donderdag 16 mei 2024

Covid-vaccins hebben hoogste ‘sterftecijfer’ in de medische geschiedenis – Media Blackout

Mei 16, 2024   8 

 

    Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Covid mRNA-vaccins zijn nu officieel de dodelijkste medicijnen in de geschiedenis van de westerse geneeskunde. Ze doden en verwonden miljoenen mensen over de hele wereld terwijl de gevolgen van de massale uitrol zich blijven opstapelen, schrijft Baxter Dmitry.

Terwijl eerdere dodelijke medicijnen destijds enorme schandalen veroorzaakten – denk bijvoorbeeld aan Thalidomide – mag niemand praten over het feit dat experimentele mRNA-vaccins een buitengewoon aantal mensen hebben gedood.

Big Pharma en de mondiale elite hebben bloed aan hun handen en ze gebruiken de mainstream media om de grootste misdaad in de geschiedenis goed te praten en te verdoezelen.

Ze mogen niet wegkomen met deze misdaad – vooral niet wanneer Pfizer’s eigen documenten de verborgen waarheid onthullen over de schokkende omvang van het bloedbad.

De wereldberoemde OBGYN [verloskunde en gynaecologie] arts Dr. James Thorp heeft de massale doofpotaffaire aan het licht gebracht en waarschuwt het publiek voor de verontrustende cijfers die overheden, Big Pharma en de mainstream media overuren maken om voor het publiek verborgen te houden.

Tijdens een interview met Infowars gastheer Alex Jones legde Dr. Thorp uit dat in de eerste tien weken van de uitrol van het mRNA-vaccin “er 42.086 slachtoffers waren”, meer dan genoeg om het product terug te roepen en te verbieden, net als Thalidomide in het begin van de jaren ’60 nadat het medicijn misvormingen bij 10.000 kinderen veroorzaakte.

De schokkende mRNA-gegevens werden echter onderdrukt door Big Pharma en de mainstream media en de massale vaccinatiecampagne ging door met tragische gevolgen van historische proporties.

Zoals Dr. Thorp uitlegt, “als je de verhouding tussen gewonden en doden berekent, is het ongekend in oorlogvoering en geneeskunde.”

Ondanks het bloedbad gaat de elite onverminderd door met hun plannen om de wereldbevolking te injecteren met zoveel mogelijk mRNA-“vaccins”.

 

Hier is de CEO van Moderna, Stephan Bancel, schaamteloos zijn vaccins aan het promoten en de nieuwe koers van het bedrijf richting kankerbehandeling om te profiteren van de explosieve groei van het aantal turbokankers in het kielzog van de uitrol van de mRNA-vaccins.

De ongekozen wereldgezondheidstsaar Bill Gates weigert ook het bloedbad te erkennen dat veroorzaakt wordt door mRNA en slaat op de trom voor zijn nieuwe generatie injectibles, verklarend dat mRNA elk probleem dat de mens kent zal oplossen.

Vergeet niet dat Gates een “vaccin” ontwikkelde om te beschermen tegen door vaccinatie veroorzaakte polio.

Als dat je niet alles vertelt wat je moet weten over deze sociopaat en vaccins, dan zegt niets je meer iets.

Als je er nog steeds niet van overtuigd bent dat deze mannen berecht moeten worden voor misdaden tegen de mensheid, wacht dan tot je Pfizer’s eigen gegevens ziet die de omvang van de genocide in historische context plaatsen.

Terwijl Big Pharma en de reguliere media doorgaan met het onderdrukken van echt nieuws over mRNA, plaatst Pfizer’s eigen wettelijk verplichte 90-day post-rollout document, bekend als Pfizer 5.3.6, de tragedie in context.

Dit Pfizer-document is online gepubliceerd op bevel van een federale rechter en is beschikbaar voor het publiek – maar natuurlijk hebben de media er alles aan gedaan om kennis over wat erin staat te onderdrukken.

