dinsdag 1 februari 2022

Franse organisaties organiseren ‘vrijheidskonvooi’ richting Brussel naar Canadees voorbeeld

 


In de Canadese hoofdstad Ottawa zijn de straten al dagen geblokkeerd door het Freedom Convoy dat zaterdag toekwam. © AP

Franse organisaties organiseren ‘vrijheidskonvooi’ richting Brussel naar Canadees voorbeeld

Op Franse sociale media roepen organisaties die gekant zijn tegen coronamaatregelen op tot de creatie van een ‘Vrijheidskonvooi’ van vrachtwagens, tractoren en auto’s, dat zich in de loop van deze maand richting Brussel zal begeven om er te protesteren tegen de coronarestricties. Het idee is ingegeven door het gelijkaardige ‘Freedom Convoy’ dat vorige week dwars door Canada richting hoofdstad Ottawa trok.

kv 01-02-22, 18:43 Laatste update: 18:54 Bron: Le Figaro, BBC News

 Onder meer de Franse politicus Jean-Frédéric Poisson, voorzitter van de rechtse partij Via en aanhanger van de extreemrechtse onafhankelijke presidentskandidaat Eric Zemmour, liet op sociale media verstaan dat hij achter een initiatief naar Canadees voorbeeld staat. Ook Florian Philippot, de voormalige nummer twee van het extreemrechtse Front National (nu Rassemblement National), drukte zijn steun uit voor de actie in Canada.



Sinds het voorbije weekend duikt de hashtag #Convoidelaliberté (Frans voor #Vrijheidskonvooi) steeds vaker op op sociale media. De Franse Facebookgroep ‘Le convoi de la liberté’ telt sinds zijn oprichting op 26 januari al meer dan 112.000 leden. Rémi Monde, woordvoerder van ‘Convoi France’, zou in contact staan met andere Europese bewegingen en zijn instructies verspreiden via een Telegram-kanaal. De bedoeling is dat gelijkaardige konvooien uit heel Europa tegen midden februari naar Brussel afzakken. “Na overleg met elk Europees land is de bijeenkomst uitgesteld tot 14 februari om de verst verwijderde landen de kans te geven zich bij ons aan te sluiten”, luidt het.

Canada

De voorbije week reden honderden truckers vanuit het westen van Canada richting hoofdstad Ottawa in het oosten van het land. Onderweg sloten andere auto’s en vrachtwagens zich bij hen aan. Uiteindelijk kwam het konvooi van duizenden mensen het voorbije weekend toe aan het Canadese parlementsgebouw. Aanvankelijk protesteerden truckers tegen de vaccinatieverplichting voor vrachtwagenchauffeurs die goederen leveren over de grens met de Verenigde Staten, maar het protest groeide uit tot een algemene demonstratie tegen de coronamaatregelen. Ook vandaag zijn een groot aantal trucks en demonstranten nog steeds ter plaatse

Handelszaken in het centrum van de stad zijn al dagenlang dicht en de politie riep de bevolking gisteren op om het centrum van Ottawa te vermijden vanwege “verkeer, lawaai en veiligheidsredenen”.

De betoging verliep in het algemeen vreedzaam, al waren er hier en daar incidenten. Zo onderzoekt de politie videobeelden van een vrouw die danst op het Graf van de Onbekende Soldaat aan de herdenkingsboog die de slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog eert. Verder zwaaiden sommige demonstranten ook met nazisymbolen en vergeleken anderen de coronamaatregelen met de Jodenvervolging. 

De Canadese premier Justin Trudeau weigerde de demonstranten te ontmoeten. “Vrijheid van meningsuiting, vergadering en vereniging zijn hoekstenen van de democratie, maar nazi-symboliek, racistisch beeldmateriaal en ontheiliging van oorlogsmonumenten zijn dat niet”, zei hij in een reactie. “Dit is niet het verhaal van onze pandemie, ons land, onze mensen. Mijn focus ligt op de Canadezen en op door deze pandemie te geraken.”

Nederland

Het voorbije weekend reden er op verschillende plaatsen in Nederland ook al vrijheidskonvooien door de straten. Die begaven zich niet naar de hoofdstad, maar op het Telegram-kanaal ‘Convoy Nederland Nieuws’ werd opgeroepen om “een rondje te toeren in de provincie”, waarbij “alles en iedereen op wielen” welkom was.

