woensdag 11 oktober 2023

Bill Gates’ nieuwe plan: 70 miljoen hectare bomen kappen om “de opwarming van de aarde tegen te gaan”

 BEGRAVEN WORDEN OM KOOLSTOFUITSTOOT TE VOORKOMEN.

oktober 11, 2023

    Bill Gates wil bomen begraven - omwille van het klimaat. Foto: carboncredits.com

Bill Gates en andere globalistische miljardairs investeren nu in pas opgerichte klimaatbedrijven zoals Kodama Systems om een miljard ton “biomassa” te oogsten en te begraven om “de planeet te redden”. Miljoenen bomen die ons van zuurstof voorzien en waardevol hout hadden kunnen zijn, zullen in plaats daarvan begraven worden. Dit zal leiden tot stijgende prijzen voor hout, brandhout, pulp en andere houtproducten, schrijft Christer Ericsson op Freewestmedia.com.

De meestal opzettelijk aangestoken bosbranden van deze zomer over de hele wereld worden nu gebruikt als een primair argument voor ontbossing. De vernietiging van Amerikaanse bossen “omwille van het klimaat” wordt geleid door een Chinese professor. Samen met het planten van bomen op bouwland en economische stimuleringsmaatregelen voor boeren om over te schakelen op “koolstoflandbouw” in plaats van voedselproductie, zal de nu al onder druk staande wereldwijde voedselproductie binnenkort niet meer in staat zijn om de wereldbevolking te voeden.

Bill Gates, de oprichter van Microsoft en een van ’s werelds rijkste globalisten, financiert nu een nieuw initiatief om “de opwarming van de aarde tegen te gaan” en “de planeet te redden”. De organisatie van Gates, Breakthrough Energy, heeft 6,6 miljoen dollar geïnvesteerd in het project dat geleid wordt door het in 2021 opgerichte bedrijf Kodama Systems. Het plan is om maar liefst 70 miljoen hectare bos te kappen, voornamelijk in het westen van de Verenigde Staten. Na de massale oogst zullen de miljoenen bomen in de grond begraven worden, zodat niemand ze kan gebruiken. De reden hiervoor is dat klimaatalarmisten geloven dat “het begraven van bomen de opwarming van de aarde zal verminderen”, omdat het voorkomt dat ze koolstofdioxide in de lucht afgeven.

 KODAMA SYSTEMS wordt gesponsord door Bill Gates om miljoenen tonnen bomen te kappen en te begraven. Net als andere klimaatbedrijven heeft Kodama soortgelijke eenvoudige logo’s en tekeningen die hun activiteiten beschrijven, alsof ze uit dezelfde mal zijn gegoten. Screenshot: Kodama Systems

 

Koolstofdioxide in de lucht is nodig voor planten en bomen om koolstof te absorberen en te gebruiken om hun plantendelen te bouwen en te groeien. Zuurstof komt vrij door fotosynthese, wat wij mensen inademen. Daarom leggen bomen tijdens hun leven grote hoeveelheden koolstofdioxide vast. Wanneer ze sterven en ontbinden of verbranden, komt de vastgelegde kooldioxide vrij. Wanneer bomen aan het einde van hun levensduur geoogst worden, wanneer ze het meest waardevol zijn als hout of brandhout, en ze begraven worden in plaats van verkocht te worden, is het de bedoeling dat de koolstofdioxide gebonden wordt en gescheiden blijft van de atmosfeer van onze planeet. Daarom zijn de coördinatoren van het project, bekend onder de naam Carbon Lockdown Project, van plan om de “biomassa voor een lange tijd op te slaan in zuurstofvrije boomkluizen”. De bomen zullen worden begraven of ondergedompeld in water in plaats van te worden gebruikt voor dingen als hout voor huizen of pulp, waardoor de prijzen van hout, brandhout, papier en alle producten op houtbasis verder zullen stijgen.

Bosbranden 

De houtkap is geen toekomstig idee; het is al begonnen. Het Amerikaanse zakenblad Forbes meldt dat Kodama Systems medeoprichter Merritt Jenkins momenteel de proefkap leidt in het Stanislaus National Forest, gelegen aan de voet van de Sierra Nevada bergketen in Noord-Californië. Het natuurgebied beslaat bijna 900.000 hectare en wordt beheerd door de U.S. Forest Service, een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Landbouw. 31% van de Amerikaanse bossen zijn federaal eigendom.