Weet je nog dat voormalig CNN presentator Chris Cuomo de massa probeerde te overtuigen dat het illegaal was om WikiLeaks e-mails te lezen die Hillary Clinton en John Podesta ontmaskerden?

De vuile tactieken van de mainstream media zijn niet veranderd. Ze zijn nog steeds vastbesloten om het publiek zand in de ogen te strooien.

 

De pagina die in de video hieronder wordt getoond, bewijst dat het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer niet alleen het dodelijkste serum is dat ooit op de markt is gebracht, het is ook, zoals Dr. Thorp eerder uitlegde, het meest schadelijke medicijn in de geschiedenis van de mensheid.

Voor elke dode zijn er meer dan 33 mensen gewond geraakt door het vaccin. Onthoud dat dit Pfizer’s eigen gegevens zijn.

Het is belangrijk om deze medische holocaust in een historisch perspectief te plaatsen.

De eerste kolom toont de schade die werd veroorzaakt door de atoombommen die in augustus 1945 op Hiroshima en Nagasaki werden gegooid. Er waren ongeveer 94.000 gewonden en 105.000 doden, wat neerkomt op een verhouding tussen gewonden en doden van ongeveer 0,9.

Kijk nu naar de middelste kolom – Thalidomide. Vóór mRNA was Thalidomide het dodelijkste medicijn in de geschiedenis van de geneeskunde. Het woord doet nog steeds de rillingen over de rug lopen en terecht. Maar vergeleken met de mRNA-vaccins stelde Thalidomide niets voor. Er waren 20.000 verwondingen en 80.000 doden voor een verhouding van verwondingen en doden van 0,25.

Nu snel verder naar 2021 en het experimentele mRNA van Pfizer. Ze hebben 17 miljoen wereldburgers gedood. En dit zijn alleen nog maar degenen die zij hebben toegegeven.

Onthoud dat dit medicijn niet alleen het dodelijkste medicijn is in de wereldgeschiedenis, het is ook veruit het schadelijkste. Dus hoe berekenen we het officiële door Pfizer toegegeven aantal wereldwijd veroorzaakte verwondingen door hun mRNA-vaccin?

De verhouding tussen het aantal verwondingen en het aantal doden is 33,4 op 1. Vermenigvuldig 33,4 met 17 miljoen, het aantal officiële doden, en dat zijn 567 miljoen wereldburgers die gewond zijn geraakt.

 

Tel het aantal doden en gewonden bij elkaar op voor een totaal van 585 miljoen wereldburgers die gedood en gewond zijn door Pfizer.

Als je je ooit hebt afgevraagd of wat er in Nazi-Duitsland is gebeurd ooit weer zou kunnen gebeuren, dan hebben de afgelopen 4 jaar in feite je vraag beantwoord. De meeste mensen stonden in principe aan de kant van de nazi’s.

Neem bijvoorbeeld Chris Cuomo. De voormalige CNN-medewerker werkte tijdens de pandemie voor Pfizer en spoorde Amerikanen aan om zich te laten vaccineren, zich te laten boosteren, maskers te dragen en elk autoritair bevel van de overheid op te volgen.

We gaan zijn drie jaar verder en Cuomo begrijpt nu dat hij niets meer was dan een nuttige idioot.

Het leven komt snel op je af.

[Er staat een video van Cuomo in dat artikel, je kunt een kort stukje afspelen als je de video langer wilt maken].

Als je bedenkt dat de mondiale elite nog steeds doorgaat met hun plan om de hele wereld te vaccineren met meerdere doses dodelijk mRNA voor elke denkbare kwaal, dan is het duidelijk dat ze berecht moeten worden in de vorm van misdaden tegen de mensheid.

