maandag 23 januari 2023

Ze willen dat je insecten eet zonder dat jij het weet

 


In 2019 heeft het bedrijf Cricket One bij de Europese Commissie een aanvraag ingediend om gedeeltelijk ontvet poeder verkregen uit de huiskrekel als nieuw voedingsmiddel in de Europese Unie in de handel te brengen.

Het gaat om ontvet poeder uit de huiskrekel in meergranenbrood en -broodjes, crackers en soepstengels, graanrepen, droge voormengsels voor gebakken producten, koekjes, droge gevulde en niet-gevulde producten op basis van pasta, sauzen, verwerkte aardappelproducten, gerechten op basis van peulvruchten of groenten, pizza’s, producten op basis van pasta, weipoeder, vleesvervangers, soepen en geconcentreerde soepen of soeppoeders, snacks op basis van maïsmeel, bierachtige dranken, chocoladesnoepgoed, noten en oliehoudende zaden en andere snacks dan chips en vleesbereidingen.

Op 8 juli 2020 heeft de Commissie de Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA) verzocht om gedeeltelijk ontvet poeder verkregen uit de huiskrekel als nieuw voedingsmiddel te beoordelen.

Veilig

Op 23 maart 2022 heeft de EFSA in haar wetenschappelijk advies geconcludeerd dat gedeeltelijk ontvet poeder verkregen uit de huiskrekel onder de voorgestelde gebruiksvoorwaarden en bij de voorgestelde gebruiksconcentraties veilig is.

Wel werd een verband tussen het eten van de huiskrekel en een aantal anafylactische reacties aangetoond. De EFSA heeft geconcludeerd dat de consumptie van dit nieuwe voedingsmiddel sensibilisatie voor eiwitten van de huiskrekel kan veroorzaken.

Daarnaast kan gedeeltelijk ontvet poeder verkregen uit de huiskrekel mogelijk allergische reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren, weekdieren en huismijten.

Vijf jaar

De Commissie heeft alle ingediende informatie beoordeeld en geconcludeerd dat het bedrijf voor een periode van vijf jaar gedeeltelijk ontvet poeder verkregen uit de huiskrekel in de Europese Unie in de handel mag brengen.

Vanaf dinsdag 24 januari mag het nieuwe voedingsmiddel in de handel worden gebracht. Commentator Eva Vlaardingerbroek constateert: “Ze willen dat je insecten eet zonder dat jij het weet.”

Vanaf deze week huiskrekels en piepschuimkever-larven in Europees voedsel

 JANUARI 23, 2023

Redactie Blckbx

 


Vanaf deze week mogen voedselproducenten huiskrekels verwerken in onder meer pasta, brood, sauzen en snacks. Het Nederlandse bedrijf Ynsect mag piepschuimkever-larven toevoegen aan ons voedsel.

Nadat de Europese Commissie (EC) eerder al meelworm en sprinkhaan toevoegde aan het menu, zijn nu ook huiskrekel en piepschuimkever-larven goedgekeurd voor consumptie. De nieuwe wetgeving sluit naadloos aan bij de agenda van onder andere de Verenigde Naties en het World Economic Forum (WEF) om de wereldbevolking insecten te laten eten ‘vanwege het klimaat’.

Huiskrekels

De Europese Commissie (EC) gaf 3 januari goedkeuring aan een aanvraag ingediend door het Vietnamese bedrijf Cricket One Company. Vanaf dinsdag 24 januari is de nieuwe wet van kracht. Voedselproducenten mogen dan gedeeltelijk ontvet poeder verkregen uit de Acheta domesticus (beter bekend als de huiskrekel) verwerken in allerlei soorten voedsel, zoals brood, pizza, pasta, crackers, koekjes, soepen, verwerkte aardappelproducten en chocoladeproducten.

De goedkeuring kwam er na een wetenschappelijk advies van de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA), die de veiligheid van het krekelpoeder heeft geverifieerd en goedgekeurd. Het agentschap keurde ook het productieproces van het poeder goed. Voordat de insecten bij -18 graden Celsius doodgevroren worden, moeten ze eerst 24 uur vasten om hen in staat te stellen hun darminhoud af te voeren.

