woensdag 6 december 2023

Dit is de oversterftegrafiek waar zelfs Ongehoord Nederland zijn vingers niet aan durfde te branden


Dinsdag besteedde het tv-programma Ongehoord Nieuws aandacht aan de oversterfte in Nederland. Die werd op zich wel goed benoemd, maar zoals verwacht durfde Ongehoord Nieuws geen cijfers te laten zien, schrijft statisticus Herman Steigstra, die zich uitgebreid in dit onderwerp heeft verdiept.

Zijn bijdrage op basis van een grafiek die de onverklaarde oversterfte laat zien, werd geschrapt omdat het voortbestaan van de zender werd gevreesd, zo laat hij weten op X.

In een draad op X legt hij de cijfers uit. Die ‘jip-en-janneke’-uitleg werd wel opgenomen als uit te zenden item, maar kreeg toch geen plaats in het programma.

Tot op de dag van vandaag

In de grafiek zie je een blauwe en rode lijn. De blauwe is de opgebouwde meersterfte oftewel oversterfte. Tot de zomer van 2020 bedraagt hij 9000, tot maart 2021 16.000.

Vanaf maart 2021 daalt de oversterfte iets, maar vanaf mei begint hij toch weer voortdurend te stijgen, tot op de dag van vandaag. Er zijn inmiddels bijna 55.000 meer mensen overleden dan verwacht en dat aantal neemt nog steeds toe, legt Steigstra uit.

Vanaf het moment dat er werd gevaccineerd

De rode lijn is het totaal aantal mensen dat is overleden aan corona. Tot april 2021 lopen de oversterfte en de coronasterfte gelijk op.

Steigstra laat zien dat de splitsing plaatsvindt vanaf het moment dat er werd gevaccineerd.

Kijk de uitzending hier terug met deze grafiek als ondersteuning.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Home/Corona/Dit is de videoboodschap van Mike Yeadon die door een ’technische fout’ niet kon worden getoond CoronaMens en Dier Dit is de videoboodschap van Mike Yeadon die door een ’technische fout’ niet kon worden getoond



Maandag spraken in het Britse parlement diverse artsen, wetenschappers en deskundigen op uitnodiging van parlementslid Andrew Bridgen over vaccinatieschade, oversterfte en andere onderwerpen. Er waren ook meerdere parlementsleden bij aanwezig.

Mike Yeadon, oud-vicepresident van Pfizer, had een videoboodschap voorbereid, maar die kon door een ‘technische fout’ niet worden afgespeeld.

In de video zegt Yeadon, een bioloog die meer dan 30 jaar in de biofarmaceutische industrie heeft gewerkt, dat de zogenaamde vaccins doelbewust zijn ontwikkeld om mensen te beschadigen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Volstrekt onmogelijk

Van een pandemie of een noodtoestand was volgens hem geen sprake. Veel mensen stierven in ziekenhuizen omdat ze aan de beademing werden gelegd. In verzorgingstehuizen kregen veel mensen kalmerende middelen waar ze aan zijn overleden. Dat was de pandemie, benadrukte Yeadon.

En toen kwamen de vaccins. Het is volstrekt onmogelijk om in zo’n kort tijdsbestek een complex biomedisch product te ontwikkelen, testen, evalueren, produceren en op wereldwijde schaal te lanceren, zei hij. Dat duurt minstens zes jaar.

17 miljoen mensen

Deze giftige prikken werden vervolgens in miljarden armen geramd, met als gevolg dat 17 miljoen mensen zijn overleden. Er komen nog meer injecties als we er niets tegen doen, waarschuwde Yeadon.

Er was geen pandemie en de leugen werd in stand gehouden om mensen en masse te vaccineren, concludeerde hij. De bioloog zei tot slot tegen de parlementariërs, die hij dus niet kon toespreken, dat ze de mogelijkheid hebben om deze misdaad tegen te houden.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Jan Vingerhoets: ‘Ik zie dingen die ik in mijn 30 jaar als huisarts nog nooit heb gezien’


Ook huisarts Jan Vingerhoets ziet dat mensen klachten krijgen na hun coronaprik. “Dan gaat het vaak om complicaties in de zin van stollingsproblemen, bloedingen of tromboses – hartinfarcten vallen ook in die categorie – beroertes,” somde hij op in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

Er vallen hem een paar dingen op. “Ik ben nu ruim 30 jaar huisarts. Een aantal dingen zie ik die ik in al die 30 jaar niet heb gezien,” zei hij. “Massale tromboses bij jonge mensen die gezond zijn, waarvan ik denk: dit ken ik helemaal niet. Een paar jaar geleden dacht ik: ik heb ongeveer alles al wel een keer meegemaakt, maar dit niet.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat valt wel op

De huisarts ging verder: “Dwarslaesies op basis van auto-immuunaandoeningen, een afweer gericht tegen het eigen lichaam, bij jonge mensen. Een erkende bijwerking inmiddels. Die zie je nu wel en zag ik voorheen niet.”

