vrijdag 20 januari 2023

Wetenschappelijke bewijzen duiden erop dat de Covid-vaccins het aangeboren immuunsysteem herprogrammeren en lymfocyten ertoe aanzetten de organen van het lichaam aan te vallen

 december 10, 2021  4834  0

 

   © Dailyexpose.uk

Hoewel massale sterfgevallen worden geassocieerd met de Covid-19 mRNA-vaccins, is de uitrol van deze experimentele behandeling nog steeds aan de gang.

Het maakt niet uit dat zowel Pfizer als de FDA wisten dat er 1.223 sterfgevallen waren als gevolg van het Covid-vaccin in de eerste drie maanden van de uitrol, de noodtoestemming voor gebruik ging nog steeds door (zie Frontnieuw Vertrouwelijk Pfizer document onthult criminele doofpot van VACCIN DODEN… ze wisten reeds begin 2021 dat de prik mensen doodde… drie keer meer VROUWEN dan MANNEN).

Bron

Het is niet alleen onwetenschappelijk, maar het is ook onoprecht en amoreel om sterfgevallen na vaccinatie te classificeren als “onverklaarde sterfgevallen”. Pathologen en lijkschouwers hebben geen andere keuze dan te onderzoeken hoe deze vaccins bepaalde mensen doden. Autopsies en pathologisch bewijs tonen aan dat covid-vaccins cardiovasculaire schade, immuundepletie en ernstige auto-immuunziekten veroorzaken, bericht Dailyexpose.uk.

Duitse pathologen presenteren microscopisch bewijs dat covid-vaccins een “lymfocytenoproer” veroorzaken – wat leidt tot orgaanfalen

De Duitse professoren pathologie Arne Burkhardt en Walter Lang hielden een persconferentie waarin zij tien autopsies presenteerden van mensen die kort na het nemen van Covid-19 vaccins waren overleden.

Alle deelnemers aan de studie waren ouder dan 50 jaar en stierven met verschillende tussenpozen in de twee weken na hun vaccinatie. Na microscopisch onderzoek van weefselmonsters van de overledenen vonden de pathologen iets ongewoons, maar toch bij elk monster veelvoorkomend.

De pathologen wijzen op een “lymfocytenoproer” onder de tien lichamen waarop autopsie werd verricht. De pathologen vonden een buitensporig aantal lymfocyten in verschillende weefsels, waaronder de lever, de nieren, de milt en de baarmoeder. De lymfocyten vielen het weefsel in deze organen agressief aan en veroorzaakten orgaanschade.

Deze auto-immuun nachtmerrie is meer dan waarschijnlijk een levensbedreigend gevolg van de Covid-19 vaccinatie. Burkhardt en twee andere pathologen bevestigden dat in vijf van de tien onderzochte gevallen vaccins deze pathogenese in gang hebben gezet. In twee van de gevallen werd de vaccinatie als “waarschijnlijke” doodsoorzaak beschouwd. Eén geval moet nog worden geëvalueerd, en de andere twee sterfgevallen zijn “eerder samenvallend” of “mogelijk” veroorzaakt door het vaccin.

Een Duitse arts, professor Peter Schirmacher, onderzocht veertig autopsies van mensen die binnen twee weken na de covid-19 vaccinatie waren overleden. Hij toonde microscopische details van ernstige weefselschade veroorzaakt door de vaccins; hij concludeerde dat een derde van de mensen rechtstreeks aan de vaccinatie was overleden, hetzij via cerebrale veneuze trombose of auto-immuunziekten.

Covid-injecties herprogrammeren het aangeboren en het adaptieve immuunsysteem, waardoor de interferonspiegels tegen toekomstige infecties worden verlaagd

Veel van de sterfgevallen na de vaccinatie worden niet teruggevoerd op het vaccin, omdat lymfocytaire myocarditis zelden macroscopisch wordt waargenomen en histologisch niet wordt herkend. Hoewel dit gezondheidsprobleem zich vaker voordoet bij jongeren en ouderen na vaccinatie tegen Covid-19, wordt lymfocytaire myocarditis vaak aangezien voor een algemeen infarct en aan andere oorzaken toegeschreven.

Dr. Burkhardt legt uit dat de meest dodelijke bijwerkingen van vaccins auto-immuunverschijnselen zijn. Bij de overledenen werden drie uiterst zeldzame auto-immuunziekten vastgesteld. Dit waren het syndroom van Sjogren, leucoclasmatische vasculitis van de huid, en de ziekte van Hashimoto. Andere levensbedreigende bijwerkingen omvatten een vermindering van de werking van het immuunsysteem, vasculaire schade, vasculitis, perivasculitis en erytrocytenklontering.