Kijk:

   Video Link: https://rumble.com/v4vioxw-covid-vaccines-have-highest-kill-rate-in-medical-history-media-blackout.html 

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/covid-vaccins-hebben-hoogste-sterftecijfer-in-de-medische-geschiedenis-media-blackout/

Leader of Slovakia Assassinated After Demanding Investigation Into COVID Vaccines

 Shot by a Progressive Party Operative

Slovakia, a nice country in the heart of Europe, is unique in one important respect: it is the only country, out of the whole world, whose leader denounced COVID vaccines and announced a COVID inquiry into excess deaths, corrupt influence of Pfizer, and ill effects of COVID vaccines.

ht tps://twitter.com/SaiKate108/status/1751552779045552521

Many of us were wondering what would the outcome of this investigation be. Will excess deaths be finally correctly attributed? Will the cozy relationships between Pfizer and the media it sponsored be disclosed? What answers can we finally get, when a government is led by an honest man wanting to get to the bottom of the “pandemic response”?

Today, we have the answer.

https://apnews.com/article/slovakia-prime-minister-shooting-robert-fico-handlova-bdaaf0bba01035a700145a67d871a482

Robert Fico was shot and is now “fighting for his life” after multiple bullet wounds. Here’s a short video of the shooting:

The assassin, Juraj Cintula, is an operative of “Progressive Slovakia.” He is also the founder of the “Rainbow Literary Club”.

Juraj Cintula is a 71-year-old civilian. Was he capable of planning an assassination by himself? Was it possible for him to penetrate the state leader’s security and get to the right place at the right time, without help? In my opinion, that would be quite unlikely. He was probably not acting alone.

Did he get any help or money? If so, from whom? What are the interests whom Mr. Cintula served? I cannot speak with certainty. My guess would be as good as yours.

All we know is that the state-level investigation into COVID, possibly the only honest country-level inquiry, will likely be “postponed.”

Are you surprised?

Share

You're currently a free subscriber to Igor’s Newsletter. For the full experience, upgrade your subscription.

Upgrade to paid

Veel lof voor column oud-politiewoordvoerder over pandemieverdrag en Covid: ‘Wat een moed’

Waarom zwijgen wij over het pandemieverdrag waar Nederland eind mei mee zal instemmen, ondanks de uitdrukkelijke wens van een Kamermeerderheid die hier tegen is? En waarom heeft niemand het over het AstraZeneca-vaccin dat onlangs van de markt is gehaald?

Die vragen stelt spreker en columnist Ilaaf Al-Saidi, die bij het ministerie van Defensie trainingen gaf aan commando’s en als woordvoerder en communicatieadviseur werkte bij de politie.

Ze neemt ons in een column mee terug naar de coronatijd. Haar leidinggevende zei tegen haar dat ze niet meer naar het werk mocht komen als ze zich niet zou laten vaccineren. Ook werd haar een schuldgevoel aangepraat door  collega’s.





Het is nog niet klaar

Een politiechef zei in een filmpje bestemd voor intern gebruik dat zijn zwangere dochter geen prik wilde omdat de langetermijngevolgen nog niet bekend waren. Een collega uit het team van Al-Saidi knipte dat fragment er expres uit.

Ze gaat in haar column ook in op het politieoptreden tijdens de coronaprotesten op het Malieveld. “Het geweld […] tegen weerloze demonstranten die op de grond zaten, was en is onacceptabel,” schrijft ze. Veel politieagenten stonden er niet achter, maar werden al snel ‘wappie’ genoemd.

“Mijn verhaal en het verhaal van miljoenen die met mij onder druk zijn gezet om zich te vaccineren tegen hun wil in, moet naar buiten,” benadrukt Al-Saidi. “Het is nog niet klaar, omdat geen van de verantwoordelijken is aangesproken op misleiding, stigmatisering en discriminatie van mensen.”

Niet trouw aan vakantievierende koning, maar aan het volk

Ze zegt niet trouw te zijn aan een koning die naar Griekenland op vakantie ging, terwijl mensen leden, maar trouw te zijn en blijven aan het volk.

