maandag 31 januari 2022

Het plan om ons te taggen voor het slavensysteem van de nieuwe wereldorde

 

Het plan om ons te taggen voor het slavensysteem van de nieuwe wereldorde

Analyse door Dr. Joseph Mercola    Feit gecontroleerd    30 januari 2022

 


      Video Link: https://www.bitchute.com/video/aNnwbasRlglJ/

HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG


·         Tientallen collegiaal getoetste onderzoeken tonen aan dat wanneer COVID-19 wordt behandeld binnen de eerste paar dagen na het begin van de symptomen, er 85% minder ziekenhuisopname en overlijden is

·         Met Omicron hebben we een best-case scenario gekregen. Het zeer besmettelijke virus kan door de bevolking scheuren en slechts milde verkoudheidssymptomen veroorzaken, waardoor kudde-immuniteit ontstaat zonder het risico op massale slachtoffers

·         Twee maanden voor de uitrol van de COVID-injecties was de Amerikaanse Food and Drug Administration zich ervan bewust dat ze ernstige problemen konden veroorzaken, waaronder hartaanvallen, beroertes, myocarditis, bloedstolsels, neurologische problemen en meer, maar ze duwden ze toch door

·         Dr. Vladimir Zelenko gelooft dat SARS-CoV-2 een biowapen is. Octrooien verspreid over twee decennia ondersteunen deze visie. Degenen die het wapen hebben gemaakt, hebben ook antidota onderzocht en geïdentificeerd, waaronder het zinkionofoor hydroxychloroquine

·         Het tegengif voor COVID werd opzettelijk onderdrukt om mensen aan te moedigen de COVID-prik te krijgen, waarvan Zelenko gelooft dat het een hulpmiddel is om mensen te taggen voor het slavensysteem van de Nieuwe Wereldorde

 

Dr. Vladimir Zelenko, die ik twee keer eerder heb geïnterviewd, was een van de eerste Amerikaanse artsen die een vroeg behandelingsprogramma voor de nieuwe SARS-CoV-2-infectie ontwikkelde. Hij maakte het gebruik van hydroxychloroquine en zink populair, en toen hydroxychloroquine steeds moeilijker te verkrijgen werd, was hij ook een van de eersten die quercetine als een levensvatbaar alternatief identificeerde.

Toen de pandemie begon, oefende Zelenko in New York. Sindsdien is hij naar Florida verhuisd, waar hij enkele uren per dag interviews geeft om het woord over vroege behandeling en preventie te verspreiden. Zoals opgemerkt door Zelenko:

"Het is een zeer behandelbare infectie - of moet ik zeggen biowapen? — indien gedaan binnen de eerste paar dagen, omdat COVID twee ziekten is. Het is het infectieuze stadium van het virus en een week later heb je de pathogene ontstekingsreactie die alle schade aan de longen aanricht en bloedstolsels veroorzaakt.

Het draait dus allemaal om timing. En de gegevens zijn heel duidelijk. Er zijn tientallen peer-reviewed onderzoeken die bewijzen dat als je COVID binnen de eerste paar dagen behandelt, je 85% minder ziekenhuisopname en overlijden hebt. Het is een goed idee. Je had 700.000 van de 800.000 mensen kunnen behoeden voor ziekenhuisopname.”

Hoewel hij een vergunning had om medicijnen te beoefenen in Florida, besteedt Zelenko nu het grootste deel van zijn tijd aan het opleiden van het publiek en andere artsen. Hij is ook beschikbaar via telegeneeskunde, maar zijn passie is het onderzoeken en ontwikkelen van eenvoudige, natuurlijke benaderingen van complexe gezondheidsproblemen, waaronder die van hemzelf.

De minder bereden weg

Zelenko heeft een zeldzame vorm van kanker, longslagadersarcoom genaamd, die meestal fataal is. Hij heeft ook twee openhartoperaties ondergaan en drie jaar chemo en bestraling, maar geen van deze heeft zijn problemen opgelost.

“Bijna vier jaar geleden werd bij mij longarteriesarcoom vastgesteld. Er zijn gemiddeld slechts 10 gevallen per jaar, en ze worden allemaal gevonden bij autopsie. In mijn geval dachten ze dat het een bloedstolsel was dat niet reageerde op bloedverdunnende medicijnen.

Dus werd de beslissing genomen om een ​​embolectomie te doen, mijn borstkas te openen, de longslagader in te gaan en de bloedprop eruit te halen. Maar toen ze dat deden, zagen ze dat het een tumor was, en het had mijn rechterlong volledig vernietigd. Dus ik verloor mijn rechterlong. En ze sneden een groot deel van de longslagader open en moesten die reconstrueren omdat je die slagader nodig hebt om te leven.

Toen zat ik in de chemo... Ik was twee jaar redelijk goed, en toen kwam het terug en was het ook uitgezaaid naar mijn heup. En dus had ik weer een openhartoperatie. Ze moesten een van mijn hartkleppen vervangen, de longklep. Toen ging ik voor bestraling van mijn heup [gevolgd door] hele zware chemo.

Na twee maanden daarna kreeg ik congestief hartfalen en ontwikkelde cardiomyopathie ... Ik herstelde daarvan en kreeg medicatie voor hartfalen ... Een maand daarna ... kreeg ik COVID-pneumonie ... Ik was knap zeker dat ik in een doos zou vertrekken, maar ik herstelde.

Een paar maanden later ging ik voor een nieuwe CT-scan, en ze ontdekten, opnieuw, de tumor was terug in de longslagader, maar deze keer wilde geen enkele dokter me opereren. Een derde openhartprocedure is erg gevaarlijk. Ze schatten de kans op meer dan 50% dat ik op tafel zou sterven, wat ik niet leuk vond. Dus uiteindelijk kreeg ik behoorlijk intense straling naar mijn mediastinum, waar de tumor was.

Toen kwam je in beeld, wat betreft het adviseren over de behandeling. Ik kreeg uiteindelijk twee maanden immunotherapie in Europa met checkpointremmers, maar ook hyperthermie en maretakinjecties, en alfaliponzuur, hooggedoseerde vitamine C [infusies] en verschillende andere modaliteiten. En ik voel me beter dan ooit.

Ik heb vorige week een CT-scan gehad en die toonde aan dat de tumor met een derde was gekrompen. Ik sprak met de radiotherapeut-oncoloog die me vertelde dat een goed resultaat even groot of kleiner zou zijn geweest. Het duurt jaren om het op te lossen. Dus de tijd zal het leren, maar het is gemakkelijker voor mij om te lopen, en hemodynamisch ben ik stabieler en ik voel me goed. Amen."

De verrassende rol van immunotherapie bij kanker

Over het algemeen heeft het "COVID-verhaal de manier waarop ik naar het leven kijk volledig veranderd", zegt Zelenko. Toen hij zag hoe natuurlijke, effectieve vrij verkrijgbare oplossingen voor COVID werden onderdrukt, terwijl experimentele genoverdrachtsschoten werden gepusht, realiseerde hij zich dat andere behandelingen ook onderdrukt zouden kunnen worden, zoals kankerbehandelingen.

