donderdag 22 februari 2024

Wetenschappers proberen riskante lucht- en waterexperimenten in de hoop ‘klimaatverandering’ te stoppen

 februari 15, 2024   64 

Wetenschappers die wanhopig proberen de ‘klimaatverandering’ te stoppen of om te keren, dumpen chemicaliën in de oceaan en spuiten zout water in de lucht. Wat kan er misgaan? Ik bespreek de korte en lange termijn.

De Wall Street Journal meldt dat wetenschappers hun toevlucht nemen tot ondenkbare oplossingen om de planeet af te koelen, bericht Mish Talk.

Chemicaliën in de oceaan dumpen? Zout water in wolken spuiten? Reflecterende deeltjes in de lucht injecteren? Wetenschappers nemen hun toevlucht tot ooit ondenkbare technieken om de planeet af te koelen omdat de wereldwijde inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te beperken mislukken.

Deze benaderingen van geoengineering werden ooit als taboe beschouwd door wetenschappers en regelgevers die vreesden dat het sleutelen aan het milieu onbedoelde gevolgen zou kunnen hebben, maar nu ontvangen onderzoekers belastinggeld en privé-investeringen om uit het lab te komen en deze methoden buiten te testen.

Het klimaat manipuleren


Experimenten aan de gang

·         Marine Cloud Brightening: Onderzoekers aan boord van een schip voor de noordoostkust van Australië bij de Whitsunday-eilanden spuiten een pekelachtig mengsel door hogedruksproeiers in de lucht in een poging om laaghangende wolken die zich boven de oceaan vormen helderder te maken. Wetenschappers hopen dat grotere, helderdere wolken zonlicht van de aarde zullen weerkaatsen, het oceaanoppervlak in de schaduw zullen stellen en de wateren rond het Groot Barrièrerif, waar de opwarming van de oceaan heeft bijgedragen aan de massale koraalafsterving, zullen afkoelen. Het onderzoeksproject, bekend als marine cloud brightening, wordt geleid door de Southern Cross University als onderdeel van het 64,55 miljoen dollar of 100 miljoen Australische dollar kostende Reef Restoration and Adaptation Program.

·         Stardust Solutions: In Israël is een startup genaamd Stardust Solutions begonnen met het testen van een systeem om een wolk van kleine reflecterende deeltjes te verspreiden op een hoogte van ongeveer 60.000 feet, waardoor zonlicht van de aarde wordt weggekaatst om de atmosfeer af te koelen in een concept dat bekend staat als zonnestralingsbeheer, of SRM.

·         Loog dumpen in de oceaan: In Massachusetts zijn onderzoekers van het Woods Hole Oceanographic Institution van plan om deze zomer 6.000 gallons van een vloeibare oplossing van natriumhydroxide, een bestanddeel van loog, in de oceaan te gieten 10 mijl ten zuiden van Martha’s Vineyard. Ze hopen dat de chemische basis zal werken als een grote tablet Tums, die de zuurgraad van het oppervlaktewater zal verlagen en 20 ton kooldioxide uit de atmosfeer zal absorberen en veilig zal opslaan in de oceaan.

Dit doet me denken aan een halfbakken idee uit de jaren zestig dat we op de middelbare school bespraken.

Het idee was toen om houtskool op het pakijs te spuiten om de wereldwijde afkoeling te stoppen.

Vulkanen nodig?

Experimenten om de atmosfeer af te koelen door zonlicht van de aarde weg te reflecteren zijn een poging om na te bootsen wat er gebeurt als een vulkaan uitbarst. In 1991 spuwde Mount Pinatubo, een actieve vulkaan op de Filippijnen, zwavel en as in de bovenste atmosfeer, waardoor de temperatuur van de aarde een jaar lang met 0,5 graden Celsius daalde.

Maar tot een paar jaar geleden verzetten veel wetenschappers zich tegen menselijke interventies, uit angst voor een glibberig pad dat de samenleving in staat zou stellen om moeilijke beslissingen over het verminderen van de uitstoot te vermijden en dat uiteindelijk een averechts effect zou kunnen hebben.

Zon-klimaatinterventie


Diagram van de zon-klimaatinterventie uit het document van het Witte Huis waarnaar hieronder wordt verwezen.

