tot het echt noodzakelijke minimum?

Moeten we de autonomie van patiënten over hun eigen lichaam niet opnieuw bevestigen?

Hier is het probleem met vaccins, in 10 zinnen:

1. Net als “antibiotica” zijn “vaccins” een grote en diverse klasse van medicijnen, en zoals bij alle grote klassen van medicijnen werken verschillende producten in de klasse via verschillende mechanismen, waarbij sommige heel effectief zijn en andere niet, en sommige redelijk veilig zijn voor gepast menselijk gebruik, terwijl andere vol bijwerkingen en toxiciteiten zitten, en daarom is het naïef, onlogisch, onjuist en gevaarlijk om aan te nemen dat een grote klasse van medicijnen – waaronder vaccins – categorisch “veilig en effectief” is.

2. Hoewel de volledige omvang van de toxiciteit van vaccins nog niet is vastgesteld, is het een historisch feit dat van veel vaccins is bewezen dat ze zeer giftig en zelfs dodelijk zijn voor patiënten, via meerdere pathofysiologische mechanismen, waaronder:

·         Directe besmetting van het vaccin (bijv. het Cutter-incident).

·         Ziekte veroorzaakt door een onbedoelde, pathologische immuunrespons op het vaccin (bijv. het Guillain-Barré syndroom veroorzaakt door het Mexicaanse griepvaccin).

·         Onbedoelde contractie en/of overdracht van de ziekte die het vaccin moest voorkomen, veroorzaakt door het vaccin zelf (bijv. het huidige orale poliovaccin).Vaccintoxiciteit van onbekende of onzekere oorzaak (bijv. darminvaginatie met het rotavirusvaccin en fatale bloedstolsels met het Johnson & Johnson COVID-19-vaccin).

3. De bekende toxiciteit van vaccins is zelfs zo bewezen dat er een federale wet, de National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA) van 1986 (42 U.S.C. §§ 300aa-1 tot 300aa-34) werd aangenomen om vaccinfabrikanten specifiek vrij te stellen van productaansprakelijkheid, gebaseerd op het wettelijke principe dat vaccins “onvermijdelijk onveilige” producten zijn.

4. Sinds de NCVIA-wet van 1986, die vaccinfabrikanten vrijwaart van aansprakelijkheid, is het aantal vaccins op de markt drastisch toegenomen, evenals het aantal vaccins dat aan de CDC-vaccinschema’s wordt toegevoegd. Het aantal vaccins op het CDC-schema voor kinderen en adolescenten is gestegen van 7 in 1986 tot 21 in 2023.

5. Van de 21 vaccins op het 2023 CDC Child and Adolescent Immunization Schedule is slechts een kleine minderheid (bijv. mazelen, bof, rode hond, varicella en HiB) in staat om echte kudde-immuniteit te bieden, een feit dat de gangbare, op populatie gebaseerde argumenten voor het verplicht stellen van de andere vaccins, die de aanzienlijke meerderheid van de vaccins op het schema vormen, tenietdoet.

6. De farmaceutische industrie heeft een bijna onvoorstelbare mate van controle over de media, institutionele invloed en controle over de regelgeving, via haar financiering van andere entiteiten:

·         De grootste industrielobby in Washington, D.C.

·         De op één na grootste bedrijfstak in tv-reclame.

·         Een belangrijke bron van persoonlijke inkomsten voor hoge bureaucraten van de HHS “alfabetsoep”, van wie velen patent- en royaltyrechten hebben op farmaceutische producten.

·         Een belangrijke financier van invloedrijke artsenorganisaties (bijv. de American Academy of Pediatrics en prominente medische tijdschriften).

·         Betrokken bij op betalingen gebaseerde stimulering van praktiserende artsen, die vaak geldelijke bonussen ontvangen voor hoge vaccinatiecijfers in hun patiëntenpanels.

7. De COVID-19 mRNA-vaccins werden ontwikkeld en aan het publiek toegediend:

·         Veel sneller en met veel minder testen dan andere vaccins op de markt.

·         Onder toestemming voor noodgebruik.

·         Gebruik makend van een technologisch platform dat nog nooit commercieel gebruikt was, en ondanks het feit dat er veel meer meldingen van vaccin-gerelateerde sterfgevallen en ernstige bijwerkingen waren dan bij traditionele vaccins.