   MERRITT JENKINS heeft alle reden om blij te zijn nu miljardairs en overheden miljoenen in zijn bedrijf pompen. Jenkins is medeoprichter van Kodama Systems en is hier te zien met een schep van het merk Corona (vergroting in inzet), zittend voor vers gekapte bomen in Californië die binnenkort begraven zullen worden. Jenkins, die een master in robotica heeft, is ook medeoprichter van Pattern Ag, een bedrijf dat grond analyseert voor boeren. Jenkins weet dus heel goed hoe rottende bomen cruciaal zijn voor het creëren van toekomstige landbouwgrond, een vitaal natuurlijk proces dat zijn andere bedrijf, Kodama, nu gaat belemmeren. Jenkins is een vitaal onderdeel van een project dat bekend staat als het Carbon Lockdown Project. Veel mensen op sociale media hebben met afschuw gereageerd op de plannen van Kodama, en anderen vragen zich af waar de eens zo uitgesproken milieuactivisten en “boomknuffelaars” nu zijn. Foto: X @forbes

 

Momenteel test en verbetert Kodama een semi-autonome oogstunit, die acht meter lang is en 17 ton weegt. Het doel is om volledig autonome houtoogstmachines te bouwen die 24 uur per dag zonder menselijke operators kunnen werken, van het omhakken van de bomen tot het uit het bos slepen ervan. De huidige testmachine van Kodama kan ’s nachts werken, maar heeft nog steeds menselijke bedieners nodig. Met satellietverbindingen en geavanceerde lidar-camera’s (light detection and ranging), vergelijkbaar met die in zelfrijdende auto’s, kan het werk op afstand gestuurd en gecontroleerd worden. Wie de film Avatar heeft gezien, kan ongeveer begrijpen hoe het eruit zou zien.

NING ZENG is de oprichter van het Carbon Lockdown Project en werkt aan het Department of Atmospheric and Oceanic Science van de Universiteit van Maryland in de VS. De Chinese professor heeft een bachelor in natuurkunde van de Universiteit voor Wetenschap en Technologie in China, een master in astrofysica en een Ph.D. in atmosfeerwetenschappen van de Universiteit van Arizona. Hij schrijft op de website van de Universiteit van Maryland: “Mijn huidige onderzoek omvat twee verschillende maar onderling verbonden gebieden: interactie tussen koolstofcyclus en klimaat en modellering van het atmosfeer-land-vegetatie-oceaansysteem. Ik bestudeer ook technische oplossingen en beleidsgevolgen van klimaatverandering, waaronder hernieuwbare energie en koolstofvastlegging.” Ning is vreemd genoeg moeilijk om foto’s en uitgebreide informatie over te vinden. Zelfs intern gebruikt hij profielfoto’s met een zeer lage resolutie en hetzelfde in videogesprekken. Foto: Universiteit van Maryland


Kodama gebruikt bosbranden als een van zijn belangrijkste verkoopargumenten, omdat ze ook aanbieden om te zorgen voor omgevallen bomen en kreupelhout, en om het bos uit te dunnen – het bosbeheer dat niet meer zoals vroeger wordt uitgevoerd. Kodama wijst op de bedreiging voor leven en eigendom en op de gezondheidsrisico’s van de rook van bosbranden. Jimmy Voorhis, directeur Biomass Utilization and Policy bij Kodama, vertelt Forbes dat beleidsmakers nu naar hen luisteren, vooral nadat de Canadese bosbranden van deze zomer gevaarlijke luchtomstandigheden veroorzaakten in grote steden als New York, Washington, D.C. en Chicago.

“De oranje lucht in San Francisco was een keerpunt. Ze luisteren nu naar ons,” zegt een tevreden Voorhis.

De Amerikaanse autoriteiten proberen nu snel het probleem aan te pakken dat door hun eigen inactiviteit is ontstaan, door Kodama aan te nemen. De U.S. Forest Service wil de komende tien jaar 70 miljoen hectare bos uitdunnen, voornamelijk in Californië. Normaal gesproken gaat er na zo’n bosuitdunning hout van verkoopbare grootte naar zagerijen, terwijl de rest opgestapeld wordt en later, samen met de ondergroei, onder gecontroleerde omstandigheden verbrand wordt. Nu zal Kodama in plaats daarvan een miljard ton “biomassa” begraven in “boomgewelven” die ontworpen zijn om droge en zuurstofvrije omstandigheden te handhaven om te voorkomen dat het hout vergaat of verbrandt.

“Eén ton biomassa in de bodem is één ton koolstofdioxide die niet in de atmosfeer terechtkomt.” – – Ning Zeng, de Chinese professor die Amerikaanse bossen kapt om “de planeet te redden”, heeft een vuistregel opgesteld.

Kodama heeft al $1 miljoen aan subsidies ontvangen van het Californische bosbrandagentschap en anderen, evenals aankoopverplichtingen voor de koolstofkredieten die verbonden zijn aan de eerste 400 ton bomen die het door Gates gesponsorde bedrijf begraaft. Forbes schrijft dat “deze credits op de open markt $200 per ton zouden moeten opbrengen”. Forbes kiest waarschijnlijk voor deze prijs omdat klimaatalarmisten het hebben aangeprezen als een binnenkort te verwachten minimumprijs die nodig is om “de planeet te redden”. Momenteel kosten emissierechten minder dan de helft van deze prijs. De vooruitbetaling voor 400 ton begraven bomen komt dus overeen met $0,8 miljoen aan koolstofkredieten. Echte waarde in de vorm van hout en brandhout wordt dus omgezet in een fictieve waarde gebaseerd op de leugen van de door mensen veroorzaakte opwarming van de aarde.