Ja, laten we as in de lucht gooien. Wat kan er misgaan? Loog in de oceaan? Hé, waarom niet?

Als we te veel as in de lucht en loog in de oceaan krijgen, kunnen we het eruit halen, toch?

Richtlijnen Witte Huis

Maak je geen zorgen, president Biden heeft Richtlijnen voor  Solar Radiation Modification.

Dit onderzoeksplan is opgesteld naar aanleiding van een eis in de gezamenlijke toelichting bij afdeling B van de geconsolideerde begrotingswet voor 2022, waarin het Office of Science and Technology Policy (OSTP) wordt opgedragen om met steun van de National Oceanic and Atmospheric Administration (NOAA) een onderzoeksplan op te stellen voor “zon en andere snelle klimaatinterventies”.

We hebben niet alleen helderdere wolken nodig, we hebben ook meer as in de lucht nodig om hem donkerder te maken.

Ik weet zeker dat als we biljoenen dollars kunnen uitgeven om wolken helderder te maken door zout water in de lucht te spuiten en tegelijkertijd de hemel donkerder te maken, dat alles dan geweldig zal zijn.

Maar serieus, denkt iemand echt dat dit idee wereldwijd kan worden toegepast? Tegen welke kosten?

Risico’s op korte en lange termijn

Ironisch genoeg is het risico op korte termijn dat een van deze plannen daadwerkelijk succesvol is.

En vergeet niet dat gegevens zullen worden gemanipuleerd om succes aan te tonen, alleen maar om meer financiering te krijgen. Dan zullen we de uitgaven opvoeren tot een bedrag van tientallen biljoenen dollars, waarbij we moeder natuur overhoop halen, om vervolgens het risico op de lange termijn tegen te komen.

Het risico op de lange termijn is dat we iets heel stoms doen zoals houtskool op de Noordpool dumpen, zoals in de jaren zestig werd voorgesteld om het ijs op de Noordpool te laten smelten.

In ander klimaatgerelateerd nieuws ….

Waarom zijn zonnepanelen 44 procent goedkoper in China dan in de VS?

Denk eens na over de vraag Waarom zijn zonnepanelen 44 procent goedkoper in China dan in de VS?

De ware kosten van netto-nul worden onmogelijk te verbergen

Op 6 februari, schreef ik The True Costs of Net Zero Are Becoming Impossible to Hide

Bloomberg meldt dat een kostenstijging van 48% de veelgeprezen windenergieplannen van Biden de grond in boort.

Zelfs met enorme subsidies zijn deze projecten niet rendabel.

Biden’s Grootste Hulpmiddel

Woordvoerder Michael Kikukawa van het Witte Huis zei dat Biden “elk beschikbaar middel heeft gebruikt om de groeiende Amerikaanse offshore windindustrie te bevorderen.”

Inderdaad!

Zijn grootste instrument is een pak leugens, beginnend met de bewering dat deze projecten goedkoper zijn en zichzelf terugbetalen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/wetenschappers-proberen-riskante-lucht-en-waterexperimenten-in-de-hoop-klimaatverandering-te-stoppen/

Voormalig VN-wapeninspecteur onthult wie Navalny echt was


De overleden Russische oppositieleider Aleksej Navalny was werkzaam voor de CIA, zei voormalig VN-wapeninspecteur Scott Ritter in de podcast van Andrew Napolitano.

In Moskou werd Navalny daarnaast gesteund door een netwerk van ngo’s die geld ontvingen van de Britse inlichtingendiensten.

Hij nam deel aan drie couppogingen tegen Vladimir Poetin. De eerste poging vond plaats in 2007-2008, toen de Verenigde Staten probeerden om een kleurenrevolutie te ontketenen in Rusland. Dat mislukte.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat is verraad

Daarna werd Navalny geselecteerd voor een programma van de Yale-universiteit, dat de CIA gebruikte om hem te rekruteren, te trainen en in te zetten. Hij werd in Rusland ingezet om daar het politieke speelveld te verstoren, aldus Ritter.

Met een verborgen camera is vastgelegd hoe zijn rechterhand de Britse inlichtingendiensten vraagt om 10 tot 20 miljoen dollar om dat voor elkaar te krijgen en Poetin een spaak in de wielen te steken. “Dat is verraad.”