Al-Saidi krijgt veel lovende reacties. “Wat een moed,” zegt medisch adviseur Wendy Mittemeijer. “Welke integere agent, Romeo, VWS-ambtenaar, AIVD- of NCTV-held volgt?”

Ex-verpleegkundige Marga Bult voegt toe: “Hopelijk volgen er meer moedige mensen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Medische held’ staat op tegen discriminatie van niet-gevaccineerde kinderen in Bergen op Zoom


Vanavond gaat Guido Sanen inspreken in de gemeenteraad van Bergen op Zoom. Discussiepunt is het weigeren van niet-gevaccineerde kinderen door kinderdagverblijf Limoezine in de gemeente.

Sanen is opgeleid tot verpleegkundige en heeft een aantal jaren gewerkt in diverse sectoren binnen de gezondheidszorg. Later richtte hij een praktijk voor natuurgeneeskunde op.

Hij heeft een melding gemaakt bij de politie inzake discriminatie, maar kreeg het advies om geen aangifte te doen. Het College voor de Rechten van de Mens heeft een wachttijd van 10 tot 12 maanden, kreeg hij te horen.

Vaccinatieschade

De kranten hebben zijn bericht niet opgepakt en de gemeente Bergen op Zoom heeft, ondanks meerdere pogingen, niet gereageerd op zijn vraag hoe zij in deze kwestie staat en of zij handhavend wil optreden.

“Dus ik ga mijn standpunten publiekelijk bekendmaken,” schrijft Sanen op sociale media. “Ik ga onder andere spreken over vaccinatieschade die ik wekelijks tegenkom binnen mijn praktijk voor natuurgeneeskunde.”

“Een gevoelig onderwerp dat in de wetenschap, politiek en media hardnekkig wordt ontkend,” voegt hij toe.

Medische held

De bijeenkomst is hier live te volgen en ook later terug te zien. Je kunt ook aanwezig zijn op de publieke tribune in de Raadzaal van het Oude Stadhuis aan de Grote Markt in Bergen op Zoom. Aanvang 19.30 uur.

Sanen kan rekenen op veel steun. Zo noemt Mordechaï Krispijn hem een ‘medische held’.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

De eerste coronaprik was één groot toneelstuk, blijkt nu: het is erger dan je denkt, veel erger


De eerste coronaprik was een gigantische psychologische operatie, blijkt uit vrijgegeven Wob-documenten. Er werden zorg-influencers ingezet en verpleegkundigen werden gecast op geloofwaardigheid en enthousiasme.

De influencers moesten het gevoel adresseren dat men tijdens de eerste golf ‘achteraan stond’, en nu ‘voorop moet’.

De verpleegkundigen die geselecteerd werden, dienden ‘goed het verhaal tegenover de media te kunnen vertellen’ en ‘beschikbaar te zijn voor mediaoptredens’.

Vergeet niet een mondkapje op te doen

Er werden enkele medewerkers geselecteerd om het vaccin toe te dienen. Uit de stukken: ‘Zij dienen geloofwaardig (expertise met bijvoorbeeld andere vaccinatieprogramma’s) en enthousiast te zijn, en moeten goed het verhaal tegenover de media kunnen vertellen’.

Minister Hugo de Jonge werd goed geprept, bijna op Biden-niveau, aldus data-analist Cees van den Bos, die de stukken boven water haalde.

In een memo valt te lezen: ‘Beste Hugo, vergeet niet een mondkapje op te doen gedurende het gehele bezoek’.

‘Spontane’ reactie

Voor het prikevenement waren de aanwezige media zorgvuldig geselecteerd. De NOS had het privilege van drie aanwezigen.

Het script was goed voorbereid en De Jonge werd vooraf gebrieft over de eerste ‘spontane’ reactie die de zorgmedewerkers gaven, evenals de eerste reactie van de minister.

Tegenover de media zei hij: ‘Een waanzinnig moment’. Uit de stukken: ‘Bijzonder/historisch moment’.