Een andere studie levert verder bewijs dat Covid-vaccins het aangeboren en adaptieve immuunsysteem herprogrammeren, waardoor het lichaam wordt klaargestoomd voor immuundepletie, virusinterferentie en kanker. De onderzoekers stelden vast dat de immuuncellen van de “dubbel gevaccineerden” aanzienlijk minder interferon (IFN-?) produceerden wanneer ze later werden gestimuleerd.

 “Dit kan de initiële aangeboren immuunrespons tegen het virus belemmeren, aangezien is aangetoond dat defecten in TLR7 resulteren in een verhoogde gevoeligheid voor COVID-19 bij jonge mannen,” schreven de onderzoekers. Kortom, bij de gevaccineerden worden cruciale facetten van hun aangeboren immuunsysteem verzwakt en uitgeput. Deze uitputting van het immuunsysteem kan nooit in verband worden gebracht met het vaccin, omdat een nieuwe variant van infectie of een kankerdiagnose altijd als de oorzaak kan worden aangewezen.”

Samenvatting

Het mRNA-gebaseerde vaccin BNT162b2 van Pfizer/BioNTech was het eerste geregistreerde COVID-19-vaccin en is tot 95% effectief gebleken in het voorkomen van SARS-CoV-2-infecties. Er is weinig bekend over de brede effecten van de nieuwe klasse van mRNA-vaccins, vooral of ze gecombineerde effecten hebben op aangeboren en adaptieve immuunresponsen. Hier hebben we bevestigd dat BNT162b2 vaccinatie van gezonde personen effectieve humorale en cellulaire immuniteit induceerde tegen verschillende SARS-CoV-2 varianten. Interessant is echter dat het BNT162b2 vaccin ook de productie van ontstekingsbevorderende cytokines door aangeboren immuuncellen moduleerde bij stimulatie met zowel specifieke (SARS-CoV-2) als niet-specifieke (virale, fungale en bacteriële) stimuli. De respons van aangeboren immuuncellen op TLR4 en TLR7/8 liganden was lager na vaccinatie met BNT162b2, terwijl de door schimmels geïnduceerde cytokine respons sterker was. Tot besluit, het mRNA BNT162b2 vaccin induceert een complexe functionele herprogrammering van aangeboren immuunresponsen, waarmee rekening moet worden gehouden bij de ontwikkeling en het gebruik van deze nieuwe klasse van vaccins. (Bron)

Burkhardt hekelde de huidige medische coderingsnormen die worden gebruikt om overlijdensakten af te ronden. Hij noemde ze “volledig ongeschikt” en “uiteindelijk statisch waardeloos” omdat ze vage generalisaties maken en niet verwijzen naar specifiek pathologisch bewijs. Hoe kunnen volksgezondheidsfunctionarissen en artsen enige vooruitgang boeken op het gebied van Covid-19 en doeltreffende preventiemaatregelen als de doodsoorzaak flagrant wordt veralgemeend en het pathologische bewijs wordt genegeerd?

Hoor meer van Dr. Burkhardt:


Video Link: https://www.brighteon.com/a884c960-ef75-4207-8ce4-124707061c37


Copyright © 2021 door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wetenschappelijke-bewijzen-duiden-erop-dat-de-covid-vaccins-het-aangeboren-immuunsysteem-herprogrammeren-en-lymfocyten-ertoe-aanzetten-de-organen-van-het-lichaam-aan-te-vallen/

Uithaal naar Europese Commissie: ‘Stop met deze zelfvernietiging!’


Oekraïne is en blijft een verschrikkelijk corrupt land, zei Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) woensdag in het Europees Parlement. “Westerse wapens komen op de zwarte markt. Financiële steun komt in corrupte zakken.”

“Wat doen we in dat land?” vroeg De Graaff. “Toen Irak werd binnengevallen door de VS stonden we ook niet met zijn allen te roepen om sancties tegen Amerika en steun voor Irak.”

Het Europarlementslid wees erop dat de EU zichzelf vernietigt. “De sancties op gas en olie treffen onze industrie. De financiële steun schaadt onze economie.”