Allergieën

Toch is het eten van de huiskrekels niet zonder risico. Consumptie van gedeeltelijk ontvet huiskrekelpoeder kan volgens de EFSA namelijk reacties veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor schaaldieren, weekdieren en huismijten. Ook stelt het agentschap dat ‘consumptie van dit nieuwe voedingsmiddel sensibilisatie voor eiwitten van Acheta domesticus kan veroorzaken’. EFSA beveelt daarom aan om de allergeniciteit van de huiskrekel verder te onderzoeken.

Piepschuimkever-larven

De EC verleende ook deze maand, op 5 januarigoedkeuring aan een aanvraag van het Nederlandse bedrijf Ynsect NL BV, dat toestemming kreeg om larven van de Alphitobius diaperinus (piepschuimkever) in poedervorm te verwerken in supplementen, tot een maximale dosering van vier gram per dag. Bevroren, pasteuze en gedroogde vormen van het nieuwe voedingsmiddel zijn ook goedgekeurd voor gebruik in diverse voedingsmiddelen, waaronder graanrepen, vleesbereidingen en producten op basis van pasta. Deze nieuwe wet is vanaf 26 januari van kracht.

Meelworm en sprinkhaan

In 2021 werd meelworm al door de EC goedgekeurd voor consumptie. De SAS EAP Group uit Frankrijk diende die aanvraag in en mag de meelworm binnen de EU in de handel brengen. Zij mag afzonderlijk of met een maximumgehalte van tien gram worden verkocht in eiwitproducten, koekjes, gerechten op basis van peulvruchten en deegwaren.

 In hetzelfde jaar werd treksprinkhaan door de EC toegevoegd aan het menu. Sindsdien mag het Nederlandse bedrijf Fair Insects BV ingevroren, gedroogde en gepoederde Locusta migratoria binnen de EU in de handel brengen. Afhankelijk van de vorm van verwerking kunnen de sprinkhanen worden gebruikt als ingrediënt in onder andere gerechten op basis van peulvruchten en producten op basis van deegwaren, vleesvervanging, verwerkte aardappelproducten, soepen en salades.

In blckbx today van maandag 23 januari 2022 bespreekt gedragsdeskundige Romy Quint de push om mensen insecten te laten eten.

Van bovenaf opgelegd

Behalve dat het WEF graag ziet dat we insecten gaan eten, is het promoten ervan ook onderdeel van de door de Verenigde Naties opgestelde Sustainable Development Goals (SDG’s). Vorig jaar organiseerde de stichting SDG ­Nederland van het ministerie van Buitenlandse Zaken in het Tropenmuseum in Amsterdam een voedselexpositie. Op deze tentoonstelling lieten zij het publiek kennismaken met insecten en 3D-geprint laboratoriumvlees als toekomstig voedsel.

In onderstaande video legt wetenschapsjournalist Rypke Zeilmaker uit hoe de push om mensen insecten te laten eten, past in een van bovenaf opgelegde agenda.




https://www.blckbx.tv/gezondheid/vanaf-deze-week-huiskrekels-en-piepschuimkever-larven-in-europees-voedsel?utm_source=Blckbx&utm_campaign=b2362580b5-EMAIL_CAMPAIGN_2022_01_23&utm_medium=email&utm_term=0_0a2d02ab29-b2362580b5-561840125




Bommetje: Vier of meer keer gevaccineerd worden voor covid resulteert in een bijna volledige ineenstorting van het immuunsysteem, zo blijkt uit studie

 Vrijdag 20 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : HULP'sAlex Berensonslechte gezondheidbadmedicinebadscienceBig Pharmabiologisch wapenCOVIDGevaarlijke geneeskundeimmuunsysteemimmuniteitmedisch geweldpandemiefarmaceutische fraudeechte onderzoekenonderzoekpiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccinoorlogenvaccins

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

25KWEERGAVEN

 

(Natural news) Schrijver en voormalig New York Times verslaggever Alex Berenson zegt dat hij bewijs in zijn bezit heeft  van een onderzoek waaruit blijkt dat de covid "booster" -vaccins het immuunsysteem over de rand duwen, waardoor de immuunfunctie bijna volledig instort.

In een reeks tweets schreef Berenson dat op basis van de bevindingen van de studie geen boostershots meer mogen geïnjecteerd worden. (Gerelateerd: hier is meer bewijs dat covid injecties aids veroorzaken.)

