dinsdag 6 augustus 2024

Reeds twee uitvallers: Olympische vuilwaterspelen maken atleten ziek

14

     Raphael Desrosiers / Wikimedia / (CC BY 2.0)

De Belgische triatlete Claire Michel ligt in het ziekenhuis. De wedstrijd in de Seine heeft haar ziek gemaakt. De Belgische ploeg trekt zich nu terug uit de wedstrijd. Adrien Briffod uit Zwitserland is ook ernstig ziek. Wedstrijden houden in het smerige water van de rivier was duidelijk geen goed idee.

Twee atleten op de Olympische Spelen in Parijs zijn al ernstig ziek geworden door E. coli-infecties na een wedstrijd in de Seine. De Belgische atlete Claire Michel moest zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. De Canadees Tyler Mislawchuk, die na een wedstrijd op 31 juli meerdere keren moest overgeven, verklaarde dat het niet aan de waterkwaliteit lag, maar aan de hoeveelheid water die hij had ingeslikt, maar lijkt er beter vanaf te zijn gekomen, schrijft Heinz Steiner.

Het probleem met de Seine is de grote hoeveelheid uitwerpselen in het water, waardoor E. coli-bacteriën zich snel kunnen vermenigvuldigen. Deze ziekteverwekkers kunnen echter niet alleen via orale inname problemen veroorzaken voor het lichaam. Vooral vrouwelijke deelnemers lopen het risico op urineweginfecties door het besmette water.

Deze drie atleten waren niet de enigen die klaagden over de waterkwaliteit van de rivier. Andere atleten klaagden ook over wat ze in het water zagen zwemmen en hoe weinig de organisatoren gaven om de gezondheid van de deelnemers.

De beslissing om dergelijke wedstrijden in het smerige water van de Seine te houden wordt steeds meer bekritiseerd, gezien de toenemende gezondheidsproblemen die atleten ondervinden nadat ze daar hebben meegedaan. Hoeveel deelnemers moeten er nog ernstig ziek worden?




https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/reeds-twee-uitvallers-olympische-vuilwaterspelen-maken-atleten-ziek/

De klimaatveranderingsagenda van de Verenigde Naties is ontworpen om jou uit te hongeren en te doden, niet om “de planeet te redden”

 augustus 6, 2024  6


    billycm / Pixabay

Het recht op voedsel, een concept dat in de internationale wetgeving is vastgelegd als een fundamenteel mensenrecht, is lange tijd een hoeksteen geweest van het beleid van de Verenigde Naties (VN). Het mensenrecht op voedsel werd formeel erkend in de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens van 1948 en het Internationaal Verdrag inzake Economische, Sociale en Culturele Rechten (ICESCR) van 1966. Regeringen kwamen ooit samen om het recht op een adequate levensstandaard, inclusief voldoende voedsel, te waarborgen en ze eisten van staten dat ze maatregelen namen om dit recht te garanderen. Tegenwoordig voeren de Verenigde Naties en andere intergouvernementele organisaties echter beleid in dat landbouwactiviteiten bedreigt, het moeilijker maakt om voedsel te verbouwen, de toegang tot cultureel geschikt voedsel beperkt en de kosten opdrijft van bepaald voedsel dat in de ogen van de elite niet “duurzaam” is.

De oorspronkelijke humanitaire bedoelingen van de VN worden vervangen door snode klimaatagenda’s

De Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) werd in 1945 opgericht om de wereldwijde voedselzekerheid te garanderen. Het motto van de organisatie was “Fiat panis” (Laat er brood zijn). De FAO, met hoofdkantoor in Rome en 195 lidstaten, speelt een cruciale rol in het bevorderen van landbouwpraktijken en het aanpakken van voedselonzekerheid. De centrale rol van de FAO in de Green Revolution van de jaren 1960 en 1970 heeft de wereldwijde voedselproductie aanzienlijk gestimuleerd, vooral in Azië en Latijns-Amerika. De milieukosten van dit tijdperk, zoals bodemvervuiling en de opkomst van resistente plagen, benadrukken echter de complexe afwegingen die gemaakt moeten worden om voedselzekerheid te garanderen, schrijft Lance D Johnson.