LEES OOK:

Duizenden betogen nog steeds in Canadese hoofdstad Ottawa tegen coronamaatregelen

‘Vrijheidskonvooien’ rijden door Nederland

https://www.hln.be/buitenland/franse-organisaties-organiseren-vrijheidskonvooi-richting-brussel-naar-canadees-voorbeeld~ac19df45/

STOP FEEDING THE BEAST !!!

 




22 manieren om vaccinatiepaspoorten te stoppen

https://childrenshealthdefense.org/defender/22-ways-stop-vaccine-passports/

28/01/22

22 manieren om vaccinatiepaspoorten te stoppen

Onderzoeksjournalist Corey Lynn deelde 22 manieren om vaccinpaspoorten te stoppen, van het niet naleven en je mobiel thuis laten tot het zoveel mogelijk gebruiken van contant geld en het niet steunen van instellingen die vaccinpaspoorten nodig hebben.

Door Dr. Joseph Mercola


Mis een dag, mis veel. Abonneer u op het beste nieuws van de dag van The Defender . Het is gratis.

Verhaal in één oogopslag:

 

·         Het einddoel van vaccinpaspoorten is het bewaken en verzamelen van niet alleen medische informatie, maar ook financiële transacties, politieke voorkeuren, religieuze en filosofische overtuigingen en meer.

·         Vermomd als een hulpmiddel voor uw gemak en veiligheid, zullen gedigitaliseerde ID's, zoals mobiele rijbewijzen, worden ingebed in het dagelijks leven en worden gebruikt om alles te controleren, van voedsel en duurzaamheid tot reizen en mobiliteit.

·         Er is echter nog tijd om het opleggen van deze totalitaire controle wereldwijd te stoppen, en een belangrijke manier om dit te doen is terug te vechten tegen de  vaccinpaspoorten.

·         Onderzoeksjournalist Corey Lynn deelde 22 manieren mee om vaccinpaspoorten te stoppen, van het niet naleven en je mobiel thuis laten tot het zoveel mogelijk gebruiken van contant geld en het niet steunen van instellingen (bedrijven, horeca ...) die vaccinpaspoorten nodig hebben.

Vaccinpaspoorten staan ​​klaar om de wereld zoals u die kent te veranderen, door een digitaal spoor van al uw bewegingen te creëren. Op dit moment wordt de injectiestatus benadrukt, maar het einddoel is niet alleen medische informatie te bewaken en te verzamelen , maar ook financiële transacties, politieke voorkeuren, religieuze en filosofische overtuigingen en meer.

Sommigen hebben gespeculeerd dat de introductie van digitale identiteitsbewijzen en vaccinpaspoorten in de VS de infrastructuur klaar legt voor een sociaal kredietsysteem . China's sociale kredietsysteem, een enorme onderneming van overheidstoezicht dat tot doel heeft 600 miljoen bewakingscamera's te combineren - ongeveer één op elke twee burgers - met gezichtsherkenningstechnologie , met als  gerapporteerde doel om iedereen, waar dan ook, binnen drie seconden te kunnen identificeren. 

Het is moeilijk voor te stellen dat dit soort tirannie zich (in de VS of Europa) zou voordoen - totdat je terugkijkt op de afgelopen twee jaar. In 2019 leek het misschien ook vergezocht dat je een injectie met experimentele gentherapie zou moeten krijgen om bepaalde restaurants, sportscholen, uitgaansgelegenheden en werkplekken te betreden, maar hier zijn we dan wel aanbeland.

Zoals onderzoeksjournalist Corey Lynn, die onlangs niet alleen uiteenzette waarom het zo belangrijk is om vaccinpaspoorten stop te zetten, maar ook 22 praktische manieren geeft om dit te doen, het verwoordde :

“Simpel gezegd: de pandemie vereist een experimentele gentherapie die de CDC graag een 'vaccin' noemt. Dat 'vaccin' is bedoeld om iedereen op een vaccin-ID-paspoort te krijgen. Het paspoort is nodig om iedereen in het nieuwe wereldwijde sociale kredietsysteem te dwingen.

"Dat systeem moet de wereldbevolking tot volledige gehoorzaamheid brengen, aangezien de globalisten de toegang en uitgaven van iedereen tot alles en nog wat in het leven controleren, door het gebruik van het nieuwe CBDC-systeem (digitale valuta van de centrale bank) waaraan ze bouwen."