'Boosters moeten onmiddellijk worden gestopt. STOP. ONMIDDELLIJK. Stack komt eraan ', schreef Berenson, Stack verwijzend naar zijn Substack-blog. 'Er is een nieuw paper. Het is slecht. Hoe erg? Ik heb het tot nu toe aan twee artsen laten zien. Een van hen zei dat hij 'een aanval had' toen hij het las. De ander zei nog iets ergers."

De studie komt uit China, waar volgens velen het Wuhan-coronavirus (Covid-19) is ontstaan. Het laat zien dat na de vierde injectie - dat wil zeggen de twee primaire prikken en twee daaropvolgende booster-injecties - het immuunsysteem van een persoon vrijwel is neergehaald.

Een samenvatting van de studie legt uit dat covid-injecties, ondanks dat ze over de hele wereld zijn losgelaten onder Operatie Warp Speed, geen bekende werkzaamheid hebben en dat hun “potentiële nadelige effecten grotendeels onbekend blijven”. Dit op zichzelf suggereert dat niemand deze injecties zou moeten krijgen.

Aangezien velen dat al hadden gedaan, besloten onderzoekers om de humorale en cellulaire immuunresponsen van een verlengde kuur met recombinant receptorbindend domein, of RBD, vaccinversterkers in een muismodel te vergelijken. Dit is wat ze hebben gevonden:

“Meerdere vaccinboosters na de conventionele vaccinatiekuur verlaagden significant de RBD-specifieke antilichaamtiters en serumneutraliserende werkzaamheid tegen de Delta- en Omicron-varianten, en ernstig verminderde CD4 + en CD8 + T-celactivatie en verhoogde PD-1- en LAG-3-expressies in deze T-cellen. cellen."

“Mechanistisch hebben we bevestigd dat verlengde vaccinatie met RBD-boosters de beschermende immuunherinneringen teniet deed door adaptieve immuuntolerantie te bevorderen. Onze bevindingen tonen potentiële risico's aan bij het continue gebruik van SARS-CoV-2-vaccinboosters, wat onmiddellijke implicaties heeft voor de wereldwijde COVID-19-vaccinatieverbeteringsstrategieën."

“Gevaccineerd” worden voor covid betekent permanent je immuunsysteem vernietigen

Een beetje achtergrond info: een niet-gevaccineerd immuunsysteem, is geprogrammeerd om ziekten van nature af te weren via aangeboren immuniteit. Bij natuurlijke blootstelling aan een ziekteverwekker leert de natuurlijke immuniteit zich aan te passen, waardoor een passend niveau van adaptieve immuniteit ontstaat.

Wat covid-prikken doen, op basis van deze bevindingen, is de natuurlijke immuunfunctie beschadigen. Ze verstoren de aangeboren-adaptieve immuunbalans, waardoor de gastheer vatbaarder wordt voor infectie - wat indruist tegen alles wat de "autoriteiten" ons over deze injecties hebben verteld.

De schade veroorzaakt door covid-injecties reikt veel verder dan alleen antilichamen, die functioneren als de eerstelijnsverdediging van het immuunsysteem tegen virussen en bacteriën. T-cellen, die dienen als back-up voor antilichamen, raken ook beschadigd - schijnbaar zonder enig vermogen om te herstellen.

De studie werd op 22 december 2022 zonder veel tamtam gepubliceerd in het collegiaal getoetste tijdschrift iScience. Het laat ondubbelzinnig zien, zoals Berenson meldt, dat covid-boosters – en eigenlijk alle covid-shots – een doodvonnis zijn voor iemands immuunsysteem.

"We ontdekten dat de beschermende effecten van de humorale immuniteit en cellulaire immuniteit die tot stand kwamen door de conventionele immunisatie beide ernstig werden aangetast tijdens de verlengde vaccinatiekuur", gaven de auteurs van het onderzoek toe.

Hoewel muizen als proefpersonen werden gebruikt in plaats van mensen, voegden de onderzoekers eraan toe dat de dieren genetisch veranderd waren “om de menselijke reactie op het coronavirus nauwkeurig te modelleren”, met “diepgaande overeenkomsten met mensen als reactie op SARS-CoV-2-infecties”.

“Wij ‘samenzweringstheoretici’ wisten dit jaren geleden”, schreef een commentator over de onthullingen in dit nieuwe artikel.