“Er zijn kwaadaardige aandoeningen bij jonge gezonde mensen die helemaal geen risicofactoren hebben. Dat valt wel op, dan ga je je wel achter je oren krabben: is hier iets aan de hand?”

Vaker en langer ziek

Wat Vingerhoets ook ziet, is dat de mensen die vaker geprikt zijn vaker en langer ziek worden door COVID-19. Onderzoek in Duitsland heeft dat inmiddels ook duidelijk aangetoond, benadrukte hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Man overlijdt 5 minuten na vaccinatie, prikcentrum in rep en roer: zo reageert het Lareb


Nico Cupers (89) uit Goor zakte vorige maand in elkaar, vijf minuten nadat hij zijn coronaprik kreeg. Reanimatie mocht niet baten. Het prikken werd gestaakt, mensen hadden er geen zin meer in. Was het vaccin de oorzaak? “Zeg het maar,” zegt zijn dochter Colette, die geen behoefte heeft aan onderzoek naar de doodsoorzaak.

Volgens bijwerkingencentrum Lareb is de kans minimaal. “Het aantal meldingen van overlijden na vaccinatie is 2 op 100.000,” aldus het centrum, dat inmiddels 764 meldingen met een overlijden na coronavaccinatie heeft geregistreerd. Volgens directeur Agnes Kant zegt het ‘enkele incident’ niets over het risico van de vaccinatie.

Cupers, die alle boosters had gehaald, was begonnen aan de 15 minuten wachttijd ter observatie. Toen zakte zijn kin op de borst en was het over.

Mensen vielen bij bosjes

“Troostende woorden van het Lareb,” zegt data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

Fractievoorzitter van FVD in de gemeente Land van Cuijk Marianne Akkermans reageert: “Bij bosjes, mensen vielen bij bosjes. Net zolang totdat iedereen de laatste adem uitblaast.”

Ze wijst erop dat er alleen al in de Jaarbeurs in één week 150 mensen flauwvielen.

Ironie

“Het is wel ironie dat je doodgaat aan iets wat als doel had om je langer te laten leven. Want dat hier het vaccin de oorzaak is, kun je met redelijke mate van zekerheid zeggen,” merkt neuroloog Jan Bonte op.

“Het zal vast veel vertrouwen geven aan vele andere oudjes die nog twijfelen om de prik te gaan halen. Want the proof of the pudding is in the eating,” voegt hij toe.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

RNA, DNA-besmetting in voedselvoorziening VEEL ERGER dan je waarschijnlijk denkt

 12/04/2023 // Ethan Huff // 8K Weergaven

Tags: agriculturebadfoodbadhealthbadscienceBig Pharmabiotechnologyclean food watchcontaminationDangerous MedicineDNAfood sciencefood supplyfrankenfoodgenetic lunacyGMOgroceryhealth sciencejunk foodmRNAOrganicRNAstop eating poisontoxic ingredientsvaccinevaccine warsvaccines


De ‘pandemie’ van het Wuhan-coronavirus (COVID-19) heeft een nieuw concept toegevoegd aan het publieke lexicon, genaamd mRNA, wat staat voor messenger RNA. Er wordt ons verteld dat de COVID-injecties van Pfizer-BioNTech en Moderna worden gemaakt met mRNA, hoewel inmiddels is gebleken dat mRNA-shots eigenlijk geen mRNA bevatten, maar eerder in het laboratorium gemaakte RNA en/of DNA-deeltjes die sterker zijn dan mRNA. en het verteringsproces overleven.

Deze RNA- en DNA-prikken, zoals ze nauwkeuriger worden genoemd, worden in de moderne tijd zowel bij mensen als bij dieren toegediend. En de RNA- en DNA-residuen die uiteindelijk in het voedsel terechtkomen dat mensen eten, vormen misschien wel een ernstiger bedreiging voor de volksgezondheid dan al het andere dat momenteel in omloop is.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft op haar website een informatiepagina over ‘DNA-vaccins’ gemaakt, waarop gedetailleerder wordt uitgelegd hoe deze injecties werken. Een opmerkelijke passage luidt als volgt:

“Het gebied van DNA-vaccinatie ontwikkelt zich snel. Vaccins die momenteel worden ontwikkeld, maken niet alleen gebruik van DNA, maar omvatten ook hulpstoffen die DNA helpen cellen binnen te dringen, het op specifieke cellen richten, of die kunnen fungeren als adjuvantia bij het stimuleren of sturen van de immuunrespons. "

Dit is een angstaanjagende onthulling omdat het laat zien hoe DNA-vaccins, zoals gedefinieerd door officiële volksgezondheidsbronnen, een Trojaans paard zijn dat extern, in een laboratorium gemaakt DNA, mogelijk permanent, in celkernen aflevert.

