donderdag 21 september 2023

Kijk: enorme demonstraties in Canada, ouders staan massaal op tegen seksuele indoctrinatie op school


In de Canadese hoofdstad Ottawa namen woensdagochtend vele duizenden mensen deel aan de 1 Million March 4 Children, een protest tegen de indoctrinatie en seksualisering van kinderen. De betogers verzamelden zich bij het Canadese parlement.

De demonstranten zeiden tegen Rebel News dat ze zich verzetten tegen de radicale genderideologie en seksuele indoctrinatie op school. Dit is schadelijk voor kinderen, benadrukten ze.

Burgemeester van Ottawa Mark Sutcliffe gebruikte in een tweet over het protest de woorden ‘discriminatie’, ‘haat’, ‘intimidatie’ en ‘onverdraagzaamheid’.

Wat een inspirerende beelden

De demonstratie in Ottawa was onderdeel van een landelijk protest. Op talloze plekken in Canada gingen mensen in groten getale de straat op om te demonstreren tegen LGBT-propaganda.

“In Canada staan ouders massaal op tegen transgender-propaganda en woke-indoctrinatie op scholen om hun kinderen te beschermen. Wat een inspirerende beelden van deze enorme demonstraties over het hele land,” reageert presentatrice van het tv-programma Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

Doodsteek voor de regering van Trudeau

De Canadese journalist Keean Bexte sprak van ‘ongekende aantallen’ mensen bij het parlement. Hij schat dat er alleen al in Ottawa zo’n 10.000 mensen op de been waren. “Dit gebeurt in het hele land en is mogelijk de doodsteek voor de regering van Trudeau.”

Volgens Rebel News was het mogelijk het op één na grootste protest ooit in Ottawa. Het truckersprotest was nog groter.

‘Loop naar de hel’: Europarlementslid heeft keiharde boodschap voor de elite



Europarlementariër Christine Anderson is een luis in de pels van Klaus Schwab en consorten. Afgelopen week haalde ze in het Europees Parlement tijdens een speech nog eens snoeihard uit naar de globalistische elite.

“We moeten een manier zien te vinden om mensen wakker te maken. De keuze is simpel: vrijheid, democratie en de rechtsstaat of slavernij,” zei Anderson.

Niets tussenin

Er zit niets tussenin. Je kunt niet een beetje vrijheid, een beetje democratie, een beetje rechtsstaat hebben. Op dezelfde manier is er niet zoiets als een beetje slavernij, aldus het Europarlementslid.

Ze benadrukte dat zij en haar collega’s aan de kant van de gewone mensen staan. “Zij betalen ons om hun belangen te behartigen. Dat is ons werk.”

Je mag rotten in de hel

Tegen iedere volksvertegenwoordiger op aarde die niet aan de kant van het volk staat, zei ze: “Er is geen plaats voor jou in welk parlement of welke overheid dan ook. Jij hoort achter de tralies. Je mag rotten in de hel. Dat is precies wat je verdient als je het volk verraadt.”

Er klonk vervolgens luid applaus.

Anderson zei dat zij en haar collega’s achter het volk zullen blijven staan. “We blijven strijden voor vrijheid, democratie en de rechtsstaat. We zullen niet zwijgen en we blijven achter die verachtelijke ‘globalitaire misantropen’ aangaan.

‘Interessant’ document over WEF-groep opgediept, deze minister was medevoorzitter


Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) is op een ‘interessant’ document van het World Economic Forum gestuit. Het stuk gaat over de zogeheten Global Action Group van het WEF.

In het document valt onder meer te lezen dat de coronapandemie een ‘katalysator voor verandering’ moet zijn.

“De pandemie raakte een wereld waarin geopolitieke confrontatie het won van samenwerking.” De huidige uitdagingen zouden volgens de Global Action Group de kans moeten bieden voor een ‘geopolitieke reset’.

