vrijdag 24 november 2023

Deze man kreeg een wel heel vreemd telefoontje nadat zijn 16-jarige zoon was gestorven door de prik


De 16-jarige zoon van Ernest Ramirez stierf enkele dagen na het Pfizer-vaccin aan de gevolgen van myocarditis, een ontsteking van de hartspier.

“De media vertellen je niet de waarheid. Ze vallen onze kinderen aan. Wat me nog het meest stoort, is dat de arts die de prik heeft gezet, ontkent dat mijn zoon in zijn ziekenhuis is gevaccineerd,” zei Ernest eerder. Diezelfde arts verscheen overigens regelmatig op tv om het vaccin te promoten. Met een grote glimlach op zijn gezicht.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Papierwerk verdwenen

Toen Ernest zich begon uit te spreken en op onderzoek uitging, bleek dat het papierwerk plotseling was verdwenen. Ze proberen hun sporen uit te wissen, stelde hij.

Hij sprak ook met andere slachtoffers. Een vrouw kreeg van artsen te horen dat het allemaal tussen haar oren zat en dat ze psychische hulp moest zoeken.

Dat is walgelijk

Ernest kreeg na de dood van zijn zoon een wel heel vreemd telefoontje. Rampenbestrijdingsorganisatie FEMA bood hem aan de begrafeniskosten te betalen, maar dan moest hij zeggen dat zijn zoon was gestorven aan corona.

“Dat is walgelijk,” zei congreslid Thomas Massie tijdens een hoorzitting in het Amerikaanse Congres over de schade die is veroorzaakt door de coronavaccins.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Poetin veroordeelt de Israëlische genocide in Gaza: “Onschuldige mensen worden zonder onderscheid gedood”

 november 21, 2023   1795    7  

Voor het eerst sinds het incident van 7 oktober maakt Rusland zonder enige twijfel zijn standpunt bekend en kiest het de kant van Gaza en de Palestijnen in plaats van Israël, hun agressor, bericht Ethan Huff.

Tijdens een vergadering op 30 oktober met de veiligheidsraad van zijn land, sprak president Vladimir Putting over de kwestie met topambtenaren en hoofden van veiligheidsagentschappen. Tot zijn toehoorders behoorden ook:

·         Premier Michail Misjustin

·         voorzitter van de Doema Vjatsjeslav Volodin

·         Secretaris van de Veiligheidsraad Nikolai Patrushev

·         Minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov

·         FSB-directeur Aleksandr Bortnikov

·         Directeur van de SVR (buitenlandse inlichtingendienst) Sergej Narisjkin

“Er is geen rechtvaardiging voor de verschrikkelijke gebeurtenissen die nu plaatsvinden in Gaza, waar honderdduizenden onschuldige mensen lukraak worden gedood zonder dat ze kunnen vluchten of schuilen voor de bombardementen,” zei Poetin, waarbij hij zich niet alleen richtte tot zijn directe publiek, maar tot de hele wereld, inclusief de politieke leiders van de Westerse Hegemon.

Als je met bloed besmeurde kinderen ziet, dode kinderen, het lijden van vrouwen en oude mensen, als je ziet hoe medici worden gedood, dan bal je natuurlijk je vuisten terwijl de tranen je in de ogen springen.”

“Huidige heersende elites” in de VS en hun “satellieten” (Israël) verantwoordelijk voor bloedige oorlog en wereldwijde onveiligheid, zegt Poetin

Zoals hij meestal doet, draaide Poetin er niet omheen door te zeggen wie verantwoordelijk is voor de zich ontvouwende genocide: en nee, het is niet Gaza of het Palestijnse volk.

“We moeten duidelijk begrijpen wie er in werkelijkheid achter de tragedie van de volkeren in het Midden-Oosten en in andere regio’s in de wereld zit, wie deze dodelijke chaos heeft georganiseerd en wie ervan profiteert,” zei Poetin.

“De huidige heersende elites in de Verenigde Staten en hun satellieten zijn de belangrijkste begunstigden van de wereldwijde instabiliteit die ze gebruiken om hun bloedige huur binnen te halen. Hun strategie is ook duidelijk. De Verenigde Staten als mondiale supermacht wordt zwakker en verliest zijn positie, en iedereen ziet en begrijpt dit, zelfs te oordelen naar de trends in de wereldeconomie.”