·         En ondanks het feit dat ze in meerdere andere ontwikkelde landen van de pediatrische markt zijn gehaald, zijn de COVID-19 mRNA-vaccins al op het CDC Child and Adolescent

·         Immunization Schedule geplaatst, iets meer dan twee jaar na hun introductie aan het publiek.

8. Er is geen systematische openbare boekhouding door het CDC (of een van de HHS-agentschappen) voor de meer dan 35.000 gemelde COVID-19 vaccin-gerelateerde sterfgevallen en meer dan 1.500.000 gemelde COVID-19 vaccin-gerelateerde ongewenste bijwerkingen die vanaf 7 juli zijn gemeld aan het eigen Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van het CDC, noch voor de overeenkomstige aantallen COVID-19-vaccin-gerelateerde sterfgevallen en ongewenste bijwerkingen die aan Eudravigilance (het equivalent van VAERS in de Europese Unie) zijn gerapporteerd, ook al blijft de CDC het gebruik van deze vaccins sterk promoten, inclusief het plaatsen ervan op het CDC-vaccinatieschema voor kinderen en adolescenten.

9. Door de nieuwe COVID-19 mRNA-producten als “vaccins” te bestempelen, is de definitie van de term “vaccin” zo verruimd dat in wezen elk geneesmiddel dat een immuunrespons tegen een ziekte opwekt, nu als “vaccin” kan worden bestempeld, waardoor farmaceutische bedrijven in een voorheen ondenkbare mate van aansprakelijkheid onder de NCVIA worden afgeschermd.

10. Vaccin-mandaten dwingen burgers daardoor om zich aan medische behandelingen te onderwerpen:

·         Die volgens de federale wetgeving als “onvermijdelijk onveilig” worden beschouwd.

·         Omdat ze onvermijdelijk onveilig zijn, worden de fabrikanten ervan door de federale wetgeving beschermd tegen aansprakelijkheid voor schade die burgers wordt berokkend.

·         Wiens fabrikanten en overheidsinstanties desondanks publiekelijk promoten als “veilig en effectief”, in directe tegenspraak met hun wettelijke status als “onvermijdelijk onveilig”.

·         Dat aantal is de afgelopen decennia enorm toegenomen en zal, met de mRNA-technologie en een verbrede definitie van de term “vaccin”, in de toekomst nog veel groter worden.

Ik hoop dat deze 10 zinnen de niet-overtuigden zullen helpen om het centrale dogma rond vaccins te heroverwegen. Wij, als samenleving, moeten het geloofsartikel verwerpen dat vaccins fundamenteel “veilig en effectief” zijn.

Vaccins zouden, vanwege hun onvermijdelijke onveilige aard, NOOIT verplicht moeten worden gesteld en er moet een grondige product-voor-product boekhouding van de individuele vaccins worden gemaakt buiten de overheidsinstanties om.

Hoe kunnen we dit bereiken?

Vergeef me als u dacht dat ik klaar was. Ik heb nog 10 zinnen met mijn voorgestelde oplossingen voor de problemen met vaccins.

Ik vraag u om deze ook door te worstelen. De meeste zijn korter dan de eerste 10, dank u.

Een voorgestelde oplossing voor de problemen met vaccins in 10 (meer) zinnen:

1. De NCVIA moet worden ingetrokken, zodat vaccins weer dezelfde aansprakelijkheidsstatus krijgen als andere medicijnen.

2. Er moet een federale wet komen die het verplicht stellen van alle vaccins op alle overheidsniveaus verbiedt.

3. Er moet een federale wet komen die alle directe consumentenreclame voor geneesmiddelen op recept verbiedt.

 

4. Er zou een federale wet moeten komen die alle samenwerking verbiedt tussen de “alfabetsoep” agentschappen van de HHS (FDA, CDC, NIH, enz.) en het Amerikaanse Ministerie van Defensie (het Amerikaanse leger, de Defense Advanced Research Projects Agency, enz.) of de Federale Inlichtingendiensten (CIA, het Amerikaanse Ministerie van Binnenlandse Veiligheid, enz.

5. Er moet een federale wet aangenomen worden die alle personen die binnen de HHS agentschappen werken verbiedt om persoonlijk financieel voordeel uit vaccins te halen, inclusief het verkrijgen en houden van patenten of royalty’s. En ambtenaren in die agentschappen zouden een ambtseed moeten afleggen om geen winst te maken met producten die ze goedkeuren, reguleren of waarover ze het publiek adviseren.