"Waarschijnlijk werden effectieve benaderingen gemarginaliseerd in plaats van de duurdere farmaceutische benaderingen" , zegt hij. 'Ik zal je één voorbeeld geven. Dr. [William] Coley was een oncologische chirurg die ongeveer 100 jaar geleden leefde, misschien 120 jaar geleden. Hij merkte dat hij zijn patiënten zou opereren, en de tumor zou terugkomen en ze zouden sterven. En toen zag hij iets heel interessants.

Hij had een patiënt met alvleesklierkanker, stadium 4, niet te opereren. Die patiënt werd erg ziek met een infectie en werd septisch. Hij stierf bijna, maar hij herstelde en zijn tumor verdween. Hij merkte dat soort fenomeen nog een paar keer op en realiseerde zich dat er een immuunreactie moest zijn, een immuunrespons op de infectie die het immuunsysteem wakker maakt om ook de tumor aan te vallen.

Dus eigenlijk was dat naar mijn mening de geboorte van immunotherapie. Koorts lijkt een rol te spelen. Het lijkt antitumor eigenschappen te hebben en bepaalde delen van je immuunsysteem te activeren. Het is dus fascinerend. En die informatie werd lange tijd begraven - 50, 60 jaar - totdat sommige artsen het herontdekten en onderzoek begonnen te doen. En daar heb ik in Europa van geprofiteerd.”

Hyperthermische behandeling voor kanker

We hebben een lange weg afgelegd sinds de dagen van Coley, die giftige stoffen gebruikte om infecties en koorts te veroorzaken. Tegenwoordig wordt in plaats daarvan hyperthermische behandeling gebruikt. Kortom, het draait allemaal om het verhogen van je lichaamstemperatuur tot ongeveer 104 graden Fahrenheit gedurende vier tot zes uur. Zelenko beschrijft de behandeling die hij onderging:

“Het was een hele ervaring, vijf uur lang een temperatuur van rond de 40 graden Celsius, laten we zeggen 104 graden Fahrenheit. Je wordt een beetje gek en een beetje angstig, maar ik dronk veel vocht en had de hele tijd een verpleegster bij me. Het was een behoorlijk interessante ervaring.

Er waren hyperthermiemachines voor het hele lichaam en gelokaliseerde hyperthermie. Beide zijn eigenlijk een luxe sauna. Het was eigenlijk net een spa. In de meeste gevallen heb ik genoten van de behandeling.”

Even terzijde, ik geloof oprecht dat saunabaden een van de krachtigste biohacks is die er zijn. Ik doe het vier keer per week. Ik krijg mijn temperatuur tot ongeveer 102 graden F. of zo, gedurende 20 minuten. Ik heb gemerkt dat het een zeer effectieve gezondheidsgewoonte is om infecties in de kiem te smoren, en het kan ook helpen om mogelijke maligniteiten te remmen. Ik gebruik momenteel een prototype SaunaSpace-sauna met volledig spectrum die EMF-vrij is, acht lampen van 250 watt heeft en waarschijnlijk later dit jaar beschikbaar zal zijn.

Omicron is niet te stoppen, maar niet te vrezen

Om terug te komen op de kwestie van COVID, heeft de SARS-CoV-2-infectie de afgelopen twee jaar een aantal veranderingen ondergaan. Omicron is bijvoorbeeld veel besmettelijker, maar heeft veel minder ernstige symptomen. Zoals opgemerkt door Zelenko:

“Omicron is niet te stoppen. Het is besmettelijker dan mazelen. Iedereen gaat het halen. Sorry, maar dat is het geval. Het lijkt echter in de meeste gevallen alleen de bovenste luchtwegen aan te vallen en er zijn maar heel weinig sterfgevallen. Het reageert ook erg goed op de behandeling, dus er is geen reden om er bang voor te zijn."

In feite lijken we een best-case scenario te hebben gekregen, waarin een zeer besmettelijk virus door de bevolking zal scheuren en slechts milde verkoudheidsverschijnselen veroorzaakt, waardoor kudde-immuniteit ontstaat zonder het risico op massale slachtoffers. "Als tweederde van de bevolking er doorheen komt, stopt het in wezen de pandemie", zegt Zelenko.

Vaccineren tijdens een pandemie Rassenvarianten

In het interview legt Zelenko uit hoe de vele varianten die we hebben gezien waarschijnlijk het resultaat zijn van de massale 'vaccinatie'-campagne.

Drie gerespecteerde immunologen, Dr. Luc Montagnier (die in 2008 de Nobelprijs won voor zijn ontdekking van het HIV-virus), Dr. Sucharit Bhakdi, de meest gepubliceerde immunoloog in de geschiedenis, en Dr. Geert Vanden Bossche, een topimmunoloog in Nederland , hebben allemaal gewaarschuwd dat wanneer je massaal vaccineert in het midden van een actieve uitbraak, je varianten veroorzaakt.

"Je oefent evolutionaire druk uit en kweekt meer verschillende virussen", zegt Zelenko. “Nu zijn er twee of drie mogelijkheden. Een zou kunnen zijn dat het onbedoeld was. Goede, goedbedoelende mensen ontwikkelden wat ze dachten dat zou helpen: een vaccin. Het is echter een absolute mislukking geweest om het aan mensen te geven tijdens een pandemie. 'Oeps, het spijt ons.' Dat is een mogelijkheid.

De andere mogelijkheid is dat degene die dit heeft georkestreerd precies weet wat hij doet, en dat ze het expres doen om de nieuwe varianten en de gevolgen daarvan in stand te houden, wat in wezen een psyop is [om een ​​wereldwijde psychose te veroorzaken] vanwege angst , lockdowns en het dragen van een gezichtsluier.

Er is nog een mogelijkheid. Er is geen geschil; iedereen die de feiten kent en de kwestie heeft bestudeerd, weet dat COVID-19 een wapen is dat in een laboratorium is gemaakt. Onderzoek naar functiewinst is niets meer dan het maken van een massavernietigings- en genocidewapen, en er is een 20 jaar lang patentspoor dat de verschillende ontwikkelingsstadia van dit wapen documenteert.

En hier is mijn veronderstelling. Ik heb hier geen bewijs van, maar ik zou het volgende kunnen zeggen: Als ik het originele virus zou kunnen maken, zou ik varianten kunnen maken. Het is erg makkelijk. Je verandert gewoon een paar sequenties van de code die bij het spike-eiwit hoort. Je verandert de driedimensionale vorm en als je het genoeg doet, elimineer je bestaande antilichamen.

Dus nogmaals, ik heb daar geen bewijs voor, maar ik heb wel bewijs dat [SARS-CoV-2] een kunstmatig gemaakt biowapen is. Dus waarom zou het niet mogelijk zijn om varianten op dezelfde manier te maken? Ik denk dat het een soort combinatie is, multifactoriële oorzaak van varianten - de natuurlijke God-factor, de evolutionaire druk die wordt uitgeoefend door mensen te vaccineren tijdens een actieve pandemie, en ze dan gewoon ronduit te maken."

Antidota tegen het biowapen zijn van tevoren ontwikkeld

Zelenko vertelt verder over een relatief recente realisatie. In maart 2020 zag hij een MedCram-video, aflevering 34, 1 , waarin Dr. Roger Seheult enkele principes uitlegde waarop hij uiteindelijk zijn COVID-protocol bouwde. Seheult citeerde specifiek een artikel waarin de werking van zinkionoforen werd uitgelegd.