Worden we getraind als honden?

Lynn vergeleek het uitgerolde vaccin-ID-paspoortsysteem met verplichte rabiësvaccins voor honden. Het lijkt misschien wat ver, maar er zijn veel overeenkomsten tussen het vaccinsysteem tegen hondsdolheid en wat er binnenkort op wereldschaal zou kunnen gebeuren, maar deze keer voor mensen, niet voor honden. Lynn schrijft :

“Laten we 'hondsdolheid' even opzij zetten en kijken naar het systeem dat miljardairfinanciers van big pharma en beleidsmakers snel hebben ingevoerd.

“Ze maakten het vaccin verplicht, gaven een ID-tag die honden moeten dragen, sloegen de informatie en het adres van de hond en zijn eigenaar op in een database, informeerden gezondheidszorg, detailhandel, parkdiensten en bedrijven dat ze geen diensten zouden moeten verlenen aan mensen zonder dit ID KAART. Als men zich niet aan deze wet houdt, kan de eigenaar worden beboet, de hond in quarantaine worden geplaatst en gedwongen worden gevaccineerd.”

Uw hond kan geen hondenopvang, hondenparken of trimcentra bezoeken tenzij hij de rabiës-injectie heeft gekregen. Als u zich niet aan de regels houdt, wordt uw hond verbannen en bent u als eigenaar vatbaar voor boetes.

Lynn betoogt dat , net als bij COVID-19, miljoenen eigenaren van gezelschapsdieren blindelings hebben ingestemd met de vereiste rabiësvaccins voor hun huisdieren, ondanks vragen over de veiligheid en noodzaak ervan op jaarbasis, aangezien studies suggereren dat de injecties bescherming kunnen bieden voor meer dan zes jaar.

“Ze hebben dit systeem jarenlang getest op eigenaren van gezelschapsdieren, en de helft van de Amerikaanse bevolking ging hier gewillig in mee zonder het zelfs maar in twijfel te trekken. Klinkt bekend?" vraagt ​​Lynn. “... Ze behandelen je als een hond, en ze hebben honden niet eens het respect getoond dat ze verdienen. Je bent niets meer dan vee voor hen.”

Hoe digitale identiteiten je vrijheid bedreigen

Vermomd als een hulpmiddel voor gemak en veiligheid, gaan gedigitaliseerde ID's, zoals mobiele rijbewijzen , "veel verder dan waar een rijbewijs over gaat." De jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) 2018 in Davos was gericht op "het bevorderen van goede, gebruikersgerichte digitale identiteiten".

Dit is niet alleen een kwestie van het behouden van uw naam, adres en geboortedatum, of een bewijs dat u geslaagd bent voor het rijexamen van uw staat.

Digitale identiteiten worden door WEF beschreven als "complexe webben die het internet oversteken, van ... persoonlijke gegevens, digitale geschiedenis en de conclusies die algoritmen hieruit kunnen trekken."

Deze identiteiten, zeggen ze, "zijn in toenemende mate ingebed in alles wat we in ons dagelijks leven doen."

In een figuur die digitale identiteitssystemen in ons dagelijks leven beschrijft, stelt WEF zich voor dat digitale ID's, dwz vaccinpaspoorten, het volgende zullen omvatten :

 

·         Gezondheidszorg — om toegang te krijgen tot verzekeringen, gezondheidsapparatuur en wearables te controleren en kwalificaties te bewijzen (voor zorgverleners).

·         Slimme steden — om apparaten te monitoren die gegevens verzenden over energieverbruik, luchtkwaliteit en verkeersopstoppingen.

·         Telecommunicatie — voor individuen om apparaten en serviceproviders te gebruiken om ze te controleren.

·         E-government — voor individuen om belastingen in te dienen, te stemmen en uitkeringen te innen.

·         Sociale platforms — voor sociale interacties.

·         E-commerce — om te winkelen, zakelijke transacties uit te voeren en betalingen te beveiligen

·         Financiële diensten — om bankrekeningen te openen en online financiële transacties uit te voeren.  Enkel nog digitale geldstromen geen cash geld meer...

·         Voedsel en duurzaamheid — om de oorsprong van producten te verifiëren en de traceerbaarheid in toeleveringsketens te verbeteren.

·         Reizen en mobiliteit — om reizen te plannen en grenscontroles tussen landen of regio's te doorlopen.

