vrijdag 12 april 2024

Wordt Julian Assange misschien toch vrijgelaten?

 donderdag, 11 april 2024 10:37    Hits: 3211

 mogelijke vrijlating Julian Assange  Er doen zich in de achtergrond interessante ontwikkelingen voor die er mogelijk voor kunnen zorgen dat Assange misschien binnenkort op vrije voeten komt.

De Amerikaanse president Biden heeft een opmerking gemaakt waaruit afgeleid kan worden dat er binnenkort iets gaat gebeuren.



We hebben onlangs de rechtszaak gehad in Londen waar het ultieme besluit zou worden genomen of Assange wel of niet zijn uitlevering naar Amerika mag aanvechten.

De rechter heeft besloten dat als Amerika bepaalde garanties gaat geven de uitlevering in principe kan doorgaan en iedere verdere beroepsmogelijkheid voor Assange daarmee is afgesloten.

De zitting waarin het uiteindelijke besluit zal worden genomen staat gepland voor 20 mei aanstaande, maar misschien gebeurt er voor die tijd iets opmerkelijks.

Woensdag was er een zeldzame en onverwachte positieve ontwikkeling in de uitleveringszaak tegen Julian Assange. President Joe Biden heeft bevestigd dat de VS "overweegt" om de vervolging van de oprichter van WikiLeaks in te trekken.

Toen president Joe Biden woensdag in het Witte Huis door verslaggevers werd gevraagd naar het verzoek, zei hij "we overwegen het" – opmerkingen die door de advocaat van Assange als "bemoedigend" werden omschreven.

Het wordt algemeen aangenomen dat dit allemaal in gang is gezet toen in februari het parlement van Assange's geboorteland Australië stemde voor een formeel verzoek aan de VS om de aanklachten tegen Julian Assange in te trekken.

De motie die door het parlement werd aangenomen benadrukte "het belang dat het VK en de VS de zaak nu afronden zodat Julian Assange naar huis kan terugkeren naar zijn familie in Australië".

De premier van het land, Anthony Albanese, steunde onmiddellijk de motie die opriep tot zijn terugkeer naar Australië.

De Wall Street Journal schreef eerder al het volgende:

"Volgens mensen die bekend zijn met de zaak, overweegt het Amerikaanse Ministerie van Justitie of Julian Assange schuldig mag pleiten voor een verminderde aanklacht wegens het verkeerd verwerken van geheime informatie.

Dit opent de mogelijkheid voor een deal die een einde zou maken aan een lange juridische saga die is veroorzaakt door een van de grootste lekken van geheime informatie in de Amerikaanse geschiedenis."

Als er een dergelijke zogenaamde ‘plea deal’ wordt gesloten, dan is de uitlevering van Assange van de baan en kan hij terugkeren naar Australië.
Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

Chemtrail samenzweringstheorien zijn werkelijkheid geworden, nu de bedrijfsmedia geo-engineering verkoopt als de oplossing voor klimaatverandering

 april 12, 2024    7

 

   Steffen Zahn from Berlin, Germany / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Ooit werd geo-engineering door de hele bedrijfsmedia beschouwd als een “samenzweringstheorie”, maar nu wordt het geprezen als de oplossing voor klimaatverandering. Jarenlang werden de media gebruikt om het publiek te gaslighten over deze realiteit en om deze massale experimenten in de lucht te verdoezelen. Deze experimenten met geo-engineering worden uitgevoerd zonder toestemming van de mens en hebben een negatieve invloed op het milieu, het weer en de menselijke gezondheid, bericht Lance D Johnson.

De bedrijfsmedia zijn geprogrammeerd om het publiek te misleiden over geo-engineering en chemtrails

Een van de belangrijkste ontwikkelingen van de laatste tijd in deze strijd voor de toekomst van de mensheid is een nieuwe wet in Tennessee die geo-engineering in de hele staat blokkeert. Als het bekend wordt dat mensen zichzelf beschermen tegen deze chemtrails, dan zou de hele VS wel eens een no-fly zone kunnen worden voor weermodificatieprogramma’s en het opzettelijk sproeien en dumpen van giftige stoffen en chemicaliën op de mensen, de steden en het platteland. De Mexicaanse regering werd zich bewust van deze plannen en verbood de grootschalige experimenten onmiddellijk.