"Stel je de winst voor die de medische en grote farmaceutische industrieën gaan binnenhalen als iedereen een ziekte of kanker heeft", schreef een ander.

 

Want to learn more about the dangers and ineffectiveness of vaccines? Visit VaccineDamage.news.

Sources for this article include:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-01-20-covid-vaccination-four-injections-collapse-immune-system.html

Afgelopen oktober onthult een geheim CDC-rapport (VS) dat ten minste 118.000 jongeren "plots stierven" als gevolg van de covid vaccins

 Vrijdag 20 januari 2023 door: Ethan Huff

Tags : slechte gezondheidbadmedicineBig PharmaCDCsamenzweringCOVIDGegevenssterfgevallenmisleidingontvolkingstierf plotselingfarmaceutische fraudewetenschappelijk bedrogOnverklaardVaccijnsdodenvaccinoorlogenvaccinsjeugd

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

16KWEERGAVEN

 

(Natural News) Het is niet gemakkelijk te identificeren - door ontwerp - op het eerste gezicht, maar documenten van Pfizer en de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) laten zien dat bijna een half miljoen kinderen en jongvolwassenen stierven binnen het jaar na de aankondiging van Tony Fauci dat kinderen in aanmerking komen voor covid 'vaccinatie'.”Van dit aantal werd bevestigd dat meer dan 118.000 doden het gevolg waren van covid vaccinatie-bijwerkingen.

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) wordt genoemd met het vinden van de gegevens en het presenteren ervan voor gemakkelijke openbare raadpleging. Hoewel ze probeerden de waarheid te verbergen, konden Pfizer en de CDC deze gegevens niet voor altijd geheim houden.

Oversterfte was nauwelijks merkbaar - en vrijwel niet bestaand - onder jongeren begin 2020 aan het begin van de “pandemie.'Na de lancering van Operatie Warp Speed begonnen de overtollige sterfgevallen in deze demografische leeftijdsgroep echter te stijgen.

"In 2021 is een enorme sprong te zien met een hoger startpunt dat nu een opwaarts traject voortzet, waarschijnlijk omdat steeds meer mensen in paniek raken om hun kinderen te laten injecteren", leggen rapporten uit.

"Het is ook belangrijk op te merken dat nadat de vaccins waren vrijgegeven (niet tijdens de pandemie), de overtollige sterfgevallen elke week hoger waren.'(Gerelateerd: de CDC loog tegen het publiek over de veiligheid en ineffectiviteit van het covid vaccin om zijn Big Pharma-controllers te beschermen.)

Heeft IEDEREEN die covid vaccins heeft gekregen een kans op overleving op lange termijn?

Op het moment van schrijven nemen de overtollige sterfgevallen nog steeds toe in een gestaag opwaarts traject dat steeds zo licht is geëgaliseerd - waarschijnlijk omdat bijna iedereen die ooit zou worden geïnjecteerd dat al heeft gedaan, en de rest zegt dan ook gewoon nee tegen deze drugs.

Ondanks voortdurende inspanningen van de machten en overheden om iedereen te overtuigen om de vaccins te nemen, zullen tientallen miljoenen Amerikanen zich nooit hieraan toegeven. En wat betreft degenen die dat wel deden en nog leven, zijn onze gebeden met hen dat deze trends in oversterfte hen uiteindelijk niet zal inhalen, zoals velen verwachten dat dit zal gebeuren zodra het door deze vaccins  veroorzaakte aids (VAIDS) zijn beloop heeft.

'De wereld zal de volledige schade aan de mensheid als gevolg van deze criminele actie pas kennen in een 10-15 jaar', schreef een Natural news commentator over hoe lang hij verwacht dat het zal duren voordat de rest van de overtollige sterfgevallen zich manifesteren.

'De CDC loog om de “kill-shots” actief te houden', schreef een andere. 'En geld is hetgeen waarmee ze de glijbaan hebben ingevet."

Een ander verduidelijkte dat veel van de leugens van de CDC leugens zijn van weglating in plaats van leugens van de instructie- wat betekent dat de CDC opzettelijk belastende en vernietigende gegevens achterhoudt, wat een vals beeld van dit onderwerp schetst.

"De CDC laat het feit weg dat ze VAERS-rapporten voor één doel gebruiken: om zoveel mogelijk vernietigende rapporten uit het publieke zicht te verwijderen", schreef deze persoon.