Navalny vergeleek mensen uit de Kaukasus met kakkerlakken en vliegen die je moet verdelgen. Hij noemde mensen uit Georgië ‘ratten’.

Getraind, gefinancierd en aangestuurd door de CIA

Hij was een nationalist, geen democraat, benadrukte Ritter. “Hij was een ontwrichtende kracht; getraind, gefinancierd en aangestuurd door de CIA om de Russische overheid te ondermijnen. Hij was een verrader.”

“Met democratie heeft hij niets te maken, hij genoot weinig vertrouwen en zou nooit de verkiezingen hebben gewonnen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Boris Johnson accuses Tucker Carlson of being “a tool of the Kremlin,” then tries to extort him for $1M

 02/22/2024 // Ethan Huff // 150 Views

Tags: Boris JohnsonchaosextortioninsanityinterviewKremlinmoney supplyRussiaTuckerTucker Carlson


Former prime minister of Great Britain Boris Johnson had a meltdown when he heard about Tucker Carlson's interview with Russian President Vladimir Putin, prompting him to accuse Carlson of being "a tool of the Kremlin."

During a recent appearance with Glenn Beck, Carlson explained how the whole thing went down after landing in Moscow and awaiting his meeting with one of the most controversial figures on the world stage.

"So I'm over in Moscow, I'm waiting to do this interview, it gets out that we're doing it, and I'm immediately denounced by this guy called Boris Johnson," Carlson told Beck.

"And Boris Johnson calls me 'a tool of the Kremlin' or something ... so I put in a request for an interview with [Johnson], because he's constantly denouncing me."

It turns out that one of Johnson's advisers – Johnson's real name is actually Alex Johnson – got back to Carlson saying Johnson has agreed to the interview, but only if Carlson agrees to pay Johnson $1 million for the privilege – watch the clip below:

 (Related: Carlson claims his only agenda in interviewing Putin in the first place was to offer Americans the chance to be informed from a different angle.)

Support for Ukraine is money laundering

Carlson denied Johnson's extortionary requested, though proceeded to invite Johnson a second time to join him but for free, but to no avail.

"This is the guy, by the way, who at the request of the U.S. government stopped the peace deal in Ukraine a year and a half ago, and is for that reason responsible for the deaths of hundreds of thousands of people," Carlson explained to Beck.

"I said, 'I just interviewed Vladimir Putin – I'm not defending Putin, but [he] didn't ask me for a million dollars!' So you're telling me that Boris Johnson is a lot sleazier, a lot lower than Vladimir Putin. So this whole thing is a freaking shakedown."

Like many, Carlson does not appear to support any more infusions of U.S. taxpayer cash to Ukraine, the latest amounting to a whopping $60 billion.

"This is a money laundering operation," Carlson explained. "A lot of people involved are making money off of it, and if you're making money off of war, you can deal with God on that because that's really immoral."

Keep in mind that it was Johnson who started all the bickering by accusing Carlson of being a Russian spy. And when Carlson invited Johnson onto his show to clear things up, Johnson refused unless Carlson agreed to pay him $1 million or the equivalent amount in Bitcoin.

"Boris basically tried to extort Tucker for $1 million to, in effect, 'take back' his slander of Tucker as a Russian asset?" asked someone on X about the situation. "All these people are corrupt and evil."

"Boris Johnson will forever go down as the individual who blocked the peace process that will eventually start WWIII," wrote another.

"Boris Johnson must think he's a hot commodity," replied the Right Angle News Network. "If anyone is a tool, it's this guy for thinking he’s that important that you would need to spend a million dollars just to speak with him."

"They don't want peace – they want war!" wrote another.

More of the latest news about the Russia scandal can be found at Chaos.news.