·         Humanitaire respons — toegang krijgen tot diensten en kwalificaties aantonen om in een vreemd land te werken.

Als voorbeeld van hoe dit zich kan vertalen in een bedreiging voor zoiets fundamenteels als uw voedselkeuzes, gebruikt Lynn het voorbeeld van het voordelenprogramma 'rechten digitale valuta' voor voedselbonnen in Illinois, dat gebruikmaakt van slimme contracten en tokens voor gezond eten. Ze legt uit :

“Nadat u bent geverifieerd met uw digitale identiteit, krijgt u een voordeelportemonnee die verbinding maakt met slimme contracten, en als u ooit zou proberen voedselproducten te kopen die niet in hun vastgestelde categorie 'gezonde voeding' vallen, zal u niet kunnen kopen.  U kan dus totaal niet meer vrij kiezen wat u wilt kopen. U maag alleen kopen wat men u toelaat te kopen!

“Ze letten, zogezegd,  natuurlijk alleen maar op je gezondheid. Wat dit echt laat zien, is hun vermogen om de toegang te blokkeren tot alles waarvan ze niet willen dat je het koopt of waartoe ze geen toegang hebben.  En nu in Canada (onder Trudeau en Freeland beide Young Global leaders (YGL) van het Davos groepje; waartoe ook de Belgische en Nederlandse premiers  De Croo en Rutte behoren!) zien we waartoe dit leidt, als je iets of iemand steunt dat je regering niet zo graag heeft (om welke redenen ook) dan geraak je niet meer aan je "eigenste" geld op de bank.  Maar niet getreurd, zoals de grote leider van de YGL het verwoord "je bezit niets meer, maar je zult gelukkig zijn" 👎

“Zodra alle banken zijn aangesloten op dit digitale identiteitssysteem (vaccin-ID-paspoort), kunnen ze uw uitgaven aan alles controleren. Wat gebeurt er als u de Covid-prik of -booster niet krijgt? Elk gebied van je leven, opgenomen in het bovenstaande digitale identiteitsdiagram, zal via dit systeem worden gecontroleerd.

“Alle gegevens over je leven worden opgeslagen in je digitale identiteit. Ze verkopen dit slavernijsysteem als 'gemak' en 'eigen vermogen', terwijl ze je verzekeren dat 'je niets bezit en gelukkig zult zijn'.  En wie gaat er met je geld en eigendommen lopen denk je ..... juist!

22 manieren om vaccinpaspoorten te stoppen

Je volledige identiteit, inclusief je medische geschiedenis, financiën, seksuele geaardheid en nog veel meer, zou binnenkort kunnen worden opgeslagen in een mobiele app die steeds meer nodig is om deel te nemen aan de samenleving.

Terwijl sommigen dit gemak zouden kunnen noemen,  anderen  noemen het onderdrukking. Vele anderen worden gedreven door angst om vaccinpaspoorten te accepteren als “noodzakelijk” om de veiligheid te beschermen.  De 'sheeple' onder ons gedreven door angst accepteren alles.

In een onderzoek dat de acceptatie van vaccinpaspoorten evalueerde, zei 60% dat ze voor waren en slechts 20% zei dat ze er sterk tegen waren. De hoofdauteur van de studie, professor Stephan Lewandowsky, beschreef de tegenstanders als "verrassend laag", en voegde eraan toe : "Het is fascinerend hoe mensen steeds meer ontvankelijk lijken te zijn voor het gebruik van hun persoonlijke gegevens om zichzelf en anderen te informeren over wat ze wel en niet kunnen doen."

Er is echter nog tijd om het opleggen van deze totalitaire controle wereldwijd te stoppen, en een belangrijke manier om dit te doen is terug te vechten tegen vaccinpaspoorten. 

 

Lynn belicht 22 manieren om dat te doen, waar we allemaal aan kunnen deelnemen om privacy, vrijheid en grondwettelijke rechten te beschermen.

 

1.    Voldoe niet , of je nu gedwongen, omgekocht, schuldig, geïntimideerd of gemanipuleerd bent om te voldoen. "Burgerlijke ongehoorzaamheid is noodzakelijk."

2.    Heeft u een belegginsportefeuille,  neem dan contact op met uw beleggingsadviseur of vermogensbeheerder. Geef ze een lijst met bedrijven die betrokken zijn bij vaccinpaspoorten en de agenda pushen, en zeg dat je ze niet langer wilt steunen.