“Ze laten ook weg dat deze gentherapie injecties zelf assemblerende nanodeeltjes in biocircuits veroorzaken wanneer ze worden blootgesteld aan transmissies van mobiele telefoons en routers."

Hoe iemand de CDC ooit had kunnen vertrouwen nog voordat deze covid-zwendel aan de wereld werd opgedrongen, is verbijsterend rekening houdend met de langdurige incestueuze relatie van het CDC-bureau met Big Pharma, wees een ander aan.

"Na de tabakszwendel moeten mensen hun hoofd in het zand steken om te geloven dat iets anders dan grote winsten het enige doel is", schreef deze persoon.

Iemand anders wees erop dat de National Institutes of Health (NIH), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en vele andere nationale en internationale bestuursorganen niet verschillen van de CDC - ze zijn allemaal corrupt en staan allemaal op de ‘payroll’ van Big Pharma.

Het laatste nieuws over de CDC is te vinden op CDC.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

SHTFplan.com

NaturalNews.com


Bron:
https://www.naturalnews.com/2023-01-20-cdc-report-118000-youth-dead-covid-vaccines.html

 

“De Anti-Vaxxers winnen”

Pro-Vaxx “Dilbert schepper” Scott Adams geeft rijkelijk toe “De Anti-Vaxxers winnen”

januari 23, 2023  1914  11

 

    MDGovpics CC BY 2.0

Mark Twain wordt vaak ten onrechte toegeschreven dat hij zei: “Het is gemakkelijker mensen voor de gek te houden dan ze ervan te overtuigen dat ze voor de gek zijn gehouden.” Het sentiment is zeker Twainesque, maar hij heeft het nooit gezegd. Toch is het nog steeds waar en steeds weer aantoonbaar in onze post-waarheidsmaatschappij, schrijft JD Rucker.

 Naarmate meer “normies” beginnen te beseffen dat de Covid-19 “vaccins” ondoeltreffend en gevaarlijk zijn, vinden velen een manier om hun beslissing om zich te laten prikken te verdedigen in plaats van toe te geven dat het een vergissing was. De conservatieve komiek Scott Adams, vooral bekend van de Dilbert-strips, is niet een van die mensen. Hij geeft nu toe dat “de anti-vaxxers hebben gewonnen” met betrekking tot hun besluit.

Sterker nog, hij gaf het keer op keer toe. Kijk:

                  Video Link: https://youtu.be/C41GCgyG4mI

Hij nam zijn openbaring over zijn ongelijk over de prikken goed op, hoewel ik bezwaar maak tegen een opmerking die hij maakte.

“Al mijn mooie analyses brachten me op een slechte plaats,” zei hij. “Al uw heuristieken – ‘vertrouw deze jongens niet’ ligt voor de hand – werkten volledig.”

Voor velen van ons had het niets te maken met heuristiek. Er was een berg bewijs voordat de prikken werden uitgerold om een helder mens sceptisch te maken. Hier volgen enkele hoogtepunten daarvan:

·         De mRNA-technologie was rampzalig geweest bij ALLE eerdere ontwikkelingen en tests, inclusief gruwelijke sterfgevallen bij dierproeven een decennium eerder.

·         Anthony Fauci stond aan het hoofd van de promotie van de injecties, en zoals iedereen had moeten weten voordat hij naar hem luisterde, is zijn staat van dienst wat betreft het geven van advies in de begindagen van nieuwe ziekten rampzalig. Laten we niet vergeten dat dit de man is die op de nationale televisie mensen vertelde dat ze AIDS konden krijgen door in de buurt te zijn van een besmet familielid.

·         Een van de eerste verpleegsters die een prik kreeg, Tiffany Dover, kreeg vrijwel onmiddellijk een negatieve reactie. Sommigen beweren dat ze iets had met naalden, waarop ik zou vragen waarom ze iemand met een probleem met naalden zouden uitkiezen om op televisie geprikt te worden? En waarom zou ze verpleegster zijn als ze bang is voor naalden? En waar is ze nu?

·         Misschien wel het belangrijkste is dat tegen de tijd dat de prikken klaar waren om uit te rollen, de sterftecijfers voor Covid-19 dramatisch waren gedaald. Het was alsof de cijfers kunstmatig werden opgedreven in de aanloop naar de presidentsverkiezingen, om een paar weken later een perfect getimed wonder van drie prikken tegelijk beschikbaar te stellen.