Sources for this article include:

Twitter.com

TheWrap.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2024-02-22-boris-johnson-accuses-tucker-carlson-tool-kremlin.html

Ursula en Biden Cartoon (geen artikel)

  18 februari 2024 Jos Walle

Enkele reacties op “Ursula en Biden

1.   

koffieboon schreef:

19 februari 2024 om 17:43

De 2 sjoemelaars op foto… Spijtig krijgen we geen kans om deze weg te stemmen… ze delven het graf van eu en us… als we dit een 2de keer moeten “ondergaan” is het op lange termijn “om zeep”… veel vaccinaties en veel oorlogen op komst… zelfs een eu leger ipv een eigen land leger (wat gaat ons dat weer kosten?)… Eu smerige voeding ipv onze eigen boerenvoeding… Nog meer pestregeltjes om onze moraal op “zero” te zetten… en of course zijn de (kanker)pesticides “toegelaten” .. migratie/overbevolking/hoge torenbouw…alles zal en wordt al geregeld door ngo’s, omgekochte politici, louche vzw’s, en linkie winkie volgertjes voor “de postjes” he… Niet te vergeten de subsidies aan de klimaat(activisten)… Zeg eens waarom zouden we nu echt klagen als het wat warmer wordt (?)… = minder stoken (toch?) en is minder stoken niet beter voor “de propere lucht” (?) en voor de mens… Denk eens goed na..al die landen in het Zuiden waar het altijd goed (warm) vertoeven is sinds eeuwen, en waar velen zomer en winter op vakantie gaan… daar was tot nu toe toch NIETS mis mee (?)… het is simpelweg “brainwashing” (vol toegelaten drugs) wereldwijd… for the money… in the pocket van wie (?)… enkel de bevolking wordt armer, en wordt verplicht in te binden…

Beantwoorden

2.   

't Vloekt schreef:

19 februari 2024 om 12:29

Deze cartoon is de nagel op de kop! 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden…De roverheid manipuleert de perceptie van de bevolking met halve waarheden over feiten en beïnvloedt de publieke opinie door misleiding met fake nieuwsverspreiding op het uitgekiende tijdstip via sociale media. Volksverlakkerij. 

3.   

leontien schreef:

19 februari 2024 om 12:06

“Commissievoorzitster Ursula von der Leyen breekt een lans voor een Europees commissaris van Defensie”.
Wanneer een EUROPEES COMMISSARIS VOOR DE VREDE ?
Het palmares van deze niet-verkozene postjespakker oogt fraai : oorlog, oorlog en nog eens oorlog, geen en peperdure energie, vernietiging zonder morren van de nord stream pijpleidingen ten voordele van de import van hoofdzakelijk zeer schadelijk en peperduur schaliegas uit de US, nefaste green deal, geruïneerde boeren, jabs querels, ongeziene botte verstikkende regelneverij, ongekende censuur, economische ramp, massale economische uitverkoop van de EU aan de US, massale immigratie, creatie van bittere armoede, ongeziene nutteloze belastingen om de boel plat te gooien tot op tapijt hoogte, …
https://www.tijd.be/politiek-economie/europa/algemeen/ests-premier-kaja-kallas-eu-moet-100-miljard-ophalen-voor-defensie/10527438.html?_sp_ses=861aa6d5-f5af-4508-8e0f-3ca0e83432dd

 

Bron: https://www.tscheldt.be/ursula-en-biden/?mc_cid=5e5064a832&mc_eid=449811fc1f

Darmkanker neemt toe onder jonge volwassenen: GGO's, vaccins en synthetisch foliumzuur zijn allemaal de schuldigen

 02/20/2024 // Ethan Huff // 7,2K Weergaven

Tags: American Cancer Societybadcancerbadfoodbadhealthbadsciencecancer causescancer criminalschemicalsclean food watchcolon cancerenriched foodsfolic acidfood sciencefood supplyfortified foodsfrankenfoodGMOhealth sciencejunk foodresearchstop eating poisonsynthetic nutrientstoxic ingredientsvaccinationvaccinesyouth


Sinds de jaren negentig is het aantal darmkankers onder jongeren onder de 50 jaar omhooggeschoten, en het establissement doet alsof ze niet weet waarom.

Een slecht dieet, geven ze toe, is waarschijnlijk met elkaar verbonden, aangezien genetisch gemodificeerde organismen (GGO's) voor het eerst werden geïntroduceerd rond de tijd dat darmkanker een ernstig probleem begon te worden bij jongeren. Andere voedingsfactoren die verband houden met darmkanker zijn onder meer verwerkte, zeer inflammatoire voedingsmiddelen en alcohol.