6. Er moet een grondig en openbaar onderzoek komen, inclusief strafrechtelijke vervolging waar nodig, naar de hoofdrolspelers (zowel openbaar als privé) die betrokken zijn bij de ontwikkeling, marketing, productie, verkoop en toediening van de COVID-19 mRNA-vaccins, en na het onderzoek moeten er gepaste hervormingen plaatsvinden binnen de HHS-agentschappen.

7. Gedetailleerde, onafhankelijke, Cochrane-achtige beoordelingen van elk vaccin op de CDC-vaccinschema’s moeten worden uitgevoerd en openbaar worden gemaakt, en deze beoordelingen mogen niet worden uitgevoerd door wetenschappers met financiële belangen in de farmaceutische industrie.

8. Gedetailleerde, onafhankelijke beoordelingen van alle rapporten van VAERS met betrekking tot de COVID-19 mRNA-vaccins moeten worden uitgevoerd en openbaar gemaakt, en er moeten passende hervormingen van VAERS worden doorgevoerd.

9. Het Congres moet een gedetailleerd onderzoek instellen naar de geldstromen in verband met programma’s uit het COVID-19-tijdperk, waaronder Operation Warp Speed en de Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security (CARES) Act, waarbij de nadruk moet liggen op fraude en misbruik op alle niveaus, inclusief de manier waarop privébedrijven zoals Pfizer en Moderna zo enorm hebben geprofiteerd van door de belastingbetaler gefinancierde initiatieven.

10. Er moet een open, publieke discussie en debat komen over de juiste rol van vaccins in de volksgezondheid, met onder andere de volgende onderwerpen

·         Een kritische beoordeling van het huidige medische dogma over vaccins.

·         Een overzicht van de fouten, misstanden en mogelijke lessen uit het COVID-19 tijdperk.

·         Een grondige bespreking van de onmiskenbare conflicten tussen de huidige volksgezondheid en de fundamentele burgerrechten van burgers.

Het huidige dogma van de medische wereld over vaccins (“veilig en effectief”, zonder vragen te stellen) en de bijbehorende catechismus (de steeds uitbreidende vaccinatieschema’s) zijn hard aan hervorming toe. Ik stel voor dat we met de bovenstaande stappen beginnen.

Hervormers zijn geen ketters, hoewel ze vaak als zodanig worden bestempeld door machtige personen die zich tegen hervormingen verzetten.

Ik ben bijvoorbeeld geen ketter, noch ben ik een “anti-vaxxer”.

Ik wil het kind niet met het badwater weggooien. Het probleem is dat als je goed naar de vaccinatieschema’s kijkt, er veel meer badwater en veel minder kind blijkt te zijn dan wordt geadverteerd.

Het is tijd dat de medische wereld en de samenleving als geheel uit de middeleeuwen komen over dit onderwerp.

Het is tijd voor een open, eerlijke herevaluatie van vaccins en hun rol in de volksgezondheid.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/10-problemen-met-vaccins-en-10-oplossingen/

Chloordioxide heeft bewezen superbugs van ziekenhuizen te doden, waaronder MRSA

 26-07-2023 // Ethan Huff // 4,2K Weergaven

Tags : alternatieve geneeskundedoorbraakGecensureerde wetenschapchloordioxideGenezingenontdekkingengoede gezondheidgoodmedicinegoodsciencegezondheidswetenschapinfectiesmrsanatuurlijke antibioticanatuurlijke genezingennatuurlijke gezondheidnatuurlijke geneeskunderemediesonderzoeksuperbugssupplementen


De Journal of Bacteriology & Mycology: Open Access heeft onlangs een studie gepubliceerd  die de werkzaamheid van chloordioxide benadrukt bij het uitroeien van methicilline-resistent Staphylococcus aureus (MRSA), een gekende ziekenhuis "superbug."

George Georgiou, een onderzoeker van het Da Vinci BioSciences Research Center in Cyprus, ging op zoek naar nieuwe methoden voor de bestrijding van MRSA, die jaarlijks alleen al in de Verenigde Staten en Europa minstens 50.000 mensen doodt.

Meer dan 10 procent van alle bloedstromen Staphylococcus aureus infecties worden veroorzaakt door MRSA, ontdekte Georgiou, terwijl verschillende landen zien dat bijna 50 procent wordt veroorzaakt door MRSA - en antibioticaresistente stammen van Staph blijven alleen maar stijgen naast het overmatig gebruik en voorschrijven van antibiotica.