3.    Vermijd alle digitale identiteiten en paspoorten voor vaccin-ID 's die worden aangeboden door banken, rijbewijsfaciliteiten en andere industrieën als een middel om "toegang" of "gemak" te vergroten.

4.    Vertel uw vrienden, familie en kennissen over het echte doel van digitale identiteiten , namelijk om "je op de blockchain te zetten om al je bewegingen te bewaken en te controleren."

5.    Voor de V.S.: neem contact op met uw plaatselijke sheriff. Er zijn 3.081 sheriffs in de VS, met wie contact moet worden opgenomen via telefoon, e-mail en post. Ze hebben de macht om te weigeren onlogische of illegale eisen op te leggen.

6.    Deel waarheidsboodschappen in uw gemeenschap. U kunt het woord verspreiden met behulp van flyers, ansichtkaarten, stickers of 'swag met een bericht'.

7.    Ondersteun geen vestigingen die een bewijs van een schot of negatieve test vereisen. Als je dat doet, geef ze dan een kaart met de tekst: "Ik zal geen menselijk experiment zijn met een gentherapie-prik voor een virus met een overlevingspercentage van 99,98%."

8.    E-mail uw staatsvertegenwoordiger om vaccinpaspoorten en digitale ID's te blokkeren. Steun en overweeg om te doneren aan degenen die actie ondernemen tegen injectiemandaten en paspoorten.

9.    Verplaats uw geld van grote banken naar kleine familiebanken en kleine kredietverenigingen. "Als 10% van de mensen dit zou doen, zou dat een enorme verschuiving teweegbrengen."

10. Bouw energie- en voedselsystemen voor gezinnen of gemeenschappen op , aangezien "veerkrachtige energie- en voedselvoorraden een lange weg zullen banen in hun digitale financiële chantagesystemen."

11. Boycot Amazon en grote winkelketens die 'de infrastructuur bouwen om de mensheid tot slaaf te maken'.

12. Gebruik zoveel mogelijk contant geld , omdat het u in staat stelt te voorkomen dat u wordt gevolgd via uw bankrekening en voorkomt dat uw bestedingsgedrag wordt geanalyseerd en gebruikt om industrieën, toeleveringsketens en markten te manipuleren.

13. Laat uw mobiele telefoon thuis en vermijd alle apps voor het bijhouden van gegevens.  Gebruik een gewone GSM, geen smartphone (Smartphones are for Dumm people)

14. Beperk de persoonlijke gegevens die u online, op papier en waar dan ook deelt.

15. Bel uw volksvertegenwoordiger(s) en senatoren en eis dat ze zich verzetten tegen elke de Federale Vaccinatie Database,  die de ontwikkeling van een federaal vaccinatieregister mogelijk zou maken.

16. Vermijd het kopen van "slimme" producten van welke aard dan ook , zoals slimme televisies en Alexa-apparaten. "Deze producten worden allemaal gebruikt voor bewakingsdoeleinden via audio, sommige visuele en data-aggregatie, om nog maar te zwijgen van mogelijke geïntegreerde mind control-technologieën."

17. Zorg voor financiële zekerheid buiten het systeem , bijvoorbeeld door handelsvaardigheden te leren of aan te leren en door netwerk- en teamwerkmogelijkheden te creëren voor mensen om te bouwen en samen te werken binnen hun lokale gemeenschap.

18. Ruim zoveel schulden op als je kunt , zodat je aan niemand verplicht bent. “Investeer in mensen, leer handelsvaardigheden, familie en gemeenschap, harde activa, goede scholing voor uw kinderen – wat een lokaal thuisschoolnetwerk kan betekenen – lokale boeren voor uw voedsel, alle benodigde benodigdheden of apparatuur die u nodig denkt te hebben, uw gezondheid en vrede van geest.”

19. Zorg voor middelen - medisch, juridisch en anderszins - om de COVID-19-tirannie te bestrijden (zoals CDS e.a. ) en blijf op de hoogte van juridische stappen en wetgeving tegen COVID-19-mandaten.

20. Houd er rekening mee dat het niet legaal is om van een persoon te eisen dat hij wordt geïnjecteerd terwijl deze zgn. vaccins nog onder de machtiging voor noodgebruik staan. "Hoewel de FDA de Comirnaty-prik van Pfizer heeft goedgekeurd, heeft Pfizer ervoor gekozen om deze nog niet voor de VS te produceren en in plaats daarvan de EUA-prik te blijven leveren."