 

Dat zijn alleen de gegevens voordat de eerste prik beschikbaar kwam. Binnen drie weken nadat ze beschikbaar kwamen voor het publiek, zagen we de claims van “100% effectief” naar “99% effectief” naar “94% effectief” gaan. Binnen negen weken was de effectiviteit gedaald tot onder de 90%, waarop men de narratieven begon te verschuiven van “doorbraakgevallen zijn zeldzaam” naar “Covid-vaccins stoppen de infectie of overdracht niet, maar verminderen het aantal ziekenhuisopnames”.

Vervolgens veranderden ze de definitie van een “vaccin”. Dat had een intelligent persoon als Scott Adams lang en diep moeten doen nadenken over zijn oorspronkelijke berekeningen.

Dus, dat Adams zegt dat hij “fancy analytics” heeft toegepast terwijl wij heuristiek hebben toegepast, is duidelijk onjuist. De gegevens waren beschikbaar. Het was overduidelijk. Degenen die het allemaal probeerden te doorgronden met “fancy analytics” kwamen ofwel tot de juiste conclusie en lieten zich niet prikken, of hun analytics was onjuist. Adams behoort tot de laatste categorie. Maar hij erkent nu tenminste de waarheid. Dat is meer dan we kunnen zeggen van de meeste pro-vaxx beroemdheden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/pro-vaxx-dilbert-schepper-scott-adams-geeft-rijkelijk-toe-de-anti-vaxxers-winnen/


Duitse regeringsgegevens bevestigen dat het COVID-vaccin AIDS ontwikkelt en 102.000 oversterftegevallen in dat jaar veroorzaakten

januari 23, 2023  1870   8

 

Uit officiële regeringsgegevens blijkt dat Duitsland in 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen heeft gehad, een stijging van 276% ten opzichte van het sterftecijfer in 2020, het vermeende hoogtepunt van de Covid-19 pandemie, en vóór de vergunning voor noodgebruik van Covid-19 injecties, schrijft The Exposé.

 Bewijst dit dat de COVID-gevaccineerden wel degelijk het Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) ontwikkelden, zoals voorspeld in een officieel rapport van het “Robert Koch Institut”?

Toen de Duitse regering in januari 2022 gegevens publiceerde, begon de bezorgdheid over de effectiviteit van het COVID-19 vaccin toe te nemen.


Bron

De gegevens suggereerden dat de meeste personen die volledig waren gevaccineerd tegen het einde van de maand een volledig door het vaccin veroorzaakt verworven immunodeficiëntie syndroom zouden ontwikkelen.

Bovendien bevestigden de gegevens dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden al was gedegradeerd tot gemiddeld minus 87%.


In Duitsland was op dat moment 70,53% volledig gevaccineerd, 2,97% gedeeltelijk gevaccineerd en 26,5% ongevaccineerd – https://ourworldindata.org/covid-vaccinations

De ongevaccineerden hadden dus 186 gevallen op 26,5% van de bevolking. Terwijl de volledig gevaccineerden 4020 gevallen hadden op 70,53% van de bevolking.

De incidentie van gevaccineerde Omicron-gevallen was dus 57 per 1 procent van de bevolking (830.000 is 1% van de 83 miljoen Duitse bevolking).
Terwijl de incidentie van ongevaccineerde Omicron-gevallen slechts 7,02 per 1 procent van de bevolking bedroeg.

De gevaccineerden hadden dus (57,0/7,02 =) 8,12x meer kans om met Omicron te worden geïnfecteerd dan de ongevaccineerden in Duitsland.


Het Koch Instituut heeft in zijn wekelijkse rapport van 30 december verzuimd zijn normale tabel over de effectiviteit van vaccins op te stellen.


Vaccineffectiviteit is niet echt een maatstaf voor een vaccin, het is een maatstaf voor de prestaties van het immuunsysteem van een gevaccineerde vergeleken met de prestaties van het immuunsysteem van een ongevaccineerde persoon.

Vaccins zouden helpen immuniteit te ontwikkelen door een infectie na te bootsen. Zodra de door het vaccin veroorzaakte imitatie-infectie verdwijnt, blijft het lichaam achter met een voorraad “geheugen” t-cellen en antilichamen die zich herinneren hoe die ziekte in de toekomst moet worden bestreden.