Nieuw sociaal contract

De groep stelt ook dat er een ‘nieuw mondiaal sociaal contract’ nodig is om de digitale kloof te dichten, robuust onderwijs te ondersteunen, ongelijkheid te verminderen en het hoofd te bieden aan de schuldenlast in lage- en middeninkomenslanden.

Er moet bovendien worden ingezet op ‘koolstofneutrale producten’, vindt de Global Action Group.

Kaag

En wie was medevoorzitter van deze club? Niemand minder dan Sigrid Kaag, demissionair minister van Financiën (D66).

Op 1 juli 2020 schreef Borge Brende van het WEF in een brief waarin hij Kaag uitnodigde voor de bijeenkomst in Davos: “Aangezien u medevoorzitter bent van de Global Action Group van het WEF […] is uw bijdrage aan het werk van de Grote Reset tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van cruciaal belang.”

Strikt vertrouwelijk

“Het Forum zal samenwerken met uw medewerkers om ervoor te zorgen dat u met uw deelname een belangrijke rol speelt bij het vormgeven van de Grote Reset,” schreef Brende.

Volgens een andere brief kwam de groep elke maand in virtuele meetings van een uur bijeen. Die waren ‘strikt vertrouwelijk’, blijkt uit de stukken. 

VIDEO: hoe het klimaat allesbehalve ongekend snel verandert en ongekend heet blijkt. Koele en belangrijke inzichten in een verhitte discussie.

 Over cherrypicking, statistiek en leugens. Maar vooral over de koele cijfers die het omgekeerde aantonen van wat ons wordt voorgehouden. Een must see voor iedereen die van de aarde houdt (13 min).

(Backup link: https://www.youtube.com/watch?v=joPUlxv65-c

Een ontluisterende video. 

Of juist, een uiterst hoopgevende. Eerlijk weergegeven. 

Op basis van simpele feiten. 

De realisatie dat het verhaal waarmee we nu al decennia-lang steeds indringender worden geconfronteerd, gewoon niet klopt. 

En dat we als mensen niet schuldig zijn aan ‘het tijdperk van Global Boiling’. 

 En dat we als mensen geen boete hoeven te doen door terug te keren naar het leven van 1850. 

Een leven dat vaak vooral ongezond, onvrij, keihard, kort en voor velen zeer ongelukkig was.

Het narratief van een ‘nog nooit eerder voorgekomen hitte’ en een ‘nog nooit eerder vertoonde snelle verandering van het klimaat’ is nauwelijks meer te ontlopen. In elk TV programma, in elk klaslokaal, elke nieuwsuitzending, elk verkiezingsprogramma en elk businessmodel klinkt deze bijna vanzelfsprekende ‘waarheid’ door.

Maar is het ook echt waar?

Op 22 mei 2018, presenteerde Ed Hawkins de grafiek die de wereldwijde temperatuursverandering vanaf 1850 visualiseerde. Een alarmerend overzicht van ‘cool blue’ in 1850 naar ‘boiling hot red’ in de 21ste eeuw. Hawkins, lead author voor het 6e Assessment Report (AR6) van het IPCC, ontving daarvoor in datzelfde jaar de Kavli Medal van de Royal Society, "voor het actief communiceren van klimaatwetenschap en de verschillende implicaties ervan aan een breed publiek".

De dramatische grafiek werd al snel The Warming Stripes genoemd. En is sindsdien wereldwijd ingezet als schijnbaar onweerlegbaar en visueel sterk bewijs van de ongekende – en dus door mensen veroorzaakte – opwarming van de aarde. In 2022 prijkte de grafiek nog op de cover van het ‘The Climate Book’ van Greta Thunberg.

Goedkope truuk

In de video van Climate Discussion NEXUS wordt het beeld dat de ‘Warming Stripes’ oproept, ondubbelzinnig ontmaskerd als een goedkope truuk.