Nergens op slaan

“Bovenop de gevolgen van de oorlog in Oekraïne komen ook nog eens belastingen en dictaten voor onzinnige en onnodige klimaatdoelen,” vervolgde hij. “De lidstaten verarmen en de burgers en bedrijven betalen de prijs.”

Zij betalen de kosten van de sancties, de financiële steun aan Oekraïne en de rekening voor de klimaatdoelen die nergens op slaan, aldus De Graaff. “De economie en industrie in de EU gaan kapot.”

Geen groene dictatuur

De burgers willen geen oorlog, geen armoede, geen groene dictatuur, maar vrede, welvaart en vrijheid, benadrukte hij.

“Ik zeg de Commissie: stop met deze zelfvernietiging en start met werken aan vrede!” zei de Europarlementariër.

Prinses lockdown exit: ‘Wereldleiders beginnen heel nerveus te worden’


GroenLinks is in diepe rouw: de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft haar vertrek aangekondigd. “Wat een leiderschap heeft ze getoond. In al die jaren en ook nu in dit besluit: eerlijk, kwetsbaar én krachtig. En wat een gemis, want dit leiderschap hebben we zo hard nodig!” twittert Tweede Kamerlid Suzanne Kröger.

Haar collega Corinne Ellemeet voegt toe: “Wat een gemis gaat dit zijn. Wát een rolmodel is zij geweest. Ook voor mij.”

De Young Global Leader van het World Economic Forum heeft aangekondigd dat ze per 7 februari haar functie neerlegt. Ze deed haar verrassende aankondiging donderdag tijdens haar eerste persconferentie van 2023. “Ik weet wat deze baan vereist en ik weet dat ik niet langer genoeg in de tank heb,” zei ze. Zaterdag kiest haar Labour-partij een nieuwe leider.

Angst

Haar lichaamstaal was verschrikkelijk, zei voormalig portfoliomanager van BlackRock Edward Dowd in Bannon’s War Room. Hij vraagt zich af of een burn-out de echte reden is dat ze is opgestapt. Volgens Dowd is ze bang.

De ‘angst’ in haar lichaamstaal zou er volgens hem op kunnen wijzen dat ze bang is voor eventuele vergelding voor haar acties tijdens corona.

Steve Bannon wees erop dat Ardern ook wel ‘prinses lockdown’ werd genoemd. Ze oogstte veel kritiek. In oktober 2021 zei ze dat er twee verschillende klassen zouden zijn, gevaccineerd en ongevaccineerd, en dat je allerlei rechten hebt als je gevaccineerd bent. “Dat is wat het is. Yep,” zei ze.

Vaak weigerde ze lastige vragen te beantwoorden. Ze beëindigde in november 2021 zelfs een persconferentie vanwege een kritische vraag.

In maart 2020 zei Ardern dat ‘wij uw enige bron van waarheid zijn’. “We delen elke dag de meest actuele informatie met u. U kunt ons vertrouwen als informatiebron,” zei ze tegen journalisten.

Ze bleef die boodschap herhalen:

“Het lijkt erop dat één van de Ringgeesten van het WEF is gevallen,” zei Dowd nog. “Vandaag is een goede dag. Wereldleiders beginnen heel nerveus te worden.”

Europarlementariër verwoestend over WEF: ‘Deze sekte is het grootste gevaar dat de wereld bedreigt’


Deze week zijn corporaties, miljardairs, lobbyisten en politici bijeen op het World Economic Forum van Klaus Schwab in Davos. “Deze sekte is het grootste gevaar voor de rechtsstaat, democratie en de vrije markt,” stelt de Kroatische Europarlementariër Mislav Kolakusic.

De financiële belangen van de deelnemers prevaleren boven de belangen van de mensheid, constateert het Europarlementslid. Deze samenzweerders bekokstoven in Davos hun plannen: oorlogen, pandemieën en de zogenaamde groene transitie, aldus Kolakusic.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kwaadaardige ideeën

Het resultaat: armoede en miljarden mensen moeten lijden, terwijl zij zich gigantisch verrijken. Het World Economic Forum is ook de plek waar kwaadaardige ideeën ontspruiten, die later tot in detail uitgewerkt worden door de media en politici die ze in hun zak hebben zitten.

Ze benoemen zichzelf, maar doen niet mee aan democratische verkiezingen, zegt Kolakusic, die toevoegt dat het World Economic Forum de belangrijkste corruptie-veroorzaker ter wereld is.