In een research paper waarin dit alles wordt besproken, wordt uitgelegd dat er verschillende bacteriesoorten bestaan die vaccinplasmiden kunnen overbrengen naar gastheercellen van zoogdieren. Deze bacteriesoorten zijn feitelijk celfabrieken die een zeer groot aantal DNA-plasmiden kunnen produceren.

Het artikel belicht verder een ontdekking gedaan door Walter Shaffner in 1980, die voor het eerst het optreden aantoonde van genen overdracht van bacteriën naar zoogdiercellen “wanneer tandemkopieën van het SV40-virusgenoom, gedragen door laboratoriumstammen van E. coli, werden overgebracht naar co- gekweekte zoogdiercellen."

"Bacteriële systemen voor de toediening van DNA-vaccins bestaan uit de internalisatie van bacteriën, die een plasmidevector herbergen die de sequentie van het gen van belang bevat, door doelcellen", legt het artikel uit.

"Vervolgens worden primaire blaasjes gevormd en vervolgens gefuseerd met lysosomale compartimenten waar lysis van bacteriën plaatsvindt, waardoor het plasmide-DNA vrijkomt in het cytosol van de gastheer. Het plasmide-DNA migreert vervolgens naar de kern van de cel waar de gensequentie van belang wordt getranscribeerd voor daaropvolgende transductie en eiwitsynthese door de celmachines van de gastheer."

(Gerelateerd: Wetenschappers van MIT hebben ontdekt  dat RNA-vaccins via de maag en darmen kunnen worden opgenomen, dus wat betekent dit voor mensen die vlees eten van dieren die RNA-prikken krijgen?)

 

Loophole zorgt ervoor dat biologisch voedsel veranderd DNA kan bevatten

In veel eenvoudiger bewoordingen zijn DNA-vaccins zo ontworpen dat farmaceutische bedrijven elke gewenste chemische lading kunnen leveren met behulp van SV40 en andere hulpbestanddelen. Erger nog, die lading kan zichzelf repliceren en het genoom van een persoon voor altijd overnemen.

Een van de redenen waarom Pfizer-BioNTech en Moderna liegen dat hun ‘mRNA’-prikken op RNA zijn gebaseerd in plaats van op DNA, is omdat DNA-vaccins een veel grotere bedreiging voor het lichaam vormen.

Als RNA-vaccins en -behandelingen eng zijn, zijn op DNA gebaseerde gentherapieën een absolute nachtmerrie”, schrijft advocaat Thomas Renz op zijn Substack.

"... er zijn miljarden regels code die deel uitmaken van het menselijk genoom en we kunnen er niet eens een paar miljoen in een besturingssysteem of telefoon schrijven zonder bugs, dus waarom ... zou ik willen dat iemand aan de code sleutelt die doet mij leven?"

Dit snel voortschrijdende gebied van gentherapie – dit zijn niet alleen eenvoudige vaccins – omvat twee belangrijke componenten: de ene is de genetische code om cellen te herschrijven en de andere is het vehikel of adjuvans dat wordt gebruikt om de nieuwe code in de cellen af te leveren. SV40, dat kanker veroorzaakt, is zo’n adjuvans dat wordt gebruikt bij COVID-prikken, waardoor ze enorm onveilig worden.

"Wanneer de prikken zelf worden gemaakt, worden ze in essentie uit DNA-deeltjes gedestilleerd tot het 'mRNA' dat in de prikken zit", schrijft Renz. "Het lijkt erop dat het DNA dat wordt gebruikt om deze mRNA-deeltjes te maken SV40 is. Ik zeg dit omdat we SV40 in de flesjes (vials) blijven vinden en ook omdat het van nature geschikt is voor de taak."

Als Big Pharma zo gemakkelijk loog dat deze injecties mRNA zouden zijn, terwijl de realiteit is dat het eigenlijk modRNA is, is het geen wilde speculatie om aan te nemen dat de farmaceutische industrie ook opzettelijk heeft toegestaan dat gemodificeerd SV40-DNA ook in de COVID-prikflesjes voorkomt, ondanks dat dit niet is geëtiketteerd. en als zodanig goedgekeurd.

Wat de voedselvoorziening betreft, zijn er een aantal DNA-vaccins voor dieren die al worden geïnjecteerd in koeien, kippen, varkens en andere door mensen geconsumeerde dieren. Gebaseerd op wat we nu weten over de negatieve effecten van deze DNA-vaccins zodra ze zich in hun zoogdiergastheren bevinden, is het alleen maar logisch dat mensen effectief modRNA eten, inclusief DNA en RNA.

Learn more about the biotechnological takeover of the food supply at GMO.news.

Sources for this article include:

TomRenz.substack.com

ResearchGate.net

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-12-04-rna-dna-contamination-food-supply-worse.html 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...