De buitenlandse desk van Free West Medias heeft toegang tot een interne presentatie waaruit blijkt dat de krachten achter dit idee van plan zijn om op verschillende manieren geld te verdienen. Het wordt geleid door Ning Zeng, een Chinese professor aan de Universiteit van Maryland in de VS en de oprichter van het Carbon Lockdown Project (CLP). Ning wordt beschreven als de “peetvader van het begraven van biomassa”. De presentatie, die gehouden werd voor andere insiders, is onthullend omdat het inzicht geeft in hun denkwijze. Ning benadrukt onder andere dat 97 procent van de bomen na 100 jaar bewaard zal blijven, wat aangeeft dat ze van plan zijn om ze voor een lange tijd op te slaan en ze daarna mogelijk opnieuw te gebruiken. Het is belangrijk om op te merken dat bomen die in een zuurstofvrije omgeving worden opgeslagen na verloop van tijd aan kwaliteit winnen en een waarde van tientallen euro’s per kilogram kunnen opbrengen.

Het logo van CARBON LOCKDOWN PROJECT toont een boom met een hangslot (boven). In interne documenten wordt een soortgelijk maar afwijkend logo gebruikt, met drie menselijke figuren in een recyclingsymbool.

Ning benadrukt vooral dat de kosten voor het verwijderen van koolstofdioxide uit de atmosfeer erg laag zullen zijn, $10-50 per ton. Bedrijven die moeten betalen voor zogenaamde koolstofkredieten in de lopende emissiehandel – een miljardenindustrie die globalisten nu aan de wereld opleggen – kunnen deze “dienst” van CLP kopen.

De gemiddelde veilingprijs van de EU voor emissierechten in 2022 was 79 euro per ton CO2, met een minimumprijs van ongeveer 58 euro per ton CO2 en een maximum van 98 euro per ton CO2. Dit kan worden vergeleken met de gemiddelde prijs in 2021 van ongeveer 53 euro per ton CO2, een stijging van 33 procent in slechts één jaar. Er zijn geen aanwijzingen dat deze trend van stijgende prijzen zal worden doorbroken; in plaats daarvan zal deze waarschijnlijk versnellen. Dit jaar lijkt de gemiddelde prijs ver boven de 100 euro uit te komen. Het kappen en begraven van bossen kan, volgens de interne kostenraming van Ning Zeng, dit jaar al een winst opleveren van minstens 100 tot 1.000 procent. De Finse overheid heeft het bedrijf van Zeng al 181 dollar per ton betaald, en het Zweedse investeringsbedrijf Kinnevik heeft onlangs 1000 ton koolstofkredieten gekocht, wat overeenkomt met het gewicht van de begraven bomen.

Afgezien van de winsten uit de verkoop van koolstofkredieten, zullen miljoenen tonnen bos in de toekomst verkocht kunnen worden voor tientallen euro’s per kilo, vele malen meer dan ze nu waard zijn, de inflatie niet meegerekend. Dit betekent zowel een waardebehoudende investering als pure winsten die in miljarden in plaats van miljoenen worden geteld. Er zijn dus verschillende grotendeels verborgen economische motieven, zoals vaak het geval is bij de plannen van globalisten.

Natuurlijke landbouw wordt uitgeroeid

Het Carbon Lockdown Project stelt op zijn website dat de “natuurlijke koolstofcyclus bijna in evenwicht is”, maar niet perfect. Daarom moet de onvolmaakte natuur gered worden door de kunstmatige oplossingen van globalisten, omdat de natuurlijke cyclus niet voldoende is. Carbon Lockdown Project legt het uit met de woorden: “Ook al is fotosynthese ‘gratis’, bossen moeten duurzaam beheerd worden,” iets waarvan zij beweren het beste te weten hoe dat moet. Carbon Lockdown Project benadrukt vervolgens het belang van het planten van bomen en hoe zij van plan zijn om “in te grijpen” om onze planeet te redden:

Het idee van Wood Harvesting and Storage (WHS) stelt een beheersinterventie voor door middel van houtoogst of het verzamelen van houtresten, gevolgd door opslag in anaerobe ondergrondse of natte/droge/koude omstandigheden om rotting te voorkomen.