Op dat mechanisme vertrouwde Zelenko bij het ontwikkelen van zijn eigen protocol. Hij realiseerde zich echter pas in december 2021 dat de auteur van dat centrale artikel Dr. Ralph Baric was. Waarom is dat belangrijk? Zelenko legt uit:

“In 1999 ontdekte Ralph Baric, gefinancierd door de Amerikaanse regering, aan de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill, hoe je een dierlijk virus kon nemen en het andere soorten, verschillende dieren, met andere woorden, kruis- soort infectie.

In 2015 ontdekten dezelfde Dr. Ralph Baric en Dr. Zhengli [van het Wuhan Institute of Virology in China], gefinancierd door de National Institutes of Health, hoe een coronavirus vleermuisvirus mensen kon infecteren, en verhoogde de dodelijkheid ervan aan mensenlevens. Dat was in 2015. Maar in 2010 publiceerde Baric dat artikel waarnaar ik verwijs.

Dus de ontwikkeling van het wapen gebeurde in fasen, maar voordat het werd losgelaten op de menselijke bevolking, of de ontwikkeling dat het in staat was om mensen te infecteren, werd er een tegengif gemaakt. Onderzoek betaald door de overheid werd gepubliceerd.

Dezelfde mensen die de bom maakten, laten we zeggen, creëerden ook het tegengif om de bom te verspreiden. En toen de pandemie uitbrak, kwamen artsen zoals ik, uit noodzaak, met creatieve oplossingen, gebaseerd – in mijn geval, onbewust – op dit werk. En onmiddellijk werd die informatie gemarginaliseerd en onderdrukt, en artsen werden gedeformeerd omdat ze ervoor pleitten.

Dus de regering die de bom maakte, wist ook van de oplossing. En de reden waarom is dat ze niet dood wilden. De belanghebbenden hier willen niet dat hun families sterven. Maar voor jou en voor mij hebben ze een andere agenda. Dus ze hadden die informatie.

Ik weet dat de leidinggevenden van Google allemaal hydroxychloroquine en ivermectine gebruiken voor profylaxe, net als de helft van het Congres. En dus wisten de mensen die dit hebben georkestreerd het antwoord en gebruiken het voor zichzelf. Zelfs artsen weten het antwoord zelf.

Ze schrijven [deze medicijnen] voor zichzelf voor, of ze bellen me. Maar als patiënten komen, zeggen ze dat er geen behandeling is, ga naar huis en neem Tylenol. Dit is dus massamoord.”

De COVID-prikkels - een nieuwe misdaad tegen de menselijkheid

Naast het doden van onnoemelijke aantallen mensen door vroege behandelingsopties te ontkennen en te onderdrukken, doden regeringen over de hele wereld ook mensen met de COVID-prikkels. Een jaar na de agressieve campagne om zoveel mogelijk mensen te injecteren, is het waarschijnlijk dat de schoten meer mensen hebben gedood dan zijn overleden aan de infectie. Het is erg moeilijk te zeggen, helaas, omdat de gegevens zo serieus worden gemanipuleerd.

In 2015 zei Bill Gates dat de wereldbevolking met 15% moet worden verminderd door het gebruik van vaccins vanwege de opwarming van de aarde. Dezelfde Bill Gates zei in 2020 dat 7 miljard mensen gevaccineerd moeten worden. Waarom zou ik een vaccin voor mijn gezondheid nemen van iemand die pleit voor het gebruik van vaccins om de wereldbevolking te verminderen? ~ Dr. Vladimir Zelenko


Zelenko schat dat er tot nu toe tussen de 500.000 en 1 miljoen Amerikanen zijn omgekomen door de schoten. Verontrustend was dat de Amerikaanse Food and Drug Administration zich ervan bewust was dat de schoten ernstige gevolgen konden hebben, maar ze duwden ze toch door. Bovendien weigeren ze in te gaan op het verbijsterende aantal bijwerkingen dat is gemeld aan het Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS). Het veiligheidssignaal kan onmogelijk duidelijker zijn.

“In oktober 2020, twee maanden voor de uitrol van het vaccin, was er een interne presentatie in de FDA aan haar wetenschappers, en op dia 16 van die presentatie was er een lijst met bijwerkingen: dood, hartaanval, beroerte, bloedstolsels , gruwelijke neurologische ziekten, myocarditis en nog veel, veel meer”, zegt Zelenko.

“Houd er rekening mee dat dit twee maanden voor de uitrol is. Nadat de vaccins waren uitgerold, en een paar maanden later, toen de VAERS-database de bijwerkingen begon te tonen die mensen ervoeren, was er een 100% correlatie met wat die dia zei dat er zou gebeuren, en wat er werkelijk met mensen gebeurde.

Dat is massamoord met voorbedachten rade. FDA wist precies wat het deed. Ze wisten precies de bijwerkingen, en ze brachten het toch uit..."

Wat is de echte agenda?

Waarom zou de FDA zich zo gedragen? Waarom beschermen ze de volksgezondheid niet tegen een duidelijk dodelijke behandeling? En aan de andere kant, waarom staan ​​ze artsen niet toe om mensen te helpen met een vroege behandeling? Zelenko legt uit:

“Halverwege de jaren '90 werd het duidelijk dat de Amerikaanse economie gedoemd was te mislukken. De Medicare- en socialezekerheidsstelsels zouden insolvent worden en dat zou nationaal en internationaal een tsunami-achtig effect veroorzaken. En het was niet te stoppen. Het was [wiskundig onvermijdelijk].

Medicare zal volgens het Congressional Budget Office in 2027 het proces naar faillissement beginnen. Dus de veiligheid vanaf vandaag [zal duren tot] 2034. Nu zagen de belangrijkste belanghebbenden in de wereldeconomieën een existentiële dreiging. Ze begrepen dat hun macht en rijkdom in gevaar waren.

En dus werd er een plan ontwikkeld, dat op dat moment de technologie te boven ging, maar de technologie werd ontwikkeld. Zo werd bijvoorbeeld het Human Genome Project in kaart gebracht en afgerond.

Vervolgens werd CRISPR-technologie ontwikkeld, namelijk het bewerken van genen of het splitsen van genen op zeer nauwkeurige manieren. Dat werd verkocht als een manier om genetische ziekten te genezen. Er is een defect gen. Je kunt het er gewoon uitknippen en erin splitsen, knippen en plakken, eigenlijk een gezond gen.

Dat is het voordeel. Het nadeel is dat het mogelijkheden schept om om snode redenen aan gene-editing te doen. In 2015 zei Bill Gates dat de wereldbevolking met 15% moet worden verminderd door het gebruik van vaccins vanwege de opwarming van de aarde.

Dezelfde Bill Gates zei in 2020 dat 7 miljard mensen gevaccineerd moeten worden. De voor de hand liggende retorische vraag is dus: 'Waarom zou ik een vaccin voor mijn gezondheid nemen van iemand die pleit voor het gebruik van vaccins om de wereldbevolking te verminderen?'

In 2016 zei Klaus Schwab in een interview iets heel vreemds. Hij zei dat binnen 10 jaar, tegen 2026, elk mens zal worden getagd met een digitale identificatiecode. Wat betekent dat, en waarom?

Laten we de volgorde van gebeurtenissen doornemen. Een biowapen wordt gemaakt met een tegengif, dat wordt onderdrukt en verborgen. [Het biowapen] wordt vrijgegeven. Het is heel gemakkelijk te behandelen. Die informatie wordt echter onderdrukt en de toegang tot die medicijnen wordt onderdrukt, en artsen die ervoor pleiten, worden vervolgd.