Van oudsher gericht op het verlichten van voedselonzekerheid in lage- en middeninkomenslanden, vernietigen de Verenigde Naties (VN) nu systematisch het recht op voedsel door het aannemen van klimaatveranderingsbeleid dat wereldwijd de productie van voedsel, meststoffen en energie bedreigt. Om deze redenen is de huidige VN ontworpen om het moeilijker te maken om voedsel te betalen, terwijl het langzaam de bevolking doodt door honger en ondervoeding (ziekte).

De klimaatveranderingsagenda van de VN bedreigt de voedselzekerheid wereldwijd

De klimaatagenda van de VN, vooral na het Raamverdrag van de VN inzake Klimaatverandering van 1992, heeft in toenemende mate het voedselbeleid beïnvloed en de kosten van energie, kunstmest, vlees en uiteindelijk de voedselprijzen opgedreven. De nadruk op monocultuur en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen door de landbouw heeft geleid tot beleid dat de voedseldiversiteit en toegankelijkheid beperkt, wat vooral gevolgen heeft voor traditionele diëten.

Een meer controversieel aspect van het voedselbeleid van de VN is de promotie van “duurzame gezonde voeding” door de FAO en de WHO. Deze richtlijnen, die voortkomen uit de wereldwijde agenda voor klimaatverandering, pleiten voor bepaalde soorten plantaardige voeding en ontmoedigen de consumptie van vlees, zuivel en andere dierlijke producten.

De FAO en de WHO hebben prioriteit gegeven aan voedingsrichtlijnen die de CO2-uitstoot van de voedselproductie verminderen. Deze aanpak weerspiegelt een vorm van cultureel kolonialisme, waarbij een klimaatveranderingsagenda wordt opgelegd aan diverse wereldbevolkingen met lang gevestigde voedseltradities. Dit klimaatveranderingsbeleid ondermijnt lokale voedselpraktijken en het recht op een cultureel passend dieet. Het opleggen van deze richtlijnen negeert de historische en culturele betekenis van traditionele diëten en gaat voorbij aan de nutritionele voordelen van dierlijk voedsel. Tot overmaat van ramp zijn de plantaardige diëten die aan de verschillende culturen van de wereld worden opgedrongen vaak gebaseerd op monocultuurlandbouwpraktijken en wordt er geen rekening gehouden met de biodiversiteit en voeding van inheemse planten. De klimaatveranderingsagenda van de VN en het World Economic Forum zet ook de toon voor de ontwikkeling van synthetisch vlees en een voedselindustrie die insecten in voedselproducten verwerkt.

PCR-fraude en lockdown tirannie verergeren honger en ondervoeding wereldwijd

De FAO houdt samen met andere VN-organisaties toezicht op de voedselzekerheid door middel van rapporten zoals de State of Food Security and Nutrition in the World (SOFI). Ondanks de opmerkelijke vooruitgang die decennia geleden is geboekt in het terugdringen van de honger in de wereld, heeft de centralisatie van de overheid en de wijdverspreide acceptatie van tirannieke voorstellen geleid tot nieuwe uitdagingen. Een van de nieuwste uitdagingen zijn vooraf geplande “pandemieën” die worden verergerd door fraude met PCR-tests. Het massale gebruik van PCR-testen voor coronavirussen vormde de basis voor lockdowns en verdere beperkingen tijdens het COVID-19 schandaal. Deze lockdowns verstikten uiteindelijk de voedselindustrie en bedreigden de mogelijkheden voor mensen om in hun levensonderhoud te voorzien en zich voedsel te veroorloven.

Lockdowns en beperkingen van de autonomie van de assemblage en het bedrijf benadrukten de kwetsbaarheid van de wereldwijde voedselsystemen, wat leidde tot wijdverspreid verlies van banen en inkomensvermindering, terwijl miljoenen in extreme armoede en honger terechtkwamen. Secretaris-generaal van de VN Antonio Guterres’ was totalitair in zijn aanpak, hij onderdrukte menselijke activiteiten, controleerde beweging en gedrag en discrimineerde de “ongevaccineerden” uit de samenleving. Dit resulteerde in onnodige economische ontberingen en het verlies van de mogelijkheid voor miljoenen mensen om in hun levensonderhoud te voorzien.