Orders uitvoeren

Het is een plek waar mensen die duizenden miljarden beheren ontmoetingen hebben met mensen die politieke macht hebben. Staatshoofden en regeringsleiders ontvangen er hun orders, die ze vervolgens moeten uitvoeren, benadrukt Kolakusic.

En dat doen ze maar al te graag, want ze danken hun politieke carrière aan deze sekte, zegt de Europarlementariër.

Een februari zonder supermarkt? Ga de uitdaging aan met deze korte keten-initiatieven!

19.01.2023


Een maand lang niet naar de supermarkt gaan, maar in plaats daarvan eten kopen bij lokale handelaars en producenten. Dat is het uitgangspunt van ‘Februari Zonder Supermarkt’. De korte ketennetwerken en organisaties Boeren & Buren, Voedselteams, Linked.Farm, Wervel en BioForum bundelen in februari hun krachten om te wijzen op een gezond, eerlijk en duurzaam voedselsysteem met meer ambitie voor de korte keten.  

Ook in deze tijden is korte keten slim alternatief

"De supermarkt biedt het grote voordeel dat we veel producten op één plek vinden, maar helaas verliezen mensen zo wat de voeling met hun eten. Door wat vaker te kopen via de korte keten steun je rechtstreeks de lokale producenten en eet je op maat van de seizoenen,” stelt Wannes De Jonghe van Boeren & Buren, “Mensen beseffen vaak niet hoeveel initiatieven er vlak bij hun deur te vinden zijn, die ook nog eens betaalbaar zijn.” Volgens Testaankoop stegen de prijzen in de supermarkten in december tot 20%, een stijging die je bij de korte keten initiatieven veel minder ziet omdat er onder andere veel minder afhankelijkheid is van buitenlandse export.

"Boeren die werken in de korte keten investeren niet in schaalvergroting, maar in de diversiteit van hun producten. Een biologische of agro-ecologische werkwijze is een voor de hand liggende optie."

 


4 goede redenen om te kiezen voor de korte keten

De campagne ‘Februari zonder supermarkt’ is een uitgelezen moment om kennis te maken met de initiatieven in jouw buurt. Ontdek vier goede redenen om niet enkel deze maand, maar ook tijdens de rest van het jaar te genieten van alles wat de korte keten te bieden heeft.  

1) Lokaal en duurzaam: Boeren die werken in de korte keten investeren niet in schaalvergroting, maar in de diversiteit van hun producten. Een agro-ecologische of biologische werkwijze die zorgzaam omgaat met de bodem, mens en dier is een voor de hand liggende optie. Zo eet jij producten die kraakvers van het veld komen op het ritme van de seizoenen. Dat verschil proef je!  

2) Minder verpakking & voedselverspilling: Door voor lokale voeding uit de korte keten te kiezen beperk je de kilometers die je voeding moet afleggen en zo ook je ecologische voetafdruk. Het helpt ook als je boodschappen zoveel mogelijk clustert om zo verplaatsingen uit te sparen. Het probleem van een voedselketen is dat hoe langer ze is, hoe meer kansen zich voordoen voor voedselverlies. Minder transport vergt ook minder energie voor bewaring en verpakking van producten. In elke schakel van de keten gaat er namelijk voedsel verloren. Leuk toch om voedselverspilling te bestrijden door juist te oogsten, te kopen of te bestellen wat je nodig hebt? 

3) Eerlijk loon voor (lokale) producent: Je kan er vanop aan dat de boer een veel groter deel van de koek krijgt. Want in de korte keten bepaalt de boer zelf de prijs en gaat er minder geld naar de tussenschakels. Want hoe goed een supermarkt met gigantische marketingbudgetten ook poneert lokaal en korte keten zijn, er is nog steeds geen enkele garantie dat de boer.in ook een faire prijs krijgt voor zijn/haar product. Iets claimen dat je niet kan bewijzen, het is een oude marketingtruc: ‘Probably the best … in the world!  

4. Leer de boer en zijn producten kennen .  Als je rechtstreeks bij de boer aankoopt, leer je hem of haar én de producten beter kennen. Veel boeren hebben niet liever dan dat je eens komt kijken op de boerderij, om in alle transparantie over het boerenleven te praten. En wedden dat je meer appreciatie krijgt voor het werk van de boer als je ervaart hoeveel tijd en energie er in het telen van zijn groenten, fruit en produceren van kaas, vlees… steekt. Bij de korte keten weet de consument wie zijn product gemaakt heeft én de producent weet waar zijn producten naartoe gaan, de relatie tussen beiden is rechtstreeks, vaak vertaald in direct contact.