Alles wat mensen hoop lijkt te geven, angst vermindert, re-integratie met uw dierbaren aanmoedigt, lijkt onmiddellijk te worden belasterd, zelfs vroege interventie. Als je naar de NIH kijkt, raden ze aan om vanaf vandaag COVID niet te behandelen, tenzij ze met longschade in het ziekenhuis liggen. Doe dat niet.

En dus vroeg ik me af, wat is er werkelijk aan de hand? En waarom deze onophoudelijke druk om iedereen te vaccineren? Waarom artsen opsluiten voor het gebruik van medicijnen op het werk? Omdat het de aarzeling van het vaccin aanmoedigt.

Toen realiseerde ik me iets. Er waren twee patenten waar ik kennis van kreeg. Ze liggen een jaar uit elkaar, maar ze zijn verbonden in de puzzel, in het concept. Een daarvan was 31 augustus 2021, dat beschrijft ... nanotechnologie-engineering. 2 Het beschrijft in grote lijnen het volgende:

Dat er in deze vaccins de mogelijkheid, de technologie bestaat die het mogelijk maakt om biometrische gegevens te meten, dat wil zeggen uw hartslag, uw ademhalingsfrequentie, temperatuur, en vervolgens de overdracht van die gegevens met uw locatie naar een derde partij.

Dat leek me niet eens logisch. Zoals? Maar toen realiseerde ik me dat er nog een patent is dat eigendom is van Microsoft. Deze herinner ik me uit mijn hoofd. Het is een internationaal patent, WO202060606. Je kunt dit niet verzinnen. Dat patent beschrijft de koppeling van biometrische gegevensoverdracht aan cryptocurrency.

Toen kreeg ik het. En tussen haakjes, 2026, wanneer iedereen zou moeten worden getagd met een digitale ID, laten we het een interne Auschwitz-tatoeage noemen, is een jaar voor het begin van het faillissement van Medicare en het begin van de economische ineenstorting. En zo is de echte agenda voor mij duidelijk geworden.

Het ging nooit over gezondheid. COVID-19 is gemakkelijk te behandelen. Het ging altijd om het gebruik van angst en massapsychose om 7 miljard mensen moedwillig geïnjecteerd te krijgen met de technologie die hen in staat zou stellen deel te nemen aan het nieuwe op cryptocurrency gebaseerde systeem, het systeem dat de wereld zal gebruiken voor financiën.

Fiat-valuta en alle traditionele manieren van transacties zullen verdwijnen. De enige manier waarop u daadwerkelijk kunt deelnemen aan transacties, bijvoorbeeld om brood te kopen, is door een sensor te hebben die informatie met uw locatie verzendt. Het is het merkteken van het beest, als je het echt wilt weten. Daarmee kun je dan brood voor je gezin kopen...

Gates en Schwab [hebben] het allebei over hoe deze vaccins veranderen wie je bent. Wat betekent dat? Ze leggen het uit. [Met] de genbewerkingstechnologie maken ze de mens beter. Dat is transhumanisme. Ik noem het Mens 2.0. Human 1.0 is de versie gemaakt door God. Wij zijn is [met God] ingeprent in onze genetische code. We zijn gemaakt naar het beeld van God omdat we zijn code in ons hebben.

Zou u Bill Gates of Klaus Schwab het wachtwoord van uw huisbeveiligingssysteem willen geven? Waarom zouden we hem toegang geven tot onze genetische code? Mens 2.0, in de demente, verdorven, gestoorde geest van deze mensen is de volgende stap in de evolutie van de mens. En ik zeg dat als je toestaat dat dit jezelf overkomt, je niet langer gemaakt bent naar het beeld van God. Je bent gemaakt naar het beeld van Bill Gates en Klaus Schwab."

Een truc om ons te taggen voor het slavensysteem van NWO

Samenvattend is Zelenko dus van mening dat alles wat we tot nu toe hebben meegemaakt - de agressieve marketing van de schoten, de dwang en dreigementen om er zoveel mogelijk geïnjecteerd te krijgen - allemaal een truc is geweest om zoveel mogelijk mensen te "taggen" ter voorbereiding op het cryptocurrency-systeem van de Nieuwe Wereldorde, dat zal worden beheerd door een kleine selecte groep en zal worden gebruikt om de hele mensheid tot slaaf te maken.

Zoals Zelenko opmerkte, heeft het World Economic Forum publiekelijk aangekondigd dat de VS tegen 2030 niet langer een supermacht zal zijn en dat een paar landen de leiding zullen hebben over het mondiale bestuur. Hoe destabiliseer je nu een economische motor als de VS?

"Je creëert een pandemie", zegt Zelenko. “Je sluit middenklassebedrijven, kleine bedrijven... Maar je laat Walmart en Home Depot open... Het is een overdracht van rijkdom van de middenklasse naar de machthebbers. Het is eigenlijk een overval.

Dit is één grote poging om de mensheid tot slaaf te maken. Het is trouwens een briljant plan. Het is slecht, maar het is briljant omdat slavernij altijd de meest lucratieve industrie en bezit is geweest in de menselijke geschiedenis. Nu is het niet anders. En dus heb je een paar sociopaten die in hun onsterfelijkheid geloven en denken dat ze hun bewustzijn zullen overdragen aan een of andere cyborg, terwijl ze van de hele wereld genieten als hun speeltuin."

Zelenko gaat verder met het bespreken van de verklaringen die zijn ingeschreven op de Georgia Guidestones, een enorm granieten monument dat anoniem is opgericht in een klein stadje in Georgië, waarin 10 geboden staan. De eerste is dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht tot en gehandhaafd op 500 miljoen. Als de COVID-schoten doorgaan, is het niet ondenkbaar dat de menselijke populatie tot die omvang wordt teruggebracht.

Het waarom achter de genocide

Een paar maanden geleden debuteerde Elon Musk met zijn humanoïde robots, waarbij hij zei dat aangezien deze robots 90% van de beroepsbevolking zullen elimineren, we daarom een ​​universeel basisinkomen nodig hebben. Ook dit maakt deel uit van het plan The Great Reset, dat zowel technocratie als transhumanisme omvat.

"Houd in gedachten dat in de geest van deze mensen, we niet gemaakt zijn naar het goddelijke [beeld]. We zijn kakkerlakken. En ze zullen niet te lang eindeloze universele inkomstenbronnen naar kakkerlakken gooien. Ze zullen het in eerste instantie doen om de nutteloze eters te identificeren, en dan zullen ze worden geliquideerd. Dit is eerder gebeurd.

Nog maar 80 jaar geleden had je de nazi-ideologie gebaseerd op eugenetica, die drie klassen mensen creëerde. Je hebt de ubermensch, wat Nietzsche Superman zou noemen. Dan de mensch, wat het menselijke is, en dan de untermensch, wat het onmenselijke is. In het [Nazi]-model waren de [Nazi's] Supermen, afstammelingen van Arische goden. Dat gaf hen de macht om anderen tot slaaf te maken.