Nu het publiek zich meer en meer bewust wordt van het bestaan van deze onethische experimenten, worden de bedrijfsmedia gebruikt om deze geo-engineering programma’s te promoten alsof het iets nieuws is dat de planeet zal redden van de opwarming van de aarde.

Een nieuw rapport uit San Francisco, Californië beweert dat de VS zijn “eerste test in de buitenlucht om de opwarming van de aarde te beperken” uitvoert. Het project is afgeleid van een controversieel onderzoeksgebied dat bekend staat als zonnestralingsmodificatie. Deze programma’s, gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, vereisen dat aërosolen in de stratosfeer worden geschoten, waar de deeltjes zonlicht van de aarde zouden weerkaatsen. Maar hoe beïnvloeden deze microscopische zoutdeeltjes het ecosysteem?

 

Chemtrail-experiment gelanceerd vanuit San Francisco Bay, gaat twee maanden duren

Een ontmanteld vliegdekschip, uitgerust met de aerosol-injecties, werd eind maart 2024 uit de baai van San Francisco gelaten. Het vliegtuigdekschip is uitgerust met speciaal ontworpen sproeiers die biljoenen zeezoutdeeltjes de lucht in kunnen schieten. Naar verluidt is het experiment bedoeld om de dichtheid en de capaciteit van zeewolken te verhogen om de zonnestraling in de regio te verminderen. De operatie vergroot de bewolking boven de regio, waardoor de zon kunstmatig wordt geblokkeerd en de bevolking vatbaar wordt voor onbekende experimentele deeltjes die onvermijdelijk over het land zullen neerregenen.

Dit maakt allemaal deel uit van een onethisch project dat wordt geleid door onderzoekers van de Universiteit van Washington. Het project heet CAARE, wat staat voor The Coastal Atmospheric Aerosol Research and Engagement. De experimenten zijn gepland voor april en mei. Het betrokken gebied omvat het luchtruim rond het USS Hornet Sea, Air and Space Museum in Alameda, Californië.

De geheimzinnigheid rond deze projecten begint af te nemen nu criminele samenzweringen transparanter worden. In de toekomst zullen deze samenzweringen aan het publiek worden verkocht onder het mom van welwillendheid en wetenschappelijke prestaties.

“Aangezien dit experiment geheim werd gehouden tot de test begon, zijn we benieuwd hoe de betrokkenheid van het publiek wordt gepland en wie erbij wordt betrokken,” zegt Shuchi Talati, uitvoerend directeur van de Alliance for Just Deliberation on Solar Geoengineering, een non-profit organisatie die probeert ontwikkelingslanden te betrekken bij beslissingen over geoengineering.

“Hoewel het voldoet aan alle huidige wettelijke vereisten, is er een duidelijke behoefte om opnieuw te onderzoeken hoe een sterk regelgevend kader eruit moet zien in een wereld waar stralingsmodificatie wordt geëxperimenteerd,” voegde ze eraan toe.

 

Een soortgelijk project van de Universiteit van Harvard probeerde het luchtruim boven Zweden te gebruiken als testterrein voor reflecterende aërosolen. Het project werd stopgezet nadat inheemse bevolkingsgroepen zich hiertegen verzetten. Door de zon te blokkeren kunnen weerpatronen voor miljoenen mensen op onbekende manieren worden veranderd. Kunstmatig wolken creeeren kan gevolgen hebben voor de hele wereld.

De door de mens veroorzaakte klimaatverandering is niet het meest urgente probleem. Door de globalisten gefinancierde geoengineeringprogramma’s en grootschalige ingrepen in de lucht zouden ons weer en klimaat enorm kunnen beïnvloeden, met onvoorziene problemen voor boeren, visserij en ecosystemen tot gevolg, naast vele andere gevolgen voor het milieu en de menselijke gezondheid.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/chemtrail-samenzweringstheorien-zijn-werkelijkheid-geworden-nu-de-bedrijfsmedia-geo-engineering-verkoopt-als-de-oplossing-voor-klimaatverandering/

Gevaccineerde koppels beginnen ‘dood te vallen’ door ‘Duo Turbokanker’

 april 12, 2024   15

 

    Foto Credit: Newsaddicts.com

Artsen hebben een noodsignaal afgegeven nadat ze een sterke toename hebben gezien van stellen die gelijktijdig zijn gevaccineerd met Covid mRNA, kort na de diagnose “duo turbokanker.”