Een “TREE VAULT” zal boomstammen opslaan zodat ze geen koolstofdioxide in de atmosfeer kunnen uitstoten. Om het probleem aan te pakken dat bosgrond vaak dicht onder de grond ligt, is het idee om “boomgewelven” te bouwen die lijken op oude grafheuvels. De bomen worden begraven in op elkaar gestapelde cellen, die elk worden afgesloten met luchtdichte materialen. Wanneer het boomgewelf zijn maximaal mogelijke hoogte heeft bereikt, wordt alles afgedicht met bijvoorbeeld klei. Vervolgens wordt er een laag aarde over de “grafheuvel” gelegd, waar volgens Kodama zonneparken gebouwd kunnen worden. Problemen met bodemerosie door regen en wind worden niet besproken, evenmin als het feit dat het het landschap zal ontsieren. Zoals op de foto te zien is, zullen niet alleen bossen en boomstammen begraven worden, maar ook gerecycled hout en houten huizen na de sloop. Afbeelding: Carbon Lockdown Project

 

Het is dus duidelijk dat het om houtkap gaat en niet alleen om het rooien van omgevallen en rottende bomen in het bos – zoals factcheckers van het establishment beweren nadat het project aandacht en kritiek begint te krijgen. Uit de andere materialen van het project blijkt ook duidelijk dat de focus ligt op bomen in hun laatste fase – voordat ze kooldioxide dreigen af te geven – dus de oudste en grootste bomen, precies de bomen die het meest geschikt zijn voor hout en het meest gewild zijn bij zagerijen en de bouwindustrie. In plaats van hout te worden voor bijvoorbeeld de huizenbouw, zullen ze begraven worden. Dit betekent niet alleen aanzienlijk hogere houtprijzen, maar ook stijgende brandhoutprijzen. In veel landen, waaronder Oost-Europa, is het gebruikelijk dat mensen – vooral nu de energie- en verwarmingskosten de pan uit zijn gerezen – het bos ingaan en afgevallen takken en oude gedroogde bomen oprapen om als brandhout te gebruiken.

   ZWARTE EIK is de naam van een eik die langere tijd in water heeft gelegen. De naam komt omdat het aanzienlijk donkerder is dan gewoon eikenhout. Deze stukken komen uit de sluisdeur van het Zweedse Götakanaal in Mem, die in 1832 werd gebouwd en in 2007 werd vervangen, wat betekent dat ze 175 jaar onder water hebben gelegen. Hout dat in zuurstofloze omstandigheden wordt opgeslagen, wordt na verloop van tijd harder en is daarom duurder, ongeacht de herkomst. Als het ondergronds wordt opgeslagen, in zoet of brak water, worden ook scheepswormen vermeden, die goed gedijen in zoute omgevingen. Bedrijven zoals Kodama kunnen daarom verwachten dat ze veel meer geld voor het hout krijgen als het wordt opgegraven en verkocht. Foto: Nya Tider

 

Het planten van bomen klinkt misschien positief, totdat we zien dat de globalisten het gemunt hebben op open landschappen in het algemeen en landbouwgrond in het bijzonder. Alleen dat deel van de “oorlog tegen koolstof” om Netto Nul te bereiken zal veel boerderijen dwingen om te sluiten, wat zal resulteren in een verdere vermindering van de natuurlijke voedselproductie, vee en granen. In Nederland probeert de door globalisten gecontroleerde regering 3.000 boerderijen te dwingen om te sluiten, en in Ierland waarschuwen melkveehouders dat 3.000 melkproducenten op het punt staan om weggevaagd te worden vanwege nieuwe “klimaateisen”. Bovendien zullen de economische stimulansen voor het kappen en begraven van bomen de ontwikkeling dicteren. Het artikel van Forbes onthult dat er uitgebreide plannen zijn om boeren in de richting van dergelijke “koolstoflandbouw” te sturen, die betaald wordt met koolstofemissierechten en al winstgevender is dan traditionele landbouw. Het doel is om hen te laten stoppen met het produceren van voedsel en houtproducten. Er wordt ook vermeld dat ze hiervoor buitenlandse “beter koolstofabsorberende” boomsoorten willen introduceren, zoals bamboe. Deze kunnen genetisch gemodificeerd worden om de kou op onze breedtegraden te weerstaan.

Hoge energieprijzen hebben al grote delen van de chemische industrie weggevaagd – vooral in het Westen – die kunstmest produceert die nodig is voor bijna de helft van de wereldvoedselproductie. Daarnaast heeft de aanhoudende zwakke zonnecyclus, die in december 2019 begon, extreem weer gecreëerd dat wereldwijd gewassen heeft vernietigd. Deze herfst, de oogsttijd op het noordelijk halfrond, lijkt in veel landen een van de slechtste ooit te zijn (de cijfers zijn nog niet definitief). De wereldwijde voedselzekerheid is nog nooit zo bedreigd geweest, iets wat zelfs de Agenda-drukkende VN heeft erkend.

    KODOMA is volgens de Japanse folklore de naam van geesten die in bomen wonen.

