dinsdag 13 september 2022

Italiaanse conservatieven eisen onmiddellijk een einde aan de economische sancties tegen Rusland

 Donderdag 8 september 2022 door: Ethan Huff

Tags : chaosIneenstortingschuldbomenergie rapportbrandstoftekortbrandstoftoevoerInflatieItaliëMatteo SalvinipaniekrantsoeneringRuslandsanctiesschaarsteOekraïne

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

4.570WEERGAVEN


(Natural news) De leider van de rechtse League-partij in Italië heeft de gesloten gelederen verbroken en dat genoeg is genoeg als het gaat om economische sancties tegen Rusland.

Matteo Salvini, wiens partij gepland staat voor een enorme overwinning bij de komende verkiezingen van 25 september, zegt dat het afsnijden van Russische energie alleen maar Italië en zijn mensen schaadt, die de prijs moeten verdubbelen, verdrievoudigen of zelfs verviervoudigen voor wat weinige energie er nog over blijft.

Het enige dat sancties tegen Rusland doen, betoogt Salvini, is Europeanen op 'hun knieën' drijven met exorbitante energierekeningen en een afnemende energievoorziening.

"Er zijn verschillende maanden verstreken en mensen betalen twee, drie en zelfs vier keer meer voor hun rekeningen", zei Salvini tijdens een interview met RTL radio. “En na zeven maanden gaat de oorlog door en de schatkist van de Russische Federatie wordt gevuld met geld.”

“The globalist policy of Oekraïne” zal het ongedaan maken van niet alleen Italië maar het hele Westen opkopen. Van dit alles profiteert natuurlijk Rusland, terwijl de westerse beschaving afbrokkelt onder de onderdrukking van het globalistische anti-Russische beleid.

Westerse economische sancties hebben geleid tot een exportoverschot van $ 140 miljard voor Rusland

Voor alle duidelijkheid, Salvini speelt nog steeds het ‘steun Oekraïne spel’, wat aangeeft dat hij niet pro-Rusland is. Tegelijkertijd wil hij niet dat voortdurende sancties tegen Rusland 'de mensen schaden en die hen meer opleggen dan degenen die door hen worden getroffen."

Het nabijgelegen Tsjechië wordt op soortgelijke wijze benadeeld door sancties tegen Rusland,  dat is waarom tienduizenden protesters samengekomen in Praag in het weekend uit protest tegen de manier waarop hun regering met de situatie omgaat.

Salvini wil niet dat het Italiaanse volk deze winter en daarna lijdt omdat hun politici vastbesloten zijn om de economie te laten instorten om Poetin in te maken.

Vrijwel alle tegenstanders van Salvini, evenals de huidige regerende partij van Italië, zijn tegen wat hij suggereert. Ze willen allemaal Italië in de vrije val-modus houden, die steeds sneller wordt naarmate dit langer duurt.

Tijdens een recente bijeenkomst van Italiaanse politieke leiders aan het Comomeer, legde Salvini uit dat Rusland momenteel een exportoverschot heeft van 140 miljard dollar, wat een direct gevolg is van westerse sancties.

Westerse leiders, met andere woorden, helpen Rusland door te doen alsof men tegen Rusland vecht. En de mensen in het Westen zijn nog steeds te comfortabel of afgeleid om op te merken, laat staan om te geven.

Natuurlijk zijn er sommigen die “the writing on the wall” zien en zich voorbereiden op de onvermijdelijke ineenstorting van de westerse beschaving onder het gewicht van al deze globalistische machtsstrijd. De rest is hopeloos blind voor wat er met hen en hun families gaat gebeuren als de lichten uitgaan.

"We blijven diep, trots en stevig geworteld in een vrij en democratisch Westen dat zich verzet tegen oorlog en agressie", voegde Salvini toe in een politiek correcte verklaring over hoe hij nog steeds gelooft achter Oekraïne te staan.

"Maar als we een instrument gebruiken om de agressor pijn te doen en na zeven maanden oorlog is het niet gekwetst, lijkt mij tenminste een verandering legitiem."

