donderdag 9 maart 2023

Hang in there Greta ....

 


Britse overheid beschuldigd van ‘euthanaseren’ ouderen in verpleeghuizen

07 MAART 2023  Redactie Blckbx

 


    3:00

Oud-vicepresident van Pfizer dr. Mike Yeadon en parlementslid Andrew Bridgen beschuldigen de Britse overheid ervan tijdens de ‘pandemie’ meer dan honderdduizend bewoners van verpleeghuizen te hebben ‘geëuthanaseerd’ met midazolam en morfine.

Yeadon uitte zijn beschuldiging enkele dagen geleden in gesprek met journalist en politicus Maajid Nawaz. De oud-vicepresident van Pfizer komt tot de serieuze beschuldiging na het bestuderen van een onderzoek naar het toedienen van midazolam aan mensen met ademhalingsproblemen door medisch onderzoeker Stuart Wilkie. Yeadon is ervan overtuigd dat de Britse overheid, onder leiding van voormalig gezondheidsminister Matt Hancock, in 2020 doelbewust meer dan honderdduizend mensen in verzorgingshuizen ‘onvrijwillig heeft laten euthanaseren’ door ze de levensbeëindigende cocktail van het medicijn midazolam en morfine toe te laten dienen.

“Geen van beide drugs zijn geschikt om toe te dienen aan patiënten met ademhalingsproblemen,” zegt Yeadon, die zelf expert is op het gebied van morfine. “Midazolam en morfine onderdrukken juist de ademhaling.” Volgens de wetenschapper blijkt uit het onderzoek van Wilkie dat de regering voorschreef om patiënten met ademhalingsproblemen in verzorgingshuizen standaard 3-5 keer de aanbevolen dosis toe te dienen. “Zeker als mensen meerdere keren dag in dag uit deze medicijnen krijgen, zal dat ervoor zorgen dat ze langzaam wegglijden [uit het leven]. Ik ben er persoonlijk van overtuigd dat de extra sterfte in verzorgingshuizen verklaard kan worden door deze procedure. Meer dan honderdduizend mensen.”

 

    Video Link: https://twitter.com/i/status/1630844611412348928

 

Parlementsvragen

Parlementslid Andrew Bridgen, die samen met medisch onderzoeker Stuart Wilkie ook sprak met Maajid Nawaz, heeft schriftelijk vragen gesteld aan het Britse parlement, waarop hij binnenkort antwoord verwacht te krijgen. Bridgen wil weten of de staat COVID als dekmantel heeft gebruikt om het leven van bewoners van verpleeghuizen 'versneld' te beëindigen, met het NG163-protocol, om zo in de statistieken de sterftecijfers door corona kunstmatig op te voeren.

Begin 2020 heeft de Britse overheid enorme hoeveelheden midazolam aangeschaft van Frankrijk, blijkt uit officiële documenten van de regering. Veel van de 'coronadoden' op het hoogtepunt van de 'pandemie' vielen in verpleeghuizen. Volgens Bridgen is dat geen toeval.

In een tweet op 14 februari laat Bridgen weten veel bewijs in handen te hebben van mensen die ervan overtuigd zijn dat hun familieleden stierven als gevolg van medische interventies die werden uitgevoerd vanwege COVID. Bridgen sluit de tweet af met: "Meer vragen voor Matt Hancock om te beantwoorden."

 

                Video Link: https://youtu.be/3BqbVo2sQi0

Hancock wil immuniteit

Vlak voor het uitlekken van de Lockdown Files heeft de Britse ex-gezondheidsminister Matt Hancock geprobeerd om juridische immuniteit te krijgen voor de vele sterfgevallen in verzorgingstehuizen tijdens de ‘pandemie’.

Slechts enkele dagen voordat zijn WhatsApp-berichten werden gelekt, zei Hancock via zijn advocaten dat hij niet de schuld zou moeten krijgen voor het falen van zijn departement om de bewoners van verzorgingstehuizen te ‘beschermen’. In plaats daarvan zei hij dat de hele regering de schuld op zich moest nemen.