21. Wees er voor degenen die de injectie hebben gekregen en bijwerkingen hebben of ervoor kiezen geen boosters te krijgen. "Help hen er doorheen en zoek medische professionals die op de hoogte zijn van wat er gebeurt en hen zullen helpen."

22. Visualiseer een betere toekomst voor iedereen , waar deze corrupte individuen worden tegengehouden."

23. Stem bij de verkiezingen niet meer op politici die deel uitmaken van het schimmige privé groepje van de Young Global leaders.  Geleid door Klaus Schwab en zijn globalistisch kapitalisme van het WEF.  

 

Oorspronkelijk gepubliceerd door Mercola .

De standpunten en meningen in dit artikel zijn die van de auteurs en komen niet noodzakelijk overeen met de standpunten van Children's Health Defense.

Abonneer je op The Defender - het is gratis!

Bovenkant formulier

 

     Dr. Joseph Mercola

Dr. Joseph Mercola is de oprichter van Mercola.com.

Meld u aan voor gratis nieuws en updates van Robert F. Kennedy, Jr. en de Children's Health Defense. CHD plant vele strategieën, waaronder juridische, in een poging om de gezondheid van onze kinderen te verdedigen en gerechtigheid te verkrijgen voor degenen die al gewond zijn. Uw steun is essentieel voor de succesvolle missie van CHD.

 


Children's Health Defense® is a 501(c)3 non-profit organization. Its mission is to end childhood health epidemics by working aggressively to eliminate harmful exposures, hold those responsible accountable, and to establish safeguards to prevent future harm.

EN

 

----------------------  



    HEALTH & SCIENCE,  LAW & ORDER,  SOLUTIONS

https://www.coreysdigs.com/health-science/covid-19-resources-medical-legal-forms-jobs-other-critical-information/

Covid-19 Resources: Medical, Legal, Forms, Jobs & Other Critical Information

September 15, 2021 / 39 Comments

To better guide your search for information on all things related to Covid-19, a list of resources has been compiled below for each of the following categories: Medical, Legal, Forms & Letters, Jobs, Alternative Resources, and Critical Information on the Bigger Agenda. I will be adding additional resources, and possibly categories, as time goes on – so be sure to bookmark this page.

Medical Resources

Doctor Consultations, Medications & Protocols

·         Physician List & Guide to Home-Based COVID Treatment – AAPS

·         How Do I Get COVID-19 Medication? – America’s Frontline Doctors

·         Reducing Risk of COVID-19 Infection and Severity – C19 Protocols

·         How to Get Ivermectin – FLCCC

·         Doctor Consults in All 50 States – My Free Doctor

·         Tenpenny Integrative Medical Center, Ohio

·         The Zelenko Protocol – Dr. Zelenko MD

·         Protocols for post mRNA shot – Dr. Joe Nieusma

·         Long Haul Covid-19 Syndrome and Post Covid Jab Protocols & Treatment – FLCCC

Medical Information

·         Doctors and Scientists from 30 Countries, Symposiums and Resources – Doctors for Covid Ethics

·         500 Independent Doctors, Scientists, and Health Care Practitioners – Canadian Covid Care Alliance

·         Information on Covid-19 Treatments, Medicines, and Mandates – AAPS

·         Informative Videos by America’s Frontline Doctors

·         Exclusive Ongoing Updates: Covid-19 Vaccine Concerns – Sharyl Attkisson

·         COVID-19 Vaccine Emergency Use Authorization Fact Sheets – CDC

·         Medical Ethics, Patient Safety and Human Rights in Response to Covid-19 – Doctors for Covid Ethics

·         Emergency Use Authorization of Medical Products and Related Authorities – FDA

·         Information on Ivermectin and Covid-19 – FLCCC

·         Information on Covid-19 Tests and Vaccines – ICAN

·         A Doctor and a Voice of Reason About Vaccines and Current Events – Dr. Tenpenny

·         Informative Videos and News on Covid-19 and Vaccines by The Highwire

·         141 Scientific Studies on Natural Immunity vs Covid-19 Jab Induced Immunity – Brownstone Institute

·         Growing Group of Americans Who’ve Had Adverse Reactions to the Jab, Share Your Story – C19 Vax Reactions