Dus bijvoorbeeld, de Angelsaksen, eigenlijk Europeanen, waren bedoeld als slaven van de Ariërs. En de ondermensen, waartoe ik behoor - joden, zigeuners, Slaven, gehandicapten, politieke gevangenen - we waren bedoeld om te worden verdampt, tot stof te worden.

Die ideologie verdween niet. Het dook weer op met de nuance die op dit moment niet antisemitisch is. Op een soort abstracte manier zijn we deze keer allemaal Joden, omdat de hiërarchie hier niet gebaseerd is op religie of identiteit, maar eerder op het gestoorde geloof dat ze, de Superman van deze generatie, naar een hoger niveau zijn geëvolueerd. van bewustzijn.

Ze zijn wakker en ze begrijpen en zijn verlicht over de aard van de menselijke conditie. Zij zijn de bewaarders van de planeet, en daarom is het hun verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de planeet solvabel is, dat deze blijft bestaan. En daarom moeten we de wereldbevolking terugbrengen.”

Reden voor optimisme

Terwijl de mensheid zich in een zeer precaire situatie bevindt, is Zelenko optimistisch over de toekomst.

"Ik zal je vertellen wat ik echt denk dat er aan de hand is" , zegt hij. “Er is wat we zien, en dan is er de, laten we het spirituele fysica noemen, in het spel. Karl Jung, de beroemde psychoanalyticus, schreef: 'De morele degradatie van de samenleving begint met de degradatie van het individu.' Daaruit kunnen we leren dat morele verbetering van de samenleving begint met verbetering van het individu.

Wij, als samenleving, hebben de afgelopen 50, 60 jaar een aantal zeer slechte keuzes gemaakt. We hebben bijvoorbeeld geslachtsrollen onheilig gemaakt of verontreinigd ... Het huwelijk heeft zijn heiligheid verloren. De ongeborenen worden afgeslacht. In de Bijbel zijn er twee steden die werden vernietigd, Sodom en Gomorra, en er is een analyse waarom dat gebeurde. Het was niet vanwege de immoraliteit, want de hele wereld was immoreel.

Het was omdat ze immoraliteit in de wet van het land hadden vastgelegd. Dat is precies wat er in [de VS] is gebeurd. We zijn overgegaan... We aanbidden de God van de wetenschap, de god van de technologie, de god van het geld, de god van de macht. Alles behalve [de ware] God. En we zijn duidelijk bezig met kinderoffers.

Dr. Michael Yeadon, voormalig VP van Pfizer, vertelde me persoonlijk, en toen publiceerde hij het zelfs, dat voor elk kind dat sterft aan COVID, er 100 sterven aan het vaccin. De [COVID-injectie] is 100 keer dodelijker voor kinderen dan COVID. Hoe noem je dat? Dat is kinderoffer.

Dus, ik voel dat, bij wijze van analogie, we in de generatie van vloed zitten. Het huis wordt schoongemaakt en elk individu krijgt de keuze om op de ark te gaan of niet.

Of, om het eenvoudiger te maken, voor wie buig jij je neer? Buig je voor je schepper, die jou op elk moment van de tijd maakt? Vraag je [God] om standvastigheid, uithoudingsvermogen, kracht, vastberadenheid, het vermogen om met het onbekende om te gaan en angst? Of ga je toegeven aan de angst en buigen voor corrupte sociopaten, oligarchen, corrupte regeringen en de valse belofte van het gouden kalf van deze vaccins?

Omdat op dit moment, in dit land tenminste, niemand je tegenhoudt en een naald in je arm steekt. De meeste mensen willen met het vliegtuig reizen. Ze willen hun baan niet kwijtraken. Ze willen naar school. Het zijn allemaal dit soort beslissingen over de kwaliteit van leven. Met andere woorden, in een normale samenleving offeren de ouders voor het welzijn van de kinderen. In heidense samenlevingen offeren we de kinderen op voor het doel van de volwassenen.”

Vreedzame burgerlijke ongehoorzaamheid is het antwoord

Dus, wat is het antwoord? Kunnen we dit transhumanistische traject dat de kern bedreigt van wat ons mens maakt stoppen? Kunnen we voorkomen dat dit plan voor onze slavernij wordt verwezenlijkt? Zelenko gelooft dat er een manier is, net als ik.

“Het antwoord is dat we georganiseerde burgerlijke ongehoorzaamheid nodig hebben. Niet voldoen. Ze kunnen niet iedereen opsluiten. Ze kunnen niet iedereen ontslaan. Ze kunnen niet iedereen wegsturen. Ze kunnen niet iedereen opsluiten. Er zijn veel meer van ons dan zij. En eigenlijk, laat me spreken met de militaire leiders, met de politie, met mensen die belast zijn met het beschermen van de samenleving.

Je hebt ook kinderen. Je hebt ook ouders. En we vertrouwen op u om te doen wat het beste is voor de burgers van dit land, om ons te beschermen tegen alle vijanden, buitenlandse en binnenlandse. Het enige wat we hoeven te doen is ons verenigen met gelijkgestemde mensen. Haal je kinderen van school. Geef ze thuisonderwijs. Je kunt ze moraliteit leren.

De Wereldgezondheidsorganisatie kwam met een edict dat als uw kinderen naar school gaan, dat impliciete toestemming is voor het vaccin, omdat u ze niet had kunnen sturen. En aangezien je ze naar school hebt gestuurd, impliceert dat dat je ermee instemt dat ze worden gevaccineerd, zelfs zonder je medeweten.

Kortom, we moeten kleine portemonnees maken, zoals in zekere zin toevluchtsoorden, van gelijkgestemde mensen; een alternatieve samenleving creëren; handel met onszelf. Ik weet dat er krachten zijn die echt hard werken om een ​​alternatief cryptocurrency- of blockchain-systeem te creëren dat gedecentraliseerd is en waarmee mensen die niet getagd willen worden met een digitale identificatiecode met elkaar transacties kunnen uitvoeren.”

Zoals Zelenko opmerkte, wordt het steeds duidelijker dat de pandemische maatregelen nooit bedoeld waren om ons te beschermen tegen COVID. Het ging altijd om het creëren van een nieuwe wereldorde. Het ging erom de weg vrij te maken voor een geweldige reset om 'beter terug te bouwen'.

Maar beter voor wie? Het plan Build Back Better gaat over het bouwen van "een samenleving die wordt gerund door een paar sociopaten en de rest van ons tot slaaf gemaakt", zegt Zelenko. Het goede nieuws is dat steeds meer mensen dit plan beginnen te zien, en "zodra dat besef een bepaalde drempel van mensen bereikt, zullen landen veranderen en als dominostenen vallen", zegt hij.

Wanneer we onze vrijheid terugkrijgen, hangt van ons af. Zoals Zelenko opmerkte: "vrijheid is niet gratis." We waren vrij (tenminste tot 2020) omdat onze voorouders de moed hadden om de tirannie het hoofd te bieden. Als we willen dat onze kinderen vrij zijn, moeten we nu diezelfde moed tonen.

"Of onze kinderen al dan niet vrij zullen zijn, hangt af van of we bereid zijn om op te offeren", zegt Zelenko. “Zijn we in deze generatie klaar om de prijs te betalen om ervoor te zorgen dat onze kinderen gedijen in vrijheid en het vermogen hebben om het Godbewustzijn te behouden?

Het gaat gebeuren. De onbekende variabele is het aantal body's. Ik hoop dat dit interview het bewustzijn van ieder mens bereikt. Vanaf nu moeten mensen ervoor kiezen om nee te zeggen.”