De term wordt ook gebruikt om een boom aan te duiden waarvan men gelooft dat er een “kodama” woont, meestal oudere bomen. Het fenomeen dat bekend staat als yamabiko, waarbij geluid een vertraagd echo-effect produceert in bergen en valleien, wordt soms toegeschreven aan dit type geest. Kodama kan in het Japans ook “echo” betekenen. In het hedendaagse Japan wordt Kodama nog steeds gevreesd, omdat het gezien wordt als demonen die in staat zijn om degenen die hen storen kwaad te doen door de boom om te hakken. Daarom worden zulke bomen nog steeds gemarkeerd met speciale shimenawa touwen gemaakt van hennepvezels (een inzet toont er een bij de Yuki Shrine in Kyoto). De tekening toont een Kodama (links) en komt uit het boek “Gazu Hyakki Yagyō” (Engels: “The Illustrated Night Parade of a Hundred Demons”) van Toriyama Sekien. Misschien een merkwaardige naamkeuze voor een bedrijf dat van plan is miljoenen oudere bomen te kappen. Afbeelding: Toriyama Sekien, Foto: Chris Gladis

 

De voedselproductie moet wereldwijd aanzienlijk en snel worden versterkt, maar in plaats daarvan gebeurt het tegenovergestelde. Globalisten willen vooral de veeteelt afschaffen en dierlijke eiwitten vervangen door plantaardig en synthetisch “vlees” en insecten. Zuivelproducten zouden ook op dezelfde manier vervangen worden, door alles van “zuivelproducten” op basis van soja tot kakkerlakkenmelk. Ze leggen echter nooit uit hoe ze van plan zijn om het ernstigere en enorme tekort aan granen te vervangen.

Naast het feit dat de landbouw gedwongen wordt een stapje terug te doen, zowel op het gebied van voedsel- als houtproductie, leidt dit tot iets anders waar niemand het over heeft. Rottende vegetatie en bomen creëren nieuwe voedselrijke bodems, die de basis vormen van alle graanproductie. Uitgeloogde bodems als gevolg van geïndustrialiseerde landbouw, vaak gedreven door globalistische multinationals, zijn tegenwoordig een groot probleem. Door miljoenen bomen uit de natuurlijke kringloop te verwijderen, worden ook de landbouwgrond en voedselproductie van de toekomst vernietigd.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/bill-gates-nieuwe-plan-70-miljoen-hectare-bomen-kappen-om-de-opwarming-van-de-aarde-tegen-te-gaan/

‘Turbo Kankers’ Gekoppeld aan COVID vaccinaties

 Analyse door Dr. Joseph Mercola   Feit gecontroleerd   10 oktober 2023

 

 Video Link: https://rumble.com/v3jxx2d-is-the-covid-vaccine-causing-turbo-cancers.html

 

      HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

 

·       Oncologen melden een alarmerende stijging van 'turbokanker' na de prik, een term die is bedacht om ongelooflijk snelgroeiende kankers te beschrijven bij mensen die een of meer COVID-prikken hebben gekregen

·       Turbokankers verschijnen bij jongeren, velen onder de 30 jaar, zonder familiegeschiedenis van kanker. Ze verschijnen ook bij zwangere vrouwen en jonge kinderen

·       De meeste turbokankers zijn stadium 3 of 4 tegen de tijd dat ze worden gediagnosticeerd, maar de symptomen zijn pas dagen of weken geleden ontstaan. Ze groeien en verspreiden zich zo snel dat veel patiënten sterven voordat de behandeling zelfs maar kan beginnen. De meeste turbokankers zijn ook resistent tegen conventionele behandeling

·       Er zijn verschillende mogelijke mechanismen van de COVID-vaccins die bij gevoelige personen tot kanker kunnen leiden. De primaire is de wijziging van het gebruikte mRNA. Pseudouridine is ingebracht om het RNA te stabiliseren. Het resulterende eiwit kan gemakkelijk verkeerd worden gevouwen en verkeerd vouwen van eiwitten is een kenmerk van de ziekte van Alzheimer, Parkinson en hartfalen

·       Het pseudouridine-inbrengen kan ook uw aangeboren immuuntoezicht onderdrukken door de activiteit van tolachtige receptoren te dempen, en verminderde kankerbewaking is daar een stroomafwaarts effect van

 

In een Highwire-interview van 22 september 2023 (video hierboven), besprak de Canadese oncoloog en kankeronderzoeker Dr. William Makis de alarmerende toename van 'turbo-kankers' na de prik, een term die is bedacht om ongelooflijk snelgroeiende kankers te beschrijven bij mensen die een of meer COVID-prikken hebben gekregen.

Een voorbeeld hiervan wordt gedetailleerd beschreven in een casusrapport van september 20231 mede geschreven door Dr. Peter McCullough. Het beschrijft de snelle achteruitgang van een 56-jarige man die binnen enkele dagen na zijn COVID-vaccin Bell’s Palsy verlamming ontwikkelde, die uitgroeide tot een agressieve tumor op zijn oor en gezicht. Zoals opgemerkt in het abstract :2

"De maligniteit was van huidafkomst en de zaak vertoonde symptomen die consistent waren met Bell's verlamming en trigeminusneuralgie die vier dagen na vaccinatie begon ... In deze studie beschrijven we alle aspecten van deze zaak en bespreken we mogelijke causale verbanden tussen de snelle opkomst van deze uitgezaaide kanker en mRNA-vaccinatie.