De American Cancer Society (ACS) heeft onlangs een rapport  gepubliceerd over het fenomeen, dat verder wordt verklaard door een andere studie gepubliceerd in het tijdschrift Cancer Research Communications dat wijst opnieuw op voedingsfactoren, en met name de consumptie van synthetisch foliumzuur.

Hoewel de meeste landen geen synthetisch foliumzuur toevoegen aan brood en op meel gebaseerde producten, doen de Verenigde Staten en Canada dat wel. Dit verklaart gedeeltelijk waarom jongeren overal bezwijken voor darmkanker met een snelheid die nog nooit eerder in de menselijke geschiedenis is gezien.

In 1996 hebben de Verenigde Staten Food and Drug Administration (FDA) een decreet uitgevaardigd waarin werd bepaald dat alle verrijkte graanproducten tegen 1998 met foliumzuur waren "versterkt", met als argument dat deze synthetische, foliumzuurachtige stof geboorteafwijkingen voorkomt. Bijna onmiddellijk daarna begonnen de darmkankercijfers te stijgen bij de jongere bevolking van Amerika.

"Folaat en foliumzuur worden vaak door elkaar gebruikt, maar er is een opmerkelijk verschil tussen de twee", legt Jennifer Sweenie uit, voor schrijven The Epoch Times "Folaat is een B-vitamine die van nature voorkomt in bepaalde voedingsmiddelen, waaronder fruit, groenten en peulvruchten. Tijdens het spijsverteringsproces zet uw lichaam foliumzuur om in zijn actieve vorm voordat het bloed binnendringt.".

"Foliumzuur (Folic Acid)  is gewoon een synthetische vorm van folaat die wordt gebruikt in verrijkte voedingsmiddelen. Je lichaam kan foliumzuur niet zo gemakkelijk metaboliseren als natuurlijk voorkomend foliumzuur. Het proces van het omzetten van foliumzuur in zijn actieve vorm duurt langer dan bij foliumzuur. Dit kan leiden tot een opeenhoping van foliumzuur in het bloed en het eten van verrijkte voedselproducten kan aan dat overschot bijdragen."

Foliumzuur en tumoren

Onderzoekers van het Baylor College of Medicine ontdekten dat foliumzuurconsumptie in feite verband houdt met tumorgroei. Muizen voedden een foliumzuur aangevuld dieet dat het foliumzuur "versterkingsprogramma" van de FDA nabootst, ontwikkelde tumoren in de dikke darm.

Als je in Noord-Amerika woont, u kunt "verrijkte" producten op basis van granen die foliumzuur bevatten, vermijden door vast te houden aan buitenlandse producten uit Europa of Engeland, of door gecertificeerde biologische producten te kopen - pas op dat sommige gecertificeerde biologische producten nu stilletjes foliumzuur toevoegen, lees het label dus aandachtig.

Een andere factor in het torenhoge aantal darmkanker bij jongeren is het steeds toenemende vaccinatieschema van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Dit omvat Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins", die zijn gekoppeld aan acute diverticulitis en microperforatie van de dikke darm.

"Volgens de USDA-richtlijnen over voedsel is het een korte weg naar een slechte gezondheid", schreef een commentator over hoe de officiële zogenaamde "voedselpiramide" van de Amerikaanse regering zeker bijdraagt aan de stijgende darmkankercijfers.

"Het is ook de consumptie van giftige omega-3- en omega-6-vetzuren", suggereerde een ander, en merkte op dat deze oliën in de jaren vijftig als giftig afval werden beschouwd.

"Een paar steekpenningen later en je bent morbide zwaarlijvig met kanker, hartziekten en beroertes. Vóór 1850 bedroeg de totale consumptie van omega-3 en omega-6 samen minder dan drie gram – vandaag is het 30-100 gram per dag."

Binnenkort zal ieder ander mens kanker krijgen, in de mate waarin de zaken zich nu  ontwikkelen.

Find out more about natural cancer solutions at CancerSolutions.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

TheEpochTimes.com

Wiley.com

AACRJournals.org

NaturalNews.com

ncbi.nlm.nih.gov

https://www.naturalnews.com/2024-02-20-colon-cancer-young-adults-gmo-vaccines-chemicals.html

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...