·         Partial Release of Pfizer Documents via FOIA/Court – Public Health and Medical Professionals for Transparency

·         Pfizer Trial, Covid Jab Lots, and Autopsies – Corey’s Digs

Medical Research Databases

·         Peer Reviewed Published Articles Science Library – Children’s Health Defense

·         Preliminary Reports Not Yet Peer Reviewed – MedRxiv

·         Biomedical Literature Library – PubMed

Adverse Event Reporting Databases

·         Report a Covid-19 Vaccine Injury – ICAN

·         The Vaccine Adverse Event Reporting System – VAERS – CDC

·         The Vaccine Adverse Event Reporting System – VAERS – HHS

·         The Vaccine Adverse Events Reporting System – VAERS – MedAlerts

·         “Red Boxes” Summary Page of VAERS data

·         COVID-19 Vaccine Adverse Reactions Reports – UK

·         COVID-19 Yellow Card Reporting Site – UK

·         WHO Global Database of Reported Potential Side Effects – VigiAccess

Legal Resources

Legal Advice

·         Get Legal Help Related to Covid-19 Mandates and Vaccines – America’s Frontline Doctors

·         Fighting Mandatory Vaccines – COVID Legal USA

·         Legal Help for Religious Exemptions from Vaccinations – Liberty Counsel

·         How to Get a Religious Exemption for Employer or College – The Healthy American

·         Know Your Rights – Thomas More Society

Legal Actions

·         Tracking Legal Action and Legislation Against Covid-19 Mandates – Corey’s Digs

·         File Letter of Intent / Claim Against Superintendent of Schools’ Surety Bond – Bonds for The Win

·         Covid-19 Related Lawsuits and Legal Matters Archives – AAPS

·         Be A Part of a Broader Suit Related to Covid-19 Vaccines – America’s Frontline Doctors

·         Email Congress Members Regarding a Vaccine Bill of Rights – America’s Frontline Doctors

·         Medical Freedom Related Lawsuits – Children’s Health Defense

·         Education, Advocacy and Legal Challenges to Unjust Mandates – Health Freedom Defense Fund

·         Legal Actions Taken Regarding Covid-19 – ICAN

·         Covid-19 Vaccine Legal Resources and Research – Liberty Counsel

·         Medical Freedom Fight – Renz Law

·         National Vaccine Injury Compensation Program

·         Track legislation in states trying to push or prevent Covid jabs and/or ID passports – NVIC Advocacy Portal and NASHP

As of September 9, 2021, these states are fighting against mandates of the Covid jab and / or vaccine ID passports.

Legal Information

·         How to Obtain Religious Exemption – America’s Frontline Doctors

·         Legal Resources – Children’s Health Defense

·         Resources About Legal Rights and Information on Cases – Children’s Health Defense

·         Mandates Toolbox – Children’s Health Defense

·         The PREP Act and COVID-19: Limiting Liability for Medical Countermeasures – Congressional Research Service

·         The FDA Bait-and-Switch on Pfizer Covid-19 Jab – Corey’s Digs

·         Authorization for Medical Products for Use in Emergencies – Cornell Law School

·         Covered Vaccines – HRSA

·         What laws exist to protect employees and adults from vaccine mandates? – National Vaccine Information Center

·         Employee Rights – The Healthy American

·         Get Your State Laws – The Healthy American

Forms & Letters

Employees

·         Exemption Forms, Letters and Information for Employees – Children’s Health Defense

·         Form for Employees Whose Employers Are Requiring Covid-19 Injections – Corey’s Digs

·         Supporting Documentation for Vaccine Exemption – Gab

·         Legal Memo on COVID Vaccination Mandates – Liberty Counsel

·         Employer Letter Example Religious Exemption – No Vax Mandate

Financial Planning

·         Family Financial Disclosure Form for COVID-19 Injections – Solari Report

Firefighters

·         AFLDS Firefighter Form – America’s Frontline Doctors

Hospital Workers

·         Exemption form Hospital Vaccine Mandate – AAPS

Military

·         Vaccine Exemption Sample Letter for Military – Gab

Notices for Covid-19 Test Mandates

·         Notice for Employers, Universities and Other Institutions Mandating Covid-19 Tests – Children’s Health Defense

·         Notice for Employers Regarding Covid-19 Testing – Health Freedom Defense

Notices for Covid-19 Vaccine Mandates

·         Notice of Liability to Schools Regarding Vaccine Mandates – America’s Frontline Doctors