We plaatsen dit in de context van meerdere immuunstoornissen die mogelijk verband houden met de mRNA-injecties die naar verwachting een agressievere presentatie en progressie van kanker zouden versterken.

Het type maligniteit dat we beschrijven suggereert een populatierisico voor het optreden van een grote verscheidenheid aan relatief veel voorkomende basaloïde fenotype-kankercellen, die mogelijk de kans hebben op uitgezaaide ziekten. Dit kan worden vermeden met vroege diagnose en adequate behandeling.

Aangezien verlamming / pijn in het gezicht een van de meest voorkomende bijwerkingen is na mRNA-injectie, moet een zorgvuldige inspectie van cutaan / zacht weefsel worden uitgevoerd om maligniteit uit te sluiten.

Er wordt een uitgebreid literatuuronderzoek uitgevoerd om de toxiciteit van mRNA-vaccinatie op te helderen die mogelijk tot de dood van deze patiënt heeft geleid. Preventief en nauwkeurig routinematig klinisch onderzoek kan toekomstige sterfgevallen mogelijk voorkomen."

Een ander casusrapport ,3 gepubliceerd in november 2021, beschreef de opmerkelijk snelle progressie van angioimmunoblastisch T-cellymfoom bij een 66-jarige man, slechts enkele dagen nadat hij zijn derde Pfizer-vaccin kreeg.

Ironisch genoeg kreeg hij de kans om hem te beschermen tijdens chemotherapie, en binnen acht dagen explodeerde de kanker en verspreidde zich als een lopend vuurtje. Volgens Makis zou dat soort progressie normaal gesproken een paar jaar of hoogstens een paar maanden duren.

Turbo Kankers - Een nieuw COVID-tijdperk Fenomeen

Zoals Makis opmerkt, zien we nu de opkomst van snelgroeiende kankers van de borst, dikke darm, slokdarm, nier, lever, alvleesklier, galwegen, hersenen, longen en bloed - inclusief buitengewoon zeldzame soorten kanker.

Maar dat is niet alles. Deze kankers komen voor bij jongeren, velen onder de 30 jaar, zonder familiegeschiedenis van kanker. Ze verschijnen bij zwangere vrouwen en jonge kinderen. Even vreemd is het feit dat de meeste fase 3 of 4 zijn tegen de tijd dat ze worden gediagnosticeerd, maar de symptomen zijn pas dagen of weken geleden ontstaan.

De kankers groeien en verspreiden zich zo snel dat veel van deze patiënten sterven voordat de behandeling zelfs maar kan beginnen. De meeste zijn ook resistent tegen conventionele behandeling en reageren niet. "Ik heb nog nooit kanker zo zien gedragen", zegt Makis, en hij zou het moeten weten, nadat hij tot nu toe 20.000 kankerpatiënten in zijn carrière had gediagnosticeerd.

Makis ving voor het eerst lucht op van dit fenomeen toen hij begon met het volgen van de plotselinge dood van Canadese artsen, die de volledige batterij COVID-vaccins moesten maken om hun baan te behouden. Binnen enkele maanden was er een uitbarsting van plotselinge sterfgevallen onder hen, velen als gevolg van hartaanvallen en sterven in hun slaap. Maar er was ook een grote groep artsen die agressieve kankers ontwikkelde.

Makis wijst erop dat wanneer je naar Go Fund Me-pagina's kijkt, je om donaties vraagt voor de behandeling van kanker, een groot deel van deze mensen heeft beroepen die de opdracht hadden om de leiding te nemen, zoals medische professionals en onderwijzers, politieagenten, brandweerlieden, militairen en vliegtuigbemanningen.

Potentiële werkingsmechanismen

Op de vraag hoe de COVID-vaccinsdeze turbokankers kunnen veroorzaken, beschrijft Makis verschillende mogelijke mechanismen die bij gevoelige personen tot kanker kunnen leiden. De primaire is de wijziging van het gebruikte mRNA.

De COVID-vaccinsbevatten niet hetzelfde mRNA dat voorkomt in het SARS-CoV-2-virus. Het mRNA is genetisch gemanipuleerd in een proces dat "codonoptimalisatie" wordt genoemd, waarbij pseudouridine wordt ingevoegd om het RNA te stabiliseren en snelle afbraak te voorkomen.4

De reden dat codonoptimalisatie werd gebruikt, is omdat het moeilijk is om je lichaam ertoe te brengen een bepaald eiwit te produceren door mRNA te injecteren. Het wordt niet alleen snel vernietigd, maar om de injectie te laten werken, hebben ze ook hogere niveaus van eiwitexpressie nodig dan van nature mogelijk is.

Ze hebben dit probleem omzeild door vervangingen te maken in de genetische instructies. Je kunt bepaalde nucleotiden uitwisselen (drie nucleotiden vormen een codon) en uiteindelijk toch hetzelfde eiwit krijgen, maar de verhoogde efficiëntie brengt vreselijke kosten met zich mee.

