donderdag 6 januari 2022

Van Meijeren sneert naar viroloog Marc Van Ranst: ‘Mijn oproep richtte zich tot misdadigers die over lijken gaan’


van meijeren
Foto: Gideon van Meijeren (Videostill Tweede Kamer der Staten-Generaal CC BY-NC-ND 2.0)

Van Meijeren sneert naar viroloog Marc Van Ranst: ‘Mijn oproep richtte zich tot misdadigers die over lijken gaan’

Zondag trapte Forum voor Democratie op het Westerpark in Amsterdam de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen af. Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD) gaf een speech over de coronamaatregelen. “Degenen die ons dit hebben aangedaan, gaan we vervolgen en opsluiten,” zei Van Meijeren.

Zijn uitspraken trokken ook de aandacht van de Belgische viroloog Marc Van Ranst. “Ik hoorde je gisteren weerom oproepen tot het opsluiten en veroordelen van mensen die met hart en ziel zo goed mogelijk deze pandemie proberen te beheersen. Op die manier breng je deze hardwerkende mensen in gevaar. Je bent geen held. Je bent een drammerig opruiend opdondertje,” beet Van Ranst hem toe.

Mensenlevens op te offeren

Van Meijeren reageerde: “Mijn oproep richtte zich niet tot degenen die te goeder trouw zijn, maar tot de misdadigers die over lijken gaan. Bijvoorbeeld door doelbewust propaganda te verspreiden, angst te zaaien en mensenlevens op te offeren. Wat dat betreft begrijp ik zijn paniekerige reactie wel.”

Het Kamerlid verwees naar twee nieuwsartikelen over Van Ranst. In het eerste artikel valt te lezen dat de viroloog al een jaar voor het coronavirus zijn ‘corona-strategie’ klaar had. “De eerste dagen van een pandemie moet je alomtegenwoordig zijn, zodat je media-aandacht krijgt.”

Bewust ongerust

In het tweede artikel staat dat Van Ranst de bevolking in de krokusvakantie van 2020 ‘bewust ongerust’ heeft gemaakt. “De teneur van het kabinet-Volksgezondheid in februari was: geen paniek zaaien. Ik werd daar woest van.”

Braziliaanse journalist valt flauw en krijgt 5 keer een hartaanval na boosterprik


braziliaanse
Foto: Videostill Banned.Video/Hot Videos

Braziliaanse journalist valt flauw en krijgt 5 keer een hartaanval na boosterprik

De Braziliaanse tv-presentator Rafael Silva (36) van TV Alterosa viel maandag flauw tijdens een live-uitzending van het programma ‘Alterosa Alert’.

Hij werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis en kwam op de IC terecht. Onderweg naar het ziekenhuis kreeg Silva naar verluidt vijf keer een hartaantal.

Enkele dagen eerder, op 28 december, liet hij op social media weten dat hij zijn boosterprik had gehaald. “Vaccins redden levens,” schreef Silva erbij.


[Infowars]

Corona-klokkenluider vertelt over huiveringwekkende ervaring in het ziekenhuis


corona
Foto: Pixabay

Corona-klokkenluider vertelt over huiveringwekkende ervaring in het ziekenhuis

De Britse begrafenisondernemer John O’Looney werd op 16 december met coronaklachten opgenomen in het ziekenhuis. Daar werd hem gevraagd experimentele behandelingen te ondergaan. O’Looney weigerde remdesivir te nemen, een middel dat kan leiden tot acuut nierfalen.

Vrienden en familieleden hebben de begrafenisondernemer uiteindelijk uit het ziekenhuis weten te bevrijden. De Canadese arts Sam Dubé vertelt daarover in deze video.

O’Looney is inmiddels weer thuis en laat weten dat er in 2020 geen sprake was van oversterfte en dat de sterftecijfers omhoog schoten op het moment dat men in 2021 begon met het toedienen van coronavaccins.