Bio: vele vormen van korte ketenverkoop

Een maand niet in de wachtrij staan en terwijl lokale producenten steunen, genieten van duurzaam en vers voedsel? Een groot aandeel van de biologische boeren verkoopt via de korte keten en bio kent dan ook veel vormen van rechtstreekse verkoop. Op een biologisch verkooppunt verkopen bioboeren hun groenten, fruit, eieren, vlees… rechtstreeks aan hun klanten via abonnementen, hoevewinkels, via CSA of wekelijks op de markt. Vind de biologische verkooppunten in jouw buurt op Biopunten.be

De inspiratie voor deze challenge vonden de initatieven bij het Zwitserse En Vert et Contre Tout die in 2015 ‘Février sans Supermarché’ oprichtte. 


Over de andere partners:


·         Een “Buurderij”  is een vaste locatie van Boeren & Buren waar je wekelijks de producten die je op voorhand online bestelt, kan gaan ophalen. Je vindt er groenten, fruit, zuivel, vlees, ambachtelijke brood, honing, bier en vele andere lokaal bereide producten. Vind de Buurderij in jouw buurt en het bijpassend aanbod op boerenenburen.be.

·         Wervel is een beweging die vanuit verbinding werkt aan een gezond voedselsysteem. Eén van die concrete alternatieven zijn samenwinkels: winkels gedragen door een gemeenschap van burgers, waarbij er niet naar winst gestreefd wordt maar naar meer LEF: lokale, ecologische en faire producten. Kijk op www.wervel.be/samenwinkels voor meer info en een overzicht aan winkels.  

·         Linked.Farm is een coöperatief platform dat professionele IT tools aanbiedt aan de verschillende actoren in de korte keten om hen zo met elkaar te laten samenwerken op het vlak van distributie, logistiek, verkoop,... Op die manier hoopt Linked.Farm een grotere vraag te creëren voor korte keten producten en meer boeren de shift te laten doen naar dit alternatief verdienmodel. Meer info op www.linked.farm

·         Voedselteams verbindt en activeert burgers en boeren om samen een voedselsysteem op te bouwen dat eerlijk, gezond en duurzaam is van zaadje tot bord. Omdat daden meer zeggen dan woorden, proberen we het bestaande voedselsysteem te veranderen door ons koopgedrag. Daarom zorgen we ervoor dat onze leden rechtstreeks bij de producent hun voeding bestellen. Probeer het zelf: www.voedselteams.be/proefbestellingen

BRON: https://www.biomijnnatuur.be/nieuws/een-februari-zonder-supermarkt-ga-de-uitdaging-aan-met-deze-korte-keten-initiatieven

Allemachtig… het begint! De kat is uit de zak!

 januari 14, 2023  16055  83

 

Vandaag… Amerikaanse FDA, CDC zien vroege signalen van verband tussen Pfizer bivalente COVID-injectie en beroerte. Een veiligheidscontrolesysteem heeft gewaarschuwd dat de bijgewerkte COVID-19-injectie van de Amerikaanse geneesmiddelenproducent Pfizer Inc. en zijn Duitse partner BioNTech in verband kan worden gebracht met een soort herseninfarct bij oudere volwassenen, volgens voorlopige gegevens die zijn geanalyseerd door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. – De Toronto Sun.

 

De Toronto Sun herhaalde een Reuters verslag dat dit zei:


De kat is uit de zak…

En er zullen een aantal enorm paniekerige en boze mensen zijn… en een heleboel van ons die zich gaan verkneukelen, schrijft Sheldon Yakiwchuk.

U kunt deze link doorsturen naar al uw geprikte-geboosterde buren die nog steeds niet kunnen geloven dat u uw eerste prik nog niet hebt genomen, of u kunt ze dit hele artikel doorsturen, onderwerpregel: Na na na naaaaaaa Naaaaaaaaaaa!

Ze hebben de snotneuzen ingeruild voor een hoger risico op een ischemische beroerte, met de snotneuzen!

Lees die laatste zin hardop en probeer niet te lachen.

Het verhaal gaat…

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) zeiden vrijdag dat een CDC vaccin database een mogelijk veiligheidsprobleem aan het licht had gebracht waarbij mensen van 65 jaar en ouder meer kans hadden op een ischemische beroerte 21 dagen na het ontvangen van de Pfizer/BioNTech bivalente prik, vergeleken met dagen 22-44.