Voorlopige evaluaties schatten dat de lockdowns wereldwijd tussen 83 en 132 miljoen mensen hebben toegevoegd aan het aantal ondervoede mensen. Ondanks deze ernstige gevolgen hebben de VN en haar organisaties, waaronder de FAO, in hun reactie vaak nagelaten om de rol van de lockdownmaatregelen in het verergeren van voedselonzekerheid en ondervoeding, die leiden tot ernstige ziekten, kritisch aan te pakken. Deze lockdowns en beperkingen zullen doorgaan onder het mom van “de planeet redden” van de klimaatverandering. Om deze redenen zullen miljoenen mensen meer honger lijden en ondervoed raken onder het totalitaire VN-beleid dat wereldwijde hongersnood en voedseltekorten veroorzaakt onder het mom van “de planeet redden.”



https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/de-klimaatveranderingsagenda-van-de-verenigde-naties-is-ontworpen-om-jou-uit-te-hongeren-en-te-doden-niet-om-de-planeet-te-redden/

‘Spectaculaire’ zitting in zaak tegen Reiner Füllmich: hoofdgetuige maakt opvallende draai


Opnieuw een opmerkelijke wending in de strafzaak tegen advocaat Reiner Füllmich. Hoofdgetuige Viviane Fischer ‘is gedraaid’, zo heeft haar nieuwe advocaat kenbaar gemaakt.

De herziene stellingname van de oud-collega van Füllmich bestaat eruit dat hij de coronacommissie die het tweetal samen heeft opgericht, Stiftung Corona Ausschuss, niet benadeeld kán hebben, omdat de stichting nooit officieel werd geregistreerd.

Omdat er officieel geen stichting bestond, had de commissie dus ook geen eigen vermogen, laat staan een bankrekening. Het geld dat Füllmich heeft geleend, kan dus niet als vermogen van de commissie worden beschouwd.

Opmerkelijk

Als Füllmich het geleende geld daadwerkelijk niet terugbetaalt, zijn hoogstens de donateurs de dupe. De kans is groot dat zij geen aanklacht tegen hem zullen indienen.

Journalist Djamila le Pair, die de zaak op de voet volgt en spreekt van een spectaculaire zitting, noemt het ‘opmerkelijk’ dat Fischer haar standpunt heeft gewijzigd, omdat het proces door haar toedoen is opgestart. Begon haar geweten te knagen?

Er gebeurde nog iets opmerkelijks: de rechtbank wees het verzoek om Fischer toe te voegen als eiser af, met als gevolg dat haar advocaat niet langer als partij in de rechtszaal mag plaatsnemen.

Inquisitie-proces

Als de rechters de inbreng van haar advocaat hadden ingewilligd, zou de strafdaad direct komen te vervallen en zou het strafproces beëindigd zijn, zei Christof Miseré, één van de advocaten van Füllmich, tegen de pers. “Maar [die gewijzigde stellingname] wil de rechtbank natuurlijk niet horen.”

Miseré sprak van een ‘Inquisitie-proces’.

“Strafproces Reiner Füllmich op losse schroeven. Hoofdgetuige draait en arrestatie kennelijk onrechtmatig,” resumeert Rico Brouwer van Potkaars. “Wat een verhaal.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Het raadsel van de hoge temperaturen ontrafeld

dinsdag, 06 augustus 2024 11:30

rsz absurd hoge temperaturenWe hebben zomer, maar daar is dan ook alles mee gezegd, want echt warm is het niet geweest dit jaar.
Veel mensen hadden in juni de kachel nog aan en toch was dit zo ongeveer de warmste junimaand ooit volgens de weerprofeten.

Het lijkt erop alsof er een gigantisch complot gaande is om de mensheid zand in de ogen te strooien voor wat betreft hoge temperaturen.

Zoals gewoonlijk worden we bedonderd waar we bij staan, want wat er ook gebeurt, de groene agenda moet in stand worden gehouden.

Juni markeert de 13e maand op rij dat de mondiale temperatuur boven het klimaatgemiddelde uitkomt. De gemiddelde mondiale temperatuur was deze maand 16,66°C, dat is 0,67°C hoger dan in de periode 1991-2020. Het oude record van juni vorig jaar is daarmee met 0,14°C verbroken.

De mondiale gemiddelde temperatuur van juni komt 1,50°C boven het pre-industriële gemiddelde van 1850-1900 uit. In het klimaatakkoord van Parijs van 2015 hebben landen afgesproken om de opwarming van de aarde te beperken tot maximaal 2 graden. Een opwarming van 1,5 graad is de grens die bij voorkeur aangehouden wordt.