Het wordt steeds moeilijker om infecties te behandelen met standaardantibiotica, juist omdat superbugs in opkomst zijn. Het goede nieuws is dat chloordioxide (nvdr.: formule CLO2), een natuurlijk voedingssupplement, zeer effectief is in het vernietigen van MRSA, en waarschijnlijk vele andere dergelijke superbugs.

"De verbinding chloordioxide (ClO2), nu commercieel belangrijk, is geen recente ontdekking", legt Georgiou uit in zijn paper.

"Het gas werd voor het eerst geproduceerd door Humphrey Davy in 1811 bij de reactie van zoutzuur met kaliumchloraat. Dit leverde 'euchlorine' op, zoals het toen werd genoemd. Watt en Burgess, die in 1834 alkalische pulpbleking uitvonden, noemden euchloorine als bleekmiddel in hun eerste patent."

(Related: Researchers out of Pakistan vond dat het toevoegen van chloordioxide aan kippenvoer veroorzaakte gezondere vogels zonder darmproblemen - en genezen vogels die al darmproblemen hadden.)

Chloordioxide is ook krachtig werkzaam tegen malaria en hiv

Een tijdlang werd chloordioxide ten onrechte 'bleekmiddel' genoemd, om later een 'ontsmettingsmiddel' te worden genoemd.

Het blijkt dat chloordioxide als supplement bacteriedodend, virusdodend, sporendodend, blaasdodend, algicide en schimmeldodend is - en het beste is dat chloordioxide veilig, effectief en medicijnvrij is.

"Er is gemeld dat chloordioxide, een sterk oxidatiemiddel, micro-organismen kan remmen of vernietigen in concentraties variërend van 1 tot 100 ppm, wat een krachtige antivirale activiteit veroorzaakte, waarbij> of = 99,9% van de virussen werd geïnactiveerd met een behandeling van 15 seconden voor sensibilisatie, " legt Georgiou's paper uit.

"Bovendien kan ClO2 biofilms snel verwijderen omdat het zeer oplosbaar is in water en in tegenstelling tot ozon niet reageert met de extracellulaire polysacchariden van de biofilm. Op deze manier kan ClO2 biofilms snel binnendringen om de microben die in de film leven te bereiken en te doden - een enorm voordeel dat anders is om aan te pakken voor zowel de natuurlijke als de allopathische geneeskunde."

In tests met MRSA paste Georgiou verschillende concentraties MMS (Master Mineral Solution) of CDS (chloordioxide), zoals ClO2 ook wel wordt genoemd, toe op een MRSA-oplossing gedurende verschillende tijdsperioden variërend van 30 seconden tot 30 minuten. De laagste concentratie was 0,5 ppm gedurende 30 seconden tot 5 ppm gedurende 30 minuten.

In alle experimenten remde de ClO2-oplossing in alle concentraties de groei van MRSA effectief met 99,99 procent.

"In deze in-vitro-experimenten is de werkzaamheid van chloordioxide tegen MRSA consequent aangetoond, met groeiremming van 99,99% - 100% in zelfs de kleinste concentraties van 0,5 ppm", legt de krant uit, eraan toevoegend dat dit een ongelooflijke uitkomst is gezien het feit dat de veelzijdigheid en onvoorspelbaarheid van MRSA, dat de neiging heeft om zich een weg te banen uit de vernietiging door traditionele therapieën.

"Gezien de bewezen veiligheid van chloordioxide in dier- en mensexperimenten tot nu toe, is er dringend behoefte aan hoogwaardige klinische onderzoeken om de werkzaamheid van chloordioxide te bepalen bij personen die vandaag met MRSA zijn geïnfecteerd."

De krant onthulde ook dat chloordioxide wordt gebruikt om allerlei andere ernstige ziekten zoals malaria en hiv uit te roeien (nvdr.: Ook Sars-cov-2 Covid-19 en elke andere virale aandoening) , met veel anekdotisch bewijs dat suggereert dat het voor dergelijke doeleinden heel goed werkt, vooral omdat het niets anders dan dat doet.

Meer natuurlijke oplossingen voor veel voorkomende gezondheidsproblemen zijn te vinden op Cures.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

MedCraveOnline.com

Newstarget.com

https://www.naturalnews.com/2023-07-26-chlorine-dioxide-kills-hospital-superbugs-mrsa.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...