Is dat dezelfde CDC databank, “VAERs” die we allemaal in de gaten hebben gehouden?

Dezelfde die waarvan we allemaal hebben geschreeuwd… “kijk naar de VAERs DATA”?

DEZELFDE?

Die ene waarvan mensen zeiden dat al die letselverslagen meestal verzonnen waren?

DEZELFDE?

En ze vonden een veiligheidsprobleem?

[Ik in zogenaamd complete shock] Oh mijn god!

Nu… van alle dingen die ik me redelijkerwijs had kunnen voorstellen, heb ik er nooit aan gedacht wat er zou gebeuren toen ze voor het eerst deze informatie begonnen te lekken, via mainstream media… IN CANADA!

In de Toronto Sun of all places!!!

Laten we zeggen dat een van uw buren net terug is van de kliniek vandaag, bivalent geboosterd tot aan de tieten… en u liet hen dit artikel zien.

En dan bood je hen een stoel aan…

En liet ze hun rechterarm boven hun hoofd houden en “Happy Birthday” zingen.

En toen liet je ze weten dat ze ongeveer 3 weken hebben om hun zaken op orde te krijgen… en als ze dat overleven, hoeven ze daarna nog maar 21 dagen te overleven… voordat ze de 45e dag bereiken, die niet in het onderzoek was opgenomen… niet zeker wat ze over 2 maanden kunnen verwachten?

ZIJ OOK NIET!

Dit is misschien een goed moment om jullie eraan te herinneren dat, na het doorkammen van de statistieken van Health Canada, er in de laatste 11 weken van 2022 een toename was van 71% in COVID-sterfte, in een vergelijking van jaar tot jaar.



Een stijging van 39% in COVID sterfte voor heel Canada in 2022 ten opzichte van 2021.

En provincies als BC lieten in 2022 meer COVID-doden zien dan in 2020 en 2021 samen:


De Maritimes…nog erger:



Oh… maar dat hebben we ze allemaal al verteld.

En zelfs in mei van 2022, toen de wekelijkse gegevens werden gerapporteerd:

99,6% van de sterfgevallen bij gevaccineerden – 70% geboosterd

En de draai aan dit Reuters-verhaal….

Ook al:

Een veiligheidscontrolesysteem gaf aan dat de bijgewerkte COVID-19-prik van de Amerikaanse geneesmiddelenproducent Pfizer Inc en de Duitse partner BioNTech in verband kan worden gebracht met een soort herseninfarct bij oudere volwassenen, volgens voorlopige gegevens die door Amerikaanse gezondheidsautoriteiten zijn geanalyseerd.

Rode vlaggen gaan omhoog…

De aanbeveling:

Dit veiligheidsrisico is niet vastgesteld bij de bivalente prik van Moderna en zowel de CDC als de FDA blijven aanbevelen dat iedereen van 6 maanden en ouder up-to-date blijft met hun COVID-19 vaccinatie. (Verslaggeving door Bhanvi Satija in Bengaluru; Bewerking door Devika Syamnath)

Dus neem in plaats daarvan gewoon een Moderna prik.

Dit zal leiden tot chaos, vrienden… en dat moet ook!

Want te veel mensen hebben te lang geslapen!

En hoe zit het met mensen onder de 65?

Herinner je je de eerste myocarditis rapporten?

Mensen met hartaanvallen?

En al die mensen waarvan u hoorde dat ze stierven aan een beroerte, waarvan niemand geloofde dat die door de prikken werd veroorzaakt?

De kat is uit de zak mijn vrienden.

Dit is nog maar het begin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/allemachtig-het-begint-de-kat-is-uit-de-zak/

WOW! Gewoon… WOW! De waarheid komt naar buiten in Duitsland over Oekraïne

 Niet alle Duitse politici zijn de geschiedenis vergeten.

januari 20, 2023   5312   16   

Een wetgever in de Duitse Bondsdag sprak gisteren het parlement toe over de inspanningen om Duitse tanks te leveren aan Oekraïne, voor gebruik tegen Rusland. Allemachtig wat heeft hij een gevoelige snaar geraakt; andere parlementsleden snakten openlijk naar adem van afschuw! Bekijk de 30 seconden durende video met Engelstalige vertaling hieronder:

 

            Video Link: https://twitter.com/i/status/1616127612132245529

 

Via Hal Turner.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/wow-gewoon-wow-de-waarheid-komt-naar-buiten-in-duitsland-over-oekraine/ 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...