Alleen door het eind van de Kleine IJstijd (ca 1850) als begin en referentie van een grafiek te kiezen, kan je het beeld creëren van een ongeëvenaarde en ongekende antropomorfe opwarming. Kijk je echter niet naar de laatste 170 jaar, maar naar bijvoorbeeld de laatste 2000 jaar, dan ontstaat een heel ander beeld. Namelijk dat van een periode waarin de temperaturen het grootste deel van de tijd minstens zo warm waren als de afgelopen 170 jaar. En ruim 1000 jaar geleden – in de zogenaamde Medieval Warm Period – duidelijk warmer dan nu. Zonder menselijke CO2 daar invloed op had kunnen hebben.

En op een schaal die voor planeet Aarde iets relevanter is, ontstaat een nog verrassender beeld. Kijken we bijvoorbeeld 400 miljoen jaar terug. En proberen de temperaturen in te schatten aan de hand van ‘proxies’ (indicatoren die een redelijke indicatie van de temperatuur op aarde gaven in de tijd voordat we, slechts ongeveer 150 jaar geleden, begonnen om, met thermometers de temperatuur te meten en vast te leggen, proxies waarover de makers van de video verfrissend transparant zijn). Dan ontstaat een beeld van de werkelijke klimaatveranderingen op aarde. Een aarde die meestal ijskoud is. Waarin grote ijstijden telkens ongeveer 100 miljoen jaar de aarde beheersen. Koud. Onherbergzaam. En waarin dikke ijskappen het grootste deel van de aarde bedekken.

Slechts in enkele relatie korte tussenperiodes, de zogenaamde ‘interglacialen’ is de temperatuur vergelijkbaar als nu (250 en 400 miljoen jaar geleden) of duidelijk warmer (100 en 300 miljoen jaar geleden). Temperaturen die duidelijk niet tot catastrofes of uitsterving van ‘de wereld’ of 'de natuur’ hebben geleid. Interglacialen die de warme, vruchtbare en gezonde adempauzes in een vooral heel ijselijke wereldgeschiedenis zijn.

170 jaar of 47 seconden?

Kijk de video. Probeer te snappen wat de makers ermee bedoelen. Hoe gemakkelijk een boodschap kan worden gemanipuleerd. Door je referenties slim te kiezen. De tijdsperiode. De (onwetenschappelijke) keuze van temperatuur proxies. Of een handige referentie jaar. En zie hoe groot de natuurlijke variabiliteit in het klimaat is. Een ongekend complex, chaotisch en interdependent dynamisch systeem, dat klimaat. Die we maar zeer beperkt begrijpen. Maar waar in elk geval allerlei geologische krachten als de wisselende hoek van de rotatie-as van de aarde en de excentriciteit van de aardbaan om de zon de zogenaamde Milankovitch-cycli van zo’n 100.000 jaar per cyclus veroorzaken. Maar ook multi-decadal oceaanstroming-cycli, wisselende zonne-activiteit, (onderzees) vulkanisme, wolken (albedo) een grote rol spelen.

En besef daarbij dan ook dat de aarde al ongeveer 4,6 miljard jaar oud is. En dat als we nu ‘maar liefst’ 170 jaar terugkijken in die geschiedenis en daarin de temperatuur proberen te meten van de aarde, dat die 170 jaar vergelijkbaar is met maar liefst 47 seconden in het leven van een 40-jarige. En dat wij op basis van die 47 seconden heel zeker schijnen te weten dat de 40-jarige doodziek is en over 10 seconden morsdood is als we niet ingrijpen. Reken maar na:

(170/4.600.000.000) * (60*60*24*365*40) = ± 47

Weten we het heel zeker?

de grondstroom van totalitarisme is het blinde vertrouwen in een statistisch-cijfermatig onderbouwde 'wetenschappelijke fictie' die een 'radicale minachting' voor de feiten vertoont” – Hannah Arendt


Je kan ons ook volgen op Telegram. En op Twitter en Youtube. Dank voor je tijd.


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...