Uit de Lockdown Files blijkt dat Hancock het advies van Chief Medical Officer Chris Whitty heeft genegeerd om alle mensen die naar een verzorgingstehuis gaan te testen. Hij zei dat hij vond dat het testen van mensen die vanuit de gemeenschap zorginstellingen binnenkomen – inclusief het personeel – ‘niets toevoegt’ en ‘het water vertroebelt’.

Ook blijkt uit de gelekte WhatsApp-berichten dat de Britse regering de bevolking eind 2020de stuipen op het lijf wilde jagen’ voor een nieuwe variant, om onderwerping aan de coronaregels af te dwingen. "Wanneer zullen we de nieuwe variant inzetten?" vroeg Hancock eind december 2020 aan speciaal adviseur Damon Poole van zijn gezondheidsministerie, tijdens een overleg 'over de nieuw in te zetten variant', de Alpha-variant.

Bridgen tweette zondag dat hij immuniteit voor Hancock geen optie vindt. "Nee, Matt, jij en anderen zullen ter verantwoording moeten worden geroepen voor NG163 en de sterfgevallen als gevolg van midazolan en morfine en het opdringen van de experimentele vaccins aan het publiek."

https://www.chroniclelive.co.uk/news/health/hancock-lawyers-immunity-covid-prosecution-26391476


Bron: https://www.blckbx.tv/corona/britse-overheid-beschuldigd-van-euthanaseren-ouderen-in-verpleeghuizen


Vlaams parlementslid is stikstofhysterie BEU: ‘Jullie zijn werkelijk allemaal knettergek geworden’

Ook bij onze zuiderburen laait de discussie over stikstof op. Louise Fresco, oud-voorzitter van Wageningen University & Research, zei op de Vlaamse tv dat ‘we dat hele stikstofprobleem onszelf hebben aangedaan’.

“En met ‘we’ bedoelt ze uiteraard de kabinetspartijen,” lichtte parlementslid Sam van Rooy (Vlaams Belang) toe. Fresco zei dat het simpelweg onmogelijk is om de stikstofdeposities op bepaalde plekken toe te wijzen aan bepaalde landbouwbedrijven.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Wetenschappelijk drijfzand

“Laat dat tot u doordringen. Al het gemekker, alle hysterie over stikstof is gewoonweg gebouwd op wetenschappelijk drijfzand,” zei Van Rooy in het Vlaams Parlement.

“Het is gebaseerd op onbetrouwbare computermodellen die naar hartenlust kunnen worden gemanipuleerd door groene lobbygroepen en politici. Jullie stikstofhysterie is net zoals jullie CO2-hysterie te potsierlijk voor woorden,” beet hij de regeringspartijen toe.

Zélf gecreëerd

“Die zogenaamde ‘complexe stikstofcrisis’ hebben jullie helemaal zélf gecreëerd, en dit met de hete adem in de nek van de hypocriete roodgroene partijen. Deze crisis is eigenlijk slechts een crisis van de traditionele partijen, van de traditionele politiek die compleet failliet is,” benadrukte Van Rooy.

“Het is het failliet van al die partijen die Vlaanderen tot slaaf hebben gemaakt van de ondemocratische Europese Unie, van al die partijen die de idiote, vernietigende directieven van de Europese Unie, zoals die Habitatrichtlijn, belangrijker vinden dan onze Vlaamse landbouwers en onze eigen voedselproductie.”

Het parlementslid haalde hard uit: “Jullie zijn werkelijk allemaal knettergek geworden.”

Elon Musk noemt voornemen Rutte IV om duizenden boerderijen te sluiten 'gestoord'

07 MAART 2023  Redactie Blckbx

 

    2:30

Elon Musk heeft vandaag op Twitter zijn steun uitgesproken voor de Nederlandse boeren. Hij noemt het voornemen van de regering-Rutte om voor 2030 duizenden boerderijen te laten verdwijnen gestoord. ‘Voor het klimaat zal het niks uitmaken’.

Musk reageerde op een tweet van het populaire account Wall Street Silver, dat een video van Eva Vlaardingerbroek deelde. Daarin roept ze de bevolking op om samen met de boeren te strijden tegen de plannen van de regering van premier Mark Rutte (VVD). “De Nederlandse overheid is van plan om voor 2030 duizenden boerderijen te sluiten. Pure waanzin! Laat dit zich niet verspreiden,” schreef Wall Street Silver.