In plaats van sancties zou Salvini graag een "schild" of een "parachute" van bescherming voor het Italiaanse volk zien.

"De enige noodsituatie zijn op dit moment zijn de elektriciteits- en gasrekeningen", zei hij. "Het is ernstig dat een kant van de politiek dit niet begrijpt", eraan toevoegend dat de energiecrisis nu naast een nationaal probleem ook een "continentaal" probleem is.

Salvini's critici noemen hem ondertussen "Poetin's marionet" en andere denigrerende woorden, allemaal omdat hij probeert op te komen voor het Italiaanse volk en goedkope en overvloedige energie.

The collapse of Western civilization is now in full swing. To keep up with the latest, visit Collapse.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com


https://www.naturalnews.com/2022-09-08-italy-demands-end-economic-sanctions-russia.html

UK BANS Covid Vaccines for ALL kids under 12

Authorities Afraid of Criminal Liability for Vaccination?

Naked Emperor reported on the UK not giving Covid vaccine to under-12 children.

The Naked Emperor’s Newsletter
UK Government stops vaccinating 5-11 year olds
Your support is very much appreciated. Please consider taking out a paid subscription to support independent journalism. In February this year, the Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) in the UK) decided that children between the ages of five and 11 could be vaccinated with a Covid vaccine…
Read more

This is great news.

I just wanted to post a quick note because, in many places and news media, this news is not described properly. People mention this program as being “discontinued”. That benign sounding description is not quite exactly correct.

The correct statement is that in the UK, Covid vaccines were just BANNED for all children under 12. Not a single UK child under 12 is allowed to get any doses of Covid vaccines.

People are complaining about their previous vaccine appointments CANCELED and being unable to give the shots to their kids:

All I want to say about this story is that it should be described as a BAN on mRNA vaccinations for those under 12, as no one under 12 is allowed to vaccinate even if their parents really want to. The above tweet author’s doctor, being mindful of liability and the ban, is REFUSING to give Claire’s kid the vaccine and Claire has nowhere else to go.

This is a big vindication of our efforts. I am guessing that the British authorities are becoming more aware of the public disappointment and the looming specter of criminal liability, and are backpedaling on the vaccines quietly.

So a big thank you to all. It would not happen if people stayed silent, were scared of losing online accounts, etc.

And if you report this news on social media, consider saying that Covid vaccine is BANNED for under-12 in the UK. Ask why it is not yet banned in your country!

Share

If you liked this post from Igor’s Newsletter, why not share it?

Gaswinning: Pieter Omtzigt waarschuwt voor ‘stille en ongekende ramp’

De gaswinning in Nederland bedraagt 19,1 miljard kuub per jaar. Daarvan wordt 17,5 miljard kuub per jaar verkocht aan buitenlandse partijen. Ofwel 90 procent van al onze gaswinning is al aan het buitenland verkocht voordat het uit de grond gehaald is dit jaar, constateert Kamerlid Pieter Omtzigt.

Hij ontdekte dat de contracten geheim zijn. “Waarom eigenlijk? Ik wil als parlementariër kunnen controleren wat er met onze eigen delfstoffen gebeurt, zeker nu er grote schaarste en armoede heerst bij Nederlandse gezinnen.”

Enorme problemen

Omtzigt merkt op dat Nederlandse huishoudens het meest voor gas en elektriciteit in heel Europa betalen, 50 procent meer dan Duitse en Belgische consumenten. “Hoe kan dat terwijl wij ons gas aan België en Duitsland verkocht hebben?”

Het Kamerlid voorziet dat de problemen zonder steun binnen weken en maanden enorm worden. Hij spreekt van ‘een stille en ongekende ramp’.

Dit ‘probleem’ wordt kunstmatig gecreëerd

Omtzigt krijgt bijval van Kamerlid Wybren van Haga. “Goed punt. Nederland haalt zo’n 19 miljard kuub aan gas uit eigen bodem, maar gebruikt hier zelf maar 10 procent van. De overige 90 procent gaat naar het buitenland, waar de prijzen voor gas ook nog eens veel lager zijn.” Hij pleit voor het heropenen van het Groninger gasveld.