En dus krijgen we opeens de volgende krankzinnige plaatjes.



Alsof de opwarming van de aarde opeens in een stroomversnelling is gegaan.

Echter, niets is minder waar, want:

Hoe komt het toch, denken velen van u met mij, dat plots overal temperatuurrecords worden gebroken, terwijl we er zelf geen bal van voelen, en als we het checken, dat het niet klopt.

De waarheid is even eenvoudig als pervers

de meetmethodes zijn veranderd, en u mag dat niet weten.

Zo is er het hele Copernicussysteem, gesponsord door de EU, dat met een heel nieuw set parameters op de proppen is gekomen, en in z'n records pas rekening houdt met recente berekeningen.

Zo is er nu ook de humidex, waarbij gevoelstemperatuur en luchtvochtigeheid parameters worden. 

En vooral, ipv van de satellietmetingen, neemt men oppervlaktemetingen die vroeger op 1 - 2 mtr hoogte werden gehouden, en nu, hou u vast, op 5 cm van de grond.😅😆😊😅

Wat voor verschil dat geeft, kan u zelf real time observeren op deze site.

Bij temperatuur, links boven, kan u zelf de hoogte van de meting bepalen, en de impact ervan zien. In dit geval 2° verschil. Het was nl geen 40° in Barcelona vorige week volgens de oude meetmethode. Zoals Rien Emmerisvolly zou zeggen: eerder onwaar.

Het bijzondere is dat het met een ware agenda is geïmplementeerd, en dat de pers er niet over bericht.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

IQ van mensen die naar verluidt lijden aan “Long Covid” is 10 tot 30 punten lager dan verwacht

Ik had je dit kunnen vertellen.

Als iemand mij had gevraagd “wat is er met long Covid???” dan had ik gezegd “het is een domme hoax en de mensen die beweren het te hebben zijn gewoon dom.”

De Guardian:

Gezondheidsproblemen en hersenmist kunnen jarenlang aanhouden bij mensen die in het begin van de pandemie in het ziekenhuis zijn opgenomen vanwege Covid. Sommige patiënten ontwikkelen na 12 maanden zelfs ernstigere of zelfs nieuwe symptomen, zeggen onderzoekers.

Ze ontdekten dat veel mensen met langdurige Covid in de loop van de tijd verbeterden, maar dat een aanzienlijk deel twee tot drie jaar later nog steeds cognitieve problemen had en dat symptomen van depressie, angst en vermoeidheid eerder verergerden dan afnamen.

De wetenschappers bestudeerden long-Covid bij 475 mensen die met het virus in het ziekenhuis waren opgenomen voordat er vaccins beschikbaar waren. Ze wilden weten of hersenmist, vermoeidheid en psychische problemen aanhielden of pas na het eerste jaar ontstonden.

Hoewel de onderzoekers geen informatie hadden over de denkvaardigheden van de deelnemers voordat ze Covid kregen, lieten cognitieve tests twee tot drie jaar later zien dat de IQ’s van patiënten gemiddeld 10 punten lager waren dan verwacht voor hun leeftijd, opleiding en andere factoren. Eén op de negen vertoonde tekenen van “ernstige cognitieve tekorten”, wat neerkomt op een IQ dat 30 punten lager is dan verwacht

Meer dan één op de vier mensen in het onderzoek veranderde van baan nadat ze het virus hadden opgelopen, vaak omdat ze niet langer konden voldoen aan de cognitieve eisen van hun baan.

Sommige mensen die aanhoudende gezondheidsproblemen hebben sinds het Covid-tijdperk, lijden aan bijwerkingen van het vaccin.

En misschien verlaagt de vaccinatie je IQ ? Dat zou wel grappig zijn.

Overigens ga ik me niet aan die stelling committeren, ik zeg alleen dat het grappig zou zijn als het vaccin je IQ met 30 punten zou verlagen, en de hele samenzwering erop gericht was om iedereen achterlijk te maken.

Er is absoluut sprake van een samenzwering.

Deze vaccin-mensen zijn belachelijk.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/iq-van-mensen-die-naar-verluidt-lijden-aan-long-covid-is-10-tot-30-punten-lager-dan-verwacht

Het masker van de Klimaat Doodssekte glijdt af

 maart 13, 2024   14

 

   EdenMoon / Pixabay

Het wordt steeds duidelijker dat een eugenetische ontvolkingsagenda wordt gemaskeerd onder klimaatdoempropaganda en een pseudo-altruïstisch verlangen om de planeet te redden, schrijft James Corbett.