De koppels werden allemaal op hetzelfde moment gevaccineerd en kregen later samen de diagnose dodelijke kanker, schrijft Hunter Fielding.

Veel artsen waarschuwen dat terwijl hun patiënten relatief gezond lijken wanneer ze de diagnose kanker krijgen, de meesten binnen een week dood zijn.

Ze waarschuwen dat het snelle begin van de turbokankers betekent dat de lijdenden praktisch “dood neervallen”.

Artsen hebben de aandacht gevestigd op verschillende gevallen van de diagnose “duo turbokanker” in de hoop het publiek hiervan bewust te maken.

2024 februari – Grapevine, TX – Tiffany Branum kreeg de diagnose hersenkanker. Maanden later werd bij haar man Scott Branum hersenkanker vastgesteld.

Op 4 oktober 2023 begon Tiffany zich slecht te voelen.

Dus bracht haar man haar naar een ziekenhuis, waar een hersentumor werd vastgesteld. Het bleek kanker te zijn.

Dagen later onderging ze een operatie om de tumor te laten verwijderen.

Tiffany en Scott waren in staat om de laatste hockeywedstrijd van hun zoon te zien.

Een paar dagen later moest Scott met spoed naar het ziekenhuis.

“Plotseling gebeurde er iets verschrikkelijks. Scott kreeg thuis een aanval en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar ze ontdekten dat hij een tumor had. Ik bedoel, het is onwerkelijk,” zei Jones.

Scott werd afgelopen donderdag geopereerd. Jones zei dat de artsen 90% van de tumor konden verwijderen.

Hij rust nu thuis uit. De familie wacht op de pathologieresultaten om te bepalen hoe de behandeling zal verlopen.

 


Sinds de lancering van COVID-19 mRNA-vaccins krijgen koppels kanker. Dit is niet langer een zeldzaam fenomeen en farmaceutische bedrijven positioneren zich om ervan te profiteren.

20 maart 2024 – De 58-jarige Susan Morse Miller, volledig COVID-19 gevaccineerd, stierf na een gevecht met kanker. Haar man vecht ook tegen kanker.

28 februari 2024 – MLB-werper Tim Wakefield stierf aan hersenkanker op 1 oktober 2023. Diagnose tot overlijden: weken. Zijn vrouw Stacy Wakefield stierf aan alvleesklierkanker op 28 februari 2024. Diagnose tot overlijden: 6-12 maanden


Feb. 2024 – Millen, GA – Keith & Allison Wise kregen allebei op vrijwel hetzelfde moment, in augustus 2022, de diagnose stadium 3 kanker.



4 dec. 2023 – De 52-jarige journaliste Susan Ashworth Bader stortte in en stierf plotseling (ze had borstkanker) op 4 dec. 2023.

Haar man, de 51-jarige Rob Bader stierf na een gevecht van 5 maanden met stadium 4 darmkanker op 19 maart 2023.


Nov. 2023 – Bij een jong stel werd in 2023 tijdens het krijgen van een baby kanker vastgesteld.

Bij Matt Lambert, 42 jaar, werd in februari 2023 maagkanker vastgesteld; bij Laura Lambert, 38 jaar, werd in november 2023 lymfeklierkanker vastgesteld (15 cm grote massa in haar borst stadium 3).



Sep. 2023 – Cleveland, OH – Bij Shane Gray werd in februari 2023 zaadbalkanker in een vergevorderd stadium vastgesteld.

Maanden later werd bij zijn vrouw Morgan Gray in juli 2023 triple-negatieve borstkanker vastgesteld.


Apr. 2023 – Beaumont, TX – John en Alexis Ferguson vechten allebei tegelijkertijd tegen stadium 4 van kanker.


Dec. 2022 – VK – James Jefferson-Loveday werd in dec. 2021 gediagnosticeerd met Hodgkin Lymfoom, maanden later werd zijn vrouw Bethany gediagnosticeerd met hooggradig Non-Hodgkin Lymfoom terwijl ze 21 weken zwanger was.