Twitter-chef Elon Musk antwoordde daarop dat hij het voornemen van de Nederlandse regering ‘gestoord’ vindt. “Voor het klimaat zal het niks uitmaken,” meent Musk, in het bericht dat inmiddels 4,2 miljoen keer is bekeken.

Vlaardingerbroek reageerde door de verantwoordelijke Nederlandse politici erop te wijzen wat Musk vindt van de plannen die zij hebben met de Nederlandse boeren. “Kijk Mark Rutte, Sigrid Kaag, Jan Paternotte, omdat jullie zo veel geven om jullie internationale reputatie en het nationale belang lijken te vergeten, is hier een cadeautje voor jullie: De hele wereld kijkt naar jullie en jullie verknipte beleid.”

 

            Video Link: https://twitter.com/i/status/1632710156378046466

 

Vlaardingerbroek maakt in de Verenigde Staten veel los met haar video's, waarin ze de stikstofplannen van de Nederlandse regering en de gevolgen daarvan voor de boeren wereldkundig maakt. Ze was al een aantal keren te gast bij de populaire presentator Tucker Carlson van Fox News om over dit en andere onderwerpen te praten. Diverse malen deed ze dat via een live-verbinding vanuit de blckbx-studio.

Ook steun Donald Trump

Vorig jaar juli kwam er vanuit de Verenigde Staten ook al steun voor de Nederlandse boeren van voormalig president Donald Trump. Hij zei toen tijdens een toespraak in Florida op een ’Turning Point USA’-rally in de plaats Tampa:


De hoax van de klimaatcrisis kan zelfs leiden tot hongersnood. Op dit moment nemen moedige boeren in Nederland het op tegen de klimaattirannie van de Nederlandse regering. Een regering die drastisch wil snijden in de voedselproductie door boeren, terwijl er overal voedseltekorten zijn,” aldus Trump. “Ze zeggen dus gewoon dat je niet zelf mag bepalen wat je doet met jouw grond. Dat je geen mest mag gebruiken. Dat je je vee weg moet doen. Ze willen de veestapel wereldwijd halveren. En jij bent de volgende die aan de beurt is!"

"Onze beweging staat op tégen klimaatfanatici," zei Trump. "En we staan juist zij aan zij met de vreedzame Nederlandse boeren die op heldhaftige wijze voor hun vrijheid strijden. Het is vreselijk wat er gebeurt."

Grootste demonstratie ooit

Eva Vlaardingerbroek zal komende zaterdag 11 maart, net als politici Geert Wilders en Wybren van Haga, een toespraak houden in Den Haag tijdens 'de grootste demonstratie ooit'. Farmers Defence Force (FDF) kondigde eerder aan dat die dag – vlak voor de verkiezingen – tot wel 5.000 trekkers 'en hopelijk meer dan 100.000 demonstranten' naar Den Haag zullen komen voor ‘de grootste demo aller tijden’.

"Het zal dit keer niet alleen gaan over de boerenstandpunten maar over alle problemen die momenteel spelen in onze maatschappij," zei FDF-voorzitter Mark van den Oever. “Van de toeslagenaffaire tot de gascrisis, tot de verzakte huizen in Groningen, tot de waterschade in Limburg. Mensen krijgen hierover bij ons op het podium een stem.” De boeren protesteren onder meer tegen het stikstofbeleid en de gedwongen uitkoop van boeren.

Blckbx zal zaterdag 11 maart de hele dag met verslaggevers en een livestream aanwezig zijn om de gebeurtenissen vast te leggen en interviews af te nemen met aanwezigen.

 

https://www.blckbx.tv/buitenland/elon-musk-noemt-voornemen-rutte-iv-om-duizenden-boerderijen-te-sluiten-gestoord

 

There is no climate emergency: Around 1,500 scientists and professionals oppose net-zero CO2 policy

 Wednesday, March 08, 2023 by: Arsenio Toledo

Tags: carbon dioxideClimateclimate alarmismclimate changeclimate emergencyclimate insanityClimate Intelligence Foundationclimate modelsclimate scienceenvironmentenvironmental movementGlobal Climate Intelligence Groupglobal warminggreen tyrannyweather

This article may contain statements that reflect the opinion of the author

2,920VIEWS

 

(Natural News) Around 1,500 scientists and professionals from across the world have declared that “there is no climate emergency.”