Anthony Stabourlos, voorzitter van de Belgische partij Relego, reageert: “Nederland exporteert 90 procent van haar eigen gas. 90 procent! Hoe bedoel je gastekort? Dit ‘probleem’ wordt kunstmatig gecreëerd en in stand gehouden. Schaarste is een hoax én een middel om de agenda, middels destabilisering, door te drukken. Stop globalisme!”

Top 8 methodes waarmee de AMA, FDA en CDC (i/d VS) de NATURLIJKE GENEESWIJZEN begraven

 Maandag 12 september 2022 door: S.D. Wells

Tags : alternatieve geneeskundeAMAgrote regeringCDCGecensureerde wetenschapFDAgezondheidsvrijheidMedische tiranniemorris fishbeinnatuurlijke genezingennatuurlijke gezondheidnatuurlijke remediesremediesVaccingevarenvaccin doodvaccin letselvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

10KWEERGAVEN


(Natural news) Moderne geneeskunde is meestal "vuile geneeskunde" omdat de ernstige gezondheidsrisico's veel groter zijn dan de voordelen die het gebruik ervan oplevert. De allopathische wereld van geneesmiddelen en vaccins is gevuld met nachtmerrieachtige 'bijwerkingen' en 'bijwerkingen' die het gevolg zijn van allergische reacties, overdoses (zelfs wanneer ze worden ingenomen zoals voorgeschreven), permanent letsel en de dood, in tegenstelling tot natuurlijke remedies die zelden ernstige bijwerkingen veroorzaken. Dit is niets nieuws. In feite hebben de Amerikaanse regelgevende instanties al meer dan een eeuw voor zowat alles natuurlijke genezingen begraven, en de artsen en wetenschappers die ze promoten, mogen geen medicijnen beoefenen of er zelfs voor worden gedood.

AMA begraaft natuurlijke genezingen

Wist je dat de eerste “Voice of American Medicine” een kwakzalver was? Een luiaard genaamd Morris Fishbein liep na zijn afstuderen aan de medische school deze toppositie in en zette elke arts ertoe aan alleen voorgeschreven medicijnen voor ziekten en celaandoeningen (kanker) te schrijven. Alle natuurlijke gezondheidsklinieken en natuurlijke genezers werden gesloten.

Dit farma-regime duurde 40 jaar lang onder Fishbein, en vitamines en mineralen zouden onder het tapijt worden geveegd, als om nooit meer over te spreken als iets dat zou kunnen genezen of voorkomen. Het "keurmerk" van de farmaceutische industrie (AMA of FDA) is tegenwoordig net zo frauduleus als toen, toen Fishbein een fortuin vergaarde voor het bestempelen van experimentele, in het laboratorium verzonnen medicijnen als "veilig en effectief" en het publiceren van nepstudies in de medische tijdschriften .

FDA begraaft natuurlijke genezingen

The FDA really began as the “Pure Food and Drugs Act” of 1906, when the agency deregulated adulterated (processed) food calling it “interstate commerce.” Burying the power of vitamins that were discovered in the early 1900s was key to promoting prescription medicines, all while Americans slowly but surely  van vervalst voedsel (en tekort aan voedingsstoffen). Amerika heeft bijna kanker, diabetes en hartaandoeningen uitgevonden en de FDA hield toezicht op alles.

De FDA begon echt als de "Pure Food and Drugs Act" van 1906, toen het agentschap vervalst (verwerkt) voedsel dereguleerde en het "interstate commerce" noemde. Het begraven van de kracht van vitamines die in het begin van de twintigste eeuw werden ontdekt, was van cruciaal belang om geneesmiddelen op recept te promoten, terwijl de Amerikanen langzaam maar zeker zieker werden en jonger stierven van vervalst voedsel. Amerika heeft bijna kanker, diabetes en hartaandoeningen uitgevonden en de FDA hield toezicht op alles.

