maandag 20 juni 2022

Kinderarts doet boekje open: ‘Coronaprik is dodelijker dan abortuspil’

 


In januari vorig jaar verscheen in The New England Journal of Medicine een artikel waaruit zou blijken dat zwangere vrouwen geen hoger risico lopen op een miskraam na een coronavaccin.

Aan het onderzoek deden veel vrouwen mee die al in het derde trimester van hun zwangerschap zaten. De onderzoekers keken vervolgens of er vrouwen tussen zaten die in hun eerste trimester een miskraam hadden gekregen. “Dat is natuurlijk absurd,” reageerde kinderarts Elizabeth Mumper.

82 procent

Als je dat cohort niet meerekent, kom je uit op een percentage van 82 procent, zei ze in het programma Friday Roundtable op CHD.tv. Dus 82 procent van de vrouwen kreeg na het coronavaccin een miskraam.

Mumper wees erop dat ook de Pfizer-documenten laten zien dat 80 tot 82 procent van de zwangere vrouwen in het eerste trimester een miskraam kreeg na vaccinatie.

Dodelijker

Dat maakt het coronavaccin dodelijker dan een abortuspil. Een zwangere vrouw in haar eerste trimester loopt meer risico op een miskraam of doodgeboorte na een coronaprik dan na een abortuspil, benadrukte de kinderarts.

Artsen wezen het tijdschrift op de fout, maar ondertussen staat de studie al meer dan een jaar in de medische literatuur. Zwangere vrouwen krijgen nog steeds het advies om de prik te halen, verzuchtte Mumper.

Verpleegkundige spreekt zich uit: ‘Het was een slachting, het was ongelooflijk’

 

Het was een slachting, zegt verpleegkundige Mary-Jane Stevens uit Brisbane, die drie maanden werkzaam was op een spoedeisende hulpafdeling, over de uitrol van het coronavaccin. Er kwamen heel veel mensen binnen met ademhalingsproblemen, hartproblemen, pijn op de borst, enzovoorts. “Het was een slachting,” benadrukt ze. “Het was ongelooflijk.”

De verpleegkundige vroeg mensen die binnenkwamen of ze gevaccineerd waren. Wat bleek? Ze waren allemaal recentelijk gevaccineerd. “Ik zag alles: hartaanvallen, bloedproppen, miskramen, mijn eerste geval van gordelroos.”

Vier miskramen in één dienst

In één dienst kreeg Stevens, die zelf dubbel gevaccineerd is, vier miskramen op haar bordje. Ze had twee van de vier vrouwen gevraagd of ze waren gevaccineerd. Dat bleek het geval te zijn.

“Al die mensen die werden binnengebracht, waren gevaccineerd,” benadrukt de verpleegkundige. Ze waarschuwde mensen om geen vaccins meer te halen. “Het was een slachting.”

Nog nooit eerder gezien

Er werd een man binnengebracht die een dag na de Moderna-prik een beroerte had gekregen. Een andere man kreeg na vaccinatie een bloedprop van zijn lies tot zijn teen. “Ik had zoiets nog nooit eerder gezien.”

Een vrouw kreeg na de prik een beroerte en terwijl Stevens haar behandelde, kreeg ze tot drie keer toe een beroerte. Een andere vrouw bleek na haar AstraZeneca-vaccin vol tumoren te zitten. Vijf volledig gevaccineerde vrouwen kregen een baby waarbij alle organen aan de buitenkant van het lichaam zaten.

De overheid haat je en wil dat je sterft

Ondertussen kreeg Stevens zelf ook last van ernstige bijwerkingen. Ze moest pijnstillers nemen om haar dienst door te komen. Ze begon onderzoek te doen en kwam tot de ontdekking dat ze had deelgenomen aan een enorm experiment en dat de overheid iedereen heeft voorgelogen. “Ik kon niet geloven dat ze ons dit hebben aangedaan. Het is gestoord.”

Stevens kon het niet meer opbrengen om naar een plek te gaan waar mensen worden vermoord en werd ontslagen. “De overheid haat je en wil dat je sterft,” stelt de verpleegkundige.