They are members of an organization known as the Global Climate Intelligence Group (GCIG), a part of the Climate Intelligence Foundation, a think tank operating in the fields of climate change and policy.

The GCIG members come from all over the world, including Australia, Belgium, Brazil, Canada, Chile, Denmark, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, the Netherlands, New Zealand, Norway, South Korea, Spain, Sweden, the United Kingdom and the United States. (Related: Bond villain-like mad climate scientist and virtue signaling CEO named “Iseman” (like Iceman) wants to freeze the world by polluting the skies with sulfur particles.)

The GCIG lays out five main arguments supporting its claim. First, the group pointed out that the geological evidence proves that the planet’s climate regularly varies “with natural cold and warm phases.” The latest significant variation, known as the Little Ice Age, began at around the 13th or 14th century and only ended around the middle of the 19th century.

Next, the organization noted how climate models are “inadequate,” and those that claimed the world was rapidly warming are false. “The world has warmed significantly less than predicted by the IPCC [Intergovernmental Panel on Climate Change] on the basis of modeled anthropogenic forcing.”

These climate models also “blow up the effect of greenhouse gases” such as carbon dioxide, which the organization noted is needlessly demonized. CO2, the group argues, is not a pollutant like climate scientists claim, but an essential ingredient to all life on earth.

More CO2 is beneficial for nature, greening the Earth. Additional CO2 in the air has promoted growth in global plant biomass,” the group wrote. “It is also good for agriculture, increasing the yields of crops worldwide.”

Furthermore, the GCIG pointed out that, despite claims from climate scientists, global warming has not actually increased the rate or severity of natural disasters around the world.

“There is no statistical evidence that global warming is intensifying hurricanes, floods, droughts and suchlike natural disasters, or making them more frequent,” the group wrote. “However, there is ample evidence that CO2 mitigation measures are as damaging as they are costly.”

Climate science needs to be “less political”

As an addendum to the GCIG’s statement, the scientists warned that there is no climate emergency, and climate policy needs to be depoliticized by divorcing it from the hijacked environmental movement.

“There is no climate emergency,” the GCIG wrote. “Therefore, there is no cause for panic and alarm. We strongly oppose unrealistic net-zero CO2 policy proposed for 2050. If better approaches emerge, and they certainly will, we have ample time to reflect and re-adapt.”

Climate policies moving forward need to actually be in line with scientific evidence. In particular, the GCIG warned that scientists need to recognize that computer models supposedly predicting climate change a man-made, and their predictions are heavily influenced by the “theoreticians and programmers” who made them.

“To believe the outcome of a climate model is to believe what the model makers have put in. This is precisely the problem of today’s climate discussion to which climate models are central,” the group wrote. “Climate science has degenerated into a discussion based on beliefs, not on sound self-critical science. We should free ourselves from the naive belief in immature climate models. In (the) future, climate research must give significantly more emphasis to empirical science.”

Furthermore, the GCIG noted that climate policy needs to respect “economic realities.”

“The aim of global policy should be ‘prosperity for all’ by providing reliable and affordable energy at all times,” the group wrote. “In a prosperous society, men and women are well educated … and people care about their environment.”

Learn more about actual science regarding the environment at ClimateScienceNews.com.

Watch this episode of the “Health Ranger Report” as Mike Adams, the Health Ranger, discusses the climate alarmism-fueled geoengineering scheme to dim the sun, pollute the skies and freeze the planet’s oceans.

This video is from the Health Ranger Report channel on Brighteon.com.

More related stories:

Climate “scientists” push for society-wide food rationing to fix global warming.

Antarctica hasn’t warmed in 70 years despite rising C02 levels; climate scientists baffled.

Most scientists agree that changing climate conditions have nothing to do with human activity.

Very few scientists agree that climate change is driven by human activity.

Top scientist says globalist left’s ‘net zero’ emissions agenda will destroy modern civilization.

Sources include:

GlobalResearch.ca

CLINTEL.org

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2023-03-08-there-is-no-climate-emergency-scientists-say.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...