‘Wildwestverhalen’

Van den Bos: “De profielen van de prikkers en de eerste spontane reactie van de geprikten zal Hugo achterin de dienstauto hebben gelezen.”

De eerste personen die gevaccineerd zouden worden, kregen een script. De eerste zorgmedewerker die een prik zou krijgen, moest de volgende tekst instuderen: ‘Ik ben het verplicht naar mijn patiënten. In het begin hoorde ik veel wildwestverhalen over dat het vaccin te snel zou zijn getest, of het niet veilig zou zijn. Daardoor dacht ik even: ‘misschien wil ik dit wel helemaal niet’. Maar ik vertrouw tegelijkertijd ook op de wetenschap. Ik heb er veel over gelezen, opgezocht, en toen dacht ik: dit is veilig, dit voelt goed’.

En verder: ‘Ik vind het belangrijk om me te laten vaccineren omdat deze pandemie de hele maatschappij ontwricht. Ik denkt dat als wij ons laten vaccineren, we een groot gedeelte van hoe het was weer terug kunnen krijgen. […] Ik doe dit niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen’.

Mooi toneel

De media tekenden vervolgens op: ‘Verpleeghuismedewerker Elkadiri was klaar voor de prik. “Het voelt voor mij als een morele verplichting naar mijn cliënten. Als zij daardoor langer van hun kinderen en kleinkinderen kunnen genieten en de maatschappij weer normaler kan worden, draag ik daar graag mijn steentje aan bij.”

Ook de ‘prikkers’ kregen een script. Ze moesten het vaccin de hemel in prijzen.

“Mooi toneel,” aldus Van den Bos.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

‘Ik verwacht dat de WHO vogelgriep binnen enkele dagen of weken uitroept tot noodsituatie van internationaal belang’


Arts Peter McCullough waarschuwt al enige tijd voor de vogelgriep, als de mogelijke ‘Ziekte X’ waar we volgens Bill Gates, WHO-baas Tedros en anderen mee te maken zullen krijgen.

Afgelopen maand zei wetenschappelijk hoofd Jeremy Farrar van de WHO dat de vogelgriepvariant die wereldwijd rondgaat en naast vogels tal van zoogdieren besmet, inmiddels neerkomt op een ‘pandemie onder dieren’.

Hij noemde de variant ‘enorm zorgwekkend’, vooral omdat volgens hem niet valt uit te sluiten dat het zeer dodelijke virus uiteindelijk zo evalueert dat het van mens op mens kan overspringen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Let op mijn woorden

Farrar: “Als je bij de zoogdierpopulatie komt, dan kom je dichter bij mensen. Dit virus is gewoon op zoek naar nieuwe gastheren.”

Hij zei ook dat het sterftecijfer ‘uitzonderlijk hoog’ is.

McCullough zei te verwachten dat de WHO de verspreiding van de vogelgriep binnen enkele dagen of weken zal uitroepen tot een ‘noodsituatie van internationaal belang’ op het gebied van de volksgezondheid. “Let op mijn woorden,” zei de cardioloog op Real America’s Voice.

Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats

Volgende week komen de WHO-lidstaten bij elkaar om te vergaderen over het pandemieverdrag.

McCullough wees erop dat Gavi, the Vaccine Alliance in 2021 heeft gezegd dat vogelgriep Ziekte X zal worden. Daarnaast zei Robert Redfield, voormalig directeur van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, op tv dat het vogelgriepvirus in Amerikaanse laboratoria genetisch gemodificeerd wordt.

Alle puzzelstukjes vallen op hun plaats, zei de arts. “Vogelgriep is Ziekte X.”

Vaccins mislukken

Hij wees er verder op dat veel dieren worden geruimd, met als gevolg dat voedsel – in dit geval vlees – schaarser wordt.

McCullough stelde dat de vogelgriepvaccins zullen mislukken en dat het virus zal muteren. Hij zei dat je het virus snel en effectief kunt doden met een paar druppels jodium in water met zout.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...