Heb je de laatste onzin van de klimaatcultisten al gehoord?

Nee, ik heb het niet over het recyclen van mensenhaar om het weer te veranderen.

En ik heb het niet over de nieuwe rage van het bekladden van kunstwerken om een einde te maken aan de klimaatverandering.

Nee, ik heb het over het ongelooflijke, pas ontdekte (en peer-reviewed!) wetenschappelijke feit dat het in- en uitademen zelf een aanval is op de weergoden. Of, in de iets hogere taal van de clickbait-kopschrijvers:

Mensen voeden de opwarming van de aarde door alleen maar te ademen, beweert een studie

Inderdaad.

Maar heb je het onderzoek dat deze krantenkoppen heeft opgeleverd eigenlijk wel gelezen? En, belangrijker nog, heb je die pseudowetenschappelijke propaganda doorgezaagd om bij de bloedstollende werkelijkheid te komen die onder de krantenkoppen ligt? Als je dat doet, zul je ontdekken dat het echte nut van een “wetenschappelijke” studie als deze niet voortkomt uit enige vermeende wetenschappelijke verdienste, maar uit de rol die het speelt in het bevorderen van een zeer duistere agenda. En gewapend met die kennis zul je beter uitgerust zijn om de agenda van de sekteleden te confronteren.

Geïntrigeerd? Hier, laat het me uitleggen …

DE STUDIE

Eind vorig jaar publiceerde PLoS One “Measurements of methane and nitrous oxide in human breath and the development of UK scale emissions” (Metingen van methaan en distikstofmonoxide in menselijke adem en de ontwikkeling van emissies op Britse schaal), waarin wordt gesteld dat “menselijke adem kleine, verhoogde concentraties methaan (CH4) en distikstofmonoxide (N2O) kan bevatten, die beide bijdragen aan de opwarming van de aarde.”

Of, in gewoon Nederlands: menselijk ademen draagt bij aan “klimaatverandering.”

Als je de link naar het artikel zelf volgt, ontdek je dat de auteurs 328 “ademmonsters” verzamelden van 104 Britse vrijwilligers om vast te stellen of mensen al dan niet schuldig zijn aan het uitademen van broeikasgassen – in dit geval methaan (CH4) en distikstofoxide (N2O).

De resultaten? Het blijkt inderdaad dat 31% van de bemonsterden “methaanproducenten” bleken te zijn (in het artikel handig afgekort tot “MP’s”) en “alle deelnemers bleken N2O in hun adem uit te stoten.”

Verdorie! Weet je wat dit betekent?

Ja, de onderzoekers ook niet. Ze waren niet in staat om variaties in de uitstoot van de vrijwilligers te verklaren op basis van de onderzochte variabelen (leeftijd, geslacht, eetgewoonten, rookgewoonten).

Maar er is één ding waar dit uitmuntende team van wetenschappers zeker van is: deze opzienbarende resultaten hebben aangetoond dat de menselijke adem een belangrijke en tot nu toe verwaarloosde bron van klimaatverandering is.

Maar wacht! Dat is nog niet alles.

We rapporteren in dit onderzoek alleen emissies in de adem, en de emissies van flatus zullen deze waarden waarschijnlijk aanzienlijk verhogen, hoewel er geen literatuur is waarin deze emissies voor mensen in het Verenigd Koninkrijk worden gekarakteriseerd.

Dat klopt, “flatus”! Jullie scheten maken de weergoden echt boos, mensen! En laat ik maar niet beginnen over koeienboeren!

Gelukkig heeft de koning van Engeland jarenlang ultramoderne technologie ontwikkeld om de dreiging van koeienboeren tegen te gaan.


Als iemand nu eens iets soortgelijks zou ontwikkelen voor het menselijk vee.

Oh, juist. Laat maar zitten.

Afgezien van de dwaasheid zijn er een paar verschillende reacties die je kunt hebben op het “nieuws” dat een “wetenschappelijke” studie heeft vastgesteld dat jij schuldig bent aan het creëren van slecht weer door in en uit te ademen.