 


Juli 2022 – Bij de 43-jarige Shauna Ellis werd in mei 2021 borstkanker vastgesteld. Haar man, de 47-jarige Jason Ellis werd in februari 2022 gediagnosticeerd met stadium 3 darmkanker.


Maart 2022 – Bij een echtpaar uit Michigan werd binnen een paar dagen na elkaar kanker vastgesteld. Mariah Nelesen, 23 jaar oud, kreeg in januari 2022 de diagnose eierstokkanker. Slechts 8 dagen later werd bij haar man, Clay Slek, 24 jaar, Acute Myeloïde Leukemie vastgesteld.

Mijn mening…

Het is belangrijk om te onthouden dat ongeveer 70% van de wereldbevolking ten minste één dosis COVID-19 vaccin heeft gekregen.


De COVID-19 mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna veroorzaken zeer agressieve kankers die “Turbokanker” worden genoemd.

Ethical Skeptic on X heeft (4 april 2024) nieuwe gegevens gepubliceerd waaruit blijkt dat het sterftecijfer door kanker in de Verenigde Staten een nieuwe recordhoogte heeft bereikt nadat het het afgelopen jaar redelijk stabiel was gebleven. Dit is een zeer zorgwekkende ontwikkeling.


Volgens Albert Bourla, CEO van Pfizer, zal 1 op de 3 mensen kanker krijgen. Hij lijkt hier heel zeker van te zijn.

13 maart 2023: “Op een schaal die nog niet eerder is gezien” (2025-2030).

14 december 2020 – Albert Bourla heeft het COVID-19 vaccin niet genomen (misschien wil hij zelf geen mRNA-geïnduceerde Turbokancer krijgen?)

Ze zullen je vertellen dat “Turbokanker niet bestaat”, terwijl de grote farmaceutische bedrijven nu al massaal profiteren van de behandeling van COVID-19 mRNA-vaccin geïnduceerde Turbokanker:


Deel deze informatie met je vrienden om ze bewust te maken van dit alarmerende probleem.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/gevaccineerde-koppels-beginnen-dood-te-vallen-door-duo-turbokanker/

Gelekt dossier: Duitse overheid zweerde samen om Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen


Uit een vermeend gelekt dossier blijkt dat de Duitse inlichtingendiensten hebben samengespannen om advocaat Reiner Füllmich het zwijgen op te leggen en beslag te leggen op de tegoeden van zijn Corona Commissie.

Het dossier, dat is gelekt aan advocaat Christof Miseré, laat zien dat Füllmich al geruime tijd in de gaten werd gehouden en dat zijn arrestatie ver van tevoren is gepland.

Miseré onthulde dat Marcel Templin, voormalig lid van de Corona Commissie, samenwerkt met mensen van het Bundeskriminalamt (BKA) – de Duitse federale recherchedienst – of de Duitse buitenlandse veiligheidsdienst BND. Dat zou betekenen dat de commissie is geïnfiltreerd.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Overhand

Het huis dat Füllmich in Duitsland had, werd verkocht en het geld kwam op de rekening van Templin te staan. Hier was een bedrag van ruim 1,1 miljoen euro mee gemoeid. Tijdens de rechtszaak tegen Füllmich werd duidelijk dat Templin toegang heeft tot dit geld.

Jaren geleden werd een vader beschuldigd van het verkrachten van zijn 4-jarige kind. Ziekenhuisgegevens en audio-opnames bevestigen dit. De vader werd niet schuldig bevonden en de Duitse inlichtingendiensten stopten de zaak in de doofpot. Templin was degene die probeerde te voorkomen dat het jongetje zich openlijk zou uitspreken over deze zaak, weet Greg Reese.

Ondertussen heeft Füllmich de overhand in de rechtbank.

Hoopvolle update

Oud-psycholoog Steve Van Herreweghe laat weten dat de advocaat een hoopvolle update geeft vanuit de gevangenis, waar hij al maanden onterecht zit.