Wanneer delen van de code op deze manier worden vervangen, kan het resulterende eiwit gemakkelijk verkeerd worden gevouwen, en dit is in verband gebracht met een verscheidenheid aan chronische ziekten5 inclusief de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en hartfalen.6

Zoals Makis uitlegt, kan de pseudouridine-insertie ook uw aangeboren immuunbewaking onderdrukken door de activiteit van tolachtige receptoren te dempen, en een downstream-effect daarvan is verminderde kankerbewaking.

Hoe meer mRNA-vaccins u neemt, hoe groter de schade aan het immuunsysteem, hoe groter het risico op verminderde kankerbewaking en dus hoe groter uw risico op turbokanker.

Andere mogelijke mechanismen zijn onder meer:

Genomische integratie van het gemodificeerde mRNA door middel van reverse transcriptie, die tumorsuppressorgenen kan verstoren.

Genomische integratie van DNA-verontreinigingen in de shots, die tumorsuppressorgenen kunnen verstoren.

Tumoren kunnen zo worden bevorderd door de aanwezigheid van een SV40-promotor in de DNA-verontreinigingen.

De liposomale nanodeeltjes (LNP's) verspreiden het mRNA systemisch naar alle weefsels, met ernstige gevolgen voor uw immuunfunctie. We weten nu dat sommige individuen dat blijven doen produceren piekeiwit gedurende ten minste zes maanden, en wanneer uw lichaam herhaaldelijk (laat staan continu) wordt blootgesteld aan hetzelfde antigeen, creëert het tolerantie.

Als gevolg hiervan wordt u vatbaarder voor infecties omdat uw immuunsysteem niet langer vecht tegen het antigeen. Dezelfde antilichamen die infecties bestrijden, richten zich echter ook op kankercellen, dus uw risico op kanker neemt ook toe.

Plasmide-DNA kan ook worden opgenomen door darmbacteriën, waardoor ze een bron worden van constante antigeen (spike-eiwit) productie.


                                       Download dit artikel voordat het verdwijnt

https://media.mercola.com/ImageServer/Public/2023/October/PDF/turbo-tumors-linked-to-covid-jabs-pdf.pdf 

Stijging bij kanker zal waarschijnlijk een lange termijn trend zijn

Binnen het eerste jaar na de uitrol van de COVID-vaccins begon de sterfte door alle oorzaken te stijgen in landen over de hele wereld, en nogmaals, het zijn jongere mensen uit de werkende leeftijd die in ongekende mate sterven.

Het goede nieuws is dat de boosteropname de afgelopen zes maanden is gedaald. In Canada is slechts 5% tot 6% geboosterd. Het slechte nieuws is dat de lawine van kankers waarschijnlijk op lange termijn zal voortduren.

Sterfgevallen door kanker zullen waarschijnlijk ook blijven stijgen, want als we het exacte mechanisme erachter niet kennen, kunnen we ze niet behandelen, merkt Makis op, en zowel chemo als straling blijken nutteloos te zijn. Ze werken niet tegen deze snel optredende kankers.

Een belangrijke factor hier is dat hoe meer mRNA-vaccinaties u neemt, hoe groter de schade aan het immuunsysteem, hoe groter uw risico op verminderde kankerbewaking en dus hoe groter uw risico op turbokanker.

Dodelijke hersenen en hartverwondingen na de prik

                        Video Link: https://youtu.be/NZhzWzoPB3M

 

Kanker is niet het enige gevaar dat het gezicht van de prik heeft. In de video hierboven bespreekt John Campbell, een gepensioneerde verpleegkundig opvoeder, het casusrapport7 van een 76-jarige man met de ziekte van Parkinson die drie weken na het ontvangen van zijn derde COVID-19-injectie stierf. De autopsie onthulde enorme hart- en hersenbeschadiging.

De eerste prik die hij kreeg was AstraZeneca's adenovirale vectorvaccin. De volgende twee waren van Pfizer. Zoals Campbell opmerkte, terwijl sommigen beweren dat hart- en hersenbeschadiging een risico is op COVID-infectie maar niet op de vaccinaties, heeft dit casusrapport overtuigend aangetoond dat deze schade werd veroorzaakt door de vaccins en niet door natuurlijke infectie. Zoals in het abstracte vermeld :8

"... histopathologische analyses van de hersenen brachten eerder onvermoede bevindingen aan het licht, waaronder acute vasculitis ... evenals multifocale necrotiserende encefalitis met onbekende etiologie met uitgesproken ontsteking, waaronder gliale en lymfatische reactie.

In het hart waren tekenen van chronische cardiomyopathie en milde acute lymfohistiocytische myocarditis en vasculitis aanwezig. Hoewel er voor deze patiënt geen geschiedenis van COVID-19 was, werd immunohistochemie voor SARS-CoV-2-antigenen (piek- en nucleocapside-eiwitten) uitgevoerd.

Verrassend genoeg kon alleen spike-eiwit maar geen nucleocapside-eiwit worden gedetecteerd in de ontstekingsfocus in zowel de hersenen als het hart, vooral in de endotheelcellen van kleine bloedvaten.