·         Notice for Employers, Universities and Other Institutions Mandating Covid-19 Vaccines – Children’s Health Defense

Notices for Vaccine Administrators

·         Notice of Potential Liability to Vaccinator – America’s Frontline Doctors

Other Forms

·         Other Forms Related to the Covid-19 Vaccine – America’s Frontline Doctors

Parents

·         Notice of Parental Authority Requirement of Disclosure & Safety of Medical Treatments – Solari Report

Religious Exemption Letters and Documentation

·         Religious Exemption for Covid-19 Vaccine Documents – Gab

·         Religious Exemption Supporting Documentation – Gab

·         How to Get a Religious Exemption for Employer or College – The Healthy American

·         Legally Written Religious Exemption Letters – FOR-US

·         Title VII and How to Craft a Proper Religious Exemption – Jeff Childers, Esq

Students

·         Letter to Academic Institutions Regarding Vaccine Mandates – America’s Frontline Doctors

·         Open Letter from Physicians to Universities Regarding Vaccine Mandates – AAPS

·         Exemption Forms, Letters and Information for Students – Children’s Health Defense

·         Exemption Forms, Letters and Information for K-12 Students – Children’s Health Defense

·         Form for Students Attending Colleges or Universities Requiring Covid-19 Injections – Corey’s Digs

·         Religious Exemption Template For College Students – Gab

·         Sample Forms for Notices to Schools – Take Action Canada

·         Legally Written Religious Exemption Letters – FOR-US

United Airlines Employees

·         United Airlines Employee Form – America’s Frontline Doctors

Vaccine ID Card

·         The FBI doesn’t want you to use these Vax ID Card templates – Montana Daily Gazette

Job Boards

·         No Vax Mandate Job Board – Gab

·         No Vax Jobs USA – No Vax Jobs USA

·         No Vax Mandate Job Listings – No Vax Mandate

·         Employers & Employees Who Value Freedom – Red Balloon

·         Do Not Require Vax – Freedom Job Network

·         No Vax Mandate Job Listings – Jobs Not Jabs

NEW Category: Alternative Resources

This category will host links to resources that assist with our freedom of movement and activity, that do not restrict us with mandates.

• Private charter air travel – Freedom Travel Alliance
• Shopping and supplies that may be difficult to find locally, and don’t require a mask – 
Solutions by Corey’s Digs

Critical Information on the Bigger Agenda

22 Ways to Stop Vaccine ID Passports in 2022 and Why We Must! – Corey’s Digs

Corey’s Digs 5-Part Covid Report

·         COVID-19 Pt. 1: Hospitalizations – Reality Check

·         COVID-19 Pt. 2: New “PIC” and The Hidden Data

·         COVID-19 Pt. 3: Nursing Homes and Long Term Care Facility Deaths “With” OR “From” Covid Facts

·         COVID-19 Pt. 4: The “Test” That Changed The world is Deeply Flawed

·         COVID-19 Pt. 5: Psychologists, Scientists and The CIA Tell Us Fear is The Real Killer

Corey’s Digs 4-Part Digital Identity Report

·         The Global Landscape on Vaccine ID Passports Part 1

·         Part 2: How Your Digital Identity is Moving to the Blockchain for Full Control Over Humans

·         Part 3: The Key Implementers of Your Digital Identity onto The Blockchain

·         Part 4: BLOCKCHAINED

Corey’s Digs report ‘CDC Bases Covid Jab Death Toll % on Doses – Not People, as Death Toll Topples all Other “Vaccines” for 3 Decades

Other Resources for Critical Information

·         Big Pharma Related News – Children’s Health Defense

·         Covid Related News – America’s Frontline Doctors

·         Covid Related News – Children’s Health Defense

·         Covid Related News – The Highwire

·         Doctors for Covid Ethics Symposium Session 1: The False Pandemic

·         Doctors for Covid Ethics Symposium Session 2: The Going Direct Reset

·         Going Direct Reset Timeline – Solari Report

·         Interviews with Leading Doctors, Scientists and Advocators: Daystar Television

A big thank you to The Sharp Edge for assisting with compiling all of these resources.

Visit Corey’s Digs Solutions tab for more tools, articles, and info on how to navigate the tyranny and build a better future together.

 

Subscribe to Corey’s Digs so you don’t miss a Dig!

CoronavirusCovid forms

 


Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...