Amerika’s grootste zorg in dit alles heeft niets te maken met het Amerikaanse volk of eigenlijk met andere mensen behalve de heersende elite, met inbegrip van haar satellieten in Israël, het Verenigd Koninkrijk en andere westerse machtscentra, vervolgde Poetin in feite over de “wereldwijde dictatuur” die de VS in stand probeert te houden.

“Deze chaos zal de VS helpen om hun rivalen, of zoals zij het zelf zeggen hun geopolitieke tegenstanders, in toom te houden en te destabiliseren. Onder deze tegenstanders bevindt zich ook ons land, dat in werkelijkheid nieuwe wereldwijde groeicentra en soevereine onafhankelijke landen zijn die niet bereid zijn om te buigen en de rol van dienaar te spelen”, legde Poetin uit.

“De heersende elites van de Verenigde Staten en hun satellieten zitten achter de tragedie van de Palestijnen, het bloedbad in het Midden-Oosten in het algemeen, het conflict in Oekraïne en vele andere conflicten in de wereld – in Afghanistan, Irak, Syrië, enzovoort.”

Het is belangrijk om op te merken dat Poetin specifiek Israël, dat technisch gezien in het Oosten ligt, opnam in zijn verklaring over “de Verenigde Staten en hun satellieten”, waarmee hij de mysterieuze Babylonische aard van deze goddeloze wereldmachten benadrukt die het Westen en effectief de wereld domineren – maar niet voor lang meer.

“Wat dit ons in wezen vertelt, is dat de Russische Federatie zich ondubbelzinnig op één lijn stelt met de overweldigende meerderheid van de publieke opinie in het Mondiale Zuiden / de Mondiale Meerderheid – van de Arabische wereld tot alle landen van de islam en daarbuiten, in Afrika, Azië en Latijns-Amerika,” meldt The Cradle.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/poetin-veroordeelt-de-israelische-genocide-in-gaza-onschuldige-mensen-worden-zonder-onderscheid-gedood/ 

Bisschop onthult: Achter de schermen werd besloten de Europeanen uit te roeien

mei 26, 2020   22   12174 


Een plan om de etnische en religieuze identiteit van Europa te ondermijnen. Mgr. Athanasius Schneider doet een alarmoproep aan alle christenen: Een plan, zegt hij, is “al lange tijd voorbereid”. Hij sprak er met de journalist Bozi over.

Het fenomeen van de zogenaamde immigratie is een plan dat al geruime tijd door internationale machten wordt uitgevoerd en voorbereid om de christelijke en nationale identiteit van de volkeren van Europa radicaal te veranderen. Deze machten gebruiken het enorme morele potentieel van de Kerk en haar structuren om hun antichristelijke en anti-Europese doelen effectiever te bereiken. Hiervoor wordt het ware concept van het humanisme en zelfs het christelijk gebod van de naastenliefde misbruikt, zegt Schneider in het interview met Ilgiornale.it.

Begrijpt u het? Hij heeft het over het Kalergi-plan (PDF). Het is geen toeval dat Merkel, enige tijd geleden de gelijknamige prijs kreeg. De Kerk is een bewust of onbewust instrument geworden van het grote plan van etnische substitutie.

Wat vindt u van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini?

Ik ken hem en de Italiaanse politieke situatie niet, dus ik kan er niets over zeggen. Maar als een regering van een bepaalde Europese natie zou proberen haar soevereiniteit en haar historische, culturele en christelijke identiteit te behouden tegenover het totalitarisme van een soort van nieuwe Sovjet-Unie, die vandaag de dag de Europese Unie met een ideologie wordt genoemd, die onmiskenbaar een vrijmetselaarsideologie is, dan moet dat zeker worden geprezen.

Kortom, zelfs in de kerk is er een oorlog tussen goed en kwaad. Voorlopig is het kwaad op de bevelpost.


 Zwitserland: asielzoekers en migranten die een uitkering gehad hebben, kunnen geen staatsburgerschap aanvragen

 

Ras, evolutie en gedrag… Vrijmetselaars en orden, Kalergy en Hooton… de plannen en uitvoering voor de vernietiging van het Europese volk bestaan al 150 jaar (en langer).


Frontnieuws

Pfizer Sues Poland, Demanding Money for Undelivered and Unwanted COVID Vaccines.

 I think that Poland should SUE PFIZER

After achieving a modest 57% COVID vaccination rate and seeing the vaccines not live up to the promise, Poles refused additional Pfizer COVID vaccine doses around April 2022.