‘De oude wereldorde is voorbij’: dit zijn de belangrijkste punten uit de speech van Poetin

 

De westerse sancties tegen Rusland hebben geen effect gehad. De economische blitzkrieg had vanaf het begin geen kans van slagen. Dat zei de Russische president Vladimir Poetin vrijdag op het International Economic Forum in Sint-Petersburg in een toespraak die ruim een uur duurde.

Poetin noemde de sancties ‘krankzinnig’ en ‘niet doordacht’, en zei dat ze vooral de EU hard treffen. “De strafmaatregelen hebben sociale en economische problemen verergerd en voedsel, elektriciteit en brandstof duurder gemaakt.”

“De Europese Unie heeft haar politieke soevereiniteit volledig uit handen gegeven. Haar bureaucratische elites dansen naar de pijpen van iemand anders en doen alles wat hen opgedragen wordt, waarbij ze hun eigen bevolking en economie schade berokkenen,” zei Poetin.

Geef ons niet de schuld, geef jezelf de schuld

Rusland de schuld geven van de hoge energieprijzen en inflatie in het Westen is ‘dom’ en ‘bedoeld voor mensen die niet kunnen lezen of schrijven’, zei de Russische president. “Geef ons niet de schuld, geef jezelf de schuld.”

Het ‘blinde geloof’ in duurzame energiebronnen en het opschorten van energiecontracten met Rusland heeft vorig jaar geleid tot een prijspiek voor energie. Ondertussen hebben de Verenigde Staten en de EU tijdens de coronapandemie biljoenen dollars en euro’s bijgedrukt, aldus de Russische leider.

Het beleid dat Europese en Amerikaanse leiders voeren, verergert ongelijkheid en wakkert de verdeeldheid verder aan. Dit zal onherroepelijk leiden tot een groei van het populisme en radicale bewegingen, grote sociale en economische veranderingen, achteruitgang en – in de nabije toekomst – andere elites, zei de Russische leider.

Gehinderd door het Westen

De sancties tegen Rusland leiden tot toenemende voedselonzekerheid. Als er een hongersnood uitbreekt in de armste landen ‘is dat de schuld van de Amerikaanse regering en de Europese bureaucratie’.

Rusland staat klaar om voedsel naar Afrika en het Midden-Oosten te sturen, waar de kans op een hongersnood het grootst is, maar wordt daarbij ‘gehinderd door het Westen’.

Oude wereldorde voorbij

Poetin herhaalde nog eens dat Rusland in februari troepen naar Oekraïne heeft gestuurd om haar burgers en bewoners van Donbass te beschermen tegen ‘genocide door Kiev en neonazi’s die beschermd worden door het Westen’.

De president zei ook dat de oude wereldorde voorbij is en dat Rusland een nieuwe wereldorde betreedt als ‘een machtig en modern land’. De regels van die nieuwe wereldorde worden vastgesteld door ‘sterke en soevereine staten’.

Belangrijke lezing

“Wat het Westen niet beseft: Poetin wordt gezien als een held in grote delen van Afrika, Latijns-Amerika en Azië. Hij doet wat andere regeringsleiders niet durven of kunnen: hij is de strijd aangegaan met de door hun vervloekte imperialisten in Washington,” reageert journalist Eric van de Beek.

“Poetin legt uit dat er een einde is gekomen aan de Nieuwe Wereldorde van de VS. Een belangrijke lezing, die in de westerse media alleen in de marge terecht is gekomen,” voegt journalist Joost Niemoller toe.

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle stelt: “De historische toespraak van Poetin. De oude wereldorde is voorbij. Westerse leiders hebben hun volkeren bedrogen. Kolonialisme heeft gefaald.”

Kijk: Deze analyse over de oorlog in Oekraïne ‘hoor of zie je op de Nederlandse tv nergens’


De Duitse bondskanselier Olaf Scholz heeft in een interview met persbureau DPA gezegd dat de Russische president Vladimir Poetin met de aanval op Oekraïne een ‘verschrikkelijke schuld’ op zich heeft geladen.

Scholz bracht deze week samen met andere Europese leiders, waaronder Emmanuel Macron en Mario Draghi, een bezoek aan Kiev. De bondskanselier heeft beloofd dat de door Oekraïne gevraagde Duitse wapens voor de strijd tegen het Russische leger in de oostelijke Donbass-regio op tijd zullen aankomen.