Sadistisch

De begrafenisondernemer schrijft verder dat hij in eerste instantie te horen kreeg dat hij negatief was getest op corona. Later beweerde men dat hij wel corona had. Hij zegt dat er bij zijn bed iemand van de Oxford-universiteit verscheen die hem smeekte om nieuwe medicijnen te proberen. Hij weigerde.

“Ik kreeg te horen dat ik zou sterven en dat deze medicijnen mijn laatste kans waren,” schrijft O’Looney. Hij bleef weigeren. “De tactieken die ze gebruikten, waren op zijn zachtst gezegd sadistisch. Het was zeer schokkend en traumatiserend.”

Proefkonijnen voor de Gates Foundation

Volgens hem waren alle patiënten op de afdeling gevaccineerd. “Ik was de enige ongevaccineerde. Zij zijn waarschijnlijk inmiddels allemaal gestorven. “Ik kreeg te horen dat ik egoïstisch was, zelfs in de ambulance.”

“Gelukkig kon ik dankzij de hulp van vrienden en familie ontsnappen uit het ziekenhuis,” benadrukt O’Looney, die stelt dat corona door mensen is gemaakt. “Het is een biowapen.”

Hij waarschuwt mensen zoveel mogelijk uit de buurt te blijven van ziekenhuizen. “Ik vermoed dat veel van de arme zielen die ik daar zag er nooit meer uitkomen.” Ze zijn proefkonijnen geworden voor de Gates Foundation, aldus O’Looney.

[RAIR Foundation USA]

Hoogleraar: ‘Aantal mensen dat aan corona overlijdt, is te laag om oversterfte te kunnen verklaren’


corona
Foto: Begrafenis in Friesland (Guda Oly CC BY 2.0)

Hoogleraar: ‘Aantal mensen dat aan corona overlijdt, is te laag om oversterfte te kunnen verklaren’

Hoogleraar Ronald Meester van de Vrije Universiteit Amsterdam vindt dat de oversterfte in Nederland zo snel mogelijk moet worden onderzocht. Eind vorig jaar nam de Kamer een motie aan over een academisch onderzoek naar de oversterfte, maar tot op heden is aan deze motie geen gehoor gegeven door het kabinet.

Opmerkelijk en onverantwoord, vindt Meester. De oorzaken voor de oversterfte zijn onduidelijk. De massavaccinaties kunnen er iets mee te maken hebben, zegt hij.

Riskant

“Recent onderzoek toont aan dat het op basis van de huidige gegevens niet uit te sluiten is dat vaccinaties naast beschermend ook tot op zekere hoogte riskant zijn boven de 65 jaar,” schrijft Meester in een opiniestuk voor de Volkskrant.

Kan de oversterfte worden verklaard door corona? “Het aantal mensen dat aan corona overlijdt, is daar denk ik te laag voor op dit moment om dat te kunnen verklaren,” zei de hoogleraar in het NOS Radio 1 Journaal.

“Het zou misschien iets met de vaccinatiestrategie te maken kunnen hebben. Dat willen we graag onderzoeken, om eventuele ongerustheid weg te nemen. Maar goed, als er een verband is, moeten en willen we dat natuurlijk ook graag weten,” voegde hij toe.

Waar is deze uitspraak op gebaseerd?

De Leeuwarder Courant schrijft woensdag dat ‘onder meer door corona’ in deze periode meer mensen dan normaal overlijden, ‘met als gevolg dat uitvaartondernemers het razend druk hebben’.

“Door corona? Waar is deze uitspraak op gebaseerd?” vraagt uitvaartondernemer Anja de Roos. “Als kleine uitvaartondernemer, werkzaam in de provincie Friesland, heb ik van de 105 overlijdensmeldingen slechts één melding van een corona-overledene binnengekregen.”

“Het overgrote deel overleed aan kanker, met op 2: plotseling onverklaarbare overlijdens,” vervolgt De Roos. “En maar liefst vier suïcidegevallen. En het klopt, het is inderdaad ‘stervensdruk’.”

“Als LC nieuws wil plaatsen, vraag je dan af waardoor de vele plotselinge sterfgevallen veroorzaakt worden,” stelt de uitvaartondernemer.