"At the end of last week, we used the force majeure clause and informed both the European Commission and the main vaccine producer that we are refusing to take these vaccines at the moment and we are also refusing to pay," health minister Adam Niedzielski told private broadcaster TVN24.

"Indeed, the consequence of this will be a legal conflict, which is already taking place," he said.

Poland cannot directly terminate the contract for the supply of vaccines as the parties to the contracts are the European Commission and manufacturers, he said.

The value of the contract for vaccine supplies to Poland up to the end of 2023 with one producer alone was worth over 6 billion zlotys ($1.4 billion), with over 2 billion zlotys of that for supply in 2022.

Pfizer said its agreement over the supply of its COVID-19 vaccine to European Union member states was with the EU Commission.

"Our discussions with Governments and the details of vaccine deliveries are confidential," it added.

Somehow, Poland is a party to the EU/Pfizer contract that was kept confidential from the country but still obligates it to pay.

Pfizer CEO Albert Bourla and EU’s Ursula von der Leyen negotiated the contract in secret. (see picture below)

Anyway, now in 2023, Pfizer filed a suit, suing Poland for the monies due under the contract that was confidential and unavailable for Poland to even look at.

https://www.politico.eu/article/pfizer-is-suing-poland-over-covid-vaccines-this-is-how-we-got-here/

How a party can be obligated to pay under a contract that could not ever be assented to due to secrecy is a mystery to me, but I guess the legal minds in Europe see it differently.

Pfizer is suing in Brussels because Polish courts cannot see the contract and are unlikely to be very receptive to enforcing a contract that the court can review.

According to Polish newspaper Gazeta Prawa, Pfizer brought the civil case before a Brussels court because the doses were purchased through EU joint procurement contracts, drawn up under Belgian law.

Can Poland, perhaps, bring forth some novel defenses?

Infertility in Poland

Perhaps Poland can ask Pfizer to comment on the dramatic fall in fertility that Poland is experiencing.

Polish COVID Vaccine Victims

Poland may ask its local courts to make Pfizer compensate Polish COVID vaccine victims. (fortunately, there are fewer of them compared to the vax-crazy countries).

Pictures of some of the Polish victims of Covid vaccines, beautiful healthy humans who never needed the “vaccine” and yet died from it, are displayed by their bereaved relatives:

ht tps://twitter.com/DominateREALITY/ status/1488214087259459584/photo/3

Can Pfizer explain, for example, why Sweden’s deaths continued to go up as the country was vaccinated, while Poland’s deaths went down after Poland refused COVID vaccines?

I am not an international lawyer, and I do not specialize in the enforceability of secret contracts that cannot even be seen by the parties which they obligate.

But I expect that Pfizer will lose.

Do you agree with me?

Share

You're currently a free subscriber to Igor’s Newsletter. For the full experience, upgrade your subscription.

Upgrade to paid

Bloedige migrantenaanval op dorpsfeest in Frankrijk: dreigt er een burgeroorlog in Europa?

 november 24, 2023   2136   5  

 

Na de mesaanval door 20 Arabische migranten op een dorpsfeest in de 500 zielen tellende gemeenschap van Crépol in het zuidoosten van Frankrijk, die blijkbaar gemotiveerd was door doelgericht racisme tegen blanke inwoners, wordt de vraag wanneer Europa een islamitische burgeroorlog en bloedige botsingen tussen de geïmporteerde bevolking en autochtonen zal meemaken, steeds dringender, schrijft Daniel Matissek.

Feit is: de multiculti-illusie is gecrasht en verbrand, en opnieuw blijkt ongebreidelde massamigratie een directe route naar vernietiging te zijn – cultureel en in toenemende mate ook letterlijk, fysiek.

“Dit is niet normaal”

De aanvallers in Crépol kwamen uit de sociale woonwijk “La Monnaie” in Saint-Romains-sur-Isère, 17 kilometer verderop. Ze staken lukraak met grote keukenmessen op een ongeremde en hatelijke manier op de gasten in. Het resultaat van deze barbaarse daad: de keel van een 16-jarige werd doorgesneden en hij bloedde dood. Er waren ook 17 gewonden.