Als je zelf een klimaatcultist bent (of iemand die kritiekloos de propaganda van de klimaatcultisten heeft geabsorbeerd), zou je dit kunnen opvatten als een rechtvaardiging van je diepgewortelde haat tegen de mensheid. Bevestigd in je vermoeden dat mensen een kankergezwel zijn op deze aarde, kies je er misschien voor om jezelf in een bolletje op te krullen en te wachten op de zoete verlossing van de dood (ervan uitgaande dat je resten op een milieuvriendelijke manier kunnen worden gecomposteerd, natuurlijk!). Misschien troost je jezelf door wat soep op een schilderij te gooien of bovenop een Londense metro te klimmen of iets anders even productiefs te doen.

 

Of, als je meer dan twee hersencellen hebt, kun je ervoor kiezen om nog dieper in het onderzoek te duiken en de aannames, methodologieën en conclusies onder de loep te nemen.

·         Zijn 328 ademmonsters van 104 vrijwilligers bijvoorbeeld echt een basis om conclusies te trekken over de Britse bevolking (of de wereldbevolking)?

·         En maakt het feit dat de geschatte bijdrage van door mensen ingeademde CH4 en N2O (tussen 0,05% en 0,1% van de totale uitstoot in het VK) onder de foutmarge van nationale inventarissen valt, deze conclusies niet statistisch betekenisloos?

·         En, meer ter zake, was er echt een heel team van goed gefinancierde “experts” voor nodig om maanden van zorgvuldige studie en een peer-reviewed tijdschriftartikel te bevestigen dat mensen inderdaad ademen?

Of, als je een veteraan bent van dit soort klimaatveranderingspropaganda, ben je misschien geneigd om gewoon met je ogen te rollen, een (broeikasgasuitstotende) Nieuwe Wereld Volgende Week zucht te slaken en je gewone leven weer op te pakken.

Maar wacht. Er gebeurt hier iets heel belangrijks. Met elk verhaal als dit vertellen de would-be controleurs van de mensheid je iets over wie ze zijn en wat ze voor jou in petto hebben.

WAT HET BETEKENT

Zoals zo vaak het geval is met dit soort propaganda die zich voordoet als wetenschap, blijkt de echte truc van dit wetenschappelijke bedrog niet te zitten in wat er wordt gezegd, maar in wat er niet wordt gezegd.

In hun conclusie, na te hebben erkend dat ze geen verband konden vinden tussen voeding en uitstoot, sluiten de auteurs af met een waarschuwing tegen het bagatelliseren van het belang van deze minuscule (en statistisch betekenisloze) bijdrage van door de mens ingeademde broeikasgassen en … dat is het. De vraag wat we met deze informatie moeten doen, blijft volledig onbeantwoord.

Natuurlijk is dit het moment waarop de gevestigde “factcheckers” met hun ACKSHUALLY komen om ons te vertellen dat “Natuurlijk gaat een wetenschappelijke studie ons niet vertellen wat we aan het probleem moeten doen. Ze documenteren en kwantificeren gewoon het probleem!”.

Maar zo’n antwoord veronderstelt dat deze studie in een perfect objectief vacuüm wordt gepubliceerd. Dat het het resultaat is van een proces van onpartijdig wetenschappelijk onderzoek dat zich alleen bezighoudt met metingen en experimenten.

Maar dat is niet zo. Het is in feite – zoals kijkers van de Fake News Awards zullen weten – het eindresultaat van een fundamenteel bevooroordeelde en grondig gecorrumpeerde marktplaats van ideeën waar alleen die resultaten worden gepubliceerd die in lijn zijn met het dogma van de klimaatcrisis en alleen die resultaten die een oplossing voor depopulatie suggereren worden gepromoot.

Welke andere conclusie is mogelijk uit deze “ademhaling draagt bij aan klimaatverandering” resultaten? Zoals de onderzoekers zelf zeggen: “Het is onwaarschijnlijk dat dieet of toekomstige dieetveranderingen belangrijk zijn bij het schatten van emissies [door menselijk ademen] in het Verenigd Koninkrijk als geheel.” Dus geen enkele verandering in dieet zal deze uitstootplaag verminderen. Wat kan dan de uitstoot veroorzaakt door menselijke ademhaling verminderen, behalve het aantal mensen dat ademt verminderen?