Aangezien er geen nucleocapside-eiwit kon worden gedetecteerd, moet de aanwezigheid van piekeiwit worden toegeschreven aan vaccinatie in plaats van aan virale infectie. De bevindingen bevestigen eerdere rapporten van encefalitis en myocarditis veroorzaakt door op genen gebaseerde COVID-19-vaccins."

Wordt vruchtbaarheid ook beïnvloed?

Recent onderzoek bevestigt ook eerdere rapporten9 van menstruatie-doorbraakbloeding bij pre-, peri- en postmenopauzale vrouwen, waarvan de implicaties nog onbekend zijn. Zoals gerapporteerd door Medical Xpress, 2 oktober 2023:10

"Onderzoek van het Norwegian Institute of Public Health, Noorwegen, suggereert dat COVID-19-vaccins of de reactie van het lichaam daarop kunnen leiden tot onverwachte vaginale bloedingen bij vrouwen. Dit fenomeen werd waargenomen bij vrouwen in verschillende reproductieve stadia.

In een krant ,11 'Onverwachte vaginale bloeding en COVID-19-vaccinatie bij niet-menstruerende vrouwen', gepubliceerd in Science Advances, beschrijft het team van onderzoekers op het gebied van volksgezondheid hun bevindingen die de mogelijkheid vergroten dat het piekeiwit van het SARS-CoV-2-virus, dat het doelwit is van de vaccins, bij dit fenomeen kunnen betrokken zijn ...

De studie omvatte ongeveer 22.000 deelnemers van 32 tot 64 jaar uit de Noorse moeder-, vader- en kind cohortstudie (MoBa) en het seniorcohort van 65 tot 80 jaar.

Onverwachte vaginale bloeding werd gemeld bij 3,3% van de postmenopauzale vrouwen, 14,1% van de perimenopauzale vrouwen en 13,1% van de pre-menopauzale vrouwen, meer dan driemaal de verwachte percentages. Ongeveer de helft van de vrouwen die onverwachte vaginale bloedingen meldden, ervoer het binnen 28 dagen na een COVID-19-vaccinatie."

Belangrijk is dat uit de studie bleek dat slechts 31% van de vrouwen die abnormale bloedingspatronen rapporteerden, er medische zorg voor zocht, en nog minder medische hulp wanneer de bloeding optrad na hun COVID-injectie. Als gevolg hiervan wordt deze bijwerking niet vastgelegd in databases met betrekking tot de gezondheidszorg.

Ik heb de prik gekregen? Onderneem actie om uw gezondheid te beschermen

Als je al een of meer prikken hebt en je nu zorgen maakt over je gezondheid, wat kun je dan doen? Neem in de eerste plaats nooit meer een COVID-booster, een andere mRNA-gentherapie-opname of een regelmatig vaccin. Je moet de aanval op je systeem beëindigen.

Als u symptomen ontwikkelde die u niet had voordat u werd gevaxxed, zou ik u willen aanmoedigen om deskundige hulp te zoeken. In het licht van de frequentie van turbokankers, zouden postmenopauzale vrouwen met doorbraakbloeding na hun COVID-prik waarschijnlijk verstandig zijn om geëvalueerd te worden om endometriumkanker uit te sluiten.

Op dit moment lijkt de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) een van de beste behandelprotocollen te hebben voor verwondingen na de prik. Het heet I-RECOVER en kan worden gedownload van covid19criticalcare.com.12

Dr. Pierre Kory, die medeoprichter was van de FLCCC, is min of meer overgestapt op de uitsluitende behandeling van de gewonden van het vaccin. Zie voor meer informatie DrPierreKory.com. Dr. Peter McCullough onderzoekt ook post-jab behandelingen, die u kunt vinden. PeterMcCulloughMD.com.

De Wereldgezondheidsraad heeft ook lijsten gepubliceerd met remedies die kunnen helpen bij het remmen, neutraliseren en elimineren van piekeiwit, waarvan de meeste experts het erover eens zijn dat het de belangrijkste boosdoener is. Ik behandelde deze in mijn artikel uit 2021, "World Council for Health onthult Spike Protein Detox".

 

- Bronnen en referenties

·         1, 2 EXCLI Journal 2023; 22: 992-1011

·         3 Frontiers in Medicine 25 november 2021; 8: 798095

·         4 Ehden Substack 20 augustus 2021

·         5 Nature Medicine 6 december 2011; 17: 1536-1538

·         6 Autofagie augustus 2008; 4 (6): 821-823

·         7, 8 Vaccins 2022; 10 (10): 1651

·         9 Wetenschap 15 juli 2022

·         10 Medical Xpress 2 oktober 2023

·         11 Science Advances 22 september 2023; 9 (38)

·         12 Covid19criticalcare.com

Bron: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2023/10/10/turbo-tumors-linked-to-covid-jabs.aspx

PS.: (red. zie ook de CDS behandelingen van https://andreaskalcker.com/nl/ )

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...