Het toneelspel der psychopaten staat volgens hem op instorten. Hij verwijst onder andere naar het groeiende bewijs voor de plandemie, zelfs in de mainstream. Füllmich citeert ook voormalig VN-directeur Calin Georgescu, die de VN tot op het bot fileert.

De intenties van de psychopaten aan de macht worden steeds duidelijker. De wereldwijde ontkenning en censuur van het gen-experiment, de depopulatie-agenda, de injectieschade en navenante oversterfte komen steeds onverbiddelijker aan het licht, aldus Van Herreweghe.


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Volgens de ongekozen WHO-directeur moet u stoppen met het eten van zoveel vlees want dat is niet goed voor het klimaat

WHO-baas Tedros heeft de oorlog verklaard aan vlees en de landbouw, want ‘klimaatverandering’.

“Onze voedselsystemen zijn schadelijk voor de gezondheid van mensen en de planeet. Voedselsystemen zijn verantwoordelijk voor meer dan 30 procent van de uitstoot van broeikasgassen en een derde van de wereldwijde ziektelast,” beweert hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Plantaardig dieet

Het transformeren van voedselsystemen is om die reden noodzakelijk, aldus Tedros, die pleit voor een verschuiving richting een ‘gezond, divers en plantaardig dieet’.

De uitspraken van de WHO-baas doen wenkbrauwen fronsen.

Zo snel mogelijk de WHO verlaten

“Volgens de ongekozen directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie moet u stoppen met het eten van zoveel vlees want dat is niet goed voor het klimaat,” merkt Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen op.

... Dan kan men nu dus overschakelen op het kunstvlees (gemaakt van kankercellen) van zijn maatje Bill Gates! (red.)

Volgens Forum voor Democratie moet Nederland zo snel mogelijk de Wereldgezondheidsorganisatie verlaten, benadrukt hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack. 


Dit was Hugo de Jonge in coronatijd van plan met kinderen in het onderwijs: ‘Het wordt hoe langer hoe gekker’


In november 2021 was men niet alleen druk bezig met 2x Gevaxxed (2G), maar ook met het coronatoegangsbewijs (CTB) in het onderwijs. Dat blijkt uit vrijgegeven Wob-stukken.

Op 14 november 2021 schreef iemand aan toenmalig coronaminister Hugo de Jonge: “Zoals je weet is iedereen super hard aan het werk voor de wetsvoorstellen! Jij krijgt einde dag van mij twee wetsvoorstellen: CTB in onderwijs en 2G. Jouw eventuele reactie […] wordt dan vanavond nog verwerkt, zodat daarna de consultatie verder kan. Ik app je zodra iets in je mailbox zit!”

De Jonge reageerde: “Dank en zoals net besproken: laten we daarvoor maar gelijk een call inplannen dan vanavond, rond een uur of 8 tot max kwart voor 9. Kunnen we misschien meteen even stilstaan bij alle trajecten die deze week lopen en nogal samenvallen met elkaar, hoe we dat gaan managen.”

Alles om die spuit in de kinderen te krijgen

Oftewel: sorry, geen onderwijs voor jouw kind, keuzes hebben consequenties. “Alles om die spuit in de kinderen te krijgen,” merkt data-analist Cees van den Bos op.

“Als de overheid de beschikking krijgt over wat er in je kind geïnjecteerd wordt, maar de gevolgen – als de medische experimenten mislukken – ervan voor de ouders zijn,” voegt FVD-fractievoorzitter in Land van Cuijk Marianne Akkermans eraan toe.

Het wordt hoe langer hoe gekker

Huisarts Els van Veen vraagt zich hardop af: “Wat werken er voor mensen op het ministerie van Volksgezondheid? Als je zulke berichten naar elkaar stuurt, heb je toch geen moreel kompas, laat staan empathie?”

“Dus Hugo de Jonge wilde ook 2G (verplicht gevaccineerd met mRNA) voor de kinderen in het onderwijs,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen. “Het wordt hoe langer hoe gekker. Een vaccin dus voor kinderen die niets van dat virus te duchten hadden, terwijl de prik zelf ernstige gezondheidsschade teweeg kan brengen, zegt Pfizer zelf nota bene. Anders: uitsluiting van de maatschappij en getekend voor het leven vanwege ‘geen onderwijs’.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...