946.000 mensen kregen ernstige bijwerkingen of stierven na coronavaccinatie: ‘Dit is pas het begin’

 946.000 mensen kregen ernstige bijwerkingen of stierven na coronavaccinatie: ‘Dit is pas het begin’

vaccinatie
Foto: Michel Corvello CC0

946.000 mensen kregen ernstige bijwerkingen of stierven na coronavaccinatie: ‘Dit is pas het begin’

946.000 Amerikanen hebben last gekregen van ernstige bijwerkingen of zijn gestorven na het coronavaccin. Dat terwijl het vaccin niet lijkt te werken tegen corona en gevaccineerden veel slechter af zijn dan mensen die ongevaccineerd blijven. In Groot-Brittannië stierven tussen 16 augustus en 5 december bijvoorbeeld 268 procent meer gevaccineerden dan ongevaccineerden.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid liet weten dat meer dan 100.000 Amerikanen na de coronavaccinatie in het ziekenhuis zijn beland.

Geamputeerd

Angelia Desselle uit Louisiana kon na haar prik amper nog rechtop staan en heeft last van een neurologische aandoening die volgens artsen het gevolg is van het vaccin. Shawn Skelton uit Indiana heeft sinds de Pfizer-prik bijna geen controle meer over haar lichaam, dat allerlei vreemde bewegingen maakt.

Bij Jummai Nache uit Minnesota moesten na de vaccinatie zowel haar benen als handen geamputeerd worden. De 13-jarige Maddie de Garay uit Ohio is vanaf haar middel verlamd, krijgt sondevoeding en heeft haar lichaamsfuncties niet onder controle.

Veel erger dan we vreesden

Er zijn ook tienduizenden mensen, waaronder kinderen, gestorven na de vaccinatie. De 13-jarige Jacob Clynick uit Michigan overleed in zijn slaap vlak nadat hij zijn tweede Pfizer-prik had gehaald. Een 11-jarig meisje uit Georgia stierf kort na haar Pfizer-vaccin. Ook stierf een 5-jarig meisje vier dagen na de Pfizer-prik. Een 8-jarig meisje kreeg zeven dagen na de Pfizer-prik een beroerte en een hersenbloeding.

“We zien nu wat de gevolgen zijn van dit ongeteste, onbewezen en haastig ontwikkelde vaccin en het is veel erger dan we vreesden,” zegt Pearson Sharp van One America News. “En dit is pas het begin.”

Diepe verontwaardiging en Kamervragen na degoutante uitspraken Macron: ‘Dit kan echt niet’

macron

Foto: Emmanuel Macron (Влада на Република Северна Македонија CC0)

Diepe verontwaardiging en Kamervragen na degoutante uitspraken Macron: ‘Dit kan echt niet’

De Franse president Emmanuel Macron zei in gesprek met de krant Le Parisien dat hij ongevaccineerde Fransen ‘tot het eind’ het leven zuur wil maken. Hij zei ook dat ‘een onverantwoordelijke niet langer een burger is’.

Macron wil de ongevaccineerden in het dagelijks leven beperkingen opleggen, door ze de toegang te ontzeggen tot restaurants, theaters en bioscopen. “De ongevaccineerden: ik heb veel zin om ze te pesten,” zei hij.

Niet alleen in Frankrijk, maar ook in Nederland wordt verontwaardigd gereageerd op de uitspraken van de Franse president. Er zijn zelfs Kamervragen gesteld.

Waar houdt dit op?

“Weet wat dat betekent: als je geen burger bent, heb je ook geen burgerrechten. Dit is het soort retoriek van levensgevaarlijke dictators. En dit is naast de deur, dames en heren,” zegt politiek commentator Eva Vlaardingerbroek.

“Het proces van dehumanisering van ongevaccineerden is in sneltreinvaart gaande. Waar houdt dit op?” vraagt Tom de Nooijer, tot voor kort gemeenteraadslid.

Dystopisch tijdsframe

Auteur en spreker Hans van Tellingen schrijft: “Macron die zijn burgers uitscheldt. We leven in een dystopisch tijdsframe.”