Dus wanneer de autoriteiten zeggen dat de effectiviteit van de vaccins na verloop van tijd afneemt, bedoelen ze eigenlijk dat de prestaties van uw immuunsysteem na verloop van tijd afnemen.

Gelukkig konden wij de Duitsers helpen met de informatie die het Koch-Instituut niet kon produceren, door de berekening voor hen uit te voeren met de formule voor de doeltreffendheid van vaccins van Pfizer.

Effectiviteit vaccin = effectiviteit immuunsysteem = (1-8,12)/8,12 = -7,12/8,12 = min-87,7%.

Begin januari 2022 hadden de volledig gevaccineerde Duitsers dus een 87,7% lagere immuunrespons op Omicron dan de ongevaccineerden.

Dit betekent dat de gemiddelde Duitser tot de laatste 12,3% van zijn of haar immuunsysteem voor het bestrijden van bepaalde klassen van virussen en bepaalde vormen van kanker etc. etc. was gereduceerd.

Paniek bij de regering van Duitsland

Verdere analyse toonde aan dat de gemiddelde volledig gevaccineerde Duitser tegen eind januari 2022 minus-100% afbraak van zijn immuunsysteem zou bereiken.

Omdat de gegevens en het aantal doden het publiek bleven verontrusten, stond de Duitse regering onder druk om de situatie aan te pakken.

In een poging de groeiende onrust de kop in te drukken, kondigde de regering eind januari aan dat de oorspronkelijke gegevens “onjuist” waren en dat er een “fout” in de analyse was gemaakt. Zij beweerde dat de volledig gevaccineerde personen geen risico liepen om AIDS te ontwikkelen en dat het immuunsysteem van de volledig gevaccineerden niet was gedegradeerd tot gemiddeld min 87%.

Velen waren echter sceptisch over deze beweringen en beschuldigden de regering ervan de waarheid te willen verdoezelen. Critici wezen erop dat de plotselinge wijziging van de gegevens zonder duidelijke verklaring of transparantie de verdenking van een doofpotaffaire opriep.

Ondanks de inspanningen van de Duitse regering om het publiek gerust te stellen, was de schade al aangericht. Het incident had het vertrouwen van het publiek in de overheid en de farmaceutische industrie geschokt, en velen vroegen zich af wat de werkelijke impact van de Covid-19 vaccinatie was.

Naarmate de weken verstreken, bleef de situatie in Duitsland verslechteren.

Volgens officiële gegevens van de Duitse regering had het land in week 49 van 2022 meer dan 102.000 oversterftegevallen, een duizelingwekkende stijging ten opzichte van de 27.291,6 extra sterfgevallen die in week 49 van 2020 werden gemeld.

Dit betekende een toename van 276% van het aantal oversterftegevallen in 2022, ondanks de uitrol van een vaccin dat het aantal sterfgevallen als gevolg van de vermeende Covid-19 pandemie moest verminderen.


Deze cijfers alleen al zouden het publiek zich moeten afvragen of het vaccin het tegenovergestelde effect heeft gehad en of volledig gevaccineerde Duitsers eind januari 2022 inderdaad AIDS hebben ontwikkeld.

De regering en de farmaceutische bedrijven zullen natuurlijk elke verantwoordelijkheid blijven ontkennen en volhouden dat het vaccin veilig en effectief is.

Deze gegevens bewijzen echter dat u sceptisch moet blijven en verder onderzoek moet blijven eisen naar de gevolgen van het voor het eerst uitdelen van een experimentele mRNA gentherapie aan miljoenen mensen.

Want nu het dodental blijft stijgen, is het duidelijk geworden dat er iets niet klopt en dat de werkelijke gevolgen van de Covid-19 injecties volledig moeten worden begrepen.

Als de Covid-19 injecties die begin 2022 het verworven immunodeficiëntie syndroom veroorzaken niet de schuld zijn van het feit dat Duitsland in 2022 een stijging van 276% van het aantal oversterftegevallen met zich meebrengt in vergelijking met 2020, dan moet de Duitse regering het publiek uitleggen wat dat in hemelsnaam wel is.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/duitse-regeringsgegevens-bevestigen-dat-het-covid-vaccin-aids-achtige-symptomen-ontwikkelt-en-102-000-oversterftegevallen-in-dat-jaar-veroorzaakten/

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...