mam mainstream alternatieve media gevaarlijkHet ene moment kijkt een Amerikaanse tv presentatrice nog vrolijk naar de camera, even later is ze dood.

De wereld lijkt te ontwaken en is op zoek naar antwoorden, maar dan is er de MAM.


Een bericht zoals dat dit weekend verscheen:

Alice Stewart, een veteraan politiek adviseur en CNN politiek commentator die werkte aan verschillende GOP presidentiële campagnes, is overleden. Ze was 58 jaar oud, volledig gevaccineerd en geboosterd.

De politie deelde CNN mee dat Stewarts lichaam zaterdagochtend vroeg buiten werd gevonden in de wijk Belle View in het noorden van Virginia. Er zijn geen verdachte omstandigheden en de politie vermoedt dat het om een medische noodsituatie ging.

"Alice was een zeer dierbare vriend en collega voor ons allemaal bij CNN," zei Mark Thompson, de CEO van het netwerk, zaterdag in een e-mail aan het personeel.
Omdat er voor de ‘vaccinaties’ ook mensen doodgingen aan hartaanvallen kan niemand met een beschuldigende vinger naar de spuiten wijzen.
En toch worden overal mensen wakker, maar dan….

De wakkere mensen die dingen tot op de bodem uitgezocht willen hebben zoals de Britse politicus Andrew Bridgen, worden allemaal op een dwaalspoor gezet.

Dit, omdat de nep coronapandemie zou zijn veroorzaakt door een virus. Een virus waarvan nog nooit iemand het bestaan heeft kunnen bewijzen.

Feit is dat er nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat er zoiets als een sars-vov-2 virus bestaat of welk virus dan ook.

Ook kan je een ander niet besmetten, ook al zou je nog zou graag willen. Wel zijn er dingen die mensen ziek kunnen maken, maar die hebben niets met een virus te maken.

Voor verdere achtergrond aangaande deze materie verwijzen naar dit artikel,  maar ook deze en tenslotte dit artikel.

Als er geen virus bestaat, kan er ook geen virus ontsnappen uit een laboratorium.

En toch wordt straks opnieuw een virus tevoorschijn getoverd (vogelgriepvirus?) om een volgende pandemie te bewerkstelligen zodat de mensheid opnieuw ‘gevaccineerd’ kan worden.
De MAM kanalen doen volop mee aan het verspreiden van verhalen over 'het virus', terwijl ze nooit vraagtekens zullen zetten bij het bestaan van virussen.

En zoals Icke zegt:

Op deze manier wordt het publiek bezig gehouden met een complottheorie, alleen is het wel de verkeerde.

En dat is wat de MAM kanalen juist zo gevaarlijk maakt.