Natuurlijk wordt dit nooit openlijk gezegd. Dat hoeft ook niet. Het is de onvermijdelijke logica van de koolstofeugenetica, een zieke en verwrongen ideologie waarin, zoals ik 15 jaar geleden al aangaf, “het menselijk leven niet langer iets is om te koesteren, maar iets om te meten in koolstof en vervolgens te verminderen.” Of, in dit geval, mensen worden gecategoriseerd als “MP’s” en vervolgens gereduceerd.

 

Geeft dit alles je een verlammende angst? Vraagt u zich af of u wel kinderen zou moeten krijgen? Voelt u zich schuldig omdat u zelf geboren bent?

Natuurlijk doet het dat. Verhaal na verhaal na verhaal in de gevestigde media hamert op het punt dat steeds meer kinderen en adolescenten nu lijden aan “klimaatangst” – een “chronische angst voor onheil in het milieu”, zoals de American Psychiatric Association het definieert. Uit een recent onderzoek in The Journal of Climate Change and Health blijkt bijvoorbeeld dat 78% van de jonge Canadezen nu zegt dat zorgen over klimaatverandering hun geestelijke gezondheid beïnvloeden. Je hoeft niet verder te kijken dan het (synthetisch gecreëerde) posterkind van de groene jongerenactivistenbeweging, Greta Thunberg, om te zien hoe zo’n geestelijke gezondheidscrisis er eigenlijk uitziet.

Nu, hier wringt de schoen. Als gezond, liefhebbend, niet-psychopathisch mens zou je verwachten dat psychologen, psychiaters en anderen in de geestelijke gezondheidszorg geïnteresseerd zouden zijn in het genezen van deze arme kinderen. In het verlichten van hun schuldgevoel over het feit dat ze geboren zijn. Door ze te helpen realiseren dat ze als soevereine individuen de macht hebben om de wereld te veranderen. Om ze te beschermen tegen de non-stop doemporno propaganda van de klimaat cultisten.

Maar als je dat denkt, heb je het mis. Nee, de gewapende psychologen van de Dissent Into Madness-crew helpen jongeren niet om hun klimaatangst te overwinnen. Ze voeden het actief.

Neem bijvoorbeeld Britt Wray, een onderzoekster van Stanford die gespecialiseerd is in “klimaatverdriet” en geestelijke gezondheid. Volgens haar is klimaatangst niet iets wat je moet behandelen, maar iets wat je moet aanmoedigen.

“Klimaatangst is op zichzelf geen probleem. […] Het is eigenlijk een heel gezonde en normale reactie als je begrijpt met welke escalerende bedreiging we te maken hebben als het gaat om de klimaatcrisis.”

Ja, de would-be sociale ingenieurs zijn zich volledig bewust van de impact die decennia van “de-wereld-is-einde” prietpraat heeft gehad op de bevolking. Dat is het hele punt. Zoals ik vorig jaar opmerkte in mijn artikel over de krankzinnige “koolstofvoetafdruk” propaganda die wordt gepushed in de naam van het redden van de planeet:

Als je een rijke en machtige oligarch zou zijn met eugenetische overtuigingen en een verlangen om de bevolking uit te roeien, zou je het moeilijk hebben om een effectiever plan te bedenken om je ontvolkingsagenda uit te voeren dan het plan dat nu voor ons ligt.

Eerst overtuig je het publiek ervan dat hun “uitstoot” een bedreiging vormt voor het voortbestaan op lange termijn van de mensheid en zelfs van de planeet zelf.

Vervolgens leer je de massa’s om voortdurend de “koolstofvoetafdruk” van hun dagelijkse activiteiten te berekenen en train je ze om steeds grotere offers te accepteren in de naam van het verminderen van die “voetafdruk”.

Tot slot overtuig je de goedgelovige gewone mensen ervan dat het echte probleem niet in hun daden ligt, maar in hun bestaan zelf. Je laat ze geloven dat het leven zelf de erfzonde tegen de natuur is en dat ze minder tot last zouden zijn als ze dat huisdier niet hielden. Of als ze die baby niet hadden gekregen. Of als ze zelf nooit geboren waren.

Dus, hier is de echte vraag:

WAT KUNNEN WE HIERAAN DOEN?

Eerst het slechte nieuws: je kent ongetwijfeld iemand – of waarschijnlijk meer dan één iemand – die zich schuldig voelt over zijn bestaan en die gelooft dat grote delen van de menselijke bevolking gedood moeten worden om de planeet te redden.