 Sources and References

·         1 YouTube MedCram Episode 34

·         2 Trea.com Patent Grant 11107588

 

De waarheid komt naar buiten over COVID-sterfgevallen

 

De waarheid komt naar buiten over COVID-sterfgevallen

Analyse door Dr. Joseph Mercola    Feit gecontroleerd   31 januari 2022

 

                          LINK: https://youtu.be/9UHvwWWcjYw 

 

      HET VERHAAL IN ÉÉN OOGOPSLAG

·      Uit gegevens blijkt dat het aantal sterfgevallen door COVID-19 enorm is overdreven door mensen te tellen die stierven aan andere aandoeningen maar binnen 28 dagen na hun overlijden een positieve COVID-test hadden

·      Britse gegevens die zijn vrijgegeven naar aanleiding van een verzoek om een ​​Freedom of Information Act, tonen aan dat het aantal sterfgevallen tussen januari 2020 en eind september 2021 in Engeland en Wales, waar COVID-19 de enige doodsoorzaak was, slechts 17.371 bedroeg – niet 137.133 zoals gemeld

·      Van de 17.371 mensen die COVID-19 als enige doodsoorzaak hadden, waren er 13.597 65 jaar of ouder. De gemiddelde leeftijd van overlijden in het VK door COVID in 2021 was 82,5 jaar

·      Vergelijk dat eens met de verwachte levensverwachting in het VK, die 79 is voor mannen en 82,9 voor vrouwen. Dit vormt nauwelijks een noodsituatie, en zeker niet voor gezonde mensen in de schoolgaande en werkende leeftijd

·      Schattingen suggereren dat er de afgelopen 18 maanden 50.000 extra sterfgevallen door kanker zijn geweest - sterfgevallen die normaal niet zouden hebben plaatsgevonden. Vertraagde diagnose en het onvermogen om de juiste behandeling te krijgen als gevolg van COVID-beperkingen worden verondersteld de belangrijkste redenen hiervoor te zijn

 

Al vroeg in de COVID-pandemie vermoedden mensen dat de sterfgevallen die aan de infectie werden toegeschreven, overdreven waren. Hiervoor was voldoende bewijs. Om te beginnen werden ziekenhuizen geïnstrueerd en gestimuleerd om elke patiënt die een positieve COVID-test had en vervolgens binnen een bepaalde periode stierf, te markeren als een COVID-dood.

Tegelijkertijd wisten we dat de PCR-test onbetrouwbaar was en buitensporige hoeveelheden valse positieven produceerde. Nu begint de waarheid eindelijk naar buiten te komen en, zoals vermoed, is het werkelijke dodental veel lager dan ons werd voorgehouden.

COVID-sterfgevallen zijn enorm overgeteld

In de video hierboven bespreekt Dr. John Campbell recente gegevens die door de Britse regering zijn vrijgegeven als reactie op een verzoek van de Freedom of Information Act (FOIA). Ze laten zien dat het aantal doden in 2020 in Engeland en Wales, waar COVID-19 de enige doodsoorzaak was, 9.400 bedroeg. Daarvan waren er 7.851 van 65 jaar en ouder. De mediane leeftijd bij overlijden was 81,5 jaar.

Tijdens het eerste kwartaal van 2021 waren er 6.483 sterfgevallen waarbij COVID-19 de enige doodsoorzaak was, opnieuw met de overgrote meerderheid, 4.923, bij 65-plussers.

In het tweede kwartaal van 2021 stierven er in totaal 346 aan COVID-19 alleen, en in het derde kwartaal was het dodental door COVID-19 1.142. Nogmaals, dit zijn mensen zonder andere onderliggende aandoeningen die hun dood zouden kunnen hebben veroorzaakt.

Dus in totaal was het totale dodental van COVID-19 in Engeland en Wales gedurende de 21 maanden van januari 2020 tot en met september 2021 17.371 – ver verwijderd van wat er is gemeld. Eind september 2021 meldde de Britse regering dat er binnen 28 dagen na een positieve test 137.133 sterfgevallen waren, en deze sterfgevallen werden daarom allemaal geteld als "COVID-sterfgevallen".

Op een persconferentie van 19 januari 2022 gaf de Britse gezondheidssecretaris Sajid Javid toe dat de dagelijkse overheidscijfers onbetrouwbaar zijn, aangezien mensen zijn en blijven sterven aan aandoeningen die geen verband houden met COVID-19, maar worden wel meegeteld vanwege een positieve test . 1

Hij gaf ook toe dat ongeveer 40% van de patiënten die momenteel werden geteld als gehospitaliseerde COVID-patiënten, niet werden opgenomen vanwege COVID-symptomen. Ze werden opgenomen voor andere aandoeningen en testten gewoon positief.

COVID heeft toch in de eerste plaats degenen die bijna dood zijn gedood

Campbell wijst er ook op dat van de 17.371 mensen die COVID-19 als enige doodsoorzaak hadden, er 13.597 65 jaar of ouder waren. De gemiddelde leeftijd van overlijden in het VK door COVID in 2021 was 82,5 jaar. Vergelijk dat eens met de verwachte levensverwachting in het VK, die 79 is voor mannen en 82,9 voor vrouwen. 2 Dit is nauwelijks een noodsituatie, en zeker niet voor gezonde mensen in de schoolgaande leeftijd en in de werkende leeftijd.

Campbell gaat vervolgens verder met het beoordelen van gegevens over overtollige sterfgevallen door kanker. Schattingen suggereren dat er de afgelopen 18 maanden 50.000 extra sterfgevallen door kanker zijn geweest - sterfgevallen die normaal niet zouden hebben plaatsgevonden. Vertraagde diagnose en het onvermogen om de juiste behandeling te krijgen als gevolg van COVID-beperkingen worden verondersteld de belangrijkste redenen hiervoor te zijn.

Zoals Campbell opmerkte, moeten we bij het bekijken van overtollige sterfgevallen echt rekening houden met zaken als de leeftijd van overlijden. COVID-19 heeft blijkbaar vooral mensen gedood die toch al dicht bij het einde van de levensverwachting waren, dus het verlies aan kwaliteitsvolle levensjaren is niet bijzonder significant.

Dat moet worden afgewogen tegen de dood van mensen in de leeftijd van 30, 40 en 50 die zijn overleden aan onbehandelde kanker en andere chronische ziekten, dankzij COVID-beperkingen.

CDC benadrukt de rol van comorbiditeiten bij Vaxxed COVID-sterfgevallen

                   LINK: https://twitter.com/i/status/1480709905405427712 

In de VS suggereren gegevens een vergelijkbaar patroon van overdreven COVID-sterftestatistieken. Meest recent citeerde Dr. Rochelle Walensky, directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention, onderzoek 3 waaruit blijkt dat 77,8% van de mensen die de COVID-prik hadden gekregen en toch stierven aan/met COVID, ook gemiddeld vier comorbiditeiten had. 4 , 5

"Dus, echt, dit zijn mensen die in het begin onwel waren," zei Walensky. Maar terwijl Walensky naar deze studie verwijst als bewijs dat de COVID-injectie wonderen doet om het risico op overlijden te verminderen, is exact hetzelfde patroon aangetoond bij niet-gevaccineerden. Mensen zonder comorbiditeit hebben weinig om zich zorgen over te maken als het gaat om COVID.