Martine Lagut, de ontzette burgemeester van Crépol, zei volgens “France Bleu”: “Ik voel me depressief. Het is niet normaal dat zoiets gebeurt in onze kleine plattelandsdorpen. Het is een drama waar we getuige van zijn. Het was zinloos geweld, het was heel wreed en heel gewelddadig.” Ooggetuigen spraken van een “nachtmerrie” en een ongekend niveau van geweld. De aanvallers hadden geroepen: “We willen blanken doodsteken”.

De gebruikelijke doofpotaffaires

De overheid en de media probeerden het incident volledig stil te houden of het af te doen als een dorpsruzie. Wat er echt gebeurd was, werd pas bekend via social media. Éric Zemmour, de leider van de partij Reconquête, schreef: “De 16-jarige Thomas zal waarschijnlijk geen minuut stilte krijgen in het parlement. Zijn familieleden zullen waardig blijven en geen tumult veroorzaken. Zoals gewoonlijk zullen sommigen zwijgen over zijn moord door het gespuis dat naar Crépol, een dorp in de Drôme, kwam om Franse jongeren te vermoorden.”

Kiezers hebben er genoeg van: Wereldwijd groeit de weerstand tegen het linkse migratiebeleid

 

Marion Maréchal, ook van “Reconquête”, verklaarde: “Racisme tegen blanken slaat nu ook toe op het platteland.” En Marine Le Pen van het Rassemblement National voorspelde. “Niemand is meer veilig. Dorpsfeesten, bruiloften, verjaardagen: sinds enkele jaren zijn dorpen het slachtoffer van echte razzia’s”.

Overmatige immigratie als bedreiging

Dinsdag kondigde minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin de arrestatie aan van zeven mensen in de buurt van Toulouse, bijna 500 kilometer van Crépol. “We weten niet precies wat er gebeurd is, of liever gezegd, we weten het maar al te goed,” was zijn bizarre verklaring.

Net als in Duitsland of Oostenrijk – waar de deugdsignalerende en migratieverheerlijkende media en anti-immigratielobbyisten al lang de publieke opinie beheersen – wil ook in Frankrijk de heersende kaste in de politiek en de media voorkomen dat de volle omvang van het gevaar van excessieve immigratie uit de sloppenwijken van de wereld bekend wordt.

Anti-blank racisme van links als rechtvaardigingsdoctrine

Maar deze façade brokkelt overal af. Vooral de totale mislukking van de moslim”integratie” is overduidelijk. Steeds meer lokale bewoners moeten met hun leven en hun fysieke integriteit betalen voor het bittere besef dat het geen nieuwe burgers zijn die naar Europa zijn gebracht, maar indringers die, voor het merendeel, niets dan haat en minachting hebben voor hun gastlanden.

In het geval van Crépol lijken ze nu zelf het anti-blanke racisme van links te hebben ontdekt. Het linkse waanidee van eeuwige blanke schuld voor alles wat slecht is in de wereld, maar al te gemakkelijk overgenomen door immigrantenbarbaren die door geweld zijn gesocialiseerd als rechtvaardiging voor alles, werpt nu ook hier zijn kwaadaardige vruchten af.

Vermeende late vergeldingsacties tegen koloniaal onrecht

Voor migranten zijn westerse zelfhaat, “koloniale schaamte” en politiek gekweekte schuldgevoelens maar al te welkome excuses om zich te wentelen in de rol van slachtoffer en hun brute geweld uit te voeren. Deze zwendel werkt niet alleen in Duitsland, maar ook in Frankrijk en Engeland.

Zulke excessen zullen binnenkort ook in Duitsland en Oostenrijk te zien zijn, omdat er hier genoeg warhoofden zijn die echt geloven dat zulke migrantenaanvallen en plunderingen gerechtvaardigd zijn als verlate vergeldingsacties tegen vermeend koloniaal onrecht.

“Kill all the White Men” als volkslied

De verdeeldheid die links al jaren met deze haarfijne, compleet ahistorische onzin van de universiteiten naar de media, onderwijsinstellingen en politiek voert, eist ook hier zijn verschrikkelijke tol.

Het liedje “Kill all white men” van de Amerikaanse band NOFX – dat eigenlijk zelfironisch bedoeld is – zou binnenkort wel eens het volkslied en de programmatische slogan kunnen worden voor een algemene migrantenopstand, waarin alle haat die ze vanuit hun cultuur in zich dragen en die door Westers links is aangevuld met een fanatieke component, wordt losgelaten. Crépol zou hiervoor een andere blauwdruk kunnen zijn.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...