Dit zijn niet per se slechte mensen. Velen van hen zijn gewoon vatbaarder gebleken voor een levenslange indoctrinatie, die hen heeft geleerd dat mensen een kankergezwel zijn op deze planeet. Deze helaas goedgelovige schapen zijn bij de neus genomen en geloven dat “de bevolkingsbom op het punt staat te ontploffen!” en dat ze “hun steentje moeten bijdragen om de aarde te redden,” simpelweg omdat ze deze leugens al hun hele leven horen.

 

Maar wat betekent dat precies? “Je steentje bijdragen”?

In het begin was je deel doen gemakkelijk. Triviaal zelfs. “Verminderen, hergebruiken, recyclen!” werd ons als schoolkinderen verteld … om er jaren later achter te komen dat recyclen oplichterij is en al vanaf het begin bekend stond als nutteloos.

Toen kregen we te horen dat we drastischer maatregelen moesten nemen. We moeten gaan rantsoeneren. We moeten bezuinigen! We moeten onze ecologische voetafdruk meten en beginnen deze te verkleinen.

Vervolgens namen de dingen een donkere wending. We kunnen maar beter de koolstofvoetafdruk van onze huisdieren gaan meten en die ook verminderen! We moeten “de insecten eten” om de weergoden gunstig te stemmen! En we kunnen toch niet nog meer kinderen op de wereld zetten? Denk aan hun koolstofvoetafdruk!

En nu hebben die kritiekloze types die elk dictaat van de klimaatcultus hebben opgevolgd, zichzelf gevonden in het onvermijdelijke laatste hoofdstuk van dit macabere verhaal, waarin onze eigen adem een gif blijkt te zijn dat de aarde doodt! We moeten een manier vinden om de menselijke ademhaling te verminderen!

Hier zijn we dan, rondstrompelend als een van de personages in een oude Twilight Zone-aflevering. De hele wereld is gek geworden en slechts een paar van ons kunnen het zien. Wat kunnen we doen om onze medemensen, die als vee op weg zijn naar het slachthuis, wakker te schudden?

Ja, we zouden een kalme, weloverwogen analyse kunnen maken van deze “menselijke ademhaling”-studie. We kunnen het opvatten als een serieuze (zij het gebrekkige) poging om één bijdrage aan atmosferische emissies te kwantificeren en simpelweg wijzen op de statistische fouten en analysefouten die het bevat.

Maar als we dat doen, missen we het punt. Dit is niet zomaar weer een gebrekkig wetenschappelijk onderzoek. Dit maakt deel uit van een sinistere agenda. We kunnen niet zomaar de kantjes eraf lopen. We moeten de leugens bij de wortel aanpakken. Het leven is niet het probleem. Het leven is heilig.

Ja, er zijn genoeg problemen in wat regeringen, militairen en bedrijven doen met het milieu. Niemand ontkent dat er veel dingen zijn die veranderd moeten worden als we deze wereld willen behouden voor toekomstige generaties. Maar mensen zijn het antwoord, niet het probleem. Het ruimen van de bevolking is geen oplossing. Het is een vals sjabloon dat ons is ingeprent door de inteelt eugenetisten die van ons af willen.

Tenzij en totdat mensen de tijdloze waarheid herontdekken dat het menselijk leven heilig is, zullen ze zich gewillig in het slachthok laten marcheren en blij wachten tot het slagersmes neerdaalt. Dat is de meest afschuwelijke gedachte van allemaal.

Maar tot slot het goede nieuws: als je je niet schuldig voelt over je bestaan en als je niet gelooft dat grote aantallen mensen moeten sterven om de planeet te redden, gefeliciteerd! Je bent erin geslaagd om je intellectuele soevereiniteit te behouden tegenover de grootste, langste, best gefinancierde en best gecoördineerde propagandacampagne in de geschiedenis van de mensheid. Dat feit alleen al is echt opmerkelijk en het is een bewijs van jullie veerkracht en van de onstuitbare kracht van de dynamische menselijke geest.

Nu is het tijd om de confrontatie met de propaganda aan te gaan en onze liefde voor het leven nieuw leven in te blazen. Het is het enige echte tegengif voor de giftige propaganda van de doodssekte.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/het-masker-van-de-klimaat-doodssekte-glijdt-af/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...