COVID is alleen voor de zieksten onder ons een dodelijk risico, en dat is waar of je nu 'ingeënt' bent of niet.

Uit een onderzoek uit 2020 6 bleek bijvoorbeeld dat 88% van de gehospitaliseerde COVID-patiënten in New York City twee of meer comorbiditeiten had, 6,3% één onderliggende gezondheidstoestand en 6,1% geen. Op dat moment waren er geen COVID-prikken beschikbaar.

Evenzo publiceerde de CDC eind augustus 2020 gegevens waaruit bleek dat slechts 6% van het totale aantal doden COVID-19 als de enige doodsoorzaak had vermeld. De overige 94% had gemiddeld 2,6 comorbiditeiten of reeds bestaande gezondheidsproblemen die bijdroegen aan hun overlijden. 7 Dus, ja, COVID is alleen een dodelijk risico voor de zieksten onder ons, zoals Walensky zei, maar dat is waar, of je nu 'gevaccineerd' bent of niet.

Meeste COVID-sterfgevallen waarschijnlijk als gevolg van wanpraktijken van beademingsapparatuur

Naast de kwestie of mensen overlijden "aan" COVID of "met" een positieve SARS-CoV-2-test, is er de kwestie of een onjuiste behandeling COVID-patiënten doodt. Begin april 2020 waarschuwden artsen dat het risico op overlijden van COVID-19-patiënten op mechanische beademing toenam. 8 , 9

Uit één onderzoek bleek dat maar liefst 80% van de COVID-19-patiënten in New York City die aan beademingsapparatuur werden geplaatst, stierf, 10 waardoor sommige artsen twijfelden aan het gebruik ervan. Britse gegevens schatten dat cijfer op 66% en een kleine studie in Wuhan wees uit dat 86% van de beademde patiënten stierf. 11 In een artikel van 8 april 2020 meldde STAT News:

"Veel patiënten hebben een zo laag zuurstofgehalte in het bloed dat ze dood zouden moeten zijn. Maar ze snakken niet naar lucht, hun harten kloppen niet en hun hersenen vertonen geen tekenen van knipperen door zuurstofgebrek.

Dat doet artsen in de intensive care vermoeden dat de bloedspiegels van zuurstof, die decennialang hebben geleid tot beslissingen over ademhalingsondersteuning voor patiënten met longontsteking en acute ademnood, hen misschien misleiden over de zorg voor mensen met COVID-19.

Met name maken zich steeds meer zorgen over het gebruik van intubatie en mechanische ventilatoren. Ze beweren dat meer patiënten eenvoudigere, niet-invasieve ademhalingsondersteuning zouden kunnen krijgen, zoals de ademhalingsmaskers die worden gebruikt bij slaapapneu, in ieder geval om mee te beginnen en misschien voor de duur van de ziekte."

In die tijd betoogde de arts op de spoedeisende hulp Dr. Cameron Kyle-Sidell dat de symptomen van patiënten meer gemeen hadden met hoogteziekte dan met longontsteking. 13 Evenzo een paper 14 door intensive care Drs. Luciano Gattinoni en John J. Marini beschreven twee verschillende soorten COVID-19-presentaties, die ze Type L en Type H noemen. Terwijl de ene baat had bij mechanische ventilatie, deed de andere dat niet.

Desondanks is het tot op de dag van vandaag "standaardzorg" voor COVID in de VS om COVID-patiënten op mechanische beademing te zetten. Zonder twijfel werden de meeste vroege COVID-patiënten gedood door wanpraktijken van de ventilator, en patiënten worden nog steeds gedood – niet door COVID maar door schadelijke behandelingen.

Er bestaan ​​betere alternatieven voor ventilatie

Mechanische ventilatie kan de longen gemakkelijk beschadigen omdat het met kracht lucht in de longen duwt. Hyperbare zuurstofbehandeling (HBOT) zou waarschijnlijk een beter alternatief zijn, omdat het uw lichaam in staat stelt een hoger percentage zuurstof op te nemen zonder lucht in de longen te dwingen. HBOT verbetert ook de mitochondriale functie, helpt bij ontgifting, remt en controleert ontstekingen en optimaliseert het aangeboren genezingsvermogen van uw lichaam.

Artsen hebben ook uitstekende resultaten behaald met het gebruik van high-flow neuscanules in plaats van ventilatoren. Zoals opgemerkt in een persbericht van april 2020 van artsen van UChicago Medicine: 15

"High-flow neuscanules, of HFNC's, zijn niet-invasieve neustanden die onder de neusgaten zitten en grote hoeveelheden warme, bevochtigde zuurstof in de neus en longen blazen.

Een team van de spoedeisende hulp van UChicago Medicine nam 24 COVID-19-patiënten met ademnood en gaf ze HFNC's in plaats van ze aan beademingsapparatuur te leggen. De patiënten deden het allemaal buitengewoon goed, en slechts één van hen had na 10 dagen intubatie nodig …

De HFNC's worden vaak gecombineerd met buikligging, een techniek waarbij patiënten op hun buik gaan liggen om de ademhaling te vergemakkelijken. Samen hebben ze UChicago Medicine-artsen geholpen tientallen intubaties te vermijden en hebben ze de kans op slechte resultaten voor COVID-19-patiënten verminderd, zei Thomas Spiegel, MD, medisch directeur van de afdeling spoedeisende hulp van de University of Chicago Medicine.

De combinatie van de proning en de high-flow neuscanules hebben het zuurstofgehalte van de patiënt van ongeveer 40% tot 80% en 90% gebracht ..."

Hoe u naar voren gebogen positionering thuis kunt gebruiken

U kunt thuis ook buikligging gebruiken als u hoest of moeite heeft met ademhalen. Als u moeite heeft om te ademen, moet u medische noodhulp zoeken. Als u echter hoest of lichte kortademigheid thuis behandelt, probeer dan te voorkomen dat u veel tijd plat op uw rug doorbrengt.

Richtlijnen van het Elmhurst Hospital suggereren dat "door [sic] op je buik en in verschillende posities te leggen, je lichaam zal helpen om lucht in alle delen van je long te krijgen." De richtlijnen raden aan om elke 30 minuten tot twee uur van positie te veranderen, inclusief :

·         Liggend op je buik

·         Liggend op je rechterzij

·         rechtop zitten

·         Liggend op je linkerzij

Dit is een eenvoudige manier om mogelijk te helpen bij het verlichten van ademhalingsmoeilijkheden thuis. Als u of een naaste in het ziekenhuis ligt, kan deze techniek ook daar worden toegepast.

Ziekenhuisstimulansen zorgen voor meer COVID-sterfgevallen

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom artsen en ziekenhuisbeheerders erop staan ​​behandelingen te gebruiken waarvan bekend is dat ze op zijn best ineffectief en in het slechtste geval dodelijk zijn, terwijl ze koppig weigeren iets toe te dienen waarvan is aangetoond dat het werkt, of het nu intraveneuze vitamine C, hydroxychloroquine en zink, ivermectine of corticosteroïden zijn.