Voordat ze in gebruik worden genomen, gaan Oekraïense troepen naar Duitsland om daar getraind te worden.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kwestie van dagen

Volgens de Duitse journalist Wolfram Weimer begaat bondskanselier Scholz een grote fout. De ongemakkelijke waarheid is dat Rusland de oorlog heeft gewonnen, zei hij in de talkshow maischberger. die woche.

Terwijl Scholz zegt dat Rusland de oorlog niet mag winnen en Oekraïne moet winnen, hebben de Russen de Donbass zo goed als veroverd, aldus Weimer. “Dat is een kwestie van dagen.” Daarnaast is er een landverbinding met de Krim. “Hoe kan Rusland de oorlog nu nog verliezen?” vroeg de journalist, die benadrukte dat Oekraïne zelfs met alle wapens die wij leveren niet gaat winnen.

Rusland wint ook sanctiespel

Weimer zei dat Rusland ook het internationale sanctiespel wint. China staat achter de Russen, India staat achter de Russen en landen als Brazilië en Zuid-Afrika willen geen sancties tegen Rusland en weigeren te spreken van een agressieoorlog. “We moeten toegeven dat we deze oorlog niet kunnen winnen.”

De journalist vindt dat Berlijn eigenlijk met een vredesplan zou moeten komen. In plaats daarvan gooit Scholz olie op het vuur.

“Ziehier waarom het debat in Duitsland zoveel rijker is. Deze analyse hoor of zie je op de Nederlandse tv nergens,” reageert Telegraaf-verslaggever Wierd Duk.

Getuige bloedbad van Boetsja (Ukraïne) treedt naar buiten: ‘Dit is veel erger dan fascisme, dit is satanisme’

 

In april reageerde de Tweede Kamer (Nederland)  geschokt op beelden van het bloedbad dat zich terugtrekkende Russische militairen volgens de Oekraïense autoriteiten hadden aangericht in Boetsja, een voorstad van Kiev.

Veel Kamerleden spraken van oorlogsmisdaden. “Poetin en zijn leger moeten hiervoor vervolgd worden. Zo snel mogelijk,” reageerde D66-fractievoorzitter Jan Paternotte.

Getuigenverslagen schetsen een beeld dat in schril contrast staat met de versie van de werkelijkheid die ons is voorgeschoteld door de Oekraïense autoriteiten. Freelance journalist Sonja van den Ende heeft een brief gepubliceerd van Roman, een priester die is gevlucht uit Boetsja en momenteel in Kiev verblijft.

Geschokt

Hij schrijft dat zijn huis, net als veel andere huizen in Boetsja en omgeving, is geplunderd. “De Oekraïense pers beschuldigt de Russische troepen van het plunderen van Boetsja en de mensen in het Westen geloofden het,” aldus Roman.

De mensen die nog in Boetsja wonen, zijn geschokt door wat ze hebben gezien en beginnen zich nu uit te spreken, vervolgt hij.

De Russen verlieten Boetsja op 30 maart. Op 31 maart werd de voorstad geplunderd door het Oekraïense leger. Overal werd ingebroken, huizen werden geplunderd en leeggeroofd, mensen werden doodgeschoten. Iedereen weet ervan, maar mensen zwijgen omdat ze bang zijn, aldus de priester. “Tien dagen lang werd er geplunderd.”

Beestachtige slachting

“Denk je dat er sprake is van fascisme in Oekraïne? Nee, ik zou dit geen fascisme willen noemen. Dit is nog veel erger dan dat; het is satanisme!” schrijft priester Roman, die spreekt van een ‘beestachtige slachting’. “De nazi’s hebben hun eigen volk niet beroofd of gedood. Dit satanisme is vreselijk, zinloos en genadeloos!”

Over de zo’n 3000 mensen die zijn achtergebleven in Boetsja zegt Roman: “Ze hebben alles gezien, ze weten alles en zullen alles vertellen. Nu zien en weten de mensen wie hun echte vijand is!” De priester zegt dat hij zich bij het leger gaat aanmelden om zijn moederland ‘te bevrijden van dit satanisme’.




Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...