“Bizarre uitspraken van Macron. In wat voor wereld zijn dit soort dreigende uitspraken acceptabel? Dit kan echt niet,” stelt jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) laat weten dat ze Kamervragen heeft gesteld naar aanleiding van de degoutante uitspraken van Macron. “Onze Kamervragen over de stigmatiserende uitspraken van Trudeau zijn nog maar net ingediend en nu doet Macron er nog een schepje bovenop. Een nieuwe set Kamervragen is onderweg!” twittert Kerseboom.

Rapper Boef keert zich tegen het coronabeleid van de overheid: ‘Prachtig dit’


rapper
Foto: Rapper Boef (AAVISIE CC BY 3.0)

Rapper Boef keert zich tegen het coronabeleid van de overheid: ‘Prachtig dit’


Rapper Boef laat weten dat hij aan het begin van de coronapandemie door zijn management is gevraagd om mee te werken aan een campagne voor het RIVM om jongeren te informeren over het coronavirus.

“Zelf was ik nog onwetend. Ik ging in gesprek met een arts, sporter en een ex-covidpatiënt,” schrijft hij op Instagram, waar hij 1,5 miljoen volgers heeft. “We zijn nu twee jaar verder en ik sta niet achter het beleid van de overheid.”

“Ik ben niet voor of tegen vaccinaties, maar ik sta voor vrijheid,” aldus de rapper, wiens echte naam Sofiane Boussaadia is. “Wat er nu gebeurt met plannen voor een 2G-beleid, lockdowns waar ondernemers door kapot gaan en de zorg die maar niet opgeschaald wordt, is iets wat we later niet aan onze kinderen kunnen uitleggen.”

Propaganda

“Met de kennis van nu knaagt het aan mij dat ik mee heb gedaan aan een campagne van de instanties die dit huidige beleid uitvoeren,” schrijft hij. De 20.000 euro die hij kreeg voor zijn medewerking wil hij doneren aan een goed doel.

De rapper krijgt veel steun. Onafhankelijk journaliste Fiona Zwart schrijft: “Rapper Boef opent de deur voor vele influencers die betaald zijn om propaganda te maken en nu last krijgen van hun geweten. Het is nooit te laat om te keren. Prachtig dit.”

Hopelijk volgen er meer

Artiest en oud-verpleegkundige Marga Bult voegt toe: “Hopelijk volgen er meer!”

“Rapper Boef heeft spijt, doet niet meer mee met het overheidsnarratief en doneert zijn via VWS verworven gelden aan een goed doel,” resumeert auteur en spreker Hans van Tellingen.

Frank Lammers is boos: ‘Mensen van het OMT (outbreak Management Team) en de regering, dit gaat te ver’


lammers
Foto: Frank Lammers (OpenWebcast CC BY 3.0)

Frank Lammers is boos: ‘Mensen van het OMT en de regering, dit gaat te ver’


Steeds meer bekende Nederlanders beginnen zich kritisch uit te spreken over de coronamaatregelen. In navolging van supermodel Doutzen Kroes en rapper Boef heeft ook Frank Lammers, bekend van de serie Undercover, kritiek geuit op de kabinetskoers.

“Ik ben twee keer gevaccineerd en geboosterd en mijn zoon ook. En mijn zoon zit op de filmacademie. En nu krijg ik net het bericht dat die na de vakantie niet naar school mag. En dan denk ik: nou is de maat wel een beetje vol,” zegt Lammers in een video op zijn Instagrampagina, die ruim 160.000 keer is bekeken.

Het ene kwaad met het andere kwaad bestrijden

“Onze kinderen moeten gewoon naar school,” benadrukt de acteur. “Dan moeten we maar leren leven met een nieuwe realiteit waarin dit soort ziektes bestaan, maar waarin het leven zeker voor onze kinderen, voor onze jeugd wel gewoon doorgaat.”

“Mensen van het Outbreak Management Team, mensen van de regering: dit gaat te ver,” aldus Lammers. “Nu ben je het ene kwaad met het andere kwaad aan het bestrijden.”

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...