Na de Tweede Wereldoorlog werd de corrupte medicatie-industrie geregeerd door voormalige nazi-wetenschappers die slechts 4 tot 7 jaar zaten voor massamoord en genocide in Duitsland onder Hitler. De nazi's zijn nooit echt "verslagen", alleen ontbonden om de belangrijkste ontwerpers van Big Pharma in Amerika te worden, wat de meeste mensen tegenwoordig kennen als Bayer (Monsanto) en Pfizer.

Een wetenschapper, Dr. Stanislaw Burzynski genaamd, ontdekte letterlijk een niet-giftige gene-targeting remedie voor zelfs de meest dodelijke soorten kanker, zoals hersenstamkanker, en genas kinderen, zoals hun ouders in de rechtbank getuigden, in een poging Burzynski te redden van de FDA vervolging. De FDA maakte het in feite illegaal om kanker te genezen met behulp van natuurlijke medicijnen.

CDC begraaft natuurlijke genezingen

De CDC dringt met opzet allerlei soorten giftige vaccins aan Amerikanen op, wetende dat de gezondheidsrisico's en nadelen de eventuele voordelen VELE MALEN OVERSCHRIJDEN. Er zit kwik in meerdere doses griepprikken.  Er is een dodelijk varkensvirus genaamd circovirus (uit China en Rusland) gevonden in rotavirusvaccins voor kinderen (zie Rotateq), en nu zijn er injecties die menselijke cellen vertellen om miljarden bloedverstoppende virus-nabootsende spike-eiwitten te creëren. Dit maakt allemaal deel uit van het winstgevende bedrijfsmodel van de CDC om Amerikanen te allen tijde ziek te houden.

Dit is de reden waarom niemand iets zou moeten vertrouwen dat van de Amerikaanse regelgevende instanties komt, omdat ze allemaal gebaseerd zijn op fraude, gebouwd zijn op fraude en ontworpen zijn om fraude die de gezondheid ondermijnt in stand te houden.

8 manieren waarop de AMA, FDA en CDC natuurlijke genezingen begraven

#1. Censureer ze volledig van het publiek door mediazoekopdrachten (Google) en geposte gegevens te controleren.

#2. Manipuleer ze in een laboratorium om ze zwak te maken, patenteer dan de zwakke versie, voorkom dat iemand iets anders verkoopt en zeg dan dat ze nauwelijks (en zelden) werken.

#3. Het in diskrediet brengen (door karaktermoord) van eerlijke artsen, voedingsdeskundigen en wetenschappers die ze effectief gebruiken.

#4. Het blokkeren en op de zwarte lijst zetten van bloggers, podcasters en YouTube-beïnvloeders die “blow the whistle” over slechte medicijnen en/of het woord verspreiden over natuurlijke remedies die werken.

#5. Het hebben van valse "factcheckers" brengt de behandelingen in diskrediet en noemt ze misinformatie of desinformatie.

#6. Overal verkeerde informatie plaatsen over natuurlijke remedies, waaronder neponderzoeken en gemanipuleerde gegevens, en deze zoekopdrachten hoog in Google laten scoren.

#7. Regelgevers van de overheid verspreiden zelf leugens die zijn geschreven en herhaald door nieuwslezers en ziekenhuisbeheerders zodat alle artsen en verpleegkundigen deze kunnen uitspugen aan patiënten (en patiënten aan elkaar).

#8. Door letterlijk moord op artsen en wetenschappers te plegen die giftige medicijnen of vuile vaccins onthullen, of die natuurlijke remedies ontdekken die werken voor moderne ziekten en aandoeningen, waaronder Covid,

Daarom kun je niets vertrouwen dat uit de mond van vertegenwoordigers en zogenaamde "experts" wordt gespuwd die werken voor de ziekteverwekkers van de VS. Blijf op de hoogte en blijf ijzig kalm.

Stem uw internet af op Censored.news voor enorme hoeveelheden waarheidsnieuws dat wordt gecensureerd door de rest van de media terwijl je dit leest.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

Censored.news

https://www.naturalnews.com/2022-09-12-top-8-ways-ama-fda-cdc-bury-natural-cures.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...