Het meest waarschijnlijke antwoord is omdat ze hun bedrijfsresultaten beschermen. In de VS lopen ziekenhuizen niet alleen het risico federale financiering te verliezen als ze deze behandelingen toedienen, maar ze krijgen ook allerlei prikkels om de verkeerde dingen te doen. Ziekenhuizen ontvangen vergoedingen voor: 17

COVID-testen voor alle patiënten

COVID-diagnoses

Een "COVID-patiënt" opnemen

Gebruik van remdesivir

Gebruik van mechanische ventilatie

Covid-sterfgevallen

 

Erger nog, er zijn aanwijzingen dat bepaalde ziekenhuissystemen, en misschien allemaal, afstand hebben gedaan van de rechten van patiënten, waardoor iedereen met de diagnose COVID een virtuele gevangene van het ziekenhuis is, zonder de mogelijkheid om geïnformeerde toestemming te geven. Kortom, ziekenhuizen doen met patiënten wat ze willen, en ze hebben alle reden om ze te mishandelen, en geen enkele prikkel om ze andere behandelingen te geven dan die hen zijn opgelegd door de National Institutes of Health.

Zoals gerapporteerd door Citizens Journal 18 betaalt de Amerikaanse overheid ziekenhuizen eigenlijk een "bonus" op de hele ziekenhuisrekening als ze remdesivir gebruiken, een medicijn waarvan is aangetoond dat het ernstige orgaanschade veroorzaakt. Zelfs lijkschouwers krijgen bonussen voor elke COVID-19-dode.

Er is een premie op je leven geplaatst

"Wat betekent dit voor uw gezondheid en veiligheid als patiënt in het ziekenhuis?" vraagt ​​Citizens Journal. 19 Zonder er woorden aan vuil te maken, betekent dit dat uw gezondheid ernstig in gevaar is. Citizen Journal vergelijkt door de overheid geleide COVID-behandelingen met een premie die op uw leven wordt geplaatst, waarbij uitbetalingen zijn gekoppeld aan uw achteruitgang, niet aan uw herstel.

"Voor Remdesivir tonen onderzoeken aan dat 71-75% van de patiënten last heeft van een bijwerking, en het medicijn moest vaak na vijf tot tien dagen worden stopgezet vanwege deze effecten, zoals nier- en leverbeschadiging en overlijden", schrijft Citizen Journal . .

"Remdesivir-onderzoeken tijdens de West-Afrikaanse ebola-uitbraak van 2018 moesten worden stopgezet omdat het sterftecijfer meer dan 50% bedroeg. Toch gaf Anthony Fauci in 2020 de opdracht dat Remdesivir het medicijn zou zijn dat ziekenhuizen zouden gebruiken om COVID-19 te behandelen, zelfs wanneer de COVID-klinische proeven met Remdesivir lieten vergelijkbare bijwerkingen zien.

Bij beademde patiënten is het dodental onthutsend ... [advocaat Thomas] Renz kondigde op een persconferentie van de Truth for Health Foundation aan dat uit CMS-gegevens bleek dat in ziekenhuizen in Texas 84,9% procent van alle patiënten stierf na meer dan 96 uur aan een beademingsapparaat .

Dan zijn er sterfgevallen als gevolg van beperkingen op effectieve behandelingen voor gehospitaliseerde patiënten. Renz en een team van data-analisten hebben geschat dat meer dan 800.000 sterfgevallen in Amerikaanse ziekenhuizen, bij COVID-19 en andere patiënten zijn veroorzaakt door benaderingen die vloeistoffen, voeding, antibiotica, effectieve antivirale middelen, ontstekingsremmers en therapeutische doses anti- -coagulanten.

We zien nu door de overheid gedicteerde medische zorg op zijn slechtst in onze geschiedenis sinds de federale overheid deze ineffectieve en gevaarlijke behandelingen voor COVID-19 verplicht stelde, en vervolgens financiële prikkels creëerde voor ziekenhuizen en artsen om alleen die 'goedgekeurd' (en betaald) te gebruiken. benaderingen.

Onze voorheen vertrouwde medische gemeenschap van ziekenhuizen en medisch personeel dat in het ziekenhuis werkt, is in feite 'premiejagers' voor uw leven geworden.

Patiënten moeten nu ongekende stappen nemen om te voorkomen dat ze naar het ziekenhuis gaan voor COVID-19. Patiënten moeten actieve stappen ondernemen om te plannen voordat ze ziek worden om vroegtijdige thuisbehandeling van COVID-19 te gebruiken die u kan helpen uw leven te redden."

Behandel COVID-symptomen onmiddellijk en agressief

Gezien de onzekerheden rond de diagnose, is het het beste om verkoudheids- of griepachtige symptomen vroegtijdig te behandelen. Start de behandeling bij de eerste tekenen van symptomen. Misschien is het een gewone verkoudheid of een gewone griep, misschien is het de veel mildere Omicron, maar omdat het moeilijk te zeggen is, kun je het beste de symptomen behandelen zoals je eerdere vormen van COVID zou behandelen.

Als je bedenkt hoe besmettelijk Omicron is, is de kans groot dat je het krijgt, dus koop wat je nu nodig hebt, zodat je het bij de hand hebt als/wanneer zich symptomen voordoen. En onthoud, dit geldt ook voor degenen die de prik hebben gekregen, omdat je net zo veel kans hebt om geïnfecteerd te raken - en misschien zelfs nog meer. Vroege behandelingsprotocollen met aangetoonde effectiviteit omvatten:

·         Het protocol voor preventie en vroege thuisbehandeling van de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) . Ze hebben ook een protocol in het ziekenhuis en begeleiding op lange termijn voor het langetermijn-COVID-19-syndroom . U vindt een lijst van artsen die ivermectine en andere noodzakelijke medicijnen kunnen voorschrijven op de FLCCC-website

·         Het AAPS-protocol

·         Protocol van de Wereldraad voor Gezondheid van Tess Laurie

·         Amerikaanse eerstelijnsdokters

Op basis van mijn beoordeling van deze protocollen, heb ik de volgende samenvatting ontwikkeld van de behandelingsspecificaties die volgens mij de gemakkelijkste en meest effectieve zijn.

 Sources and References

·         1 The Telegraph January 19, 2022 (Archived)

·         2 Gov.UK National Life Tables 2018-2020

·         3 CDC MMWR January 7, 2022; 71(1): 19-25

·         4 Delta News January 10, 2022

·         5 Washington Examiner January 10, 2022

·         6 JAMA April 22, 2020 DOI: 10.1001/jama.2020.6775 [Epub ahead of print]

·         7 CDC.gov August 26, 2020, Comorbidities Table 3, updated October 14, 2020

·         8 Medscape April 6, 2020

·         9 Daily Mail April 9, 2020

·         10 Business Insider April 9, 2020

·         11 The Associated Press April 8, 2020

·         12, 13 STAT News April 8, 2020

·         14 JAMA Insights April 24, 2020 DOI: 10.1001/jama.2020.6825

·         15 Newswise April 23, 2020

·         16 Elmhurst Hospital Self-Proning Positioning Guide

·         17, 18, 19 Citizens Journal December 20, 2021

·         20 The Daily Jot November 2, 2021

https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2022/01/31/covid-death-statistics.aspx?ui=07ba04847d3da606336f089f0969627d79f1e004acb37b25456d0c6b44805309&sd=20210406&cid_source=wnl&cid_medium=email&cid_content=art1HL&cid=20220131Z2&mid=DM1098289&rid=1394247336

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...